ilaçların ruhsat başvuru dosyalarında klinik uzman raporu ve klinik dışı uzman raporu diye iki kısım var suulan, ilacın etkinliği, güvenliliği, biyoyarlanımı vs gibi konularda yapılan çalışmaları derleyerek bir rapor oluşturuyorsun, ben de farmakolog titrimle bu tarz işler de yapıyorum.
diğer arkadaşlar çok teknik oldu, özele de girmeye üşendim kusura bakmayın.
offf çok uıyku bastı iyi geceler.
canancım seni de gördüm aşağıda ama yazacaklarını bekleyemiicem, sabah kahvaltımda okuyayım artıkın
offf bu gece canım çok sigara çekti..böyle bir nefes çekince burnun genzin yanar yaa onu çekti canım..nefes yada canan bir tanede benim yerime için olur mu?
meraba eğer içinizde hatırlayan varsa bir şey sorucam benim bugün adeten önce beta hcg 221 625 bugün adet günüm 1500 daha kese gözükmedi bende ikiz anne adayı olabilirmiyim acaba
hemen canım senimi kıracagım...ama bu iyiligimi unutma..
offf bu gece canım çok sigara çekti..böyle bir nefes çekince burnun genzin yanar yaa onu çekti canım..nefes yada canan bir tanede benim yerime için olur mu?
valla tam çayın üstüne geldi istegin....ben şuan mutfagın camını açtım ..aspiretörü çalıştırdım kapısını kapattım içiyorum .camdan sarkarak içtimmi bişeyanlamıyorum :))ohhhh sefan olsun bide yanına turkish cafeee...vay vay vay....bende istiyorum ama imkansız...offff eski günler offf.şimdi balkon camından aşağı sarkmıştım çoktan...
valla tam çayın üstüne geldi istegin....ben şuan mutfagın camını açtım ..aspiretörü çalıştırdım kapısını kapattım içiyorum .camdan sarkarak içtimmi bişeyanlamıyorum :))
ben biraz evel face konuştum ateşi yokmuş bugün ama yürümeye hali yok dedi.. çok huysuzlarmış hiç durmuyorlarmış...canan mesajını bekliyoz sen kaçtınmı canımcım..ayrıntıları bekliyoruz...devrim nasıl oldu,ciddi bişey yoktur umarım...
evetttttttttttttttttt evetttttttttttttt bombayı patlatıyorummmmmmmmmmmmmmm
canan gitmişş yaaa....şükürrr kırdı zincirini.....kocişi ile tatlı ayrılmamışlar...ama olsun
oda dedi yapıyorum kıymete geçmiyor dedi....
sonuçta kocası yanlız değil....çocuklar büyüdü bebek değiller..ve üst katında annesi babası,abisi yengesi var...en kötüsü onlar gelir...ki görümceside var canonun oda gelir...
bi kadehde benim için içsin hahah
dimi yaaa hiçç ğişman değilim iyiyki gitmişim gerçi eve döndüğümde kocişe karşı biraz suçlulık duygusu hiseetim ama içimden dedim kendime at şu vicadanı kızımmmmmişşşte bu beeee, çok iyi etmiş wallaa
hepiniz için eğlendim anacımm hiçç merak etmeee umarım hepiniz benim gibi aşarsınzı kendinizziiiicanlar napıonusss
elfin uyudu melina bakınıp durur napcaz bakalım bıraktım kendi haline
aayy kızlar çok sıkıldım ben yaa evin içinde
oohh canan kaçmış gezmelere pek ii yapmış hepimiz için eğlensin
ohhh yeni planlar yapılmış bileee hadi bakalım bu yeni ev hayatını yeni baştan ve çok güzel olarak değiştirir işallahhhhhhhepimiz aynıyız cnm yaa tek sen değilsin
ama senin döneceğin bir mesleğin var en azından
bizde oda yok...
bende taşınayım kendime bir program çizeceğim....
kitap saati,spor,kahve zevki gibi....çocuklardan dolayı kendimizden geçtik valla yaa
ohhohh ta ohh ohh yandannnnnbizde yarın aile paketi spora yazılıcaz birsencimmm, ama sırayla spor nasıl olacak ve kafede elifi eyleyebilecekmiyiz bakalımm. ve müziği cidden çok özlemişim yaa nasıl iyi geldi anlatamam. dediğin gibi kendimizden uzaklaşmak yıpratıyor en çok.
çoooookkk haklıısn canımmmmmmartvinli cnm hoşgeldin....cananın kocası ve bütün babalar bence çocuklarına 5-6 saat bakabilme kapasitesine sahip olmalı cnm....heleki ikiz babaları daha özverili olmalı eğer anne tek bakıyorsa çocuklara....bak ne diyorsun aradım eşim geldi götürdü diyorsun...
oysaa ben ömeri iğne olmaya bile götüremezdim..annem olmasa...
yada hasatanelerde hep tek oluyorum elimde çanta çocuk mont aşağa yukarı neden eşim işten izin alamaz...annem diğerine bakar....
ne kadar zor biliyormusun heleki koridorda bir bebek ve 3 yetişkin olunca insana dahada koyuyor ...
o yüzden ben ve benim gibiler gezmek istediğinde ben bakamam yokkk...
üstelik canan kocasına bunu yılda bir bile yapmaz...ama kocası yapar...
ben anlamaz...B-A-K-A-C-A-K-L-A-R
sende gezmişsin ohhh gez bakalım inş. benimde yakındır gezmelerim...ama önce evimin keyfini süreyim...
kirpoşum hayırlı olsun sporunuz...süper yaa keşke bizimde öle bir imkanımız olsa...bence cafede idare edersiniz cnm yaa....en fazla 2 saat sürmeyecekmi sporunuz
çok sağol canım eve gelene kadar çok güzel eğlendim vallahaaacanan arkadaşımı tebrik ediyorum...inşallah güzel eğleniyordur...iyi yapmış...yok öyle yağma...dirime sonuna kadar katılıyorum bakamam edemem yok..lütufta bulunmuyorlar..sonuçta biz bu çocukları babamızın evinden getirmedik...bide üst katta annesi,tüm akrabaları var..
kocamı bilmem ama ben yüzücem, onun da giyinmesi soyunması duşu vs daha uzun sürüyor tabii, ama şu hantal halimle anca yüzme beni paklar. 100 adım atmaya mecalim yok aletlerle hayatta çalışamam. 2 yaşını geçse çocuk klübü de var ama küçükleri almıyorlar. dur bakalım inşallah hakkını verir gideriz.
ebn de babaların bakması konusunda sana şiddetle katılıyorum. bak biz eşimle bebeğe kadar hep eşittik, yani aynı üniversiteden, aynı bölümden mezunuz, aynı şirketin farklı departmanlarında birlikte çalıştık vs, ama şimdi benim hayatım tamamen değişti, onun hemen hemen aynı hala arkadaşlarıylayemeğe gidebiliyor, hergün dışarı çıkma şansdı var, akşam alışveriş merkezine gitme şamnsı var, benim yok.biz bukkadar fedakarlık yapıyoruz babalar da ayda yılda bir bi fedakarlık yapsınlar canımm.
Femalexx maşallah ya hamilelikte sadece 13 kilomu aldın
Tabi herkes benim gibi fil yavrusu gibi dolaşmıyor hamileyken.
İlk hamileliğimde 32 kilo aldımi
İkincisindede 28 kilo
ya ben plates düşünüyorumda daha öncede yazdım ebru şallıyla felan başlasam diye ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorummm nasıl yapabiliirm famalexxaynen öyle canım ama nerdeee.bende yarın öbürgün işe başlayınca nerde spor yaıcam..işte fırsat bu fırsat biraz toparlanalım diyoruz..bu arad kızlar platesi evdede yapabilirsiniz selülitleri inanılmaz azaltıyor tecrübeyle sabit..
kızlar size bir sorum varr, bu ay sonu annem ve babamla samsundaki ablamın yanına gitmeyi düşünüyoruz ve otobüsle, sizce gündüz mü gidelim gece mi? gece elifin uyuma ihtrimali daha yüksek ama uyumazda da bütün otobüs halkına zehir olur, gündüz de 7 saat yol bitmez mi acaba diyorum. başedebilir miyim ki? elife de bilet alıp ana kucağı ile koltuğa bağlasam diyorum, kaynoş da kesin laf eder ama gitmeden ona söylemeyi düşünmüyorum walla arkamdan konuşsun napiim.
bizde inek sütüne tam başlayamadık ilk adım sütü veriyom hoş onuda içmiyolar yaa neyseeşu inek sütü yerine devam mamalarını öneren reklama gıcık oluyorum..üstelik dikkat ettimde altında sğlık bakanlığı referansı falan yok..biz inke sütüyle büyüdükte geri zekalı cücemi olduk..o mamaların içeriğinin yarısı süt tozu zaten..ben 2 aydan fazladır veriyorum direk sulandırmadan iiçiyorlar bir güzel..şimdi içeriği zenginleştirilmiş ilk adım sütleri falanda var..
geldim anacım geldimmmCanan herkes seni ve devrimi çok merak etti ama.........
Nerdesinnnnn
geldim kızz bak bu saat oldu sırf sizin için burdayımm çocukları uyuttummmyahu bu yağız nekkadar uzattı diş olayını, neredeyse bir aydır çıktı çıkıyorr :) patlat be yağız oğlan sen de artıkk
canoo nerelerdesinn, gel artık?
ban de çalışayımmm bu geceee, hadi eyvallah
ilaçların ruhsat başvuru dosyalarında klinik uzman raporu ve klinik dışı uzman raporu diye iki kısım var suulan, ilacın etkinliği, güvenliliği, biyoyarlanımı vs gibi konularda yapılan çalışmaları derleyerek bir rapor oluşturuyorsun, ben de farmakolog titrimle bu tarz işler de yapıyorum.
diğer arkadaşlar çok teknik oldu, özele de girmeye üşendim kusura bakmayın.
offf çok uıyku bastı iyi geceler.
canancım seni de gördüm aşağıda ama yazacaklarını bekleyemiicem, sabah kahvaltımda okuyayım artıkın
olmazmı kuuzm sen zehirlenme senin yerine ben zehirlernirim hahahahahaofff bu gece canım çok sigara çekti..böyle bir nefes çekince burnun genzin yanar yaa onu çekti canım..nefes yada canan bir tanede benim yerime için olur mu?
meraba eğer içinizde hatırlayan varsa bir şey sorucam benim bugün adeten önce beta hcg 221 625 bugün adet günüm 1500 daha kese gözükmedi bende ikiz anne adayı olabilirmiyim acaba
canan mesajını bekliyoz sen kaçtınmı canımcım..ayrıntıları bekliyoruz...devrim nasıl oldu,ciddi bişey yoktur umarım...
sağol canım vallaha çok iyi geldi tabi üstüne devrim gelmeseydi daha iyi olurdu ama neyseecanancım sefan osun..sonuna kadar hakettin.. bundan sonrada böyle fırsatları sakın kaçırma derim..biz anneyiz ama aynı zamanda sosyal varlıklarız,insanız...kusura bakma eşin için hitabım biraz argo olacak ama evli kadının öyle yerlerde dışarıda tek başına işi yoksa bi zahmet beyfendi poposunu kaldırıp seni istediğin yere götürsün..yukarıda anası yengesi bilmem ne..desin bakın şu çocuklara bu akşam biz hatunla dışarıdayız..iyi valla gencecik çıtır hatun al..sonra o yasak bu yasak..sonra kızcağız kuaför koltuğuna çöksün...ayyyy çok gaza geldim..benim adamda 39 yaşında ama sevsede sevmesede istesede istemesede bir yere gidilecekse götürür yada benim gitmeme karışmaz..çünkü sıra onada gelir bende onun sıkıcı toplantılarına eşi olarak yanında katılırım..
o laf sokan insan tayfasıda kıskançlıklarından çatlamışlarda yapışmazlar kolay kolay..
bildiğimkadarı ile 2 su bardağından fazla içirmeyin diyolarrr gündüz hiçmi bişey yemiyo yaa kahvaltı daninoo çorbaa meyve hiçmi yemiyoooogünaydın tatlı anneler ve bebişlerilk olarak devrime geçmiş olsun diliyorumgeçmişe bakamadım fazla size bir sorum var.kızım gündüz çok fazla bişi yemiyor anca 3 4 kaşık bişi ama gece abartıyor 250 cc iki bibreon süt içiyor hatta üçüncü biberonuda ver diye ağlıyor bazen vermiyorum ama bazen vermek zorunda kalıyuorum durduramazsam.şimdi sorum şu ben veriyorum ama sütün çoğu kansızlık yapar sizce ne vermeliyim?bide sabaha dek her 10 dakikada mızırdadığı için sabaha dek yudum yudum süt içiyor böylece unutturamadımda yatmadan önce muhallabi felan denedim ama aynı sütü illa istiyor gece sütü felanda verdim oda aynı.süt içmek içinde dewamlı kalkıyor ne yapmalıyım sizce bi firkri olan varsa söylesin lütfen
ya canım eşim hiç yardımcı olmuyo değil oluyor ama beni yasaklarıyla çok fazla burnumdan getiriyoo yapmam edemem edaları ileee çok bunalıyorum dışarı karşıda mahçup oluyorumm herkes küüsyo mesela topu topu 2 teyzem var mesela oda sadece 1 tanesi istanbulda diğeri ara ara geliyo bi bayramda bayramlaşaya gşdemem sonra fırça yerimm yani gezme konusunda olsa tamam diyecem ama hep böyleee ondan çok bunalıyorummgünaydın hanımlar..nasılsınız bugün?
en son Cananın yazdıklarını okudum,Devrim için endişelenmiştim ama iyi sanırım..çok güzel eğlenmişsin,iyi de yapmışsın..normalde bende bu konularda biraz eski kafalıyımdır yani bir kadın gece dışarı çıkacaksa eşiyle çıkmalı diye düşünürüm ya da çocuklarını kimseye babaları da dahil emanet etmemeli diye ama sana hak verdim canım.neden mi?çünkü anlattığın kadarıyla eşin hiç yardımcı olmuyor ve seni çok bunaltıyor ve nefes almaya ihtiyacın vardı.valla süper olmuş bence,erkeklere böyle dersler vermek gerekiyor arada
kızlar sabah çok kötü bir haber aldım.yan apartmandaki komşumuzun 13 yaşındaki oğlu merdiven trabzanlarından kayarken düşmüş ve ölmüş çocuk..şok oldum,çok üzüldüm..
günaydın kızlar..akşam muhabbet iyimiş ben gelemedim çünkü berbattım
dün kızlara öğle yemeğini yedirdikten sonra güç bela koca ikiz arabasını 3.kattan indirdim asansör yok malum sonra çıktım kızların ikisini kaptım indim aşağı doğru parka sallandılar kumlarla oynadılar biraz sonra dedim annemin oraya gideyim anneme biraz uzak ama yürüyerek gidiliyo bana da yürüyüş olur hem dedim neyse yürüdüm annemin ordaki parka gittim annem de geldi kızlar çok güzel oynadılar gideyim artık dedim annem ben de yürüyeyim ordan işe giderim dedi annem servis anneliği yapıyo yürümeye başladık derken elfin bi ağız açtı akıllara zarar yok çocuk sakinleşmiyo ne yaptıysak resmen titriyo sinirden neye sinirlendi onu bile anlamadık ama kafayı yemek üzereyim bi görseniz çocuğun halini yürümeye devam tabi biz dura kalka baktım taksi atladık tabi ama adam bile şaştı hasta zannetti çocuğu eve geldik soydum elini yüzünü yıkadım ana kucağına koyduuum sustu sinirimden ben başladım ağlamaya annem panik tabi hiç böyle görmemişti çocuğu yaa dedim inandın mı bana şaştım kaldım valla dedisonra annem gitti kızlar uyudu ben de yattım biraz uyandık baktım yürüyemiyorum öyle kasmışım ki kendimi bütün kalasım kasılmış öyle kalmış şaka gibi eşim geldi yemek,bulaşı herşeyi o yaptı normalde hastayken bile kalkar yaparım bişiler ama yok dedim ben yürüyemiyorum tuvalete emekleyerek gittim.kustum bi de üstüne kas gevşetici,ağrı kesici anca toparlandım kızları uyuttum yattım çok şükür uyudular ama hala tam toparlanamamışım işte böyle hatuunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?