herkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...
günaydın kızlarr,
femalex başınız saolsunn,Allah mekanını cennet eylesin.
artvinlim selamm
başın sağolsun.allah rahmet eylesinherkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...
Hayırlı cumalar....
FİRDOS naber canım.Aman şaka olsun ya,valla kırıldın sandım
Aynı durumlar bizdede var,malum yazın tatil uzun,eşimin ailesi bursada gidince uzun kalınsın istiyorlar ama biz sıkılıyoruz ev ev üstüne olmuyor yani.
Ya ben korkuyorum eline ekmek vermekten,ama şu meyve filesi aklımda alıcam ama batırıyordur dimi her yerini,akıyormu yani;?
FEMALAXX başın saolsun.Babaannen yatalaktı sanırım.Ölümün hayırlısı olmaz derler ama,hayırlısı buymuş cnm,hem yatana hemde bakana zor alllah mekanını cennet eylesin,çektiği sıkıntıların karşılığını alsın inşallah.
Bende babaannemi 11 sene önce,gayet sağlıklı memlekete yolladım,ama o daha köyüne çıkamadan yolda vefat etti canım benim bende yeri çok başkadır,allah rahmet eylesin onada
Anne bebek fuarı varmış kızlar,17 20 şubat arası,geçen sene gitmek istedim hamilelik gidemedim,bu sene eşime bugün götürürmüsün dedim,yeşilköydeymiş çok uzak diyor,yağız ne olacak diyo,annem bakar aslında ama hiç götürmeye niyeti yok belli
canan senkiler büyümüş gece beslenmesine ne gerk var canım...ama sizde genel bir iştahsızlık var ondan hassassın sanırım..
ben 6. aydan sonra ısrar etmiycem hatta şimdi bile kaldırmıyorum kendileri kalkıyor 1 ,2 defa
ben yaklaşık 40 günlükten beri gece 1 kez besliyorum cnm. ama bizmki ana uykuya 12:00 gibi yatıyor
valla ne yapıyosun da gelmiyosun diye sorarsanız hiiç bi iş de yaptığım yok haa ama neden böle oluyo anlamıyorum...bi bunalımcı daha katılacak sanırım buraya((hiç bi şey yapmak istemez mi insan yaa...yatsam yatsam yatsam şöle bi yerimde kapatma düğmem olsada kapastsam kendimi bi ruhum dinlense tam süper olacak...
bahar bana erken geldi sanırsam...
iyiym canım saolasın,
bende nerde onun gibi güzellik, çok anlamlı bakıyor ama cidden yaa.
b, tıkanıklık var bende bugünlerde niyeyse, yazamıyorum hiç patladımı beklenen diş?
slmmm herkese..
femalex allah sabır versin allah günahlarını affetsin..
artvinli yavru kirpi ve diğer online olanlar
canım bi değişiklik istiyo ama o değişiklik ne bilmiyorum...inş bulurum onuda bi gün..şimdi senin sıkılmaya vaktin olmaz ev topla yerleştir düzenle yeni ev değişiklik ne kadar güzel ben de taşınmak istiyorummmmm büyük ve asansörlü bi eve...ayyy kuzum bende öleydim hatta ev bakıyoruz bi heycansızım bi bunalım bende cananla konuşurken oda bana dedi erkenmi girdin bahar depresyonuna diye ayy ne bilem dedim..
hatta ayyy ben bu evi topalayamacağım diyordum...aynı sen gibi evi mok götürüyor...çocuklara bakmak istemiyorum vs.vs...şu evi topalmaya başladığımdan beri açıldım....inş.. sanada bi gaz gelir cnm...
düştü canım 2 gün vardı ateşi sadece sonrada düştü sanırım dişten oda iştahda gitti zaten az yerdi artık yemiyo..oğlumun da ikinci dişi geliyo sanırım oda mızmız iştahsız ve kabarmış dişi...diş sıkıntıları ne zaman biter ki 2 yaşında falan mı????malum topikin en büyüğü ali ve ömer onlar bile hala diş sıkıntısı çekiyo..Yok be teyzesi patlayamadı daha dişimiz.
O ısrarla patlamıycam diyor,yağızda inatlahuysuzum diyor
Selam canım.
Nasıl oldu ece ateşi düştümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?