İkiz Anneleri Geyik Paneli

hele ben nasılda istiyorum şölee 2 saat uyumak.daha önceden çekebiliyordum ama bu halde hiç çekemiyorum mızzık mızzık sabaha dek dönüyoruz

günaydın mutlu haftalar kızlarr,

sabah zoorrrla okudum geçmişi, Elif hanım mızır mızır bırakmadı yakamı, sonunda esaslı bir kaka yaptı rahatladı. bu haftasonu son 1 yıldır ilkk kez eskisi gibi gezebildik, tüm haftasonu geceden geceye eve uğradık offf ne özlemişim yahuu, walla dinamik olunca sütüm bile arttı ev beni bozmuş meğer. Elifcik de yavaş yavaş daha alışıyor gibi, ama dün babaannesinin kucağında biraz caz yapınca kaynoş bayaa bozuldu, bu bizi sevmiyor mu, niye size öyle davranıyor da bize böyle fln çocuk da inadına ağladıkça ağladı, diyorum evde böyle değil ama ne kadar inandılar bilmem, bir de onlar hemen senaryo yazıyorlar böyle duırumlarda, kulağımı ağrıyor, susuz mu kalmış, eyvah çocuk kavrulmuş, göbeği mi acıyor ki, offfff dedim yaaa.
kızlar bakıcı konusunda da daha cahil ama daha elektrik aldığım kadını seçtim inşallah bu sefer iyi olur.mayısda başlatıp haziranda da ben işe başlayacağım kısmet olursa.
Artvinlim sana özendim ben de avm'ye attım kendimi bu hafta bayaa da verimli geçti, çoktandır almak istediğim birkaç şey aldım, kendime de bu kiloma uygun bikaç ıyafeti istemeye istemeye aldım. bir de örgü elbise aldım amaa sonra eve gelince yanlış bir seçim olduğunu anladım, emzirme aşamasında elbise giyilir mi yahu? dizimden göğsüme kadar nerede sıyırabilirimm
bu arada nişanınızz hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdirsin.
birsencim ben dediklerinin hepsini yaptığına %100 eminim de kendim hiçbir zaman ev içinde öyle pratix olmadığım için şaşırıyorum. Neyseki çalışan kadınım da bahanem var, bu performansla ev hanımı olsam çok fena olurdu walla :)
canancım kırpılmış Mustafayı çook merak ettim koy hemen feyse
winstoncum formundaymışsın sankim hsonusu kırmış geçirmişsin burayı, pasiflora bende hiç işe yaramıyo yaa,siz de kafalar hep dumanlı yani belliki
htc elektrik gittiğinde ennn iyisi kitap okumak ya da uyumak, yoksa patlıyor insan, sen de hazır evde tekken kitap okusaydın o uykunu da getirirdi hem, özledim ben okurken uyuyakalmayı sanırsam.
firsoscum ayrıntı vermedin sanırım versiysen de ben kaçırdım neden ağlattı müdür seni, davanız neydi?
bir de dilemma sen ing öğretmenimisinn?
burçincimm yeni yaşınız hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun analı babalı ömür versin yavruşlara.

kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?

tekrardan slm kızlar....

artvinli kızz hava soğukk ne güneşii....

winston cnm canan aldı memnunda sanırım ona sor ...

efendim bana gelince....kahvaltımızı ettik..kahvaltımı ettim..yatakları topladım...nohut haşladım...şimdi binbir geceye takılıyorum....sonra çocukları uyutacağım...nohutu pişiriirm..sonrada şu nevresimleri hurçlayım...

eşim sabah yola gitti...bugün arkadaşım gelcek aksma yanımda kalmaya salı günü annem gelecek...

kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?

biz 2 aylık başladık demire ferro kullandık şimdi kusuyolar ferrodan diye ferrum başladık ama ondada kusuyolar bende vermiyorum şimdi zaten tadı bi iğrenç beni bile kusturdu bir keresinde

ohhh ohhhh gezilmişşş deşarj olunmuşş..harikasın cnm yaaa..ne kadar güzel seni böyle enerjik görmek....

Bakıcı işine gelince cahil demişsin..bu okuma açısındanmı ????sanırım böylee eğer böyleyse ..emin ol onun sağ duyusu daha kültürlü birinden daha iyidir...sana ev işi konusunda daha yardımcı olur ve bunu yaparkende ben o kadar okudum hizmetcilik içinmi demez...yanlış anlaşılmasın ama genelde bakıcılık için okumuş insanlar başvuruyor... O zaman ev işini hizmetcilik gibi algılıyolar..cnm....

Kirpoş ferrum demir damlası daha iyi tadı diğerine göre elifciğe onada başlayabilirsin cnm....ferro sanol genelde kusturuyor...ama kesme kussa bile winston sende kan testi yaptırmadan kesme cnm...ben kestim alişle ömerin değeri düştü bi süre daha verdim.genelde meyvelerinin içine kattım onla yedirdim yediler anlamadılar...c vitamini içerien mesela portakal suyu ile verilince hiç bir değerini yitirmiyor...

Ama normali aç karnına yada iki öğün arası

Offf bacaklarım çok ağrıyo yaaa yağmur yağacak ondan sanırım....

Alişi sallıyorum...ömer su diye bağrıyor..uyuz ediyolar valla...içeri gitmiş bulaşık makinasını açmış ömer kapağına oturmuş yaaaaaaaaa........

Bağrış çığrışş geçer bugünde

tamam ferrum alalım o zaman, 7 kg gibi bizimki, 4-8 damla biraz geniş bir aralık oldu canım 6 damlamı vereyim o zaman :)?
cahilden kastım eğitimi, daha ziyade konuşma tarzı fln bir de, mesela daha önce çocuğuna baktığı kadın bundan çok memnun kalmış dersane öğretmeniymiş, bunu da dersaneye tıkmış (yani işe sokmuş :)) bu tazr ifadeleri çoktu, ama dediğim gibi içim ısındı kadına.

Yavrukirpi önce soruna cevap vereyim.
Biz demir ilacını ferrosanol kullanıyoruz bırakmıştık ama tekrar başladık.
Kilosuna göre evet,sabah akşam 4 damla veriyorum ben...
Valla süper olmuş gezmeniz,ama elifcik hasta olmaz inşallah.
Biz çıktıkmı illa burnu akacak sıpanın.
Ama nasıl enerji geliyor insana dimi,hele alışveriş yapmışsın ohhh katmerli olmuş senin için

WOMEN neler aldın evin için azcuk anlatsana.Güle güle kullan bu arada.

WİNSTON bizdede durumlar aynı bu aralar,her 30 dk.bir ağlayarak uyanıyoruz.
sizdede diş sıkıntısımı acaba:44:

HTC canım ya allah kolaylık versin sanada:Tez zamanda iyileş inşallah daha rahat ilgilen kuzularınla.
Dün gece yağızın arabası koridorda kalmış azkala düşüyordum.Hemen aklıma sen geldin dedim allah kolaylık versin.Ama aksilik kaldırmayı unutmuşum benden sonra eşim basmış azkala kırıyordum bacağımı diyor

Bizim dr.sabah akşam ver diyor ısrarla bana.
Bende kaç damla vereceksem ikiye böldüm.
Ama sağlık ocağı günde bir kez yeterli diyor:26:
Ohhhhhh çok şükür bakıcı bulunmuş,sende rahat et bizde rahatlıyalım ya.
Özledik eski KİRPİYİ

sen 7 damla ver kilo başı 1 damla diye hatrlıyorum...

Evet bakıcı dediğim gibi bence iyi cnm ama mayıs yerine nisanda alsan yanına olası bi durumda 1 ay opsiyon olsun...olurya baska sepeplerden çıkar bu sefer işede başlamış olursun ....zorda kalırsın...bence

Artvinlim bizimki de çıktı mı kusması artıyo biras, öyle bir etkisi var. demire başlayalım artık ihmal ettim biraz. days in coloursun çizgili örgü battaniyeli nevresim takımını aldım, mutlu oldumm.
winstonun mobilyacılardan kastı siteler galiba, inanılmaz çok alternatif var orada, türkiyenin her yerinden gelip oıradan alıyorlar, heeerrr fiyata herr zevke uygun ürünler var. beklerisss efenimm

cnm neler aldım valla yazmamışmıyım yaww nasıl atlamışım şaştım kendime hahaha

cnm iki bnayo için şampuanlık köşe tellerden aldık birine bir kat birine iki katlı...
Tuvalet kağıdı askısı...iki tane havluluk..duş perdesi...baharat askılığı ....klozeet kapağı...ve banyo küçüjk tuvalet olmak üzere..sabunluk takımı aldık porselenlerden ...alışveriş sonuda sşnbonun digital tartsını hediye ettiler...

350 tl tuttu aldıklarımız ama hepsi krom paslnamaz aldık....ondan ucuzlarıda vardı almadı eşim.bu evden tecrübeliyiz yani.......

ewet artvinli inan çok zor şimdi daha iyi anladım.aman dikkat edin walla şakaya gelmiyor inan sn lik oldu benimki.allahım düşmanıma vermesin dewamlı ytamak ayağa kalkamamak çok feci bişi.hemde iki çocuğun senden ilgi isteyen bi eşin varsa

Ayyyyyy uyumuyor delirtiyolar valla çığlık atacağım yaaaaaaaaaaa

bu arada kızlar mayıs grubu arkadaşlarımızla zayıflama grubu kurduk bugün hepberaber başladık.......cuma rapor verilecek...ama ben c.tesi sabah tartılacağımm hahaa tam 5 günlük olsun listem

Ah canım ya çok zordur allah kolaylık versin.
İki kuzunun yüzüne baksın rabbimde beklediğinden daha çabuk kalk ayağı

WOMEN güle güle kullan epeyce tamamlamışsın evini,hangi koçtaşa gittiniz?

Ah canım ya çok zordur allah kolaylık versin.
İki kuzunun yüzüne baksın rabbimde beklediğinden daha çabuk kalk ayağı

WOMEN güle güle kullan epeyce tamamlamışsın evini,hangi koçtaşa gittiniz?

sağolun kızlar evet tamamladık eksikleri şimdi büyük eksiklerde sıra..halı alıncak banyo dolapları...vs.

artvinli kız hamgsine gideceğiz...yenibosnadakine tabikisii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…