İkiz Anneleri Geyik Paneli

gördüğünüz gibi saat 530 ve ben 3ten beri ayaktayım melina 3 te kaktı 5 e geliyodu uyudu tam yatıyodum elfin kalktı hala onu uyutmaya çalışıyorum ama artık kafayı sıyırmak üzereyim her gece gece hep böyleyiz ne sinir kaldı,ne sağlık napcam bilmiyorum
firdos sağol canım benim
canan hastalıklardan uğrayamadım kuzuu
femalexx başın sağolsun canım
depresyona girmek istemiyorum,Allah sonumuzu hayır etsin:18:

günaydın güzel anneler

Artvinli şaka yapıyorum kuzum,takılıyorum sana:)..arama konusuna gelince istediğin zaman arayabilirsin biliyorsun.seninle konuşunca rahatlıyorum nedense

Canancım hoşgeldin şekerim.valla yanımda olsalar Devrim ve Mustafayı ısırasım geldi.bak o kavgalarını videoya kaydet ilerde izletirsin,hatıra olur.ben şimdiden başladım:).bakıcı konusuna gelince,annem genelde şikayet halinde.yorulduğunu falan düşünüyor,haklı aslında.ama benimde yapacak birşeyim yok.artık o gelmesin diye yeni birini istiyordum.bakıcımız yazın gelmeyecek,biz evdeyiz nasıl olsa.zaten temmuz ayında bursa-sakarya-hatay üçgeninde olacağız,düğün için:) ağustosta da ramazan başlıyor,idare ederiz yani.

gece mama olayına gelince benimkiler 7 aylıktan beri bıraktılar.doktorlar 6.aydan sonra bazı bebeklerin gece beslenmek istememesinin normal olduğunu ve zorlamamak gerektiğini söylüyor.

birde ek gıdaya geçince biberonu istememeye başladılar,kaşığa alıştılar çünkü.bende zorlamıyorum artık,zaten kendi yediklerimizden de veriyorum.bazen ellerine ekmek veriyorum kemiriyorlar,bazen meyve filesine meyve koyuyorum onu yiyorlar.yani mama konusunda ısrarcı olmuyorum artık.olduk da ne oldu sanki:)))..

Femalexx başın sağolsun,Allah kalanlara ömür versin.

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar....

FİRDOS naber canım.Aman şaka olsun ya,valla kırıldın sandım
Aynı durumlar bizdede var,malum yazın tatil uzun,eşimin ailesi bursada gidince uzun kalınsın istiyorlar ama biz sıkılıyoruz ev ev üstüne olmuyor yani.
Ya ben korkuyorum eline ekmek vermekten,ama şu meyve filesi aklımda alıcam ama batırıyordur dimi her yerini,akıyormu yani;?

FEMALAXX başın saolsun.Babaannen yatalaktı sanırım.Ölümün hayırlısı olmaz derler ama,hayırlısı buymuş cnm,hem yatana hemde bakana zor alllah mekanını cennet eylesin,çektiği sıkıntıların karşılığını alsın inşallah.
Bende babaannemi 11 sene önce,gayet sağlıklı memlekete yolladım,ama o daha köyüne çıkamadan yolda vefat etti canım benim bende yeri çok başkadır,allah rahmet eylesin onada

Anne bebek fuarı varmış kızlar,17 20 şubat arası,geçen sene gitmek istedim hamilelik gidemedim,bu sene eşime bugün götürürmüsün dedim,yeşilköydeymiş çok uzak diyor,yağız ne olacak diyo,annem bakar aslında ama hiç götürmeye niyeti yok belli

iyiym canım saolasın,
bende nerde onun gibi güzellik, çok anlamlı bakıyor ama cidden yaa.
b, tıkanıklık var bende bugünlerde niyeyse, yazamıyorum hiç patladımı beklenen diş?

slmmm herkese..
femalex allah sabır versin allah günahlarını affetsin..
artvinli yavru kirpi ve diğer online olanlar

herkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...
başın sağolsun.allah rahmet eylesin

benim kocam da 1 ay ses etme dışarı çıkayım demez pöffff...gerçi seninki böyle olduğundan demedim canım,aklıma getirdin....

canan senkiler büyümüş gece beslenmesine ne gerk var canım...ama sizde genel bir iştahsızlık var ondan hassassın sanırım..

ben 6. aydan sonra ısrar etmiycem hatta şimdi bile kaldırmıyorum kendileri kalkıyor 1 ,2 defa

ben yaklaşık 40 günlükten beri gece 1 kez besliyorum cnm. ama bizmki ana uykuya 12:00 gibi yatıyor

ben geldim ,öncelikle femalex cnm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin...babannenin güzel bakıldığını söylemiştin...demek vadesi bu kadarmışş..o asıl dünyada biz yalancı dünyadayız...

bende bu gece bir rüya gördüm benim için anlamı kadın cenaze ,ölüm dü senin haberini almak varmış ...

dillema cnm evet büyüttüm...bana sor derim ama genel olarak aslında öyle çok problemli çocuklar değildi ....sadece beni eşimin gidişleri yordu o kadar....inş. yeni evimde daha sakin bir dönem yaşayacağım.....kreş gibi değil cnm yaa benim demek istediğim sadece ihtiyacım olduğunda 2-4 saatlik bakacak biri yani karşı tarafa cep harçlığı banada nefes alma molası

canancığımcnm benim takıldım biliyorum tlf konuştuğumuz için yazmıyorsun......kuzum benim alişim hala geceleri süt içiyor ama çok şükür bir biberona düşürdü bunu çokk çokk az 2 biberon oluyor ama yarım kiloyu geçmiyoruz....ömerde yok şimdilik cnm ...
ama biz öğün olarak sizden çok tüketiyoruz...diyorum yaa seninkiler numunelik biz sizin döneminizde çok tüketiyorduk gece.....ne yapacaksın kuzum böyleler canları sağ olsun sağlıklı olsunda yeter...
bu arada kavgalar artacak...saldırmalar çoğalacak....bizimkiler gibi vitrinin içine oturacaklar...daha fırtınalı günler geride...korkutmak istemem ama aslı olan bu.....
canancığım annelerin hepsi aynı sizi biz büyütmedikmi modu var...
ama sağolsun annem mama olayında beslenme olayında benim gibi buda benle çok sık biraraya geldiğinden....ama senin annenede bişey diyemem cnm sonucda çok bir arada değilsiniz düzeni bilmez..yinede elinden geldiği kadar bakmaya çalışıyor..arada kaçamaklara müsade ediyorr..
annende eminim istemezdi böyle olamsını bak oğlunu bırakıp işe gidiyor...oda isterdi evinde otursun oğluna baksın sana gelsin..ama bu arada evine biri para getirsin faturasını yatırsın dolabını doldursun..en önemlisi derdini dinlesin..ruhunu okşasın..annane oldu diye bunlara ihtiyacı yokmu???
oda kendi çapında haklıı yapacak bişey yok...........

artvinli kızz yağızı sat babasına gel beraber gidelim o fuara benim arkadaşım orada olacakmış ben onu ziyaret edeceğim sonrada koçtaşa gideceğim cnm.....

kirpoşş garusu seni daha faal bekliyoruz anam....

ayyy yazacaklarım varmıydı daha yaa

hehh aklıma geldi

tarihci anam sein cadılar pek dişli sen göreve başlayınca ne olacak yaww....ama sana şunu diyeyim sen cefasını çektin bakıcı yada anane babanne sefasını sürek sanırım...

fridos cnm benim kuzularım 22 aylıklar daha yeni yeni oda ömer gece sütü istemiyor..
birde dün burcuyada yazdım....biz kaşıkla 4 aylıkken tanıştık ve kaşıkla yenecek herşeyi kaşıkla yedirdim...ama hiç biberonu istememezlik yapmadılar....birde gece sütünü bırakamayın tamam doktorunuz demiş ama siz uyurken bile olsa yapın verin bakalım içiyormu....ağlamasını beklemeyin cnm...en az birekere ....bence gece süt alırsa çocuk daha iyi olur gibi geliyor...biz bukadar harekete rağmen ayımızlı uyumlu kardeşlerimizle başabaşızz.....ama ben gece onalr uyurken bile verdim mama uyanmadan içiyorlardı...hele ömerim aç kurt gibi gece uyukusundanda ödün vermeden içerdi...
tabi bu benim görüşüm ...en iyisini siz bilirsiniz...

winstonseni bu dişler kk dan uzaklaştırı valla hee sohbetini özledik bildiririmm

valla ne yapıyosun da gelmiyosun diye sorarsanız hiiç bi iş de yaptığım yok haa ama neden böle oluyo anlamıyorum...bi bunalımcı daha katılacak sanırım buraya((hiç bi şey yapmak istemez mi insan yaa...yatsam yatsam yatsam şöle bi yerimde kapatma düğmem olsada kapastsam kendimi bi ruhum dinlense tam süper olacak...
bahar bana erken geldi sanırsam...

bu sabah 8.30 kalktım ...kuzular uyurken balkondaki çamaşırları topaldım ama o arada kalkmışlar...biliyorum öğğğğ geldi benim çamaşır senfonimden ama ne yapem bitmedi....
neyse onları sepete katladım...direk banyoya girdim lovaba kolzet..temizliği yaptım yerlerini sildim klim serdim..klozet takımlarını kaldırdım...sonra yatak odasını topladım.....içeri girdim kuzulara kahvaltı hazırldım..kendime çay demledim...sonrada çocukları besledim..alt üst değişikliği yapıldı..yatakları topladım ...annemle çene çaldım..gece eşimle tartışarak uyuduk beni arıyor deli gibi
ben dedim senle konuşmuyorum,iyi olayım huysuz olmayım diyorum....yok ama sana cadılık makbul dedim......iştee yapma bana böyle vs. diyor..hem benim aksam sıkıntım vardı biliyormusun diyor...dedim ne vardı....nereden bileceğim ben dedim...derdini söylemezsen ..müneccim pokmu yedik...yok damağı acıyormuş dişinde sorun varmış....eee bunu nasıl bilebilirim ben dedim....

benim ufacık bişeyim olsa ben hemen sana söylüyorum başım ağrısa tlf açıyorum dedim...
ama sen bir odusunsun dedim...kontür kartı gibiisin kazıdım odun çıktı işte....

sen benim çiçeğimsin diyor yaaaaaaaaaaaaa......dedim bunu sana demek istemiyorum ama
artık çiçek almıyorsun bana dedim...sevgililer günü alacaktım deme sakın dedim...ben o zaman istemiyorum çiçek dedim.....normalde alacaksın dedim....sen böyle jestlerden vagçersen dahaaa çokkk elektirğimiz 320 wolta çıkar dedim...işte hayatım da falanda filan..sonrada tüm para sende diyor...bana ben onun çiçeğimişim ...sende benim odunumsun dedim.....benim için kaktüs bilem değilsin.....ya yeşiller acarsın dedim....yada ben beni daha çokkkkkkkkkkkkk budarım dedim...

böle aşk dolu bir konuşma sonrası evi topladım...çocuklara çorba pişirdim....

evi süpürdüm dün süpürdüm ama heryer mokk gibi...bide evi alan kadın gelecek bugün ayıp olamsın çingene çadırı gibi ev dedim...................

ayyy kek yapayım dedim ama yumurtam yok...karşı komşuma dedim..ondada yokmuş ..eşin çıakrsa bana alabilirmi dedim....ama erken gidecekse dedim..tmm dedi..daha yeni geldi kadın...ben çoktan puding pastası yaptım beee......

şimdi gideceğim çorba içeceğim acıktım .....kuzular uyuyor şuan rahatken ortam yiyeyimmm

ayyy kuzum bende öleydim hatta ev bakıyoruz bi heycansızım bi bunalım bende cananla konuşurken oda bana dedi erkenmi girdin bahar depresyonuna diye ayy ne bilem dedim..
hatta ayyy ben bu evi topalayamacağım diyordum...aynı sen gibi evi mok götürüyor...çocuklara bakmak istemiyorum vs.vs...şu evi topalmaya başladığımdan beri açıldım....inş.. sanada bi gaz gelir cnm...

iyiym canım saolasın,
bende nerde onun gibi güzellik, çok anlamlı bakıyor ama cidden yaa.
b, tıkanıklık var bende bugünlerde niyeyse, yazamıyorum hiç patladımı beklenen diş?

Yok be teyzesi patlayamadı daha dişimiz.
O ısrarla patlamıycam diyor,yağızda inatla huysuzum diyor

slmmm herkese..
femalex allah sabır versin allah günahlarını affetsin..
artvinli yavru kirpi ve diğer online olanlar

Selam canım.
Nasıl oldu ece ateşi düştümü

WOMEN ah canım yazını okuyunca nasıl heyecanlandım bee.,
Hemen eşimi aradım dedim böyle böyle,eeee diyor ben okadar saat yağıza nasıl bakıcam,
hele kaka yaparsa bittim demektir vs.Yani hevesim kursağımda kaldı.Benim yerimede gez anacım boooool bollll hemde.

Aman bugün nasıl bir heyecan var içimde sanki benim nişanım olacak bee.
Yarın kardeşimin nişan alışverişine gidicez kısmetse.
Mart 26 gibide nişan olacak bursada hayırlısıyla.
Zaman nasılda geçiyor yav.Ben daha dün gibi babamın kucağında kapıdan girişini hatırlıyorum.

canım bi değişiklik istiyo ama o değişiklik ne bilmiyorum...inş bulurum onuda bi gün..şimdi senin sıkılmaya vaktin olmaz ev topla yerleştir düzenle yeni ev değişiklik ne kadar güzel ben de taşınmak istiyorummmmm büyük ve asansörlü bi eve...
Yok be teyzesi patlayamadı daha dişimiz.
O ısrarla patlamıycam diyor,yağızda inatla huysuzum diyor

Selam canım.
Nasıl oldu ece ateşi düştümü
düştü canım 2 gün vardı ateşi sadece sonrada düştü sanırım dişten oda iştahda gitti zaten az yerdi artık yemiyo..oğlumun da ikinci dişi geliyo sanırım oda mızmız iştahsız ve kabarmış dişi...diş sıkıntıları ne zaman biter ki 2 yaşında falan mı????malum topikin en büyüğü ali ve ömer onlar bile hala diş sıkıntısı çekiyo..

nedir bu depresiflik halimiz yahuu, bahar gelsin diye nasıl hevesle bekledik en azından dışarı rahat çıkarız fln diye, şimdi toparlanıp atalım kendimizi bari dışarı. bu haftasonusu hava güselmiş bakın, çıkalım gezelim.
birsencim niyeyse bi yzasım yok bu ara yaaa, bi adamsendecilik, bi bana dokunmayan bin yaşasıncılıkk (kendimle çeliştim walla, bknz yukarı paragraf :))
artvinli kocan altını değiştiremiyomuki neden problem yaptı, bizimki şimdi değişiyorda pazarlık yapıyo ek gıdaya geçince değiştirmem diye, yok öyleee dedim bana kokmuyomu sanki , bakalım geçince napcak.
dilemma aynı gibiymiş sistem, ben de 12ye doğru emz,irip yatırıyorum, 5 gibi kalkıp emiyo soonra 9 gibi de uyanıyo. ama işte ilerleyen aylarda uyku saatini 10'a çekmeyi planlıyorum, biraz dinlenelim kocişle akşam, yatana kadar mücadele yoruyo.
kızlar kaynoşun bulduğu bakıcı dün evden çıkarken ayakkabısının bağı kapıya sıkışmış, farketmeyip adım atmaya kalkınca da düşmüş, kolu kırılmış galiba, ya da çatlak tam anlamadım hastanedeydi çok heyecanlı anlatıyordu, kırıksa zaten kafadan gitti, 2-3 aya iyileşse dahi çocuğu tutup kaldırması riskli olur. kısmet değil galiba bu durumda
firdoscum seninde hakkında hayırlısı olmuş bak, iyiki göndermemişsi mevcut bakıcıyı, onun çocuklara çocukların ona sevgisi yeter, arkadaşların da dediği gibi diğer işleri yapmasın çocuklara yeter belkim zaman geçtikçe.
canancımm annen genç mi, daha emeklilik yaşı gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…