- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
kocişim geldi...karalahana sarması sarıldı:)
gecede ben mozaik pastası yaparım........böğreğin içini hazırlarım
aman aslıcığım iyi olmuş barıştığınızz
çok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
dorukcum canım çok geçmiş olsun, tüm kötü günlerin bu yılda kalsın Allah başka kaza bela vermesin inş..
çok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
vay o..... çocukları ne istemişten camdannn allah belalrını verisnnnnnçok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
zuhahah bu ne hız kız ay gece gece güldürdün beniiivalla bende bilmiom birsen ya... abimlerin kapısında oldu. yiğenimin d.günüydü dün ordaydık gece 12 de biçıkdık araba o halde... öyle tabi allahım yavrularımı bizi kkorusun maldan çıksın...
kocişlede barışık zati az evvel telde.. unuttum gitti:92:
bizd ebu gün karalahana sarması yeidkkocişim geldi...karalahana sarması sarıldı:)
gecede ben mozaik pastası yaparım........böğreğin içini hazırlarım
aman aslıcığım iyi olmuş barıştığınızz
Dırım kime yapıldı bu hazırlıklar yav
:Selam kızlar
Nerdesiniz ya,11 de burda olacaktınız göya
Kızlar pek bir sıkıntılı gördüm sizi.
Aman sıkmayın canınızı ya.Hayat okadar kısaki tadını çıkarmaya bakın.
Sizler özel annelersiniz,herkese ikiz annesi olmak kısmet olmaz,herkes ,ikiz bebek bakmanın hakkından gelemez.:81:
Benimde anacım çok fazla vericidir arkadaşlar.Hep kendinden ödün verir,hep kendini üzer kırar ama karşısındakini asla.
Ben çok kızarım ona,anne yapma bak canına yazık diye ama boş
Eski evimde annemle altlı üstlü oturuyorduk.
Yazın biz tatile çıkardık eşimle,eve bir gelirdik halılar yıkanmış,camlar silinmiş,ev tertemiz olmuş.
Annem biz gelmeden evi silmiş süpürmüş
Abimin eşi bazı sebeplerden dolayı bizimle konuşmuyor.
Ama annem ısrarla evine gider ama bazen evde olur kapıyı açmaz,yada evden kaçar karşılaşmamak için,kırgınlığının sebebide babam ama annemlede konuşmaz.
Şimdi hamile annem lizöz örmüş geline,çocuğa hastane çıkışı,kıyafet yelekler vs.bir ton birşeyler yapmış.Anne kız senin yüzüne bakmıyor diyorum senin yaptığına bak.
Olsun diyor o benşm kızım oda bulacak doğru yolu,o cahillik yaptı diye ben onu evlatlıktan reddedemem.
Her bayram gelin gelmez,ama annem tarafından bayramlıkları yollanır,bana ne alınsa onada alınır.
Aman ben deli oluyorum nasıl kızıyorum anlatamam.
Ben yapamazdım bunları.
Hep derrim benim annem ayaklarının altı öpülecek kadındır,hele ben sırtımda ömrü boyunca taşısam asla hakkını ödeyemem asla
artvinlicim
sen ne dersen de o annenin yapısı iyiliğindne vazgeçemez kadının içinde kötülük yokki
melek gibi biriymiş baksana tanımayı çok isterim vallahi ayakları öpülecek annanı
ben anne eksikliği çok çektim hayatımda hep annesiz kaldım çok uuzn yıllar yalnız yaşaıdm küçük yaşta ayrıldım evden daha lisedydim o yüzden böyle annesi olanlara hep imrenirim hep hayal ederdim okuldan sıcak eve gelmeyi geldiğimde poğça kek kokuları duymayı bi bardak ılık süt ile akşam yemeğine kadar beni tutsun diye elime bişiler sıkıştırmasını çok isteridm mesela olmadı halada kopuğuz annemle yani gelir gider görüşürüz ama içimdekalmış çok uhde var o yüzden önce babama kızarım bizi annemden ayırdı diye sonra anneme kızarım babama bu kadar müsama gösterdi diye
düşündükçe anlarım aslında annemin mecburiyetlikleirni ama işime gelmez küçük bir kız olamamanın acısı işler içime
ayyyy benim topiğime kims euğramıyor ya hep dert hep dert sıkıldım vallaha haaaa
eni sonunda ikiz anneleri sayfasını terkedecem yaaaa hatta ennelik harici bi sayfaya takılacma bundan sonraaa
vay o..... çocukları ne istemişten camdannn allah belalrını verisnnnnn
zuhahah bu ne hız kız ay gece gece güldürdün beniii
ee akşama sizdede açılış varmı pekiiii
bizd ebu gün karalahana sarması yeidk
hımm enfesti kaynanam yapmış hakkını yemiyeyim pek güzle yemek yapar sarmayıd açok gzüel yapar
misafir ağırlıyo ya bu karu yılbaşınaaaa
benimde niyetim vardı ama totoşuma güvenemedimmmmm
içinin nasıl acıdığını tahmin ediyorum hayatımayyy maşallah annenne canım imreniyorum böyle anneler gördügümde o anneyi hiç üzme sakın inan şu zamanda böyle anneler çok az onlarında nesli bitiyor biz nasıl olacagız bakalım.
aynı duyguları yaşamaşız canom be benimde annem tam ihtiyacım oldugu dönemlerde çalıştı işyeri vardı sabh gider akşam gelirdi tabiki yorgun ve ben bu yüzden çok erken tanıştım ev işleriyle kardeşimide ben büyüttüm .aynı senin gibi okuldan geldigimde bana kapıyı açacak birini arıyordum sıcak bir çorba .hatta birgün eve geldim kapıyı açtım evden temizlik kokuları geliyor bide yemek annem evdeydi iş yerinde sayım varmış ama sevincim kursagımda kaldı annem giyindi ve gezmeye gitti mal gibi kaldım ortada .benimde annemle iletişimim iyi deyildir şimdi şimdi biraz düzeldi sanki görümce gelin gibiyizdir üzücü birşey kardeşimle tam bir anne kız ilişkisi içindedir hatta dahale yemegini önüne getirir ve kaldırır o işten gelecek diye koşa koşa eve gider yemek olsun kapıyı açan olsun diye kıskanıyormuyum hayır bana yapmadı ona yapsın en azından diyorum ama içim hep buruk çünki ne o bana anne nede ben ona tam olarak evlat olabildik .ama hakkını yemeyeyim evine gittimmi nasıl rahatettirecek diyede şaşırır ama bu beni tatminetmiyor işte ben bir öpücük bir sarılma bir tatlı dil bekliyorum
anam ne istiyorsun bu kaynanandan bak kadın sana sarmalar bilem sarıyor nankör gelin sen hiç sardınmı kaynana sarmaaaaaaa yazık sen anca kadıncagıza sar hahhahha
oluyorsundur canım eyer bunlarıın farkındaysan iyi bir evlatsındır.Anam gece gece canım sarma istedi yav.birde acıktım ama girdim şimdi odama giyindim pijamalarımı çıkamam daha.Malum kayınpederim var daha yatmadı adam
NEFES ben pek iyi evlat olamıyorum anneme.Onun yaptıklarının zerresini yapamıyorum.
Şimdi yağızda var gidince o hep bize hizmet ediyor.
Ben kaç kez hamilelik geçirdim biliyorsunuz.Hesindede yatmak zorunda kaldım.O dönemlerde annem baktı bana,sabah ilk işi benim evimi temizlerdi yemeklerimi yapardıki,sen şimdi iş yapamıyorsun için rahat etmez önce senin işlerini halledeyim derdi.Ben 9 ay hiç bir iş yapmadım,yatağımı bile toplamadım.
Annem bulantım var diye çocuk gi,bi lokma lokma yedirirdi bana.
Şimdi kızıyor bana,tam kaymağını yiyecektim sen taşındın diyor.yağızı her dk.görmek istiyor.
Şimdiki evimiz eskiye göre biraz uzakta.
Ama ne abim nede kardeşim anneme hakettiği değeri vermiyorlar buda beniş çok üzüyor.
Kadın tlf.açar cevap vermezler,geride dönmezler.Ayda bir iki kez gelir sadece abim.
Dırım kime yapıldı bu hazırlıklar yav
:Selam kızlar
Nerdesiniz ya,11 de burda olacaktınız göya
içinin nasıl acıdığını tahmin ediyorum hayatım
annelerimizden göremediğimiz şevkati umarım çocuklarımıza verebilirizz
haklısın ya çok nankörüm sarmamı bile yapıyo hahahha
ay hayatım benimki oğluna dayanamıyoda veriyo evde güzle yemek yoktur al ye manasında çaktınmı şekerrr
dünde yukarı çağırdı yemeğe hatta dolma yapmıştım laf arasında çok yağlı olmuş deidm atamadımda dolaba koymuştum dün de ısıtır yeriz çıksın aradan deidm 5 tane dolma 2 ben 2 eşim 1 tanesnşde çocuklara yediririz deidm yok yok cezmi yemez onu siz yıkarı gelin ben bişiler hazırlarım dedi dolmayı getirz biz yeriz dedi hahha işime geldi çıktım yukarda yedim
ama yarında bana gelecekler fırında makarna yapcam yanınada bi çorba birazda bugünden sosis yemeği var belki birazda tavuk kızartırız olur gider işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?