İkiz Anneleri Geyik Paneli

ülen geç kaldım diye üzülüdm ama çok ağırsınız yaaaaaaaaa

çekilinnn sol şerit benim haha

hem faceden mayıs gurubuna yetişiyorum hem buraya hemde ömeri uyuttum

ayyy nebilem kuzum yaaa neyse yeter o kadar yemek böğrek kısır vs. meyvede alacağız zaten
mısırda patlatacağım....yiterrrrrrrrrrrrr dimiiiiiiiii

ay hava atmak niyetiyle kesinlikle söylemedim..Öyle anlaşıldıysa üzgünüm...

oyyyyy oyyy makara yaptım kızzz hemende ciddiye almışşş kuzum sen bana bakma delilik yapıyorum ....üzülme sakın heleki benim sözlerime hayat yeterince yorucu şurada makara kikiri yapalım dimi ama :)

oyyyyy oyyy makara yaptım kızzz hemende ciddiye almışşş kuzum sen bana bakma delilik yapıyorum ....üzülme sakın heleki benim sözlerime hayat yeterince yorucu şurada makara kikiri yapalım dimi ama :)

haklısın canım ne bilim bi an yanlış anlaşıldım sandımm

selam kızlar :) geceniz iyi olsun..

bende yarın için kendimize güzel bişeyler hazırlamak istiyorum. kolay ama güzel bişeyler..

çorba yaparım.. fırında patates+tavuk..pilav...salata..

pasta yapmak istiyorum ama ne.....

geçen seneye uyuyarak girmiştim. bide derlerki nasıl girersen öyle geçer..,

yalan vaLLahi yalannn

haklısın canım ne bilim bi an yanlış anlaşıldım sandımm

sanlada olsa insanları az çok tanıyorum ...tek hatam çok güvenip çok değer veriyorum...
ama sana takılacak kadarda yakın görüyorum seni..yani benim delidumbul sözlerimeden yanlışlık çıkarmayacağını düşündüğüm için öle yazdım....karşılıklı anlaştık sorun yokkk :=)mucukss

tatoşş hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmmm

doktorum aklına getirme olumsuzlukkk uyurlarr 3-5 saat inş..

canan erkeğimin anasına istediğin kadar sövvvvvvvvvvvvama kendisine bişiiii demeeeee

evet evet
devrim atakta sayın okurlar mustafayı annesinin salladığını gören devrim hemen çığlıkları basarak mutfağı yatağına gönderip kendisi annesinin bacaklarındaki yerini aldı yarış hızla sürüyo
mustafadan atak bekliyoruzzz

yaklaşık 2 yıl sonra ilk defa bu haftasonu sinemaya gittim...kardeşimin oğlunu ve benimkileri annemle babama sattık kardeşimle eşlerimizi alıp av mevsimine gittik. çok güzeldi film...sinemayı çok özlemişim...

eee hadi kızlar yaa bişey yazmıyorsunuz yawwww

yatacağımm ama ...yarın yemek işleri var bide yatak yorgan işlerini ayarlamam gerek...
biz zaten çocuk odasında yatıyoruz....
annemde bizimle çocuk odasında yatar....
halamlar yatak odamızda yatar....

kadınla küçük kız oturma odasında...çarşaf çıkar koyyy sonra onlar gidince hepsini yıkaa ülennn nevresim takmasını heççç sevmem ben yaaaaaaaaaaa

ülen geç kaldım diye üzülüdm ama çok ağırsınız yaaaaaaaaa

çekilinnn sol şerit benim haha

hem faceden mayıs gurubuna yetişiyorum hem buraya hemde ömeri uyuttum

becerikli kadınsın denecek söz yok diyene sözümüz çok........

senin erkeğinin var yaaa
taaaa anasını bennn .... yapayım hahahah

deli karusun ne diyeyim sana .....

nihayet uyudularrr..bakalım ne kadar gidecek..

hoş geldin canım .

valla benimki gibilerse bu aralar çıldırdılar yarım saatte bir bu en uzunu cıyak cıyak çok ama çok huzursuzlar.nasılda dayanıyorlar bilmem

tabiki sorun yokk yanlışlık çıkarmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…