- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ağla yavrum açılırsın acukta benim için ağla hahah
bana gel kız özleidm snei yıl bitmeden i göreyim seniii
bencede böyle bi son olabilirdi dedğin gibi yazı çıkartırdı aslında ama izleyici sıkıldı artıkdiğer tarafa yazdığının cvb vereyim cnm
bencede vasat bi son aşkımemnu gibi vasattı...bu diziden sezon sonuna kadar iş çıkardı
bence bitmemeliydi...en azından azcık gün görselerdi....
konak yerine daha başka bir eve çıkıp...ali ile necla devam etmeleyidi....çocuklarını büyütmeli..
oğuz ceydandan boşanıp leylayı nikahına almalıydı
leyla oğuzu beklemeliydi...
ceyda oğlu ile bodurma gitmeli
şevket eve dönüp sonrada kendi işini kurmalı sakin bir yaşam sürmeliydi...ayşe liseye gitmeli..
mithat karanın düğünü olmalıı falan filan...
alışmıştım kısacası....
sana gelmem çok zor be gülüm olsa özel şöförüm atlayım geleyim...ama malesefff
bugün arkadaşımla konuştum seni...b.köyde falcıdaymış arkadaşları ile
benim bi arkadaşım var taş çıkarır dedim....aaaa gidelim dedi..olur dedim..onun arabası var kabul edersen bigün geliriz haha....fal bahane olur hahah :)
ülen yoksunn kaçtım bennn hıhh
Kızlar pek bir sıkıntılı gördüm sizi.
Aman sıkmayın canınızı ya.Hayat okadar kısaki tadını çıkarmaya bakın.
Sizler özel annelersiniz,herkese ikiz annesi olmak kısmet olmaz,herkes ,ikiz bebek bakmanın hakkından gelemez.:81:
Benimde anacım çok fazla vericidir arkadaşlar.Hep kendinden ödün verir,hep kendini üzer kırar ama karşısındakini asla.
Ben çok kızarım ona,anne yapma bak canına yazık diye ama boş
Eski evimde annemle altlı üstlü oturuyorduk.
Yazın biz tatile çıkardık eşimle,eve bir gelirdik halılar yıkanmış,camlar silinmiş,ev tertemiz olmuş.
Annem biz gelmeden evi silmiş süpürmüş
Abimin eşi bazı sebeplerden dolayı bizimle konuşmuyor.
Ama annem ısrarla evine gider ama bazen evde olur kapıyı açmaz,yada evden kaçar karşılaşmamak için,kırgınlığının sebebide babam ama annemlede konuşmaz.
Şimdi hamile annem lizöz örmüş geline,çocuğa hastane çıkışı,kıyafet yelekler vs.bir ton birşeyler yapmış.Anne kız senin yüzüne bakmıyor diyorum senin yaptığına bak.
Olsun diyor o benşm kızım oda bulacak doğru yolu,o cahillik yaptı diye ben onu evlatlıktan reddedemem.
Her bayram gelin gelmez,ama annem tarafından bayramlıkları yollanır,bana ne alınsa onada alınır.
Aman ben deli oluyorum nasıl kızıyorum anlatamam.
Ben yapamazdım bunları.
Hep derrim benim annem ayaklarının altı öpülecek kadındır,hele ben sırtımda ömrü boyunca taşısam asla hakkını ödeyemem asla
çok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
TÜH
ne çalmışlar çok üzüldüm bizim arabanın camıda inmişti şimdi boşyere masraf bununla geçmiş olsun cana gelmesin nazar çıkmıştır
kapışma kocanla oda üzülmüştür inşallah yeni yıl mutlu başlar ve mutlu biter
bagajlda kızların arabası vardı bitek camlarda filmli onu karanlıkda bişimi sandılar bilmiyorum indirmişler bagajın camını ama şükür bişi yok çalınan 150 milyon bindi şimdi durduk yere takdırmış az önce aradı..kırıp kaçanı allaha havale ediyorum.. kocişle onun yüzünden kapışmadık canım ya başka bi sebepden...triplerdeyimm...
Çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum geldimi üst üste olur zaten Allah vermesin bir gaha
cnm aslım tuhh tuhhh kim yapmış yaa ne istemişler ,mala gelsin cana gelmesin cnnm
kocişle neden kapıştın kuzummm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?