İkiz Anneleri Geyik Paneli

bayanlar iyigeceler alişin sütünü koyayım hemen yatayımm

bu arada aliişimmm artık sütüne mama demiyor....anne düt diyorr muhteşemelrrr

bayanlar iyigeceler alişin sütünü koyayım hemen yatayımm

bu arada aliişimmm artık sütüne mama demiyor....anne düt diyorr muhteşemelrrr

tatlımmm gündemin enn önemli konusu oydu diye öyle dedim yaaa, yoksa seni de merak ettim elbette etabeee :86::86::86: haydi iyigeceler dinlen abkalım.
tarihçi Allah kolaylık versin yaaa, uykusuzluk çok sinir bozucu inşallah bu gece şaşırtırlar seni.
hazanx nolacak bu performans kaybı, sen de serbest mi çalışıyorsun, yoksa bir şirklete bağlı home ofis mi? bakıcın var mı?

bir şirkette ortağım canım ama herkes kendi işini buluyor yapıyor ,resmiyette ortaklık olan serbest çalışma diyelim:)annemle bakıyoruz çocuklara görsen halimi kapıyı kapatıp bir odaya girip çalışmak istesem kapının önüne oturup ağlıyorlar,yanlarında çalışmaya kalksam bir mausu çeker diğeri klavyeyi
sende görürsün elif(adaşız bu arada prensesle) ayaklanınca çalışma ortamını sağlamak oldukça zorlaşacak.Herşeye rağmen kuzularımı kendi elimle büyütebildiğim, her anlarına şahit olabildiğim için home ofis çalışmaktan çok memnunum...

İyi geceler.....

WOMEN alemsin sen ya...Demek kocası don satar karısı koli,Neyseki senin koli işin geçici,ama eşin ekmek parası deyip yoluna devam etmek zorunda
Valla bende cananı çok merak ettim gelsede alsak ayrıntıları,ama devrimin hasta olması cidden çok kötü olmuş

WİNSTON egeye çok geçmiş olsun allah şifa versin.
Bu nasıl bir kıştı ya hastalıktan gözümüzü açamadık.Şimdide eşim feci grip olmuş durumda...

FİRDOS valla süper olmuştur eminim parka gitmek senin fırlamalarla nasılda eğlendiniz kim bilir.

YAVRUKİRPİ oooooh seninde günün güzel geçmiş ne güzel...
Eğlenmişsin kendine gelmişsindir.Elifin bu aylarının kıymetini bil,yağızda o aylardayken uyurdu arabasında ama şimdi fıldır fıldır neye el atsam derdinde

TARİHÇİ bu akşam uyursun inşaaaaaallah canım ya,gerçekten uyumayan bebek çok zor,insanda ne sinir kalıyor ne sabır

Bana gelince....
Eşim çok feci grip olmuş durumda artık banada yağıza hastalık yakındır demektir.
Faik dr.yolu gözükür bizede yakında
Bugün dışarı çıkmaya hiç niyetimiz yoktu,ama hava çok güzeldi,eşim hadi değerlendirelim bu havayı dedi kahvaltıdan sonra hazırlanıp çıktık,aman ya bu ne berbattır bu istanbul trafiği resmen günümüz trafikte geçtiOrtaköye gittik ama orasıda pek kalabalıktı biraz dolaştık hava aldık.
Neyse akşamada nisafirlerim vardı kalabalıktık,aniden aradılar hazırlanmaya fırsatım yoktu neysekibuzlukta vardı birşeyler birde yaşpasta aldık oldu bitti....
Yağızı doyur uyut bu saat olmuş bende yorgunum yatıcam herkese iyi geceler.....

günaydın herkese geçmiş olsun dienlerede tşk ederim...
geceden beri kimsecikler gelmemiş pazar gezmelerinde misiniz???
bizde bugün çocukları arabalarına koyup bi hava alalım diyorum da bakalım çıkabilecek miyiz??

merhaba kızlar.....bugünde sabahın köründe kalktık...bıktırdılar valla yaaa.....gündüz 10 dk. uykulara geçiriyolar yaaa....

sabah erkenden çayımızı içtik ...gazetem kalmamış..bu bahane ile gidip birsürü gazete aldım okudum....sonra çöocukları uyuttuk ali bey 10 dk.uyudu...bende 3 koli daha yaptım ...canıma tak etti bugün herşeyi kaldıracağım..karşı komşumdan bir tabak çatal isteyeceğim...

herşey kalksın artık yaaa...nihayetinde evimin anahtarı teslim edilmiş...yarın sabah erkenden alacağım anahtarımı......

hava çok güzel evet ..bahar havası var 15 dereceymiş perşembeye kadar 20 dereceyi görecekmişş

hatunlar günaydıınn
eveeeeet bu gece uyudukama nasıl anlatayım şimdi benim kuduzların ikiside ana kucağı-oto koltukları var ya onlarda uyurlar onlar olmadan bi yerlere gidemeyiz kıyametler kopar geceleride önce onlarda uyurlar sonra ben yataklarına yatırırım çünkü yataklarında uyumaları için bırakamıyorum korkuluklardan aşağıya atlamaya çalışıyolar kafa göz yaırlcak diye korkuyorum neyse bunlar doğduklarından beri çok hareketliler bebekkende sıkı sıkı sarardık pikeleriyle öyle uyurlardı ana kucaklarında da kemer var ya çok hareket edemiyolar öyle uyuyorlar anlayacağınız dün gece ana kucaklarında uyudular hem de hiç uyanmadılar galiba benim kızların sorunu geceleri de hareket halinde oldukalrından kendi kendilerini uyandırıyorlar o yüzden ben deeee yataklarına tıpkı ana kucaklarındaki gibi kemer yaptırcam biliyorum çok komik ama aklıma başka bişi gelmiyo ana kucağı sonuçta çok ta rahat bişi değil beli çukur çünkü aayyy çok yazdım beaa eveet ne diyosunuz hatunlar

uyumalarına çok sevindim cnm....önce çarşafla bi kemer biçimi uygula bakalım uyuyacaklarmı...sonra kemer için para harcarsın cnnm....

günaydınn

tarihçiii çok iyi çok sevindim, ama seninkiler uyurken bağlanmak için biraz büyük değil mi yauuww, onu ilk aylarda tavsiye ediyorlar, gerçi enn iyi çözümü sen bilirsin tabii

wpmen azz kaldı sabret canımm, 15 gün sonra yeni sıcacık yuvandan yepisyeni eşyalarının arasından sesleneceksin bize .

winstoncum çıın gezin tabi yaa.
artvinli kocanı gezdire gezdire hasta ettin haa, geçmiş olsun dikkat et de size bulaşmasınn.

hazanx senden öğreneceğim çokk şey var, ben de bakıcı başladıktan sonra nasıl yapıcaz, elif yürüyünce beni çaıştırır mı, yanıma gelmek ister mi? daha düzenli çalışma stili yyakalayabilir miyim gibi onlarca ensişe taşıyorum. deneyimlerini benimle paylaşırsan arada çook ama çok sevinirimm.
sen samsundamısın?

canancımm ses yok hala merak ediyoruzz seni

WOMENcım,KİRPİcim sağolun canlar inşallah hep uyusunlar women haklısın canım önce bi deneyim ona göre yaptırırım iyi fikir kirpi benim kuduzlar uykuda da ordan oraya yuvarlanıyolar görsen inanamazsın uyuyolar ama harekete devam

kuduzlara çorba yedireyim sonra da biraz dışarı çıkalım diyoz izmir de hava çok güzel çok şükür hepinizi öpüyorum en kocamanından iyi pazarlaarrr...

tarihci gerçekten çok sevindim uyuduklarına çocukların sende dinlenmiş oldun inş hep böle olurlar...eskiden tavana asılan beşiklerdede belinden bağlanırdı çocuklar gerçi o düşmesin diye ama bağlamak süper olur demek ki senin kızlar rezil gibi uyumayı daha çok seviyo yatın işte rahat rahat...
womenin de dediği gibi ilk önce sen çarşafla bi bağla bakalım ondan sonra masraf yap..

herkese günaydınlar hasta bebişlerede acil şifalar diliyorum.aslında sizi hergün takip ediyorum ama yazmıyorum çok depresif bi haldeyim o kadar sıkıldımki yatmaktan artık tak dediği yerdeyim.süper bi hava var dışarda bebişler babannesine gitti az önce eşimde dışarı çıktı bende herzamanki gibi yanlızım.çok mutsuzum canım çok sıkkın içimde bişiler var canım çıkacak gibi boğazımı sıkıyorlarne zormuş böyle yatmak yaaa sabrım kalmadı artık dayanamıyorummm

cnm çoook haklısın hiç kolay değil ama en azından geçici seninki bunu düşün, ömür boyu yatmak zorunda olanlar var. sayılı gün geçecek inşallah, biraz daha sabret.

cnm çoook haklısın hiç kolay değil ama en azından geçici seninki bunu düşün, ömür boyu yatmak zorunda olanlar var. sayılı gün geçecek inşallah, biraz daha sabret.

inş.ama hiç bişi belli değil belki yine ameliya<t olcam o zaman herşey yine başa döncek çok zoruma gidiyo aynı süreci tekrar yaşamak hatta bu ihtimal bile

inş.ama hiç bişi belli değil belki yine ameliya<t olcam o zaman herşey yine başa döncek çok zoruma gidiyo aynı süreci tekrar yaşamak hatta bu ihtimal bile

ama kendini kötü hissetmenin tedavi sürecine hiç faydası olmayacağı gibi yavaşlatması ve daha kötüye götürmesi de olası. hep iyiyi düşünmeye çalış ki, iyiye gitsin gelişmeler.

kirpoşum ben evde çalışmıyorum ama başına gelecekleri az çok biliyorum

bikere elifin kız olma ve tek olma avantajı ile rahat olabilirsin...sonra elifi 1,5 yaş itibari ile oyun grubuna yolladığın zaman hem evde yanlız olursun...hemde o sosyal olur...çünki o yaşlarda çocuklar anneleri ile sürekli oynamak istiyolar..yeni keşif dönemi....sen çalışcağın için buna vaktin olmayabilir yada sabrın ...benim sabrım yok mesela bende seneye çiş kaka olayımızı söylemeye başladığımızda yollamak istiyorum...

eğer bakıcı teyzesini çok severse sana hiç bulamaşmaz..onla park sefası yaparlar....
ama sana düşkün olursa hiçbiey kesmez elifi ...orada kitlenirsin....

tarihci benimkilerde canım çok hareketli yataklarında sürekli park yatağına çarptıklarından ben yerde yatırmaya başladım...istersen yer yatağı dene cnm...ayrı odalarda yerde yatak..kalın yorgan battaniye at...uyku tulumu giydir...döne döne gitsin yerde....bunuda dene
benimkilerdede bu sorun oldu çünki....

htc..cnm senin durumun çok zor...tek olsan neyse bide kkuzular var...rabbim şifa versin tez zamanda cnm yaaa......havalarda açtı dışarıyı gördükce için daralır tabi....geçici tekerlekli sandaleye yokmu yaa kiralık gibi bari öle çıksan dışarıı

bugün artık kesinkes çalışmam lazım. buraya gelirsem sakın bana yüzvermeyin, façalı kirpi git işine bak deyin tamam mı

artık koli yapmak istemiyorum yaaaaaaaaaa imdatttt valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çocuklarda durmuyor.....ama çağrem yokk kalkıp yapmam gerekkk offffffffffffffffff yaaa

bugün artık kesinkes çalışmam lazım. buraya gelirsem sakın bana yüzvermeyin, façalı kirpi git işine bak deyin tamam mı

kalk git işinin başına bende koli yapayımmm ....ama arada gel gezmeye gitmeyceksen. cnm

saat 3 de bekliyorum kk da köşe başında hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…