İkiz Anneleri Geyik Paneli

canan yaa tam anlatırken kapandı şarjınmı bitti anam yaa neyse buradan oku...benimkide şarjda

ayyy kavga dövüş yediler çorbalarını.....şimdi illa puding pastası yiyeceklermişşş onun için bağrışıyolar...çorba yemeyeceğim diyen ömer pasta için koşa koşaa geliyor....

merhaba kızlar
femalex başın sağolsun
canan motor gelişimleri için çocuk gelişimciye gidiyoruz şimdilik bir sorun yok kafalarını tutuyorlar,eller ayaklar hiç durmadan çırpınıyor,yarım oturabiliyorlar,Arsal bağırarak dönmeye çalışıyor yan dönebiliyor ama karan henüz tam dönemiyor,pür dikkat tv izlemeyi çok seviyorlar,çıngırak sallıyorlar,herşeyi tutup çekiyorlar,bağırarak gülüyorlar,Karan çok güzel aguluyor,Arsal daha değişik sesler çıkarıyor nesneleri takipde ediyorlar,küvette suyla çok güzel oynuyorlar eller ayaklar suda çapur şupur vurup gülüyorlar,beni ,babalarını tanıyorlar salıncakta çok vakit geçiriyorlar,birde şimdilerde yanyana yatırınca birbirlerine gülmeye ve bakarak uyumaya başladılar
sizlerde iyisiniz inşallah bebeklerde iyi ve mutludur

merhaba kızlar...
bugün felaket bir gündü yorgunluktan ölüyorum .bitmiyor bu evin işi çatlıyacagım eskiden üç günde hiç bir yer kalmazdı biterdi iş .bide bugün tam tarafik vardı evde halıcı berke aldıgım halıları getirdi perdeci mutfak perdesini .bide kuzularımın ikinci yatagı geldi .arka balkonun sürgülü penceresi resmen dagıldı açılırken bide onu yapmaya geldiler bide gelen giden pofff bayıldım resmen bide eşim aradı ben bu akşam izmirdeyim diye allahhhhh tutuştu paçalar şükür geç gelecek yemek derdi yok kendimize göre yaptım amaaaa tiremusu istedi bide bu saatte onu yapacagım .ayyyy yazarken yoruldum bide bide benim yardımcı yarın yok konyaya gidiyor bu gece babası yogun bakımdan çıkmış inşallah pazartesi gelir..büssürü işim var pazartesiyede neyse görsün babasını içi rahatlasın yazık .benim işler olur bir şekilde.geçmişede birazdan bakacagım öce eşimin tiremisusunu yapayımmm ......

women haklısın canım yaa benim eşekler büyüdükçe cadılaşıyolarhem de en süpürgelisindengece kafayı yicem zannettim bi ara koltuklara vurdum sinirimdenher gece her gece nasıl uyumaksa bunların ki anlamadım valla..ben işe başlayınca sus pus olurlar ben kafayı sıyırdığımla kalırım

Son düzenleme:
herkese selam umarım bebişler ve kahraman anneleri iyidir
ben cadılarımla uğraşıp duruyorum iice kuduz oldular yahu
bizde de diş sorunu var arkadaşlar benimkiler de azıları patlatıyo çok zor yaa ateş te yapıo diğer dişlerini çıkarırken zorlanmamışlardı ama azılar epey zorladı ama cadılıktan da vazgeçmiyolar kudurmaya tam gaz devam ediyolar

kahramanız dimi
siz anlattıkça tırsıyorum bu diş mevzularından:26:ama her bebek gibi bizimkiler de yaşayacak bu evreyi..Mink cadıların büyümüş ne güzel.Tek yumurta ikizleri sanırım

herkese iyi geceler....babaannemi kaybettik..dün ikindide cenazesi kalktı...üzgünüm...ailemizin en büyüğüydü.iki gündür oldukça yoğundum...telaşım geçtikten sonra gelicem inşallah...
başınız sağolsun
babannen nur içinde yatsınişalahhhh
yavrum yaa senle benim kaderim aynımı ne bizde 6 ya kadar saat başı ayaktaydık gene devrim fena ya uyanıyo ve 2 saat uyumuyo benimde anlayacağın depresyon yolunda yalnız değilsin şekerimmmm
ısır kuzum ısır aradaım seni bugün dönmedin banaaa

vallaha videoya pek çekemiyorum ya videoyu görünce genelde oynamayı yada kavgayı bırakıp kameraya saldırıyo benimkiler hahaha
nişan alışverişi haa epey zevkli görünüyo vallaha kendi nişanım geldii
ee alışverişe giderken yağızı ne yapacaksınnn
ne bileyim yaaa nerdeyse 12 saat aç kalıyolar ya kendimi kötü hissediyorum bendee aç bırakıyomuşum gibi geliyooo kötü anneymişim gibii geliyo alakasız ama ne bilim işteee
depresyon yolcusu kalmasın haydi 1-2 haydi 1-2

2482]ben geldim ,öncelikle femalex cnm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin...babannenin güzel bakıldığını söylemiştin...demek vadesi bu kadarmışş..o asıl dünyada biz yalancı dünyadayız...

bende bu gece bir rüya gördüm benim için anlamı kadın cenaze ,ölüm dü senin haberini almak varmış ...

dillema cnm evet büyüttüm...bana sor derim ama genel olarak aslında öyle çok problemli çocuklar değildi ....sadece beni eşimin gidişleri yordu o kadar....inş. yeni evimde daha sakin bir dönem yaşayacağım.....kreş gibi değil cnm yaa benim demek istediğim sadece ihtiyacım olduğunda 2-4 saatlik bakacak biri yani karşı tarafa cep harçlığı banada nefes alma molası

canancığımcnm benim takıldım biliyorum tlf konuştuğumuz için yazmıyorsun......kuzum benim alişim hala geceleri süt içiyor ama çok şükür bir biberona düşürdü bunu çokk çokk az 2 biberon oluyor ama yarım kiloyu geçmiyoruz....ömerde yok şimdilik cnm ...
ama biz öğün olarak sizden çok tüketiyoruz...diyorum yaa seninkiler numunelik biz sizin döneminizde çok tüketiyorduk gece.....ne yapacaksın kuzum böyleler canları sağ olsun sağlıklı olsunda yeter...
bu arada kavgalar artacak...saldırmalar çoğalacak....bizimkiler gibi vitrinin içine oturacaklar...daha fırtınalı günler geride...korkutmak istemem ama aslı olan bu.....
canancığım annelerin hepsi aynı sizi biz büyütmedikmi modu var...
ama sağolsun annem mama olayında beslenme olayında benim gibi buda benle çok sık biraraya geldiğinden....ama senin annenede bişey diyemem cnm sonucda çok bir arada değilsiniz düzeni bilmez..yinede elinden geldiği kadar bakmaya çalışıyor..arada kaçamaklara müsade ediyorr..
annende eminim istemezdi böyle olamsını bak oğlunu bırakıp işe gidiyor...oda isterdi evinde otursun oğluna baksın sana gelsin..ama bu arada evine biri para getirsin faturasını yatırsın dolabını doldursun..en önemlisi derdini dinlesin..ruhunu okşasın..annane oldu diye bunlara ihtiyacı yokmu???
oda kendi çapında haklıı yapacak bişey yok...........

artvinli kızz yağızı sat babasına gel beraber gidelim o fuara benim arkadaşım orada olacakmış ben onu ziyaret edeceğim sonrada koçtaşa gideceğim cnm.....

kirpoşş garusu seni daha faal bekliyoruz anam....

ayyy yazacaklarım varmıydı daha yaa

hehh aklıma geldi

tarihci anam sein cadılar pek dişli sen göreve başlayınca ne olacak yaww....ama sana şunu diyeyim sen cefasını çektin bakıcı yada anane babanne sefasını sürek sanırım...

fridos cnm benim kuzularım 22 aylıklar daha yeni yeni oda ömer gece sütü istemiyor..
birde dün burcuyada yazdım....biz kaşıkla 4 aylıkken tanıştık ve kaşıkla yenecek herşeyi kaşıkla yedirdim...ama hiç biberonu istememezlik yapmadılar....birde gece sütünü bırakamayın tamam doktorunuz demiş ama siz uyurken bile olsa yapın verin bakalım içiyormu....ağlamasını beklemeyin cnm...en az birekere ....bence gece süt alırsa çocuk daha iyi olur gibi geliyor...biz bukadar harekete rağmen ayımızlı uyumlu kardeşlerimizle başabaşızz.....ama ben gece onalr uyurken bile verdim mama uyanmadan içiyorlardı...hele ömerim aç kurt gibi gece uyukusundanda ödün vermeden içerdi...
tabi bu benim görüşüm ...en iyisini siz bilirsiniz...

winstonseni bu dişler kk dan uzaklaştırı valla hee sohbetini özledik bildiririmm[/QUOTE]
maşallah senin kuzulara yaaa bende nasıl istiyorum şöyyyle cuk cuk süt içsinler bibilsennnnn

ayyy ceziyle koptukl kız sana kazıdım odun çıktı haaa
hele bide çiçeğimsin dediğinde sende benim odunumsun demişsin yaa nerden geldi kız aklına onu söylemek hahah alemsin vallahaaaa

ayyy bende gelsemde yesem pastandan gıııı canım çekti bende hazır krem karamel aldım yapacamda ilhamın gelmesini bekliyorum hahahaha

depresyon yolcusu kalmasın haydiii haydiiiii

canım annem 46 yaşında 7 yıl felan var emekliliğine çalışıyo şimdiii
söz verdi ama o emekli olunca çocuklarıma bakacak okula getiirp götürecek bende çalışıcamm
kırmıyorum anamı
demiyorumki okul zamanı geldimi veririm babasının okuluna onunla gider gelirler demiyorum o hayal kuruyo bende tamam diyorummm

yazdığın kadarı ile motor gelişimi ayıyla uyumlu gibime geldi benimm yaaa dr lar ne diyo düzeltilmiş hesaba göremi bakıyolarrrr

inanmazsınız belki ama saat 4 den beri açık pc sie yazmak bu saate nasipolduuuuu

kıl zaten bu bebeler ye dediğini yemezler başka şeyleer yerler yap dedğini yapmazlar yapma dediğini yaparlarrr biri diyodu ya 2010 model bunlar diye gerçi seninki 2009 model ama 2000 ler hep bi cins demekkiiii
[/QUOTE=nefes.;17733859]merhaba kızlar...
bugün felaket bir gündü yorgunluktan ölüyorum .bitmiyor bu evin işi çatlıyacagım eskiden üç günde hiç bir yer kalmazdı biterdi iş .bide bugün tam tarafik vardı evde halıcı berke aldıgım halıları getirdi perdeci mutfak perdesini .bide kuzularımın ikinci yatagı geldi .arka balkonun sürgülü penceresi resmen dagıldı açılırken bide onu yapmaya geldiler bide gelen giden pofff bayıldım resmen bide eşim aradı ben bu akşam izmirdeyim diye allahhhhh tutuştu paçalar şükür geç gelecek yemek derdi yok kendimize göre yaptım amaaaa tiremusu istedi bide bu saatte onu yapacagım .ayyyy yazarken yoruldum bide bide benim yardımcı yarın yok konyaya gidiyor bu gece babası yogun bakımdan çıkmış inşallah pazartesi gelir..büssürü işim var pazartesiyede neyse görsün babasını içi rahatlasın yazık .benim işler olur bir şekilde.geçmişede birazdan bakacagım öce eşimin tiremisusunu yapayımmm ......[/QUOTE]
amanında amanınn kocişide gelmişşş tatlılarda istemişşş eee adam enerji alıyoo akşama senle işi var hahahaha
ayyy çok iyi anlıyorum o koltuk yumruklamalarııı

benim anlamadığım ne biliyomusun akşama kadar o kadar koşuyolar oynuyolar zıplıyolar hopluyolar hiçmi yorulmuyolar anlamıyorum yaaa akşam oldumu pert gibi sızmaları lazım bu bebelerin ama anlamadım vallahaaa

kahraman anneler haaa
bu sözün acayip ruhumu okşadı vallahaaaa

diş bizdede var devrim alttan dördüncüleri çıkardı mustafada azıyı patlattı ama sadece 1 kökünüü daha 3 kök varrr

bende vallaha harıl harıl tatil bakıyorummm kuşadasında bi otel buldum 1500 lira oda bi tane daha varr oda 1100 civarındaa bakınıyorum vallaha karar vermem lazım yoksa erken rezervasyon indirimleri gündne güne azalıyooo

günaydınlar biz erkenciğiizz herzamanki gibi aliş bey erken kalkıyor.....bende kalktım....yatak keyfindeyiz....o arada size bakem dedim......

nefesciğim kocişin gelmiş hadi gözün aydın cnm......işin zormuş ama boşver ssen sadece çocuklar uğraş...bu kadar çocuklu insana neden çok geliyolar onuda anlamıyorum ben zati...misafir kabul etme yaaa...

canancığım aksam yattım uykum geldi cnm bugün konuşuruz....

bugün hava ne kadar kapalı yaaa insanın içini karartıyo valla....bende bugün işlere gömüleceğim yine...

iilk işim mutfağım halısını kaldırmak olacak....sonrada orayı silip klim atacağım sonra antrelerin halısı ç.makinasına giriyor...hiç onaylamadığım bişi ama şimdi yıkanaması için 1 tanesine 15 tl veremem ....herzaman yıkamam ...bugün yıkar asarım kurur.....sonrada yemek vs. yaparım yan gelip yatarım...

günaydınnn herkese....
canan valla ya depresyona bir iki durumunda bu topik..ikiz anneleri geyik paneli değil depresif ikiz anneleri olarak mı değişse topik ismi:))

günaydın kızlar..bugün dışarı çıkıcam,oturma odasına köşe takımı istiyordum buldum sanırım ona bakıcam.normalde kırmızıyı pek sevmem ama kırmızı istiyorum nedense

Canan ve Artvinli kızlar dün aradığınızı gördüm ama açamadım.okulda toplantıdaydık,geç bitti.eve gelincede arayamadımki yoğıunluktan.pazartesi arıycam İnşallah ikinizide

Birsencim gece beslenseler çok güzel olur ama zorlamıyorum artık.yapacak pekde birşeyim yok,istemiyorlar.Kağan zaten hiç uyanmıyor gece,uykusu güzel.Denizde az uyanıyor.gece 11 gibi 150 cc mama ve tahıllı gece gıdalarından veriyorum tok tutuyor sanırım.artık eskisi gibi beslenme konusunda zorlamıyorum,olduğu kadar.zaten Deniz hep zayıf yapısı öyle sanırım aslında güzel yiyor ama aşırı hareketli.kollarından tutuyoruz futbol oynuyor kerata:)),Kağanın da gelişimi yaşıtlarından ileriymiş boy ve kilo olarak doktor çok beğeniyor onun gelişimini o yüzden bıraktılar bende zorlamadım hiç.

Birsen taşındınız mı buarada?ya da ne zaman taşınıyorsunuz?

Tarihçi şu kahraman anneler lafını çok beğendim

Winston günaydın canım,naber?

Son düzenleme:
iilik firdoscum senden ne hbr??tatil herkese bitti sana başladı artık evden daha az yoruluyosundur:))kayınvalidenler gitti mi?

maşallah hep böyle olur inşallah uykuları

women biz sohbet edelim bari gelen giden yok buralara...
bu arada faceden videonuzu izledim bizimde konuştuğumuz günler gelir inş çok şekerlerr..

hava sıkıcı hakkaten.kaç gündür evdeyim.yarın sabah foruma gidicez...alacağımız şeyler de var..oyun halısı da alıcaz ama 2 tane alamıycam,ikisi paylaşsın minnoşların,biri uyurken diğeri oyalanır...zaten ücretsiz izin aldım bu ay itibariyle maaş da almıyorum..

merhabalar.....ben geldim sizden sonra kalktım aksam bulaşıkları attım....çay koydum sofra hazırladık bu sabah oğluşlarımla noraml kahvaltı yaptık...sonra onu tezgahaa attım..çamaşır attım makinaya mutfağın halısını kaldırdım yıkatmaya vereceğiz...antreninkileride kaldırdım...oraları sildim...klimleri serdim.....tam içeri girdim çocuklar aksam eşim eve çiçek getirmişti onu kırdılar...heryer cam çiçeklerimde gitti .....neyse onu temizledim felan....içiri geldim..annemele eşimle halamla konuştum...o arada alişi uyuttum....şimdi ömeri sallıyorum....oda uyusun bulgur pişireceğim.....çamaşır asarım...sonrada çocuk odasını süpürürüm....çocuklar kalkar onları beslerim eşim gelir sanırım...bugün pazar arabamı alayım doğru pazara gideyim stres atarım hem....

firdoscuğum gece yemiyolarsa zorlama tabikii ...ben öyle demek istemedim..hani uyanmıyorsa beklemeyin verin dedimm....zaten açsa içer o sütü...değilse içmez....seninkilerde içmiyormuş...sorun yok demek toklar...

kuzum ben evime taşınmadım henüz....eşyaları topluyoruz muhtemelen ...mart sonuna doğru taşınacağım cnm......

şimdilik eski evimizideyiz.......ben böyle hatrıl harıl anlatınca sen taşındım sandın dimiiii ....

ayyy bugece çok güzeş bir rüya görmüşüm...aslında rüya öle güzel biş değildi ...yani manasız geldi bana ama anlamına bakınca.....gelecek günlerde çok mutlu ve huzurlu olacaksınız diyor....az kaldı sıkıntılı günlerin bitmesine diyor....ne doğru diyor amaaaaaaaaaaaaa

winston cnm neden depresif oluyormuş yaaaaaaaaa.....heycanıı kendin yarat ....böyle bunalıma girersen...tabi karanlığa düşersinn........kalk yerinden silkelen...ben şu veletler bile...canım sıkkınken evde kendime işler buluyorum....seper süslerim....kapı süsü yaparım.....dantel yaparım....size yazarım....yaparımm. heee benimde oluyor ama uzun sürmüyor...hadi kalk kendine gel....ben bugün mesela pazara gideceğim için mutluyum...yarın muhtemelen kankamla buluşacağım mutluyum...p.tesi arkadaşım gelecek mutluyum...muhtemelen p.tesiye kadar havlu kenarımın bi tarafını bitiririm mutluyum...........yaniiiii mutluluklarım çok basit....

fridos ben geçen sene yataşdan aldım köşe bak bakalım beğenecekmisin .....Astoria Köşe Takımı - YATAŞ

aslında ben şu kırmızı http://www.yatas.com.tr/product.asp?id=84takımı beğendim ama göründüğünden büyük duruyor odama sığmayacağı için almamıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…