merhaba kızlarrrr,
azıcık bakabildim geçmişe çok b,ir aksiyon yok gördüğüm kadarıyla değil mi?
biz malumunuz geçen haftaki kazadan sonra annemlere gittik, biraz da uzun kaldık dünm gece geldik. elifle kalabalıkta olmak daha güzel, eğlenceli geçti ama tabii gittiğimiz yeri çok dağıtıyoruz, o kısmı zor biras kenfi evim gibi rahat da davranamadığım için :)
nerocum hoşgeldin, hayırlı olsun yeni yaşam tarzın
birsenc,im orda net olmnadığı için giremedimm.
ptesi dikişlerimi aldırıcam inşallah, nasıl kaşınıyo anlatamam. artık alnı façalı bi tip oldum valla, belalı kabadayılar gibi
Selam.........
Aman ya bu neHiiiiiiiç kimseler yok beee
WOMEN oh sefan olsun eğlenmişsin ne güzel.Ama canım boşver milleti ne derlerse desinler sen eğlenmişsin ya ona bak.
Bende yağıza nişan için siyah çizgili gömlek,kırmızı askı ve kırmızı papyon aldım.
Ama çoooook yakıltı erkeğime ya
Bakalım bizim nişan nasıl geçecek,kesin tulum olur bizdede,erkeklerde kurdularmı halayı süper oluyor valla.
Benim düğünde tulum ayarlamışlardı insanlar oynamaktan donlarına kadar ıslanmışlardı terden halen konuşulur çok güzeldi diye.:81:
Misafirlerim vardı benimde bugün,annem kardeşim gelinimiz.kahvaltıdan sonra attık kendimizi dışarı doğru kardeşimin nişan takımını almaya onuda hallettik,çok şık bir takım aldık:81:
selamm millet nasılsınız ay ben 3 gündür deli bi baş ağrıs ile uyanıyorum birsenin adet öncesi migren sendromu banadamı bulaştı ne yaaa çatlıyo başım
bende bugün dip köşe güzell bi temizlik yaptımm heryer leş olmuştu yorgunum alışverişe gidecektim gitmeidm hem çok sıkışığız bu ara hemde çok yorulmuştum o yüzden erteleidö haftaya artık
artvinli yağız palla güle güle giyinsin canım fotoları bekliyoruz
yavrukirpi vallaha sokakta gören sendne korkar laf felan atmaz bu keisn vukuatlıdır der hahaha
birsom eğlenilmiş ohh sefan olsunnn
artvini sağ anam gittiği yere kadr sağğ şifa niyetine içsinnn
sağol artvin limde bunların elinden temiz temiz oturmak pek nasip olmuyor yaaakirletmeye başladılar bile olsun canları sağolsun annelerieşek gibi temizler hhahahaah
mamalarınu yedirdim sallıyom bendeee
uyusunda büyüsün nenniiiii
bu arada müjde oğlum tay durmaya başladı yürümeside uzun sürmez işallahhh
canım o gün resimleri artvinlinin makineleri ile çekmiştik yaaa bende resim yok ondan alalım resimlerii
dediğin gibi ev kirlendi bileee
ay bu maddiyatı ne yapacağız bilmiyorum vallaha ya bi 15 tatil bile sarstı yazın ne halt yiyeceğiz acaba kocişin kursundna biride kapandı özel öğrencisinden bi tanesinide iptal etti 2 kuruş için değmez dedi resmen babasının hayrına gibiydi ya 2 saat derse geliyo kız 50 lira para veriyo tanıdık diye onu bile çok görerek tan-bi millet matematik dersinin saatini 100 liraya veriyo ya bizimki 25 liraya veriyo verme boşver dedim boğaz patlatmana değmez
offf offff öyle işteeee
WOMEN bende yağıza sünnet düğünü istiyorum.Ama bizimki eltimin oğluyla beraber olacak mevlüt olur sanırım salon tutulur yatak süslenir ama oyun olmaz sanırım..
Hayallerimde oğluma sünnet takımı giydirmek vardı,ama kızımıda hayal ederdim onada gelinlik isterdim hep taaaaa evlenmeden önce...Kızım olması zor gibi ama oğluşa kısmet olur hayallerim inşallah...
Hıııı kemençede süper oluyor yaa...Ama bizde pek olmaz genelde rizelilerde olur......
Biz tulumcuyuz yani:)))))
CANAN eşşek gibi tem,zler haaa.Bak buda güzeldi hepimiz aynıyız bee canım.
Mustafayada maşallah annesi Yürümeside an meselesi desene
Bizde artık tutunup kalkmaya çabalıyoruzBugün ilk arabam varya ondan alayım dedim yağıza ama çok pahalıydı ya 69 du zannedersem gereksiz dediler ama benimde aklımda kaldı.
Belki tutunup daha rahat yürümeye çabalardı....
taşınmak zor iş vallaha birsencim allah gani gani ayrdımcın olsun hele iki çocukla çok zorrrrr
bende hafta sonu durmadan tıkındım strestenmidir adet öncesindenmidir nedir 1 kilo almışım off yaaaa
ay artık adet öncesi bende göğüs hassasiyeti olmuyo ya sen söyleyince farkettim hamilelikten sonra hiç göğüsleirm ağrımıyo benimm
winston cnm geçmedi demek hee daha tuhhhh ....dikkat et cnm yaaa.....kuzularda inş. hemen atlatır zor valla.. yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?