İkiz Anneleri Geyik Paneli

dorukcum canım çok geçmiş olsun, tüm kötü günlerin bu yılda kalsın Allah başka kaza bela vermesin inş..

çok üzüldüm canım şükürki başka zarar yok ne cesaretle yapıyorlar bunları ortalık yerde anlamadım durdukyere zarar.

vay o..... çocukları ne istemişten camdannn allah belalrını verisnnnnn

zuhahah bu ne hız kız ay gece gece güldürdün beniii
ee akşama sizdede açılış varmı pekiiii
kocişim geldi...karalahana sarması sarıldı:)

gecede ben mozaik pastası yaparım........böğreğin içini hazırlarım

aman aslıcığım iyi olmuş barıştığınızz
bizd ebu gün karalahana sarması yeidk
hımm enfesti kaynanam yapmış hakkını yemiyeyim pek güzle yemek yapar sarmayıd açok gzüel yapar
Dırım kime yapıldı bu hazırlıklar yav

misafir ağırlıyo ya bu karu yılbaşınaaaa
benimde niyetim vardı ama totoşuma güvenemedimmmmm

ayyy maşallah annenne canım imreniyorum böyle anneler gördügümde o anneyi hiç üzme sakın inan şu zamanda böyle anneler çok az onlarında nesli bitiyor biz nasıl olacagız bakalım.

aynı duyguları yaşamaşız canom be benimde annem tam ihtiyacım oldugu dönemlerde çalıştı işyeri vardı sabh gider akşam gelirdi tabiki yorgun ve ben bu yüzden çok erken tanıştım ev işleriyle kardeşimide ben büyüttüm .aynı senin gibi okuldan geldigimde bana kapıyı açacak birini arıyordum sıcak bir çorba .hatta birgün eve geldim kapıyı açtım evden temizlik kokuları geliyor bide yemek annem evdeydi iş yerinde sayım varmış ama sevincim kursagımda kaldı annem giyindi ve gezmeye gitti mal gibi kaldım ortada .benimde annemle iletişimim iyi deyildir şimdi şimdi biraz düzeldi sanki görümce gelin gibiyizdir üzücü birşey kardeşimle tam bir anne kız ilişkisi içindedir hatta dahale yemegini önüne getirir ve kaldırır o işten gelecek diye koşa koşa eve gider yemek olsun kapıyı açan olsun diye kıskanıyormuyum hayır bana yapmadı ona yapsın en azından diyorum ama içim hep buruk çünki ne o bana anne nede ben ona tam olarak evlat olabildik .ama hakkını yemeyeyim evine gittimmi nasıl rahatettirecek diyede şaşırır ama bu beni tatminetmiyor işte ben bir öpücük bir sarılma bir tatlı dil bekliyorum

anam ne istiyorsun bu kaynanandan bak kadın sana sarmalar bilem sarıyor nankör gelin sen hiç sardınmı kaynana sarmaaaaaaa yazık sen anca kadıncagıza sar hahhahha

Anam gece gece canım sarma istedi yav.birde acıktım ama girdim şimdi odama giyindim pijamalarımı çıkamam daha.Malum kayınpederim var daha yatmadı adam

NEFES ben pek iyi evlat olamıyorum anneme.Onun yaptıklarının zerresini yapamıyorum.
Şimdi yağızda var gidince o hep bize hizmet ediyor.
Ben kaç kez hamilelik geçirdim biliyorsunuz.Hesindede yatmak zorunda kaldım.O dönemlerde annem baktı bana,sabah ilk işi benim evimi temizlerdi yemeklerimi yapardıki,sen şimdi iş yapamıyorsun için rahat etmez önce senin işlerini halledeyim derdi.Ben 9 ay hiç bir iş yapmadım,yatağımı bile toplamadım.
Annem bulantım var diye çocuk gi,bi lokma lokma yedirirdi bana.
Şimdi kızıyor bana,tam kaymağını yiyecektim sen taşındın diyor.yağızı her dk.görmek istiyor.
Şimdiki evimiz eskiye göre biraz uzakta.
Ama ne abim nede kardeşim anneme hakettiği değeri vermiyorlar buda beniş çok üzüyor.
Kadın tlf.açar cevap vermezler,geride dönmezler.Ayda bir iki kez gelir sadece abim.

Kızlar gece gece başınızı şişirdim ama çok dertliyim bu konuda çok.

Şimdi yengem hamile annemin tek üzüntüsü ya bebeği bana göstermezse.

içinin nasıl acıdığını tahmin ediyorum hayatım
annelerimizden göremediğimiz şevkati umarım çocuklarımıza verebilirizz
anam ne istiyorsun bu kaynanandan bak kadın sana sarmalar bilem sarıyor nankör gelin sen hiç sardınmı kaynana sarmaaaaaaa yazık sen anca kadıncagıza sar hahhahha

haklısın ya çok nankörüm sarmamı bile yapıyo hahahha

ay hayatım benimki oğluna dayanamıyoda veriyo evde güzle yemek yoktur al ye manasında çaktınmı şekerrr
dünde yukarı çağırdı yemeğe hatta dolma yapmıştım laf arasında çok yağlı olmuş deidm atamadımda dolaba koymuştum dün de ısıtır yeriz çıksın aradan deidm 5 tane dolma 2 ben 2 eşim 1 tanesnşde çocuklara yediririz deidm yok yok cezmi yemez onu siz yıkarı gelin ben bişiler hazırlarım dedi dolmayı getirz biz yeriz dedi hahha işime geldi çıktım yukarda yedim

ama yarında bana gelecekler fırında makarna yapcam yanınada bi çorba birazda bugünden sosis yemeği var belki birazda tavuk kızartırız olur gider işte

oluyorsundur canım eyer bunlarıın farkındaysan iyi bir evlatsındır.

abinlere gelince onlarında evladı var onlar annelerine babalarına ne yaparlarsa evlatlarıda görüp onu yapacaklar .
sen böyle söyleyince buruldum yine ben doğum yaptıgımda annem gelirdi öğlen oda yalvarırdım ne olur sabah gel öğlen git diye sabahları krizleri tutuyordu ikiside emmek istiyordu ama malesef duymazdı bile beni komşum bile dedi sen sabhtan gel git ben gelirim yanına öğlen cevap bile vermedi akşam oldumu yemek yapmam gerek gideyim derdi giderkende sende yaparsın artık yemegini derdi ben çok çocuk kucagımda yemek yaptım hamileykende öyleydi ama yinede canı sağolsun anam benim o kaybetsem en çokkk ben yanarım ona allahım esirgesin .

ayyallah korusun artvinli
o kadardda gaddar bi kadın değildir herhalde yada ağbind eo kadar pısırık değildir herhalde karısını dinleyipçocuğunu annesine göstermeyecek kadarrrr

ben bu gelin kaynana kavgalarında kocayda biraz görev düştüğünü inanıyorum
arada gerçekten ciddi anlamda bi sorun yoksa yani anne yada eş sadece şımarıklık havalılık yapıyosa koca höytt demesini bilmeli bence

kızlar mesela benim kaynana eltime o.... demiş yıllar önce hani direk yüüzne dememişte çocuklarına demiş o ananız nerdemi demiş omu yapmış demiş ne anlatmıştıda ama eltim kaynanmla konuşuyo o an karşıma çıksaydı kavga ederdikte diyo yoktu diye aynı binadayız konuşmadna olmuyo bide aynı köydenler dedikodu çok benim kaynanaın ağzı bozuktur küfür de eder bide cahilliğindne lafın nereye gittiğini bilmeden konuşur eltime daha çok çektirmiş anlayacağınız ama eltimde ona yapmış anlattıklarına göre
yani o onu kötüler diğeir onu ama şen şakrak muhabbet herzaman vardır
kaynanam eltimöğle yemeğine geliyor mesela kendi öğle yemekleirni onun saatine denk getirir gelir yer gider eltimde akşam çayına çağıırı tatlı kek yapar gönderiri
tuhaf bi ilişkileir var yani hem dostlar hem düşman
arkalarından hem beddua ediyolar hemde hakkını ödeyemem diyolar ben çıkamadım içindne sizde anlamaya çalışmayın sizde çıkamazsınız hahaha

NEFES kesinlikle haklısın anacığını rabbim başından eksik etmesin.

Hiç birimizin anasını inşallah.

Bende hep annem gibi anne olmak isterim.Ama zannetmiyorum ben annem kadar olamam

rtvinlicim sana bişey söyleyyeimiii
allah onlara öyle bi sopasını gösterirkiiii neye uğradıklarını şaşırırlar o anneye o yapılmaz yani yazık vallahi sen konuşsan gözleirnia açsan biraz

kız womennn nerdesin bakayımm hangi dizideydin itler vadiisndemiydinnnn

kızım senin kaynana oğluna pek düşkün aç kalacak sanıyor .sende kullan bunu gitsin valla ben senin yerinde olsam haftanın 4 günü orda yerim .iki günüde sen agırlarsın .

CANAN valla bende korkuyorum canım.Abim evlendikten sonra çok değişti.Benim için canını verirdi,ama şimdi yeğenini bile sevmiyor evime taşındım gelmedi bile,bak yağız 7 aylık oldu ama o en son 4 aylıkken görmüştü.Annemlerde doğumda hastaneye giderler anca orada görürler,asla abim getiremez eğer eşi izin vermezse.

DIRIM afiyet olsun şimdiden.
Bizde adet değildir yılbaşım merasimleri,hatta o güne özel çekirdek bile alınmaz eve.

CANANCIM benimlede görüşmüyorlarki

Abime diyorum benim suçum ne,benide sildi eşin defterden.
Sende arada kaynadın diyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…