merhaba kızlar..bakıcı olayımız eskisiyle devam oldu..neden mi?kadın sabah geldi,kocası kaza yapmıştı birkaç ay önce,çarptığı adam 8 bin lira istemiş bunlardan.ama durumları yok.sakat ve iki çocuğu olan bir oğulları var onun geçimide bunlara ait.birde küçük oğlunu sözleyecekler yakında.kadın çok zor durumda olduklarını falan anlattı.ben daha ağzımı bile açmamıştım.ayrıca çocuklarda teyzeyi çok özlemişler,kucağına atladılar resmen.o da onları özlemiş.vicdanım el vermedi işten çıkarmaya.şu anda hiç zamanı değildi,çok zor durumdalar.aslında mantıklı davranmak gerekiyor belki ama ben yapamadım işte.
Nefes ve kirpi kızlar bakıcı buldunuz mu,geçmişe baktım atladım galiba orayı.ay çok zor işlermiş bunlar.allah ayrdımcımız olsun.Nefes yanlış anlamazsan sana birşey demek istiyorum,büyük oğluna sinirlenip evden giderim gibi birşey demişsin sanırım.biliyorum 3 çocuk büyütmek hemde tek başına çok zor ama bir daha böyle birşey deme sakın olur mu?çocuklarımıza demememiz gereken iki şey vardır.birincisi seni artık sevmiyorum,ikinciside bu evden giderim..bu iki cümleyi ömürleri boyunca unutamayabilirler.yanlış anlamadın umarım,hepimizi için diyorum bunu.çünkü bazen o noktaya gelebiliyoruz..
Birsen taşınma telaşı var sanırım,hadi güle güle otur yeni evinde canım.
Eylül sizde mi ev aldınız canım ya,tam anlayamadım ama Hayrılı olsun.
Artvinli ve Winston sizede geçmiş olsun.Artvinli Yağızın kilosu iyi bence,aman şişko olmasın zaten:))
Canan seninkiler şimdi tam ısırmalık,demek taklitleri arttı iyice.canlarım ya..
Burcu canım ek gıda da önce meyve suyu verseydin bence,püresi değil.ama yedilerse sorun yok:)
başkada birşey kalmadı aklımda kızlar,atladığım varsa nolur kusura bakmayın.kafam çok dalgın bu aralar..
evet Birsencim,ikisine birden yetişemiyor diye istemiyordum.mutlaka bir kişi oluyor yanında.neyse hazirana kadar böyle idare edelimde sonrasına bakarız artık.yok canım zaten iş falan beklemiyorum ama sağolsun yapıyor,yemekte yapıyor bazen.sadece şöyle 40 yaşında falan olsaydı daha iyi olacaktı.yoksa insan olarakta seviyorum,çok temiz biri..
madem seviyorsun cnm ,iş düzenini kur ....genç olur ama bu sever o elektiriği yakalayamazsın....
çocuklar için kişi değiştirmende iyi olmaz ve bu kadın gerçekten ihtiyacı olduğu için çalışıyor..o yüzden düzenli tertiplidir...işini kaybetmek istemeyen insan tüm özverilerde bulunur....
bence sen o ablaya şöle bir sistem çiz ...temizlilk ve yemek iişine bakma sadece deniz ve kağanın bakımı ile uğraşı onlarla oyan vs. de.....bundan sonrada annem gelmeeycek de...yani tek olunca zaten işe eli varmaz....böylece sende rahat edersin...sıkınşınca annen gelir...
selam..günlerden sonra anca gelebildimhastalandım,kızlar ateşlendi,kurs telaşı derken bi türlü uğrayamadım..
kızlar dün gece 3te uyudular kafayı sıyırcam zannettimkurs boyunca annemle,eşimin annesi ilgilendi kızlarla hiç bi sorun yaşamadılar çok şükür ama sanırım kızlarımın bana garezi var beni görünce ağlamalar,bağırmalar...ben çıkınca odadan bi güzel uyutuyo anneanne babaanne galiba kızlarım beni istemiyor saçmalıyorum belki ama çocukalrım benimle mutlu değil sanırım
ben yine kendi çapımda takılayım kimse yok...yada okunup gidiliyor...
bende aslında böle h.sonu yada h.içi aksamları kuzulara bakacak birini isityorum yani şöle saatlik mesela eşimle bir sinamaya gitmek istiyorum dimi...anneme gebe olarak değilde biri gelip baksa süper olur...ama benim için şu önemli çocuklar o kişiyi sevmeli tabi bu işi yapan kişide çocukları sevmeli ki katlansın benimkiler...büyüdüklerinden yabancılamaycak .....onlarla sabırla ilgilenecek biri olmalı...
annem duysa hemen atlar ama eşim çok kızar anneme para ile çocuk baktırdığıma....bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
sağolun kızlar yoğurt yapmayı öğrendim
kavonoz meyvelerinden aldım karışık 4 ay yazıyor sabah verdim bakayım ne yapıyorlar diye
biri 6 kaşık biri 4 kaşık yedi arsal sevdi ama karan pek beğenmedi yavaş yavaş meyve ile başladım bakalım haftayada yoğurt tattıracağım birden yüklenmeyim bağırsaklar alışsın
bebe bisküviside aldım mamalarına atayım birer tane çorba falan sonra artık
merhaba kızlar..bakıcı olayımız eskisiyle devam oldu..neden mi?kadın sabah geldi,kocası kaza yapmıştı birkaç ay önce,çarptığı adam 8 bin lira istemiş bunlardan.ama durumları yok.sakat ve iki çocuğu olan bir oğulları var onun geçimide bunlara ait.birde küçük oğlunu sözleyecekler yakında.kadın çok zor durumda olduklarını falan anlattı.ben daha ağzımı bile açmamıştım.ayrıca çocuklarda teyzeyi çok özlemişler,kucağına atladılar resmen.o da onları özlemiş.vicdanım el vermedi işten çıkarmaya.şu anda hiç zamanı değildi,çok zor durumdalar.aslında mantıklı davranmak gerekiyor belki ama ben yapamadım işte.
Nefes ve kirpi kızlar bakıcı buldunuz mu,geçmişe baktım atladım galiba orayı.ay çok zor işlermiş bunlar.allah ayrdımcımız olsun.Nefes yanlış anlamazsan sana birşey demek istiyorum,büyük oğluna sinirlenip evden giderim gibi birşey demişsin sanırım.biliyorum 3 çocuk büyütmek hemde tek başına çok zor ama bir daha böyle birşey deme sakın olur mu?çocuklarımıza demememiz gereken iki şey vardır.birincisi seni artık sevmiyorum,ikinciside bu evden giderim..bu iki cümleyi ömürleri boyunca unutamayabilirler.yanlış anlamadın umarım,hepimizi için diyorum bunu.çünkü bazen o noktaya gelebiliyoruz..
Artvinli ve Winston sizede geçmiş olsun.Artvinli Yağızın kilosu iyi bence,aman şişko olmasın zaten:))
Burcu canım ek gıda da önce meyve suyu verseydin bence,püresi değil.ama yedilerse sorun yok:)
başkada birşey kalmadı aklımda kızlar,atladığım varsa nolur kusura bakmayın.kafam çok dalgın bu aralar..
aslında yarım gün kreşe de verebilirsin..biraz külfetli olur o zaman da..3 yaşından sonra ideal kreş tabiii..Ah o günlere sağlıkla getirebilsem şu kuzularımıben yine kendi çapımda takılayım kimse yok...yada okunup gidiliyor...
bende aslında böle h.sonu yada h.içi aksamları kuzulara bakacak birini isityorum yani şöle saatlik mesela eşimle bir sinamaya gitmek istiyorum dimi...anneme gebe olarak değilde biri gelip baksa süper olur...ama benim için şu önemli çocuklar o kişiyi sevmeli tabi bu işi yapan kişide çocukları sevmeli ki katlansın benimkiler...büyüdüklerinden yabancılamaycak .....onlarla sabırla ilgilenecek biri olmalı...
annem duysa hemen atlar ama eşim çok kızar anneme para ile çocuk baktırdığıma....bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
Doğru tahmin etmişim canım..Büyüdü mü bebişler?iyiler mi canımfikirleriniz çok önemli sağolun kızlar
firdos kavonoz meyvelerden verdim bugün 2 kere yediler senin içinde bakıcı öyle hayırlıymış bebeklerde seviyorsa sorun etme
dilemma ben birce35 sonraki nicim ucrubana canım benim oğlanlar 7 ay kronolojik düzeltilmiş 4.5 aylıklar 28 haftada doğdular
winston bende 2 gün sadece meyve vereceğim sonra başka tat yavaş yavaş arttırırım biberon tabiki devam 6 aydan sonra tam geçiş yapacağım
birsen senin tecrüben olmadan olmaz tabiki sen daha iyi bilirsin
tarihçi kızların ençok seni seviyordur emin ol ana gibisi yok kapris yapıyorlardır sana
diğer güzel anneler
ay bari içimizden biri ilk 6 ay sadece anne sütü versin yawwww bravo canım sakana sakın bırakma emzirmeyiiiiiiamanınn canancım kalkmadan soruları cevaplayayım hemen.
ek gıdaya geçmedin halen sadece emziriyorum, 6 ay böyle gidecek.
kaynoşunki ile bir türlü konuşamadık daha ben arıyorum tel kapalı o arıyo yetişemiyom.
ben diyecektim anneanne oldun hadi gözün aydın diye yanlış anlarsın diye söylemedimteşekürler herkeslere.galiba anane oldum.bu durumda anne olama yatalak anne hehe ben anane olayım yaa daha iyi.bu arad yavruyu dörtledik valla
seni seviyorumm kankammmmmben geldim hanımlar yoruldum beeeee.......
sizden sonra baktım aliş uyumuyor onuda aldım gittim kalan çamaşırımı astım....sonra bezelyemi attım ocağa ...yemeğimi yedim....kurabiye yapam dedim margarin yoktu....bende puding yapayım dedim.......
ama ömer uyurken yine kendimi yatak odasında buldum bizim şifonyerin çekmeceleri iç içe girdi sadece üst çekmece ...sağlamdı...bende batım beyaz çamaşırları kullanmıyorum hemen katladım onları birertanede bıraktım....hurçladım...sonra eşimin çamaşırlarını kataldım...kırık olan çekmeceleri attım.....yatağın üzerindeki dağnıklığı topaldım düzenledim...ayyyy toplanırken bile dağnık olmak uyuz bi durum.......atılcak çamaşırları attım...mutfağa daldım çocuklara çorba ısıtıtım yedirdim..evi süpürdüm...pundngimi pişirdim geldim yattım .....ayyyyyyyyyy bişeycik daha yapmak istemiyorum ali ve ömer kuduruyor......allahım yaa ömer uyurken alişle nasıl oyunlar oynuyordu yaaa...allahım yaa valla bunlar tek olsaymış ne rahatmış yaaa...sesiz sesiz derli toplu olurdum....
kirpoşşş o ne kısss o kadar kızzzzzzz afiyet olsunnnnnnnn
htc07 tebrikler cnmmm anane oldunn süperrr hahahaha
pandora cnm benimkilerde 7-8 aylıkken sıralamaya başladı ama bacakalrında öle bişey olmadı bence bekle biraz..o dediğin durum olacağını sanmam....
canan garusu heç pas vermiyon bakıyomdaaaaaaaaa..............
aynen aynen aynennnaman yaaa bıktım bu kavgalardan yaaaaaaa ...devamlı kavga ediyorlar yaaa bunee .....devamlı bağrış çığrışşş...ömer eşofmanını çıkarmı...ali illa benimkinide çıkar diyooo çıkARIYORUM...bu sefer ...ali ömerin eşofmanını giymek istiyor...bunu gören ömer basıyor yaygarayı o giyecekmiş....
allahımm yaaaaaaa herşeye ağlanmazz ki yaaa
hahah turşuda elleirne veriyom kemiriyolar hahahakirpi maşallah elife gülmeye de başlamış daha neler yapacak cimcime insan şaşırıyor
canancım siz aşmışsınız kurufasulyenin yanına bi de turşu koysan yerler maşallah kuzularım. hiç farkında değilim atkının dışarı çıkmadık ki senden sonra en son canlı olarak sizi gördüm he haksızlık etmiyim bişey aldıracaksam arada camdan baktığımda da görüyorm
birsencim evet kararlı sanırım daha önce de böyle diyordu ama sonradan vazgeçiyordu sıkıyosa çıkarsın çıkmıycam diyodu şimdi de etkilensin diye konuştum ama aynı fikri . biraz daha sabredelim dedim ama yemedi neyse ben bu durumda çalışmamam o yüzden o benden daha çok düşünmeli yeter artık hep ben mi düşünücem kendimi suçlu hissediyorum ama napıyım öyle çok da sinirli biri değilim ama gerçekten sabrımı çok zorladılar çileden çıkardılar sonunda
hadi hayırlı olsun kuzum ek gıdannnn bisküvi çorba felan başla yavaştan yavaştan bak 7 aylıllar çoktadüzeltilmiş hesaba takılma artıkkk motor hareketleri nasıl neler yapabiliyolar anlatsanasağolun kızlar yoğurt yapmayı öğrendim
kavonoz meyvelerinden aldım karışık 4 ay yazıyor sabah verdim bakayım ne yapıyorlar diye
biri 6 kaşık biri 4 kaşık yedi arsal sevdi ama karan pek beğenmedi yavaş yavaş meyve ile başladım bakalım haftayada yoğurt tattıracağım birden yüklenmeyim bağırsaklar alışsın
bebe bisküviside aldım mamalarına atayım birer tane çorba falan sonra artık
burcu canım kaşığa alıştırıcam diye kaşıkla vermeye yüklenme benim hiç aklıma gelmemişti hep öyle yaptım bi de kaşıkla zorla yedirebildiğim için gündüz hep kaşıkla verdim şimdi almina gece biberon istemiyor aklında olsun biberonu unutturma bazı şeyleri biberonla yedir
burcu cnm hadi kolay gelsin ek gıdanız.....
inş. iştahla severler..kavonoz meyvelerini ve muhallebileride dene cnm
eylül demiş ya kasık için zorlama ...şimdi ben hiç böyle şeylere dikkat etmedimm
gündüz kaşık verdiklerim oldu ama biberonda veriyordum...gece zaten biberon aalıyorlarrr
yani hiçç bişey olmadı sen daha iyisini bilirsin tabiiiiiii
eylül sıkma canını herşy olacağına varıyor...demek sizin durumunuzda buna gidiyor....hayırlısı olsun
aynen en gibiydimmm akşam çaydan sonra düzeldim birazzzzoffffff başım ağrıyor yaaa bu çocuklar beynimi yordu valla yaaaaa........offff kafam zonkluyorr
evet evet bu konuyu es geçmeyelim özellikle alrji oranı yüksek şeyler muz yumurta şeftali vs.burcu ilk verdiğin şeyi 3 gün üst üste ver diyo doktorlar alerji var mı yok mu bak diye aklında bulunsun
kızma kuzum kızmaaaaa muckkkkkayyy çokkk hoşsohbetsiniz yawwww gelmesem neredesiniz dersiniz geldik yoksunuz yada bişi yazmıyorsunuz hıhhh bende yazmıyomm
beceriksizzzzz ben biirni kucağımda sallıyodum birini anakucağına kıyup ayağımla sallıyodumm bi elimlede kk ma yazıyodummmmmmbirsoşum ben yeni geldim pc başına, kucağımda uyudu beboşş tek elimle uzun yazamıyom
sorma kuzum ya öksürüyorum onu takşit ediyolar ağzımda dilimi sağa sola vurup lololo yapıyorum devrimde yapıyo babası beni öpüyo mesela arkasından onlar gelip öpüyo daha neler nelerrr çok sevimliler gerçekten artık bi ok şei anlıyolar kumandayı ver diorum veriyo mesela ne bileyim şu yemek yememe uyumama gibi şeyleride bıraksak tadımızdan yenmiyecez vallahaaamerhaba kızlar..bakıcı olayımız eskisiyle devam oldu..neden mi?kadın sabah geldi,kocası kaza yapmıştı birkaç ay önce,çarptığı adam 8 bin lira istemiş bunlardan.ama durumları yok.sakat ve iki çocuğu olan bir oğulları var onun geçimide bunlara ait.birde küçük oğlunu sözleyecekler yakında.kadın çok zor durumda olduklarını falan anlattı.ben daha ağzımı bile açmamıştım.ayrıca çocuklarda teyzeyi çok özlemişler,kucağına atladılar resmen.o da onları özlemiş.vicdanım el vermedi işten çıkarmaya.şu anda hiç zamanı değildi,çok zor durumdalar.aslında mantıklı davranmak gerekiyor belki ama ben yapamadım işte.
güzel fikir bende anneme para vereyim baksın diyecem ama annem sürekli yanlış anlıyo talimatlarımıben yine kendi çapımda takılayım kimse yok...yada okunup gidiliyor...
sen nerelerdesin kuzumm yaaaa özletiyon baak kendiniiiiselam..günlerden sonra anca gelebildimhastalandım,kızlar ateşlendi,kurs telaşı derken bi türlü uğrayamadım..
kızlar dün gece 3te uyudular kafayı sıyırcam zannettimkurs boyunca annemle,eşimin annesi ilgilendi kızlarla hiç bi sorun yaşamadılar çok şükür ama sanırım kızlarımın bana garezi var beni görünce ağlamalar,bağırmalar...ben çıkınca odadan bi güzel uyutuyo anneanne babaanne galiba kızlarım beni istemiyor saçmalıyorum belki ama çocukalrım benimle mutlu değil sanırım
Women canım ben anlayamadım,annen normalde senin çocukları uzun süreli çekemiyor değil mi,yani hastalanıyor falan peki parayla nasıl bakacak?o zaman bu tempoyu kaldırabilecek mi?aslında Artvinlinin dediği gibi şöyle yarım gün çalışacak bir öğrenci bulabilirsin.hem o para kazanmış olur hem de sen biraz nefes alırsın.
Artvinli demişken,beni heçç görmüyon heee.
Tarihçi geçmiş olsun canım.ama lütfen öyle düşünme,kızlar sana naz yapıyor yoksa anneliğini sorgulama sakın.unutma çocuklarımıza en iyi biz bakabiliriz çünkü kalplerimiz birlikte atıyor:)
kızlar o dediğim bakıcı geldi biraz önce görüşmeye,bakıcımızı değiştirmekten vazgeçtik ama ayıp olmasın diyede diğerinin görüşmesini iptal etmemiştik.kadın çok garip,sevimsiz.bebeklere bir kez bile dokunmadı.çalışma saatlerini 8,30-17.30 dedik fazla buldu.fiyatı 500 dedik yalnız bakacak diye annende gelsin tek bakamam dedi.demekki her işte bir Hayır varmış..bakıcımızın değerini bir kez daha anladım:)
aklıma geldi size birşey sormak istiyorum.oğlum tam anlamıyla yürüdüğünde 9.5 aylıktı.düzeltilmiş falan değil doğum tarihi itibariyle yazıyorum.dikkatimi çekti geçen gün bacakları parantez olacak gibi.erken basan çocuklarda bunun ortaya çıkması olası mı?çünkü 6.aylıkken tutunup ayağa kalkardı hemen sıralamaya başladı yani anlayacağınız hiç emeklemedi diyebilirim.tüm günü ayakta geçirirdi hala öyle.anneme göre erken ayağa kalktığı için öyle olurmuş hatta bir tanıdığı çocuğa 2 yaşından sonra ortopedist demir gibi ayakkabı verip öyle tedavi etmiş.inş kendiliğinden düzelir
herkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?