İkiz Anneleri Geyik Paneli

sen mutluluk kadınısın harbi..
ben mutlu olamıyorum yaa ne eksiğin var dersen aslında hiç bir eksiğimde yok kocama bana bişi al diyorum ne alırsa mutlu olurum bilmiyorum:))sanırım psikopata bağladım olayı...birilerine bağımlı olmak beni mutsuz ediyo sanırım...birde bu aralar dişten iştahsız ve huysuzlar artık sabrım taşmak üzere dayanamıyorum artık...etrafıma sataşmaya başlıyorum..öle yani bende..
çocuklarım büyüsün istiyorummmmm..

hoşbulduk winston..senin nickin aklıma sigara getiriyooo..ama kullanan biri değilim
Women köşen güzelmiş..bizde de istikbalin kırmızı bir köşesi var...nerenin pazarı bu gideceğin?

merhaba kahraman anneler:))) bende tuttum bu sözü...:)
firdos canım inşaallah istediğin gibi bi takım alırsın.aldıktan sonra insanın içine simesi çok önemli...
şahsen ben baktıkça mutlu oluyorum güzel bişey aldığımda...
dirim yine formundasın.uzun zaman girmedim ama senin tempodan bişey eksilmemiş maşallah...
wiston seni gördüm aşağıda merhaba cnaım sanada...
ben çok giremiyorum artık çok üzülüyorum...
bilgisayarım gelmedi daha...anca haftasonları eşim işyerinden laptopu getirdikçe girebiliyorum.
onun dışındada çok vaktim olmuyo...
alt katta k.valide oturuyo fıtık çıktı onda dr. 2 ay istirahat verdi...aşağının yemeklerinide ben yapıyorum...
kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyo...kpss yede hazırlanamıyorum of of...
dua edin benim için Allahım sabır güç versin bana...tabi sizlerede...
isimlerinizi tek tek yazammıyorum ama hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum....aeolun

kayınvaldemler çoktan gitti Winstoncum,ama çok komikler.mama sandalyesi var kadın tutturmuş biz eskiden kucağımızda yedirirdik diyo öyle yedirmeye kalkıyo:))..yedirirken müdehala ediyo kayınpederim çok yedirdin diye offf yani..

Dilemma canım sen öğretmen miydin?bende çarşamba günü baya düşündüm ücretsiz izne ayrılmayı.

Birsencim senin köşe takımını çok beğendim,çok güzel gerçekten ama beyaz zor olmuyor mu? aö çetesi mahvederler onu:)..bende yataştan düşünüyorum ama benimde oturma odam büyük değil.küçük bir takım istiyorum.

Hituci canımmm hoşgeldin,özledik seni.bu arada geçmiş olsun sana da kolay gelsin canım.bebekler nasıl?

kızlar özellikle Birsen size danışmak istiyorum.benimkiler 9 aylık oldular artık.doktor gelişimlerini 7.aya göre yani düzeltilmişe göre takip ediyor ama ben beslenmelerini 9.aya göre yapıcam.hep öyle yaptım.artık büyüdük ya değişik olarak neler verebilirim?mesela yoğurtlu makarna verdim geçen gün.bugünde kabak,biraz ceviz ve irmiği haşlayıp keçi sütüyle vermeyi düşünüyorum olur mu?çorba yerine değil ama ek öğün olarak.ara öğünlerde normalde kaşık mamaları veriyorum ama sürekli hazır gıdalarda kullanmak istemiyorum.zaten sabah hazır gıda,gecede öyle.evet kızlar fikirkerinizi bekliyorum

cnm benim ...geçici bişey evet bu ....düzene gireceksin.ama daha ilk aşamada bu kadar bunaltma kendi cnm ...bu diş dönemleri hep böyle geçecek.....sonra başka dertler ...büyüdüklerinde de dertler boyut değiştiriyor ve inan daha zor ve daha kolay....zor olan artık herşeye kafalarınnın çalışması ....tüm gün kırıp dökmek ,saçmak....evin en olmadık yerindeki en tehlikeli şeyi bulmak......liste uzar gider....kolaylıkları ...uykuları düzeene giriyor...kendilerini ifade ediyolar...yürüyolar....bişey istediğinde getiriyolar...normal yemek yiyolar....vsvs..ama dün ben delirecektim...çok kıskanc oluyolar...senin sabrını bitiriyolar...sonuç ali ,ömere oyuncak fırlattı ömerin burnu kanadı..kanaması duran ömer 2 saat ağladı...onu susturmak için sallamaya çalışırken ..alinin ömeri ittirmesi..kendi sallanamayıncada saatlarce ağlaması ve bitik bir birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk winston..senin nickin aklıma sigara getiriyooo..ama kullanan biri değilim
Women köşen güzelmiş..bizde de istikbalin kırmızı bir köşesi var...nerenin pazarı bu gideceğin?

teşekkür ederim cnm....bizim semtin pazarı cnm ona gideceğim

cnm hoşgeldin.....işin zorr yaaaaaaaa....rabbim kolaylık versin sana

fridos cnm köşe takımınn renkleri var cnm....istediğin renk yaptır....ben bej olarak aldım....ilk sene çocuklar küçükken rahattı bide örtü atıyordum....ama bu sene olmaz...sürekli elimde bez vardı...
açık renk isteyerek aldım bıktım koyulardan....bide o oda çok oturmuyorduk...ama yeni eve taşınırken cnm koltuk yüzü diktireceğim ne koyu nede açık renk.....devamlı o odada oturacağız...

odan küçükse tavsiye ederim cnm çok rahat bir kişi çok rahat uyur...konforlu bişey...ama yataj ve sandık olmuyor.....

YEMEK sorusuna gelince ...bencede 7 aya göre bakma cnm ...9 ayda ben makarna,pilav,bulgur,köfte(küçük parçalar halinde)patates kızartması verdim cnm sende ver...öğle yemeği olarak makarna yoğurt yada pilav yoğurt ver.....ama o dediğin şeyden vazgeç o ne yaaaa sen ye onu ...çocukları rahat bırak muz yedir..benimkiler 7 aylıkken bir muzu tek başına yerdi...ezmeden ısırtıp verirdim

efendim bi geliyonuz bi yok oluyorsunuz.....bende çamaşırımı astım bulgurumu pişirdim......antrenin halısını attım makinaya.......size yazarken çocuklar kalktı onlarda bulgur yerler benle...

sonra odayı süpürüceğim....tabi alişin uyanma sndromu biterseeeeee

merhaba kızlar,

duştan çıktım nuri alço gibi bornozla oturdum sizi okuyorum. dün hava nasıl güzeldi eve hapistik bugün çıkarız dedik hava berbat ama yine de çıkıcaz inşallah dur bakalım.
birsencim sen harbi nerden buluyosun bu enerjiyi yaa maşallah maşallah. yani hem bunca kızıl kıyamet evde hem de birsürü iş, robot gibi yahuu nasıl yetişiyorsun sırrın nei hiperaktifmisin yoksa, bize de ver bir kırıntı, özellikle winstonla bana sanırım.
bende kırmızı koltuk istiyoruuummm, koç kadını olarak kırmızının hastasıyım zaten ama şimdi elif çok kusuyor, iyice bi kussun eskitsin seneye değiştiririz inşallah. evlenirken hangi akla hizmet seçmişim şimdiki salon takımı ve yemek odamı anlamıyorum walla.
hituciii ne güsel seni yeniden görmek, 2 çocuk ve ev yetmiyor gibi bir de valide yemeği çıktı haaa Allah kolaylık versin.
dilemma ne öğretmenisin ingilizce mi?
hadi yine iyisiniz yarın kankalarrr

aşkımmm ankarada hava kapalımı ...sabahda burası berbattı ...ama şimdi muhteşem ...alıp elifi çıkın kötü olsa ne olacak cnm yaa...boşverr.....

bana sarf ettiğin güzel sözler için teşekkür ederim böle deme valla dost var düşman var....sallıyoı bu kadın derler......
canmım benim enerjimin kaynağı mutlu olmak ...mutluysam herşeyy yaparım hiç enerjim tükenmez....buraya yazdıklarımın ne eksiği var ne abartısı...bilenler bilir zaten beni........

yeterki mutlu olayım ben yani

sen bir koç kadını olarak kırmızı seviyorsun hee

bende bir başak kadını olarak kahve rengi ve bej hastayım yaaaa............gül pembeside hoşuma gider.....

hemen kaçmışsun yaww....bende gidem evi süpürem bariiiiiiii kankamda aramadı kocası evdeyaaaaaaaa

oh oh ne güzel kalabalık buralar...isminizi görüyorum aşağıda...sanki sevdiğim arkadaşlarım evime gelmiş gibi bi mutluluk kapladı içimi :)))
valideye yemek yapacak başka kimse yok malesef...
peder var oda evde yardımcı oluyo ona.
soran arkadaşlara teşekkür ederim çocuklar iyi hamdolsun...bu ara yürüteçe bindirmeye başladım biraz rahatladım.oyalanıyorlar kendi başladına...
kirpi ne güzel banyo yapmışsın bana o bile lüks oldu...nasip olursa bugün yapcam...
en son nezaman yaptığımı hatırlamıyorum bile((bitlencem
firdos belki fikir olur diiye yazıyrum benim takım lila ve mor çok kullanışlı oluyo...

canım sen köşe takımını salonda kullanıyorsun sanırım değil mi,ben oturma odası için düşünüyorum.salon için değil yani sürekli oturacağımız bir oda o yüzden kırmızı daha iyi geldi.aslında bej ya da beyazı çok severim ama salon için daha uygun olur çünkü misafir geldiğinde oturuluyor sadece.seninki öyle olduğu için bej daha iyi.hem çok da güzel görünüyor.dediğin gibi koyu renk baydı beni artık.salondaki oturma grubum kahverengi tonlarından oluşuyor o yüzden oturma odasıda renkli olsun istiyorum.

yemek konusunda bende çok pimpirikli davranmıyorum.köfte falan veriyorum ama onlara özel yapmıyorum.bize yaptığımdan veriyorum.patates kızartması hiç gelmedi aklıma,muzu da düşünmemiştim.onları deneyeyim bakalım.o dediğim şeyi patatesle yaptım ama daha vermedim.onlar yemezse ben yerim artık..birde ben 2-3 günde bir 5 tane siyah ve yeşil kuru üzüm 2 tane siyah kuru kaysı ve yarım bardak pirinci kaynatıp blendırdan geçiriyorum mama ile sulandırıp veriyorum.çok seviyorlar.azıcık tatlı oluyor tabii.

Kirpi demek nuri alço gibi haa

Hituci canım lila da olabilir yeterki renkli olsun biraz.kaynanan tez zamanda iyileşir inşallah.

işinize karışmak gibi olmasında bir arkadaşım ankaradan aldı mobilyalarını adam garanti vermiş mobilyalarda kesinlikle leke kalmıyo sadece ıslak bezle siliyo halbuki sehpalarını ıslak mendillerle siliyo leke falan olmuyo adam 10 sene sonra bile leke kalsın getir değiştiririm demiş süper bişi yaa hele çocuklu evde mükemmel bişi alınca öle bişi alın bari...
ben değiştirirsem öle bişi alırım şahsen

yooo ben günlük oturmak için bej renki aldım kısss salon diye bişey yok benim evimde hahhaaha burada çocuk odası büyük olduğundan şimdiye kadar burada oturdum ...
canım ben sana renk olarak değil kullanım ve konfor açısından benimki söyledim..benim grubunda renkleri var...sen bilirisn tabikisiii......

bide bak köfteyi onlara özel şöle yap cnm.....çok az pirinci ısla kıyma ,soğan rendesi,prinçle yoğur misket misket yap ...az yağlı tavada şöle bi inceden kızart sonrada domates sosunda pişir sonrada ezerek ver cnm.....

taaa ankaralaramı gidecesss kısssssssssss

efendim pazarıma gittim..hava güzel gibi duruyor ama berbatmışş...kısa montumla gittim dondum tabi.....seviyorum pazarları dolandım geldim.....kocişle oturuyorum şuan.....kimseler yok ..sesiz buralar ..........ben dantelime döneyim bakimmm öptüm anacığımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…