bayanlar iyigeceler alişin sütünü koyayım hemen yatayımm
bu arada aliişimmm artık sütüne mama demiyor....anne düt diyorr muhteşemelrrr
tatlımmm gündemin enn önemli konusu oydu diye öyle dedim yaaa, yoksa seni de merak ettim elbette etabeee :86::86::86: haydi iyigeceler dinlen abkalım.
tarihçi Allah kolaylık versin yaaa, uykusuzluk çok sinir bozucu inşallah bu gece şaşırtırlar seni.
hazanx nolacak bu performans kaybı, sen de serbest mi çalışıyorsun, yoksa bir şirklete bağlı home ofis mi? bakıcın var mı?
hatunlar günaydıınn
eveeeeet bu gece uyudukama nasıl anlatayım şimdi benim kuduzların ikiside ana kucağı-oto koltukları var ya onlarda uyurlar onlar olmadan bi yerlere gidemeyiz kıyametler kopar geceleride önce onlarda uyurlar sonra ben yataklarına yatırırım çünkü yataklarında uyumaları için bırakamıyorum korkuluklardan aşağıya atlamaya çalışıyolar kafa göz yaırlcak diye korkuyorum neyse bunlar doğduklarından beri çok hareketliler bebekkende sıkı sıkı sarardık pikeleriyle öyle uyurlardı ana kucaklarında da kemer var ya çok hareket edemiyolar öyle uyuyorlar anlayacağınız dün gece ana kucaklarında uyudular hem de hiç uyanmadılar galiba benim kızların sorunu geceleri de hareket halinde oldukalrından kendi kendilerini uyandırıyorlar o yüzden ben deeee yataklarına tıpkı ana kucaklarındaki gibi kemer yaptırcam biliyorum çok komik ama aklıma başka bişi gelmiyo ana kucağı sonuçta çok ta rahat bişi değil beli çukur çünkü aayyy çok yazdım beaa eveet ne diyosunuz hatunlar
herkese günaydınlar hasta bebişlerede acil şifalar diliyorum.aslında sizi hergün takip ediyorum ama yazmıyorum çok depresif bi haldeyim o kadar sıkıldımki yatmaktan artık tak dediği yerdeyim.süper bi hava var dışarda bebişler babannesine gitti az önce eşimde dışarı çıktı bende herzamanki gibi yanlızım.çok mutsuzum canım çok sıkkın içimde bişiler var canım çıkacak gibi boğazımı sıkıyorlarne zormuş böyle yatmak yaaa sabrım kalmadı artık dayanamıyorummm
cnm çoook haklısın hiç kolay değil ama en azından geçici seninki bunu düşün, ömür boyu yatmak zorunda olanlar var. sayılı gün geçecek inşallah, biraz daha sabret.
inş.ama hiç bişi belli değil belki yine ameliya<t olcam o zaman herşey yine başa döncek çok zoruma gidiyo aynı süreci tekrar yaşamak hatta bu ihtimal bile
bugün artık kesinkes çalışmam lazım. buraya gelirsem sakın bana yüzvermeyin, façalı kirpi git işine bak deyin tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?