İkiz Anneleri Geyik Paneli

Selam......

Buralar pek sakin ya...

Yağızı sallarken size bakayım dedim...
Hava ne kadar kasvetli yaa,içim daralıyor valla
Eşim geç gelecek,bende sıkıntıdan kurabiye yaptım,winstonun tahinli kurabiyesini içinede sarelle koydum yanınada çay demlerim...Buyrun gelin hep beraber içelim kızlar yakın olsak ne güzel olur bee.
Apartmanda şöyle kafa dengim sıkılınca gide bileceğim biri olsa çok mutlu olurdum.

canım ben görmedim annemdeyimbelki eşim açmıştır evdeki bilgisayarı ondan yazmamıştır:)))
normalde cumartesi anneme gelecektim eşim hasta oldu çok ondan cumadan geldik buraya cuma baş sağlığına gittik birilerine cumartesi dünür günümüz vardı pazar yengemde aşağı katta gün vardı pazarteside ıspartada rsv aşımıza gittik ben gidiyorum annem kayınvalidembirde araba sür geri gel orda koştur yoruyo insanı..veeee nitekim tekrardan hastalık nüksetti(10 iğne tekrar verdi...benden böle işte..gezdim gezdim çakıldım:))

ben de kuzuları yıkadım ,ikisi de uyuyor rahatladılar..birazdan kalkarlar ama.canan mustafa ve devrim ya isimleri bebişlerin,ben ikisini de erkek olarak düşünüyorum bazensonradan dank ediyor

hahha devrim unısex isim ama genelde erkeklerde kullanılıyo sanırım amma bizim devrim acuk cici acuk cadı bir kızzzz

anammm benim kuuzm gene hasta olmuşşş çok geçmiş olsunnnn

artvinli ne var ne yokkkk

ay benimd emisafirleirm vardı aslında eltime gelmişlerdi ama eltim evde yoktu kaynanamda yoktu tombala bana kaldı anlayacağınız bi kek yaptım mısır patlattım meyve faslı felan bitti gitti çocukları salladım uyuttum ama 10 dakkada bi kalkıyorum geri sallamaya tam dalmadılar bi tüülü bu gün gündüzde hiç uyumadılar zaten salaldım 2 şer kez banamısın demediler banyoda yaptıkalrı halle mustafaya zor bela çorba içirdim devrim hanıma içirecektim bi tekme attı devirdi çorbayı benim bütün cinler çıktı tepeme cez verdim bende gidin yataklarınzıd kendi kendinize uyuyın dedimmm tam 5 dakika ağladılar yataklarında 1 kere gittim baktım pışpışladım uyusunlar diye gene uyumadılar deidm size insanlık yaramaz zırlayın dedim neys emustaf ağlaya ağlaya sızdı ama cadı devrim ne yaptı inanmazsınzı nasıl başardıysa yatağındna çıktı yanıma geldi fakat nasıl becerdi hala akıl sır erdiremeidm perdeler kornişten çıkmış ben perdeden tutunarak indi diye fikir yürürttüm ama eşim bana katılmadı iyice yataktan sarkıp düşmüştğr dedi ama nasıl çok olduğumu anlatamam szie neyse sallayarak uyuttum onuda ama uzun sürmedi sürekli uyadı bende evi süpürmeye hazırlanıyodum örtüleir felan kaldırıdm tabi eşim gelince süpürebildim bu aralar pek pasaklıyım vallahi yawwww

Kimseler yokk bende bugün bi banka serüveni yaşadım eve geldim halam vardı alt kat komşumuz..hamur vs kızarttık...çay faslı ..sonra annem halama kalın yemeğe dedi...halam yok mok dedi ama kaldılar ...karnıbahar pişirelim birsen didi ben pişirdim...ama çok yorgundum...makarna suyuda koydum....içeri geldim ömer bi huysuzdu ilkindi uykuusunu uyumadığı için...eniştem geldi yemek yedik bulaşıkalrı attım mkinaya kimini elimde yıkadım..çay demledim..içeri girdim oturdum dizimizi izledik..alişle ömerle eniştem boğuştu...herkes sızdıııı ...benimde uykum çokkk

winston geçmiş olsun cnm yaaa

günaydınlarrrrrrrr.....efendim sakin sesiz gidiyoruz....ne yapalım reyting düşük bu ara...

valla bendede pek aksiyon yok...eşim yok..annemde takılıyoruz..hava çok soğuk..

bu sabah zorla banyo yaptım valla ne o öle yaaa........kahvaltı faslı vs. ancak oturdum....evde pinekleyeceğizz iştee

naber ıkız annelerı nasılsınız......yaz gelsın dıye bende beklıyorum ....ıyı bakın bebeklere

selam kızlar pek ıssız kalmış buralar.. ben de sık uğrayamıyorum artık
kuduruklarım aşı oldular bugün 18. ay karma aşı.sağlık ocağını birbirine katıp geldik
yaa kızlar çok sıkıldım ben tatil istiyom artık yaa,şöyle bahar gelse piknik felan yapsak aahh ahh...
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

valla tarihci anam bende baharı ılık havayı özledim hava çok soğuk...

evde pinekliyorum...benimde gidip kuaföre temizlik yaptırmam gerek ...nalburlara gidip fiyat almam gerek ama hiçççççççç çıkasım yok....

slm canlar, nabersiniz.. özledim sizi..
bugün benim de hiç havam yok, araba bendeydi bugün denize gidecektim ama çocukları hazırla indir çıkar hiiiç canım istemedi. bir de regl oldum gene. spiral taktırdım 4 ay oldu hala düzene giremedi, ulan 16-17 gün adet mi sürer canım? anladım şimdi nasıl koruduğunu spiralin zaten kızlardan fırsat yok fırsat bulunca da dükkan kapalı hiihiii..
dr.a gittim sordum çıkarttırıcam dedim, valla hamile kalırsın bak yumurtalıkların fıkır fıkır dedi korktum ben de jasmin d.kontrol hapını 1-2 ay kullan düzene girer belki dedi. girer mi acaba..

kevser karusu sen buraların yolunu bilirmiydin kız hahahh

nabersiniz bakalım herkes pek yoğun bizde standrt işte rutin

akşama misafirim vardı annem kaynanam felan işte yedik içtik dağıldı herkes bende hala mustafayı sallıyom nerdeyse 1 saatten fazladır babası ile dönüşümlü sallıyoruz en son ben aldım babasıd auyumaya gittio arada sizlere bakayım deidmmm

nefes naber kuzummm

iyyim canommm bende egeyisallamaya gitmiştim kalkıp duruyor felaket yorgunum ... bizim şirketin tanıtım filmi vardı onu çektiler ikigündür bendeler sabahlara kadar uğraşıyorlar inşallah bugün son bayılacagım valla... egede diş çıkaracak ondan heralde huysuzlugu .... sende misafirlenmişsin yine bereketli günler geçiriyoruz valla.....

birsennnnn nerdesin bakim....................

Benim kızım da cadı yaa.Bu kızlar hep mi cadı olur Allahım..
Devrim e bak sen ..Hakkaten nasıl becermiş te yatağından çıkabilmiş bravo doğrusu:90:
Yumurtalıkların fıkır fıkırmıymış..Çok güldüm yaa

nefesciğim cnm buralardayım ama kimseler olmadığından öle bön bönn takılıyorum

laf lafı açar yaa laf olmayınca biişey açılmıyor...tabi bide evdeyiz hava soğuk pinekliyoruz...

kocam yok ...işte cuma günü gelecekmiş..gündüz gelse bile çantasını bıraktığı gibi hemen gidecekmiş...
cuma günüymüş ödeme günüymüş vsvs. uyuz oldum kavga ettim...ülen gir eve bi otur bi nefes al dimi yok....işte sabırsızlıkla şu adamların çıkmasını bekliyorum..gün geçtikce daha sabırsız oluyorum..biran önce çıksalar...bende hemen badana boya işine girsem vsvs..

babama gıcık oluyorm...eskiden annem olurdu şimdi babam...amannn yaşlandıkca valla çekilmiyor..

anneme dedim. yanmışsın sen valla...kafası ses götürmüyor.......bende bıktım valla yaaa

biran önce bitsin şu işler bi ohh diyeyim yaa eşimin de senede birkere expozisyonu oluyor ...oda bu aya seyhat arakasına denk geldii...anenmede kal geldi...git gel fenalık geçirecek...off neyse hayırlısı olsun....çocuklarım bu ara felaket kuduruklar yaa delirtecekler beni..laf söz dinleme yok....herşeyi çok net anlıyolar...baya baya konuşuyolar...ve beni çok iyi anlıyolar...bugn annem yemek yesin diye ona atta gideceğiz dedi...yemek bitti...gitti montunu aldı ..anneme atta gideceğiz diyor...

annemde yok diyor...tabi inatlaşıyor laz ali...aldı montu annem yere attı ...çocuğun hayallerini yıktı bende uyuz oldum...dedim böyle davranamazsın adam gibi konuş o artık herşeyi anlıyor dedim..

ve alişe ver oğlum montunu dedim..getirdi verdi...bak aytunc gelecek öyle gideceğiz atta ...tammamı oğlum dedim..aytunç sana ayakkabı getirecek ...şimdi ayakkabın yok dedim..oda başladı aytuğuu aytuğuu demeye..bende aradım verdim...babasına ayakkabııı bıdıbıdıbıdıbıdı attaa diyor...o bıdı bıdılar anlamadığım sözler....çocuklar daha blinçli babayı çok özlyolar...valla bazen çok moırelim bozuluyor...babalarından eksik büyüyolar..offffffffffffffffffffffff

Kaç gündür bizde de bir misafir trafiği var ki sormayın..Daha birkaç saat önce gittiler son gelenler..Yoruldumm
bu arada beinkilere kaşık maması yapıyorum saabh ,bazen gece ama pek yemiyorlar.Yani ilk önce yiyolardı,özellikle oğlum..Tadını mı beğenmiyolar yoksa kaşığa mı alışamıyorlar,anlamadım..Doktora da daha götüremedik kontrole fırsat bulup..

Kıyamam ya atta diyorlar ,babalarını özlüyorlar Eşin ne iş yapıyo ki canım şehir dışına mı çıkıyo zaman zaman

cnm yaa daha 4 ay yeni bitmiş...çocuklar bu aylarda reflex olarak dışarı atarlar sen içeri sokacaksın..sonra alışırlar hemen ves vesee yapmaa

bu arada saat 1 olmuş beeeeeee

cnm yaa daha 4 ay yeni bitmiş...çocuklar bu aylarda reflex olarak dışarı atarlar sen içeri sokacaksın..sonra alışırlar hemen ves vesee yapmaa

bu arada saat 1 olmuş beeeeeee

Valla mı o bir refleks mi oluyor..Gerçektende çıkarıveriyolar ağızlarından,uyuz oluyom o zman..Bu ek gıda olayı zor galiba deyip umutsuzluğa kapılıyom.. Delimiyim neyim..

Kıyamam ya atta diyorlar ,babalarını özlüyorlar Eşin ne iş yapıyo ki canım şehir dışına mı çıkıyo zaman zaman

valla cnm eşim içgiyimci ama pazarlamayada bakıyor tegahtarlıkta yapıyor....yani hammlıkta var yöneticilikte....olduğu mağzada patrondan sonra gelen ama her iş yapar....

çocuklar çok özlüyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…