İkiz Anneleri Geyik Paneli

ayyyy sohbete doyum olmuyor beeee

canım sıkılıyor yaa....yarın c.tesi kociş yokkk....valla yeter yaaaaaaaaaaaaaa

offf kocasız da zor geçer hsonusu yaa, evinizdesiniz şimdi heralde ha, annenden döndünüz?ben de biraz çalışayımm bare, haftasonu vicdan azabı çekmemek için.

canlar napıonusss
elfin uyudu melina bakınıp durur napcaz bakalım bıraktım kendi haline
aayy kızlar çok sıkıldım ben yaa evin içinde
oohh canan kaçmış gezmelere pek ii yapmış hepimiz için eğlensin

cidden hep evde olmak çok sıkıcıymış yaa, sanki hayat aıyor ama biz tamamen dışındaymışız gibi.

Babası Elifi uyuttu ben de kulağıma uzzuuun bir süre sonra taktım müziği, hamileyken ennn çok dinlediğim kıraç albümü, ne kadar özlemişim müzik dinlemeyi, çoook hoşuma gitti. yaw ben hamileyken çok rock dinledim ama çocuk sakin çıktı hayret.hatta 5 aylık hamileyken konsere gidip ön saflarda dinleyip sonra da bebenin kulaklara bişi olmuşmudur diye korkmuştum. hamilelik de pek heyecanlı bir süreçti yahuu, yine yaşarım inşallah sağlıkla :)

hepimiz aynıyız cnm yaa tek sen değilsin
ama senin döneceğin bir mesleğin var en azından

bizde oda yok...

bende taşınayım kendime bir program çizeceğim....

kitap saati,spor,kahve zevki gibi....çocuklardan dolayı kendimizden geçtik valla yaa

evet evde olmak bir saatten sonra sıkıcı ....ama bazende iyi ...
mesela evin düzenini kontrolde tutmak...
görevlerimiz yerine getirme huzuru....

ben müzik işinden vazgeçemedim yaa...ruhum doyuyorrr valla

iyi geceler.........

Kirpoşla women olmasaymış topik can çekişiyormuş bugün beee.
Canan gitmiş demek,gittiğine değse bari güzel geçse gecesi,ama nebileyim ya,eşide haklı sanki iki çocukla zor geçer gece,anne gibi olmazki babanın bakımı.....

WOMEN ekmek vermiyorum canım...Ama onada başlıycam yavaştan,şimdilik yumurtayı pek sevmedik,çiğnemesimi zo rgeliyor nedir anlamadım...
Beni sormuşsun gezmelerdeydim cnm.yaaa.
Yağız camdan içeri girmek istemedi bugün,camdan bakıyoruz nasıl mutlu gülücükler konuşmalar içeri alıyorum kıyanet kopuyor.
Eşimi aradım bizi alsana yağız sıkıldı evde artık dedim.
Hemen geldi saolsun.Önce AVM ye gittik oğluşa pantolonlar aldım c;a dan.,bir iki oyuncak aldık,sonra annemlere gittik yarın bohça gidiyor bakalım dedik işte böyle günü bitirdik.....:79:

bizde yarın aile paketi spora yazılıcaz birsencimmm, ama sırayla spor nasıl olacak ve kafede elifi eyleyebilecekmiyiz bakalımm. ve müziği cidden çok özlemişim yaa nasıl iyi geldi anlatamam. dediğin gibi kendimizden uzaklaşmak yıpratıyor en çok.

herkese iyi geceler....kızları yıkadım,doyurdum,uyuttum..bakalım ne kadar gidecek..bi bakayım dedim size...

Kirpoş daha çok erken değilmi spor için,sen sezeryanlısın anacım ya.
Birde eğer başlarsan elifi götürme bence,daha çok küçük o...
Ortam kalabalık,zaten salgın var,spor ortamı hareket var toz var, risk çok bence...
İşine karışmak gbii olmasın,fikrimi paylaştım canım....

artvinli cnm hoşgeldin....cananın kocası ve bütün babalar bence çocuklarına 5-6 saat bakabilme kapasitesine sahip olmalı cnm....heleki ikiz babaları daha özverili olmalı eğer anne tek bakıyorsa çocuklara....bak ne diyorsun aradım eşim geldi götürdü diyorsun...
oysaa ben ömeri iğne olmaya bile götüremezdim..annem olmasa...

yada hasatanelerde hep tek oluyorum elimde çanta çocuk mont aşağa yukarı neden eşim işten izin alamaz...annem diğerine bakar....

ne kadar zor biliyormusun heleki koridorda bir bebek ve 3 yetişkin olunca insana dahada koyuyor ...

o yüzden ben ve benim gibiler gezmek istediğinde ben bakamam yokkk...

üstelik canan kocasına bunu yılda bir bile yapmaz...ama kocası yapar...

ben anlamaz...B-A-K-A-C-A-K-L-A-R

sende gezmişsin ohhh gez bakalım inş. benimde yakındır gezmelerim...ama önce evimin keyfini süreyim...

kirpoşum hayırlı olsun sporunuz...süper yaa keşke bizimde öle bir imkanımız olsa...bence cafede idare edersiniz cnm yaa....en fazla 2 saat sürmeyecekmi sporunuz

spor merkezlerin cafeleri çok kalabalık olmuyor cnnm yaa ve spor yerinden ayrı camekanla çevrili oluyor...sonucda elifle avm gidiyorsa oradada 2 saat durmasından bişey olmaz...ve yurdumuzun ilk ve son karı bugün itibari ile terk etti bizi....seneye görüşeceğiz kısmetse artık...

sezeryan olan bayanlar 6 ay boyunca ağrı spor yapmazlar sonrasında yapabilirler diye biliyorum ben koşu bandında yürümek yada bel.kol hareketi yapmak zarar vermez...mekik çekme derim sadece

canan arkadaşımı tebrik ediyorum...inşallah güzel eğleniyordur...iyi yapmış...yok öyle yağma...dirime sonuna kadar katılıyorum bakamam edemem yok..lütufta bulunmuyorlar..sonuçta biz bu çocukları babamızın evinden getirmedik...bide üst katta annesi,tüm akrabaları var..

doktorum hoşgeldin cnm

herşey tamam inş. kalkmazlar bu gece

dillema canım seni gördüm nerelerdesin yaww???

bende sana katılıyorum cnm aynenn

kocamı bilmem ama ben yüzücem, onun da giyinmesi soyunması duşu vs daha uzun sürüyor tabii, ama şu hantal halimle anca yüzme beni paklar. 100 adım atmaya mecalim yok aletlerle hayatta çalışamam. 2 yaşını geçse çocuk klübü de var ama küçükleri almıyorlar. dur bakalım inşallah hakkını verir gideriz.
ebn de babaların bakması konusunda sana şiddetle katılıyorum. bak biz eşimle bebeğe kadar hep eşittik, yani aynı üniversiteden, aynı bölümden mezunuz, aynı şirketin farklı departmanlarında birlikte çalıştık vs, ama şimdi benim hayatım tamamen değişti, onun hemen hemen aynı hala arkadaşlarıylayemeğe gidebiliyor, hergün dışarı çıkma şansdı var, akşam alışveriş merkezine gitme şamnsı var, benim yok.biz bukkadar fedakarlık yapıyoruz babalar da ayda yılda bir bi fedakarlık yapsınlar canımm.

yüzme hee süperrrrrrrrrrrrrr çok severim ben yaa

benimde 4-5 yıl önce oldu maceram ama ben çok hassas olduğumdan

bide sonbahar sonu kış başı gittiğimden zatüre başlangıcı oldum 15 gün rapor aldım ama muhteşem bişey ....yanlız dikkat et...yüzmeden sonra insan daha çok acıkıyor....
deli gibi yiyorsun....

bide bu sene kaynana yanındayken spor salonuna gittim yaa çok memnun kaldım cnm ben...
özellikle bölgesel zayıflamada çok motive oluyor insan ...yüzme düşünmezsen

bölgesel zayıflama derim....annemi kandırırsam bende gideceğim taşınınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…