sinirlenme canım elinden geldiğince soğuk kanlı ol yapacak başkabişeyimiz yok maalesef tuhaf tuhaf huyları var işteeeyavrukirpi geçmiş olsun canım yaa bilmiyodum Allah korumuş dikkat et kendine canım
canancım valla ben de görmezden geliyom ama umarım melina da vazgeçer o kendini yerlere attıkça benim sinirler de zıplıyo valla
gece yine nöbetteydik artık sabır sınırlarımı zorluyorum valla elfin hanım kalkıyo ağlamıyo resmen bağırıyo sıpa hepimizi ayağa kaldırıyo sallamazsan daha çok bağırıyo kabus gibi yani hadi melina da kalkıyo onun sesine senfoni orkestrası gece mesaisinde kafayı sıyırıyorum artık yaaa onların psikolojisi bozulmasın diye aman fazla bağırmayalım yok bilmem ne yapmayalım derken bizim psikoloji aldı başını gitti valla yicem psikolojilerini biz küçükken psikolojimiz yokmuydu yahu
valla canan ondada haklısın...amaaan zor bu işler ama sanırım karar verdik bakın sizede göstereyim nerde bulabileceğimi de fikriniz varsa sölerseniz tam süper olur..
Recaro Young Sport 9 Ay / 12 Yaş Kesintisiz Kullanım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
günaydın kızlar,
artvinlim inşallah yeniden tadarsın kız evlat sevgisini de, Allah yazğız paşaya uzun sağlıklı ömürler versin.
kadınlar günümüz kutlu olsun, tarihçi ben de çook severim nazımın bu şiirini.
nerocum geçen hafta evin içinde düşüp alnımı yardım ama öyle böyle değil 10 cm kemiğe kadar açıldı. bugün de dikişler alındı ama bayaa iz kalacak gibi.
birsencim geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyilerdir.
nefescim ne demek vurmak yaa, servis şöförü de kim oluyor yuhh artık,haddini bildirin şuna.
winston, canan, femalex, karanarsal, dilemma veee diğperleri sizlere de günaydınnn
selammmmmm.....güzel karular........
günümüz kutlu olsun.....
WİNSTON yok be güzelim hiiiiiiç akrabalığımız yok
Kızlarımı hastane mikrobundan kaybettim canım.
Ama afra rahatsızdı anne karnındayken ölüm sebebi belli yani
Kızlar çay demledimgelsenize
Dün dr.yağızı kilo almış görünce pek bir sevindim.
Ama bende tartıldım kilom karşısında şoktayımtamda nişan öncesi.
Dr.diyorum bu yanlış heralde,yada çocuklar için olunca fazla çıkardı dedim.
200 kiloya kadar tartıyor o dedi
Ve ben halen çikolata yemeğe devam ediyorum:84:
doktorunda baya iç ferahlatıyomuş doğrusu:))
bu arada dün demeyi unuttum yağızın dişler ne kadar nazlı çıktı öle..inş çürüme konusundada nazlı olurlar:)
merhaba kizlar.
artik hic giremez oldum benim durumlar vahim.. kalcamdam bacagima bir agri vardi. cocuklardan oldugunu dusunuyodum. artik dayanilmaz olunca doktora gittim bel kaymasi var dedi korse falan verdi igne ilaclar cocuklarla cok zoe geciyo kucagina almassan olmuyo..
hepiniz iyisinizdir ins.
kızlar size bişi sorucam demir ilacı veremiyorum doktora söledim ete başla dedi bugün çorbalarının içine koydum kıyma yarında aynı çorbayı içerler yarından sonra tavuk eti vereyim diyorum da nasıl???şehriye çorbasına kattım yemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?