İkiz Anneleri Geyik Paneli

İyi insanım dimi ama.........

Nefes bu arada bayıldım berkin duasına.
Kuzum ya kıyamam hiiiiç

bana birde anne dua etmekle kar yagarmı diye sordu ...dene bence belki yağar dedim onun üzerine babasına dua etti hemen ....hiç bir ihtimali kaçırmıyor baba konusunda... neyse pek mutlu bu aralar hatta hat safada şımarık başa çıkamıyoruz babamız kesin 10 gün burda üretime girecekler ..

yağızzzzzzz kadar taş düşsün başınızaaa....erkeğime iyi bakkkk bakimmmm ...ya kociş olmasaaa

Canım rabbim hiiiiiç ayırmasın birbirinizden.....
Sıkıntıların özlemlerin sonu çoooook güzel olsun

şimdi canım küçükken bazı şeyleri bilmiyolardı...
ama artık seni babasını ve herkesi tanıyolar....
eğer insan ayırmazlarsa ...eylenecekleri yerde kalırlarsa ki sen
çocukları daha iyi tanırsın..bırakabilrsin..

ama en büyük sorun şu ''meme'' bildiğim kadari ile emen çocuklar illa isterler
işte o zaman asla gidemezsin....kimin yanındalarsa burnundan getirir yalancı meme ile kanmazlarsa..

mesela ben arakdaşımın nişanına gittim...annem gelemedi bakmaya amcasını çağırdım
çünki amca onları eylendiriyor...ama evden çıkarken beni görmediler...amca çikolata ile kandırdı...ve sonra ömer biraz anne diye ağlamış unutmuş..eve geldğimizde uyuma modundalardı...

canım zaten çalışmaya başlayacakmışsın ..dedigin gibi tecrübe olur senin içinde ..sanırım annen kalacak yanlarında sen işe başladıgın ...bence çok kasma kendini ve git..
ama bide şu var ilk çocuklarda malesef anne kolay kolay bırakamıyor özellikle gezmege gittiyse sürekli bir suçluluk duygusu oluşuyor ben bizzat ilk oğlumda yaşadım ki sadece sinemaya gitmiştim:))) ama şuan giderim onlar emin ellerdeyse ....

yok canım yaa delimiiyim hahaha yıkayım birdaha...zaten istesemde birdaha asla böyle bir yıkama operasyonu yapmam ben...canım ben 1 aydır yıkıyorum..ama hem çocuklardan kalan zamanda yıkıyorum...hemde rutinde biliyorsunki günde 1 kere çalışıyor makina....
ondan çok gibi geldi...ama haklsın kanepe yastıklarından kullanmadığım herşeyi yıkadım ben...bide şu var kuzum...o evimin balkonu çok küçük bir makina çamaşırı güzel havada birgün kötü havada en az 3 günde kurutur....

bide yeni eve geçince yeni eşyalarda var hemen hepsine tık tık yerleştireceğim..çok işim olmaz..evimin sefasını sürerim..dimi

valla bilmem ben ama yaramazlıkları ile uğraşamam valla ikaz ederim...ama karışmam ....

hoşgeldin cnm

yaa canım benimde takıldığım nokta meme..yoksa annemle babam varken beni görmüyorlar bile..eliyle itiyo beni sonrada anneme gidiyor amaaa gece olunca annii memi diye peşimde dolanıyor Eylül...ya kafam karıştı..en iyisi iptal edeyim ama bir yandanda diyorum ki nöbetim olsa ne yapacaktım mecbur bırakıcam...başhekime ben bi gidip kızı uyutup geleyim diyemem ya...

ohhh mis gibi herşey tertemiz, ev yeni...sür sefanı sağlık ve huzurla inşallah canım...yeni ev sana iyi gelecek eminim...

yaa yatacağımm dedim yatamadım ççoff yarın uyuyamam ben yaa

neyse femalex bide şu var sendede olacak..onları bıraktığın için ne kadar emin elde olsada aklın kalcak...en ufak bişeyde onları düşüneceksin..vs..vs...işte bu yüzden bence büyüyene kadar bize geme haram...bedenin gitsede ruhun ve aklın orada oldukca gezme gezmeden sayılmıyor...tecrübeye tabii

birsenin yazısını okuyunca ahtırladım bende emdiklerini.......emme olayın içine girince orda düşünmek lazım....

evet canım ben işe başlayınca nöbetlerimde gece annem kalacak yanlarında başkası başedemez...ama bence dediğin çok doğru biraz vicdan yapıyorum galiba...bakalım biraz daha vaktim var...
bu arada çocuklar saf kalpleriyle dua ederler ve Allah onların dualarını asla geri çevirmez...benim en yakın arkadaşımın oğlu ben bebek için tedavi gördüğüm sıralarda hep dua ediyormuş gece annesiyle...femalexx teyzemin gözleri uykusuzluktan kızarana kadar çok bebek baksın diyormuş miniğim dediğide oldu ama

ben emzirmediğim için çokda büyük tahminlerde bulunamayacağım cnm
ama şu var gördüğüm ve daha yeni memeyi kesen arkadaşlarım var..
onların söylediklerinden izlenimlerimi söyledim.
izin süre uzayacaksa memeden kesmen gerek cnm...çünki bide gece istiyolar..ilk zamanlar çok zorlanırsın.....tatil için bişey diyemem .....ama ilk gece ayrı kalmanızsa vicadının rahatsız olur...
gündüz problem olmaz..ama gece meme diye tuttururlarsa ne yaparlar...
bence sen gitmeden bi prova yap için rahat olsun...böyle bir fırsat kaçmazzzzzzzzzz.....bir meme için hahahah
ohhh mis gibi herşey tertemiz, ev yeni...sür sefanı sağlık ve huzurla inşallah canım...yeni ev sana iyi gelecek eminim...

inş. cnm yaa

ahhhh dirim bu cadılar yüzünden ne fırsatlar kaçırdım bu yıl...benim adam saolsun nereye gitse beni hep götürdü kızlardan sonrada hep gidelim dedi ama ben şimdiye kadar hiç bırakmadım şimdi ne olduysa birden teklife atladım..

bence de en güzeli bir gece prova etmek..

canım yerim ben o minigi ....
ayyy bende bugün duygusallık hatsafada ... agladım yineeeee..

kızlar ben kaçar... ütü işim var onu halledeyim kuzuları doyurayım yatayım.....

öpüyorum hepinizi.....

canım yerim ben o minigi ....
ayyy bende bugün duygusallık hatsafada ... agladım yineeeee..

gerçekten insan çok duygulanıyor bazen o kadar masum ve çocukça sorular soruyorlar yada isteklerde bulunuyorlar ki insan öylece kalıyor...benim 2.5 yaşında bir yeğenim var bir gün bana geldi dediki teyze sen beni sefiyon mu? kuzum dedim tabiki sefiyom..belladan çok sefiyon mu??bella benim kızm berra oluyor bu arada...öylece kaldım...tabiki dedim seni daha çok sefiyom sen benim ilk göz ağrımsın...

günaydınn güzel anneler,

bu sabah Elif hnm 7:!5'te uyandı, belki tekrar dalar diye bayaa beledim ama baktım cıvıltılar mızırdanmalara dönüyor mecburen kalktım, bu vesile kocişle de kahvaltı yapmış olduk iyi oldu gerçi. femalex bi gece evde ol ama yan odada gözlemle, annen versin bi mücadele, en iyi yol bu sanırım :)
güzelll bir gün olsu hepimiz içinnn, öpüyorumm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…