- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
eee hadi kızlar yaa bişey yazmıyorsunuz yawwww
yatacağımm ama ...yarın yemek işleri var bide yatak yorgan işlerini ayarlamam gerek...
biz zaten çocuk odasında yatıyoruz....
annemde bizimle çocuk odasında yatar....
halamlar yatak odamızda yatar....
kadınla küçük kız oturma odasında...çarşaf çıkar koyyy sonra onlar gidince hepsini yıkaa ülennn nevresim takmasını heççç sevmem ben yaaaaaaaaaaa
benimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...eee hadi kızlar yaa bişey yazmıyorsunuz yawwww
yatacağımm ama ...yarın yemek işleri var bide yatak yorgan işlerini ayarlamam gerek...
kadınla küçük kız oturma odasında...çarşaf çıkar koyyy sonra onlar gidince hepsini yıkaa ülennn nevresim takmasını heççç sevmem ben yaaaaaaaaaaa
yaklaşık 2 yıl sonra ilk defa bu haftasonu sinemaya gittim...kardeşimin oğlunu ve benimkileri annemle babama sattık kardeşimle eşlerimizi alıp av mevsimine gittik. çok güzeldi film...sinemayı çok özlemişim...
aynı telaş bnde de var yarın...kayınbabam geliyo kaynanm burda zaten ...ben yatar güzeller hepinizi öpüyorumm 2010 un son günü bugün yaşlanıyoruz bir yıl dahaeee hadi kızlar yaa bişey yazmıyorsunuz yawwww
evet evet
devrim atakta sayın okurlar mustafayı annesinin salladığını gören devrim hemen çığlıkları basarak mutfağı yatağına gönderip kendisi annesinin bacaklarındaki yerini aldı yarış hızla sürüyo
mustafadan atak bekliyoruzzz
becerikli kadınsın denecek söz yok diyene sözümüz çok........
deli karusun ne diyeyim sana .....
hoş geldin canım .
valla benimki gibilerse bu aralar çıldırdılar yarım saatte bir bu en uzunu cıyak cıyak çok ama çok huzursuzlar.nasılda dayanıyorlar bilmem
benimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...
yaklaşık 2 yıl sonra ilk defa bu haftasonu sinemaya gittim...kardeşimin oğlunu ve benimkileri annemle babama sattık kardeşimle eşlerimizi alıp av mevsimine gittik. çok güzeldi film...sinemayı çok özlemişim...
ne güzel olmuş canım...
darısı başımıza olsun
doktorum açılışı yapmışsın süper yaaa biz 3 yıldır gitmedik daha henüz...benim annem hastalık ve market alışverişi dışında bakmaz çocuklara arada derim de ee gidin der....ama politikadan yani....
fatoşş çok severim misafiri hertürlüsünü ama emrivakileri sevmem ve aile ilişkilerimde tanıdık yada çok saamimi arkadaş dostta olsa yanımızda pek istemem ben davet etmedikce...emrivaki yapılması hiç hoş değil...gelen halam eniştem benim bebekliğimi bilirler...eşimlede aramızı yapan kişiler....
çok rahatız birbirimizdeyken o kadın varken bir şey konuşamayacağız...
doktorum ben nevresimleri artık ütülemiyorum valla ama takması dert..bide yastık sorun kimi yumuşak alçak yastık sever...kimi sert yüksek...nereden bulayım 7 kafaya göre yastık....
doktorum açılışı yapmışsın süper yaaa biz 3 yıldır gitmedik daha henüz...benim annem hastalık ve market alışverişi dışında bakmaz çocuklara arada derim de ee gidin der....ama politikadan yani....
fatoşş çok severim misafiri hertürlüsünü ama emrivakileri sevmem ve aile ilişkilerimde tanıdık yada çok saamimi arkadaş dostta olsa yanımızda pek istemem ben davet etmedikce...emrivaki yapılması hiç hoş değil...gelen halam eniştem benim bebekliğimi bilirler...eşimlede aramızı yapan kişiler....
çok rahatız birbirimizdeyken o kadın varken bir şey konuşamayacağız...
doktorum ben nevresimleri artık ütülemiyorum valla ama takması dert..bide yastık sorun kimi yumuşak alçak yastık sever...kimi sert yüksek...nereden bulayım 7 kafaya göre yastık....
aynı telaş bnde de var yarın...kayınbabam geliyo kaynanm burda zaten ...ben yatar güzeller hepinizi öpüyorumm 2010 un son günü bugün yaşlanıyoruz bir yıl daha
canım bende severimde çocuklar olunca sevmiyorum...
ama bende isterim şöyle kalabalık sofra hoş muhabbetler. birlikte hazırlanılsın yenilsin içilsin.. güzel olur tabiki...
iyi canım bide ara hangi reenk nevresimde yatarlar diye . bende çogu zaman ütülemiyorum artık ama düz ütülrdiklrimin altına koyuyorum arada kaynıyor öyle.
arkadaşlar en kısa zamanda sinemayla sosyal hayatın kapılarını hepinizin aralaması için dua ediyorum..gerçekten iyi geldi...Allah razı olsun annemle babam bakmasa zor giderdik..ha bu arada benim babamda annem kadar iyi bakar. kardeşimin oğlu wc ye benim götürmeme izin vermez babam yaptırır tuvaletini ki daha 2.5 yaşında...
dirim valla önceden yani yardımcım yokken 8 nöbet falan tutup bide salak gibi boş vakitlerimde nevresim ütülerdim.. şimdi yardımcım ütülüyorda ütüleniyor bana kalsa yıkanması bile zor olurdu.. çok tembel gördüm kendimi. ama bu çocuklar insana vakit bırakmıyor ki...
arkadaşlar en kısa zamanda sinemayla sosyal hayatın kapılarını hepinizin aralaması için dua ediyorum..gerçekten iyi geldi...Allah razı olsun annemle babam bakmasa zor giderdik..ha bu arada benim babamda annem kadar iyi bakar. kardeşimin oğlu wc ye benim götürmeme izin vermez babam yaptırır tuvaletini ki daha 2.5 yaşında...
dirim valla önceden yani yardımcım yokken 8 nöbet falan tutup bide salak gibi boş vakitlerimde nevresim ütülerdim.. şimdi yardımcım ütülüyorda ütüleniyor bana kalsa yıkanması bile zor olurdu.. çok tembel gördüm kendimi. ama bu çocuklar insana vakit bırakmıyor ki...
1 ay 3 hafta olmasın ama hafta 9 gün olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?