taaa ankaralaramı gidecesss kısssssssssss
ay geçen haftada 1 hafta sular kesilmişti sadece gece 3 saat felan geliyordu.hatta çamaşır makinası bulaşık makinasını gecenin bi körü çalıştırıyorduk.salak burdakiler yaa 1 hafta ne demek demi ama.anons ettiler yarında kesilcekmiş sanırım inş..burda kesilmez yaa deliririm yoksaa.bebekler üşür bende öle hatta ben dewamlı yatıyorum hareket etmedğimden sanırım çok üşüyorum yaa resmen dondum bugün
ağzımı hayra açayım ama bak bozacaksın sonunda makineyi göreceksinnnnbugün hava ne kadar kapalı yaaa insanın içini karartıyo valla....bende bugün işlere gömüleceğim yine...
iilk işim mutfağım halısını kaldırmak olacak....sonrada orayı silip klim atacağım sonra antrelerin halısı ç.makinasına giriyor...hiç onaylamadığım bişi ama şimdi yıkanaması için 1 tanesine 15 tl veremem ....herzaman yıkamam ...bugün yıkar asarım kurur.....sonrada yemek vs. yaparım yan gelip yatarım...
teni topik açacam zten ikiz anaları gelsin o topiğe yazsın sövsün gitsin stres atsın diyeeegünaydınnn herkese....
canan valla ya depresyona bir iki durumunda bu topik..ikiz anneleri geyik paneli değil depresif ikiz anneleri olarak mı değişse topik ismi:))
niye pazartesi arıyon kuzum senin telefon haftasonu tatilindemi hahahagünaydın kızlar..bugün dışarı çıkıcam,oturma odasına köşe takımı istiyordum buldum sanırım ona bakıcam.normalde kırmızıyı pek sevmem ama kırmızı istiyorum nedense
Canan ve Artvinli kızlar dün aradığınızı gördüm ama açamadım.okulda toplantıdaydık,geç bitti.eve gelincede arayamadımki yoğıunluktan.pazartesi arıycam İnşallah ikinizide
Birsencim gece beslenseler çok güzel olur ama zorlamıyorum artık.yapacak pekde birşeyim yok,istemiyorlar.Kağan zaten hiç uyanmıyor gece,uykusu güzel.Denizde az uyanıyor.gece 11 gibi 150 cc mama ve tahıllı gece gıdalarından veriyorum tok tutuyor sanırım.artık eskisi gibi beslenme konusunda zorlamıyorum,olduğu kadar.zaten Deniz hep zayıf yapısı öyle sanırım aslında güzel yiyor ama aşırı hareketli.kollarından tutuyoruz futbol oynuyor kerata:)),Kağanın da gelişimi yaşıtlarından ileriymiş boy ve kilo olarak doktor çok beğeniyor onun gelişimini o yüzden bıraktılar bende zorlamadım hiç.
Birsen taşındınız mı buarada?ya da ne zaman taşınıyorsunuz?
Tarihçi şu kahraman anneler lafını çok beğendim
Winston günaydın canım,naber?
foruma felnda gidiyosun demek eee bizde sık sık gidiyoruz oraya bi gün denkleştirelimde tanışalım o zamannnhava sıkıcı hakkaten.kaç gündür evdeyim.yarın sabah foruma gidicez...alacağımız şeyler de var..oyun halısı da alıcaz ama 2 tane alamıycam,ikisi paylaşsın minnoşların,biri uyurken diğeri oyalanır...zaten ücretsiz izin aldım bu ay itibariyle maaş da almıyorum..
enimde aöf ye hazırlanma lızm ama bi soru bile çözemedim dahaaaamerhaba kahraman anneler:))) bende tuttum bu sözü...:)
firdos canım inşaallah istediğin gibi bi takım alırsın.aldıktan sonra insanın içine simesi çok önemli...
şahsen ben baktıkça mutlu oluyorum güzel bişey aldığımda...
dirim yine formundasın.uzun zaman girmedim ama senin tempodan bişey eksilmemiş maşallah...
wiston seni gördüm aşağıda merhaba cnaım sanada...
ben çok giremiyorum artık çok üzülüyorum...
bilgisayarım gelmedi daha...anca haftasonları eşim işyerinden laptopu getirdikçe girebiliyorum.
onun dışındada çok vaktim olmuyo...
alt katta k.valide oturuyo fıtık çıktı onda dr. 2 ay istirahat verdi...aşağının yemeklerinide ben yapıyorum...
kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyo...kpss yede hazırlanamıyorum of of...
dua edin benim için Allahım sabır güç versin bana...tabi sizlerede...
isimlerinizi tek tek yazammıyorum ama hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum....aeolun
benim listemde 9. aydan sonra tüm ev yemekleirne balık et tavuk vs vs yani tuz bal şeker dışında tüöm yiyecekler verilebilir deniliyoookayınvaldemler çoktan gitti Winstoncum,ama çok komikler.mama sandalyesi var kadın tutturmuş biz eskiden kucağımızda yedirirdik diyo öyle yedirmeye kalkıyo:))..yedirirken müdehala ediyo kayınpederim çok yedirdin diye offf yani..
Dilemma canım sen öğretmen miydin?bende çarşamba günü baya düşündüm ücretsiz izne ayrılmayı.
Birsencim senin köşe takımını çok beğendim,çok güzel gerçekten ama beyaz zor olmuyor mu? aö çetesi mahvederler onu:)..bende yataştan düşünüyorum ama benimde oturma odam büyük değil.küçük bir takım istiyorum.
Hituci canımmm hoşgeldin,özledik seni.bu arada geçmiş olsun sana da kolay gelsin canım.bebekler nasıl?
kızlar özellikle Birsen size danışmak istiyorum.benimkiler 9 aylık oldular artık.doktor gelişimlerini 7.aya göre yani düzeltilmişe göre takip ediyor ama ben beslenmelerini 9.aya göre yapıcam.hep öyle yaptım.artık büyüdük ya değişik olarak neler verebilirim?mesela yoğurtlu makarna verdim geçen gün.bugünde kabak,biraz ceviz ve irmiği haşlayıp keçi sütüyle vermeyi düşünüyorum olur mu?çorba yerine değil ama ek öğün olarak.ara öğünlerde normalde kaşık mamaları veriyorum ama sürekli hazır gıdalarda kullanmak istemiyorum.zaten sabah hazır gıda,gecede öyle.evet kızlar fikirkerinizi bekliyorum
benimkiler hala muz yemiyoo yani hala bişeyleri tam olarak çiğneyip yemiyolar yani işlerine gelirse yiyolarrr pilav mesela bazen seve seve yiyolar bazen hemen atıyolar ağzındanfridos cnm köşe takımınn renkleri var cnm....istediğin renk yaptır....ben bej olarak aldım....ilk sene çocuklar küçükken rahattı bide örtü atıyordum....ama bu sene olmaz...sürekli elimde bez vardı...
açık renk isteyerek aldım bıktım koyulardan....bide o oda çok oturmuyorduk...ama yeni eve taşınırken cnm koltuk yüzü diktireceğim ne koyu nede açık renk.....devamlı o odada oturacağız...
odan küçükse tavsiye ederim cnm çok rahat bir kişi çok rahat uyur...konforlu bişey...ama yataj ve sandık olmuyor.....
YEMEK sorusuna gelince ...bencede 7 aya göre bakma cnm ...9 ayda ben makarna,pilav,bulgur,köfte(küçük parçalar halinde)patates kızartması verdim cnm sende ver...öğle yemeği olarak makarna yoğurt yada pilav yoğurt ver.....ama o dediğin şeyden vazgeç o ne yaaaa sen ye onu ...çocukları rahat bırak muz yedir..benimkiler 7 aylıkken bir muzu tek başına yerdi...ezmeden ısırtıp verirdim
efendim pazarıma gittim..hava güzel gibi duruyor ama berbatmışş...kısa montumla gittim dondum tabi.....seviyorum pazarları dolandım geldim.....kocişle oturuyorum şuan.....kimseler yok ..sesiz buralar ..........ben dantelime döneyim bakimmm öptüm anacığımmm
hımmm zor kuzum yaa patlamışsındırrriyi akşamlar kızlar.nasılsınız yaa bugün berbat bi gündü akşama dek elektrikler yoktu bakım mı ne varmış.kafayı yedim evde yaaa.
hımm klimasız kaldınız demekkk ay bizdede geçen gşttş gece sabaha kadar gelmedi halşyle kombide çalışmadııı bizde donduk yaaaavalla benimde basmama ramak kalmıştı ama yürüyemiyorum neyseki hehe.sinir oldum yaa biz klimayla ısınıyoruz bebeleri gönderdim babanneye kızda izinliydi.patladım ewde yanlızlıktan telefonumun şarjı bitti bilg.şarjı bitti tv yok delrcektim yaa neyseki 5 te tenezzül ettilerde saldılar elektriği
htc cnm çok kötü elektirğin gitmesi çünkiii hava soğuk çocuklar ufak donarız mazallah yaaa.....
ama suyun olmaması daha zor valla......bide o yünden bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?