İkiz Anneleri Geyik Paneli

Eyvah ARTVİNLİ niye gitti? canım mekik ne zamana kadar çekilmiyor, bilmiyordum. benim zayıflamadan önce esas hedefim kaslarımı güçlendirmek, çünkü hamilelikte de yattığım için kaslarım çok zayıfladı, zaten de güçüzlük vardı, düşmemi bile ona bağlıyorum ben. kaslar yerini bulsun da kilo illaki gider, emzirme davası bitse zaten veririm ben, iştahım çok yok bebe için yiyorum şimmdi .

doktorum hoşgeldin cnm

herşey tamam inş. kalkmazlar bu gece

dillema canım seni gördüm nerelerdesin yaww???

ben son bir ayı saymazsak 4 aydır düzenli spor yapıyorum b-fitte.. ve 3 aydırda haftada 2 gün platese gidiyorum..inanılmaz inceldim ve sıkılaştım...bu arada kendiliğinden 2 kiloda verdim..sadece yeşil çay içtiim bu aralar o etkilemiş olabilir...eski kotlarıma ve gömleklerime rahat giriyorum yanlız emzirdiğim için göğüs bölgesi biraz toplu gösteriyor..

wayyyy harikasınnn, bu arada b fit ne ola? ben şu an 73 kiloyum, 65 ile hamile kaldım ama olmam gereken 60.yani 13 kg fazla var.

canım sezeryandan sonra 6 ay doktorlar önermiyor...ama yüzmenin sakıncası olacağını sanmıyorum.
bu arada benim doğumuma kankam kadın doğumcu oda girmişti..doktorumla sezeryan sırasında konuşuken arkadaşım demişki femalexin estetiğe ihtiyacı olacak zaten yaptırmayı düşünüyordu demiş..benim canım doktorumda o zaman bir güzellik yapalım demiş ve hamilelikte yırtılan karın kaslarıma ufak bir estetik yapmış...ondan olsa gerek benim karnım çok sarkmadı.

çokkkkkk diyetisyenlere gittim ,diyetler yaptım....

çokda güzel kilolar verdim...ama bıraktığım annnnn şiştim...

spor ise hayatımızda hep olmalı ,ama malesef zaman ayıramıyoruz...pöffffffff

Bernim karnımda sarkma yok zaten, çatlak da olmadı hiç yapısal sanırım bir de tabii benim 14. haftadna sonra tek gebelikti sizler kadar büyümedi onunda etkisi var. amaaa selülit dizlere kadar indi resmen yaaa, yok böyle fena bir görüntüi.

Women iyiyim ya nolsun..Geçen hafta babamın kalça kemiği kırıldı,ameliyat olacak hastanede bekliyor 1 haftadır,malzeme bekleniyor ne sinir bir durum yarabbim..salıya kaldı..O yüzden giremedim bakındım bir iki.Giremedim ama hastaneye bile henüz gidemedim..Çocukları hastaneye sokmak istemedik.Eşim gitti..
Ömer hastalanmış geçmiş olsun

wayyyy harikasınnn, bu arada b fit ne ola? ben şu an 73 kiloyum, 65 ile hamile kaldım ama olmam gereken 60.yani 13 kg fazla var.

canım b-fit bayanlara özel bir spor birimi..yurt genelinde 100 den fazla şubesi var. 30 dk lık spor yapıyıorsun fix..haftanın 6 günü gidebiliyorsun istediğin saatte..netten bir araştır..şiddetle öneririm..ama benim yardımcım olduğu için ben kızları bırakıp gidip gelebiliyorum, sana nasıl olur bilmeme..ben başlangıçta 1,5 ayda toplam 15 cm inceldim..sonra plateslede çok güzel sıkılaştım..bende 55 kilo ile hamile kaldım 68 le doğuma gittim..şimdi 58 kiloyum ama benim boyum 1.60 çok uzun değilim...

Burdayım canım ya,
Biberonları dezenfekte ettim mama suyu kaynattım geldim.....
Ya bana dr.8,9 ay ağır spor yapma demişti,sadece koşu bandı zararsız demişti.
Ama sen bilirsin dr.sor bence...
Valla ben esas kiloyu doğumdan sonra aldım,Doğumdan 1 ay sonra sadece 4 kilo fazlam vardı,bir ara 2 ye dştük,şimdik durumlar feciiiii...

Valla dırım haklısın canım eşler fedakar olmalı,annelerinde hava almaya,dağıtmaya kafa dinlemeye heleki ihtiyacı var..
Benim söylemek istediğim gece sıkıntı olur demek istemiştim...
Aman zaten canan gitmişşşşşşşş bile

Femalexx maşallah ya hamilelikte sadece 13 kilomu aldın
Tabi herkes benim gibi fil yavrusu gibi dolaşmıyor hamileyken.
İlk hamileliğimde 32 kilo aldımi
İkincisindede 28 kilo

Artvinlimm zaten yüzücem sadece, ağır spor yapmııcam.

dilemma çoookm geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir babacığın. bebişler ne alemde nasıl gidior?

femalex ben de 1.62'yim ama 55 kg fln olduğumda çok zayıf görünüyorum idealim 58, ama 60 olsam o da kar. bir de ikiz gebelikte 13 kilo alman süpper yaa. bana noluyosa 21 kilo aldımmm bitanecik elifcikle, yuh yani :26::26::26:

çokkkkkk diyetisyenlere gittim ,diyetler yaptım....

çokda güzel kilolar verdim...ama bıraktığım annnnn şiştim...

spor ise hayatımızda hep olmalı ,ama malesef zaman ayıramıyoruz...pöffffffff

aynen öyle canım ama nerdeee.bende yarın öbürgün işe başlayınca nerde spor yaıcam..işte fırsat bu fırsat biraz toparlanalım diyoruz..bu arad kızlar platesi evdede yapabilirsiniz selülitleri inanılmaz azaltıyor tecrübeyle sabit..

bizdede bu ırsi herhalde..annem derki benim doğuma gittiğimi anlamazlardı der..kız kardeşimde 9 kiloyla gitti..ama ben hamileyken çok dikkat ettim..mesela günde fix 4 lt su içiyordum..fazlası var eksiği yok..bide hiç abur cubur yemedim zaten çok iştahımda yoktu. bide düşüktü erken doğum steresi falan fazla almadım ama bence yapısal...

kızlar size bir sorum varr, bu ay sonu annem ve babamla samsundaki ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz ve otobüsle, sizce gündüz mü gidelim gece mi? gece elifin uyuma ihtrimali daha yüksek ama uyumazda da bütün otobüs halkına zehir olur, gündüz de 7 saat yol bitmez mi acaba diyorum. başedebilir miyim ki? elife de bilet alıp ana kucağı ile koltuğa bağlasam diyorum, kaynoş da kesin laf eder ama gitmeden ona söylemeyi düşünmüyorum walla arkamdan konuşsun napiim.

Sağol canım..bebişler iyi,günden güne büyüyorlar ben bile inanamıyorum kuzularıma..Şimdi mama yediricem onlara..İyi geceler kızlar

çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda şifalar versin...

kaynoşu geçeceksin...ne diyebilirki sana..sen onla değil oğluyla evlisin..neyse bence gece git ne olursa olsun gece uyur bide gece kolay emzirirsin..zaten çocuklar arabda sallantıdan direk uyuyorlar yani en azından benimkiler öyle..dediğin gibi ana kucağına koy onuda koltuğa bağla hem güvenli hemde konforlu olur 7 saat kucakta gitmez..gündüz daha zor olur bence..

işte bir de gece huysuzlanırsaa, millet laf ederse diyorum ama gündüz de indir bindir çok olabilir. yine gece daha mantıklı gibi. sorma kaynoş mesleği gereği bize de hükmetmeye çalışır hep ama gelin de dişli çıktı biras ne çare :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…