İkiz Anneleri Geyik Paneli

tekerekli sandalyem var aldık canım.oda olmasa zaten tamamen bitiğim.merdivenden sekerek iniyorumda çıkmasını öğrenemedim sürünerek çıkıyorum.yani oturuyorum geri geri tek tek çıkıyorum oturduğum yerden bilmem ne kadar anlatabildim ama.o yüzden dyşarı çıkıp inmem bi ölüm gibi geliyor.çocuklar olunca çok zor inan normalde annemde kalıyordu en azından birini gece bakıyordu 2 gün işi var bu gece sabaha dek ağladı ikiside dönemiyorumda onlar ağladıkça daha fena oldum.inş..geçecek

Hayırlı pazarlar

Aman aman htc gelmiş hoşgeldin cnm.Bende seni merak ediyordum acaba takrar ameliyatmı oldu dedim.Dularımdasın cnm allah kolaylık versin ve booooooool sabır versin diyorum.Rabbim çocuklarının hürmetine acil şifa versin....

KİRPİ aşkolsun yaKabak benim başımamı patladı şimdik.
Bugün iyice ilerlemiş hastalığı,valla dışarıda havada süper eşim böyle olmasaydı çıkardık dışarı süper olurdu.Yağızı alıp markete gidelim diyorum ama serin olur diyor eşim bakalım......

WOMEN bence sen çok erkenden başladın herşeyi toplamaya ya...Çok sinir bozucu çünkü toplanmış evde oturmakKeşke yıkayıp temizleyip istifleseydin odaya sonra kolilerdin.....
Ama şuda var evden çıkana kadar toplanman bitmezzzzz.Yatak yorgan yastık kullandıklarınız herşey ortada sonuçta.......

CANAN nerelerde ya

sağol canım beni düşündüğün için daha olmadım ameliyat duruma bağlı beklemedeyim hala.inş..olmamda çabucak iyileşirim yoksa kafayı sıyırcam

artvinli erken başladın dediğin ben yanlızım anam ....hem çocuklar hem e toplaması çok zor iki çocukla imkansız gibi...ben herşeyimi yıkadığım için bu kadar yoruldum....

öle birkenara istiflemek çok daha dağnıklık olurdu....ben dağnıklıktan ziyade toplama işim bitmediğine sinir oluyorum....

ana kimseler yokkkk.....hala gezmelerdemisiniz yaa gelinde iki lak lak yapalım yaaaaa

façalı kirpi bitiremrdinmi işini....

ayyy bende öldüm yaaa ama sanırım bitti bu sefer ufak bir iki şey dışında...annem illa buzdolabınında palstik parçalarınıda yıkayalım dedi...tamam dedim....onlar kaldı tek...çantamızıda hazırladım...yarın sabah yolcuyuzzzzzzzzzzzzzzz......çuff çufffff inş. işlerimi çabucak hallederim...

merhaba kızlar,bahar geldi sanırsam.aman gitmesin sakın!

kimseler yok,herkes gezmelerde anlaşılan..bizde bugün dolaştık biraz,havanın tadını çıkardık..resimlerimizi faceye attım.

Winston geçmiş olsun canım..

Artvinli nerelerdesin,konuşamadık ne zamandır?senin şu nişan elbisesiyle yağızın kıyafetini faceye koymuş muydun?çok merak ediyorum

Kirpicim senden naber,nasılsın?

Birsen sanada kolay gelsin,taşınmak zor ama kendi evine geçiyorsun onun güzelliği hiç birşeye değişilmez tabii..

kızlar Canana ne oldu,anlayamadım ben???

merhaba burdada hava güzeldi şöle bi yürüyüş yaptık arkadaşımla sonra onlara gittim ii geldi bu bahar inş hep böle gider

sağol canım teşekkür ederim inşallah hayırlı olur dediğin gibi
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
rica ederim canım rahatsızlık ne demek ben çok memnun oluyorum aradığın için iyi niyetin için çok teşekkür ederim tabi düşüncelerimiz karşılıklı ben de seni çok sevdim
bu arada eşime söyledim işe gitti adamın numarasını istiycek bi fiyat sor dedim inşallah sen de bir an önce taşınırsın da rahata erersin benim de canım çıktı sabır kalmadı artık ama sonunda bitti çok şükür
çok doğru söylüyosun inşallah huzur mutluluk getiriri bize bu ev
bayanlar iyigeceler alişin sütünü koyayım hemen yatayımm

bu arada aliişimmm artık sütüne mama demiyor....anne düt diyorr muhteşemelrrr
maşallah alişe insam ilk duyduğu zaman ne kadar tuhaf oluyo

selam hatunlar biz de gezdik bugün çook şükür uzuun bi aradan sonraen son eve dönmeden kızları parka götürdük,sahilde çimlerde koşturdular biraz önce sızdılar inşallah bütün gece mışıl mışıl uyurlar
WOMEN kuzum biz ailecek geçen yazdan beri yerde yatıyoduk yer yatakları yaptırdıydık süngerden ama son zamanlarda gece kalkıp oyun oynamaya başlayınca benim kuduzlar yataklarına yatırmaya başladık bilmiyom belki de yerlere geri döncez
WİNSTON inşallah hep uyurlar artık canım yaa inan bu uykusuzluk beter bişi ve ben hamileliğimi de eklersek 2 senedir uykusuzum

kızlar alminanın tek dişi çıkıyor ve geçen gün koltuktan tutunup ayağa kalktı

Eylül hoşgeldin,özledik seni...taşınmışsın,güle güle otur canım..bizimkiler son iki haftadır kanepe ve koltuklardan tutunup kalkıyorlar ama aman dikkat et..arkalarına bakarken birdeN düşüveriyorlar.Deniz dün fena düştü hatta..yakında sıralarlar,biz başladık ve çok tatlılar ya..amA dişlerimiz 3 aydır gelEcek yolda:84:

kimseler yok,bende kaçayım..

iyi geceler ohhhhh herkesler gezmiş.....ben malumunuz durumdayım....aksam banyomuda yaptım

oturdum hatta mayıştım.....yatarım dedim laptopu kaldırdım.....alişim uyurken öksürük tuttu ayağımdaydı daha....arkasından şar diye kustu.....iki kere çok ağladı komple soydum...elini yüzünü boğazına kadar yıkadım üstünü değiştirdim.....anneme demiştim...bu yer yatağının yüzünü yıkamadık..annemde kusur kalsın onuda gidince yıkarsın demişti........gitmeye nasip olmadı..benim üstüm başımda battı....attım makinaya..........bulaşıl makinasında hala cam eşyam var yaaa

artık cuma gelebilirse geldiğimde bir koli bandı daha alayım onlarıda kaldırayım....

bu arada yeteneksizsiniz i izliyorum engelliler için bağış toplanıyor 3 milyona yaklaştı....izlerken ağlıyorum tabi....sadece msjla destek olabildim....rabbim kimseye vermesin...

merhaba kızlar,

hoşgeldin eylülcümm, ne güsel dişimiz de gelmişş.

herkesler gezmiş tozmuş, ben de bugün çalışırım diye çıkmadım, işin kötüsü çalışamadım da bu hafta teslim etmem lazım bu projeyi nasıl olacak bakalım. birkaç gün ara vereyim bari nete de işimi bitireyim.

hepinize iyi geceler, öptümm kocamannn

iyi geceler herkeze...
yogun misafir trafiginden sonra .... size bir bakayım dedim. kayınvalidemler görümcemler vardı yatılı onları gönderdim bir saat evel.. şimdide dinlenme moduna geçtim iyi yorulmuşum .ama güzel geçti .
herkez iyidir inşallah ...canomm devrim hastalanmış geçmiş olsun canım geçmişe bakamadım ama bakacagım birazdan inşalah önemli birşey deyildir .

günaydınlar,sabah erkenden kalktık...toplandık....taksiyi bekliyoruz...

sabah sabah şok oldum ibrahim tatlı ses vurulmuş ve durumu ağır bence kalaşnikofla vurulmuş

bu silahla vurulanlar yaşamaz diyorlar...kafasına isabet almış...

kim olursa olsun ne olursa olsun halka mal olmuş biri ,yaptığı işlerle bir çok insana iş imkanı vermiş biri...gerçekten çok üzüldüm

günaydınlar hanımlar...
nasılsınız???
size acil danışmam gereken bişey var
ben çocuklara yedirip yatırıyorum ii güzel hoş ondan sonra 2 saat sonra falan bunlar bi başlıyo ağlamaya çığlık çığlığa beline vuruyorum(doktor demişti)gazı çıksın diye gazları çıkıyo alttan sonra tekrardan uyuyolar ama bu her gece aynı şimdi sorularım geliyo:
1.)bu neden oluyo olabilir??
2.)ben ne yapabiliirm bu durumda???
artık tak dedi canıma yaa her gece her gece yok mu bunun bi iileştirme yolu??doktora söledim bio gaia diye bi damla verdi ama fayda etmedi...

günaydın hatunlaarr... dün gece yine uyuduuk inanamıyorummmhem de bağlanmadansanırım dün epey yırulmuş kuduzlar hehee hergün yorcam onları artık
CANAN geçmiş olsun canım umarım kuzucuk bir an önce iyileşir
WOMEN size de geçmiş olsun canımbenimkiler de daha düne kadar hep kusuyorlardı çok beter bişidir bilirim
WİNSTON canım bence kuzuları yatırmadan hemen önce yedirme bazı bebekler ve hatta büyükler yatmadan hemen önce yenilenlerden rahatsız olur ve uyuyamaz bence akşam yemeklerini yedir sonra meyvesuyu veya süt verirsin yatırmadan önce bi dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…