İkiz Anneleri Geyik Paneli

Valla mı o bir refleks mi oluyor..Gerçektende çıkarıveriyolar ağızlarından,uyuz oluyom o zman..Bu ek gıda olayı zor galiba deyip umutsuzluğa kapılıyom.. Delimiyim neyim..

reflex tabi sor ahmet beye..valla ek gıda meşakatli biraz...ama ben zorlanmadım...yemek yemeği seviyolardı huysuzluklada oldu ama...yeni şeyler yemeleri keşifler cazip geliyordu yorgunlğum gidiyordu..hem ek gıda dışarıda dolaşmamızı kolaylaştırıyordu

kuzular nasılda büyüyorlar konuşmayada başaladılar yerim ben onları ... dünyanın en güzel şeyi ilk kelimeler sonrada sana kurdugu o anlamlı anlamsız cümleler ...

offff canım balesef bizim çocuklarımız babasız büyüyorlar bize zor ama onlara daha zor iç dünyalarında neler yaşıyorlar hiççç bilmiyoruz malesef.... ama yapacak hiççç bir şey yok ...

kızlar iyi geceler...bir bakayım dedim kimler var...fazla kalamıyorum migrenim tuttu..korkunç başım ağrıyor...kızlar yeni uyudu bende yatıcam inşallah..herkese iyi geceler diliyorum...

valla cnm eşim içgiyimci ama pazarlamayada bakıyor tegahtarlıkta yapıyor....yani hammlıkta var yöneticilikte....olduğu mağzada patrondan sonra gelen ama her iş yapar....

çocuklar çok özlüyorrrrrrrrrr
Özlerler tabi kuzular kolay mı

İştahlı olmaları ne güzel.İnşallah biz de fazla sorun yaşamayız..Doışarda daha mı kolay diyosun,mama daha kolay sanki bilemiyorum..
Geç oldu.Yatayım artık,kocam da uyuyo bebişler de.ben de kendimi atayım yatağa..İyi geceler canım

yatıyordum yazını gördüm cnm

ek gıdada sadece su ve kaşık gerekli dışarıdayken kavonoz meyvesi ve kavonoz muhallebileri verebilirsin cnm.....ölee sıcak su,yada ılık su taşıma derdin kalmaz...

Günaydın herkese..........

Nasılsınız?Bebişler nasıl?

Oğluşla kahvaltımızı yaptık,şimdi cizgiflim seyrediyoruz
Oğluşun yine burun akıntısı başladı,daha iki gün olmadan geri akmaya başladı offfff
Peditus ve aktifed vericem birazdan

Kızlar size sorum var.....
Kuzulara kahvaltılarını bulamaçtan ne zaman tek tek yemeğe geçirdiniz?
Bugün ben tek tek yedirdim ama sanki böyle doymazmış gibi geliyor:26:
Yumurta sarısı,pekmez,labne peyniri içine ceviz bunları yedirdim yanınada 90 cc devam sütü yaptım.

Geçmişe bakayım geliyorum

bunların hepsini yağız yedimi???? o zaman maşallahh diyorum ve böyle devam et derim..

ben hala bulamaç veriyorum haftada 3 gün çünki normal kahvaltıda ekmek yemiyorlar peynirli yumurta ve domates ,salatalık vs ama ekmek çok az yerler

Women yedirdim canım hemde isteyerek zorlama yoktu yani
Bu aralar iştahımız iyi çok şükür
Ama ekmek yok ya bana doymazmış gibi geliyor.Bulamaçta milupanın 7 tahıllısınıda ekliyordum yoğun oluyordu doyuyordu.
Yavaş yavaş tek tek yemeğe alışsın istiyorum.
Dün eline kurabiye verdim deli gibi kemirdi elinden zor aldım,Meğer kurabiyenin içindeki çikolatayı keşfetmiş onu yalanıyormuş çok komikti hali ya...

Kevser hoşgeldin canım.
Nerelerdesin ya.
Kızların facedeki vidiolarına bayıldım
Aman dikkat et,sonra sende bir başlık açarsın 3 numara yolda diye

Bizimki ilk başlarda bayılıyordu kaşıkla verdiğim herşeye,ama çabuk sıkıldı malesef.
Muhallebiyi değiştir canım,ben kendi yaptığım muhallebiyi hiç yediremedim mesela,ama milupanın sevdi.
Bu arada bencede mama daha kolaydı,dışarı çıkarken 1 termos 2 biberon,mama oldu bitti.
Ama şimdi WOMEN canana geldiğimde gülüyordunya çantama.
Bak içinde neler vardı,termos,mama,biberon,yoğurt,meyva püresi,muhallebi artık bunları taşıyorum dışarı çıkarken daha zor oluyor bence......

Ben henüz tecrübe etmedim ama artık tek tek yemeye başlamaları iyi olur düşüncesindeyim..Benim de düşüncem bu yönde, ilerisi için..Her besinin tadını ayrı ayrı almaları önemli..ama karışım olarak daha çabuk yediklerini duymuştum,ayrı ayrı yedirmek daha meşakkatli

Son düzenleme:

çekimde sende varmısın kızzz 3 çocuk annesiyim ama şirketede el atıyorum deseydinnn
kızlar genel olarak cadı maalesef hayatımmm

vallaha nasıl düştü bende bilmiyorum destek alacak tırmanacak hiçbirşeyi yok muhtemelen sarktı düştü indi
ayy maşallah kuzulara yaa vallaha kocaman oldular şaka maka yaza tam adam olur seninkiler benceeeçiş bıraktırma vakti geliyo yeni evi sidikleyecekler hahaha

ben hala bulamaç yapıyorum ama öğrenmiş olsalar yiyebilseler yani yapmam normal kahvalı hazırlarım oturturum başına bi ona bi ona yaparım ama gn yapamam benimkiler masada hiç rahat durmuyolar dağıtıyolar tek tek yedirsemde çok uzun sürer ben vericem onlar atacak felan offf bilemiorum yaaa iki çocukla o kadar yorgunumki uğraşamaıyorum açıkcası yanımda annem felan olsa birine birimiz birine birimiz öğretiridm neyse artık kendileir yemek isteyene kadar bulamaca devam

bende kalktım kahvaltı felan bu ara diyete soktum gene kendimi 78 olmuşum yaza kadar 70 olucam diyodum ama nerdeeeeşuan bi paket altınbaşak yanındada bi geryfurt yiyorum ütü yaptım dağ gibiydi çocukkları uyuttum çamaşır yıkanıdı burdan kalkıp doğruuu onları asmaya gidiyorummm

kızlar merhaba...nasılsınız?burda olanlar,birsen,canan,nefes,dilemma,artvinli

başım çok ağrıyor,çok yoruldum bugün..seminer vardı,veliler çok yordu beni...teyzem aradı,kadın ben Nermin diyor tanıyamadım kimin velisiydiniz diyorum..eğer bigün siz arayıncada aynı soruyu sorarsam sakın şaşırmayın:)..

geçmişe baktım ama aklımda çok bişey kalamadı..

Artvinli ben tek tek vermiyorum.önce onlar kahvaltı yapıyor yani bulamaçlarını yiyorlar.sonrada biz yaparken ağızlarına tıkıştırıveriyorum.yani iki türlüde yemiş oluyorlar.ama değin gibi ayrı verince doymazlarmış gibi geliyor..geçmiş olsun Yağıza canım.

yarın da balık çorbası yapıcam..somon,lüfer,çinekop gibi balıkları vermeliymişiz..kıalar buzdolabında balık kaç gün saklanır acaba,buzlukta yani??

kızlar dün gece ne oldu bir bilseniz..Kağan uyuyordu,odalarından bi ses geldi önce dönmüştür falan dedim,ses kesilmeyince bi baktım ki Kağan paşa beşiğinde ayağa kalkmış,sarkmış beline kadar bağırıyor.anam dondum kaldım,nasıl ayağa kalktı bu çocuk,nasıl dengesini sağladı?ya düşseydi kafasının üstüne...inanamıyorum hala...

Dün 9 ay beslenmesini araştırırken,annelerin yazışmalarını okudum.
3 yaşında olupta halen bulamaç kahvaltı yapan çocuklar okudum.
Hepside baştan alıştırmadık zor geldi vs.yazmıştı,şimdi hepsi pişman..
Bende acaba erkenmi tek tek versem dedim.
Bugün denedim baktım öylede yiyor kahvaltısını,artık böyle devam edicem karar aldım.
Doymazmıda diye düşünüyorum ama devam sütüyle yaptırdım 90 cc oda takviye olur sanırım.
Ceviz hiç başlamamıştım bugün ilk kez verdim.Ama labne peynirine karıştırdım 1 çay kaşığı kadar.

CANAN bak yazıcaktım unutmuşum.
Sizin yataklar alçak canım sarkarak inerler artık..
Doğru iki çocuğa tek tek zor olur.
Ben mama sandalyesine oturtuyorum bende beraber yapıyorum kahvaltımı onunla,iki oyun iki şarkı yiyoruz işte....

FİRDOS sizdede ayaklanmalar başlamış......
Bizde beşikte kalkmaya çabalıyoruz ama bizim beşik çok küçük bir kalksa küt yere çakılır allah korusun.
Balığın çeşitlerine göre saklama koşulları değişiyor canım.
Ben netten bakmıştım ama hatırlamıyorum şimdi.....

hirkess gelmişşş aferim sizeeeeeeee.....

canancığım hiçde yeni eve işettirmem canım ben senin gibi düşünmüyorum cnm 3 yaşına girmedikce tuvalet eğitimine geçmeyeceğim....hee bide şu var çocuk derse tabiki yaptırırım ama hiçde inat etmem ....kimse 5 yaşına kadar bezlenmemiş...o yüzden bu işe bakış açım bu....

kızlar ikizleri masada tutmak zor öle sandığınız gibi sizinle oturup kahvaltı etmiyolar...

en büyüğünüz biziz biz bile yere sofra bezi serip sineye koyuyorum çatalla yediriyorum...ama illa zeytine dalıyolarr 5 parmak yağ içinde....bakalım buraya gelince annemle masada yedireceğiz....

ama benim tek tek yedirme derdim yok..bulamaçda yesek yiyolar tek tekde...

heryemeği yeriz...barbunya,kuru,nohut,ıspanak,karnıbahar özel yemek yok artık....

bende nihayet kaşımı bıyığımı aldırdım....eve geldimçocuklar uyuyordu...hemen yimek yedik...havlu kenarı yapıyorum....şunuda yapemm....canan garusuna tepsi örtüsü yada havlu kenarı yapacamm

fridos normal cnm 9 ayı bitirmişsiniz...siz çocukların gelişimi geriden diye diyee herşey anaormal geliyor...

benim canavarlar 8 aylıkken bacakalrını attılar karyoladan eşimde kaldıralım şunu dedi..ben uğraşamam ya biz uyurken atarsa dengesini kaybetdip düşerse dedi....kaldırdık...1 sene park yatakda yattılar..16 aylıkken dar geldi park yatak şimdi yerde yatıyolar...

şaka gibisiniz yawww neden kime yokk

kirpoşdanda ses yok acaba bişeymi olduuuu yaaaaaaaaa

okuyorsa ses versinn yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…