İkiz Anneleri Geyik Paneli

kirpoşum seni çok merka ettim ,ama arayamadım cnm.....hayatım öle hızlıki bu ara ve karışık anlatamam...demek annendeydin....siz tek bebekle dağıttık diyorsanız...annem bize söylediklerinde haklı o zaman.hahaha ...he bu arada bence sen nicikini değiştir façalıkirpi olsun...hahhaha :) şaka bi yana inş. iz kalmaz cnm yaaa

ohhhh yoğunmuşsun ne güzel...yağız paşa güle güle giysin aldıklarını resimlerini bekliyorum valla..daha cananda çekilenler konulmadı ama neyseeeeeeeee canan sanada geçerli bu lafım heee

ccanım düğün çok güzeldi kemençeye bittim valla...karadeniz kültürünü sevmeyenler için hoş olamaya bilir ama çok hoştu...millet oturmadı yaa.....bende allah izin verirse alişle ömerin sünnet düğünü için istiyorum horon ekibi ile yaaa.....ama uzun bi zaman var....

evet cnm adettendir...çok şükür benm bu sefer öle ağır olmadı...ama halsizlik göğüs hassaiyeti sinir hakimdi...ağlama vurdu hahha valla menepozumu düşünemiyorum yaaa....dörtmevsim gibi geçer....
evin güle güle kirlensin diyeceğim ama çoktan kirlenmiştir bile hahah .....iyi olmuş ama
benimde sinirim kalkıyor artık bu eve düzensiz yaşam beni geriyor...heryer leşş...

paranın adı var valla canım....bizde nakit dönemine geçtik vee bu ay evimizin ilk taksidini verdik...en ufak hesapsız hareket bizim için çok zor valla....bu ay geçen aydan hastane parası kalmış k.k da 200 tl fazladan yatırdık...uyuz oldum valla.....tabi düğünede taktık...bu ay çok sıkı gideceğim ev için alışveriş yapmadık bizde...evdekilerle idare edeceğim....zaten haftaya annemde olurz yine...usta işleri için...ondan sonrada taşınma yerleşme gerçekleşir...ay biter...annemlere eve üç beş alırız...ay başı gelir yaa....inş. yettiririm parayı....

sağol artvin limde bunların elinden temiz temiz oturmak pek nasip olmuyor yaaakirletmeye başladılar bile olsun canları sağolsun annelerieşek gibi temizler hhahahaah

mamalarınu yedirdim sallıyom bendeee

uyusunda büyüsün nenniiiii

bu arada müjde oğlum tay durmaya başladı yürümeside uzun sürmez işallahhh

canım o gün resimleri artvinlinin makineleri ile çekmiştik yaaa bende resim yok ondan alalım resimlerii
dediğin gibi ev kirlendi bileee

ay bu maddiyatı ne yapacağız bilmiyorum vallaha ya bi 15 tatil bile sarstı yazın ne halt yiyeceğiz acaba kocişin kursundna biride kapandı özel öğrencisinden bi tanesinide iptal etti 2 kuruş için değmez dedi resmen babasının hayrına gibiydi ya 2 saat derse geliyo kız 50 lira para veriyo tanıdık diye onu bile çok görerek tan-bi millet matematik dersinin saatini 100 liraya veriyo ya bizimki 25 liraya veriyo verme boşver dedim boğaz patlatmana değmez

offf offff öyle işteeee

bana gelince efendim...ben bu sabah 8.30 da kalktım bu ara ömer bey uyumuyor sabahları zaten aynı anda ikiside uyusa bi sorun var derim...

kalkmış babasınıda kaldırmış..benide kaaldırdılar...9.30 za kadar takıldık yatakta...sonrada ben kalktım...market yapem dedim...hem bu hafta için sebze alayım dedim...gittim markete ıspanak,domates,salatalık,portakal,kabak,biber aldım..anam karnıbahar sordum tane 3 tl dedi kendinden geçmiş....almadım bende...bugünde buzlukta mantı vardı onu yeriz dedim...eve geldim kahvaltı hazırladı eşim..yemek yedik..anam sofrada mümkün değil bu veletlere yemek 5 parmakla herşeye dalıyolar....zor yedik..kaldırdı eşim sofrayı....ben bir iki çamaşır işine baktım....ağırlık çöktü üstüme...eşime dedim öle uykum varki kaldıramıyorum kafayı...eşimde benimde dedi..hadi baktık saat 1 çocukları uyutalım dedik...anam yok ikiisde bana gelmiyor...eşim kafayı yiyerek birini omzunda birini ayağında uyutmuş...bende peteğin yanına yattım uyudum valla....saat 3 dü kalktım..annem ısrarla tlf arıyor....evime gitmiş ölçü almış mutfağa tül yaptırıyormuş...annemin bir komşusuda güneşlik almış yok demiştim...mahçup oldum valla ....neysem karşı komşum geldi onun oğlu marangoz ben ona demiştim gardolabı kesitrmek istiyoruz diye...neyse oğlu geldi baktı..tmm dedi ben keserim dedi..sağolsun para mara istemeyiz dedi..bende balkondaki masamı sandalyemi onlara verdim..tekirdağa ev yaptırıyolar...orada kullanırlar....sonra çocuklar acıkmış ..hemen mercimek çorbası attım ocağa...o pişerken mantı suyunu koydum..çorba pişti..eşim çocukları besledi..bende günlük kıyafetlerimi çuvalladım...çuval kalmamış eşiminkiler kaldı..yatağın üstü arap saçı gibyidi onları topladım..mantıyı yaptım...yedik..sonra çay faslı vs.. şincikde kanepelerin yastıklarını yıkıyorum...onlarda kurusunda paketlerim....bütün tüllerü yıkadım nasıl olsa kırışacak artık ütüleyip takarım....

bir hafta sonunuda bitirdik. valla..

ehhh o zaman sana çokkk kolay gelsin birlikte devrim mustafa alemde olurlar keşiflere çıkarlar....

WOMEN bende yağıza sünnet düğünü istiyorum.Ama bizimki eltimin oğluyla beraber olacak mevlüt olur sanırım salon tutulur yatak süslenir ama oyun olmaz sanırım..
Hayallerimde oğluma sünnet takımı giydirmek vardı,ama kızımıda hayal ederdim onada gelinlik isterdim hep taaaaa evlenmeden önce...Kızım olması zor gibi ama oğluşa kısmet olur hayallerim inşallah...
Hıııı kemençede süper oluyor yaa...Ama bizde pek olmaz genelde rizelilerde olur......
Biz tulumcuyuz yani:)))))

CANAN eşşek gibi tem,zler haaa.Bak buda güzeldi hepimiz aynıyız bee canım.
Mustafayada maşallah annesi Yürümeside an meselesi desene

Bizde artık tutunup kalkmaya çabalıyoruzBugün ilk arabam varya ondan alayım dedim yağıza ama çok pahalıydı ya 69 du zannedersem gereksiz dediler ama benimde aklımda kaldı.
Belki tutunup daha rahat yürümeye çabalardı....

taşınmak zor iş vallaha birsencim allah gani gani ayrdımcın olsun hele iki çocukla çok zorrrrr

bende hafta sonu durmadan tıkındım strestenmidir adet öncesindenmidir nedir 1 kilo almışım off yaaaa
ay artık adet öncesi bende göğüs hassasiyeti olmuyo ya sen söyleyince farkettim hamilelikten sonra hiç göğüsleirm ağrımıyo benimm

heee demek artvinlide bak yaa hala atmadı resimlerii hatun...ben olsam o gece atardım
ama herkes ben gibi 7 aylık değilki anam .....

sorma canım yaaa para durumu herkes aynı ,rabbim yinede aratmasın bugnleri sağlık versin valla yaa...başka bişey istemem...benimde tek isteğim yerleşelim kenara 3-5 koyup çocuklara hastane masrafı olarak ayırmak ...ama zor gibi iki doğum var ki biri doğurdu bir altın...biride doğuracak...off

yaa şu doğuranın biri eşimin amcasının toırunu kızın annesi bana 1 altın birde örgü ikitane yelek getirdi...ama ozaman altın 80 tl idi...şimdi 120 tl ben yanına bişey koymadan gideceğim valla iki takım pijama alsa eşim en az 20 tl tutacak ne gerek var....kızın kendisi zaten gelmedi bile çocuklara annesinin hatrına gideceğim...

diğerinede öle yapacağım.....bakalım eve geçince ne kadar arttıracağım...havalarda soğuyacak zamnı buldu heee ne kadar doğalgaz gelir bilmem ...buraya bu ay az gelir 2 haftadır ben annemdeydim...öteki ev zaten çok sıcak oluyormuş...inş.doğalgaza az yatırım yapacağız..

kısss resimler dedik heççç duymamışsın bakıyomda...
biz kemençeciyiz kuzum...siz nirelisinizki yaa rizede tulum oluyor trabzonda kemebçe tulum karışık oluyor......
bence o ilk adım arabasımıdır nedir alma ben salak gibi cicho nunki aldım 140 tl verip çok az süre kullandılar şimdide kavga var keşke bisiklet alsaydım ama bu sene pedallı bişi alacağım plastik olanlardan annem yakın park yakın yaza hergün parktayız valla....allah izin verirse...

taşınmak zor olmuyor aslında ama böle gereksiz bi kalabalık var...bide kociş tam bu kargaşada çok seyhate gitti yaa daha çok bunaldım ben valla....bi oaraya bi buraya ..delireceğim yaa zaten düzen yok iyice sapıttık...çocuklarda öle...bide beklemekte zor evin içindeki kadın bugün ölee salak salak oturuyormuş...anneme demiş bizim aldığımız evin içindekiler çıksın ben ertesi gün toplayıp çıkacağım demiş...salağa bak..hiçç demiş öle hazırlanamam birgünde atarım çıkar demiş...zaten pis bişey ben artık bütün fayansları çamaşırsuyu ile yıkarım antrede dahill..inş. zehirlenmeden bitiririm işimii

ana iki yastık yıkayana kadar kaçtınız.....

canan garusu nereye gitti bilmem...

neysem bütün kanepe yastıkları yıkandı.....bütün peteklerin üzerine yerleştirdim...

8 tane yastığı varmış beeee .....şimdi çamaşır attım...bulaşık maki.bitmiş...sütümü koydum
yatacağım....

bu arada eylülle konuştum kızlar....taşınmış evine...ama yerleşememiş..kaynanası varmış yanında yüzsüz kadın...bişeyede yardımcı olmuyormuş kıza....kızlarını annesine bırakmış...2 gündür ondalar dedi....rabbim kolaylık versin valla sabah 5 de yattım dedi...kız...allahım işlerini kolaycık halletmek nasip etsin yaaa...demekki kaderleri buymuşş...

anam bakıyormusunuz bilmem ama bakanlara fikir olur
yazayım listemii

p.tesi....ıspanak,makarna,salata yada yoğurt....(ben makarna yapmam diyetteyim)
salı....kurufasulye,pilav,salata...
çarşamba.....salının aynısı (genelde kurubaklagil 2 gün yenir bizde)
perşembe.......kabak dolma ,mercimek çorba,yoğurt
cuma...yöresel yemek....karalahana pişireceğim...(siz karnıyarık,yada,tavuk yemekleri yapabilirisnz)

kimseler gelmemiş günaydınlar ...sabha erkenden kalktık...yine..çocukalrı besleidm kendim daha yiyemedim...bişiler yiyip ev işine dalacağımm

herkese merhabalar...
okuyup çıkıyorum bir kaç gündür..
iğnelerim bitti ama hala iileşemedim ne keçiymiş bee inata bak gitmiyo
tabii çocuklarada bulaştırdım onlarında burnu akıyo tıkanıyo cumartesi onlarıda doktora götürdük ilaç verdi ama benim eşşek oğlum ilacı içerken anında kusuyo burun damlasından bile kusuyo çocuk yaa her taraf kusmuk içerisinde...
perşembe temizlikçi gelecek artık inş evim temizlenir..
bu arada arnica borayı aldık bir kez kullandım şimdiye kadar ama şimdilik ii gibi süpürgenin başında fırça var saçları falan topluyo güzel yanii...
birsen allah kolaylık versin ama çoğu bitti azı kaldı işlerinin temiz şeyleri yerleştirmek kolay olur artık..ama fazlada temizlik moduna girme çamaşır suyu falan allah korusun hasta olursan daha kötü olur..herşey olacağına varır yavaş yavaş yap bence içine girdiğindede yaparsın o çamaşır sulu işleri nasılsa...
canan hadi gözün aydın mustafanda ayaklanıyo durmak yok canana artık:))çok masraf var yaa çook cumartesi dr a gittik 22 şerden muayene 34 falanda ilaçlar tuttu süpriz bi masraf bu yani daha araba koltukları alınacak falan filan masraf bitmiyooo...
bu arada isofixli mi alayım araba koltuklarını????önerileriniz neler???
artvinli facede baktım fotolara süper görünüyosun ama merak ettim bişey konuşabildiniz mi konuştuysanız bişey anlayabildiniz mi:)))geçende ben abimin eşi ve amcamın gelini bir araya geldik abimlerinki 20 aylık amcamın torunu 13 aylık birde benimkiler ne oturduğumuzdan anladık ne de konuştuğumuzdan...benim yeğenim çok seviyo benimkileri amcamın torunda sevmek istiyo cici yapacak ama yeğenim bi itekliyo çocuğu sevme diye al sana kavga sebebi birde onun elinden oyuncakları alıyo benimkilere getirmek için benimkiler zaten susmuyo velhasılı biz artık görüşmeme kararı aldık:))
bu arada nişana da hazırlanmış sayarım ben seni yağıza kıyafet tamamsa sen nasılsa bulursun:))ay keşke bizimde şöle bi yakının düğünü falan olsa da bi hareketlense etrafım ama acaip monotonuz yaa bütün günlerim aynı hiiç bi farkı yok günlerimin bi diğerinden(
kirpi şimdi daha iisindir inş
düşündümde günlerdir yazmamamın acısını çıkarttım sanki

winston cnm geçmedi demek hee daha tuhhhh ....dikkat et cnm yaaa.....kuzularda inş. hemen atlatır zor valla.. yaa

Günaydınlar herkese....

Oğluşla kahvaltımızı yaptık azcuk oynadık uyuttum şimdi,işlere dalmam lazım...
Bu ara çok mız mız ya sürekli tepemde hep kucak hep kucak.
Eşim kızıyor her ağladığında alma diye ama nasıl almıyım ya gözyaşıyla ağlıyor sıpa.
Yine öksürüyor balgamlı birde,dr.aradım getir dinlemem lazım diyor,ama eşime ulaşamadım.
Bu seferde sağlık ocağınamı götürsek acaba,ayda iki kez 150 ağır gelebilr bize(((

WİNSTON geçmiş olsun canım ya.
Valla ne inat giripmiş bu bee.Yağızda atlatamadı daha,sürekli tekrarlıyor.
Nişana hazırız ailecek canım:)))
Haftaya bohça gidecek ama ben gidemiycem tabi((
Canım kouşabildinizmi demişsin eh işte:))))
7 çocuk vardı curcunayı sen düşün:)))

WOMEN eylül taşınmış demek,ah canım ya çok sıkıntısı vardır şimdi.
Yakın zamanda taşınmış biri olarak allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…