İkiz Anneleri Geyik Paneli

delirmek üzereyim yaa tam 1 saattir aliyi sallıyorum yeni uyudu..şimdi ömerde sıra inş. o çabuk uyur yoksa cinnet geçireceğim yaa bacağım koptu

bende bu arada pazara gittim geldim çok soğuk burası ya ki arabayla gittim oyalanmadımda dondum yinede...
evt kirpi siteleri diyorum abimler ordan almışlardı mobilyalarını ama şimdi daha süperleri çıkmış leke tutmayan vs bizde inegölden aldık orasıda güzel ama bilmek lazım oraları

ha bu arada pazardan çocuklara pijama takımı bakayım dedim pazar yani sonuçta 20 tl dedi ölede güzel bişi değildi çok pahalılaşmış yaa geçen sene 30-40 tlyle pazardan herşey alabiliyodun geçen hafta 50 tl yetmedi ki biz 2 kişiyiz ve yemekler kayınvalidemlerden geliyo biz meyve çocukların çorbassına katmaya brokoli kereviz falan aldım yanii..allah fakir fukaraya yardım etsin

ayşenur kızının adıymış burçin pardon:))insan kör ve unutkan olmayagörsün:))

kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?

günaydınlar..
teşekkür ederiz kızlar..
birsencim aramışsın dün açamadım çılgınca misafirim vardı az önce gördüm aradığını..arıcam uygun zamanda..
yemek işi için ben de son 16. ayı hedefledim inşallah öyle olur gerçekten..
demir ilacına gelince..biz hiç kullanmadık arkadaşlar..kanımıza bakıldı ve eksiklik çıkmadı hiç..çünkü hep aptamille beslendik emmedik hiç süt almadık annemizden..bu da tek iyi yanı oldu..demek istediğim şu tabi ki ekstrasının da bi zararı yok ama sen yine de bilerek ve eksikliğinden emin olarak ver bence..yine de sen bilirsin canım..
öpüldünüz..

hımm bu arada yeni gördüm ARTVİNLİ kardeşinin nişanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..ve bence de olabileceğin kadar şık ol derim:))

kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?
canım biz 3. ayın sonunda başladık ferro sanolla başladık hem tadı kötü hem kabız yaptı womenın tavsiyesiyle ferrum kullanıyorum tadı daha iyi ve kabızlık sorunumuz kalmadı
womenlove eşyalarını iyi günlerde güle güle kullan canım
canan hala telefon numarası göndercek bekliyorum o gün bugün:44:
artvinli hayırlı olsun canım nişanınız
ay hep unuttum okuduklarımı atladıklarım için kusura bakmayın
ben de bu aralar doğumgünleri için plan yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapamıyorum kıyafet seçimi saçlarımın boyası pasta seçimi süslemeler ne çok ayrıntı var ve bunları ne zaman nasıl yapacağım bilmiyorum annemde gitti şehir dışına ablamın yanına artık eşime bırakıp çıkıcam

evet ben kaçar kızlar.....çocuklar uyudu öğle yemeğimi yedim...gidem şu işlerimi halledeyim....
yemeği ocağa atmak lazım ilk iş...mucukss mucukss

burcin cnm önemli değil görüşürüz...

bil. açık ama bebişlerden yazmak ne mümkün..........
yavrukirpi sınıf öğretmeniyim ...ing olduğunu nerden düşündünn canım?
dün sabah foruma gittik,bebişler çok akıllı durdu3 lü küçük tencere takımı aldım..ek gıdada çok lazım olacak..duru ya mont aldık indirimden 1 yaş,arda ya daha önce almıştık..oyun halısı baktık tiny love.. pahalı geldi,hepsi burdadan sipariş verdik..kocam bana pantolon almıştı daha önce,bedenini değiştirdik. kendime toka falan aldım..
canan valla denk getirirsek iyi olur hakkaten ,tanışmak isterim ..İkiz anneleri birbirinin iyi anlar kanaatindeyim

Son düzenleme:

doğum günü için tabikisi plan yap ...ilk önce nasıl olacağına karar ver..sonra süsler al..ne giydireceksin...ikram olarak ne yapacaksın vs.vs. bu sana çok iyi gelecek

artvinlimm eski kirpiyle yenisi farklı mı diyorsun? hamileyken daha mı enerciktimm :) postnatal depresypndayım ya ondandır

of yaaa eşim geç gelecek diye bende anneme gidecektim.
Ama annem benden önce davranmış evde yooooooook

kızlar hep soracam unutuyorum;4 ay bitmek üzere. 1 aydır falan 120 cc mama yiyorlar ,hatta su ile 130 falan oluyor.genelde 3 saat arayla besleniyorlar..Günde toplamda 6 kez besleniyorlar..Anne sütü az...Siz bu aylarda ne kadar mama yediriyordunuz

Son düzenleme:

biz 2. ayda başlamıştık canım hem hacettepe deki dr umuz hemde şimdiki dr umuz prematüre oldukları için erken başlattı ama her dr bir değil bizim için iyide olmuş çünkü 6. ayımızda yapılan kan tahlilinde kan değerimiz sınırda çıktı.. tahlilden sonra gerek yoksa kesiyor dr ama bizim sınırda olduğu için hala kullanıyoruz. ferro sanol kullanıyoruz bizde kusma olayı olmadı, kilo başına 1 damla olarak devam ediyoruz şimdilik..
bakıcınız inşallah istediğin gibi çıkar ve seni üzmez :103:

bende süpürge bakıyorum suya çeken alacaktım ama onların temizliği bir süre sonra bıktırıyor dediler ama üşengeç değilsen bıktırmayadabilir ben araştırmalarım sonucu başka bir süpürge çeşidine karar verdim bakalım

artvinli canım nişanınız hayırlı uğurlu olsun.. benim arkadaşım oğlu için takım diktirdi bulamadığı için.. siyah pantolon ve yelek beyaz gömlek ve kırmızı papyon mail adresini verirsen fotosunu yollarım canım fikir olsun diye.. istersen tabi :119:

firdos sizinde bakıcı olayınız çözümlenmiş iyide olmuş sevindim, okuldada müdür bey anlayışlı davranırda bundan sonra inş. tatlı canını üzmez
canım aldın mı köşe takımı?

winston canım diş için osanit diye birşeyden sen mi bahsetmiştin kullanıyormusunuz ve işe yarıyor mu?

diş için bebeklere zymaluor kullanan var mı kızlar zor çıkarıyoruz biz ya

osaniti ben kullanmadım duydum sadecee 2 kişi kullanmış rahat çıkarmışlar azıları bile ama yok bulamadım ecza depoları bile öle bi ilaç yok diyo bende var ama siz bilmiyosanız n-ben ne yapayım dedim

osaniti ben kullanmadım duydum sadecee 2 kişi kullanmış rahat çıkarmışlar azıları bile ama yok bulamadım ecza depoları bile öle bi ilaç yok diyo bende var ama siz bilmiyosanız n-ben ne yapayım dedim

bende bulamadım ya arıyorum hala evet hemen yok böyle bişey yada duymadık diyolar ..
canım süpürge için torbasız olanlara bak bide onlar daha iyi dediler bir modael aldı ablam cuma gelecek bi kullansın sana yorum yapabilirim, ondan sonra bende alacağım..

benim süpürgem torbasız zaten..ben evdeki tozlardan kurtulmak için sulu istiyorum..her hafta 1 kez suluyla yapıp öle küçük temizliğide o mak ile yapınca ii oluyo

ben geldimmmmm...buraya gelmeden önce Cananı aradım teli kapalı,sonra Artvinliyi aradım tam konuşmaya başlamışken Yağız paşa ağladı,sonra Birseni aradım onunda teli kapalı...Canan ve Birsen hanımlar yoksa siz birlikte geziyo musunuz,teller kapalı..bende buraya bakam dedim,zaten şimdide gidip Deniz efendiye yemek yediricem..

evet kızlar okuldan çıktığım gibi yataşa koştum.köşe takımını alldım:)yataş enza mobilya toronto köşe takımı takımın adı.netten bakabilirsiniz.tam istediğim gibi,odama da uygun.ona uygun birde halı aldım.birde bebek odasına güzel bir halı aldım toplam 2000 liracık tuttu.ödemeler temmuzda başlıycaz.ama ne zamandır istiyodum ya..10 gün sonra gelecek hepsi,o zaman resimlerini eklerim sizde fikirlerinizi söylersiniz İnşallah.

Kirpicim müdürümü sormuşsun,aslında iyi biridir.20 yıldır tanıdığımız,babamın dostu..ama sevk aldığım gün seminer vardı ve benim vermmi sitiyordu.bende veremeyeceğimi söyledim ve diğer rehber öğretmen arkadaşla anlaştık sorunumuzu hallettik.ama müdür ona danışmadık diye sinirlendi.olay bu..hala bana takılmaya deavm ediyor!!bu arada bakıcı olayınız hallomuş çok sevindim.

damlayı kim sormuştu hatırlamıyorum ama biz ferro sanol kullanıyoruz.vitamin olarak supravit birde zinco verdi.polivit kullanıyorduk ama bıraktık.

Eloisa nasılsın canım,seni buralarda görmek ne güzel..kızlar nasıl?

artvinli canım bence nişanda çok şık olmalısın,görümcesin sonuçta.Yağıza da gömlek,süveter ve pantolon giydir.belki bir kravat ya da papyon takabilirsin:))

Birsencim aldıklarını güle güle kullan canım.

Winston canım benimkide torbasız ama annemin sulu ve pek memnun değil.

Son düzenleme:
benim süpürgem torbasız zaten..ben evdeki tozlardan kurtulmak için sulu istiyorum..her hafta 1 kez suluyla yapıp öle küçük temizliğide o mak ile yapınca ii oluyo

e torbasızlarda dışarı toz bırakmıyo diyolar philips 9210 olması lazım maraton modelini aldı seninki neydi, memnun değilmisin sen? sulu olanlarda bosh fakir iyi diyolar ama kullanana sormak lazım ben arnica bora alacaktım diğerlerinin yarı fiyatı ama kararsız kaldım şimdi

güle güle kullan canım, hep mutlu günlerin olsun inş.

yani sorun kalmadığına göre müdürde sorun yaratmasa iyi olurmuş hemde tanıdık ama insanların ne zaman nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun ben artık şaşırmıyorum insanların tepkilerine ..

daha öncede yazmıştım sana buradan ama geçmişte görmedin sanırım olsun sizi özlüyor geliyorum işte

canım bende zinco kullanmak istiyorum vermiyor dr günde 5 ml mi veriyorsun alıp vereceğim kızlara belkim faydası olur

kızlar her zamanki gibi demek isterdim ama daha kötüler bir ara yazayım sana özelden canım.. denize afiyet olsun ne yiyecek oğluş

fridos güle güle kullan cnm benim tlf sabahtan beri açık kızz nası ulaşamadım elli kişi ile konuştum ....

ii günlerde kullan firdos mobilyalarını kir yüzü görmesinler:))
benim süpürge arçelik hem çok gürültülü mümkünse bir tren kadar ses çıkartıyo hemde tozları yok etmiyo ben memnun değilim birde temizlikçi gelmişti bi yerleri kırdı o hazneyide oturtamamış tam olan toz motorda birikmiş artık hiç temiz yapmıyo yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…