ayşenur kızının adıymış burçin pardon:))insan kör ve unutkan olmayagörsün:))
burcin cnm hoşgeldin...evet valla kaçaksın ben kendi adıma seni unutmadım ama açık konuşmak gerekirse artık araşıp soruşmuyoruz bile...senin yoğunluğun benim hayatımın dengesizlikleri çok ayrı koydu bizi.......ama gönüller bir olsun...yaşınızı valla unuttum ama nice nicee yaşlara olsun ...rabbim sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik etmesin .......
miniklerimide çok öperim....merak etme cnm yaklaşık 4 ay kadar daha böyle bir süreç yaşayacaksın ama 16 aylıkken daha rahat edeceksin cnm...emin ol.....
artvinlikuzum aklımdan çıkmış ama yalan yok gelmeyince nerede bu dedim ama yazamadım bi türlü...aklıama acaba yağızmı hasta dedim.....neyse güzel bir nedenden yokmuşsun ...alişveriş yapılmış...gelin ayakkabıyı kapmışşş ..seninde içinde kalmış..deseydin bari ben kendime beğendim ama sanırım öyle bir şey gelişmemiş..neyse canı sağolsun ...sen daha güzelini alırsın cnm....
winston cnm tünaydınnnn nasılsın kuzum???
günaydın mutlu haftalar kızlarr,
sabah zoorrrla okudum geçmişi, Elif hanım mızır mızır bırakmadı yakamı, sonunda esaslı bir kaka yaptı rahatladı. bu haftasonu son 1 yıldır ilkk kez eskisi gibi gezebildik, tüm haftasonu geceden geceye eve uğradık offf ne özlemişim yahuu, walla dinamik olunca sütüm bile arttı ev beni bozmuş meğer. Elifcik de yavaş yavaş daha alışıyor gibi, ama dün babaannesinin kucağında biraz caz yapınca kaynoş bayaa bozuldu, bu bizi sevmiyor mu, niye size öyle davranıyor da bize böyle fln çocuk da inadına ağladıkça ağladı, diyorum evde böyle değil ama ne kadar inandılar bilmem, bir de onlar hemen senaryo yazıyorlar böyle duırumlarda, kulağımı ağrıyor, susuz mu kalmış, eyvah çocuk kavrulmuş, göbeği mi acıyor ki, offfff dedim yaaa.
kızlar bakıcı konusunda da daha cahil ama daha elektrik aldığım kadını seçtim inşallah bu sefer iyi olur.mayısda başlatıp haziranda da ben işe başlayacağım kısmet olursa.
Artvinlim sana özendim ben de avm'ye attım kendimi bu hafta bayaa da verimli geçti, çoktandır almak istediğim birkaç şey aldım, kendime de bu kiloma uygun bikaç ıyafeti istemeye istemeye aldım. bir de örgü elbise aldım amaa sonra eve gelince yanlış bir seçim olduğunu anladım, emzirme aşamasında elbise giyilir mi yahu? dizimden göğsüme kadar nerede sıyırabilirimm
bu arada nişanınızz hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdirsin.
birsencim ben dediklerinin hepsini yaptığına %100 eminim de kendim hiçbir zaman ev içinde öyle pratix olmadığım için şaşırıyorum. Neyseki çalışan kadınım da bahanem var, bu performansla ev hanımı olsam çok fena olurdu walla :)
canancım kırpılmış Mustafayı çook merak ettim koy hemen feyse
winstoncum formundaymışsın sankim hsonusu kırmış geçirmişsin burayı, pasiflora bende hiç işe yaramıyo yaa,siz de kafalar hep dumanlı yani belliki
htc elektrik gittiğinde ennn iyisi kitap okumak ya da uyumak, yoksa patlıyor insan, sen de hazır evde tekken kitap okusaydın o uykunu da getirirdi hem, özledim ben okurken uyuyakalmayı sanırsam.
firsoscum ayrıntı vermedin sanırım versiysen de ben kaçırdım neden ağlattı müdür seni, davanız neydi?
bir de dilemma sen ing öğretmenimisinn?
burçincimm yeni yaşınız hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun analı babalı ömür versin yavruşlara.
kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?
canım biz 3. ayın sonunda başladık ferro sanolla başladık hem tadı kötü hem kabız yaptı womenın tavsiyesiyle ferrum kullanıyorum tadı daha iyi ve kabızlık sorunumuz kalmadıkızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?
canım biz 3. ayın sonunda başladık ferro sanolla başladık hem tadı kötü hem kabız yaptı womenın tavsiyesiyle ferrum kullanıyorum tadı daha iyi ve kabızlık sorunumuz kalmadı
womenlove eşyalarını iyi günlerde güle güle kullan canım
canan hala telefon numarası göndercek bekliyorum o gün bugün:44:
artvinli hayırlı olsun canım nişanınız
ay hep unuttum okuduklarımı atladıklarım için kusura bakmayın
ben de bu aralar doğumgünleri için plan yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapamıyorum kıyafet seçimi saçlarımın boyası pasta seçimi süslemeler ne çok ayrıntı var ve bunları ne zaman nasıl yapacağım bilmiyorum annemde gitti şehir dışına ablamın yanına artık eşime bırakıp çıkıcam
kızlarrr bu ay Elifi doktora götürmedik de demire 4. ayda başlanıyor galiba değil mi? bir de hangi preparatı kullandınız,ferro sanol damla fln mı?
kızlar çok alakasız olacak ama süpürge alıcam suya çekenlerden hangisi ii bi bilginiz var mı??kullanan memnun olan??fakirin buharlısını aradım bulamadım(onu düşünüyodum aslında hakkında bi bilgimde yok aslında
osaniti ben kullanmadım duydum sadecee 2 kişi kullanmış rahat çıkarmışlar azıları bile ama yok bulamadım ecza depoları bile öle bi ilaç yok diyo bende var ama siz bilmiyosanız n-ben ne yapayım dedim
benim süpürgem torbasız zaten..ben evdeki tozlardan kurtulmak için sulu istiyorum..her hafta 1 kez suluyla yapıp öle küçük temizliğide o mak ile yapınca ii oluyo
ben geldimmmmm...buraya gelmeden önce Cananı aradım teli kapalı,sonra Artvinliyi aradım tam konuşmaya başlamışken Yağız paşa ağladı,sonra Birseni aradım onunda teli kapalı...Canan ve Birsen hanımlar yoksa siz birlikte geziyo musunuz,teller kapalı..bende buraya bakam dedim,zaten şimdide gidip Deniz efendiye yemek yediricem..
evet kızlar okuldan çıktığım gibi yataşa koştum.köşe takımını alldım:)yataş enza mobilya toronto köşe takımı takımın adı.netten bakabilirsiniz.tam istediğim gibi,odama da uygun.ona uygun birde halı aldım.birde bebek odasına güzel bir halı aldım toplam 2000 liracık tuttu.ödemeler temmuzda başlıycaz.ama ne zamandır istiyodum ya..10 gün sonra gelecek hepsi,o zaman resimlerini eklerim sizde fikirlerinizi söylersiniz İnşallah.
Kirpicim müdürümü sormuşsun,aslında iyi biridir.20 yıldır tanıdığımız,babamın dostu..ama sevk aldığım gün seminer vardı ve benim vermmi sitiyordu.bende veremeyeceğimi söyledim ve diğer rehber öğretmen arkadaşla anlaştık sorunumuzu hallettik.ama müdür ona danışmadık diye sinirlendi.olay bu..hala bana takılmaya deavm ediyor!!bu arada bakıcı olayınız hallomuş çok sevindim.
damlayı kim sormuştu hatırlamıyorum ama biz ferro sanol kullanıyoruz.vitamin olarak supravit birde zinco verdi.polivit kullanıyorduk ama bıraktık.
Eloisa nasılsın canım,seni buralarda görmek ne güzel..kızlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?