ayyyy sohbete doyum olmuyor beeee
canım sıkılıyor yaa....yarın c.tesi kociş yokkk....valla yeter yaaaaaaaaaaaaaa
offf kocasız da zor geçer hsonusu yaa, evinizdesiniz şimdi heralde ha, annenden döndünüz?ben de biraz çalışayımm bare, haftasonu vicdan azabı çekmemek için.
canlar napıonusss
elfin uyudu melina bakınıp durur napcaz bakalım bıraktım kendi haline
aayy kızlar çok sıkıldım ben yaa evin içinde
oohh canan kaçmış gezmelere pek ii yapmış hepimiz için eğlensin
cidden hep evde olmak çok sıkıcıymış yaa, sanki hayat aıyor ama biz tamamen dışındaymışız gibi.
Babası Elifi uyuttu ben de kulağıma uzzuuun bir süre sonra taktım müziği, hamileyken ennn çok dinlediğim kıraç albümü, ne kadar özlemişim müzik dinlemeyi, çoook hoşuma gitti. yaw ben hamileyken çok rock dinledim ama çocuk sakin çıktı hayret.hatta 5 aylık hamileyken konsere gidip ön saflarda dinleyip sonra da bebenin kulaklara bişi olmuşmudur diye korkmuştum. hamilelik de pek heyecanlı bir süreçti yahuu, yine yaşarım inşallah sağlıkla :)
hepimiz aynıyız cnm yaa tek sen değilsin
ama senin döneceğin bir mesleğin var en azından
bizde oda yok...
bende taşınayım kendime bir program çizeceğim....
kitap saati,spor,kahve zevki gibi....çocuklardan dolayı kendimizden geçtik valla yaa
bizde yarın aile paketi spora yazılıcaz birsencimmm, ama sırayla spor nasıl olacak ve kafede elifi eyleyebilecekmiyiz bakalımm. ve müziği cidden çok özlemişim yaa nasıl iyi geldi anlatamam. dediğin gibi kendimizden uzaklaşmak yıpratıyor en çok.
herkese iyi geceler....kızları yıkadım,doyurdum,uyuttum..bakalım ne kadar gidecek..bi bakayım dedim size...
Kirpoş daha çok erken değilmi spor için,sen sezeryanlısın anacım ya.
Birde eğer başlarsan elifi götürme bence,daha çok küçük o...
Ortam kalabalık,zaten salgın var,spor ortamı hareket var toz var, risk çok bence...
İşine karışmak gbii olmasın,fikrimi paylaştım canım....
canan arkadaşımı tebrik ediyorum...inşallah güzel eğleniyordur...iyi yapmış...yok öyle yağma...dirime sonuna kadar katılıyorum bakamam edemem yok..lütufta bulunmuyorlar..sonuçta biz bu çocukları babamızın evinden getirmedik...bide üst katta annesi,tüm akrabaları var..
doktorum hoşgeldin cnm
herşey tamam inş. kalkmazlar bu gece
hoşbulduk canım inşallah kalkmazlar...yarın görümcemin kızının doğum günü akşama oraya gidicez hazır olsun dedim..yarın bişeyler yapıcam götürmek için bide banyolarıyla uğraşmayayım dedim..malum yarın yardımcı yok...
doktorum hoşgeldin cnm
herşey tamam inş. kalkmazlar bu gece
hoşbulduk canım inşallah kalkmazlar...yarın görümcemin kızının doğum günü akşama oraya gidicez hazır olsun dedim..yarın bişeyler yapıcam götürmek için bide banyolarıyla uğraşmayayım dedim..malum yarın yardımcı yok...
ohhhh eylenece var demek hee süper yaaaaaaaaa
benimde ihtiyacım var ama önce şu ayakta kalmış yaşamımı düzenlemem gerek....sonra bizde parti sırası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?