İkiz Anneleri Geyik Paneli

9 da faln yiyolar 10-11 gibi yatıyolar sadece mama içincede sürekli uyanıyolar uyanıkken mama içmiyolar bi tuhaf benimkiler..
yor valla 2 senenin intikamını al onlardan:)) yüzmeye faln götür dahaçok pek çok yorulsunlar:))

slm kızlar ya ben galiba bu forumu kullanmayı pek bilmiyorum eski msj.ları okumak için sayfa sayfa geri dönüyorum.pek giremediğim için msjlar baya birikiyor bunun kolay yolu varsa bana yazarmısınız?
dırımcım bu arada hayırlı olsun bende 1 ay önce taşındım çocuklarla ne zor olduğunu biliyorum.Allah yardımcın olsun
tarihçi bu kızlar sanırım böyle yaramaz oluyor benimkilerde15 aylık uyku nedir bilmiyorlar yatma saatimiz yok gece 1 de yatsak bayram ediyorum artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun

women bende çok üzüldüm ... büssürü insana ekmek veriyor ..pek dinleyip seyretmesemde dedigin gibi halka mal olmuş biri ...inşallah bişey olmaz kurtulur..

canım uyumadan iki saat evel yiyorlarsa bişey yapmaz esasında ...benimkiler uykuya dalarken yiyorlar bişey olmuyor ama her çocgun yapısı farklı ...bide daha sık kalkmaları mama ,stemelri normal canım benimkiler 9 bitirdiler ege bir kere kalkıyor sabah yediye kadar. ama emre iki yada üç kere kalkıyor ..bir iki aya kalkmazlar canım...bide ben mamanın içine bişey koyuyorumda adını unuttum kuzum ya şu hindistan cevizine benziyor ama fındık kadar bıçagın ucuyla kazıyıp koyuyorum hem besleyici hem gazı önlüyor ...adı aklıma gelirse yazarım bir ara...

geçen cananla konuştuk ne yapacagım bu uyku işini dedi ... bende havalar güzelleşiyor sen onları bol bol dışarı çıkar akşam bir yatarlar sabah kalkarlar dedim ..ve öylede oluyor.. sürekli hareket haline oluyorlar gecede sızıyorlar resmen ..inşallah hep böyle gider sende rahat edersin...

bana gelince sabah 7 de ayaktaydık ..oynaştık yedik içtik gülsen teyzemiz geldi biraz daha durabildim attım kendimi yataga hafta sonu yorgunlugunu attım resmen 2 saat uyumuşum ..iyi geldi .berki okula gönderdim kaşlarımı aldırdım...alışveriş yaptım havalar güzelleşince hemen yarım kollu sıfır kollulara koştum üst kıyafetim azalmış bayagı iyi oldu ..şimdide ege emreyle esra erol seyrediyoruz ...

Son düzenleme:
ilk kez duyuyorum canım neki o???
neyse hemen almak istiyorum:))
ii çıktı sanırım bakıcınız aman daha ii olsun inş..

bizde dışarı çıktık yine hava çok güzeldi geze geze babamızın dükkanına gittik ordan bi bebe mağazasına gittim atlet kalmadı çocuklarada hoppidik atletler askılı 7.5 tl olmuş
2 tane aldım 2 tanede üçlü takım aldım 40 tl tuttu...sonra hadi dedim pazara gidelim buranın pazarı bugünde bizim pazara bi adam geliyo hep orjinal bebek kıyafetleri getiriyo markalar ve güzel şeyleri oluyo ordan sebi bebenin atletlerinden alıyodum ben onlarda 7.5 tl olmuş 4 tanede ondan aldım gitti 70 tl
kesinlikle sebi bebeyi tavsiye ederim kullanmayanınız varsa kesinlikle eskimiyo o kadar yıkanıyo ki çocukların kıyafetler genelde yüksek sıcaklıkta yıkanıyo ne esneme var ne solma ilk günki gibi duruyo 2-3 çocuk büyütür hoppidikler de ii ama renkleri atıyo büyükte aldım baya sonbahara hatta kışa kadar giyerler...
pazardan da geldik(kayınvalideyle çıkmıştım)yemek yedik ama bittim acaip yoruldum bütün kış et tavuğu gibi evde pinekleyince yürümek zor geldi..bu arada nerden baksan 3 km vardır yürüdüğümüz çocuklarıda yıkadık inş bu gece uyurlar deliksiz bende uyurum tabii...

Muskat (Küçük Hindistancevizi): Küçük Hindistancevizi de denilen Muskat zeytin büyüklüğünde, üzerinde çizgiler bulunan bir cevizdir ve Hindistan cevizi meyvesinden, isim benzerliği dışında, tamamen farklıdır.

Muskatın Faydaları: Muskat, iştah açar ve sindirimi kolaylaştırır. Ağız kokusunu giderir. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Mikrop öldürücüdür. Bulantı ve kusmayı önler. Kokusu sinirleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Vücudu kuvvetlendirir.

Muskat nasıl kullanılır? Küçük Hindistancevizi, çoğunlukla tat ve koku vermek için çeşitli yemek, tatlı ve pudinglere katılarak kullanılır. Az miktarda kullanılırsa uyku verici özelliği ile uyku bozukluklarında faydalı olmakla birlikte yüksek dozlarda kullanmak hayal görmeye ve kalp atışlarının hızlanmasına sebep olabileceği için fazla alınması tavsiye edilmez.

uyumayan çocuklara bi deneyim derim...

İyii akşamlar....

Nasılsınız*

Bugün misafirlerim vardı akşamda yemeğe kaldılar yedik içtik şimdi yolculadım...
Nişan hazırlıklar devam ediyor tam gaz....
Bugün yine çarşıdaydık.......
yağız kalabıkta tam gaz huysuzluğa devam ediyor...

Bende çok üzüldüm tatlısese,hele küçük oğluna içim gitti,allahtan gelene buynumuz kıldan incede,gelen kötülük kuldan olunca dayanması çok zor oluyor.

ben de sizi özledim canım artık muhtemelen sık sık burda olurum hiç bilmediğim bi yere taşındık kimsecikler de yok gelen giden de olmaz

hoşbulduk canım evet dişimiz geldi hatta bugün gülerken gördüm alttan iki diş patlamış
açığım ama ne geçmişi okuyabiliyorum ne yazabiliyorum maruz görün devroş hasttaa sonra gelecemm
canım geçmiş olsun ne oldu okuyamadım ben de
canım ben de muskatı denedim memnun kaldım hatta doktor tavsiye etmişti
ben uykusuzluk için hiç düşünmemiştim gazları yok diye vermiyodum bi deniyim bakalım yararları çokmuş

hoş geldin eylülcüm..yeni eviniz size şans getirir inşallah.dişlerde çıkmış maşallah..
aman dikkatli kullanın muskatı ilk arkadaşım önermişti bana sakın fazla atma içine diye ..sebebini bilmiyorum ama heralde agır geliyor çocuklara ..benim bildigim bide kilo aldırıyor .ben her mamalarına çok az koyuyorum arada çorbalarınada atıyorum...

Eylüllllll hoşgeldinnnnnnn
Nasılsın;?Kızlar nasıl;
Maşallah dişiniz gelmişBizde daha tıııık yok
Yeni evinde huzurlu sağlıklı otur canım...Alışırsın zamanla merak etme,kızlarla zaman nasıl geçer hiç anlamazsın bile

Canan herkes seni ve devrimi çok merak etti ama.........
Nerdesinnnnn

Son düzenleme:

eyvallah deyip çalışmaya adamamışmıydın sen kendini napıyorsun buraalarda .....:))

herkese iyi geceler kızlar..çok yorgunum kızlar yeni uyudu bir bakayım kaçayım dedim...

çok sıkışırsan seve seve yardım ederim..tabiki ingilizce çeviriyse...

çok sıkışırsan seve seve yardım ederim..tabiki ingilizce çeviriyse...

aaa ciddi misinn, ingilizce ve tabii ki tıbbi çeviri oluyor benim yaptıklarım. şu anda çeviri yapmıyorum aslında hasta kullanma talimatı ve derleme ile uzman raporu hazırlıyorum ama elimde çeviriler de oluyor sık sık, birlikte çalışma şansımız olursa çok sevinirim bende :)desteğin için çok teşekkürler

çok sıkışınca gönder neyse, elimden geldiği kadarını yaparım..malum bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor ama benim içinde değişiklik olur hem sana yardımım olur...bizim tıbbi literatürler ingilizce olduğundan çeviri kolay oluyor..eşimin makalelerini falanda çeviridim o çok sıkışık olduğunda..onun dışında çeviiri dışı yardım edebileceğim tıbbi birşey olursada elimden gelidiğince yardım ederim...bide bu uzman raporu ne olaki onu anlayamadım...

ilaçların ruhsat başvuru dosyalarında klinik uzman raporu ve klinik dışı uzman raporu diye iki kısım var suulan, ilacın etkinliği, güvenliliği, biyoyarlanımı vs gibi konularda yapılan çalışmaları derleyerek bir rapor oluşturuyorsun, ben de farmakolog titrimle bu tarz işler de yapıyorum.

diğer arkadaşlar çok teknik oldu, özele de girmeye üşendim kusura bakmayın.
offf çok uıyku bastı iyi geceler.
canancım seni de gördüm aşağıda ama yazacaklarını bekleyemiicem, sabah kahvaltımda okuyayım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…