selam kızlaarr ben de anca geldim benim böcükler dün gece uyuduçok şükür ama devamı gelir mi bilmem sabah 6.30 ta kalktılar ama ben razıyım yeter ki gece uyusunlar yahu:18:
YAVRUKİRPİcim aslında ben de epey harketli bi insanım küçükken de öyleydim babamız da öyleymiş ee armut dibine düşer tabii kızlar da kuduruk o yüzden bize çekmişler maalesef
kızlar dua edin benim için yaaa bu cadıların uykusu düzene girsin artık
havalar düzelsin asansörüm yok ama canım çıksa da hergün dışarı çıkarcam bunları belki yorulurlar da gece uyurlar ne bileyim yaaa
hahahaaa tamam tez doğru o zaman çocuk anne bayaa çekiyor kesinlikle. canım o zaman tüyoları annene ve kayınvalidene soracaksın, sizinle nasıl başetmişler :)
yorgunum canım ya ondan kaçtımmmseninkiler de beni canımm :) evet fazlasıyla şeffafımdır koç burcu özelliği bu da işte.
canancım niyr kaçtın erkenden yahuu, off bende sözde çalışıyorum bi gözüm feyste biri kk'da arada iki satır da "çevir" kazı yanmasınn
browni yapmışsın işte daha ne ellerine sağlık ...valla çocuklarla çok zor ben bir ara hazır hemencecik yapabilecegim şeyler atıyordum buzluga rahat oluyordu...
bide size yeni keşfimi söyleyeyim tiremusunnun muhallebisini eskiden kendim pişiriyordum pişirdin soguttun yok labnesini kattın zaman alıyordu onunda hazırını öıkarmışlar tiremusu yap iki bardak süte döküp çırpıyorsun bide labneyi katıyorum harika tadı var denemenizi tavsiyeederim.....
tamam canım ne zaman özledin haberet duaettireyim... hahhha bide bir bakıyormuşsun kapıda....
canommmm hiç pas vermiyorsun bakıyorum
kaçtım yaaacanan nereye kaçmış yaaaaaaaaaaa
aslınd evde çalımak güzel bişi yaaa ama ben çocuklarla asla yapamazdım
sürekli ilgiyi kendilerine istiyolar
özelikle bu ara çok kızıyorum onlara ..sonrada çok üzülüyorum...beni bu düzensizlik dağnıklık çok geriyor bide çocuklar heryere saldırınca kızıyorum...küsünce ben ,yada cvp vermeyince
anneeeeeeeeeee diye bağrıyolar...küstüm size diyorum hemen gelip sarılıp öpüyolar...
ne kadar büyük bir sevgi bu ki rabbim yaşatıyor bize.........şükür binlerce kez
Kızlar size birşey danışmak istiyorum...şimdi benim kuzular hala anne sütü alıyor hatta abarttılar birini emzirirken öbürüde gelip meme için ağlıyor...artık kendiliğinden sütüm kesilsin yada onlar bıraksın diye dua ediyorum ama çok zor görünüyor..neyse gelelim asıl konuya eşimin önümüzdeki ay bir toplantıda konuşması varmış Abantta..bir gece kalıp ertesi gün döneceklermiş..bana sende gel dedi..bende tamam dedim ama ben kızları şimdiye kadar bırakıp hiçbir yere gitmedim..sadece 2 aylıkken bir sınav için Ankaraya gidip hemen dönmüştüm o zaman çok küçüktüler..şimdi akılları eriyor..annemede söylemeden ben teklife atladım..annem bakar ama benimkiler gece ben olmadan uyurmu? ne yapsam önceden denesem mi? yani şimdi işe başlasam ayda 2 gece nöbetim olacak mecbur kalacaklar...ama emin değilim... yada benimki gibi aklı eren 1 yaş civarı olan anneler siz bırakıyormusun bir yere giderken falan...ayyy çok uzun oldu...
yorgunum canım ya ondan kaçtımmm
seni atacaklar sonunda şirketten sen şirlete gitmeye başlayınca nasıl olacak merak ediyorumm
yok be ben beğenmiyourm profiterolüde var onun kremasıda öyle sütle karıştırıyosun ama benim damak tadıma uymuyo pişirdiğim daha lezzetli oluyooo
kızım sen ben çıktıktan sonra girmişsinnn faceden verdim ya ülen sen ne alıngan karusun yawwww
hhahh
ömrümün bütün pası sana anammmmöpüyorum kocamannn
kaçtım yaaa
çocuklara yeni uyku düzeni kurmaya çalışıyorumda ilk gün zorluğu yaşıyorummm
gece çok sık emiyolarmı ve yalancı emzik kullanıyolarmııı
ben başka alıntılarda yapmıştımmm onalr nereye uçmuşşşşş
yavrukirpiden yapmıştım mesela benimkilerde 7 de kalktı bu sabah devrim 1.5 saat sallama sonrası uyuduuu bendende dayak yedi tabiiii
masanın altına girdi sıkıştı çıkamıyo gene ağlıyooo
bide yataktan düştü sabah oh olsun dedim sana lafımı dinlemezsen böyle olur dedimm
sırtlarına kadar sıçmışlar gene kalktım yıkadım onları evimi görseniz varyaaa lafla anlatılmaz pisliğiiii
benimde banyo yapmam lazım
ayrıca şeytan beni git diye hala dürtüyooo gidersem eğe gecde eve gelmeyeceğim annemde kalacağımmm
ya o benim üzülmeme dayanıyosu umrunda olmuyorsam ben neden o üzülmesin diye uğraşayımki o gitti sivasa ben kaç gün şu evde yalnzı başıma kaldım çocuklarla sadece benim çocuklarımmı bunlar yaaa birazda o delirsin ben hergün sinir krizleri geçiriyorum kimin umrundayımkiii kimin yaniii
japonyada deprem olmuş yaa çok üüzldümmm çok kötü bişey ben hayatımda hiç deprem yaşamadım ama çok kötü bişey olduğunu tahmine debiliyorummm
hadi öptümmmm
ben olayı tam anlamadım çocuklar babayla mı kalacak, gece de kalırsan başedebilir mi sabaha kadar? imkanın varsa git derim ben de alıştırma bu kadar rahata biraz da o uğraşsın canımm. aman 1.5 saat sallıycaana kalksaydıız güne başlasaydınız daha pratikmiş.
japonya fena ama o bizim başımıza gelse türkiye tamamen haritadan silinirdi
ya maum o tarz mekanlarda esas eğlence 11 den sonra başlıyo insanlar ağır ağır yemekleirni yiyolar sohbet muhabbet alkol saat 11 de eğlence tam oluyo bırakıp gelmek istemiyorum bide o satta tarabyadan buraya anca taksiyle dönebilirim takside nasının nikahı kadar para yazar o parayada kıyamam eğlence bitimine kadar bekleirm arabası olanlar bırakır yada şirket ayarlamıştır bişiler gece 2 de eve gelsme daha çok kavga çıkar en iyisi hiç eve gelmemek
zoru görsün biraz ya yardım ediyorıum diyo ya yani ettiği yardım o kadar azki anlasın birazzz çocuk bakmak neymişşş zaten değeirmi bilen yok ben niye değer bileyimkiii
ben sipraktin ve atarax kullanıyorum deneyebilirsinnn çok faydaı şeyler değil ama uykusuzlukta zararlııı sinirli bi annede zararlııı
haa zuhal senin sonun olacak desene biraz esraya takılll o evlendirme dışında bide a,leleir kavuşturuyo hahahah
winston öyle günü biizm devrimde yapar anacım zuhalle sen en beceriksizimizsiniz zatennn
Günaydııııııııın..
Oğluşla yaptık kahvaltımızı onu attım yere bende size bakıyorum......
Oğluş iyice alıştı teyzeleri tek tek yapmaya kahvaltısını,arada ikide ben atayım ağzıma birşeyler diyorum kıyamet kopuyor önce ben diye.....:84:
Aklınızda bulunsun arkadaşlar.....Yağızın kabızlık sorunu vardı,artık sabahları kahvaltıda incir püresi veriyorum 1 tatlı kaşığı çok şükür rahatız artık
Kirpoş bizim sıpada 6,5 da uyandı hemde cin gibi bakıyor gülüyor konuşuyor kendi kendine,amaaan alışmasın sakın dedim 30 dk.salladım anca uyudu sıpz
ayyy hadi darısı diğer günlerin başına cnm ...valla ikisi ile dışarı çıkmak zor olur cnm yaaa ama inş. başederde çıkarsın..evet park lazım yaza yorulsunlar...selam kızlaarr ben de anca geldim benim böcükler dün gece uyuduçok şükür ama devamı gelir mi bilmem sabah 6.30 ta kalktılar ama ben razıyım yeter ki gece uyusunlar yahu:18:
YAVRUKİRPİcim aslında ben de epey harketli bi insanım küçükken de öyleydim babamız da öyleymiş ee armut dibine düşer tabii kızlar da kuduruk o yüzden bize çekmişler maalesef
kızlar dua edin benim için yaaa bu cadıların uykusu düzene girsin artık
havalar düzelsin asansörüm yok ama canım çıksa da hergün dışarı çıkarcam bunları belki yorulurlar da gece uyurlar ne bileyim yaaa
yorgunum canım ya ondan kaçtımmm
seni atacaklar sonunda şirketten sen şirlete gitmeye başlayınca nasıl olacak merak ediyorumm
yok be ben beğenmiyourm profiterolüde var onun kremasıda öyle sütle karıştırıyosun ama benim damak tadıma uymuyo pişirdiğim daha lezzetli oluyooo
kızım sen ben çıktıktan sonra girmişsinnn faceden verdim ya ülen sen ne alıngan karusun yawwww
hhahh
ömrümün bütün pası sana anammmmöpüyorum kocamannn
kaçtım yaaa
çocuklara yeni uyku düzeni kurmaya çalışıyorumda ilk gün zorluğu yaşıyorummm
gece çok sık emiyolarmı ve yalancı emzik kullanıyolarmııı
ben başka alıntılarda yapmıştımmm onalr nereye uçmuşşşşş
yavrukirpiden yapmıştım mesela benimkilerde 7 de kalktı bu sabah devrim 1.5 saat sallama sonrası uyuduuu bendende dayak yedi tabiiii
masanın altına girdi sıkıştı çıkamıyo gene ağlıyooo
bide yataktan düştü sabah oh olsun dedim sana lafımı dinlemezsen böyle olur dedimm
sırtlarına kadar sıçmışlar gene kalktım yıkadım onları evimi görseniz varyaaa lafla anlatılmaz pisliğiiii
benimde banyo yapmam lazım
ayrıca şeytan beni git diye hala dürtüyooo gidersem eğe gecde eve gelmeyeceğim annemde kalacağımmm
ya o benim üzülmeme dayanıyosu umrunda olmuyorsam ben neden o üzülmesin diye uğraşayımki o gitti sivasa ben kaç gün şu evde yalnzı başıma kaldım çocuklarla sadece benim çocuklarımmı bunlar yaaa birazda o delirsin ben hergün sinir krizleri geçiriyorum kimin umrundayımkiii kimin yaniii
japonyada deprem olmuş yaa çok üüzldümmm çok kötü bişey ben hayatımda hiç deprem yaşamadım ama çok kötü bişey olduğunu tahmine debiliyorummm
hadi öptümmmm
kirpi benden daha beceriklidir hiç olmazsa çeviri yapıyo:)))ben onuda çeviremem:))
günüm oldu bitti çoğu kişi gelemedi işleri varmış az kişiydik hakkaten devrim bile becerebilirdi o kadar işi:)))
birso ben şimdi olayı çözemedim siz böreği attınız fırına çıktınız, eeee kim kapattı?
winstoncumm sen iki çocuk bakıyosunnn,ben bi tanecik, ama cidden ev işi temizlik konularında fecaatim, neyseki çalışıyorum bahanem var yani :)
nerdesiniz kızlar yaa, hiç muhabbet dönmüyo artık. neto bi görüdndün kayboldun.
firdos feyse takılıyosun ama bizi unuttunnn....
eylül daha yerleşemedi mi?
canan naptı ki?
kirpoşum fırının saatini ayarlsadık kendi kapandı cnm...
kimseler yokk..ama gece geliniyorr.....fridosda gelir sanırımm
sen neler yaptın kuzımm
evetttttttttttttttttt evetttttttttttttt bombayı patlatıyorummmmmmmmmmmmmmm
canan gitmişş yaaa....şükürrr kırdı zincirini.....kocişi ile tatlı ayrılmamışlar...ama olsun
oda dedi yapıyorum kıymete geçmiyor dedi....
sonuçta kocası yanlız değil....çocuklar büyüdü bebek değiller..ve üst katında annesi babası,abisi yengesi var...en kötüsü onlar gelir...ki görümceside var canonun oda gelir...
bi kadehde benim için içsin hahah
walla ben evdeydim bi aksiyon yoktu, rutin seyrimizdeydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?