İkiz Anneleri Geyik Paneli

offf bu gece canım çok sigara çekti..böyle bir nefes çekince burnun genzin yanar yaa onu çekti canım..nefes yada canan bir tanede benim yerime için olur mu?

meraba eğer içinizde hatırlayan varsa bir şey sorucam benim bugün adeten önce beta hcg 221 625 bugün adet günüm 1500 daha kese gözükmedi bende ikiz anne adayı olabilirmiyim acaba

hııı anladım..ok...hadi iyi geceler iyi dinlenmeler...

meraba eğer içinizde hatırlayan varsa bir şey sorucam benim bugün adeten önce beta hcg 221 625 bugün adet günüm 1500 daha kese gözükmedi bende ikiz anne adayı olabilirmiyim acaba

öncelikle gebeliğin hayırlı olsun canım..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..canım burdakilerin çoğu tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığından ben dahil bu durum bizde biraz farklı..bizde transfer günü belli olduğundan gelişmiş gebelikte ortalama hangi gün rahme yarleştiğini az çok kestirebiliyorsun ve ona göre bhcg değerine bakarak doktorlar ikiz olabilir tahmininde bulunuyor...ama sanırım seninki kendiliğinden gelişen bir gebelik bunlarda bhcg ye ve adet gününe bakarak ikiz demek yanıltıcı olabilir..çünkü sizde döllenme ve rahime tutunmayı kestirmek çok zor.inşallah gönlündeki hayırlısıyla olur canım...

offf bu gece canım çok sigara çekti..böyle bir nefes çekince burnun genzin yanar yaa onu çekti canım..nefes yada canan bir tanede benim yerime için olur mu?

herşeyden önce teşekkür ederim saol evde 1 canım var endişeye kapldım üç olacaklar diyede :)
başa çıkamam gibi geldi neyse ii geceler allah mesu bahtiyar etsin sizlei mutluluklar

ohhhh sefan olsun bide yanına turkish cafeee...vay vay vay....bende istiyorum ama imkansız...offff eski günler offf.şimdi balkon camından aşağı sarkmıştım çoktan...
valla tam çayın üstüne geldi istegin....ben şuan mutfagın camını açtım ..aspiretörü çalıştırdım kapısını kapattım içiyorum .camdan sarkarak içtimmi bişeyanlamıyorum :))

valla tam çayın üstüne geldi istegin....ben şuan mutfagın camını açtım ..aspiretörü çalıştırdım kapısını kapattım içiyorum .camdan sarkarak içtimmi bişeyanlamıyorum :))

annemle kardeşimde hep aspiratörde içerler
offf nefes insan arıyor şu zıkkımı..19 yaşında başladım 32 yaşında bıraktım..onla tıp fakültesi bitirdim,tus kazadım,asistanlık yaptım..kimseler yokken sigaram ve kahvem hep vardı..arada esiyorlar işte bana...neyse artık ...babam bile adamcağız artık yüz göz olmuştu bizle az için şu zıkkımı diye kızardı kardeşimle bana..

canan mesajını bekliyoz sen kaçtınmı canımcım..ayrıntıları bekliyoruz...devrim nasıl oldu,ciddi bişey yoktur umarım...

canan mesajını bekliyoz sen kaçtınmı canımcım..ayrıntıları bekliyoruz...devrim nasıl oldu,ciddi bişey yoktur umarım...
ben biraz evel face konuştum ateşi yokmuş bugün ama yürümeye hali yok dedi.. çok huysuzlarmış hiç durmuyorlarmış...

ohhh içtim vallaha 4 kadeh duble rakı içtim o kadar güzel eğlendimki giderkenkendi kendime dedim evi hiç düşünmeyeceğim dedim ben kimsenin umrunda değilim dedim vallahi çok güzel eğlendim halay çektim göbek attım ohhs efam olsun tabi önce kuaföre gittim koltuğa otrudm şöyyyyle bi yüzüme baktım ay allahım nasıl çökmüşüm nasıl anlatamam size dedimki 30 u devirmiş görünüyoryum dedim ne giyim kuşam ne kakyaj ne saç hiç birindne umudum yoktu ay kaşımı bıyığımı aldırıdm bi yüüzm parladı saşlarımı kıvırcık yaptırdım dalgalı fön yani bi güzelleştim bide makyaj yaptım ohhh bir başka caanan çıktı içimden koltuğa ilk oturan canan gitti enerji dolmuş bi canan geldi bida kuaför kadınlar beni motive etti ben nasıl oldum felan diye sordum onlarda kadın güzel oldumu saçta makkyahda ayrı yakışıyo dediler neyse ağzım kulaklarımda çıktım kuafördennnnn gerisi birazdannnn

işşşte bu beeee, çok iyi etmiş wallaa
dimi yaaa hiçç ğişman değilim iyiyki gitmişim gerçi eve döndüğümde kocişe karşı biraz suçlulık duygusu hiseetim ama içimden dedim kendime at şu vicadanı kızımmmmm
hepiniz için eğlendim anacımm hiçç merak etmeee umarım hepiniz benim gibi aşarsınzı kendinizziiii
ohhh yeni planlar yapılmış bileee hadi bakalım bu yeni ev hayatını yeni baştan ve çok güzel olarak değiştirir işallahhhhhh
ohhohh ta ohh ohh yandannnnn
yapın anacım sporlarıııı elifede al bikini at havuza hahaha
çoooookkk haklıısn canımmmmmm

ben köle değilim ayrıca bebekleri ben hiç istemeidmmm ben evlendikten 5 yıl sonra felan düşünüyordum çocuk eşimin ısrraları ile yaptık hatta korunmayı bıraktığımızda ben bi süre daha eşimden gizli korunsammı acaba dye çok düşündüm allah biliyor yaaa

bu çocukları beraber yaptık o çekti gitti sivasa ben gece gündüz evde tek başıma baltım ağzımı açıp bişey demeidm tayini çıkan arkaaşları geliyo istanbula çıkıyo onlarla buluşuyo ben asla ağzımı açıp laf etmem hatta ben kendim git derim sonuç olarak insanız sürekli birbiirmiizn yüüznğ görmektende sıkılabilirz değişikliği herkes hak eder bence
o hergün okula gidiyo tenefüste otudumu arkadaşları ile ordanburdan muhabbet ediliyo kafa dağılıyor ben öylemiyim akşama kadar iki çocuğu çek bide üstüne kananatörü çekkk ben eşime tevazu gösteriyosam o da bana gösterecekkk zaten bunlar benim suçum aslında tırnaklarımı baştan göstrrseydim o da bu kadar casaeret alamazdııı
çok sağol canım eve gelene kadar çok güzel eğlendim vallahaaa

tabi tabi annesi gelmiş zaten beraber bakmışlar daha olmadı en üstte eltimde var çocukları alıp yukarı çıkabilirlerde yani bana yardım etmezler ama kocama ederler hemde arkamdan iki çocuğu erkeğe bırakıpta gitmiş öyle anne yere batsın öyle kadın olmaz olsun diye dedikodumu yapa yapa bakarlarrr

dimii bence en çok fedakarlığı anneler yapıyo ama yinede tabrik eden yok benim eşim geçen sene ilk anneler günümdüübi hediye alma gereği bile duyamdı banaa çiçek bile almadı anneme gidiyoduk yolda arabayı durdurum anneme bi buket çiçek alayım dedim arabaya geri bindim dedği şu kendinede bi buket yaptırsaydın diyo oldu dedim sen düşünüp bişey yapmayacaksın ben kendime senina dına çiçek vereceğim komedi gibi yaaa

Femalexx maşallah ya hamilelikte sadece 13 kilomu aldın
Tabi herkes benim gibi fil yavrusu gibi dolaşmıyor hamileyken.
İlk hamileliğimde 32 kilo aldımi
İkincisindede 28 kilo

sen o kadar kiloyu nasıl aldın yaaa yiyerekmi hareketsizliktnmii

ya ben plates düşünüyorumda daha öncede yazdım ebru şallıyla felan başlasam diye ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorummm nasıl yapabiliirm famalexx

saat konusunda bişey diyemeyeceğim ama koltuk fikri süper yalnız otobüste her koltukta emniyet kemeri varmı onu bi sorrr bağlayamazsın sonraaa
bizde inek sütüne tam başlayamadık ilk adım sütü veriyom hoş onuda içmiyolar yaa neysee
Canan herkes seni ve devrimi çok merak etti ama.........
Nerdesinnnnn
geldim anacım geldimmm
geldim kızz bak bu saat oldu sırf sizin için burdayımm çocukları uyuttummm

canımm sabah ruhumuda gönderirim ankaraya berabe ryaparız kahvaltımızı muhabbet ede ede banada bi çay koy haaaa

olmazmı kuuzm sen zehirlenme senin yerine ben zehirlernirim hahahahaha

seninle daha önce bu konu üzerine mesajlaşmıydık geöendede biri böyle bişi sordu ama senmiydin bilemedimmm

evet cumaya döneyim

kuaförden çıktım önce eve geçeyim bi sn

kociş geldi herşey normal felan ertesi akşamdan kavgalıyız ne istiyosan onu yap bana dedi bana sorma o zaman dedi bende tamam deidmm
cuma çocukları yediridmm banyomu yaptım söyleyecem ben gidiyorum diye ama yemiyo bi taraflarım kıvranıyorum resmenn bi o odaya gidiyorum cesareti topluyorum geliyorum ağzımı açıyorum yok olomuyo geri bi tur atıyorum neyse 3 ten 5 e kadar söylemek için kıvrandım sonra neys ebi casaret gayet soğuk bi ses tonu ile ben giidyorum deidm yüüzme baktı s.. git der gibi güle güle dedi gittim üsmü giyindim çöantamı hazırladım ortam biraz yumuşasın diye geldim nasıl oldum felan diye sordum baktı yarım ağız olmuş dedi neyse tam çıkarken çok geç olursa annemde kalırım gelmem dedim sabrının son damlası ile ne b.k yersen ye der gibi dişini sıka sıka canan nasıl istiyosan öyle yap dedi hiç yumulamadım tamam hadi hoşçakal deidm çıktım kuaföre gitimm
sonra perpaya gittim annemin yanına saat 7 ye geliydou öncesinde 2 arkadaşla karşılaştık perpada çok güzel olduğumu söylediler tam gaz motive ile yola devam ettim annem ve şirketteki kızlar felanda çok beğendiler neyse arabalarla gittik mekana türkü yapan bi yerdi gğzle bi yerdi bence u şeklinde bi masa dizaynı yapmışlardıııoturduk yemek çki felan çok kalbalık olunca tam bi muhabbet ortamı olmadı ben genelde annemle muhabbet ettim türkülere eşlik ettim felan saat 11.30 da kalkalım dedim anneme görevliler yolda kaza olduğunu trafiğin akmadığını po yüzden biraz beklememizi söylediler yani eve gelmeye karar vermiştim ben çoktan kocişede mesaj attım kapıda anahtar bırakma diye neyse trafiğin açılması 1 saate yakın sürüd 12.30da kalktık 1 gibi eve geldim tam sokağın başındayken eşim aradı nerdesin diye zaten geldim dedim

neyse eve geldm ama epey keyifliydim alkolunde etkisiyle biraz kocaya yılıştım ortam ısısın diye aslınd ahiç yüz vermesem daha iyi ama işte içimde bi suçluluk hissediyorum bu saate bi kadının kocasız dışarda ne işi var felan dedi işte ya aslında haklı ama ne yapayım ona götür desem götürmez bend eişte şey deidm yalnız değilim dedim annem var yanımda deidm bi şirket yemeği bu deidm bir çokda erkek var kadın var deidm hani sarkıntılık olacak veya başımız abişi gelecek bi ortam yok patron çoluk çocuk karııs felan hep berabe rgelmiş yani kısacası aile ortamı olan bi eğlenceyi seviyesiz bişi yoktuu dedim sadece bu değilki deidm sne beni iç bi yere göndermiyosun deidm çocuk para hiç biir bahane değil deidm yeni evliydik kızlar ikimizde çalışıyduk paramıkzda vardı beni akrabalarımın düğününe göndermiydou yemin ederim ya kavga dövüz onlarada tek başıma gittinm o zamanda benimle gelmedi ee adamlar düğünüme gelmiş altınımı takmış sıra bana gelmiş gitmesem ayıplamazlarmı bi tanesi hatta çok yakındı çağlayandaydı onada yalnız gönderdi beni annemde kızmıştı hatta niye seni tek gönderiyo yeni evlisinzi insnalar başka düşünüyo felan diye

açık öğretim kursuna gdeyim diyodum ona da iizn vermiyodu çocukta yok parada var yani benim kocam şimdi çocukalrdan dolayı yapmıyo bunu bu adam hep böyleydii anlıyomusunuz

neyse ertesi gün kavga daha şiddetlendi tabi cuma akşamı devrimin ateşi başlamıştı onunla ilgilendik daha çok
kocamda kendini değersiz hiisediyomuşş
annesine söylenmemden bıkmış ben anne şöyle yapıyo diye ayrı söylüyomuşum annesida ayrı fitilliyomuş önüne çıkan ilk arabya binip gidesi varmışşş

bende onu anlamıyormulumm

yani benim şikateçii olduğum herşeyden o da şikayetçi neyse çözümsüz olarak kapattık konuyu bi dahaki kavgada eteklerimizden dükelefcek taş olmak üzere bu konuyu rafa kaldırıdık

evet gelelim devroşaaa

cuma günü gece gedlim fitil felan verdim soyduk yanımız sürekli uyanarak sallayarak geçirdik geceyi cumarteside ateşi akşam 5 e kadar iyiydi akşam bi çıktı 39.8 yakına özel bi hast var oraya götürük muayne eti genel olarak gözüken bişi yok kuska ishal öksürük burun akıntısı yok çok ama ok az bademciklerde bi pembelik var dr bademciklerden örnek larak bi test yaptı negatif çıktı tabi bu arada bi fitil daha ttılar hastanede sonra kan aldılar o da normal çıktı az bişi bakteri çıktı ama oda çok az neys ateş düştü biraz gönderdi eve bizi o ara görümcemler gelmiş akşam çayına neys eoynadı etti gecde gene ateşliydi ama çok huysuz uyuyamıyo bi türlü çocuk pazar iyiydi hatta biraz markete gittik geldik gece yine fırladı ateş 38 den aşağı düşmüyo 39 .5 ten de yukarı çıkmıyo dr aradım 11.30 gibi tetsleri söyleidm korkama dedi salgın var dedi duş aldır ateş kesiciye devam dedi özeldeki dr da antibiyotik bi şurup vermişti bu arada sabaha kadar kabus gibi geçiridk geceyi amagünüm zehirdi gene hiç durmuyo uyuyamıyo mustafa devrimi kıskanıyo sürekli rahat vermiyo giidyo derime vuruyo onu kucağıma aldıımmı ağlıyo benide al diye felan burnumdan getirid eşim geldi 3 te deidm nöbetleşe uyuyalım sne uyu sonra ben uyuyaım o 1 saat uyudu sonra sesimize kalktı sengeç yat deid 4 de bi vurdum kafayı 7 deuyandım yemek felan yedk işte kocişe sen uyu dedim o uyudu hala uyuyo bende çocukları yediridm felan devrim yemiyo mustafa uyumuyo devrimi uyutmuyo neys esinir harbi ile uyuttum ikisinide sonra kkma borcumu ödemeye gedlimmm ben bitmiş bi haldeyimmm

beni merak edenlere geçmiş olsun diyenlere çokk ama çokk teşekkür ediyorummm hepiniiz kocaman öpüyorummmm

canancım sefan osun..sonuna kadar hakettin.. bundan sonrada böyle fırsatları sakın kaçırma derim..biz anneyiz ama aynı zamanda sosyal varlıklarız,insanız...kusura bakma eşin için hitabım biraz argo olacak ama evli kadının öyle yerlerde dışarıda tek başına işi yoksa bi zahmet beyfendi poposunu kaldırıp seni istediğin yere götürsün..yukarıda anası yengesi bilmem ne..desin bakın şu çocuklara bu akşam biz hatunla dışarıdayız..iyi valla gencecik çıtır hatun al..sonra o yasak bu yasak..sonra kızcağız kuaför koltuğuna çöksün...ayyyy çok gaza geldim..benim adamda 39 yaşında ama sevsede sevmesede istesede istemesede bir yere gidilecekse götürür yada benim gitmeme karışmaz..çünkü sıra onada gelir bende onun sıkıcı toplantılarına eşi olarak yanında katılırım..

o laf sokan insan tayfasıda kıskançlıklarından çatlamışlarda yapışmazlar kolay kolay..

günaydın tatlı anneler ve bebişlerilk olarak devrime geçmiş olsun diliyorumgeçmişe bakamadım fazla size bir sorum var.kızım gündüz çok fazla bişi yemiyor anca 3 4 kaşık bişi ama gece abartıyor 250 cc iki bibreon süt içiyor hatta üçüncü biberonuda ver diye ağlıyor bazen vermiyorum ama bazen vermek zorunda kalıyuorum durduramazsam.şimdi sorum şu ben veriyorum ama sütün çoğu kansızlık yapar sizce ne vermeliyim?bide sabaha dek her 10 dakikada mızırdadığı için sabaha dek yudum yudum süt içiyor böylece unutturamadımda yatmadan önce muhallabi felan denedim ama aynı sütü illa istiyor gece sütü felanda verdim oda aynı.süt içmek içinde dewamlı kalkıyor ne yapmalıyım sizce bi firkri olan varsa söylesin lütfen

günaydın hanımlar..nasılsınız bugün?

en son Cananın yazdıklarını okudum,Devrim için endişelenmiştim ama iyi sanırım..çok güzel eğlenmişsin,iyi de yapmışsın..normalde bende bu konularda biraz eski kafalıyımdır yani bir kadın gece dışarı çıkacaksa eşiyle çıkmalı diye düşünürüm ya da çocuklarını kimseye babaları da dahil emanet etmemeli diye ama sana hak verdim canım.neden mi?çünkü anlattığın kadarıyla eşin hiç yardımcı olmuyor ve seni çok bunaltıyor ve nefes almaya ihtiyacın vardı.valla süper olmuş bence,erkeklere böyle dersler vermek gerekiyor arada

kızlar sabah çok kötü bir haber aldım.yan apartmandaki komşumuzun 13 yaşındaki oğlu merdiven trabzanlarından kayarken düşmüş ve ölmüş çocuk..şok oldum,çok üzüldüm..

günaydın kızlar..akşam muhabbet iyimiş ben gelemedim çünkü berbattım
dün kızlara öğle yemeğini yedirdikten sonra güç bela koca ikiz arabasını 3.kattan indirdim asansör yok malum sonra çıktım kızların ikisini kaptım indim aşağı doğru parka sallandılar kumlarla oynadılar biraz sonra dedim annemin oraya gideyim anneme biraz uzak ama yürüyerek gidiliyo bana da yürüyüş olur hem dedim neyse yürüdüm annemin ordaki parka gittim annem de geldi kızlar çok güzel oynadılar gideyim artık dedim annem ben de yürüyeyim ordan işe giderim dedi annem servis anneliği yapıyo yürümeye başladık derken elfin bi ağız açtı akıllara zarar yok çocuk sakinleşmiyo ne yaptıysak resmen titriyo sinirden neye sinirlendi onu bile anlamadık ama kafayı yemek üzereyim bi görseniz çocuğun halini yürümeye devam tabi biz dura kalka baktım taksi atladık tabi ama adam bile şaştı hasta zannetti çocuğu eve geldik soydum elini yüzünü yıkadım ana kucağına koyduuum sustu sinirimden ben başladım ağlamaya annem panik tabi hiç böyle görmemişti çocuğu yaa dedim inandın mı bana şaştım kaldım valla dedisonra annem gitti kızlar uyudu ben de yattım biraz uyandık baktım yürüyemiyorum öyle kasmışım ki kendimi bütün kalasım kasılmış öyle kalmış şaka gibi eşim geldi yemek,bulaşı herşeyi o yaptı normalde hastayken bile kalkar yaparım bişiler ama yok dedim ben yürüyemiyorum tuvalete emekleyerek gittim.kustum bi de üstüne kas gevşetici,ağrı kesici anca toparlandım kızları uyuttum yattım çok şükür uyudular ama hala tam toparlanamamışım işte böyle hatuunlar

sağol canım vallaha çok iyi geldi tabi üstüne devrim gelmeseydi daha iyi olurdu ama neysee

vallaha çok haklısın çöktüm resmen kuaför koltuğundaa

benimki çok dışarı çıkmayı sevmediğinden bizde pek karşılık olmuyo yani o pek bi yere gitmek istemediğinden bende ona hükmedemiyırum arada bi kaçamak yapar onuda yapsın derimm bende de var yaaa biraz burnundan getirsem aslındaaa oda pes eder belki ben dırdırcı olayım biraz susup köşeye çekilip surat asmakla olmuyo vallahaaa
bildiğimkadarı ile 2 su bardağından fazla içirmeyin diyolarrr gündüz hiçmi bişey yemiyo yaa kahvaltı daninoo çorbaa meyve hiçmi yemiyoooo
ya canım eşim hiç yardımcı olmuyo değil oluyor ama beni yasaklarıyla çok fazla burnumdan getiriyoo yapmam edemem edaları ileee çok bunalıyorum dışarı karşıda mahçup oluyorumm herkes küüsyo mesela topu topu 2 teyzem var mesela oda sadece 1 tanesi istanbulda diğeri ara ara geliyo bi bayramda bayramlaşaya gşdemem sonra fırça yerimm yani gezme konusunda olsa tamam diyecem ama hep böyleee ondan çok bunalıyorumm

bak şimdi komşuna bende çok üüzldğmm yaaaa allah sabırlar versinnn

ayyy öyle sinirlenme huylarıdamı vardııı bak ben bunu kaçırmışımmm kız senin cadılar ne fena çıktı böylee yaaa sende sinirden ne hale gelmişsin baksanaa kuzum yaa bak sanada çok üzüldmmşimdii allah yardımcın olsun yaaa şunlar bir an evvel 3 yaşınagelsinde rahatlayalım vallaha yaaaaa

bende neşeliyim hava çok güzel kuşlar ötüyo diycem ama bu kadar kötü haberin üstüne demiyorummm

çok şükür devrimin ateşi sonunda tamamen düştüüüü günlerdir yürümüyodu ayakta bile durmuyodu bugün biraz bira zyürüyo çok şükğrrr

pek erken kalktık bizde bugün şimdi salaldım uyumuyolar bıraktım bende ıynayın diyeee

kahvaltı yapıyodum mustafayı sallıyodum aynı zamanda ayakları durmuyo tekmeliyo durmadan tamçayımı aldım içmek için tekmeyi bi attı hem kendi ayağı hem benim bacağım yandııı oh olsun dedim biraz rahat durmayı öğren çorabını çıkartanakadar bastı yaygarayıı neyse çok önemli bişi yokkk sıcaktı ama kaynar değildiii

CANANcım çok geçmiş olsun canım...
sorma canancım yaa benimkiler epey fena çıktı valla napcam ben bunlarla bilmiyoomm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…