hahah oldu bitti aşkı yavrum bizimki
ateşten mal kaçırırı gibi aldı eşim beni nikahı bile vazgeçeirm diye 40 gün önceden kıydırdı
ben seninkini biliyodum ama bak bi daha okudum çokta hoşuma gitti çatlaksın yaa kapanmam demişsin ama kapanmışsın naberrrrrr
ilk aşk benimki aşkın,sevginin,kırgınlıkların,ayrılıkların,mutlulukların oldugu bir aşk.
küçük yaşta tam 14 yaşındaydım onu gördügümde karşı binanın dördüncü katında bana bakıyordu
anlam veremedimilk önce daha sonraları bu bakışmalar karşılıklı olmaya başladı telefonlaşmalar başladı
birgün içimde birşeylerin kıbırdadıgını hissettim heyecanlanmaya başladımonu görünce ve ilk aşkın
adımını atmıştı yüregim kısa bir süre sonra o askere gitti askerde mektuplaşmalarımız devametti
askerlikte bitti ama eşim çok sorunlu döndü askerden askerliginin son döneminde babasıyla abisini
15 gün arayla kaybetmişti abisini ddönüşünde öğrenmişti hem o acı hemde ona kalan işler
sorumluklar yoruyordu onu o dönemde kavgalarımız başladı ve ayıldık arkasından tekrar barıştık
bir daha ayrıldıgımızda uzun süre görüşmedik iki yıl boyunca ama iki yıl ölüyorum sandım nasıl bir
aşktı gözümden yaş dinmemişti bir gün nasıl oldu anlayamadım telefonun başında buldum kendimi
onu aradım telefona teyze oğlu çıktı yokmu dedim ne olur kapatma numaranı bırak yada birazdan
gelecek oda seni arıyordu dedi tabi biz o arada ordan taşındık tel deyişti neyse verdim telnumaramı
aradı sesini duydugumdaki halimi anlatamam kalbim yerinden çıkacaktı ama bellietmedim sadece sesini
duymak istedim dedim ama o seni çok özledim ne olur bir kere göreyim dedi ne kadar mutlu oldum .
neyse buluştuk kendimi sımsıkı sarılmamak için zor tuttum ama o tutamadı ve dördüncü buluşmada
evlilik teklifi geldi hiççç kabuletmezmiyim her yerimonla dolu sanki o yoksa bende yok olacagım
neyse en zorlu yola girdik bendeki babayla nasıl olacak babam zora koştu tabi eşim yazık on kere
işyerine gitti sonunda oda pes etti tabi beni verdiama sekiz ay yüzzük taktırmadı sekiz ay sonra oldu
nişanımız neymiş ya maymun iştahlıysam vaz geçersem ahhh bir bilse yüregimde yanan sevdayı
ahhhh babam belki vaz geçerim diye şehir bile deyiştirdi alanyaya taşındık tabi evler işyerleri tutulmuş
benden habersiz ben gitmemize bir hafta kala ögrendim ne acı çekmiştim erimiştim resmen valla çok
uzattım kızlar demi .kısaca babam üç yılın sonunda tamam artık evlenin dedi ama o aradaneler yaşadık
ne hasretlikler .
iyiki hayatımda var iyiki ben onun eşiyim çünki anlayışlı yufka yürekli ilk önce beni düşünen gözüme
bakarken gözününiçi parlayan bir eşe sahibim onu çok seviyorum allahım onun yokluguyla beni
sınamasın üç erkek evladım var tek dileyim babalarına çeksinlerki hayırlı evlat olsunlar eşlerinin
kıymetini bilsinler
ben okudum canım ama yazmaya bile gücüm yoktu..hikayeniz ilginç aslında,şaka gerçeğe dönmüş:)..
bende yazayım bari..
yıl 2005 eylül ayı okulların açıldığı ilk gün..eşim çalıştığım okula tarih öğretmeni olarak atanmış..toplantı var o gün ve hepimiz yerlerimizi almışız..içeri uzun boylu,yakışıklı biri girdi..müdürümüz hepimizi tanıştırdı..yanımda oturan arkadaşa "hatice evlenirsem ben bu adamla evlenirim"dedim ve gülüştük..bu muhabbet şubata kadar kapandı..ama eşimi sonra hiç sevemedim..hep takışırdık,hatta müdüre bile şikayet etmiştim:)...ona okulun en zor sınıfını falan verdirmiştim..ve bir tiyatro oyunuyla yollarımız kesişti..okulca tiyatroya gidecektik ama iki bilet kalmıştı..okulda siz gidin bari dedi..istemeyerek kabul ettik..sonra orda eşimin çok farklı yönlerini tanıdım,hoşlandım..iki hafta sonra beraberliğimiz başladı..bir ay sonra da evlilik teklif etti ama aynen şöyle "biz evlenince de fenerbahçe maçlarını izleriz değil mi?" dedi ve ben şok içinde ""bu bi teklif mi "dedim...işte öyle...sonra evlendik,herşeyimiz hızlı gelişti...ben 22 yaşındaydım eşim 26..çocukmuşuz daha ve iyi cesaretliymişiz..
iyiki de onunla evlenmişim,onu çok çok seviyorum...o benim Canımın İstanbul Köşesi..
nefesçim mutlulupunuz daim olsunnn
hakketten uzun soluklu bi aşkmışşş
bende çok isterdim çocukluk aşkımla evlenmeyi yada evlilik hayallerikurduğum kişiyle
yanlış anlama eşimel çok mutluyum ama hani o ilk kığırtıları hissettiğim kişi demke istedim
hahha eşim okumasın bunları çok kırılır vallaha
okusada jest yapayımmm
kocişim seni çok sveiyorum iyiki evlenmişiz sneinleeeee
2000 yılındaydık Ankarada yaşıyorduk ben 19 yaşında talihsiz bir beraberlikden yeni çıkmış arkadaşlarımla oyalanıyordum .bir gün kız arkadaşımla bir doğumgünü partisindeyken onun erkek arkadaşı tarafından bizi alması için eşim ve başka bir arkadaş görevlendirilmişti bir bir bardaydık ben çok sinirlenmiştim siz kim oluyorsunuz?gitmiyorum ben burada kalacağım vs lerden sonra oradan ayrıldık bunlar bizi bir cafeye götürdü ve kız arkadaşımın sevgilisi geldi onlara teşekkür etti bizde tanışmış olduk eşim kendinden büyük dul bir kadınla ilişki yaşıyormuş ailesi onları ayırmaya çalışıyormuş eşimde bir plan yapmış ailesine ayrıldım ben artık başkasıyla beraberim diyebileceği bir kız arıyormuş bana teklif etti birkaç defa annemle konuş bizi çıkıyor sansın dedi önce olmaz dedim ama ortak arkadaşlarımızı kıramadım başladık yalancıktan çıkmaya,eşim benim iş çıkışıma gelmeye başladı,fazla alakadar oluyordu,elimi tutmaya kalkıyordu bende ondan hoşlanmaya başladım hatta sevgilisiyle görüşürken kendimi aldatılmış hissedip sinirleniyordum birgün ben yokum bu işte yalandan aşk bitti dedim sevgilisi ona korkarım sen bu kıza aşık olacaksın demiş benimkide yok canım olurmu öyle şey diye geçiştirmiş
birgün beni aradı ölüm kalım meselesi muhakkak görüşmemiz gerek dedi olmaz babam kızar beni bekliyor dedim ama geldi beni bir cafeye götürdü ve evlenme teklif etti sana altın top sunuyorum hayatımda hep sen ol çocuklarım senden olsun dedi şaşırdım düşünmek istedim eve geç kalmıştım ve babam beni bir tokatla karşıladı onun yüzünden son dayağımıda yemiş oldum 2 ay oyaladım hoşlanıyordum ama aşık değildim beklemekten sıkıldı ve bana rest çekti bende şans verdim sonra çıkmaya başladık tam 7 yıl sürdü ailesi beni bir türlü kabullenemedi evlenemeyeceğiz diye hep ümitsizliğe kapılıyorduk ama bu süre içinde hiç ayrılmadık okullar bitti askerlik bitti işler bulundu eşimin halası aynı zamanda annemin avukatı tanışıyorlar onun sayesinde ailesi birşekilde ikna olup beni istemeye geldiler 4 ekim doğum günümde nişan 30 haziranda düğün ve nikah evlendik 4 yıl bitiyor 11 yıldır eşimleyim beraber büyüdük diyebilirim ilk değil belki ama inşallah son aşkım olarak kalır
amin canım .ama türk filmmi gibiymiş valla sizinkide sonu mutlu bilu olan bir türk filmmi allahım mutlulugunuzu daimetsin
senin hayatında hiç kolay bişi yokmu zorlukların kadını burcu ana2000 yılındaydık Ankarada yaşıyorduk ben 19 yaşında talihsiz bir beraberlikden yeni çıkmış arkadaşlarımla oyalanıyordum .bir gün kız arkadaşımla bir doğumgünü partisindeyken onun erkek arkadaşı tarafından bizi alması için eşim ve başka bir arkadaş görevlendirilmişti bir bir bardaydık ben çok sinirlenmiştim siz kim oluyorsunuz?gitmiyorum ben burada kalacağım vs lerden sonra oradan ayrıldık bunlar bizi bir cafeye götürdü ve kız arkadaşımın sevgilisi geldi onlara teşekkür etti bizde tanışmış olduk eşim kendinden büyük dul bir kadınla ilişki yaşıyormuş ailesi onları ayırmaya çalışıyormuş eşimde bir plan yapmış ailesine ayrıldım ben artık başkasıyla beraberim diyebileceği bir kız arıyormuş bana teklif etti birkaç defa annemle konuş bizi çıkıyor sansın dedi önce olmaz dedim ama ortak arkadaşlarımızı kıramadım başladık yalancıktan çıkmaya,eşim benim iş çıkışıma gelmeye başladı,fazla alakadar oluyordu,elimi tutmaya kalkıyordu bende ondan hoşlanmaya başladım hatta sevgilisiyle görüşürken kendimi aldatılmış hissedip sinirleniyordum birgün ben yokum bu işte yalandan aşk bitti dedim sevgilisi ona korkarım sen bu kıza aşık olacaksın demiş benimkide yok canım olurmu öyle şey diye geçiştirmiş
birgün beni aradı ölüm kalım meselesi muhakkak görüşmemiz gerek dedi olmaz babam kızar beni bekliyor dedim ama geldi beni bir cafeye götürdü ve evlenme teklif etti sana altın top sunuyorum hayatımda hep sen ol çocuklarım senden olsun dedi şaşırdım düşünmek istedim eve geç kalmıştım ve babam beni bir tokatla karşıladı onun yüzünden son dayağımıda yemiş oldum 2 ay oyaladım hoşlanıyordum ama aşık değildim beklemekten sıkıldı ve bana rest çekti bende şans verdim sonra çıkmaya başladık tam 7 yıl sürdü ailesi beni bir türlü kabullenemedi evlenemeyeceğiz diye hep ümitsizliğe kapılıyorduk ama bu süre içinde hiç ayrılmadık okullar bitti askerlik bitti işler bulundu eşimin halası aynı zamanda annemin avukatı tanışıyorlar onun sayesinde ailesi birşekilde ikna olup beni istemeye geldiler 4 ekim doğum günümde nişan 30 haziranda düğün ve nikah evlendik 4 yıl bitiyor 11 yıldır eşimleyim beraber büyüdük diyebilirim ilk değil belki ama inşallah son aşkım olarak kalır
vay vay ne aşkk beeeeKızlar hikayeler süper valla.
CANAN kız önce sen onun aklına zorla sokmuşsun,oda seni zorla almış.
Ödeşmişsiniz anacım...Allah bozmasın huzurunuz bol olsun inşallah.
NEFESCİM bilmem HUZUR SOKAĞINI okudunmu?
Senin hikayeni okuyunca huzur sokağı aklıma geldi.
Yuvanız hep şen olsun tatlım.
BURCU senin durumunda tam türk flimi valla.
Ama sonu mutlu çok güzel.
Çoooooooook mutlu olsun kuzularınızla.
DIRIM en çokta seninkine güldüm.,
Kayınvaliden herzamanki gibi tam formundaymış(kız nerde)koptum valla.
Sizde pek yakışıyorsunuz,tencere kapak misali,
Allahım huzurnuzu evinizdeki güneşinizi hiç karartmasın inşallah.
Bende yazarım bir ara.
Ama şimdi değil.....
Eşim evde okursa ben yazarken.Hemen başlar bize özel yaşadıklarımız burada paylaşman hiç hoşuma gitmedi.......bu böyle uzar gider.
Ama şu kadar anlatayım eşimle ben çocukluk aşkıyız ama birbirinden haberi olmayan çocukluk aşkı.
İkimizde aşkımızı pleatonik zannederken.......
6 senedir bitmeyen aşkımız,sevgimiz,mutluluğumuz,huzurumuz devam ediyor hamdolsun.
Her sabah seni seviyorumla uyanan,her akşam seni seviyorumla uyuyan bir eşe sahibim.......
Allahım bize yağızımızıda kısmet etti.....Hiç bir eksiğimiz yok çok şükür
ayyyy ailelerle sorun çıktımı çok zor oluyor yaaaa allah sabır versin ne biçim insanlar onlara muhtaç olacaksınız diye seviniyolar hasetli insanlarrr2000 yılında arkadaşımın doğumgününde onu görmeye gitmiiştim arkadaşımın sözlüsü arkadışın doğumgününü kutlamaya geldi fazla kalamayacağını ve kardeşinin askerden izine geleceğini onu karşılamaya gideceğini söyledi isterseniz siz de gelin demiş ben de tanımadığım için gitmek istemedik siz gidin dedim neyse ısrarlardan sonra ben de gittim eşimle ilk tanışmam b şekilde olmuştu böyle arkadaşlarla bir iki buluşmadan sonra arkadaşımla bunlar konuşmuşlar tabi beni aramak istemiş arkadaşım da beni öve öve bitirememiş eşimle topu topu 10 gün görüştük ve ben asker yolu beklemeye başladım biliyorum bazılarına 10 günlük bi ilşkide beklemek tuhaf geldi ama kısmet işte olacağı varmış derler ya... eşim askerden döndü arkadaşım ve eşimin abisi evlendi eimin ailesi kesinlikle kızı kabullenmedi birsürü olaylar yaadılar çocuk da evden ayrıldı ve kızın tarafının desteğiyle evlendiler bizim ilişkimiz de herşey yolunda devam ediyordu arkadaşım kendi yaşadıklarını benim yaşamayacağını bana iyi davrancaklarını sebep göstererek bana kötülük etmeye çalışıyordu evet doğru duydunuz bunu açıkca suratıma söyledi kısacası atmadı iftira kalmadı.. tabi eşim bunlara kulak asmadı bu olayları bahane göstererek aile büyükleriyle barışmaya çalışan arkadaşın herkese beni kötüledi. eşim babasıyla kavga etmiş eli kolu kesilmiş falan filan bir sürü aksilik yaşadık ben ünivesiteye başladım okulumun bitmesini bekledik iş güç derken yıl eşim doğumgünümde evlenme teklifi etmişti ve 2005 mayıs ayında arkadaşımın tüm hainliklerine rağmen beni istemeye geldiler mayıs sonu nişanlandık ağustosta evlendik aileleri tanıştırmayı son dakkaya bıraktık ki bi de onların sorunlarıyla uğraşmayalım. tabi evlenene kadar da bir sürü arbede yaşandı başlarda çok iyi davranan kayınvalidem son dakkalar cadılaşmaya başladı kayınbabama karşı da fikfiklemeye çalıştı kayınbabam onların yüzünden nianıma gelmedi o kalabalıkda anneme farkettirmemeye çalıştık nişanımızı rezil ettiler nikahta annemin suratı kaynanam kayınbamam derken herşeye rağmen biz çok eğlendik kimseyi de takmadık herşey çok güzel devam etti bi zaman sonra evliliğimiz de yerine oturdu ve evimizde huzurla sevgiden başka bir duygu kalmadı 2009 de artık bebek sahibi olmak istedik aslında birbirimize o kadar alışmıştık ki korkuyoduk bu çelişki devam ederken 3 ay sonra hamile kaldım hemen bebeğim düştü ve 6 ay sonra meleklerime hamile kaldım Allahım birini kaybetmişken 2 melek yolladı. onlar hayatımızın renkleri iyi ki doğmuşlar gerçi onlar doğduktan sonra da talihsizlikler yakamızı bırakmadı eşim büyük bi kaza yaptı ölümden döndü kızlar daha 45 günlüktü ailelerimiz bizlerin durumundan yararlanmaya kalktı bizi muhtaç görüp tafra yaptılar onların kahırlarını çekmek zorunda bıraktılar Ama çok şükür ki Allahım muhtaç etmedi bir mucize eseri o aractan çıkan eşim iyi ve şu anda çalışıyor kızlarıma da tek başıma bakıyorum o günlerde bizi birbirimize düşürmeye çalışan insanlara asla inanmıyoruz biliyoruz ki biz minik fertlerimizle hiç kopmayacak olan minik bi aileyiz . Eşim benim herşeyim onunla iyi ki tanışmışım bazen sevgisini ifade ederken bu hayatın kahrı ancak seni sevdiğim için çekiyorum diyor. ben de ona tüm sevgimi vermeye çalışıyorum ve onu herşeyden çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yıl 2004....
yaşım 18..
bir jean firmasında satınalma sorumlusuydum.. gıda laımlarıda benim görevimdi..işe başlayalı 4 y filan olmuşdu.. benden önce yerimde tombul allahın yarattığına çirkin denmez amabiraz çirkince bi hatun çalışırmış.. eşimde çalıştığım şirkete onunlamuhattap olarak mal satarmışş.eşim iş değiştirmiş bi süre uğramamış oralara o arada ben başladım işde.. bi gün tel çaldı randevu isteği iş icabı.. neyse buyrun gelin dedim. eşim tabi o kızcağızı gördüğü için benide öle bişi sanmış hala söyler:)neyse geldiama ban bi bakışı var şaşkın ördek:)) laf anlatacak 2 lafı biraraya geitremio.. bana o anda aşık olmuş:) dediğne göre tabi.. neyse.. tutturduçya içicem die. çay imkanımızdayok ilkel şartlarda çay içioz zaten gitmek bilmio.. müdrüm içerden çağırdı bu nie gitmio die dedim bilmiyorum... neyse o gün gitti. biz onalaramal siparişi vardik.. mallar gelmedi herneyse aradım ben firmayı dedim xxx beyle görüşcem.. açan kişi ne dese beğenirsiniz.. hadi ordan xxxxx . hep ona kur yapma birqzda bize yap.. nası ya dedim... hep dedi onu arıon birazda bizi ara... bende şarteller attı tabi ne dion sen dedimkimsin bana dını ver... şaşırdı bi an ben bağırınca şeyyyy dedi ben kimle görüşüom dedim ben xfirmadan aslı..aaaaaçok zöürdilerim bilemem ne ben sizi biriyle karıştırdımda filan tabi ben dinlermiyim telefonu kapadım eşimi cepden aradım siz dedim ne saygısızbi firmaınaız.. aslı hanım şey arkadaş sizi bizim alt şirkette çalşıan bi kızlakarıştırmışkendnisi bana biraz aşıkda dfilan... dedim sizin aşkınız meşkiniz beni bağlamzz... kapadım.. akşam geçsaat cep telefonumdan beni aradı alı hanım yarın sizinle görüşmek isitiyorum bilmeme ne.. ii dedim görüşelim.. neyse o gün baana aşkını itiraf etti:))) ve başladı..1 mayısda 2005 ailemle tanışdı. haziranla aileler tanışdı ağustos 20 de nişanlandık 16 kasımda nikahımız kıyıldı veeeeee 19 kasımda evlendik...erken yaşda evlilik yapmama rağmen hayatımı kocamla doya doya yaşadım... iyki evlendim iyki var kocacım...zor günler iyi günlerde hep biraradaydık... 6 yılımızda kızlarımıza kavuşarak evililiğimizi dahada pekişdirdik... şimdi bizbir çekirdek aileyiz... ve birbirimizi ÇOKKKKKK SEVİYORUZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?