İkiz Anneleri Geyik Paneli

bende yazayım mnümüüü
p.tesi... taze fasülye ,pilav .yoğurt
salı... patates biber kızartması domates sos ile kırmız mercimek çorbası
çarşamba...pırasa . makarna salata
perşembe kuru pilav yoğurt
cuma kuru pilav yoğurttt

cumarteside kara lahana sarması istiyrum ama ben pek beceremiyorum lahana almıştım kıymada veririm kaynanam sarar kendi çok sevdiğinden hayır demez bu işe:)

bi iyileşemdidn çorlu karı sende yaaa kocişin seni alırken chek up yaptırmadımı sana adamın paraları hep hasatenye gidiyo hahahah

vallaha isofixli koltuklar direk şaseye bağlandığı için sağlam olduğunu söylüyolar ama takıp çıkarmak çok zor atıyotum arabaya ekstradan biri bindimi koltuğu çıkarıp çocuğu kucağımıza alıyoruz biz yani takıp çıkarmak zor oluyo isofixlile riçinonu söyleyeyim ilk olraka ayrıca emniyet kemerine takılılanlarda sağlam bence emniyet kemerinin açılıpta yolcunun koltuktan çıktığını duymadım ben hiç

kraftın omega modeli vardı yara armor vardı o güzel mesela chıccolar gğzel maxi cosiler güzel benimkinin linkini atayım benimkinede bak isofizli değil ama ektra bi aparatı ile emniyet kemerini sıkıştırıyo ve koltuk gıdım desen oynamıyo yerinden

Maxi-Cosi Priori XP Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bu koltuğum içinin de geniş olmasından memnunum ben

WOMEN CANAN oh menüler hazırlanmış.Şimdiden afiyet olsun size..
Benimde bugün menüde sebze çorbası ve lahana sarması var..
Bende tam temizliğe başladım yağız takır takır öksürüyor hemen dr.aradım gelin dinliyeyim dedi.Eşimi aradım hazırla hemen çocuğu götürelim dedi.
Şimdi geldik,ciğerler temiz şükür,ama boğazımız kızrmış,ilaçlar verdi vitaminlerde verdi.
Alttan iki üstten 1 diş hazır dedi,hazır ama gelemiyor nedense:)))
Neyse boyumuz 70 cm,kilomuda 8,5 olmuş
Artık balığa başlıyalım dedi,sabah kahvaltımızı söyledim verdiklerin gayet güzel devam dedi.
Artık kurubakliyata başla ve yumurtayıda tam ver dedi beyazınıda yani,biraz cıvık yap içine ekmek içi ufala ve peynir rendele öyle yedir dedi.

maşallah yağıza
yumurtanın beyazı 1 yaşpından önce verilmiyo diye biliyorum ben ama..birde tam pişirilmesi gerekmiyo mu mikroplarının ölmesi için..

Herkese merhabalar....ben çok yorgun bir haftadan yeni bir haftaya yine yorgun başladım...cumartesi kızlarımın doğum gününü kutladık...yaklaşık 30 yetişkin ve 10 çocukla çok katılımlı bir parti oldu...çağırdıklarım sadece çok yakın bir kaç dostum, anane,babaanne,hala teyze..ama tabi onların eşleri çocukları derken çok kalabalık olduk...ama tabi bu 30 kişinin hepsi aynı anda gelmedi...bir kısmı akşama doğru geldi..günümüz çok güzel geçti....süslemelerimiz,ikramlarımız ve tabiki prenseslerimin elbiseleri çok beğenildi...başta çok hevesli değildim ama organizasyona başlayınca biraz abarttım..ama değdi çok güzel oldu..kızlarıma çok güzel ciciler oyuncaklar geldi..onlar bile anlamasalarda çok neşelendiler..tabi sonra uykuları geldi ve kıyafetlerden sıkıldılar...bugünde evi toplamakla uğraşıyoruz hala...DİRİMCİM kurabiye tarifin harika oldu...herkes çok beğendi..şeker hamuruylada süsledim..herkes hazır aldım sanmış...doğum günü planlayanlara ayrıntıları isterlerse ayrıca anlatırım...Rabbim yavrularımıza ve bize uzun ömürler versin nice güzel doğum günleri kutlayalım...

kızlar oto koltuğu olarak ben maxi-cosi pearl aldım...benimki izofixli...aslında takıp çıkarmak çok zor değil ama emniyet kemerliler daha kolay tabiki...birde ben kızların arabada kesinlikli ama kesinlikle kucağa alınmasına izin vermediğimden koltuk çıkarmak bizde söz konusu olmuyor...yani bizim arabaya 3. bir yetişkin binemiyor...birkez annem aralarında oturdu oturmak denirse mahvoldu...biz koltukalrımızdan memnunuz...ben römer alacaktım ama bunlar daha hoşuma gitti...yanlız şunu belirteyim maxi cosinin koltuğu ayrı izofix bazası ayrı satılıyor...koltuğun fiyatı 600 civarı bazada 500 gibi..bazaya ana kucağıda monte olabiliyor..bu yüzden koltuk 1000 lirayı geçiyor...bu biraz fazla bir rakam ama ben oto koltuğu konusunda takıntılıyım...yani güvenli olsun istedim ve bayağı araştırdım gerçektende çarpışma testlerinde maxi-cosi ve römerin ödülleri var...yani bu kişiye göre değişir...

bu arada bizim arabamız spor bir model yani bagajı ufak ve bizim kızların eşyaları hiç sığmıyor ...tabi biz yeni evliyken aldık iki kişi için çok idealdi...bu hafta sonu araba baktık eşime kalsa alalım hemen diyor dedim dur bakkaldan peynir mi alıyorsun...bu araba idare eder dedik ama sığmıyoruz artık...en geniş arabaların, jiplerin arka koltuğuna bile 2 çocuk koltuğu konunca araya bir kişi mümkün değil sığmıyor...onunu için aslında minibüs falan çok idealde onuda ben kullanamam...zaten çok pis araba kullanıyorum bide minibüs kullanırsam Gebze-Harem hattı minübüsçülerinin hepsiyle yarışırım, hepsiylede kavga ederim..bakalım biraz daha araştırıcaz..hayırlısı olsun...
geçmişe çok bakamadım ama umarım herkes iyidir...

evt yaa araba konusu çok sıkıcı şimdilik arkaya sığıyoruz ama büyük koltuklar gelince ne olacak bilinmez...cybex diye bi koltuk markası buldum 9-36 kilo arasında kullanılıyo mantıklı geldi banada bir kaç tane alamıcam koltuk bir tane olsun istiyorum eskiyeni saklayacağım yada vereceğim birileri yok..artık bizim gibi ikiz ailelerine doblo veya kangoo paklar:))

femalex cnm yaşınız kutlu olsun...cadıların artık çocukluğa doğru yol aldı..ne güsel....

resimlerini görmek isterdim merak ettim..............

araba olarak doblolar da güsel...onu kullanamazmısın...neyse hayırlısı olsun hakkınızda....

rabbim bizede nasip eder inş..

ayyyy bugün çok halsizim yaaa uyku hali var fenalardayım...uyumak istedim ama uyuyamadım ...kuzular tepemde....

hala ıspanağamı pişiremedim....neyse 7 kadar yolu var....

doğumgünü diyince siz benim kuzularımında gelmiş doğumgünü yawww....

ben bu sene aile ile son doğumgünü yapacağım...

ve bu sefer ilki gibi menü düşünmüyorum...

tavuklu pilav ayran-kola ...pasta olacak..salatada yaparım....zaten aile ve arkadaşlar ayrı olacaklar...

maddiyatımı ayarlarsam ufak bişey düşünüyorum....

mayıs grubu arkadaşlarımla yalavoda 2.yaşımızı kutlayacağız sanırım

selam kızlaarrrr...
kuduzlarım şimdilik uyudular,bu gece kaç nöbetine kalkacaklar bakalım
herkes iyidir inşallah,geçmişe bakamadım fazla..femalexx nice yaşlara canım hepimizin kuzular büyüdüler maşallah
kızlar bişi sorcam yaa benim melina hep biraz sinirliydi ama son bikaç gündür hırçınlaştı istediği olmayınca kendini yerlere atıyo,elindekini yere atıyo falan çok sinir oluyorum ama böyle durumlarda o sırada ilgisini başka bişeye yönlendirmek gerekiyormuş ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama nolcek bilmem daha kötü olursa diye korkuyorum yaaa

iyi geceler herrkese,

femalex yeni yaşınız hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah. artık resmen bebeklikten çocukluğa adım attılar :) kızların bir resmini eklersen seviniris
artvinlim maşallah yağıza
winstoncum sen haaala o gribi mi atlatamadın yaaa, kaç hafta olsu bu kadar uzarmı, enfeksiyon ciğerlere inmiş olmasın bir tetkikte fayda var bence de.
ben de menümü ptesiden belirlemek istiyorum yaaa, mesela yarın fırında ıspanak mantar havuç fln karışımı üzerine kaşar rendesi ile yaptığım bir yemek var, onu düşünüyorum. amcası elifi görmeye geldi izmirden bakalım nasıl bulacak, en son 3 gfünlükken görmüştü :)
canancım oğluşun da yürümek üzere haa, çok sevindim darısı bizlere olsun. offf işim var ama hiçç çalışasım yok. para harcamaya fırsat olmayınca kazanmanın da zevki kalmıyor sanırım

iyi geceler herkeze inşlah herkez iyidir...
bayagıdır giremiyorum eşim buradaydı çogunluklada evde ..bugün tekrar gönderdik .kazasız belasız gidip gelir inşallah .
egem diş çıkardı .artık bir dişi var emrede dört gündür hasta ateşli kusuyor .bugün biraz iyi oda üçüncü dişini çıkaracak epey zorluyor onu .inşallah çok çobuk çıkarır yazık çok yoruldu.tabi bende.
bugün sinirlerim bozuldu çok berkin servis şöförü geçen arkadaşın oğluna vurmuş bu günde berkin agzını arattırdım arkadaşın kızına .banada vurdu ama anneme söyleme kendi annenede söyleme anneme söyler demiş çıldırdım resmen .annecim ben götüreyim seni dedim hayır servisle gidecegim diyor şimdi servisten alsam cezalandırmış gibi olcagım.bu sefer bana hiç birşeyini söylemeyecek
kafam allak bullak oldu servis şöförünü aradım oda açmadı tellini sinirden kuduruyorum resmen .berk bir tamam anne dese ben yapacagımı biliyorumda elim kolum bağlandı .şakadan bile yapsahakkı yok böyle birşey yapmaya neyse yrın halledecegim bakalım neler olacak .şu yazıyı yazmam yarım saati aldı emre çok huzursuz durmadan uyanıyor .....

iyi geceler şekerler........

anacığım valla 7 gün regl sürüyor 6 gün iğrenç bir başağrım bıktım valla bu baş ağrısından...kızları yeni uyuttm inanolmaz başım ağrıyor bir size bakayım dedim......ayrıca 8 saattirde sular yok oda beni ayrı bir sinir etti damla su kalmadı evde........

aynen canom baktım annem tek başına başa çıkamayacak benim cadılarla ee bir sürü parada bakıcıya vermem yani 2 sene kendim bakarım en azından....bir daha bu zamanlarını nerde göreceğim kuşlarımın...:)))

sağol cnm.....kızlarımda bende iyyim çok şükür ......3 gün sonra 10 aylık oluyoruz inşallah dolu dolu......dişlerimiz incimde 4 tane oldu......ipeğimde 2 tane var zaten hatun daha 15 gün oldu diş çıkaralı geç çıkardı inciye göre.......doğum gününe gelince inşallah yapacağım kuzum hem havalarda güzel olur bahar olur......

yağız nasıl kuzucuk....?????
kimin nişan hazırlığı var sizde hayırdır....??????
sen neden gitmiyorsun annen bakacaksa yağıza?????
aslı nerde neden gelmiyor???? bak bende sana sıraladım soruları heheheheh

her zaman beklerim hayatım......muckssss

sağol cnm......

ne oldu sana geçmiş olsun hayatım ?????

al bendende şekerim beynim akıyor sanki......

ay inanmıyorum ya nasıl vurabilirler...adi herife bak sen pislik şikayet edin bence okula ay ne yazacağımı bilemedim valla şerfsiz köpek....

günaydın kızlarr
günümüz kutlu,mutlu olsunnn

Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.
NAZIM HİKMET

öpüyorum hepinizi ve bebişleri

günaydın kızlar,

artvinlim inşallah yeniden tadarsın kız evlat sevgisini de, Allah yazğız paşaya uzun sağlıklı ömürler versin.

kadınlar günümüz kutlu olsun, tarihçi ben de çook severim nazımın bu şiirini.

nerocum geçen hafta evin içinde düşüp alnımı yardım ama öyle böyle değil 10 cm kemiğe kadar açıldı. bugün de dikişler alındı ama bayaa iz kalacak gibi.

birsencim geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyilerdir.

nefescim ne demek vurmak yaa, servis şöförü de kim oluyor yuhh artık,haddini bildirin şuna.

winston, canan, femalex, karanarsal, dilemma veee diğperleri sizlere de günaydınnn

ohh kocaman oldu yağız bebede kız daha dün 4 haftalık hamileyim diyodun daha dün bi doğsada başka bişey istemem diyodun :)))
doğum gününğz kutlu olunn nice güzel mutlu yaşlaraaaa

biizm arabada spor model ya vallah hiç sığamıyoruz yazın sivasa giderken halimiz görülmeye değerdi vallahi resmen ben arabada fazlalık gibiydimmmm ben değiştirmeyi düşünmüyorum ama aslında bi ara kangolara felan epey heves ettim ama büyüdüler bile eskisi kadar yükümü zolmuyo kiiii
canım ben daha öncede söyleidm tekrar söyleyyeim 9-36 lar knma kuzum bebekler 36 kiloya gelidklerinde en az 8-9 yaşında olacaklar biz bu koltukları taş çatlasın 5 yaşına kadar kullanırız bence onra sığmaz artı rahat edemz çocuk sonrasınd ayükseltici alırız çocuğun rahat hareket etmesi adına
doğum günü haa vallahi iştahım açıldı ilk parti snein hadi yapra eğlenelim vallahi şöyle yaaaaa 8 nisnı çok geçirme sonraki haftasına yap hemennnn
merhaba kızlar,herkes iyidir İnşallah..öpüyorum hepinizi..
merhaba bende öpüyorummmm
benim mustafada kafasını yere duvara kapı kenarlarına vuruyo DU sinirlenince -DU diyorum artık yapmıyı gibi bişi ben hiç oralı olmadım görmezdengeldim yaptığı bu hareketi dikkatimi çekemeyince bıraktı oda
sen kazan canım yaza bolca harcarsın façalı güzelll
aa aaa daha neler duyacağız yarabbim sen şöförü ara bi güzel haklaaaa
çok güzellll

bütün emekçi kadınalrın kadınlar gününü kutluyorum bendeeee
Günaydın........
günaydınnnnn

sana da günaydın cnımmmmm

nasılsın bakıcın başladımı işeeeee

ömerim hastaymış konuşamadımkankamla yaaa

bebeler hep hasta vallahi allah annelere sabırlar versinnnn

bende yaramazlarla uğraşıyorum masanın altına giriyolar yabunu öğrendiler sonra sandalyelere çarpıp çıkamıyolar
mustafa kızın parmağını ısırdı şimdiii
devrim mesela mustafanın elindne bişey aldı ya ayağa kalkıp kaçıyo devrim mustafa yürüyemiyo ya yapışıyo devrimin hırka yelek bluz nesi varsa devrim ayağa kalkıp kaçmaya çalıştıkça pençeleri ile tutup yere çarpıyo kızı çok fena oldu yaaaa

yok canancım mayıs dedim ben kadına, bu ara bi samsuna gitme durumumuz va r da annemlerle ondan başlatmadım.

birinin yürüyüp diğerinin yürümemesi zor cidden, mustafa da haklı napsın

birseninkiler iyileşmiştir inşallah yaa, ne fena herrkes hasta bi bitse şu kış offf

yavrukirpi geçmiş olsun canım yaa bilmiyodum Allah korumuş dikkat et kendine canım
canancım valla ben de görmezden geliyom ama umarım melina da vazgeçer o kendini yerlere attıkça benim sinirler de zıplıyo valla
gece yine nöbetteydik artık sabır sınırlarımı zorluyorum valla elfin hanım kalkıyo ağlamıyo resmen bağırıyo sıpa hepimizi ayağa kaldırıyo sallamazsan daha çok bağırıyo kabus gibi yani hadi melina da kalkıyo onun sesine senfoni orkestrası gece mesaisinde kafayı sıyırıyorum artık yaaa onların psikolojisi bozulmasın diye aman fazla bağırmayalım yok bilmem ne yapmayalım derken bizim psikoloji aldı başını gitti valla yicem psikolojilerini biz küçükken psikolojimiz yokmuydu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…