İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhaba arkadaşlar inş herkes iyidir.diş çıkarma,üsye falan artık önemsemiyorum basit şeyler geliyor bana çünkü rutin hale geldi.birinin diş sıkıntısı bitmeden diğerinin başlıyor sonra yine diğeri derken bakıyorum boğaz enfeksiyonu olmuş biri öbürü iştahsız..kısırdöngü yani..Allah ikiz annelerine sabır versin.benimkiler 10.5 aylık oldular ikisi de 10 kilo,oğlumun boyu 77 kızımın 75 olmuş maşallah ama diş konusunda kızım önde 6 dişi var,oğlum henüz 4 diş çıkarabildi.hanımefendi cadılıkta ve dişte önde gidiyor yani.oğluma nasıl bağırıyor,o bağırdıkça da oğlum ağlıyor.boş durmuyor tabi arada saçlarına yapışıp intikam alıyor

aklıma geldi size birşey sormak istiyorum.oğlum tam anlamıyla yürüdüğünde 9.5 aylıktı.düzeltilmiş falan değil doğum tarihi itibariyle yazıyorum.dikkatimi çekti geçen gün bacakları parantez olacak gibi.erken basan çocuklarda bunun ortaya çıkması olası mı?çünkü 6.aylıkken tutunup ayağa kalkardı hemen sıralamaya başladı yani anlayacağınız hiç emeklemedi diyebilirim.tüm günü ayakta geçirirdi hala öyle.anneme göre erken ayağa kalktığı için öyle olurmuş hatta bir tanıdığı çocuğa 2 yaşından sonra ortopedist demir gibi ayakkabı verip öyle tedavi etmiş.inş kendiliğinden düzelir

wındy hoşgeldin geçmiş olsun
wınston size de geçmiş olsun
dırım maşallah son hız devam ediyosun tabi senin çete de son hız devam ediyo düşünebiliyorum o an ne halde olduğunu tabi canları sağolsun yine de
htc ne güzel böyle ufak mutluluklar bile insanın ruhunu aydınlatıyor ben de çok ufak şeylerden mutlu olurum ama bu aralar bi karamsa oldum kızıyorum kendime
pandora canım ben de aynen annenin dediği gibi duydum ablam söyledi arkadaşını kızı aynı olmuş doktor erken yürüdüğünden demiş istersen doktora gidince bi sor canım

merhaba kızlar ben de sabah ka lktım çocuklara mama yedirdim uyuttum onları pek halim yoktu ben de yattım 1230 da kalktık ev danık tabi canım hiç bişey yapmak istemedi çocukların çorbası bitmiş bezelye yemeği vardı ben de onu yedirdim tadı tuzu var ya sevdiler eşime dedim ki bu kadar sabrettik bir yıl daha bekleyelim çocuklar için ev alı çıkarız yok diyo arabayı satmayı düşünüyo daha düşük model alırım diyo ben de lafı uzatmadım ama daha düşük model alırsa iş de ona göre az olmaz mı . napıyım çekeceğimiz sıkıntı var artık yapacak bişeyim kalmadı yazık kaç ay ödediğimiz banka faizine gidecek dünyanın parası

merhaba kızlar,

dün tam yzıyordum Elif mızmızlandı okudum yazamadım. sondan başa gideyim. pandoracımm erken bastırmak pek iyi değildir evt, bir de d vitamini eksikliği bacaklarda eğrilik yapabilir. güneşte tut bol bol, 2 yaşından sonra da ortopedik ayakkabı giydir, genelde okul yaşına gelene kadar kendiliğinden geçiyor umarım senin de öyle olur.
htc çokk sevindim, ee hamile olduğunu biliyordunuz değil mi? ne güsel ikizleri beraber büyütürsünüz artık :) umarım güzel haberlerin ardı arkası kesilmez artık.
artvinlim geliverse şu dişlerde rahatlasan, winstonsum seninde tabii. şu diş olayın ben de korrkarak bekliyorum.
birsencim tipik başak kadınısın sen yaa, walla ben elif başak olur diye korkuyordum, çünkü ben de eşim de rahat ve dağınıkız biraz, çocuk kafayı yerdi walla
ama öbür eve yerleşmenn çook rahat olacak şimdi. ben de hamileyken taşındım biliyorsunuz, br de riskli gebelik olunca h,içbirşeye elimi değemedim o yüzden hala aradıklarımı bulamıyorum çoğu zaman.
windycimm çok sevindimm gelmene tekrar, fırsat bulduköa yine bekleriz, yokluğunda ben de doğurdum da 4.5 aylık bilem oldu.
karanarsal feyste de söylemiştim sanırım ama bence senin bebeklerinin kilosu gaayet güzel maşallah, 1 kg doğdu onlar düşünsene katettikleri yolu. ha bir de bu depresif durumları zor atıcaz üzerimizden galiba yaa. bende aynıyım maalesef, hormonal olduğunu sanıyorum, belki regl olsam geçer diyorum dur bakalım.
medine sen de uzuun bir aradan sonra hoşgeldin canım, büyütmüşsün bayaa bebişleri feysteki fotolara göre.
firdoscum umarım yeni bakıcın kafana uygun çıkmıştır, ben de bi çözsem o işi nasıll rahatlıycamm.

bana gelinnnce an itibarıyle 3 tabak kısır yemiş bulunmaktayım, patlamam umarım, Elif uyuyor artık oyun halısında takılıyor kendi kendine daha rahatım şükür, bir de tatlı tatlı gülmüyor mu içime sokasım geliyor. bugün iyi günümdeyimn sanırsamm.

Netin basına oturmak ne güzel ..

Canan naber canım nasılsın ..
Benim oglum yastıgı üstüne aldı oynarken uyumus ilk defa kendi kendine uyudu bende az geldim bakayım dedim..
canm iyice beceriksiz oldun sen haaa eskiden hem bebeleir hembizi idare ediyodun nazamı değdi sana kuzummmm

şaka şaka
çocukların bu ara sık hasta oldu biliyorum şimdi nasıl kuzularrr
süper yaaa artık anneannemi oldundiyelim sanaaa bizimde bi köpeğimiz vardı terrier cinsi oda gözümüüzn önünde doğum yaptı o anınne kadar güzleolşduğunu biliyorum anlayacağınnn
vallaha biz 13 yımızı bitirecez oğlum hala yürümüyo ama nerdeyse 9 ayından beri sıralıyo
ne desem yalan olur en iyisi drun fikri oda olmazsa ortopediye götürürsün
sende bendensin desene bende dün çorba yoktu kurufasülye yediridm hahahah
bu arada beyaz atkınız bizde kalmış şeker ya ne zamandır söyleyeceğim unutuyorumm
ev fikrine gelince bence iki ucu moklu değnek hesabı sizin işş

3 tabaj kısırmı hay maşallahh sanaaaa
büyüdükçe daha rahat edeceksin inan beslenme saatleir feln uzuyacak bu arada ek godaya felan başladınmı yoksa hala sadece emziriyomusun sütün yetiyomu mama takviyesi veriyomusun sen kaynananın bulduğu bakıcı ne olduuu
hepsine cevapistiyorummm

hemen pc nin başındna kalkıp evi süpürmem lazım çocuklarada çorba koymam laızmm ben kaçarrr

amanınn canancım kalkmadan soruları cevaplayayım hemen.
ek gıdaya geçmedin halen sadece emziriyorum, 6 ay böyle gidecek.
kaynoşunki ile bir türlü konuşamadık daha ben arıyorum tel kapalı o arıyo yetişemiyom.

teşekürler herkeslere.galiba anane oldum.bu durumda anne olama yatalak anne hehe ben anane olayım yaa daha iyi.bu arad yavruyu dörtledik valla

ben geldim hanımlar yoruldum beeeee.......
sizden sonra baktım aliş uyumuyor onuda aldım gittim kalan çamaşırımı astım....sonra bezelyemi attım ocağa ...yemeğimi yedim....kurabiye yapam dedim margarin yoktu....bende puding yapayım dedim.......

ama ömer uyurken yine kendimi yatak odasında buldum bizim şifonyerin çekmeceleri iç içe girdi sadece üst çekmece ...sağlamdı...bende batım beyaz çamaşırları kullanmıyorum hemen katladım onları birertanede bıraktım....hurçladım...sonra eşimin çamaşırlarını kataldım...kırık olan çekmeceleri attım.....yatağın üzerindeki dağnıklığı topaldım düzenledim...ayyyy toplanırken bile dağnık olmak uyuz bi durum.......atılcak çamaşırları attım...mutfağa daldım çocuklara çorba ısıtıtım yedirdim..evi süpürdüm...pundngimi pişirdim geldim yattım .....ayyyyyyyyyy bişeycik daha yapmak istemiyorum ali ve ömer kuduruyor......allahım yaa ömer uyurken alişle nasıl oyunlar oynuyordu yaaa...allahım yaa valla bunlar tek olsaymış ne rahatmış yaaa...sesiz sesiz derli toplu olurdum....

kirpoşşş o ne kısss o kadar kızzzzzzz afiyet olsunnnnnnnn

htc07 tebrikler cnmmm anane oldunn süperrr hahahaha

pandora cnm benimkilerde 7-8 aylıkken sıralamaya başladı ama bacakalrında öle bişey olmadı bence bekle biraz..o dediğin durum olacağını sanmam....

canan garusu heç pas vermiyon bakıyomdaaaaaaaaa..............

aman yaaa bıktım bu kavgalardan yaaaaaaa ...devamlı kavga ediyorlar yaaa bunee .....devamlı bağrış çığrışşş...ömer eşofmanını çıkarmı...ali illa benimkinide çıkar diyooo çıkARIYORUM...bu sefer ...ali ömerin eşofmanını giymek istiyor...bunu gören ömer basıyor yaygarayı o giyecekmiş....

allahımm yaaaaaaa herşeye ağlanmazz ki yaaa

cnm eşin çok kararlı anladığım kadari ile...senin yapacak bişeyin kalamış
yavaş yavaş toplanmaya başla makul bir ev arayın cnm ...çok zor iişin yaaa

arabayı satıp düşük model alıp sanırım kalan para ile ev işine harcayacak ....hayırlısı ne ise o olsun cnmm

sağolun kızlar yoğurt yapmayı öğrendim
kavonoz meyvelerinden aldım karışık 4 ay yazıyor sabah verdim bakayım ne yapıyorlar diye
biri 6 kaşık biri 4 kaşık yedi arsal sevdi ama karan pek beğenmedi yavaş yavaş meyve ile başladım bakalım haftayada yoğurt tattıracağım birden yüklenmeyim bağırsaklar alışsın
bebe bisküviside aldım mamalarına atayım birer tane çorba falan sonra artık

kirpi maşallah elife gülmeye de başlamış daha neler yapacak cimcime insan şaşırıyor
canancım siz aşmışsınız kurufasulyenin yanına bi de turşu koysan yerler maşallah kuzularım. hiç farkında değilim atkının dışarı çıkmadık ki senden sonra en son canlı olarak sizi gördüm he haksızlık etmiyim bişey aldıracaksam arada camdan baktığımda da görüyorm
birsencim evet kararlı sanırım daha önce de böyle diyordu ama sonradan vazgeçiyordu sıkıyosa çıkarsın çıkmıycam diyodu şimdi de etkilensin diye konuştum ama aynı fikri . biraz daha sabredelim dedim ama yemedi neyse ben bu durumda çalışmamam o yüzden o benden daha çok düşünmeli yeter artık hep ben mi düşünücem kendimi suçlu hissediyorum ama napıyım öyle çok da sinirli biri değilim ama gerçekten sabrımı çok zorladılar çileden çıkardılar sonunda

burcu canım kaşığa alıştırıcam diye kaşıkla vermeye yüklenme benim hiç aklıma gelmemişti hep öyle yaptım bi de kaşıkla zorla yedirebildiğim için gündüz hep kaşıkla verdim şimdi almina gece biberon istemiyor aklında olsun biberonu unutturma bazı şeyleri biberonla yedir

burcu cnm hadi kolay gelsin ek gıdanız.....

inş. iştahla severler..kavonoz meyvelerini ve muhallebileride dene cnm

eylül demiş ya kasık için zorlama ...şimdi ben hiç böyle şeylere dikkat etmedimm

gündüz kaşık verdiklerim oldu ama biberonda veriyordum...gece zaten biberon aalıyorlarrr

yani hiçç bişey olmadı sen daha iyisini bilirsin tabiiiiiii

eylül sıkma canını herşy olacağına varıyor...demek sizin durumunuzda buna gidiyor....hayırlısı olsun

offffff başım ağrıyor yaaa bu çocuklar beynimi yordu valla yaaaaa........offff kafam zonkluyorr

meraba kızlar ...Geçmiş okuyamadım ne var yok bilmiyorum..
Karanarsal;
kaç aylık bebişler?Biz de ay sonunda başlıycaz yavaş yavaş 4. ay bitiminde.Önce doktor kontrolü , ardından...Senin eski nickin neydi?dilimin ucunda ama hatırlayamadım

Son düzenleme:
ayyy çokkk hoşsohbetsiniz yawwww gelmesem neredesiniz dersiniz geldik yoksunuz yada bişi yazmıyorsunuz hıhhh bende yazmıyomm

merhaba kızlar..bakıcı olayımız eskisiyle devam oldu..neden mi?kadın sabah geldi,kocası kaza yapmıştı birkaç ay önce,çarptığı adam 8 bin lira istemiş bunlardan.ama durumları yok.sakat ve iki çocuğu olan bir oğulları var onun geçimide bunlara ait.birde küçük oğlunu sözleyecekler yakında.kadın çok zor durumda olduklarını falan anlattı.ben daha ağzımı bile açmamıştım.ayrıca çocuklarda teyzeyi çok özlemişler,kucağına atladılar resmen.o da onları özlemiş.vicdanım el vermedi işten çıkarmaya.şu anda hiç zamanı değildi,çok zor durumdalar.aslında mantıklı davranmak gerekiyor belki ama ben yapamadım işte.

Nefes ve kirpi kızlar bakıcı buldunuz mu,geçmişe baktım atladım galiba orayı.ay çok zor işlermiş bunlar.allah ayrdımcımız olsun.Nefes yanlış anlamazsan sana birşey demek istiyorum,büyük oğluna sinirlenip evden giderim gibi birşey demişsin sanırım.biliyorum 3 çocuk büyütmek hemde tek başına çok zor ama bir daha böyle birşey deme sakın olur mu?çocuklarımıza demememiz gereken iki şey vardır.birincisi seni artık sevmiyorum,ikinciside bu evden giderim..bu iki cümleyi ömürleri boyunca unutamayabilirler.yanlış anlamadın umarım,hepimizi için diyorum bunu.çünkü bazen o noktaya gelebiliyoruz..

Birsen taşınma telaşı var sanırım,hadi güle güle otur yeni evinde canım.

Eylül sizde mi ev aldınız canım ya,tam anlayamadım ama Hayrılı olsun.

Artvinli ve Winston sizede geçmiş olsun.Artvinli Yağızın kilosu iyi bence,aman şişko olmasın zaten:))

Canan seninkiler şimdi tam ısırmalık,demek taklitleri arttı iyice.canlarım ya..

Burcu canım ek gıda da önce meyve suyu verseydin bence,püresi değil.ama yedilerse sorun yok:)

başkada birşey kalmadı aklımda kızlar,atladığım varsa nolur kusura bakmayın.kafam çok dalgın bu aralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…