İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız yaa bugün berbat bi gündü akşama dek elektrikler yoktu bakım mı ne varmış.kafayı yedim evde yaaa.

valla benimde basmama ramak kalmıştı ama yürüyemiyorum neyseki hehe.sinir oldum yaa biz klimayla ısınıyoruz bebeleri gönderdim babanneye kızda izinliydi.patladım ewde yanlızlıktan telefonumun şarjı bitti bilg.şarjı bitti tv yok delrcektim yaa neyseki 5 te tenezzül ettilerde saldılar elektriği

heee buradada var cnm leke tutmayan kumaşlar....ben mesela köşe takıma yüz diktireceğim....leke tutmayan kumaşla olunca 450 tl dediler...çok geldi süet diktirmeyi düşünüyorum bakalım tabii.....

valla winstoncuğum ankaraya gideceğim....anıtkabir ziyareti istiyorum ama çocuklar büyüyünce cnm....şöle otur dedimmi oturacak kıvama gelincee

htc cnm çok kötü elektirğin gitmesi çünkiii hava soğuk çocuklar ufak donarız mazallah yaaa.....

ama suyun olmaması daha zor valla......bide o yünden bak...

ay geçen haftada 1 hafta sular kesilmişti sadece gece 3 saat felan geliyordu.hatta çamaşır makinası bulaşık makinasını gecenin bi körü çalıştırıyorduk.salak burdakiler yaa 1 hafta ne demek demi ama.anons ettiler yarında kesilcekmiş sanırım inş..burda kesilmez yaa deliririm yoksaa.bebekler üşür bende öle hatta ben dewamlı yatıyorum hareket etmedğimden sanırım çok üşüyorum yaa resmen dondum bugün

valla susuz olmaz çok korkuyorum su olayından...bi ara ist.su sorunu varken benim ev çatı katıydıyaa ben balkona su deposu alalım dedim....allah korusun diyorduk.....şimdilik bi sıkıntı yok ama susuz olamam yaa çok zorr...rabbim bırakmasın susuzzz

Herkese iyi geceler arkadaşlar.

Geçmişe baktım maşallah epeyce yazılmış hıh gözüme girdiniz kızlar.....

Sonra belki gelirim kızlar çok yorgunum,hiç yazacak halim yok.:96:

Yağızı doyurdum aman ya artık ne eli duruyor ne ayağı bir mama yedik her yer battı
Geldim women yazıcam şimdik.

Önce geçmişten aklımda kalanlar.
FİRDOS bende kırmızı köşe takımı bakıyordum eski evim için orada odam çok küçüktü olamdı,buradada çok büyük burayada olmadı kısmet...Güle güle kullan,kırmızılıda halı al oh mis gibi otur ağız tadıyla:81:

KİRPİ bende bayılırım kırmızıya Oğlak kadınlarıda severmiş demekki
Nuri alçom benim çıktınızmı gezmeye...
Dün biz saat 8,30 gibi attık yağızı araba koltuğuna doğru avm.alışverişimizi yaptık,oradan beşiktaşa sahile arabada birer çay içtik içimiz açıldı valla,yağızda uyudu koltuğunda saolsun arada değişiklik şart bunalıyoruz ya.

WOMEN VE CANAN hatunlar nereye gidiyorsunuz bakalım,anacım gelsenize acuk bu taraflara,bende katılırım belkim size,ama yarın eşimin 3 e kadar dersi var

Bana gelince.
Women aşkolsun bugün nişan alışverişine gidecektik yaa.
Öğlen 1 gibi gidebildik anca çok trafik vardı.7 de evdeydik,yağız hiç huzursuzluk yapmamış,annem ne yedirdiyse yemiş,bizde evde tek lokma için savaş veriyoruz,hele yastığa yatırıp hadi oğlum uyuyalım demiş oda hemen kafasını çevirip gözünü yummamışmı şoktayım yaniUlen banamı bütün haytalığın bee.
Çok şık bir elbise aldık gelinimize karides renginde :26:
Diğer eksiklerde tamam,ayakkabı çanta vs.Çok güzel birde deri sandık aldık ah ah biz çok ucuza gitmişiz bee.
Bende kendime şık bir kaşe kaban aldım krem renk acuk şişko gösterdi ama olsun.
Valla artık herkes kurnaz olmuş kızlar,anlıyorlar nişan çarşısı diye,resmen elbisenin etiket fiyatı 650 di,biz 300 e aldık,sorsan pazarlık yapıyorlar ama bu nasıl iş anlamadım,ne tuttururlarsa artık.
Kendime çok güzel abiye ayakkabı beğendim,gelinimize dedim aaa bak bu çok güzelmiş,evet abla çok şık dedi ve kendine aldı,ona beğendim zannetti bende bozmadım aynısındanda alamadım aklımda kaldı ya :78:
Herkese iyi geceler,yağızı uyutmuş babası bende yatıyorum kızlar.....

ağzımı hayra açayım ama bak bozacaksın sonunda makineyi göreceksinnnn
günaydınnn herkese....
canan valla ya depresyona bir iki durumunda bu topik..ikiz anneleri geyik paneli değil depresif ikiz anneleri olarak mı değişse topik ismi:))
teni topik açacam zten ikiz anaları gelsin o topiğe yazsın sövsün gitsin stres atsın diyeee
niye pazartesi arıyon kuzum senin telefon haftasonu tatilindemi hahaha
foruma felnda gidiyosun demek eee bizde sık sık gidiyoruz oraya bi gün denkleştirelimde tanışalım o zamannn
enimde aöf ye hazırlanma lızm ama bi soru bile çözemedim dahaaaa

bizde snei seviyoruz kocaman öpüyoruzzzz
benim listemde 9. aydan sonra tüm ev yemekleirne balık et tavuk vs vs yani tuz bal şeker dışında tüöm yiyecekler verilebilir deniliyooo
benimkiler hala muz yemiyoo yani hala bişeyleri tam olarak çiğneyip yemiyolar yani işlerine gelirse yiyolarrr pilav mesela bazen seve seve yiyolar bazen hemen atıyolar ağzından

ohh iyi yapmışsın havalar ısınsında çarşambaya gidleimmm

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız yaa bugün berbat bi gündü akşama dek elektrikler yoktu bakım mı ne varmış.kafayı yedim evde yaaa.
hımmm zor kuzum yaa patlamışsındırrr
hımm klimasız kaldınız demekkk ay bizdede geçen gşttş gece sabaha kadar gelmedi halşyle kombide çalışmadııı bizde donduk yaaaa
htc cnm çok kötü elektirğin gitmesi çünkiii hava soğuk çocuklar ufak donarız mazallah yaaa.....

ama suyun olmaması daha zor valla......bide o yünden bak...

kesinlikle katılıyorum susuzluk çok daha kötüüüüüü

bizde her zamanki gibi sabaha kadar uyumadık bi ara çok sinirlenmişim az kaldın dövecektim oğlanı vallaha eşime bağırdım al götür şunu dedim zor tutuyorum kendimi dedim neyse aldı götürdü uyumuşum birazz

kalktık kahvaltımızı yaptık şu vodofonun kampanyasına geçmek istiyodum 1000 dk 29 lra ayda 1 lirayada telefon diye cevahire gittim oğlumla o işi hallettim telefonu hatta geçtikten sonra vereceklermişş bi daha gitmem gerekecek yani gezdik oğluşumla yemek yedikk mağazalara bakındık migrosa giridk bebe bisküvisi aldım bebe ekmeği ile beraber 6.90 dı bebek arabasını götğrmediğimden pek bişi almadım kucağımda hem çocuğu hem poşetleri taşıyamam diye 6 gibi döndük geriii görümcemin oğlu zonguldağa gidecekti oraya gittik uğurlamaya şimdi evdeyim çocukları uyuttum ama bende çok yorgunum yaa deli bi bel ve baş ağrısı var bendeee

kızlar selam..unutturdum kendimi valla :26:
kusura bakmayın nolur..daha yeni yatırdım benim canavarları..bakalım ne zaman kalkarlar..
salı günü itibariyle yaşımıza geldik şükür..ben çok heyecanlıydım ama hayatımızda pek bişey değişmedi..hala aynı canavarlıktalar ve daha da hareketliler artık herşey daha zorlaştı..
doğumgünü partimiz süperdi ama..önce dükkanda kutladık arkadaşlarımızla pazar günü..çok çok kalabalık ve keyifliydi..salı günü de evimizde ailecek kutladık..benim kuzular babalarının pastacı olmasının avantajını çok çok kullandılar anlayacağınız..
pütürlü ve hatta taneli yedirmeye çalışıyorum ama başarılı olduğumuz söylenemez..bulamaç olarak herşeyi maşallah çok güzel yiyolar ama diğer türlü çok sancılı oluyor..kiloları maşallah gayet iyi..biraz zorlayıp yemezlerse gerekirse aç bırakmayı denemek istiyorum içim el verirse ama yapabileceğimi sanmıyorum..kıyamıyorum kuzulara..ayşenurda daha 2 alt 2 üst 4 diş var..çınarın ilk dişi çıktı 1-2 gün önce 2. de yeni patladı daha..dişsizlikten dicem ama sevdikleri şeyleri yiyolar..kek,çikolata vs gibi..iş yemek yemeğe gelince savaş çıkıyor resmen..bakalım bu süreç nasıl geçecek..
artık daha fazla yalnızım o yüzden daha az vaktim var..aklımdan çıkmıyorsunuz ama şuan gözlerim kapalı yazıyorum resmen herşeyi..sabahın 7sinden bu saate kadar çılgınca bi süreçteyiz..inşallah düzen kurar ve daha çok uyurlar yavaştan yoksa ben hakkın rahmetine kavuşmak üzereyim..
geçmişe bakamadım gözlerim acıyor lenslerim kurudu yapıştı gözlerime yorgunluktan..inşallah herkes iyidir..öpüyoruz çok..

günaydın...
ayşenur allah daha nice yaşlarını göstersin çocuklarının sağlık ve huzurla inş..
gez bakalım canan hanım o avm senin bu avm benim hesabı at bakalım burdan da havanı(
bizde bugün kaplıcaya gidicez işte kocamla
şaka bi yana gitmişken arabasını da götürseydin mustafanında güzelce gezseydin madem bi iş yaptın tam olsaydı:))neyse teli almaya gittiğinde öle yap bari...bahanende var hem:))

merhaba kızlar :) keyifli bir pazar sabahımız var.gece saçma geçti ali gereksiz ağlamalarda bulundu bu çocuk ne zaman kesecek ağlama işini merak ediyorum valla....onun sesine ömerde kalkıyor yawww....neysem sabah 7-8 arası kalkındı ...kocişle yatak keyfi yaptık çocuklar tepemizde...sonra saat 9 gibi aliş ağlamaya huysuzlaşmaya başladı...anladım hemen uykusu geliyor....
gittim kahvaltı hazırladım yedirdim...aldık ayağımıza başladık sallamaya ...ikiside uyudu hadi dedim eşime hemen kalk uyurken onlar kahvaltı yapalım

o kahvaltıyı hazırlarken bende çamaşrıları topladım halıyı astım havada çok soğuk burada:86:

eşimde sofrayı kurmuş oturduk baya zaman sonra keyifli bir kahvaltı yaptık:121::125:

o sigara içmeye gitti bende annemle konuştum:102: o arada aliş bey cıyakladı:84:

....eşim gitti baktı bende o arada hemen bulaşıkları teptim makinaya ...dolmuş makina ..kalanları elimde yıkadım... tezgah çay olmuş eski mermer olunca sararıyor hemen çamaşır suyu döktüm aygazı temizledim..vs. derken hadi klimi silkeleyim dedim...süpürdüm..tezgah aygaz temizlendi ..o gazla hemen antreyi süpürdüm..eşimde yatakları topladı....çocukların krili pis kıyafetleri yerlerdeydi onları topladım..hemen odayıda süpürdüm...size geldimmmm:126:
makianlar bitsin hazırlanıp çıkacağız kociş ve çocuklar gezeceğiz....koçtaşa gideceğiz...:123:

burcin cnm hoşgeldin...evet valla kaçaksın ben kendi adıma seni unutmadım ama açık konuşmak gerekirse artık araşıp soruşmuyoruz bile...senin yoğunluğun benim hayatımın dengesizlikleri çok ayrı koydu bizi.......ama gönüller bir olsun...yaşınızı valla unuttum ama nice nicee yaşlara olsun ...rabbim sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik etmesin .......
miniklerimide çok öperim....merak etme cnm yaklaşık 4 ay kadar daha böyle bir süreç yaşayacaksın ama 16 aylıkken daha rahat edeceksin cnm...emin ol.....

artvinlikuzum aklımdan çıkmış ama yalan yok gelmeyince nerede bu dedim ama yazamadım bi türlü...aklıama acaba yağızmı hasta dedim.....neyse güzel bir nedenden yokmuşsun ...alişveriş yapılmış...gelin ayakkabıyı kapmışşş ..seninde içinde kalmış..deseydin bari ben kendime beğendim ama sanırım öyle bir şey gelişmemiş..neyse canı sağolsun ...sen daha güzelini alırsın cnm....

winston cnm tünaydınnnn nasılsın kuzum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…