Valla mı o bir refleks mi oluyor..Gerçektende çıkarıveriyolar ağızlarından,uyuz oluyom o zman..Bu ek gıda olayı zor galiba deyip umutsuzluğa kapılıyom.. Delimiyim neyim..
nefesciğim cnm buralardayım ama kimseler olmadığından öle bön bönn takılıyorum
laf lafı açar yaa laf olmayınca biişey açılmıyor...tabi bide evdeyiz hava soğuk pinekliyoruz...
kocam yok ...işte cuma günü gelecekmiş..gündüz gelse bile çantasını bıraktığı gibi hemen gidecekmiş...
cuma günüymüş ödeme günüymüş vsvs. uyuz oldum kavga ettim...ülen gir eve bi otur bi nefes al dimi yok....işte sabırsızlıkla şu adamların çıkmasını bekliyorum..gün geçtikce daha sabırsız oluyorum..biran önce çıksalar...bende hemen badana boya işine girsem vsvs..
babama gıcık oluyorm...eskiden annem olurdu şimdi babam...amannn yaşlandıkca valla çekilmiyor..
anneme dedim. yanmışsın sen valla...kafası ses götürmüyor.......bende bıktım valla yaaa
biran önce bitsin şu işler bi ohh diyeyim yaa eşimin de senede birkere expozisyonu oluyor ...oda bu aya seyhat arakasına denk geldii...anenmede kal geldi...git gel fenalık geçirecek...off neyse hayırlısı olsun....çocuklarım bu ara felaket kuduruklar yaa delirtecekler beni..laf söz dinleme yok....herşeyi çok net anlıyolar...baya baya konuşuyolar...ve beni çok iyi anlıyolar...bugn annem yemek yesin diye ona atta gideceğiz dedi...yemek bitti...gitti montunu aldı ..anneme atta gideceğiz diyor...
annemde yok diyor...tabi inatlaşıyor laz ali...aldı montu annem yere attı ...çocuğun hayallerini yıktı bende uyuz oldum...dedim böyle davranamazsın adam gibi konuş o artık herşeyi anlıyor dedim..
ve alişe ver oğlum montunu dedim..getirdi verdi...bak aytunc gelecek öyle gideceğiz atta ...tammamı oğlum dedim..aytunç sana ayakkabı getirecek ...şimdi ayakkabın yok dedim..oda başladı aytuğuu aytuğuu demeye..bende aradım verdim...babasına ayakkabııı bıdıbıdıbıdıbıdı attaa diyor...o bıdı bıdılar anlamadığım sözler....çocuklar daha blinçli babayı çok özlyolar...valla bazen çok moırelim bozuluyor...babalarından eksik büyüyolar..offffffffffffff
ffffffffff
Özlerler tabi kuzular kolay mıvalla cnm eşim içgiyimci ama pazarlamayada bakıyor tegahtarlıkta yapıyor....yani hammlıkta var yöneticilikte....olduğu mağzada patrondan sonra gelen ama her iş yapar....
çocuklar çok özlüyorrrrrrrrrr
reflex tabi sor ahmet beye..valla ek gıda meşakatli biraz...ama ben zorlanmadım...yemek yemeği seviyolardı huysuzluklada oldu ama...yeni şeyler yemeleri keşifler cazip geliyordu yorgunlğum gidiyordu..hem ek gıda dışarıda dolaşmamızı kolaylaştırıyordu
Özlerler tabi kuzular kolay mı
İştahlı olmaları ne güzel.İnşallah biz de fazla sorun yaşamayız..Doışarda daha mı kolay diyosun,mama daha kolay sanki bilemiyorum..
Geç oldu.Yatayım artık,kocam da uyuyo bebişler de.ben de kendimi atayım yatağa..İyi geceler canım
Günaydın herkese..........
Nasılsınız?Bebişler nasıl?
Oğluşla kahvaltımızı yaptık,şimdi cizgiflim seyrediyoruz
Oğluşun yine burun akıntısı başladı,daha iki gün olmadan geri akmaya başladı offfff
Peditus ve aktifed vericem birazdan
Kızlar size sorum var.....
Kuzulara kahvaltılarını bulamaçtan ne zaman tek tek yemeğe geçirdiniz?
Bugün ben tek tek yedirdim ama sanki böyle doymazmış gibi geliyor:26:
Yumurta sarısı,pekmez,labne peyniri içine ceviz bunları yedirdim yanınada 90 cc devam sütü yaptım.
Geçmişe bakayım geliyorum
bunların hepsini yağız yedimi???? o zaman maşallahh diyorum ve böyle devam et derim..
ben hala bulamaç veriyorum haftada 3 gün çünki normal kahvaltıda ekmek yemiyorlar peynirli yumurta ve domates ,salatalık vs ama ekmek çok az yerler
slm canlar, nabersiniz.. özledim sizi..
bugün benim de hiç havam yok, araba bendeydi bugün denize gidecektim ama çocukları hazırla indir çıkar hiiiç canım istemedi. bir de regl oldum gene. spiral taktırdım 4 ay oldu hala düzene giremedi, ulan 16-17 gün adet mi sürer canım? anladım şimdi nasıl koruduğunu spiralinzaten kızlardan fırsat yok fırsat bulunca da dükkan kapalı hiihiii..
dr.a gittim sordum çıkarttırıcam dedim, valla hamile kalırsın bak yumurtalıkların fıkır fıkır dedikorktum ben de jasmin d.kontrol hapını 1-2 ay kullan düzene girer belki dedi. girer mi acaba..
Kaç gündür bizde de bir misafir trafiği var ki sormayın..Daha birkaç saat önce gittiler son gelenler..Yoruldumm
bu arada beinkilere kaşık maması yapıyorum saabh ,bazen gece ama pek yemiyorlar.Yani ilk önce yiyolardı,özellikle oğlum..Tadını mı beğenmiyolar yoksa kaşığa mı alışamıyorlar,anlamadım..Doktora da daha götüremedik kontrole fırsat bulup..
Oğluşun yine burun akıntısı başladı,daha iki gün olmadan geri akmaya başladı offfff
Yumurta sarısı,pekmez,labne peyniri içine ceviz bunları yedirdim yanınada 90 cc devam sütü yaptım.
iyyim canommm bende egeyisallamaya gitmiştim kalkıp duruyor felaket yorgunum ... bizim şirketin tanıtım filmi vardı onu çektiler ikigündür bendeler sabahlara kadar uğraşıyorlar inşallah bugün son bayılacagım valla... egede diş çıkaracak ondan heralde huysuzlugu .... sende misafirlenmişsin yine bereketli günler geçiriyoruz valla.....
birsennnnn nerdesin bakim....................
kızlar genel olarak cadı maalesef hayatımmmBenim kızım da cadı yaa.Bu kızlar hep mi cadı olur Allahım..
Devrim e bak sen ..Hakkaten nasıl becermiş te yatağından çıkabilmiş bravo doğrusu:90:
Yumurtalıkların fıkır fıkırmıymış..Çok güldüm yaa
ayy maşallah kuzulara yaa vallaha kocaman oldular şaka maka yaza tam adam olur seninkiler benceeeçiş bıraktırma vakti geliyo yeni evi sidikleyecekler hahahanefesciğim cnm buralardayım ama kimseler olmadığından öle bön bönn takılıyorum
laf lafı açar yaa laf olmayınca biişey açılmıyor...tabi bide evdeyiz hava soğuk pinekliyoruz...
kocam yok ...işte cuma günü gelecekmiş..gündüz gelse bile çantasını bıraktığı gibi hemen gidecekmiş...
cuma günüymüş ödeme günüymüş vsvs. uyuz oldum kavga ettim...ülen gir eve bi otur bi nefes al dimi yok....işte sabırsızlıkla şu adamların çıkmasını bekliyorum..gün geçtikce daha sabırsız oluyorum..biran önce çıksalar...bende hemen badana boya işine girsem vsvs..
babama gıcık oluyorm...eskiden annem olurdu şimdi babam...amannn yaşlandıkca valla çekilmiyor..
anneme dedim. yanmışsın sen valla...kafası ses götürmüyor.......bende bıktım valla yaaa
biran önce bitsin şu işler bi ohh diyeyim yaa eşimin de senede birkere expozisyonu oluyor ...oda bu aya seyhat arakasına denk geldii...anenmede kal geldi...git gel fenalık geçirecek...off neyse hayırlısı olsun....çocuklarım bu ara felaket kuduruklar yaa delirtecekler beni..laf söz dinleme yok....herşeyi çok net anlıyolar...baya baya konuşuyolar...ve beni çok iyi anlıyolar...bugn annem yemek yesin diye ona atta gideceğiz dedi...yemek bitti...gitti montunu aldı ..anneme atta gideceğiz diyor...
annemde yok diyor...tabi inatlaşıyor laz ali...aldı montu annem yere attı ...çocuğun hayallerini yıktı bende uyuz oldum...dedim böyle davranamazsın adam gibi konuş o artık herşeyi anlıyor dedim..
ve alişe ver oğlum montunu dedim..getirdi verdi...bak aytunc gelecek öyle gideceğiz atta ...tammamı oğlum dedim..aytunç sana ayakkabı getirecek ...şimdi ayakkabın yok dedim..oda başladı aytuğuu aytuğuu demeye..bende aradım verdim...babasına ayakkabııı bıdıbıdıbıdıbıdı attaa diyor...o bıdı bıdılar anlamadığım sözler....çocuklar daha blinçli babayı çok özlyolar...valla bazen çok moırelim bozuluyor...babalarından eksik büyüyolar..offffffffffffffffffffffff
iyi gecelerrr. birtek birseni görüyorum...selam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?