İkiz Anneleri Geyik Paneli

büyük kaza atlaşmışsınız vallaha
ama birseninde dediği gibi 9 u bitirdiniz artık bunlar normalll kuzum

canım havlu kenarı yaparsan makbule geçer çünü ben liseden beri sen gibi becerikli arkadaşlarımdan hatıra havlu kenarı alır saklarım aa tepsi örtüsü yapacam dersen onuda kabul ederim tabi ama havlu kenarı yaparrsan koleksiyonuma naide bi parça daha eklemiş olurumm

herkesi yatırıdm bende çamaşır ktladım ev topladım fatmagülü izlei şimdi canlı paraya takılıyom sizlere bakayım kaçacamm çok yorgunum hala ta iyileşemeidm yawww

selam cnm nasılsın ? nasıl oldun?

iyiyim canım...ben iyiyimde kuzumun biri hasta..iki gündür antibiyotik başladım şimdi öksürüğü bayağı azaldı...ama kudurukluktan hiçbirşey eksilmedi maşallah...karıştırmadıkları,girmedikleri yer yok..bide kapıyı birbirinin suratına çarpıyorlar...iki kadın zor zaptediyoruz valla...ama sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil...

canancığım tamam havlu kenarı olsun cnm .......

doktorum demek kuzun hasta ama iyi etmişsin..

hastada olsalar asla form kaybetmezler canım yaaaaaaaa nasıl bir enerji varsaaaaa

herkeslere tünaydın kızlarrr nasılısnızzz

ben şiddetli bi baş ağrısı ile uyandım vllaha
hafiflemişte olsa hala ağrıyo başım çocukları sallıyorum bende sonra kalkıp çorba yapıcam bebelerime sallarken sizlere bakayım dedim kocaman öptüm hepiniziiii

Selam kızlar.Benim bıcırıklar da iyi..Arda uyuyo ,duru da oyun halısında takılıyo.Bugün elma suyu verdim sevdiler ,başladım artık ek gıda olayına..hergün 1 öğün kaşık maması vermeye gayret ediyorum.Birkaç gün elma suyu vericem,sonra ev yoğurdu da yapıp tattırmam lazım

hadi bakalım hayırlı olsun
zorlu bi süreç başlıyo senin içinn artık etraf daha çok pislenecek hahahah

nasılsınız kızlarrrr
bende 1 hafta sonra ilk defa dışarı çıktım karşı sokağa markete kadar gittim hahah çok uzun bi gezi oldu benim için yemesk faslı felan işteee görümcemler geldi çaya içtik gittiler kuzualrla oynama saatimiz bizimde birazdan mamalarını yediirp uyutacağımmmm

öpüldünüz kocamannn

günaydınlar sayfa kan ağlıyor,,,nefes,kirpi,artvinli ve ismi aklıma gelmeyenler neredesiniz yawwwwwwwwww...

bana gelince koşturmaca devam....dün çocukları form ist.götürdük...gezdirdik eve alışveriş yaptım daha doğruusu temizlik için şimdi herkes uyuyor bugün düğün var kuzenim gelecek vs.v.s.

Uzun bir gezimi Alemsin
evet pisleniyor her yer..Ağız mendilleri elma suyu lekesi olmuş çıkmamış,omo baby çıkarır sanırım..Sabun tozları çıkarmıyor

selam......selam.......canlarım......

uzun zamandır gelemedim nasıl herkez iyimi ....??????

ben ve kızlarım iyiyz çok şükür koşuşturmalardan sonra artık kendi evimde kızlarımlayım işten ayrıldım kızlarıma bakıyorm artık onlarla vakit geçirmeyi tercih ettim uzun iş hayatımdan sonra iyide yapmışım diyorum:))))

Uzun bir gezimi Alemsin
evet pisleniyor her yer..Ağız mendilleri elma suyu lekesi olmuş çıkmamış,omo baby çıkarır sanırım..Sabun tozları çıkarmıyor
vallaha bana epey uzun geliyorrr

çıkmıyor kuzum o lekelr yaaa ben çıkartamadım yani sade beyazları çamaşır suyuna koydum ama sonradan hepsi delindi evde giydiriyorum ite öyle önlük felanda pek sevmiyolar

çorbaya felan geçtinmi daha çok leke oluyo ya havuç lekesi mesela veya yeşil sebzelerrr

iyiyizhepimiz canım çok şükür demek artık evinin kadını çocukalrının anası oldun hhaaa bence en doğru olanı yaptın ama hakkında hayırlısı 3 yaşına kadar bak sen sonra gene başlarsın işeee

kızlar ya ben haftada bi gün çocukları oyun gurubuna vereyim diyorum biizm yavrukarttallar veriyomuş 30 lira dedi haftada bi gün gerçi o biraz indirimde almış ama eşime diyoorum ne gerek var diyo oyun oynar sosyalleşirler diyorum arkadaşları olur diyorum zaten onlar yalnız değiller birbiri ile oynuyolar diyo küçükler diyo bende diorum yani öğlenden sonra 4-5 saat götüreyim geleyim
benmi yanlış düşünüyorum kızlar yoksa eşim klasik erkek tavrımı sergiliyooo

İyi geceler.......

NEROCUM seni burada görmek ne güzel.......
HoşgeldinKızlar nasıl;?Maşallah 9 aylarını devirmek üzereler.....
Sende doğum günü hazırlığı varmı?Dişler ne alemde?
Aman bak gelmezsen böyle olur ne çok sorum birikmiş sana:80:

CANAN valla ne güzelmiş oyun gurupları fikri ya.
Valla ben bile özendim.Haftalıkmı 30 muş günlükmü,birde 1 yaşından itibarenmi oluyormuş?
Bende yağız 2 yaşındayken düşünebilirim aslında.
Bak eşime söyledim şimdi,eğer güvenilir yerlerse ve deneyimli öğretmenlerse bence mantıklı diyor,çocuğun sosyalleşmesi için biz beğendik yani:81:

WOMEN Naber canım........
Nasıl gidiyor ev hazırlıkları?

Bana gelince.........
Bugün hava güzeldi,yağızı anneme bıraktım önce dişçiye gittim(daha dişlerimin işi bitmedide((()
Sonra C.A ya uğradım yağıza seneye kış için bir eşofman takımı,birde kadife pantolon aldım,çok indirime girmiş kızlar bakın derim bir...
Montta alıcaktım ama hep küçük kalmış en büyük 9 ay için vardı...
Nişan hazırlıkları devam ediyor,haftaya bohça gidecek ama ben gidemiyorum malesefyollarda yağızla zor olur,annem ben bakıyım sen git diyor,onuda ben istemiyorum okadar saat bensiz olmaz diyorum....
Maşallah topikte can çekişiyor anacım,herkesler pekkkkkkkkkk yoğun sanırım.,
Aslıyla görüşüyorum msn ve tlf.gel artık yeter bu kadar ayrılık diyorum ama nafile

selam millet napıonuz bakem
kızlarımın kuduzluklarından hiç uğrayamıyom buraya be yaaaa valla masa tepelerinden topluyom delüleri yakında duvara tırmanırlarsa hiç şaşmam
bugün alışverişe gidelim dedik elfin bi ağız açtı ki yok susmuyo gerisin geriye döndük kabuuussssszaten bütün hafta evde,haftasonu azcuk dışarı çıkalım diyoz ne mümkün hanımlar ne isterse o
hepinizi ve bebişleri öptüüümmm

Son düzenleme:
Kızlar sizede danışayım istedim.
Sütüm iyice azaldı günde 1 kez sağıyorum oda 10 cc çıkıyor.
Sizce sağmaya devammı etsem ilaç niyetine içirsem.
Yoksa artık bıraksammı ne dersiniz;?

Biz bugün 9 aylık olduk teyzoşlar
Artık aptamil 3 e geçtik...Bugün aptamil 3 almaya niyetlendim,tam annemlere gittimki milupa zarfyollamış eski adresime.Bilgilendirmedir heralde dedim baktımki indirim kuponları var içinde pek makbul oldu yani:81:

efendim ben geldim....şükür can gelmiş sayfaya...

ben bugün düğündeydim..harika bir düğün oldu,kemçeler horonlar,davullar zurnalar...bayıldım ..oynadım oyanadım..yanlız salon çok soğuktu..iyiki aö çetesi yoktu...ama böle düğünlere yanlız gidince dedikodu oluyor...kocası ile arasımı yok diyee...neyseeeee

evime geldim sanırım bu son haftam...önümzdeki pazar teslim alıyorum anahtarı...

yazdıklarınıza cvp vereyim....

canan bence erken oyun grubu...sen bilirsin ama ben yollamam ki ben yaza bile düşünmüyorum

3 yaşda göndermek istiyorum ...tam eğitileciği süreçç...heleki seninkiler daha bebeklikten yeni kopuyor..

artvinli...sağ sütü sonuna kadar günlük sütü birleştir içir....aptamil 3 olddunuz hee hadi yaşınızıda kutlayın böyle canım

nerminnnnnn kuzum sanada bi hayırlı olsuna geleceğiz annemle

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrr,

azıcık bakabildim geçmişe çok b,ir aksiyon yok gördüğüm kadarıyla değil mi?

biz malumunuz geçen haftaki kazadan sonra annemlere gittik, biraz da uzun kaldık dünm gece geldik. elifle kalabalıkta olmak daha güzel, eğlenceli geçti ama tabii gittiğimiz yeri çok dağıtıyoruz, o kısmı zor biras kenfi evim gibi rahat da davranamadığım için :)

nerocum hoşgeldin, hayırlı olsun yeni yaşam tarzın

birsenc,im orda net olmnadığı için giremedimm.

ptesi dikişlerimi aldırıcam inşallah, nasıl kaşınıyo anlatamam. artık alnı façalı bi tip oldum valla, belalı kabadayılar gibi

Selam.........
Aman ya bu ne Hiiiiiiiç kimseler yok beee

WOMEN oh sefan olsun eğlenmişsin ne güzel.Ama canım boşver milleti ne derlerse desinler sen eğlenmişsin ya ona bak.

Bende yağıza nişan için siyah çizgili gömlek,kırmızı askı ve kırmızı papyon aldım.
Ama çoooook yakıltı erkeğime ya
Bakalım bizim nişan nasıl geçecek,kesin tulum olur bizdede,erkeklerde kurdularmı halayı süper oluyor valla.
Benim düğünde tulum ayarlamışlardı insanlar oynamaktan donlarına kadar ıslanmışlardı terden halen konuşulur çok güzeldi diye.:81:

Misafirlerim vardı benimde bugün,annem kardeşim gelinimiz.kahvaltıdan sonra attık kendimizi dışarı doğru kardeşimin nişan takımını almaya onuda hallettik,çok şık bir takım aldık:81:

selamm millet nasılsınız ay ben 3 gündür deli bi baş ağrıs ile uyanıyorum birsenin adet öncesi migren sendromu banadamı bulaştı ne yaaa çatlıyo başım
bende bugün dip köşe güzell bi temizlik yaptımm heryer leş olmuştu yorgunum alışverişe gidecektim gitmeidm hem çok sıkışığız bu ara hemde çok yorulmuştum o yüzden erteleidö haftaya artık

artvinli yağız palla güle güle giyinsin canım fotoları bekliyoruz
yavrukirpi vallaha sokakta gören sendne korkar laf felan atmaz bu keisn vukuatlıdır der hahaha
birsom eğlenilmiş ohh sefan olsunnn
artvini sağ anam gittiği yere kadr sağğ şifa niyetine içsinnn

Canancım oh temiz evde otur ağız tadıyla canım...
Banada lazım dip köşe temizlik,yarın yapıcam kısmetse eşimde geç geliyor zaman geçer iyi olur.
Şık olsun oğlum teyzesii,valla kardeşim dalga geçiyor kendime bile bu kadar çok aramadım kıyafet diyoranca bulduk gönlümüze göre:81:

Cevaplarınız için saolun kızlar
Bende sağmaya karar verdim,eşimin dediği gibi 3 5 cc ilaç veriyoruz anne sütü daha değerli sağ diyor oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…