vilciğimmm bana havamı atıyorsun bende giresunluyumm benim karalahanalarda organik köyden geldii cnm :)
canım sinirimden söylüyorum yaaa yoksa gerçeklik payı yokkk sinirlenince aklıma geleni saıyom işteee
hımmm güzele benziyoooo
canan bunu kıskandı
womenlove cimrilik başkada bu kadarınıda yapmaları lazım ayıp olur yani ne bilimm hiç yoktan meyve felan getirirler ki karşı taraf cimriyse boşver bi çeşit nelerine yetmiyooo
ay hava atmak niyetiyle kesinlikle söylemedim..Öyle anlaşıldıysa üzgünüm...
oyyyyy oyyy makara yaptım kızzz hemende ciddiye almışşş kuzum sen bana bakma delilik yapıyorum ....üzülme sakın heleki benim sözlerime hayat yeterince yorucu şurada makara kikiri yapalım dimi ama :)
ve mustafa tekrara annesinin dizlerindeeee
haklısın canım ne bilim bi an yanlış anlaşıldım sandımm
evet evet
devrim atakta sayın okurlar mustafayı annesinin salladığını gören devrim hemen çığlıkları basarak mutfağı yatağına gönderip kendisi annesinin bacaklarındaki yerini aldı yarış hızla sürüyo
mustafadan atak bekliyoruzzz
tatoşş hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmmm
doktorum aklına getirme olumsuzlukkk uyurlarr 3-5 saat inş..
canan erkeğimin anasına istediğin kadar sövvvvvvvvvvvvama kendisine bişiiii demeeeee
ülen geç kaldım diye üzülüdm ama çok ağırsınız yaaaaaaaaa
çekilinnn sol şerit benim haha
hem faceden mayıs gurubuna yetişiyorum hem buraya hemde ömeri uyuttum
senin erkeğinin var yaaa
taaaa anasını bennn .... yapayım hahahah
nihayet uyudularrr..bakalım ne kadar gidecek..
tabiki sorun yokk yanlışlık çıkarmadımmsanlada olsa insanları az çok tanıyorum ...tek hatam çok güvenip çok değer veriyorum...
ama sana takılacak kadarda yakın görüyorum seni..yani benim delidumbul sözlerimeden yanlışlık çıkarmayacağını düşündüğüm için öle yazdım....karşılıklı anlaştık sorun yokkk :=)mucukss
evet evet
devrim atakta sayın okurlar mustafayı annesinin salladığını gören devrim hemen çığlıkları basarak mutfağı yatağına gönderip kendisi annesinin bacaklarındaki yerini aldı yarış hızla sürüyo
mustafadan atak bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?