yeni yıla yapıyorum kuzummm :)
kusuruma bakmayın yaa geçiktim....diziye daldım
CANAN valla bende korkuyorum canım.Abim evlendikten sonra çok değişti.Benim için canını verirdi,ama şimdi yeğenini bile sevmiyor evime taşındım gelmedi bile,bak yağız 7 aylık oldu ama o en son 4 aylıkken görmüştü.Annemlerde doğumda hastaneye giderler anca orada görürler,asla abim getiremez eğer eşi izin vermezse.
DIRIM afiyet olsun şimdiden.
Bizde adet değildir yılbaşım merasimleri,hatta o güne özel çekirdek bile alınmaz eve.
CANANCIM benimlede görüşmüyorlarki
Abime diyorum benim suçum ne,benide sildi eşin defterden.
Sende arada kaynadın diyor bana.
geçmiş olsun canım yaşadım hamileyken bilirim o psikolojiyi ...İŞlek cadde üstünde marketten alışveriş yaparken arabamızın camını patlatıp çantamı çalmışlardı hamileyken çok korkmuştum...Çok geçmiş olsunçok keyifsizim... dün güzel geçen günümün ardından gece arabamızın camını indirmişler.. tüm keyfimin içine edildi..sabahda kocişle kapışdım.. yeniyıla mutlu girmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
kocişim geldi...karalahana sarması sarıldı:)
gecede ben mozaik pastası yaparım........böğreğin içini hazırlarım
aman aslıcığım iyi olmuş barıştığınızz
CANAN valla bende korkuyorum canım.Abim evlendikten sonra çok değişti.Benim için canını verirdi,ama şimdi yeğenini bile sevmiyor evime taşındım gelmedi bile,bak yağız 7 aylık oldu ama o en son 4 aylıkken görmüştü.Annemlerde doğumda hastaneye giderler anca orada görürler,asla abim getiremez eğer eşi izin vermezse.
DIRIM afiyet olsun şimdiden.
Bizde adet değildir yılbaşım merasimleri,hatta o güne özel çekirdek bile alınmaz eve.
hoş geldin canımmmm.
yılbaşına hazırlıklara başalmıssın ne güzel.
eşimde aradı bugün ne yapacagız dedi bende evde oturacagız normal bir gün gibi dedim .
annenlere gidelim dedi kardeşimle küsüm ya orayada gidemiyorum yazık kadın illa gelin dedide ama kardeşimle barışayım diye istiyor oda .arkadaşları çagralım yada biz gidelim ozaman dedi onada yok dedim bu yıl başı vasat olacak benim bitik ruhumla
merhaba kızlar anam geç kaldımmm valla bende kılıçdar oğlu gibi oldum hayırrr dedim ama gidip oy atamadım...sayfaya gelemedim
anam kociş erkenden geldi....karnımız tokdu kalktım bisküvi pastasını yapmaya annemde çay koyacağım dedim...sonra illa kurabiye diye tutturdu...sonra yok vazgeçtim çiğbörek yap dedi..yapmam dedim...yağlı dedim gözleme gibi bişey yaptık ...pırt vadisine yetişemiyordum son gözlemeri attım elimi yıkamadan memoşun cenazesine katıldım...anam eşimmm hüngür hüngür annem ben koptukkkkkkkkk koptukkk..........ne çok ağlayasımız varmış....sonra boğazımız düğüm oldu yiyemedik...hemen alişim uyuyordu kalktı hepberaber yedik....
sonrada pırtların devamını izledik...dantele daldım ...geç kaldım....
aman yarın halamlarla benim ve annemlerin tanıdığı halamın bir akrabası olan çatlak bir kadında
illa sizle womene geleceğim demiş kalacakta tabi....bide halamın yiğenide olacak eee onlar 4 kişi biz 3 ...oda önemli değil ama ailecek oturacağız kadın dedikoducu biraz...pöfffff valla yaa içine ettiler...
neysem yarınki menümü güncelleyim ...
lahana sarması ,
tarhana çorbası
nohut
kıymalı böğrekkkk
fırında tavuk
pilav
salata
kısır
bisküvi pastası
tatlı bişey daha yapsammı yaaa yetermi bu pastaa
geçmiş olsun canım yaşadım hamileyken bilirim o psikolojiyi ...İŞlek cadde üstünde marketten alışveriş yaparken arabamızın camını patlatıp çantamı çalmışlardı hamileyken çok korkmuştum...Çok geçmiş olsun
bende sardım karalahana sarması pastamıda yaptımm
canım benim yaptığımda iç malzemes isarmayla aynı sadece azıcık bulgurda katıyoruz biz..hoş geldi canım..
ellerine saglık .bir günde ben deneyeyim kara lahana sarmasını iç malzemesi farklımı ?
Bartınlıyım canımm..Benim karalahanalar memleketten geldi dünartvinli cnm en büyük korkum el kızının kardeşimi bize doldurması ve bizle görüşmemesi
en çokta kardeşimin anneme babama yada bana sırt çevirmesi kahreder..
eşimin bir arkadaşı var işyerinde babası üvey ...bir kızkardeşi var evli
anam her h.sonu bunlarda kız....bende eşimin arkadaşının eşine nasıl dayanıyorsun
sizin özeliniz yokmu herhafta görümcen sizde...kız bide c.tesi 4 kadar çalırdı...onlarda 5 de yemeğe gelirdi..kocası ile...pazarda uyurlarmış 12 kadar...
kız dediki hiçbişey diyemem çünki eşim bana baştan dedi bunu dedi....
biyerden gıbta ettim...bi yerdende ters geldi...
inş.kardeşin annele karısı arasındaki ince çizgiyi kurar cnm
ben kendi adıma çokkk parmak atardım bu işe....
canan kuzum alırlarmıkii tatşı bişey bilemem birazcık ruhları pintii kuzum...
vil sen nerelisin cnm karalahana demişsinde
kızlar ben yatıyorum.,
Kociş geldi odaya sarılıp uyuyalım diyor.
Bana müsade
canım sinirimden söylüyorum yaaa yoksa gerçeklik payı yokkk sinirlenince aklıma geleni saıyom işteeeCanan bak aklıma gelmişken yazayım dedim.diğer topiğe yazmıştında.
Senin bu sıkıntılı halinden valla ben sıkıldım cabım ya.
Nedir bu ölüm merakı,dolamışsın diline ah uyumadılar onlar ölsün,aman uyumadılar ben ölmek istiyorum.
Allahın gücüne gidecek yav.davetiye getirme durduk yere.
Seni anlayamam belki ama sana çok hakveriyorum.
İşin zor uykusuzluk yok.Eşinle gerilmeninde sebebi bu bence uykusuz kalınca agrasif oluyorsun.
Ama yapma tatlım,güzel dileklerde bulun olurmu canım benim
hımmm güzele benziyooooDIRIM pastaı nasıl yapıcan bilmem ama benim tarifimi denersin belki süper oluyor.
Önce kakoolu puding pişir içine sıcakken bir paket betibör kır,sonra tepsiye yay bunu.
Soğuyunca üzerine krem şantiyide yay.En üste kakoolu büskiviyi blenderden geçir onuda yay,üstede fındık serp.Çok güzel oluyor .
kızlar ben yatıyorum.,
Kociş geldi odaya sarılıp uyuyalım diyor.
Bana müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?