doktorum hoşgeldin cnm
herşey tamam inş. kalkmazlar bu gece
dillema canım seni gördüm nerelerdesin yaww???
kocamı bilmem ama ben yüzücem, onun da giyinmesi soyunması duşu vs daha uzun sürüyor tabii, ama şu hantal halimle anca yüzme beni paklar. 100 adım atmaya mecalim yok aletlerle hayatta çalışamam. 2 yaşını geçse çocuk klübü de var ama küçükleri almıyorlar. dur bakalım inşallah hakkını verir gideriz.
ebn de babaların bakması konusunda sana şiddetle katılıyorum. bak biz eşimle bebeğe kadar hep eşittik, yani aynı üniversiteden, aynı bölümden mezunuz, aynı şirketin farklı departmanlarında birlikte çalıştık vs, ama şimdi benim hayatım tamamen değişti, onun hemen hemen aynı hala arkadaşlarıylayemeğe gidebiliyor, hergün dışarı çıkma şansdı var, akşam alışveriş merkezine gitme şamnsı var, benim yok.biz bukkadar fedakarlık yapıyoruz babalar da ayda yılda bir bi fedakarlık yapsınlar canımm.
ben son bir ayı saymazsak 4 aydır düzenli spor yapıyorum b-fitte.. ve 3 aydırda haftada 2 gün platese gidiyorum..inanılmaz inceldim ve sıkılaştım...bu arada kendiliğinden 2 kiloda verdim..sadece yeşil çay içtiim bu aralar o etkilemiş olabilir...eski kotlarıma ve gömleklerime rahat giriyorum yanlız emzirdiğim için göğüs bölgesi biraz toplu gösteriyor..
canım sezeryandan sonra 6 ay doktorlar önermiyor...ama yüzmenin sakıncası olacağını sanmıyorum.Eyvah ARTVİNLİ niye gitti? canım mekik ne zamana kadar çekilmiyor, bilmiyordum. benim zayıflamadan önce esas hedefim kaslarımı güçlendirmek, çünkü hamilelikte de yattığım için kaslarım çok zayıfladı, zaten de güçüzlük vardı, düşmemi bile ona bağlıyorum ben. kaslar yerini bulsun da kilo illaki gider, emzirme davası bitse zaten veririm ben, iştahım çok yok bebe için yiyorum şimmdi .
canım sezeryandan sonra 6 ay doktorlar önermiyor...ama yüzmenin sakıncası olacağını sanmıyorum.
bu arada benim doğumuma kankam kadın doğumcu oda girmişti..doktorumla sezeryan sırasında konuşuken arkadaşım demişki femalexin estetiğe ihtiyacı olacak zaten yaptırmayı düşünüyordu demiş..benim canım doktorumda o zaman bir güzellik yapalım demiş ve hamilelikte yırtılan karın kaslarıma ufak bir estetik yapmış...ondan olsa gerek benim karnım çok sarkmadı.
wayyyy harikasınnn, bu arada b fit ne ola? ben şu an 73 kiloyum, 65 ile hamile kaldım ama olmam gereken 60.yani 13 kg fazla var.
Eyvah ARTVİNLİ niye gitti? canım mekik ne zamana kadar çekilmiyor, bilmiyordum. benim zayıflamadan önce esas hedefim kaslarımı güçlendirmek, çünkü hamilelikte de yattığım için kaslarım çok zayıfladı, zaten de güçüzlük vardı, düşmemi bile ona bağlıyorum ben. kaslar yerini bulsun da kilo illaki gider, emzirme davası bitse zaten veririm ben, iştahım çok yok bebe için yiyorum şimmdi .
canım b-fit bayanlara özel bir spor birimi..yurt genelinde 100 den fazla şubesi var. 30 dk lık spor yapıyıorsun fix..haftanın 6 günü gidebiliyorsun istediğin saatte..netten bir araştır..şiddetle öneririm..ama benim yardımcım olduğu için ben kızları bırakıp gidip gelebiliyorum, sana nasıl olur bilmeme..ben başlangıçta 1,5 ayda toplam 15 cm inceldim..sonra plateslede çok güzel sıkılaştım..bende 55 kilo ile hamile kaldım 68 le doğuma gittim..şimdi 58 kiloyum ama benim boyum 1.60 çok uzun değilim...
çokkkkkk diyetisyenlere gittim ,diyetler yaptım....
çokda güzel kilolar verdim...ama bıraktığım annnnn şiştim...
spor ise hayatımızda hep olmalı ,ama malesef zaman ayıramıyoruz...pöffffffff
Artvinlimm zaten yüzücem sadece, ağır spor yapmııcam.
dilemma çoookm geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir babacığın. bebişler ne alemde nasıl gidior?
femalex ben de 1.62'yim ama 55 kg fln olduğumda çok zayıf görünüyorum idealim 58, ama 60 olsam o da kar. bir de ikiz gebelikte 13 kilo alman süpper yaa. bana noluyosa 21 kilo aldımmm bitanecik elifcikle, yuh yani :26::26::26:
Artvinlimm zaten yüzücem sadece, ağır spor yapmııcam.
dilemma çoookm geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir babacığın. bebişler ne alemde nasıl gidior?
femalex ben de 1.62'yim ama 55 kg fln olduğumda çok zayıf görünüyorum idealim 58, ama 60 olsam o da kar. bir de ikiz gebelikte 13 kilo alman süpper yaa. bana noluyosa 21 kilo aldımmm bitanecik elifcikle, yuh yani :26::26::26:
Women iyiyim ya nolsun..Geçen hafta babamın kalça kemiği kırıldı,ameliyat olacak hastanede bekliyor 1 haftadır,malzeme bekleniyor ne sinir bir durum yarabbim..salıya kaldı..O yüzden giremedim bakındım bir iki.Giremedim ama hastaneye bile henüz gidemedim..Çocukları hastaneye sokmak istemedik.Eşim gitti..
Ömer hastalanmış geçmiş olsun
kızlar size bir sorum varr, bu ay sonu annem ve babamla samsundaki ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz ve otobüsle, sizce gündüz mü gidelim gece mi? gece elifin uyuma ihtrimali daha yüksek ama uyumazda da bütün otobüs halkına zehir olur, gündüz de 7 saat yol bitmez mi acaba diyorum. başedebilir miyim ki? elife de bilet alıp ana kucağı ile koltuğa bağlasam diyorum, kaynoş da kesin laf eder ama gitmeden ona söylemeyi düşünmüyorum walla arkamdan konuşsun napiim.
kaynoşu geçeceksin...ne diyebilirki sana..sen onla değil oğluyla evlisin..neyse bence gece git ne olursa olsun gece uyur bide gece kolay emzirirsin..zaten çocuklar arabda sallantıdan direk uyuyorlar yani en azından benimkiler öyle..dediğin gibi ana kucağına koy onuda koltuğa bağla hem güvenli hemde konforlu olur 7 saat kucakta gitmez..gündüz daha zor olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?