İkiz Anneleri Geyik Paneli

off aynen canım yaa

iki çocukla yataklı ve yemekli misafir çekilmiyor doğrusu

benimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...

ne güzel olmuş canım...

darısı başımıza olsun

canancığımmm kuzummmm diğer formada benim hakkımda yazdıklarına cvp vereyim cnm

hergece fantazi yapıyoruz eşimle...o ferdi tayfurdan ben cengiz babadan bi şarkı patlatıyoruz..
yeterince fantazi oldumu puhahhaaa

cnm boncuklu ne tokamam var kız sendeeeee çorabı hatırladımmm

sanada dantelden havlu kenarı yapayım cnm tepsi örtüsü ile uğraşamam
atlamalı olduğundan devamlı kaçırım yada düz dikdörtgen bi örnek bulursam
onu yaparım....sana feda olsun cnm benimmmmmmmmm

aynı telaş bnde de var yarın...kayınbabam geliyo kaynanm burda zaten ...ben yatar güzeller hepinizi öpüyorumm 2010 un son günü bugün yaşlanıyoruz bir yıl daha

:90: aferim devrim devam kızım ananın hakkında bir sen gelirsin

sende hoşgeldin canım...gece aslında biri güzel uyuyor genelde sabah ezanı okunurken emmeye kalkıyor ama öbürü sürekli yanımda ve memede uyumak istiyor..yani emziriken sırtım açık bide hanımefendi üstümüzüde açıyor sabah kazık gibi kalkıyorum her yerim tutuluyor..bu gidişle 1 yaşında kescem memeden...

benimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...

aman canım ya ben ütülemem valla. zaten çamaşırı yıkayıp sermek bile lüks bize. be artık çocukların çamaşırını katlamıyorum. çamaşır telinden alıyorum giydiriyorum.. yetişemiyorum napim.. zaten benimkiler günde 5-6 kez değiştiriyorlar kusmuklular.

doktorum açılışı yapmışsın süper yaaa biz 3 yıldır gitmedik daha henüz...benim annem hastalık ve market alışverişi dışında bakmaz çocuklara arada derim de ee gidin der....ama politikadan yani....

fatoşş çok severim misafiri hertürlüsünü ama emrivakileri sevmem ve aile ilişkilerimde tanıdık yada çok saamimi arkadaş dostta olsa yanımızda pek istemem ben davet etmedikce...emrivaki yapılması hiç hoş değil...gelen halam eniştem benim bebekliğimi bilirler...eşimlede aramızı yapan kişiler....
çok rahatız birbirimizdeyken o kadın varken bir şey konuşamayacağız...

doktorum ben nevresimleri artık ütülemiyorum valla ama takması dert..bide yastık sorun kimi yumuşak alçak yastık sever...kimi sert yüksek...nereden bulayım 7 kafaya göre yastık....

canım bende severimde çocuklar olunca sevmiyorum...

ama bende isterim şöyle kalabalık sofra hoş muhabbetler. birlikte hazırlanılsın yenilsin içilsin.. güzel olur tabiki...

iyi canım bide ara hangi reenk nevresimde yatarlar diye . bende çogu zaman ütülemiyorum artık ama düz ütülrdiklrimin altına koyuyorum arada kaynıyor öyle.

aynı telaş bnde de var yarın...kayınbabam geliyo kaynanm burda zaten ...ben yatar güzeller hepinizi öpüyorumm 2010 un son günü bugün yaşlanıyoruz bir yıl daha

iyigeceler cnmmmm

aaaa öle deme cnm her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayımm....

arkadaşlar en kısa zamanda sinemayla sosyal hayatın kapılarını hepinizin aralaması için dua ediyorum..gerçekten iyi geldi...Allah razı olsun annemle babam bakmasa zor giderdik..ha bu arada benim babamda annem kadar iyi bakar. kardeşimin oğlu wc ye benim götürmeme izin vermez babam yaptırır tuvaletini ki daha 2.5 yaşında...
dirim valla önceden yani yardımcım yokken 8 nöbet falan tutup bide salak gibi boş vakitlerimde nevresim ütülerdim.. şimdi yardımcım ütülüyorda ütüleniyor bana kalsa yıkanması bile zor olurdu.. çok tembel gördüm kendimi. ama bu çocuklar insana vakit bırakmıyor ki...

canım bende severimde çocuklar olunca sevmiyorum...

ama bende isterim şöyle kalabalık sofra hoş muhabbetler. birlikte hazırlanılsın yenilsin içilsin.. güzel olur tabiki...

cnm sen daha yorucu dönemdesin sana hep diyorum bizim zamanımızda bak sen çok rahat olacaksın womenlove dediydi dersin...ben sizin döneminizde tek bir misafir ağırlamadım zorunlu olmaadıkca cnm..hatta kışı annemde geçirdim...
seneye senle daha farklı konuşacağız inş..

iyi canım bide ara hangi reenk nevresimde yatarlar diye . bende çogu zaman ütülemiyorum artık ama düz ütülrdiklrimin altına koyuyorum arada kaynıyor öyle.

alemsin yaaaaaaaaaa sorayımm bakimmm hahahhahaa
ben hiçbişeyin arasına sokmuyorum kaynamazsa kaynamasın tınnn tınnn evde yangelip yatan çocuksuz kadınlar bile ütülemiyor....yeterince takıntı sahibiyim bide nevresimlerle uğraşamam yawwwww

benimde ütüler bir adam boyu resmen acil olanlar ütüleniyor ümitle bir yardımcı bulacagım düşüncesiyle ellemiyorum yengem geldi geçen ütüleri yapayım dedi yok kadın gelecek neişin var o yapar dedim süpürüp sileyim dedi yok dedi yarın gelecek yapar dedim ve böyle agzı açık kaldım yine dahale bekliyorum .

oyşşşşşşşş ne güzel bir baba rabbim uzun uzun sağlıklı ömür versin cnm yaa şanslısın sen

cnm sennn gerek işin gerekte şuanki durumun itibari ile hiçbişeyde yapmasan olur gelen bu durumları konuşacaksa gelmesin valla titir et....kızlar olmasada ütüleme yaaa...ev işi kadar nankör bi iş mi var alişle ömerimin kileri ütülüyorummmmmmm kıyamıyorum onlaraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…