canım sezeryandan sonra 6 ay doktorlar önermiyor...ama yüzmenin sakıncası olacağını sanmıyorum.
bu arada benim doğumuma kankam kadın doğumcu oda girmişti..doktorumla sezeryan sırasında konuşuken arkadaşım demişki femalexin estetiğe ihtiyacı olacak zaten yaptırmayı düşünüyordu demiş..benim canım doktorumda o zaman bir güzellik yapalım demiş ve hamilelikte yırtılan karın kaslarıma ufak bir estetik yapmış...ondan olsa gerek benim karnım çok sarkmadı.
Bernim karnımda sarkma yok zaten, çatlak da olmadı hiç yapısal sanırım bir de tabii benim 14. haftadna sonra tek gebelikti sizler kadar büyümedi onunda etkisi var. amaaa selülit dizlere kadar indi resmen yaaa, yok böyle fena bir görüntüi.
canım çok geçmiş olsun yaaaaWomen iyiyim ya nolsun..Geçen hafta babamın kalça kemiği kırıldı,ameliyat olacak hastanede bekliyor 1 haftadır,malzeme bekleniyor ne sinir bir durum yarabbim..salıya kaldı..O yüzden giremedim bakındım bir iki.Giremedim ama hastaneye bile henüz gidemedim..Çocukları hastaneye sokmak istemedik.Eşim gitti..
Ömer hastalanmış geçmiş olsun
Femalexx maşallah ya hamilelikte sadece 13 kilomu aldın
Tabi herkes benim gibi fil yavrusu gibi dolaşmıyor hamileyken.
İlk hamileliğimde 32 kilo aldımi
İkincisindede 28 kilo
işte bak direk kafadan spor olamaz diyorsun...belkide haklısın ama olmalı diyorumaynen öyle canım ama nerdeee.bende yarın öbürgün işe başlayınca nerde spor yaıcam..işte fırsat bu fırsat biraz toparlanalım diyoruz..bu arad kızlar platesi evdede yapabilirsiniz selülitleri inanılmaz azaltıyor tecrübeyle sabit..
7 saat yol için bence sen gündüz yola çık....saat 10-11 gibi binseniz...aksama oradasın..gündüz kimse uyumaz....uyuyanda eliften rahatsız olursa olsun....ama gece ister istemez uyku saatikızlar size bir sorum varr, bu ay sonu annem ve babamla samsundaki ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz ve otobüsle, sizce gündüz mü gidelim gece mi? gece elifin uyuma ihtrimali daha yüksek ama uyumazda da bütün otobüs halkına zehir olur, gündüz de 7 saat yol bitmez mi acaba diyorum. başedebilir miyim ki? elife de bilet alıp ana kucağı ile koltuğa bağlasam diyorum, kaynoş da kesin laf eder ama gitmeden ona söylemeyi düşünmüyorum walla arkamdan konuşsun napiim.
şu inek sütü yerine devam mamalarını öneren reklama gıcık oluyorum..üstelik dikkat ettimde altında sğlık bakanlığı referansı falan yok..biz inke sütüyle büyüdükte geri zekalı cücemi olduk..o mamaların içeriğinin yarısı süt tozu zaten..ben 2 aydan fazladır veriyorum direk sulandırmadan iiçiyorlar bir güzel..şimdi içeriği zenginleştirilmiş ilk adım sütleri falanda var..
selam kızlar ....
geçmişe bakmaya kalktım bitmek bilmez o sayfalar vaz geçtim şimdiye geldim:))
bugünki konu spor ve diyet zannederim .....valla bende 2 aydır başlayacagım spora
ama nerde dahale erteliyorum ...geçen kk da bişey buldum adıda aklımda deyil bir video biriyle yürüş diye bişeydi ponu indirecegim fırsatım oldugunda ...en azından spora başlayana kadar idareeder beni...yavrukirpimi yazmıştı 21 kilo almış hamileliginde .... canım rekor bende tam 25 kilo ...şuan 6 kilo fazlam var ama diyet filan yapmadan gitti koşturmadan zannederim...kiloya pek takıldıgım yokta vücudum da hiç kas yok gibi geliyor bacaklar lıngır lıngır onu halletmek lazım....
bu yazıyı yazalı epey oldu emreyle uğraşırken unutmuşum.....
öpüyorum hepinizi.....kaçayım yarın yatılı misafirlerim var ...sabah erkenden gelirler hemen uyumak lazım.....
herkese merhabaaa
sabahtan çocukları afyona doktora götürdük ege de yine bronşiyolit var(
bi toparlayamadı yaa... eşimde bi yere bişey yetiştirecek gibi gaza bastı başım çatlıyo geldik hiç bişey yapamadım açtım güya neti faceye iki video attım ece yi alıp gittim yattım uyuduk biraz kızımla ama yok hala geçmiyo bu baş ağrısı yaaa...3 gecedir uykumdan uyanıp ağrı kesici atıyorum...
women evt ben iki çocuk bakıyorum devrim bakamaz:))ben bakabiliyorum...
cananada helal olsun iiki gitmiş bu erkek milletine yüz verirsen astarını ister senin de eğlenmek hakkın sanki her allahın günü dışarıda kop kop yapıyosun da... valla ben okuyorum da bizim eşimle olan ilişkimizde bencil taraf benim sanırım o daha fedakar:)))sanırım biraz cadalozluk ver bende:))
eylül yeni eviniz hayırlı olsun ağzınızın tadı sağlığınız yerinde olsun kirada olan bir tek sen değilsin her şerde bi hayır vardır..
eeee kızlar neler var neler yok daha başka???
cnm yaa çok geçmiş oılsun aman dikkat et o bronşiyolite ventolin verdilermi cnm
bizde değişik bişi yokk toplaa toplaaa feleğim şaştı o kadarr
evt canım ventolin pulmicort verdi birde balgam sökücüde verdi bakalım inş iileşir..
yazık yaa cananada nesi var ki devrimin?
ayyy canım yaaa çok dikkat et....yan destek al kuzunla ayrıca ilgilen....
çok uyuz bi hastalık hastaneye yatırdı bizi ikikere....
valla cananı sonra aramadım kuzum açıkcası gergin bir ortam varsa diye .....o uygun olunca arar yada ben yarın birdaha ararımm
çok hassas bu ege yaa en ufak bişeyde hemen hırlamaya başlıyo bu sene 2. oluşu inş atlatırız bunuda:18:
hazanx sen de benim gibi gece mesaisi yapıyordun galiba değil mi? ben çocuktasn önce de home ofis çalışırdım ama konsantrasyonum ve performansım süperdi, şimdi hiiiç konsantre olup ciddiye alamıyorum yaa, accaip bi gevşeklik var üzerimde. sen nasılsın bu konuda?
işte bennn,
ben de ilk cananı merak ederek girdim , offf devrimin hasta olması ters olmuş, başının etini yemişlerdir kızın şimdi.
eylülcüm hayırlı olsun yeni evin, önemli olan huzurun neren olduğu :)
firdos nerelerdesin yahu, hızlandımı delikanlılar, zorluyolar mı artık senii ? ,
biz de samsuna gidiciiizzz 15 güne kadar inşallah .
winstoncum geçmiş olsunn egeciğe.
womennn sen yeni eve geçince eve girmezsinn hiiç üzülme
biz de gündüz kayınvalideleri ağırladık, amcası elifi görmeye gelmişti izmirden onlarla takıldık. akşam da arkadaşlarla yemeğe gittik, elifcik de büyük ölçüde izin verdi, uyudu rahat geçti. ama ankara hala çok soğuk yaaa. düşme fobim oldu bi de ödüm koptu buzda kayıcam diye.
gezdik tozduk, bu gece ve yarın artık bool bol çalışıp elimdeki işleri bitirmem lasımmm
valla allah kolaylık versin cnm yaa 2 çocukla bide iş yapıyorsun ...ben kesin yanlış yapardımbende de durumlar aynı malesef canım ya seninde dediğin gibi bir gözüm kkde bir gözüm facede reklam aralarında işe güce bakabiliyorum azcık.bu son bir kaç gündür mesleki bir seminere katılmak zorunda kaldım bir de, iş güç çocuklar hepsi birbirine girmiş durumda
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar...
selaammmmmmmmmmmm........
dün gece beni sabahın 5ine kadar uyutmayan sevgili kızım elfine burdan sesleniyorum elfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn kurban olam bu gece nöbete kalkma artık yaaa
hatunlar valla zombiler yanımda halt etsin gözlerimin etrafı mor değil artık resmen siyahkuduzlarım şimdilik uyudular ben de yatıcam birazdan çünkü gece kaçta nöbete kalkarız belli olmaz azcuk uyuyayım bari 3 saatlik uykuyla durdum bugün ooff offff nolcek benim kızların uyku sorunu yaaa:18:
hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?