İkiz Anneleri Geyik Paneli

şu inek sütü yerine devam mamalarını öneren reklama gıcık oluyorum..üstelik dikkat ettimde altında sğlık bakanlığı referansı falan yok..biz inke sütüyle büyüdükte geri zekalı cücemi olduk..o mamaların içeriğinin yarısı süt tozu zaten..ben 2 aydan fazladır veriyorum direk sulandırmadan iiçiyorlar bir güzel..şimdi içeriği zenginleştirilmiş ilk adım sütleri falanda var..

selam kızlar ....
geçmişe bakmaya kalktım bitmek bilmez o sayfalar vaz geçtim şimdiye geldim:))
bugünki konu spor ve diyet zannederim .....valla bende 2 aydır başlayacagım spora
ama nerde dahale erteliyorum ...geçen kk da bişey buldum adıda aklımda deyil bir video biriyle yürüş diye bişeydi ponu indirecegim fırsatım oldugunda ...en azından spora başlayana kadar idareeder beni...yavrukirpimi yazmıştı 21 kilo almış hamileliginde .... canım rekor bende tam 25 kilo ...şuan 6 kilo fazlam var ama diyet filan yapmadan gitti koşturmadan zannederim...kiloya pek takıldıgım yokta vücudum da hiç kas yok gibi geliyor bacaklar lıngır lıngır onu halletmek lazım....
bu yazıyı yazalı epey oldu emreyle uğraşırken unutmuşum.....
öpüyorum hepinizi.....kaçayım yarın yatılı misafirlerim var ...sabah erkenden gelirler hemen uyumak lazım.....

valla canım çok şanslısın heee kıyak geçilmiş tabikisi o çatlakları yok etmek için topladılar karnını ondan sarkık değil....sen bide benim karnıma bak 33 haftada 5 kilo çocuk vardı 38 haftaya kadar bekelesem heralde karnım kendiliğinden patlardı...bide benim karnım erken düştü 25 haftalıktı düştüğünde çok korktum doğuracağım diye..zaten 25+ larda erken sancıdan hastaneye yattım

tamamen genetik cnm benim karnım daha 3 aylıkken çatladı...gebelik alerjiside tetikledi..en pahalı kremi aldık banamısın demedi..nasıl kaşınıyordu karnım...heleki o alrji mahfetti beni yaaa....

canım çok geçmiş olsun yaaaa

Femalexx maşallah ya hamilelikte sadece 13 kilomu aldın
Tabi herkes benim gibi fil yavrusu gibi dolaşmıyor hamileyken.
İlk hamileliğimde 32 kilo aldımi
İkincisindede 28 kilo

ama maşallah valla hiç o kadar kilo almış gibi değilsin ....ben senin gibi olsam valla o zaman fili görürdün

işte bak direk kafadan spor olamaz diyorsun...belkide haklısın ama olmalı diyorum
bu herkesssss için geçerli....bence sende işe geri döndüğünde işyerine yakın bi yerde git 1 saat spor yap hem günün stresi atar relax olursun hem formunu korursun cnm ya....en azından araban var çanta taşıma derdin kalmaz.vs..vs..

7 saat yol için bence sen gündüz yola çık....saat 10-11 gibi binseniz...aksama oradasın..gündüz kimse uyumaz....uyuyanda eliften rahatsız olursa olsun....ama gece ister istemez uyku saati
hem sen otobüsten inince elifte yorgunlukla gece daha rahat uyur...

bende veriyorum ..ve inan mamadan daha pahalıya geliyor....benim küçük danam bazen sapıtıyor gece çok içiyor...yaaa ağlıyor engelliyemiyorum bu durumu ....heee bide ömerrr içmiyor hala devam sütü veriyorum alışmadı süte..sevmiyor ....

senin zaten genetik bi vücut yapısına sahip olduğun belli kuzumm...

ben iikinci doğumda tırt olurum...

ben nedense çok gıcık bir vücuda sahibim....o kadar koşturmacada bir gr bile gitmiyor...

selam kızlar
maalesef elfin gece yine uyumadı yine sabah 5 te yattım noluyo anlamıyorum yaa akşam erken de yatmıyo 22:15 te uyudu 00:30 da bi kalktı sabah 5 e kadar napıcam ben bilmiyorum melinayı da uyandırıyo hadee ye kafayı otur sabah 8:30 da kalktılar bugün yine berbatım yani
akşam diyet spor muhabbet iyiymiş ben hala feciyim valla ne zaman gitcek bu kilolar bilmiyom alışkın da değilim ben evlenirken 47 kiloydum,doğum kontrol hapı kilo aldırdı doktorum bıraktırdı 57 kiloyla hamile kaldım başlarda süper gidiyodu 27.haftada kasılmalarım başlayınca eve hapsoldum hareketsizlikten acayip kilo aldım 34.haftada suyum gelince apar topar doğuma girdiğimden kiloma bakılmadı ama bence 85 vardım şimdi 68-69 dan aşağı inemiyorum bu halime hiç alışamadım

merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okumadım ama umarım hepiniz iyisinizdir biz sonunda geçen hafta sonu yeni evimize taşındık canım çıktı halim kalmadı artık bi de üstüne moral bozukluğu ama şu an içim rahat bu eve kiracı olarak gelmemize rağmen daha çok benimsedim Allah inşallah onların eline düşürmez de kendi yolumuzda gideriz aslında anlatıcağım bir sürü şey var ama arkadaşlar geliyo bi taraftan da yemek yapıyorum yani dedikodular sonraya kaldı hepinizi öptümmmmmmmmmm

herkese merhabaaa
sabahtan çocukları afyona doktora götürdük ege de yine bronşiyolit var(
bi toparlayamadı yaa... eşimde bi yere bişey yetiştirecek gibi gaza bastı başım çatlıyo geldik hiç bişey yapamadım açtım güya neti faceye iki video attım ece yi alıp gittim yattım uyuduk biraz kızımla ama yok hala geçmiyo bu baş ağrısı yaaa...3 gecedir uykumdan uyanıp ağrı kesici atıyorum...
women evt ben iki çocuk bakıyorum devrim bakamaz:))ben bakabiliyorum...
cananada helal olsun iiki gitmiş bu erkek milletine yüz verirsen astarını ister senin de eğlenmek hakkın sanki her allahın günü dışarıda kop kop yapıyosun da... valla ben okuyorum da bizim eşimle olan ilişkimizde bencil taraf benim sanırım o daha fedakar:)))sanırım biraz cadalozluk ver bende:))
eylül yeni eviniz hayırlı olsun ağzınızın tadı sağlığınız yerinde olsun kirada olan bir tek sen değilsin her şerde bi hayır vardır..
eeee kızlar neler var neler yok daha başka???

merhaba kızlar,geçmişe bakamadım herksler iyidir İnşallah..

biz iyiyiz,çok yoğunum bu aralar..bebekler ayaklandıkça günler daha zor geçiyor.artık sıralamaya başladık,hayırlısı bakalım..doğum günü hazırlıklarımda var,iki tane yapıcam sanırım..burdan kıyafet bulabileceğimi sanmıyorum,mayıısn ilk haftası okuldaki bayan arkadaşlarla samsuna gezmeye gidicez ordan bakıcam artık.

bugün hava çok güzeldi burda bebeklerle parka gittik,salıncağa,dönme dolaba ve kaydırağa bindiler,çok güzeldi..bizden bu kadar..

herkesi öpüyorummmm

cnm yaa çok geçmiş oılsun aman dikkat et o bronşiyolite ventolin verdilermi cnm

bizde değişik bişi yokk toplaa toplaaa feleğim şaştı o kadarr

efendim bugün kimseler gelmedi...ehhh bugünde bahar havası vardı....eşleri yanında olan gezdi tozdu...

bu bahar havası beni depresif yaptı ama..bu kadar güzel bir havada sadece birkere dışarı çıktım oda ekmek almaya....

artık bişiler yıkayıp kaldırmaktan fenalık geldii yaa...keşke 10 gün zamanım olsaydıda hızlandırılmış toplansaydım...böyle olunca herşey elden geçti...yarın inş.... son diyorum p.tesi sabah erkenden kahvaltı bile yapmadan...çıkacağız..ve ben eve geldiğimde sadece taşınmak için olacak...

aslında heycanlıyım evin yarısı yedinden düzüyor gibiyiz....bu evimide aldığımda beyaz eşyalarım mağzadan geldi oturma odam mağzadan geldi..tüllerim yeni dikildi...günlük ve misafirlik tabak çanaklarımı bile yeni kullanmıştım..kaynana ile oturunca hiçbişey açılmamıştı...

9.yılımızı bitirmeden yeni bir gelin evi daha düzeceğiz...rabbim heveslerimi içimde bırakmaz umarım...

eylülcüğüm aradım ikikere ulaşılamıyordun ...dahada rahatsız etmek istemedim...sonrada kendi talşım..
yeni evine ısınmana sevindim cnm..rabbim feraha huzura kavuştursun sizi...bolll bolll kazanç ihsan etsinde....kötü haberinizi almayı bekeleyenler bekledikleri ile kalsın cnm...

seninle çok yakın tanışmıyoruz...ama ben seni özü ççok temiz biri olarak gördüm......çok iyi niyetlisin..rabbim senin önüne hiç zorluk çıkarmasın cnm...hep mutlu olun

fridos havalar güzel gez bakalım...maşallah kuzulara....

efendim kirpoşş hanım hiç gelmedi...evde olsaydı en azından bir slm çakardı facede vs. görmedim..
acep bi durummu var yoksaaaaaaaa gezmelerdemi kendisi.......

cananla görüştüm gece 1 de eve gitmiş...ama konuştuğumuzda devrim hasta hastaneye gideceğiz diyordu....aksamı sordum konuşuruz dedi....
inş... cezi burnundan getirmemiştir kızın(ayy duyanda kıza işkence yapıyor sanacak haha)
aman yaa kızdaki şansa bak hee bi gezem dedi...kızı hasta oldu...

o bok kazanı kaynana neler demiştir .....çocukları hasta hanfendi geziyor oğlum çocuk bakıyor demiştr kesin....

cnm yaa çok geçmiş oılsun aman dikkat et o bronşiyolite ventolin verdilermi cnm

bizde değişik bişi yokk toplaa toplaaa feleğim şaştı o kadarr

evt canım ventolin pulmicort verdi birde balgam sökücüde verdi bakalım inş iileşir..
yazık yaa cananada nesi var ki devrimin?

evt canım ventolin pulmicort verdi birde balgam sökücüde verdi bakalım inş iileşir..
yazık yaa cananada nesi var ki devrimin?

ayyy canım yaaa çok dikkat et....yan destek al kuzunla ayrıca ilgilen....
çok uyuz bi hastalık hastaneye yatırdı bizi ikikere....

valla cananı sonra aramadım kuzum açıkcası gergin bir ortam varsa diye .....o uygun olunca arar yada ben yarın birdaha ararımm

yaa arkadaşlar burada varmı bilmiyorum ama 1-2 yaş kışlık kız montu olan varmı???

biliyorsunuz benim merdivenci kadını ...ben ona ikiz kızları olan bir arkadaşımdan bahsettim..onun kıyafetlerini getiririm dedim...ama kendisi ile görüşmediğim için...şimdi yok.....

sizlerde varsa benimle irtibata geçermisinizz

çok hassas bu ege yaa en ufak bişeyde hemen hırlamaya başlıyo bu sene 2. oluşu inş atlatırız bunuda:18:

çok hassas bu ege yaa en ufak bişeyde hemen hırlamaya başlıyo bu sene 2. oluşu inş atlatırız bunuda:18:

canım ikizlerden biri malesef böyle oluyor...mesela aliş boğaz enfeksiyonu oluyor.... antibiyotik şurupla atlatıyor...aynı mikroptan ömerde kapıyor....ama ömer iğnesiz asla geçirmiyor...

aynı duurmda alişin ateşi 38-39 olurken ....ömer direk 39.8 yada 40 oluyor......

bu tarz enfeksiyonlarda aman geçer biraz bekleyim dediğim an ...çocuğun ya kanında mikrop oluyor yada bronşiyoliti azıyor....ömer konusunda bizde çok hassasız artık....en ufak ateşlenmede doktorumuzdayız.......bu sefer sıyırdık çok şükürrrrrrrrrrrrrr

işte bennn,

ben de ilk cananı merak ederek girdim , offf devrimin hasta olması ters olmuş, başının etini yemişlerdir kızın şimdi.
eylülcüm hayırlı olsun yeni evin, önemli olan huzurun neren olduğu :)
firdos nerelerdesin yahu, hızlandımı delikanlılar, zorluyolar mı artık senii ? ,
biz de samsuna gidiciiizzz 15 güne kadar inşallah .
winstoncum geçmiş olsunn egeciğe.
womennn sen yeni eve geçince eve girmezsinn hiiç üzülme
biz de gündüz kayınvalideleri ağırladık, amcası elifi görmeye gelmişti izmirden onlarla takıldık. akşam da arkadaşlarla yemeğe gittik, elifcik de büyük ölçüde izin verdi, uyudu rahat geçti. ama ankara hala çok soğuk yaaa. düşme fobim oldu bi de ödüm koptu buzda kayıcam diye.
gezdik tozduk, bu gece ve yarın artık bool bol çalışıp elimdeki işleri bitirmem lasımmm

bende de durumlar aynı malesef canım ya seninde dediğin gibi bir gözüm kkde bir gözüm facede reklam aralarında işe güce bakabiliyorum azcık.bu son bir kaç gündür mesleki bir seminere katılmak zorunda kaldım bir de, iş güç çocuklar hepsi birbirine girmiş durumda
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar...

selaammmmmmmmmmmm........
dün gece beni sabahın 5ine kadar uyutmayan sevgili kızım elfine burdan sesleniyorum elfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn kurban olam bu gece nöbete kalkma artık yaaa
hatunlar valla zombiler yanımda halt etsin gözlerimin etrafı mor değil artık resmen siyah kuduzlarım şimdilik uyudular ben de yatıcam birazdan çünkü gece kaçta nöbete kalkarız belli olmaz azcuk uyuyayım bari 3 saatlik uykuyla durdum bugün ooff offff nolcek benim kızların uyku sorunu yaaa:18:
hepinizi kocaman öpüyorum

biz burada merak ettik seni oda cananı merak etmiş hıhhh
ohhhh gezmişsin süper yaaaa valla kıskandım yarında evdeyim yaaa...koli yap birsen koliii
mağdurum mağdurumda mağdurumm valla yaaa......adam harıl harıl don satar karısı koli yapar...
çocukları mikserlik yaparrr pöfffffffffff

valla allah kolaylık versin cnm yaa 2 çocukla bide iş yapıyorsun ...ben kesin yanlış yapardım
rabbim kolaylık versinnnn

yat anam yattt bende bi kaç gecedir geç yatıyoru veletler erken yatıyor erken kalıyor..bende uykumu alamıyorum...sözde bende uyuyacaktım....neyse bende kaçayım yatayım ...yarında işler bekler beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…