günaydınlar,sabah erkenden kalktık...toplandık....taksiyi bekliyoruz...
sabah sabah şok oldum ibrahim tatlı ses vurulmuş ve durumu ağır bence kalaşnikofla vurulmuş
bu silahla vurulanlar yaşamaz diyorlar...kafasına isabet almış...
kim olursa olsun ne olursa olsun halka mal olmuş biri ,yaptığı işlerle bir çok insana iş imkanı vermiş biri...gerçekten çok üzüldüm
günaydınlar hanımlar...
nasılsınız???
size acil danışmam gereken bişey var
ben çocuklara yedirip yatırıyorum ii güzel hoş ondan sonra 2 saat sonra falan bunlar bi başlıyo ağlamaya çığlık çığlığa beline vuruyorum(doktor demişti)gazı çıksın diye gazları çıkıyo alttan sonra tekrardan uyuyolar ama bu her gece aynı şimdi sorularım geliyo:
1.)bu neden oluyo olabilir??
2.)ben ne yapabiliirm bu durumda???
artık tak dedi canıma yaa her gece her gece yok mu bunun bi iileştirme yolu??doktora söledim bio gaia diye bi damla verdi ama fayda etmedi...
günaydın hatunlaarr... dün gece yine uyuduuk inanamıyorummmhem de bağlanmadan sanırım dün epey yırulmuş kuduzlar hehee hergün yorcam onları artık
CANAN geçmiş olsun canım umarım kuzucuk bir an önce iyileşir
WOMEN size de geçmiş olsun canımbenimkiler de daha düne kadar hep kusuyorlardı çok beter bişidir bilirim
WİNSTON canım bence kuzuları yatırmadan hemen önce yedirme bazı bebekler ve hatta büyükler yatmadan hemen önce yenilenlerden rahatsız olur ve uyuyamaz bence akşam yemeklerini yedir sonra meyvesuyu veya süt verirsin yatırmadan önce bi dene derim
nefescim dediğin şey muskat bende çocuklara verdim gaz için iyiymiş
nefescim dediğin şey muskat bende çocuklara verdim gaz için iyiymiş
ben de sizi özledim canım artık muhtemelen sık sık burda olurum hiç bilmediğim bi yere taşındık kimsecikler de yok gelen giden de olmazEylül hoşgeldin,özledik seni...taşınmışsın,güle güle otur canım..bizimkiler son iki haftadır kanepe ve koltuklardan tutunup kalkıyorlar ama aman dikkat et..arkalarına bakarken birdeN düşüveriyorlar.Deniz dün fena düştü hatta..yakında sıralarlar,biz başladık ve çok tatlılar ya..amA dişlerimiz 3 aydır gelEcek yolda:84:
kimseler yok,bende kaçayım..
hoşbulduk canım evet dişimiz geldi hatta bugün gülerken gördüm alttan iki diş patlamışmerhaba kızlar,
hoşgeldin eylülcümm, ne güsel dişimiz de gelmişş.
herkesler gezmiş tozmuş, ben de bugün çalışırım diye çıkmadım, işin kötüsü çalışamadım da bu hafta teslim etmem lazım bu projeyi nasıl olacak bakalım. birkaç gün ara vereyim bari nete de işimi bitireyim.
hepinize iyi geceler, öptümm kocamannn
canım geçmiş olsun ne oldu okuyamadım ben deaçığım ama ne geçmişi okuyabiliyorum ne yazabiliyorum maruz görün devroş hasttaa sonra gelecemm
canım ben de muskatı denedim memnun kaldım hatta doktor tavsiye etmiştigünaydınlar hanımlar...
nasılsınız???
size acil danışmam gereken bişey var
ben çocuklara yedirip yatırıyorum ii güzel hoş ondan sonra 2 saat sonra falan bunlar bi başlıyo ağlamaya çığlık çığlığa beline vuruyorum(doktor demişti)gazı çıksın diye gazları çıkıyo alttan sonra tekrardan uyuyolar ama bu her gece aynı şimdi sorularım geliyo:
1.)bu neden oluyo olabilir??
2.)ben ne yapabiliirm bu durumda???
artık tak dedi canıma yaa her gece her gece yok mu bunun bi iileştirme yolu??doktora söledim bio gaia diye bi damla verdi ama fayda etmedi...
ben uykusuzluk için hiç düşünmemiştim gazları yok diye vermiyodum bi deniyim bakalım yararları çokmuşMuskat (Küçük Hindistancevizi): Küçük Hindistancevizi de denilen Muskat zeytin büyüklüğünde, üzerinde çizgiler bulunan bir cevizdir ve Hindistan cevizi meyvesinden, isim benzerliği dışında, tamamen farklıdır.
Muskatın Faydaları: Muskat, iştah açar ve sindirimi kolaylaştırır. Ağız kokusunu giderir. İdrar ve gaz söktürücüdür. Mide ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Mikrop öldürücüdür. Bulantı ve kusmayı önler. Kokusu sinirleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Vücudu kuvvetlendirir.
Muskat nasıl kullanılır? Küçük Hindistancevizi, çoğunlukla tat ve koku vermek için çeşitli yemek, tatlı ve pudinglere katılarak kullanılır. Az miktarda kullanılırsa uyku verici özelliği ile uyku bozukluklarında faydalı olmakla birlikte yüksek dozlarda kullanmak hayal görmeye ve kalp atışlarının hızlanmasına sebep olabileceği için fazla alınması tavsiye edilmez.
uyumayan çocuklara bi deneyim derim...
ben de sizi özledim canım artık muhtemelen sık sık burda olurum hiç bilmediğim bi yere taşındık kimsecikler de yok gelen giden de olmaz
hoşbulduk canım evet dişimiz geldi hatta bugün gülerken gördüm alttan iki diş patlamış
canım geçmiş olsun ne oldu okuyamadım ben de
canım ben de muskatı denedim memnun kaldım hatta doktor tavsiye etmişti
ben uykusuzluk için hiç düşünmemiştim gazları yok diye vermiyodum bi deniyim bakalım yararları çokmuş
Canan herkes seni ve devrimi çok merak etti ama.........
Nerdesinnnnn
yahu bu yağız nekkadar uzattı diş olayını, neredeyse bir aydır çıktı çıkıyorr :) patlat be yağız oğlan sen de artıkk
canoo nerelerdesinn, gel artık?
ban de çalışayımmm bu geceee, hadi eyvallah
yahu bu yağız nekkadar uzattı diş olayını, neredeyse bir aydır çıktı çıkıyorr :) patlat be yağız oğlan sen de artıkk
canoo nerelerdesinn, gel artık?
ban de çalışayımmm bu geceee, hadi eyvallah
çok sıkışırsan seve seve yardım ederim..tabiki ingilizce çeviriyse...
aaa ciddi misinn, ingilizce ve tabii ki tıbbi çeviri oluyor benim yaptıklarım. şu anda çeviri yapmıyorum aslında hasta kullanma talimatı ve derleme ile uzman raporu hazırlıyorum ama elimde çeviriler de oluyor sık sık, birlikte çalışma şansımız olursa çok sevinirim bende :)desteğin için çok teşekkürler
çok sıkışınca gönder neyse, elimden geldiği kadarını yaparım..malum bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor ama benim içinde değişiklik olur hem sana yardımım olur...bizim tıbbi literatürler ingilizce olduğundan çeviri kolay oluyor..eşimin makalelerini falanda çeviridim o çok sıkışık olduğunda..onun dışında çeviiri dışı yardım edebileceğim tıbbi birşey olursada elimden gelidiğince yardım ederim...bide bu uzman raporu ne olaki onu anlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?