burcin cnm hoşgeldin...evet valla kaçaksın ben kendi adıma seni unutmadım ama açık konuşmak gerekirse artık araşıp soruşmuyoruz bile...senin yoğunluğun benim hayatımın dengesizlikleri çok ayrı koydu bizi.......ama gönüller bir olsun...yaşınızı valla unuttum ama nice nicee yaşlara olsun ...rabbim sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik etmesin .......
miniklerimide çok öperim....merak etme cnm yaklaşık 4 ay kadar daha böyle bir süreç yaşayacaksın ama 16 aylıkken daha rahat edeceksin cnm...emin ol.....
artvinlikuzum aklımdan çıkmış ama yalan yok gelmeyince nerede bu dedim ama yazamadım bi türlü...aklıama acaba yağızmı hasta dedim.....neyse güzel bir nedenden yokmuşsun ...alişveriş yapılmış...gelin ayakkabıyı kapmışşş ..seninde içinde kalmış..deseydin bari ben kendime beğendim ama sanırım öyle bir şey gelişmemiş..neyse canı sağolsun ...sen daha güzelini alırsın cnm....
winston cnm tünaydınnnn nasılsın kuzum???
ohh valla afiyet olsun inş böle geçer günleriniz hep...
benimde bil açıktı ama oğlumu uyuturken bende uyumuş kalmışım valla fena da olmadı haa..telefonumu sessize almıştım annem aramış açan yok babam aramış yok abim aramış yok telaşlanmışlar evi aramışlar telin şarjı bitmiş daha çok telaşlanmışlar sırf babam cebimi 16 kez aramış:))eşimi aramışlar oda evdeydi demiş..babam ararken annemde aramış aynı zamanda sanırım oda meşgul çalmış beni küstü sanmışlarannemi hemen getirmiş babam anneme uyandım:)))dedim uykumu böldün:))oda sende benim aklımı alıyodun diyo evde sakinleştirici aramaya başlamışmış passiflora içeriz biz böle heyecanlandığımızda ailecekte:))))
FİRDOS evet canım kardeşimin mart 26 da nişanı var bursada.
Bu arada saolasın canım bir tek sen hayırlı olsun dedin
Malum olmuştur tatlım,dün gece çok üstünü açtı biizim sıpada,
Kağan ve deniz nasıl;?Maşallah size 9 aylık olmuşsunuzbizde arkanızdan geliyoruz
WİNSTON valla süpermiş,erkek tarafı duysa bizden sonra evde pasiflora dağıtımı varmış
Aman ece ne kıymetlidir şimdi:78:İlenin tek kızı,ben onun yerinde olsam her fırsatı değerlendirirdim valla...
aman amannn alınganlıkta yaparmışşşşş höyttt öle hemen herşeye laf sokma bakimmm.....
insanlar o anda atlaya bilir bunlar güzel telaşlar ...önemli olan hastalığında yokluğunda fark edilmek...
tlf da diyecektim ama hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ....
bu arada sizdemi bursalısınız ????kıızz ben seni laz sanıyodumm yaww...yanlışmı biliyorum
canım ya otobüslerde araba indir bindir daha zor oluyo vallaha avm lerde kullanım için bebek arabası oluyo orda bindiriyorum sadece gelip giderken kucağımda oluyooo kaplıca haa sizinki daha havalıymış vallahaaagünaydın...
ayşenur allah daha nice yaşlarını göstersin çocuklarının sağlık ve huzurla inş..
gez bakalım canan hanım o avm senin bu avm benim hesabı at bakalım burdan da havanı(
bizde bugün kaplıcaya gidicez işte kocamla
şaka bi yana gitmişken arabasını da götürseydin mustafanında güzelce gezseydin madem bi iş yaptın tam olsaydı:))neyse teli almaya gittiğinde öle yap bari...bahanende var hem:))
kadının yüreğine inecekmiş deseneeeeeohh valla afiyet olsun inş böle geçer günleriniz hep...
benimde bil açıktı ama oğlumu uyuturken bende uyumuş kalmışım valla fena da olmadı haa..telefonumu sessize almıştım annem aramış açan yok babam aramış yok abim aramış yok telaşlanmışlar evi aramışlar telin şarjı bitmiş daha çok telaşlanmışlar sırf babam cebimi 16 kez aramış:))eşimi aramışlar oda evdeydi demiş..babam ararken annemde aramış aynı zamanda sanırım oda meşgul çalmış beni küstü sanmışlarannemi hemen getirmiş babam anneme uyandım:)))dedim uykumu böldün:))oda sende benim aklımı alıyodun diyo evde sakinleştirici aramaya başlamışmış passiflora içeriz biz böle heyecanlandığımızda ailecekte:))))
hakketten çokk komikmiş yaaaaaaaanlatayımda gülün ben ailenin tek kızıyım ne benim halam ne babamın halası ne dedemin halası var o kadar kızdan fakir bi aileyizx ki babamlar 4 dedemler 3 erkek:)beni istemeye geldiler gündüz kayınvalideyle onun kayınvalidesi kadınlar konuşsun ilk diye onlar gitti bu sefer akşam erkekler gelip resmi olarak isteyecekler bunlar kapıdan çıktı annem elinde passiflorayla bi kaşık passiflora ikramı yapıyo evdekilere babbannem var kardeşi var abimin eşi var herkes sırayla içti ben gelin oluyom ya artık:))sanırım ailecek keşiz:))
merhaba kızlar.Birsen aramışsın ama açamıyorum canım çünkü annemdeyim ve şarjım bitmek üzere.kusura bakma canım nolur,yarın arıycam İnşallah.
Canacım h.sonu aramıyorum çünkü eşleriniz falan izinli ya rahatsız etmek istemiyorum.birde okulda ben daha rahat konuşabiliyorum,evde bebeklerden pek fırsatım olmuyor.tabii okulda da artık müdürtden fırsat olur mu bilemiyorumtaktı adam bana,birde babamın 20 yıllık arkadaşı kendisi,ellerinde büyüdüm,6 yıl aynı apartmanda oturduk.babamın müdürlük yaptığı okulda çalıştı 10 yıl.yinede beni zırıl zırıl ağlattı,hatrımızda yokmuş.birde ağladığım için laf vuruyor hala.facede bile laf atıyor ya
Artvinli canım, kardeşin mi nişanlanıyor.Hayırlı olsun.sabah eşime diyorum ki Yağızın üstünü ört,adam şok oldu o kim diyor.Kağan diyeceğime yazğız demişim:))nerden aklıma geldiyse:)
Winston çok güldüm ya,ne komik bi ailesiniz,haşhaş daha etkili olmaz mı.BİZDEDE KIZ YOK,EŞİMİN TARAFINDA DA.BİZİMKİLERDEN BİRİ KIZ OLSUN ÇOK İSTEDİK AMA olmadı.hatta annem son ana kadar biri kızdır belki diye diretti hep ..ayy büyük harf çıkmış.
kızlar bu arada bugün 9 aylık olduk..maaşallah bize,doğum günü heyecanı sarmaya başladı valla:)
Alınganımdır beeenAma kimsede demeyince üzüldüm ben ya
Neyse şaka bir tarafa saolsın canım.
Yok kız biz lazız hemde en hakikisinden
Kızın ailesi bursada oturuyor,ama tesadüf olduki bizimde babamın ve annemin sülalesi bursada neredeyse kalabalık olur diye düşünğyorum :44:
Salonu tutmuşlar artık tarihte kesinleşmiş,
Ben ne giysem acaba ya:44:
Eşime kalsa abartılı olma diyor ama ben görümceyim hemide tek görümce şöyle göze görüneyim ama değilmi
Yağızada takım istiyordum onlarda 1 yaşından başlıyormuş onada ne giydiririm bilmiyorum
günaydınnnnnnn.hepimiz için çok güzel bir hafta diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?