büyük kaza atlaşmışsınız vallahakızlar merhaba...nasılsınız?burda olanlar,birsen,canan,nefes,dilemma,artvinli
başım çok ağrıyor,çok yoruldum bugün..seminer vardı,veliler çok yordu beni...teyzem aradı,kadın ben Nermin diyor tanıyamadım kimin velisiydiniz diyorum..eğer bigün siz arayıncada aynı soruyu sorarsam sakın şaşırmayın:)..
geçmişe baktım ama aklımda çok bişey kalamadı..
Artvinli ben tek tek vermiyorum.önce onlar kahvaltı yapıyor yani bulamaçlarını yiyorlar.sonrada biz yaparken ağızlarına tıkıştırıveriyorum.yani iki türlüde yemiş oluyorlar.ama değin gibi ayrı verince doymazlarmış gibi geliyor..geçmiş olsun Yağıza canım.
yarın da balık çorbası yapıcam..somon,lüfer,çinekop gibi balıkları vermeliymişiz..kıalar buzdolabında balık kaç gün saklanır acaba,buzlukta yani??
kızlar dün gece ne oldu bir bilseniz..Kağan uyuyordu,odalarından bi ses geldi önce dönmüştür falan dedim,ses kesilmeyince bi baktım ki Kağan paşa beşiğinde ayağa kalkmış,sarkmış beline kadar bağırıyor.anam dondum kaldım,nasıl ayağa kalktı bu çocuk,nasıl dengesini sağladı?ya düşseydi kafasının üstüne...inanamıyorum hala...
hirkess gelmişşş aferim sizeeeeeeee.....
canancığım hiçde yeni eve işettirmem canım ben senin gibi düşünmüyorum cnm 3 yaşına girmedikce tuvalet eğitimine geçmeyeceğim....hee bide şu var çocuk derse tabiki yaptırırım ama hiçde inat etmem ....kimse 5 yaşına kadar bezlenmemiş...o yüzden bu işe bakış açım bu....
kızlar ikizleri masada tutmak zor öle sandığınız gibi sizinle oturup kahvaltı etmiyolar...
en büyüğünüz biziz biz bile yere sofra bezi serip sineye koyuyorum çatalla yediriyorum...ama illa zeytine dalıyolarr 5 parmak yağ içinde....bakalım buraya gelince annemle masada yedireceğiz....
ama benim tek tek yedirme derdim yok..bulamaçda yesek yiyolar tek tekde...
heryemeği yeriz...barbunya,kuru,nohut,ıspanak,karnıbahar özel yemek yok artık....
bende nihayet kaşımı bıyığımı aldırdım....eve geldimçocuklar uyuyordu...hemen yimek yedik...havlu kenarı yapıyorum....şunuda yapemm....canan garusuna tepsi örtüsü yada havlu kenarı yapacamm
selam cnm nasılsın ? nasıl oldun?
Selam kızlar.Benim bıcırıklar da iyi..Arda uyuyo ,duru da oyun halısında takılıyo.Bugün elma suyu verdim sevdiler ,başladım artık ek gıda olayına..hergün 1 öğün kaşık maması vermeye gayret ediyorum.Birkaç gün elma suyu vericem,sonra ev yoğurdu da yapıp tattırmam lazım
Uzun bir gezimihadi bakalım hayırlı olsun
zorlu bi süreç başlıyo senin içinn artık etraf daha çok pislenecek hahahah
nasılsınız kızlarrrr
bende 1 hafta sonra ilk defa dışarı çıktım karşı sokağa markete kadar gittim hahah çok uzun bi gezi oldu benim için yemesk faslı felan işteee görümcemler geldi çaya içtik gittiler kuzualrla oynama saatimiz bizimde birazdan mamalarını yediirp uyutacağımmmm
öpüldünüz kocamannn
vallaha bana epey uzun geliyorrrUzun bir gezimiAlemsin
evet pisleniyor her yer..Ağız mendilleri elma suyu lekesi olmuş çıkmamış,omo baby çıkarır sanırım..Sabun tozları çıkarmıyor
selam......selam.......canlarım......
uzun zamandır gelemedim nasıl herkez iyimi ....??????
ben ve kızlarım iyiyz çok şükür koşuşturmalardan sonra artık kendi evimde kızlarımlayım işten ayrıldım kızlarıma bakıyorm artık onlarla vakit geçirmeyi tercih ettim uzun iş hayatımdan sonra iyide yapmışım diyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?