sağol canım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur dediğin gibiherkese merhabaaa
sabahtan çocukları afyona doktora götürdük ege de yine bronşiyolit var(
bi toparlayamadı yaa... eşimde bi yere bişey yetiştirecek gibi gaza bastı başım çatlıyo geldik hiç bişey yapamadım açtım güya neti faceye iki video attım ece yi alıp gittim yattım uyuduk biraz kızımla ama yok hala geçmiyo bu baş ağrısı yaaa...3 gecedir uykumdan uyanıp ağrı kesici atıyorum...
women evt ben iki çocuk bakıyorum devrim bakamaz:))ben bakabiliyorum...
cananada helal olsun iiki gitmiş bu erkek milletine yüz verirsen astarını ister senin de eğlenmek hakkın sanki her allahın günü dışarıda kop kop yapıyosun da... valla ben okuyorum da bizim eşimle olan ilişkimizde bencil taraf benim sanırım o daha fedakar:)))sanırım biraz cadalozluk ver bende:))
eylül yeni eviniz hayırlı olsun ağzınızın tadı sağlığınız yerinde olsun kirada olan bir tek sen değilsin her şerde bi hayır vardır..
eeee kızlar neler var neler yok daha başka???
rica ederim canım rahatsızlık ne demek ben çok memnun oluyorum aradığın için iyi niyetin için çok teşekkür ederim tabi düşüncelerimiz karşılıklı ben de seni çok sevdimeylülcüğüm aradım ikikere ulaşılamıyordun ...dahada rahatsız etmek istemedim...sonrada kendi talşım..
yeni evine ısınmana sevindim cnm..rabbim feraha huzura kavuştursun sizi...bolll bolll kazanç ihsan etsinde....kötü haberinizi almayı bekeleyenler bekledikleri ile kalsın cnm...
seninle çok yakın tanışmıyoruz...ama ben seni özü ççok temiz biri olarak gördüm......çok iyi niyetlisin..rabbim senin önüne hiç zorluk çıkarmasın cnm...hep mutlu olun
çok doğru söylüyosun inşallah huzur mutluluk getiriri bize bu evişte bennn,
ben de ilk cananı merak ederek girdim , offf devrimin hasta olması ters olmuş, başının etini yemişlerdir kızın şimdi.
eylülcüm hayırlı olsun yeni evin, önemli olan huzurun neren olduğu :)
firdos nerelerdesin yahu, hızlandımı delikanlılar, zorluyolar mı artık senii ? ,
biz de samsuna gidiciiizzz 15 güne kadar inşallah .
winstoncum geçmiş olsunn egeciğe.
womennn sen yeni eve geçince eve girmezsinn hiiç üzülme
biz de gündüz kayınvalideleri ağırladık, amcası elifi görmeye gelmişti izmirden onlarla takıldık. akşam da arkadaşlarla yemeğe gittik, elifcik de büyük ölçüde izin verdi, uyudu rahat geçti. ama ankara hala çok soğuk yaaa. düşme fobim oldu bi de ödüm koptu buzda kayıcam diye.
gezdik tozduk, bu gece ve yarın artık bool bol çalışıp elimdeki işleri bitirmem lasımmm
maşallah alişe insam ilk duyduğu zaman ne kadar tuhaf oluyobayanlar iyigeceler alişin sütünü koyayım hemen yatayımm
bu arada aliişimmm artık sütüne mama demiyor....anne düt diyorr muhteşemelrrr
kızlar alminanın tek dişi çıkıyor ve geçen gün koltuktan tutunup ayağa kalktı
tarihçi nasıldı bu gece kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?