İkiz Anneleri Geyik Paneli

cnm sen bakıcınızı ikisine aynı anda idare edemediği içinmi istemiyordun...
bide kadın tüm durumunu dile getirmiş..vicdanın elvermemiş..
boşver cnm çocuklarında alışk madem idare et cnm kuzular büyüdükce sadece çocuklara tek bakar...ama şunu belirteyim asla ev işi bekleme ,o zaman çünki 2 erkekle sadece onların hizmetini yapar cnm....hayırlısı buymuş de ...

evet ev telaşındayımmmm cnm sağol...

yaa bende arada diyorum alişle ömere sevmiyorum seni küstüm diye....demek demeyecekmişizz asla demem yaa...öle diyince bide hemen sarılıyor,öpüyolarr....hoşuma gidiyorr....aman yapmam bidahaaaaaa

evet Birsencim,ikisine birden yetişemiyor diye istemiyordum.mutlaka bir kişi oluyor yanında.neyse hazirana kadar böyle idare edelimde sonrasına bakarız artık.yok canım zaten iş falan beklemiyorum ama sağolsun yapıyor,yemekte yapıyor bazen.sadece şöyle 40 yaşında falan olsaydı daha iyi olacaktı.yoksa insan olarakta seviyorum,çok temiz biri..

madem seviyorsun cnm ,iş düzenini kur ....genç olur ama bu sever o elektiriği yakalayamazsın....
çocuklar için kişi değiştirmende iyi olmaz ve bu kadın gerçekten ihtiyacı olduğu için çalışıyor..o yüzden düzenli tertiplidir...işini kaybetmek istemeyen insan tüm özverilerde bulunur....

bence sen o ablaya şöle bir sistem çiz ...temizlilk ve yemek iişine bakma sadece deniz ve kağanın bakımı ile uğraşı onlarla oyan vs. de.....bundan sonrada annem gelmeeycek de...yani tek olunca zaten işe eli varmaz....böylece sende rahat edersin...sıkınşınca annen gelir...

ben yine kendi çapımda takılayım kimse yok...yada okunup gidiliyor...

bende aslında böle h.sonu yada h.içi aksamları kuzulara bakacak birini isityorum yani şöle saatlik mesela eşimle bir sinamaya gitmek istiyorum dimi...anneme gebe olarak değilde biri gelip baksa süper olur...ama benim için şu önemli çocuklar o kişiyi sevmeli tabi bu işi yapan kişide çocukları sevmeli ki katlansın benimkiler...büyüdüklerinden yabancılamaycak .....onlarla sabırla ilgilenecek biri olmalı...

annem duysa hemen atlar ama eşim çok kızar anneme para ile çocuk baktırdığıma....bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

selam..günlerden sonra anca gelebildimhastalandım,kızlar ateşlendi,kurs telaşı derken bi türlü uğrayamadım..
kızlar dün gece 3te uyudular kafayı sıyırcam zannettimkurs boyunca annemle,eşimin annesi ilgilendi kızlarla hiç bi sorun yaşamadılar çok şükür ama sanırım kızlarımın bana garezi varbeni görünce ağlamalar,bağırmalar...ben çıkınca odadan bi güzel uyutuyo anneanne babaanne galiba kızlarım beni istemiyorsaçmalıyorum belki ama çocukalrım benimle mutlu değil sanırım

fikirleriniz çok önemli sağolun kızlar
firdos kavonoz meyvelerden verdim bugün 2 kere yediler senin içinde bakıcı öyle hayırlıymış bebeklerde seviyorsa sorun etme
dilemma ben birce35 sonraki nicim ucrubana canım benim oğlanlar 7 ay kronolojik düzeltilmiş 4.5 aylıklar 28 haftada doğdular
winston bende 2 gün sadece meyve vereceğim sonra başka tat yavaş yavaş arttırırım biberon tabiki devam 6 aydan sonra tam geçiş yapacağım
birsen senin tecrüben olmadan olmaz tabiki sen daha iyi bilirsin
tarihçi kızların ençok seni seviyordur emin ol ana gibisi yok kapris yapıyorlardır sana
diğer güzel anneler

İyi geceler.

TARİHÇİ çok geçmiş olsun....
Canım benim büyükler hep derler ya,çocukların tüm sıkıntısı nazı anneyedir diye sen duymadın galiba hiç.
Benim sıpa bile anneme bırakırken diyorum bak çok huysuz yemez uyumaz haberin olsun,aman bir geliyorum herşey yolunda gitmiş

BURCU meyve püresini genelde seviyor bebekler,ben meyve suyunu sevdiremedim mesela.
Ama eylüle katılıyorum,bir müddet sonra kaşığa alışıp biberonu reddediyorlar.
Bizde çok sıkıntı çektik biberon konusunda,halende çekiyoruz

WOMEN valla süper fikirArada öyle gelecek bir abla bulsan mesela ünüversite öğrencisi olsa bildiğin güvenilir,hem cep harşlığı olur kızada,annene bencede olmaz bakacaksa parasız baksın anacım

karanarsal,women,artvinli sağolun kızlar..bu seneki grip te bi başka yahu bulantılı,bol kas ağrılı gıcık bişi yani..
annemle konuştum biraz önce dedim kızlarım beni sevmiyor annem bana hep takılır ver kızları bana diye neb de olmaaazz derim ama bu sefer al dedim şaşırdı iyimisin dedi kadın korktu benden ama bilmiyorum kızlar...

çocuklar bir yaşını doldursun zaten artık tek bakamsını istiycem,ücretinide ona göre artırıcam.

Women canım ben anlayamadım,annen normalde senin çocukları uzun süreli çekemiyor değil mi,yani hastalanıyor falan peki parayla nasıl bakacak?o zaman bu tempoyu kaldırabilecek mi?aslında Artvinlinin dediği gibi şöyle yarım gün çalışacak bir öğrenci bulabilirsin.hem o para kazanmış olur hem de sen biraz nefes alırsın.

Artvinli demişken,beni heçç görmüyon heee.

Tarihçi geçmiş olsun canım.ama lütfen öyle düşünme,kızlar sana naz yapıyor yoksa anneliğini sorgulama sakın.unutma çocuklarımıza en iyi biz bakabiliriz çünkü kalplerimiz birlikte atıyor:)

kızlar o dediğim bakıcı geldi biraz önce görüşmeye,bakıcımızı değiştirmekten vazgeçtik ama ayıp olmasın diyede diğerinin görüşmesini iptal etmemiştik.kadın çok garip,sevimsiz.bebeklere bir kez bile dokunmadı.çalışma saatlerini 8,30-17.30 dedik fazla buldu.fiyatı 500 dedik yalnız bakacak diye annende gelsin tek bakamam dedi.demekki her işte bir Hayır varmış..bakıcımızın değerini bir kez daha anladım:)

artvinli cnm öle tanıdığım ünv.öğrencisi yok....

bide bizde şu sorun var artık insanları tanıyolar cnm ...ayırıyolar...öle biri olmalıki çocuklar onu görünce anlık bizi unutmalı......

şuan için böle bir durum yok.....

firidos cnm annem dediğin gibi zaten bana para ile bakarım demedi....

ben düşündüm çocuklar şuan içn annemin yanında kalırlar ...yoksa annemin öle bir düşünceden haberi bile yokk..............ama sana şunu diyeyim ben aksama sinemaya gideceğim sana vereyim para bak desem hiç lay layy etmez hahahha paranın yüzü sıcak....ama böle bişey yapmam

FİRDOS aşkolsun tatlım ya hiç görmez olurmuyum.:
Mesajlarına cevap veriyorum aslında ama gözündenmi kaçtı acaba:44:
Bakıcınız gidiyor diye yorum yapmışstım,ama vazgeçmişsiniz bak şimdi ayıp oldu kadına:18:
Bugün 2 kez tlf.elime aldım aramak için,müsait olurmusun diye geri bıraktım.

yok canım ya öyle şeyler getirme aklına.şunuda unutma çocuklar bütün huysuzluklarını yaramazlıklarını anneye yaparlar büyüdükçe daha iyi anlayacaksın......

birsencim çok iyi düşünmüşsün biraz rahatlarsın ..annem demişsin ama nasıl olur oiş pek aklım ermedi yakınlarında tanıdıgın evine giren çıkan ihtiyaçlı biride olabilir bir bakın bence etrafına .....

ohhhh afiyet..... olsun kuzularıma ..

evet canım bakıcı buldum tam bir ay oldu şimdilikte memnunum hiç sorun çıkarmıyor inşallah böyle gider .
bence en iyisini yapmışsın canım bayagı zor bir durumdaymış kadın herşeyde vardır bir hayır....

ne demek yanlış anlamak hayatım en doğrusunu yazmışsın .bende kendime oan öyle kızdımki bir anda çıktı işte agzımdan .bazen hiç yapmayız dedigimiz hatta başkası yaptıgında kızdıgımız şeyleri yapıyoruz esasında insan agzından bir laf çıkmada düşünmeli hele bu bir çocuksa inşallah bir daha böyle bir boşlugum olmaz ..

aslında yarım gün kreşe de verebilirsin..biraz külfetli olur o zaman da..3 yaşından sonra ideal kreş tabiii..Ah o günlere sağlıkla getirebilsem şu kuzularımıSen epey büyütmüşsün birsen..Tabi bi de bana sor dersin

Doğru tahmin etmişim canım..Büyüdü mü bebişler?iyiler mi canım

ay bari içimizden biri ilk 6 ay sadece anne sütü versin yawwww bravo canım sakana sakın bırakma emzirmeyiiiiii
teşekürler herkeslere.galiba anane oldum.bu durumda anne olama yatalak anne hehe ben anane olayım yaa daha iyi.bu arad yavruyu dörtledik valla
ben diyecektim anneanne oldun hadi gözün aydın diye yanlış anlarsın diye söylemedim
haha benim yerime sen söylemişsinn yatalak olduğun için gözlükleride indir biraz aşağı yarım bide eşarp bağla al sana anneanneee

ayyy kusurabakma yaa takılıyorum şekerimmm
seni seviyorumm kankammmmm

telde devamlı konuştuğumuz için ekstradan burdanda yazmıyorum kuzum yanlış anlama lütfennnnn
aynen aynen aynennn
aynı kavgalar bizdede mevcut dün çubuk tarçın verdim mustafanon eline devrim gidiyo alıyo çocupun elinden bi kavga bi kıyamet neyse 2 ye böldüm çubuğu bu defa ellerindekini bırakıp birbirinin eline sarılıyolar kavga kıyamet sonra ikiside tarçını attı oyuncağa gidip ona kavga ettilerrr hiç bitmiyo anacmmm
hahah turşuda elleirne veriyom kemiriyolar hahaha

bak camdan bakıyomuşsun ya daha ne istiyosun sen bakayımm hapishanedekiler onu bile yapamıyo çok nankörsün vallahaaaa
hadi hayırlı olsun kuzum ek gıdannnn bisküvi çorba felan başla yavaştan yavaştan bak 7 aylıllar çoktadüzeltilmiş hesaba takılma artıkkk motor hareketleri nasıl neler yapabiliyolar anlatsana

çok haklısın yaaa benimkiler sadece su içiyo biberondna artık mama hiç içmiyolarrrr

kızlar ya benim bebeler gece hiç bişey yemiyolar yaaaaa

birsen siz hala gece süt içiyomusunuzzz benimkiler ağzına bişey sürmğyo yaa neredeyse 11 saat aç kalıyolar gece 11de felan yediriyorum ben sonra yatıyolar sabahta kalkammaız 9-3u buluyor kahvaltı hazırla et 10 da yiyoz çokmu aç kalıyolar acaba ama o kadar açlığa rağmen yemeğe saldırmıyolar onuda belrteyim zorla yediriyorum

offffff başım ağrıyor yaaa bu çocuklar beynimi yordu valla yaaaaa........offff kafam zonkluyorr
aynen en gibiydimmm akşam çaydan sonra düzeldim birazzzz
burcu ilk verdiğin şeyi 3 gün üst üste ver diyo doktorlar alerji var mı yok mu bak diye aklında bulunsun
evet evet bu konuyu es geçmeyelim özellikle alrji oranı yüksek şeyler muz yumurta şeftali vs.
ayyy çokkk hoşsohbetsiniz yawwww gelmesem neredesiniz dersiniz geldik yoksunuz yada bişi yazmıyorsunuz hıhhh bende yazmıyomm
kızma kuzum kızmaaaaa muckkkkk
birsoşum ben yeni geldim pc başına, kucağımda uyudu beboşş tek elimle uzun yazamıyom
beceriksizzzzz ben biirni kucağımda sallıyodum birini anakucağına kıyup ayağımla sallıyodumm bi elimlede kk ma yazıyodummmmmm
bak eski günleri hatırladımmmm
sorma kuzum ya öksürüyorum onu takşit ediyolar ağzımda dilimi sağa sola vurup lololo yapıyorum devrimde yapıyo babası beni öpüyo mesela arkasından onlar gelip öpüyo daha neler nelerrr çok sevimliler gerçekten artık bi ok şei anlıyolar kumandayı ver diorum veriyo mesela ne bileyim şu yemek yememe uyumama gibi şeyleride bıraksak tadımızdan yenmiyecez vallahaaa
güzel fikir bende anneme para vereyim baksın diyecem ama annem sürekli yanlış anlıyo talimatlarımı

geçenlerde emesela muhallabi verdim arı mama yap diye anlattımda nasıl yapıldığını genede aptamilin çocuk sütüyle yapmış sütün üzerinde kaynatmayın yazıyo mesela

şu saate yedir dedim mesela ben gider gitmez mamayı yapar yedirmeye çalışır anlaşamıyoruz yaniiiiolsun genede seviyom bişeyler yapmaya çalııyo benim için onada üzülğyorum 3 evladına devamlı yeteişemediği ytemediği için vicdan azabı çekiyo kadıncağızzz
sen nerelerdesin kuzumm yaaaa özletiyon baak kendiniiii

bizimde devrim öyl tüm cadılığı banaaaa

hakketten varmış her işte bi hayır bakıcının değerini bil hahaha yazın tatile çıkınca bakıcıyı göndericenmi yoksa sana yardımcı kalacakmı bide annen artık gelmek istemiyomu sana sen o yüzdenmi çocuklara yetecek birisini arıyosun kuzummm

canım ben cvp layyım senin sorunu benim kızımda kiloluydu erken yürüdü sayılır ve senin dediğin gibi oldu ortapedist bir prof. a götürdüm hiç birşey yapmanıza gerek yok dedi en geç 3 yaşına kadar kendi kendine düzelecek dedi sadece güneşlendirin dedi öyle saatlerce güneşde falan tutmayada gerek yokmuş o arası demir olan ayakkabılar için faso fiso dedi eskidendi dedi hiçbir hükmü yokmuş nitekim hiç birşey yapmadım 16-17 aylıkken tamamen düzeldi

herkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…