İkiz Anneleri Geyik Paneli

günaydınlar.....günadyın kirpoşumm dimek elif seni ayağa dikti heee süper cadı hahaha

bize gelince ayyy gece muhabbeti bıraktım yattım...ömer ağladı....onu pışpışlaaa onu susturdun....ali zırladı..onun yanına indim...tam uyuyacağım ömerr basss basss annane diye ağlıyor....ama nasılll uyuz oldum almadım...daha çok ağlıyor....yokkk delireceğim yaaa....aldım yanıma ..pışş pışşş yok bağrıyorr..delirdim...ömer sustu ali süt diye ağlıyorr.....ona süt verdim bitirdi
yine mama diyor...ayyyy delirdim gittim süt koydum....geldim uyumuş şaka gibi yaa...bu kadar atraksiyona annem hiççç kalkmadı..sabhada 7 de kalkmışlar delirdim...uyumaya çalıştım bağra çağra uyuyamaıdm kalktım...kahvaltı faslı vs.

ama bugün cuma çok mutluyum son 2 gün 2 gün sonra da ben evim için koşturacağım....p.tesi boyacı ile buluşacağız...demircidende randevu alacağım...inş. biran önce hallederm evin işlerini

Günaydııııııııın..

Oğluşla yaptık kahvaltımızı onu attım yere bende size bakıyorum......
Oğluş iyice alıştı teyzeleri tek tek yapmaya kahvaltısını,arada ikide ben atayım ağzıma birşeyler diyorum kıyamet kopuyor önce ben diye.....:84:
Aklınızda bulunsun arkadaşlar.....Yağızın kabızlık sorunu vardı,artık sabahları kahvaltıda incir püresi veriyorum 1 tatlı kaşığı çok şükür rahatız artık

Kirpoş bizim sıpada 6,5 da uyandı hemde cin gibi bakıyor gülüyor konuşuyor kendi kendine,amaaan alışmasın sakın dedim 30 dk.salladım anca uyudu sıpz

selam kızlaarr ben de anca geldim benim böcükler dün gece uyuduçok şükür ama devamı gelir mi bilmem sabah 6.30 ta kalktılar ama ben razıyım yeter ki gece uyusunlar yahu:18:
YAVRUKİRPİcim aslında ben de epey harketli bi insanım küçükken de öyleydim babamız da öyleymiş ee armut dibine düşer tabii kızlar da kuduruk o yüzden bize çekmişler maalesef
kızlar dua edin benim için yaaa bu cadıların uykusu düzene girsin artık
havalar düzelsin asansörüm yok ama canım çıksa da hergün dışarı çıkarcam bunları belki yorulurlar da gece uyurlar ne bileyim yaaa

hahahaaa tamam tez doğru o zaman çocuk anne bayaa çekiyor kesinlikle. canım o zaman tüyoları annene ve kayınvalidene soracaksın, sizinle nasıl başetmişler :)

hahahaaa tamam tez doğru o zaman çocuk anne bayaa çekiyor kesinlikle. canım o zaman tüyoları annene ve kayınvalidene soracaksın, sizinle nasıl başetmişler :)

hehheeee sorun orda zaten başedememişler ama ben de iki tane yaaaa annem diyo saatlerce sallardım seni ben uyurdum sen uyumazdınbabamız da aynımış

yorgunum canım ya ondan kaçtımmm

seni atacaklar sonunda şirketten sen şirlete gitmeye başlayınca nasıl olacak merak ediyorumm

yok be ben beğenmiyourm profiterolüde var onun kremasıda öyle sütle karıştırıyosun ama benim damak tadıma uymuyo pişirdiğim daha lezzetli oluyooo

canommmm hiç pas vermiyorsun bakıyorum

kızım sen ben çıktıktan sonra girmişsinnn faceden verdim ya ülen sen ne alıngan karusun yawwww

hhahh

ömrümün bütün pası sana anammmm öpüyorum kocamannn
kaçtım yaaa

çocuklara yeni uyku düzeni kurmaya çalışıyorumda ilk gün zorluğu yaşıyorummm

gece çok sık emiyolarmı ve yalancı emzik kullanıyolarmııı

ben başka alıntılarda yapmıştımmm onalr nereye uçmuşşşşş

yavrukirpiden yapmıştım mesela benimkilerde 7 de kalktı bu sabah devrim 1.5 saat sallama sonrası uyuduuu bendende dayak yedi tabiiii

masanın altına girdi sıkıştı çıkamıyo gene ağlıyooo
bide yataktan düştü sabah oh olsun dedim sana lafımı dinlemezsen böyle olur dedimm

sırtlarına kadar sıçmışlar gene kalktım yıkadım onları evimi görseniz varyaaa lafla anlatılmaz pisliğiiii
benimde banyo yapmam lazım

ayrıca şeytan beni git diye hala dürtüyooo gidersem eğe gecde eve gelmeyeceğim annemde kalacağımmm

ya o benim üzülmeme dayanıyosu umrunda olmuyorsam ben neden o üzülmesin diye uğraşayımki o gitti sivasa ben kaç gün şu evde yalnzı başıma kaldım çocuklarla sadece benim çocuklarımmı bunlar yaaa birazda o delirsin ben hergün sinir krizleri geçiriyorum kimin umrundayımkiii kimin yaniii

japonyada deprem olmuş yaa çok üüzldümmm çok kötü bişey ben hayatımda hiç deprem yaşamadım ama çok kötü bişey olduğunu tahmine debiliyorummm

hadi öptümmmm

ben olayı tam anlamadım çocuklar babayla mı kalacak, gece de kalırsan başedebilir mi sabaha kadar? imkanın varsa git derim ben de alıştırma bu kadar rahata biraz da o uğraşsın canımm. aman 1.5 saat sallıycaana kalksaydıız güne başlasaydınız daha pratikmiş.

japonya fena ama o bizim başımıza gelse türkiye tamamen haritadan silinirdi

ya maum o tarz mekanlarda esas eğlence 11 den sonra başlıyo insanlar ağır ağır yemekleirni yiyolar sohbet muhabbet alkol saat 11 de eğlence tam oluyo bırakıp gelmek istemiyorum bide o satta tarabyadan buraya anca taksiyle dönebilirim takside nasının nikahı kadar para yazar o parayada kıyamam eğlence bitimine kadar bekleirm arabası olanlar bırakır yada şirket ayarlamıştır bişiler gece 2 de eve gelsme daha çok kavga çıkar en iyisi hiç eve gelmemek

zoru görsün biraz ya yardım ediyorıum diyo ya yani ettiği yardım o kadar azki anlasın birazzz çocuk bakmak neymişşş zaten değeirmi bilen yok ben niye değer bileyimkiii

canancımmm ne karar verdin sonuçtan haberdar et bizi deee :)

kirpi benden daha beceriklidir hiç olmazsa çeviri yapıyo:)))ben onuda çeviremem:))
günüm oldu bitti çoğu kişi gelemedi işleri varmış az kişiydik hakkaten devrim bile becerebilirdi o kadar işi:)))

merhabalar kızlar ,bi sabah yazdım sonra yazamadım valla.....kahvaltı faslı vs. derken binbirgeceye takılıyoruz.. sonra çocukları uyuttuk......gittim duş aldım...giydim .....buzlukta böğrek içi vardı...dedim
pide yapayım...değerlensin..tam hamurunu yoğuruyorum...çocuklar kalktı..ikisibirdenn..onları pışpışladık..annemde mercimek çorbası yaptı..bende hamuru yoğurdum mayalansın diye beklerken...çocukları giydirdik hava güzel ikisini birden çıkartalım dedik...iğneye gidelim dedik..neyse hamuru hazırladım...harcınıda koyduk..fırına attık kısık ayarda fırını çalıştırdık çıktık...

anam 6 kattan puseti indirdim...çocukları götürüdk sağlıkocağına oradan yaygara ile ayrıldık...

kasaba ,bakkala gittik....eve geldik ama canıımız çıktı yaa kasap 3 sokak yukarıda ....yürü babam yürü...sonra 6 kata pusetimizi çıkardık...indim çocukları aldım...çocukalra çorba yedirdim...biz yedik...pide istediğim gibi olmamıştı ama tadı güzeldi..ben çok yemedim annem gibi yemişş şincikte midem ağrıyor diyoo ahhahaa....
sonra uyumuşum valla geceden çok yorgundum.....sızımışım olduğum yerde......

kalktım...son rutuş tencerelerimi kaldırdım yarında son herşeyi kaldıracağım p.tesi sabahtan evden çıkacağız ....gideceğiz...boyacı ve demirci ile sözleştik...boyacıya başla bugün diyeceğiim...demircide alsın ölçüsünü...margangozuda ,duşakabinciyide çağırıp bitireceğim beklemeye geçeceğim....

maşallah tek tek yerken ekemek yiyormu cnm???kaka sorunuuzada çözüm bulmuşsunuz süper
sabahtan beridirde gelmemişsin nerelerdesin bakimm

ayyy hadi darısı diğer günlerin başına cnm ...valla ikisi ile dışarı çıkmak zor olur cnm yaaa ama inş. başederde çıkarsın..evet park lazım yaza yorulsunlar...

canım dimek uyku düzeni kuruyorsun...kolay gelsin.....valla kocan hakkında bişey diyemiyorum
sana bi kaçkerede söyledim...kocişini çok poff poflamışsın oda bencilce yaklaşıyor...sen bakarsın,sen tek kalırsın,ben çalışıyorum,yorgunum bakacaksın yapacaksın modunda sanırım....

kirpi benden daha beceriklidir hiç olmazsa çeviri yapıyo:)))ben onuda çeviremem:))
günüm oldu bitti çoğu kişi gelemedi işleri varmış az kişiydik hakkaten devrim bile becerebilirdi o kadar işi:)))

aaa kuzum sende iki çocuk bakıyon

birso ben şimdi olayı çözemedim siz böreği attınız fırına çıktınız, eeee kim kapattı?

winstoncumm sen iki çocuk bakıyosunnn,ben bi tanecik, ama cidden ev işi temizlik konularında fecaatim, neyseki çalışıyorum bahanem var yani :)

nerdesiniz kızlar yaa, hiç muhabbet dönmüyo artık. neto bi görüdndün kayboldun.

firdos feyse takılıyosun ama bizi unuttunnn....

eylül daha yerleşemedi mi?

canan naptı ki?

kirpoşşş geliyomm cnm beklee

kirpoşum fırının saatini ayarlsadık kendi kapandı cnm...

kimseler yokk..ama gece geliniyorr.....fridosda gelir sanırımm

sen neler yaptın kuzımm

evetttttttttttttttttt evetttttttttttttt bombayı patlatıyorummmmmmmmmmmmmmm

canan gitmişş yaaa....şükürrr kırdı zincirini.....kocişi ile tatlı ayrılmamışlar...ama olsun

oda dedi yapıyorum kıymete geçmiyor dedi....

sonuçta kocası yanlız değil....çocuklar büyüdü bebek değiller..ve üst katında annesi babası,abisi yengesi var...en kötüsü onlar gelir...ki görümceside var canonun oda gelir...

bi kadehde benim için içsin hahah

işşşte bu beeee, çok iyi etmiş wallaa

ayyyy sohbete doyum olmuyor beeee

canım sıkılıyor yaa....yarın c.tesi kociş yokkk....valla yeter yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…