İkiz Anneleri Geyik Paneli

ohh valla afiyet olsun inş böle geçer günleriniz hep...
benimde bil açıktı ama oğlumu uyuturken bende uyumuş kalmışım valla fena da olmadı haa..telefonumu sessize almıştım annem aramış açan yok babam aramış yok abim aramış yok telaşlanmışlar evi aramışlar telin şarjı bitmiş daha çok telaşlanmışlar sırf babam cebimi 16 kez aramış:))eşimi aramışlar oda evdeydi demiş..babam ararken annemde aramış aynı zamanda sanırım oda meşgul çalmış beni küstü sanmışlarannemi hemen getirmiş babam anneme uyandım:)))dedim uykumu böldün:))oda sende benim aklımı alıyodun diyo evde sakinleştirici aramaya başlamışmış passiflora içeriz biz böle heyecanlandığımızda ailecekte:))))

ayyyyyyyyyyy koptum yaaa pasifloramı içersinizzz anam size haşhaştan sonra pek bişi fayda etmezzz

anlatayımda gülün ben ailenin tek kızıyım ne benim halam ne babamın halası ne dedemin halası var o kadar kızdan fakir bi aileyizx ki babamlar 4 dedemler 3 erkek:)beni istemeye geldiler gündüz kayınvalideyle onun kayınvalidesi kadınlar konuşsun ilk diye onlar gitti bu sefer akşam erkekler gelip resmi olarak isteyecekler bunlar kapıdan çıktı annem elinde passiflorayla bi kaşık passiflora ikramı yapıyo evdekilere babbannem var kardeşi var abimin eşi var herkes sırayla içti ben gelin oluyom ya artık:))sanırım ailecek keşiz:))

merhaba kızlar.Birsen aramışsın ama açamıyorum canım çünkü annemdeyim ve şarjım bitmek üzere.kusura bakma canım nolur,yarın arıycam İnşallah.

Canacım h.sonu aramıyorum çünkü eşleriniz falan izinli ya rahatsız etmek istemiyorum.birde okulda ben daha rahat konuşabiliyorum,evde bebeklerden pek fırsatım olmuyor.tabii okulda da artık müdürtden fırsat olur mu bilemiyorumtaktı adam bana,birde babamın 20 yıllık arkadaşı kendisi,ellerinde büyüdüm,6 yıl aynı apartmanda oturduk.babamın müdürlük yaptığı okulda çalıştı 10 yıl.yinede beni zırıl zırıl ağlattı,hatrımızda yokmuş.birde ağladığım için laf vuruyor hala.facede bile laf atıyor ya

Artvinli canım, kardeşin mi nişanlanıyor.Hayırlı olsun.sabah eşime diyorum ki Yağızın üstünü ört,adam şok oldu o kim diyor.Kağan diyeceğime yazğız demişim:))nerden aklıma geldiyse:)

Winston çok güldüm ya,ne komik bi ailesiniz,haşhaş daha etkili olmaz mı.BİZDEDE KIZ YOK,EŞİMİN TARAFINDA DA.BİZİMKİLERDEN BİRİ KIZ OLSUN ÇOK İSTEDİK AMA olmadı.hatta annem son ana kadar biri kızdır belki diye diretti hep..ayy büyük harf çıkmış.

kızlar bu arada bugün 9 aylık olduk..maaşallah bize,doğum günü heyecanı sarmaya başladı valla:)

Son düzenleme:
FİRDOS evet canım kardeşimin mart 26 da nişanı var bursada.
Bu arada saolasın canım bir tek sen hayırlı olsun dedin
Malum olmuştur tatlım,dün gece çok üstünü açtı biizim sıpada,
Kağan ve deniz nasıl;?Maşallah size 9 aylık olmuşsunuz bizde arkanızdan geliyoruz

WİNSTON valla süpermiş,erkek tarafı duysa bizden sonra evde pasiflora dağıtımı varmış
Aman ece ne kıymetlidir şimdi:78:İlenin tek kızı,ben onun yerinde olsam her fırsatı değerlendirirdim valla...

merhaba kızlar ben geldim....ayyy çokk yorgunumm sizlere yazdıkdan sonra hemen hazırlandık çıktık gittik koçtaşa....aman üç beş parça bişi aldık ama çok pahalılardı ...neyse ömürlük kullanılcak şeyler banyo aksesuarları aldık...350 tl para gitti.....ama içime sine sine aldım herşeyimi ....çok şükür rabbime....eve geldik aliş yolda uyudu..hemen onu yatırdık...çok yorulmuş..ömeride salladık...oda uyudu ...bende yattım eşim yola gideceği için valizini hazırladı....bende duş aldım..sonra hemen ütü işine giriştim...nihayet bütün nevresimlerimi ütüledim....aman 10 takım neverimim varmış 5 tanede ayrı yastık kılıfı vardı....alişle ömerin hırkalarınıda ütüledim....olduğu gibi bıraktım...odada....yarın toplarım..

nihayet yıkama işim sona erdi.....artık cam eşyalarım kaldı...camdaki tül perde kaldı......

winston kızzzz alemsiniz hee ...bişey olsa kanınıza bakılsa uyuşuk yaşıyolarmış derler..

kızz size ağrıkesicide fayda etmezzz.....

fridos cnm evet aradım bi hal hatır sorayım dedim...önemli değil uygun olunca görüşürüz...

artvinli cnm aramışsın ama o anda müsayit değildim..şimdi çocuklar eşim çok ses var seninde sesini duymak için aradım cnm....yarın konuşuruz..

aman amannn alınganlıkta yaparmışşşşş höyttt öle hemen herşeye laf sokma bakimmm.....

insanlar o anda atlaya bilir bunlar güzel telaşlar ...önemli olan hastalığında yokluğunda fark edilmek...

tlf da diyecektim ama hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ....

bu arada sizdemi bursalısınız ????kıızz ben seni laz sanıyodumm yaww...yanlışmı biliyorum

Alınganımdır beeenAma kimsede demeyince üzüldüm ben ya
Neyse şaka bir tarafa saolsın canım.
Yok kız biz lazız hemde en hakikisinden
Kızın ailesi bursada oturuyor,ama tesadüf olduki bizimde babamın ve annemin sülalesi bursada neredeyse kalabalık olur diye düşünğyorum :44:
Salonu tutmuşlar artık tarihte kesinleşmiş,
Ben ne giysem acaba ya:44:
Eşime kalsa abartılı olma diyor ama ben görümceyim hemide tek görümce şöyle göze görüneyim ama değilmi
Yağızada takım istiyordum onlarda 1 yaşından başlıyormuş onada ne giydiririm bilmiyorum

canım ya otobüslerde araba indir bindir daha zor oluyo vallaha avm lerde kullanım için bebek arabası oluyo orda bindiriyorum sadece gelip giderken kucağımda oluyooo kaplıca haa sizinki daha havalıymış vallahaaa
kadının yüreğine inecekmiş deseneeeee
hakketten çokk komikmiş yaaaaaaa

yeni ayınız hayırlı olsun kuzummmm
neyse müsait oldunmu ararsın artık sen

artvinli hayırlı olsun canımmm

bende akşama kada evdeydim kocişle kapıştık biraz felan filan işte

benimd sınavlar yaklaşıyo ders çalışmam laızm bundan sonra daha az aranızda olacağım kızlarrr nerde bu karu demeyin sonra banaa

bugüm mustafa kemalim traş ettik saçları çok uzamıştı apartmanda bukaos oldu berber konusu bende eşime dedim iş başa düştü hdi gel dedim soktuk banyoyo oo mis gibi kırptık koyunumuzu hahahah

pek bi çirkin oldu resim çekeyimde face koyayım görünnn

valla tek görümcesin giy cnm abartılı giyy kızzzzzzzzz ....bakma sen kocişee....yağıza öle rahatsız şeyler giydirme ama illa öle bir konsept düşünüyorsan kuzum bir beyaz gömlek al 8 aylıkken ben 1 yaş gömleği giydirdim..oluyor yani...altına kot pantolon ve papyon tak cnm ........

Bendende bir günaydın olsun hepinize

Pazartesilerini hiiiiiiiiç sevmiyorum.Birde eşimin 10 a kadar dersi olunca iyice uyuz olmaya başladım bu günden

Hava güneşli dışarı çıkamasakda hiç değilse içimiz açılsın ya.
Ama yarından itibaren hafta sonuna kadar yağmur varmış

walla canım benimkilerde öle kızım hele hergece delirtiyor beni yaşını geçtiler ama bi oturtamadık uykuyu.inş.. bu geceniz güzel olur ama benim hiç değişmiyorr

uyuyan çocuklar istiyoruz:))
huy herhalde yaa bi tanıdığımızın çocuğu 18 aylık falan tek çocuk daha annesi 2 saat kesintisiz uyuyamıyomuş gece.2 tane olunca koyuyo bize daha çok

kızlar çok alakasız olacak ama süpürge alıcam suya çekenlerden hangisi ii bi bilginiz var mı??kullanan memnun olan??fakirin buharlısını aradım bulamadım(onu düşünüyodum aslında hakkında bi bilgimde yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…