gunaydin herkese...
nefes saol hastalandi ondan sonra oldu su rota virus mahfetti bizi..cok erken ama eger devam ederse doktorumuza goturucez ins..
canım ben görmedim annemdeyimbelki eşim açmıştır evdeki bilgisayarı ondan yazmamıştır:)))merhaba kızlar..aslında okuyorumda yazmak gelmiyor bu aralar içimden..çok üşengecim..
biz iyiyiz,bebeler büyüyor.telefonumu bozdu keratalar,telsiz kaldım..yakında alıcam bi tane,şimdilik eski bi tel var evde onunla idare ediyorum:)
Kirpicim çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.çok üzüldüm.
Winston sana faceden sormuştum dişiniz çıktı mı diye ama cevap vermedin,burdan Hayırlı olsun diyim bari.
Nefes sizinde dişiniz hayırlı olsun.
Burcu bence geceleri meyve suyu verme,gaz yapar bebekler rahat uyuyamaz.
Artvinli eminim elbisen çok yakışacak sana,benim güzel arkadaşıma ne yakışmaz ki?
Birsencim aldıklarını güle güle eskit canım.
Canan bi konuşamadık seninle yaaa...kaynoşu boşver canım..bıldırcına gelince bence ver,zaten bir yaşını geçtiler.banada Deniz için demişlerdi ama 1 yaşlarını doldurmayı bekliyorum.
Dilemma nasılsın?
kızlar birde kemik suyu ile ilgili birşey öğrendim,sizinlede paylaşayım.besin olarak hiçbir değeri yokmuş ve bebekler için öyle sanıldığı gibi yararlı değilmiş.bir beslenme uzmanından dinledim.
ben de kuzuları yıkadım ,ikisi de uyuyor rahatladılar..birazdan kalkarlar ama.canan mustafa ve devrim ya isimleri bebişlerin,ben ikisini de erkek olarak düşünüyorum bazensonradan dank ediyor
canım ben görmedim annemdeyimbelki eşim açmıştır evdeki bilgisayarı ondan yazmamıştır:)))
normalde cumartesi anneme gelecektim eşim hasta oldu çok ondan cumadan geldik buraya cuma baş sağlığına gittik birilerine cumartesi dünür günümüz vardı pazar yengemde aşağı katta gün vardı pazarteside ıspartada rsv aşımıza gittik ben gidiyorum annem kayınvalidembirde araba sür geri gel orda koştur yoruyo insanı..veeee nitekim tekrardan hastalık nüksetti(10 iğne tekrar verdi...benden böle işte..gezdim gezdim çakıldım:))
kevser karusu sen buraların yolunu bilirmiydin kız hahahh
nabersiniz bakalım herkes pek yoğun bizde standrt işte rutin
akşama misafirim vardı annem kaynanam felan işte yedik içtik dağıldı herkes bende hala mustafayı sallıyom nerdeyse 1 saatten fazladır babası ile dönüşümlü sallıyoruz en son ben aldım babasıd auyumaya gittio arada sizlere bakayım deidmmm
nefes naber kuzummm
Benim kızım da cadı yaa.Bu kızlar hep mi cadı olur Allahım..hahha devrim unısex isim ama genelde erkeklerde kullanılıyo sanırım amma bizim devrim acuk cici acuk cadı bir kızzzz
anammm benim kuuzm gene hasta olmuşşş çok geçmiş olsunnnn
artvinli ne var ne yokkkk
ay benimd emisafirleirm vardı aslında eltime gelmişlerdi ama eltim evde yoktu kaynanamda yoktu tombala bana kaldı anlayacağınız bi kek yaptım mısır patlattım meyve faslı felan bitti gitti çocukları salladım uyuttum ama 10 dakkada bi kalkıyorum geri sallamaya tam dalmadılar bi tüülü bu gün gündüzde hiç uyumadılar zaten salaldım 2 şer kez banamısın demediler banyoda yaptıkalrı halle mustafaya zor bela çorba içirdim devrim hanıma içirecektim bi tekme attı devirdi çorbayı benim bütün cinler çıktı tepeme cez verdim bende gidin yataklarınzıd kendi kendinize uyuyın dedimmm tam 5 dakika ağladılar yataklarında 1 kere gittim baktım pışpışladım uyusunlar diye gene uyumadılar deidm size insanlık yaramaz zırlayın dedim neys emustaf ağlaya ağlaya sızdı ama cadı devrim ne yaptı inanmazsınzı nasıl başardıysa yatağındna çıktı yanıma geldi fakat nasıl becerdi hala akıl sır erdiremeidm perdeler kornişten çıkmış ben perdeden tutunarak indi diye fikir yürürttüm ama eşim bana katılmadı iyice yataktan sarkıp düşmüştğr dedi ama nasıl çok olduğumu anlatamam szie neyse sallayarak uyuttum onuda ama uzun sürmedi sürekli uyadı bende evi süpürmeye hazırlanıyodum örtüleir felan kaldırıdm tabi eşim gelince süpürebildim bu aralar pek pasaklıyım vallahi yawwww
Yumurtalıkların fıkır fıkırmıymış..Çok güldüm yaaslm canlar, nabersiniz.. özledim sizi..
bugün benim de hiç havam yok, araba bendeydi bugün denize gidecektim ama çocukları hazırla indir çıkar hiiiç canım istemedi. bir de regl oldum gene. spiral taktırdım 4 ay oldu hala düzene giremedi, ulan 16-17 gün adet mi sürer canım? anladım şimdi nasıl koruduğunu spiralinzaten kızlardan fırsat yok fırsat bulunca da dükkan kapalı hiihiii..
dr.a gittim sordum çıkarttırıcam dedim, valla hamile kalırsın bak yumurtalıkların fıkır fıkır dedikorktum ben de jasmin d.kontrol hapını 1-2 ay kullan düzene girer belki dedi. girer mi acaba..
nefesciğim cnm buralardayım ama kimseler olmadığından öle bön bönn takılıyorum
laf lafı açar yaa laf olmayınca biişey açılmıyor...tabi bide evdeyiz hava soğuk pinekliyoruz...
kocam yok ...işte cuma günü gelecekmiş..gündüz gelse bile çantasını bıraktığı gibi hemen gidecekmiş...
cuma günüymüş ödeme günüymüş vsvs. uyuz oldum kavga ettim...ülen gir eve bi otur bi nefes al dimi yok....işte sabırsızlıkla şu adamların çıkmasını bekliyorum..gün geçtikce daha sabırsız oluyorum..biran önce çıksalar...bende hemen badana boya işine girsem vsvs..
babama gıcık oluyorm...eskiden annem olurdu şimdi babam...amannn yaşlandıkca valla çekilmiyor..
anneme dedim. yanmışsın sen valla...kafası ses götürmüyor.......bende bıktım valla yaaa
biran önce bitsin şu işler bi ohh diyeyim yaa eşimin de senede birkere expozisyonu oluyor ...oda bu aya seyhat arakasına denk geldii...anenmede kal geldi...git gel fenalık geçirecek...off neyse hayırlısı olsun....çocuklarım bu ara felaket kuduruklar yaa delirtecekler beni..laf söz dinleme yok....herşeyi çok net anlıyolar...baya baya konuşuyolar...ve beni çok iyi anlıyolar...bugn annem yemek yesin diye ona atta gideceğiz dedi...yemek bitti...gitti montunu aldı ..anneme atta gideceğiz diyor...
annemde yok diyor...tabi inatlaşıyor laz ali...aldı montu annem yere attı ...çocuğun hayallerini yıktı bende uyuz oldum...dedim böyle davranamazsın adam gibi konuş o artık herşeyi anlıyor dedim..
ve alişe ver oğlum montunu dedim..getirdi verdi...bak aytunc gelecek öyle gideceğiz atta ...tammamı oğlum dedim..aytunç sana ayakkabı getirecek ...şimdi ayakkabın yok dedim..oda başladı aytuğuu aytuğuu demeye..bende aradım verdim...babasına ayakkabııı bıdıbıdıbıdıbıdı attaa diyor...o bıdı bıdılar anlamadığım sözler....çocuklar daha blinçli babayı çok özlyolar...valla bazen çok moırelim bozuluyor...babalarından eksik büyüyolar..offffffffffffffffffffffff
Kaç gündür bizde de bir misafir trafiği var ki sormayın..Daha birkaç saat önce gittiler son gelenler..Yoruldumm
bu arada beinkilere kaşık maması yapıyorum saabh ,bazen gece ama pek yemiyorlar.Yani ilk önce yiyolardı,özellikle oğlum..Tadını mı beğenmiyolar yoksa kaşığa mı alışamıyorlar,anlamadım..Doktora da daha götüremedik kontrole fırsat bulup..
cnm yaa daha 4 ay yeni bitmiş...çocuklar bu aylarda reflex olarak dışarı atarlar sen içeri sokacaksın..sonra alışırlar hemen ves vesee yapmaa
bu arada saat 1 olmuş beeeeeee
Kıyamam ya atta diyorlar ,babalarını özlüyorlarEşin ne iş yapıyo ki canım şehir dışına mı çıkıyo zaman zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?