İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayy ben yeni gördüm burayı yahu..hayırlı uğurlu olsun inşallah hoş sohbetler olsun..

benim kızım ayşenur çünkü annemin adı ayşe eşimin de nuri..hayattaki en değerli iki varlığım onlar kızıma daha değerli daha manidar bir isim bulamazdım herhalde..ayşe+nuri=ayşenur..oğlumsa çınar emir iş yerimizin adı çınar ve oğlumuz bizim istikbalimiz olacak, eşimin ailesi peygamber efendimizin soyundan emiroğullarından geliyor o yüzden de ikinci adı emir..
tek bir an bile pişman olmadık koyduğumuz isimlerden..isimleriyle yaşasınlar inşallah..
evet..burası geyik paneli....herkess yazsın bakalım kocişlerinizle nasıl tanıştnız???

sizinkisi bir aşk hikayesimi????

yoksa tesadüfmü???

görücü usulümü??????

anlattınnn bkalımmmmmmm
bizim hikayemiz çok ama çok uzun aslında ve hem tatlı hem de çok çok acı anılarla dolu..
arkadaş grubumuz ortaktı bizim zaten aynı yaştayız eşim benden sadece 11 gün büyük..benimle birlikte olmak istediğini söylediğinde henüz 16 yaşındaydım sene 1998..iki sene kabul etmedim..üniversite sınavına hazırlanıyorum vs bahaneleriyle..23 Aralık 2000 cumartesi günü de kabul ediş nedenim biraz çıkıp ona çekilmez davranıp "bak anlaşamıyoruz ayrılalım" diyip kurtulmaktı bu işten..ama 30 Ocak 2001de doğumgünümde aşık etti beni kendine..bursada iyi bir restaurant kapatılmış..elinde kalp şeklinde bir pasta ki pastayı kendi yapmış(çoğunuz biliyor gıda sektöründe çalışıyor eşim) love story çalıyor boynuma çok güzel bir kolye taktı kocaman kalp şeklinde küpeleri vardı kolyenin onları da önüme bıraktı ve dansa kaldırdı beni..kendimi prensesler gibi hisstmiştim..çok güzel başladı herşey..o gün o saniye aşık oldum ona ve onsuz yaşayamayacağımı anladım işte..tam 7 sene çıktık biz..çok sevdik birbirimizi delice sevdik hem de..ama ailesi hiç istemedi beni önceleri..hiç kimse razı olmadı bu duruma..tek nedeni kapalı olmayışımdı..bense ingilizce öğretmenliğinde okuyordum ve böyle bir düşüncem hiç yoktu..okulum bitsin mesleğe başlıyım evlenelim bi kızımız olsun ayşenur bir de oğlumuz olsun çınar istiyordum sadece..tek hayalim tek beklentim buydu hayattan..sonra buzlar yavaştan erimeye başladı..kayınvalidem "öğretmenlik peygamber mesleğidir" dedi ve ısındı ısındırdı durumumuza kendini ve eşim askerdeyken geldi annemle tanışmaya..öyle korkuyordum ki çünkü olmazsa anneme babama ne derdim ki ben..off korkunç şeyler yaşadık korkunç..anlatıp hatırlamak bile istemiyorum affınıza sığınarak..eşim 1 haziranda askerden geldi..29 haziranda istemeye geldiler,7 temmuz 2006da mezun olduğumu öğrendim, 8 temmuz 2006da sözlendik, 12 eylül 2006da nişanlandık ve 07.07.07 akşamı saat 7 de 7 yıllık beraberliğimiz evlilikle neticelendi..kısa ve öz yazmak istedim detaylar can acıtıcı kızlar ve hala acıtmaya devam ediyor yenileri de ekleniyor zaman zaman..benden böyle işte..
abbowwww bütün ikiz anneleri dertli kimse geyik yapmıyoooo

yeni konumuz
kocişlere hamile olduğunuzu nasıl söylediniz yafa hamile kaldığınızı nasl öğrendiniz
başlayın kızlarrrrr

çok yoğun tempolu çalışıyordum ben..bebek fikri gelecek planlarımda yoktu bile..ama guatr ve pko vardı bende..belki bundan dolayı da öteledim hep..sonra hpv ile tanıştım 4 aylık evliyken..bir dizi ameliyat kanser taramaları vs zorlu bir süreç başladı..dangalak bir doktor bana rahim ameliyatı şart ama doğurganlığını etkileyecek mutlaka bir bebek yap ameliyattan sonra bari bi tane de olsa var bebeğim dersin dedi..iyi peki dedik..bazı tahliller istedi ve sonuçlarına bakınca senin doğal yollardan bebeğin olmaz dedi ve aşılamadan tüp bebeğe kadar zorlu bir süreçten bahsetti bize ve durmadan "amaaaaa çok masraflı haberiniz olsun" diyordu..daha o zorlu süreçleri anlatırken vzgeçmiştim herşeyden..sokaklarda ağladım bağıra bağıra..annemi aradım ağladım babama ağladım kardeşimi aradım..akşam hepsi bana geldiler kahrolduk beraberce..temmuzdan şubata 7 ay sürdü çocuğum olmayacak kahrım ve birgün nerden nereyeeeee bursada yaşarken istanbulda doktorumla tanıştım..harika bir insandı ve bana ilk görüşmemizde onun müdahalesi olmadan hamile kalacağımı söyledi..o kadar inanmıştım ki ona anlatamam..21 şubattı günlerden annemim doğumgünüydü o gün..ilk ay klomen denedik olmadı..4 martta regl oldum hem de hayatımda ilk kez düzenli olmuştum yani bir önceki ay 4 şubattı adet tarihim..doktorum buna bile mutlu oldu ve beni de mutlu etti.."nisanı pas geçelim burçin sonuçta bu bir hormon ilacı" dedi.."ama çalışmaları durdurmak yok" diye de ekledi giderken..mayısta regl olmadım test yaptık hamile falan değilim..farlutal içtim regl oldum 20 mayısta ve klomene başladık..yumurta kontrolüne gittik..bir tane yumurtam var ama döllenmeye uygun ebatlarda değil..hemen orda gonal f diye bir iğne yaptı bana ve "4 gün daha kullanıcaksın bunu sonra gel" dedi..gittiğimde 19-22 mm arasında değişik ebatlarda 5 tane sağlıklı yumurtam vardı..doktorum ilk kez korkuyla baktı gözlerime eyvah dedim yine yok bişey..durumu anlattı ve "olurda hepsi döllenirse felaket olur senin için" dedi ve redüksiyonu anlattı..gülerek "bence bu gece eve bile gitme" dedi..ama ben dinlemedim ve çatlatma iğnesi olmaya ikna ettim onu..15 gün sonra test yap ara beni.."kesin hamile olacaksın ama konuşalım" dedi..dayanamadım 10 gün sonra test yaptım ve çift çizgiyi gördüm aradım hemen çılgınca doktorumu ve bana yumurta çatlatma iğnesinin de bir nevi beta hcg hormonu olduğunu ve o iğneyi bekar bir kıza da yapsa 15 gün içinde hamile çıkacağını söyledi..önce değer düşecek sonra hamileysen tekrar çıkacak dedi ve yıkıldım o an..çünkü herkese haber vermişti bile eşim..arayıp bir daha düzeltmek zorundaa kaldık ki bu çok acıttı canımı..kesin hamile olmadığımı düşünüyordum..15. gün kan testi yaptırdım değerim 56,56 çıktı..doktorum tebrikler dedi ve büyük ihtimal tek bebek dedi..kalp atışı almak için tarih verdi gittik doktora..1 kalp atışı bir de kist vardı..doktorum o kistin arkasında bence bir süpriz var dedi bize..ama ihtimal vermedik..tatil programı yaptık hemen..bu arada tahlil sonucu bizi daha 5 gün önceki fiyasko yüzünden çok heyecanlandırmamıştı..yani en azından beni..çok mutluydum ama içimde korkunç bir sıkıntı vardı..tam tile çıkacağımız sabah korkunç şiddetli bir kanamayla açtım gözlerimi düşük yapıyorum diye çığlık çığlığa ağlayarak aradım doktorumu..istanbula gelme dedi ve bursadaki biricik doktorumla tanışmama vesile oldu..gittik durumu özetledik kadına ve ben çok eminim düşük yaptığımdan..kadın karnımdan ultrasonla baktı ve ikisi de iyi bişeycik yok dedi..nee ikisi de mi diye bir çığlık..ben bi tanecik bebeğimi kaybettiğimi düşünürken meğer oğlum kardeşinin yanına sığışmaya çalışıyormuş ve o esnada o kalp atışı duyarken gördüğümüz kisti totosuyla ittire ittire patlatmış..çılgınca sevindiğimiz ve eşimle çığlık çığlığa ağladığımız tek andır hayatımızda..daha mutlu olduğum tek bir gün bile hatırlamıyorum şu hayatta..eşim tek zannederken kızımı nohutum diye severdi miniminnacık bir nohut tanesi kadar olduğu için birden herkesi arayıp "nohutun yanında bir de leblebimiz varmış" dedik..benim asıl gebeliğimi öğrenme anım budur arkadaşlar o yüzden buraya kadar anlattım herşeyi..
sonrası malum 37 hafta 4 gün yatak maceraları ve kavuşma anı..Rabbim eksikliklerini hiç göstermesin..kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin de koynunu boş bırakmasın inşallah..amin..

canım Allah sevdiği kullarını sınava tabi tutarmış senin sınavında böyleymiş sabrının mükafatıda yağız oğlanmış
hem kendini özel ve şanslı hisset cennetteki meleklerin annem girmeden girmem cennete diye sana şefaat edecekler ne mutlu sana sonsuz hayatta kalabalık bir ailen güzel bir evin olacak ALLAHIN İZNİYLE

eşimle 2003 yılında tanıştık. tanışmamız çok ilginçti aslında. ikimizde üniversitede çalışıyoruz. beni görüyor ama açılamıyor.. 3 ay izliyor beni.. yemeğe gidişlerimde peşimden geliyor, karşı masama oturuyor. ama ben hiç farketmedim bunu..

bi gün bizi tanıştıran bey bana bi tane pembe gül verdi, ne bu dedim. bunu sana birisi yolladı dedi.. kim? dedim....... şaka diye düşündüm.. almadım gülü falan.. kendisi gelsin madem dedim.....şaka yaptığını düşünmüştüm...

ve geldiiiiiiiii..(31 temmuz 2003) ben şok oldum...... tanıştık... bi kaç gün sonra yine geldi....... bu sefer telefonlarımızı falan verdik birbirimize....

1 hafta sonrada ailesinden teyzesi, ablası ve annesi kahve içmeye beni görmeye geldiler..

2 ay sonrada istemeye geldiler...(27 eylül 2003)

16 temmuz 2004 te evlendik.... ( aslında çok detay vardı ama özetledim)

Son düzenleme:
gelelim hamilelik haberine..

evlendiğimde bende herkes gibi hemen hamilelik istememiştim.. o yüzden korunuyoduk.. 1 senenin sonunda istemeye başladık ama olmuyordu.

aşılama denedik. 1. aşılama tuttu ama 6. hft da düştü ((((((( çok ağladım çokkkk.......

2. ve 3. aşılamalarda tutmadı. artık tüp bebeğe yönelmek gerekiyordu.

11 kasım 2009da konyada yeni açılan merkezden aldım randevu.... eşimin bile haberi yoktu randevu alınca söyledim yarın gidicem ben ne olursa olsun neye mal olursa olsun dedim.

herşey yolunda gitti şükür... geçen sene kurban bayramı arefesinde 3 tane yavrucuk koyuldu bedenime.. o 12 gün geçmek bilmedi... test gününe yaklaştığımızda bende %1 umut bilr yoktu. test yaptırmak istemiyordum. negatif sonucunu ne kadar geç alsam o kadar iyiydi benim için..

gitmicem dedim test yaptırmaya.. kayınvalide olmaz gideceksin dedi.. neyse gittik sabahın bi körü.. daha merkez yeni açılıyodu..

kanı verdim verirkende dedimki olmadıya neyse alın bakalım dedim.... hemşire güldü olsa bile daha belirti vermezki dedi......

kanı verir vermez ben beklemicem gidicem dedim....... tamam siz bilirsiniz 1 saat sonra biz sizi ararız dediler.

işyerime geldim......
15 gün raporluydum. rapor dönüşüydü herkes sordu noldu diye.. bilmiyorum birazdan belli olcak dedim..
çalıştığım yerdeki insanlar beni o kadar derstekledilerki bu konuda, dekan bey toplantı yapacaktı dediki sonuç gelince hemen haber et toplantıyı böl gerekirse dedi

bi arkadaşımın odasına gittim telefonu aldım elime .çay demlemiş çay içiyodum. telefon çaldı ellerim tir tir titriyodu açamadım bi süre... evett dedim.. işte naılsın ben irem dedi.. evet irem hanım söyleyin noldu dedim.. tebrikler gebesiniz diyince... telefonu atıp koridora çıktım....... telefonu arkadaş kapatmış beni aldı bi titreme.. konuşamıyordum.. gerçekmidirki meryem abla diyip duruyordum. ona sarıldım o bana sarıldı ağladık bis üre... sonra eşim geldi aklıma :))))))) aradım.. hamileymişim murat dedim... iyi dedi şaşkınlığından ve pat diye

sonra bizim gürültümüze hocalar toplantıyı kesip dışarı çıktı... sevindik ağladık..

öğleden sonra bana büyük bi pasta yaptırmışlar.eşimide çağırdılar.. öyle küçük bi kutlama yaptık...

telefonumgün boyunca susmadı.. 6 senenin özlemi böylece sona erdi.. o gece uyuyamadım... benimleydi... dünyada benden mutlu insan yoktu..........

işşte öyle.. her ne kadar şimdilerde sıkıntılarımdan dibe vursamda bunca hayatımda beni kendimden geçiren tek olay cemreyle cansunun bana geldiği 7 aralık 2009 dur...

kızlar hepimizin hikayelerini toplasak çok güzel bir film çıkar ortaya...neler çekmişiz...ama hepimizin sonu güzel bitti Şükürler olsun..

canım hemm aglattın hem güldürdün beni nohut ve leblebi ha allahım sana bağışlasın kuzucuklarını sitresli endişeli zamanlardan sonra gelen allahın emanet ve hediyeleri seni hep güldürsün.

bencede çok uzundu

Selam kızlar
Herkes buraya toplanmış haa süper eline sağlık Canan. Neden daha önce görmedim ki ben burayı.
Yarın benim kuzuların doğum günü ama yoğun istek üzerine ve hafta sonu olması sebebiyle dün akşam kutladık çok güzel ve yorucuydu.
Zaman nasılda çabuk geçiyor bir yıl geçmiş bile birşey anlamadan. İyi ki doğurmuşum yavrularımı iyi ki ikiz olmuşlar. Çok mutluyum hem de çook.

evetttt kaç gündür yazmaya çalışıpta kuzularımdan dolayı yazamadıgım hamilelige adımatış seruvenim.

1997 eylülünde evlendik ama hiç çocuk filan istemiyoruz .çünki kaç yılın hasretligi var.nasıl olduysa
ben bir kaç ay sonra heralde yanlızlıktan çocuk istemeye başladım ve çalışmalarda başladı . bu
çalışmalar bir buçuk yıl sürdü dahale hamile kalamıyordum . bir buçuk yılın sonunda bir hamilelik
yaşadım 15. gününde düşük yaptım .bunun üzerine ara verdik .aradan biraz geçti arkadaşımın
vasıtasıyla bir dr gittim baktı herşey normal görünüyor ama kanal rontgeni çekelimdedi neyse büssürü
tahliller rontgenler ama hiç bir sorun yoktu . bu arada benim hiç aklıma bile eşim gelmedi sonuçta bir
hamilelik vardı ortada .refikbey en sonunda eşimi gönderdi tahlile ve en kötü günümdü o gün .sorun
eşimdeydi sayı azlıgı. ordan başka dr gittik oda ultrason istedi tamam dedik ama eşim bir kapadı
kendini 3 koca yıl ultrasonun adını bile anmadı bende anmadım o herşeyden deyerliydi sadece
gitmesini istememin sebebi olacakmı çocugumuz olmuyacakmı bunu ögrenmek her ay sitres yaşamamak
ama ben 3 yıl dayandım ve sonunda patladım gideceksin ve biz bunu bilecegiz sonuç ne olursa olsun
bu bizim için sorun olmuyacak dedim .neyse gittik ve varikosel oldugunu ögrendik ameliyat dedi dr.
ne zaman olmak istersiniz dedi eşim biz düşünelim dedi yok dedim siz ne zaman müsaitsiniz 3 gün
sonra dedi tamam hemen not alın o gün olacak ameliyat.... eşim şaşıp kaldı bişey diyemedi .ve
sonunda ameliyat oldu ama nafile aylar geçti hiç birşey yok ilaca başladı bu sefer oda fayda etmedi
ve tüp bebege karar verdik istanbul yollarına düştük ama ordada işimiz ters gitti ben sitresten
yumurta veremedim doğru düzgün ve yarıda kestiler.buruk bir şekilde döndük izmirimize.aradan 1,5 yıl
geçti ve tekrar tüp bebek yapmaya karar verdik bu sefer izmirde israil aruh en iyisiydi ve gittik ilk
kontrolden sonra adetin bittigi gibi gel dedi dosyamızda açıldı .bu arada lazerle göz ameliyatım var
aradan onuda çıkarayım dedim . randevumu aldım cumartesiye cumartesi geldi benim adedim gelmedi bir gün vardı ama ben 4 gün evel adet görürdüm eşime ben gitmem o ameliyata tahlil algel dedim ya saçmalama ne sıkıyorsun kendini şimdi hadi gidelim dedi sitresten olmuştur dedi inadım yarıyor işe arada yok dedim tahlil al gel sonunda pes etti aldı ben yaptım ama ellerim nasıl titriyor anlatamam
inanamadım iki tane çizgi rüya sandım dışarı çıktım eşim agladıgımı görünce üzülme aşkım ben sana dedim .. ne dedin hamile oldugumumu şok şok evde bizim kıyametler kopuyor altkattaki komşum geldi düşünün çıglıklarımıza . tek duamız gerçek olması ve sonuna kadar gitmesiydi ve gitti bal oğlum bir tanem berkim dünyaya geldi allahın bana hayatta en büyük hediyesi mükafatım mükafat diyorum çünki hiç isyanım olmadı allahım beni sınıyor dedim ve sınadı .ve hiç ikinci çocugu düşünmesken bana iki hediye daha gönderdi hatta yagdırdı emrem ve egem .

allahım olmayan herkeze bu zevki güzelligi tattırsın .

ayy hepiniizn hikayesi ayrı ayrı güzel yaaa
bence bunları düznleyip kitap felan yapmalıyız özellikle hamile kalamayan bebek isteyen anneler için büyük destek olur hepimiz ne zoruluklarla anne olmuşuz görsünlerrrr

neler yaşıyoruz dimi kızlar hayatımızdanne aılar geçmiş
evlenme sürecinde ev kurarken çocuk sahibi olmak isterken hamilleikte doğuma ne zorluklar yaşıyoruz hayyatttaa

ben bazen diyorumki madem kader diye bişey var yani tüm yaşayacaklarımız önceden belli

bu kadar acı neden

yani naısl anlatsam allah insanoğluna çoğu zaman eşşeği kaybettirip bulduruyo baksanızaa

offff offfffff buası geyik topiği ama geyik yapacak hal kalmadı...
şu dizi beni mahfetti..osman mete...hele osman ....gerçek hayattada böyle baba varmıdır bilmem yaa...

diyeceksiniz ki diziyemi efkarlandın...yok...eşim yok ya annemdeyiz bayadır gelmemiştik
büyük bi hasretle karşılandık...1 aydan fazladır gelmiyoruz.....
ama malesef 2 gün sürdü bu o kadar daraldımki 2 dk bir annem çocukları tutsa,çocuklara baksana,çocuklarınla ilgilensene diyip duruyor..sürekli bişey yapmaya gitse çocukları salma,,,yaa çişe gitse bile çocuklarını tut diyor...bunlar fino köpeğimi yaa belinden bağlayıp bi yeremi tutturacağım....
2 günde yorgun ruhuma bir yorgunluk daha attılar...babam deseniz çocuklar ağlasa bişey yapsa sürekli çocuklarına bakacaksın ve ağlatamayacaksın ...ağlıyorsada alacaksın arka odada oturacaksın diyor....çekemezmiş sesimizi....

bide bunlar yetmezmiş gibi bugün halaam bana annemin moreli bozukmuş biz yani ben ve kardeşim onu sevmiyormuşuz ...sevgimizi göstermiyormuşuzzz........ben diyorum dibim kara o diyor tencere kazmaa..

düşünün yaaa bu hayatımın içinde ben anneme sevgimi göstermiyormuşum...
bana kim sevgi gösterecek????? annem anne olduğu halde anane olduğu halde sevgi bekliyorsa
ben ne yapayım????.........

anlamıyorum kimseyii anlamıyorummm ama anladığım ve bildiğim tek şey var anneliğin anlamı çok farklı...

ben bu tarafa taşınınca onun bana çokk büyük faydası olmayacak....ama en azından tanıdık çevre olduğu için yanlız kalmayacağım...

45 yaşında bir insan hergün hastaneye gidermi??? yada sürekli hastayım dermi...
bana diyorki ben yaşlandım....bana hizmet etmen gerek..evimi temizlemen gerek diyor.........
şaşkınlıkla izliyorum....bağırmak istiyorum.............
ben hasta olduğumda doktora bile gidemezken anneme temizliğe gelecekmişim...

yoruluyorumm ruhum çokk yorgun.......

kuzumm çok daralmışsın sen nasıl bişe bu ya anlamıyorum insanlara nazlanması gereken bizlerken bize naz niyaz yapmazlarmı çıldırıyorumm...rahat ol takma boşver dırımcım sarıl kuzularına duyma dünyayı...onlar bizim herşeyimizz

duyulmayacak kadar az olsalar emin ol duymayacağım ........

yoruldum artık...hamile kaldığımdan beridir...ne yapıldıysa karşılığı kat kat verildi...
karşık bekelemden torunlarına evlatlarına bakanlar anne baba değildmi....
yada ben biz keyfimi yanlarındayız...çağresizlik heleki çocukların varken çağresizlik çok zor....içimdeki kızgınlığım kat kat yükseliyorr

gene gergin gördüm kuuzum seni
yavrum şunu kabul et biz insanoğlu nankörüz hep beklriz sen annendne hep beklersin annen senden benima nnemde diyo yaşlandıma rtık gelin temizliğimi yapın felan diye bend ekızıyom bazen anneme karşı o kadar anlayışlıyımki aslında o mutlu olsun diye hiç bişi demem o na ama ben gende onu hep kıran tarafım istiyorki hep pofpoflayyaım onu hep ruhunu okşayayım hep en iyşi en güzek en mükemmel sensn diyim ama öyle değil aksini söyleidmmi söylediği tel şey
bak sneinkilerde büyüyo onlarda seni beğenmeyecekler diyo
bu beğenmemek değil oysaki dünya sürekli dğeişiyor ben çocuklarımın zamanındaki değişim hızına yetişemezsem geride kalmış olucam dolayısı ile onlarda beğenmeyecek beni
ben sürekli kendimi geliştirmeyi onlara yetişmeyi istiyorum
başarırım başaramma o ayrı mesele

anneler değilki kuuzm sadece kocalarda bekliyokaynanalarda bekliyo kardeşlerde bekliyo herkes herkesten bişiler beklio

geçen osmanı izlerken bi sahnede cemilelere yardım etmek istiyolar berrine ahmet soruya bişeye ihtiyacın varmı diye berrinde gururundan istemiyor yardımı
eşime deidmmki geçmişte yardım kabul etmek bi gurur meslesi idi dedim
şimdi ise insanlar ağzı ile yardım istiyo para istiyo mesela
bazıalrıda aman bendne yardım istemesin diye adım adım kaçıyo
dünyada sürekli bi değişim var

boşa dememişler
değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

canan gıı sen bu topiği geyik muhabbeti diye açtın ama ikiz analarının derdi biter mi hiç?

bizde dün akşam eşimle tartıştık bu yüzden.annem 3 gün geliyor bize,o üç günde de genelde laf eder..eşim annemin bebeklere bakmak zorunda olduğunu söyledi,bende bunu karşı çıktım.bence bakmak zorunda değil.onlar benim çocuklarım ve kimse bakmak zorunda değil.bende gelsin annen baksın dedim,kadın ilk doğunca geldi bi 10 gün daha yok!hep bahaneler.babası daha hiç gelmedi..ağzını açma dedim,bi güzel susturdum.bi de anası tutturmuş bizimkilerin doğum gününde oğluna nişan yapacakmış.asla gelmem dedim,o güne özel planlarım var kimsenin gölgesinde kalamaz bebeklerim dedim..başka gün yok sanki!!!

BİRSEN
al bendende okadar canım annem 15 gün zor dayandı gitti evine oda benden ilgi bekliyor birde küsüyor,kayınvalidem evimden uzak ama içinde telefonla herşeye karışıyor yok annen niye gidiyor hastane işleri ne olacak,yok şunları niye davet etmiyorsun bebekleri merak ediyorlar,eeeeeeeee ne yaptınız söyle bakiyim vs boğuyor beni eşime dedim ben kendi evimin valide sultanıyım dedim söyle bana kimse müdahale etmesin dedim halan bile arıyor yağmurda niye çıktınız diye hesap soruyor kimene dedim yardım eden yok kahyalık eden çok
FİRDOS
iyi demişsin onlar zaten yardım etmez sinir ederler
nişan falan olursada gitme anlasınlar,ağırlığını koy,hep ses etmedikte ne oldu bizde büyütüyoruz oğlan onların yanında rencide olursak bebeklerimiz bizi takarmı?boşver bildiğini oku

yok Burcu gitmem kesinlikle..Allah o günü gösterirse İnşallah burda,ailemin yanında kutlamak istiyorum..her zor günümde annemler elimden tuttu,tüp bebek tedavimde 3 hafta annem kaldı yanımda,doğum yaptım 1 ay ankarada kaldım annem yanımdaydı..maddi-manevi hala destekleri çok bize.o taraftan kimse gelmedi..hiç biri umrumda değil...genelde alttan alırım,seviyelerine pek düşmem ama bu sefer laz damarım tuttu...

senin işinde zor,bilmiş bir kaynana daha zor bence..

canancığım olaya çokkk bilimsel açıklama getirmişsin

evet annemden eskiden bekletim çok fazlaydı
ama artık değil sadece anlayış bekliyorum
zorluğun ne olduğunu görüyor ...kendisi söylüyor zor diye
ama yanına geldiğimizde demiyor yaaa 3-5 saat bakayım sizde başbaşa kalın..bilakis evindeysem
ben hizmet edeceğim ben düşüneceğim.....ben 9 yıllık evliyim birkere ne yemek yapacağım diye sormadım ona...o kadar misaifr ağırladım...birkere gel bana yardıma demedim..
annemde şu var sen geziyorsun da ben gezmeyecekmiyim..yaa gezmeye gidelim diyorum
gidiyoruz.ben çok yoruldum uff puffff sorunluuuuuuuuuuuuu sorunlu olduğu içinde hiçbişeyden mutlu değil....beni zevki sefa içinde sanıyor sanırım...

fridoş kocanda bi deli heee ne münasebet yaaa bak benimki 2-3 günlüğüne istemiyor bizi
o kadar şikayet ediyorki yemin ederim içim daralıyorrrrrrrrrr sinir hastası edecek beni..

ucurbana cnm annen neden yaptı böle bizimki kafadan çatlak ..ve hakkını yemeyim geçen sene çok çekti bizi kavga dövüşte olsa...kaynana için tek bişey demeyeceğimmmmmmmm

ayy bitmez hayatım ikiz analarınınd rdi valahhaaa

eşin yıp etmiş yani belkide sinirinden söylemiştir
kaynanadı boşver gitme nişana felan sen doğum günü yap biz sana gelelim hahahaha
offff
kızlat tırnağımız varsa başımızı kaşıyacağız ne anne ne kaynana
herkes sürekli burnunu sokmaktan başka bi işe yaramıyooo

ayyy kimse yorumlarımı beğenmiyo daha yorum yapmayacağım yawwww hahaha

ayy bazen diyorumki bana kim ikiz yap dedi hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…