İkiz Anneleri Geyik Paneli

Kızlar pek bir sıkıntılı gördüm sizi.

Aman sıkmayın canınızı ya.Hayat okadar kısaki tadını çıkarmaya bakın.
Sizler özel annelersiniz,herkese ikiz annesi olmak kısmet olmaz,herkes ,ikiz bebek bakmanın hakkından gelemez.:81:

Benimde anacım çok fazla vericidir arkadaşlar.Hep kendinden ödün verir,hep kendini üzer kırar ama karşısındakini asla.
Ben çok kızarım ona,anne yapma bak canına yazık diye ama boş
Eski evimde annemle altlı üstlü oturuyorduk.
Yazın biz tatile çıkardık eşimle,eve bir gelirdik halılar yıkanmış,camlar silinmiş,ev tertemiz olmuş.
Annem biz gelmeden evi silmiş süpürmüş

Abimin eşi bazı sebeplerden dolayı bizimle konuşmuyor.
Ama annem ısrarla evine gider ama bazen evde olur kapıyı açmaz,yada evden kaçar karşılaşmamak için,kırgınlığının sebebide babam ama annemlede konuşmaz.
Şimdi hamile annem lizöz örmüş geline,çocuğa hastane çıkışı,kıyafet yelekler vs.bir ton birşeyler yapmış.Anne kız senin yüzüne bakmıyor diyorum senin yaptığına bak.
Olsun diyor o benşm kızım oda bulacak doğru yolu,o cahillik yaptı diye ben onu evlatlıktan reddedemem.
Her bayram gelin gelmez,ama annem tarafından bayramlıkları yollanır,bana ne alınsa onada alınır.
Aman ben deli oluyorum nasıl kızıyorum anlatamam.
Ben yapamazdım bunları.
Hep derrim benim annem ayaklarının altı öpülecek kadındır,hele ben sırtımda ömrü boyunca taşısam asla hakkını ödeyemem asla

artvinlicim
sen ne dersen de o annenin yapısı iyiliğindne vazgeçemez kadının içinde kötülük yokki
melek gibi biriymiş baksana tanımayı çok isterim vallahi ayakları öpülecek annanı

ben anne eksikliği çok çektim hayatımda hep annesiz kaldım çok uuzn yıllar yalnız yaşaıdm küçük yaşta ayrıldım evden daha lisedydim o yüzden böyle annesi olanlara hep imrenirim hep hayal ederdim okuldan sıcak eve gelmeyi geldiğimde poğça kek kokuları duymayı bi bardak ılık süt ile akşam yemeğine kadar beni tutsun diye elime bişiler sıkıştırmasını çok isteridm mesela olmadı halada kopuğuz annemle yani gelir gider görüşürüz ama içimdekalmış çok uhde var o yüzden önce babama kızarım bizi annemden ayırdı diye sonra anneme kızarım babama bu kadar müsama gösterdi diye
düşündükçe anlarım aslında annemin mecburiyetlikleirni ama işime gelmez küçük bir kız olamamanın acısı işler içime

ayyyy benim topiğime kims euğramıyor ya hep dert hep dert sıkıldım vallaha haaaa
eni sonunda ikiz anneleri sayfasını terkedecem yaaaa hatta ennelik harici bi sayfaya takılacma bundan sonraaa

boşverin kıslarrrr hayatın tadını çıkarmaya bakın ikiz büyütmek her kula nasip olmaz allahın bir hediyesi bizlere onlar...bu güzelliklerin tadını çıkarın anı yaşayınn

ülen buraya yazıyom 1 gün sonra cvp veriyon topiğini bekle o zaman

şiştim alirıza öldü zaten

ağlamaktan....en çok kızların sahnesi üzdü kardeşimi özlemişim sanırım..

ülen dünde osmana ağladım..bugün aliye...yarında mematiye ağlayacağımm

ağla yavrum açılırsın acukta benim için ağla hahah

bana gel kız özleidm snei yıl bitmeden i göreyim seniii

diğer tarafa yazdığının cvb vereyim cnm

bencede vasat bi son aşkımemnu gibi vasattı...bu diziden sezon sonuna kadar iş çıkardı

bence bitmemeliydi...en azından azcık gün görselerdi....

konak yerine daha başka bir eve çıkıp...ali ile necla devam etmeleyidi....çocuklarını büyütmeli..

oğuz ceydandan boşanıp leylayı nikahına almalıydı
leyla oğuzu beklemeliydi...

ceyda oğlu ile bodurma gitmeli

şevket eve dönüp sonrada kendi işini kurmalı sakin bir yaşam sürmeliydi...ayşe liseye gitmeli..

mithat karanın düğünü olmalıı falan filan...

alışmıştım kısacası....

sana gelmem çok zor be gülüm olsa özel şöförüm atlayım geleyim...ama malesefff

bugün arkadaşımla konuştum seni...b.köyde falcıdaymış arkadaşları ile

benim bi arkadaşım var taş çıkarır dedim....aaaa gidelim dedi..olur dedim..onun arabası var kabul edersen bigün geliriz haha....fal bahane olur hahah :)

bencede böyle bi son olabilirdi dedğin gibi yazı çıkartırdı aslında ama izleyici sıkıldı artık

hahhaa falcımı benmi atıyom kızım ben
dağınıklığıma bakmayacaksanız ve izzeti ikram beklemiyosanız her zaman gelin canım hahahah
ülen yoksunn kaçtım bennn hıhh

kıızm topik topik seni arıyom nerde olduğunu bulamadımkş daha

yaa benimde kafam karıştı nereye yazacağımı şaşırdım..sizi takip ederken bakıyorum birisi gitmiş...:)))

canım İnşallah annen gibi bir anne ve kayınvalide oluruz...yengen çok şanslıymış ama kıymet bilememiş..

merhabalar........ canooo atarsın bişiiii canımmm izetti ikram beklerim açlığa gelemem lennnnnnnnn
yerimmm ben girerim mutafaağaa
dağnııklığa alışık bünyemmm ahhaa

femalaxx cnm artık geyikleri burada yapacağızzz....öteki sayfada çocuklarla ilgili konuşacağız...aksam saat 11 den sonra sayfada toplanacağızzz

çok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........

TÜH
ne çalmışlar çok üzüldüm bizim arabanın camıda inmişti şimdi boşyere masraf bununla geçmiş olsun cana gelmesin nazar çıkmıştır
kapışma kocanla oda üzülmüştür inşallah yeni yıl mutlu başlar ve mutlu biter

bagajlda kızların arabası vardı bitek camlarda filmli onu karanlıkda bişimi sandılar bilmiyorum indirmişler bagajın camını ama şükür bişi yok çalınan 150 milyon bindi şimdi durduk yere takdırmış az önce aradı..kırıp kaçanı allaha havale ediyorum.. kocişle onun yüzünden kapışmadık canım ya başka bi sebepden...triplerdeyimm...

Çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum geldimi üst üste olur zaten Allah vermesin bir gaha

cnm aslım tuhh tuhhh kim yapmış yaa ne istemişler ,mala gelsin cana gelmesin cnnm
kocişle neden kapıştın kuzummm yaa

cnm aslım tuhh tuhhh kim yapmış yaa ne istemişler ,mala gelsin cana gelmesin cnnm
kocişle neden kapıştın kuzummm yaa

valla bende bilmiom birsen ya... abimlerin kapısında oldu. yiğenimin d.günüydü dün ordaydık gece 12 de biçıkdık araba o halde... öyle tabi allahım yavrularımı bizi kkorusun maldan çıksın...
kocişlede barışık zati az evvel telde.. unuttum gitti:92:

Doruğum çok geçmiş olsun.Yaşadığınız son zarar olsun.

Valla kızlar ben olsan ona zerre kadar ilgi bile göstermem,anneme çok ayıp ediyor çok.
Ama annemde hakediyor bazen.O ısrarla yabani durdukça,annem sürekli alttan alıp unutup hep aynı ilgiyi gösteriyor onunda ......... kalkıyor işte.

CANAN bazen senin durumundan bahsediyorum.Kayınvalidesi üst katında ama hiç yardımı yok diye.nasıl üzülüyor.
Annem babanemden pek sevgi hoşgörü görmemiş ahtı varmış;gelinime çok iyi davranıcam diye
ama gelin beceremedi bu sevgiyi almayı.

kocişim geldi...karalahana sarması sarıldı:)

gecede ben mozaik pastası yaparım........böğreğin içini hazırlarım

aman aslıcığım iyi olmuş barıştığınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…