bide genç kızlıklarını düşünsene ayvayı yedin anacım sennncanancım çok geçmiş olsun canım...
Sorma canancım yaa benimkiler epey fena çıktı valla napcam ben bunlarla bilmiyoomm:26:
günaydın,
firdoscumm çok üzüldüm yaa, ne kadar pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz işte, çocuk oyun oynarken öldü gitti işte, kalanlara ne zor, ne çok keşkeler olacak annesinin dilinde şimdi, allah sabır versin inşallah.
Tarihçi seninkiler cidden esaslıymış yaaa, işin çok zor ne kadar germişler seni ki tüm kaslar tutulmuş, kas gevşetici iğne yaptırsaydın hemen keşke, rahatlatırdı seni.
Canancım çoook iyi ettin giderek, maalesef erkeklerin genelde öyle tavırdan tripten anlamak işine gelmiyor. Açık açık isteklerini söylemek ve sıkıntılarını anlatrmak en iyisi, ama ne kadar kar eder o da bilinmez tabii. Yaş farkı çok olan evliliklerde erkeklerin baskıcı bir tutumu oluyor maalesef. Benim ablamla eniştem de onu çok yaşadı. Ama henüz çok gençsin çok da bunaltmasına izin verme, susmak çözüm olmuyorsa, susarak koyma tepkini.
Off ben de sabah kalktım kocişle kahvaltı yaptım güne erken başladım hh derken elif bir kaka yaptıkii öyle böyle değil ensesine 3 parmak kalmış, baktım yıkamaktan başka yolu yok, tek başıma çook korkarak girdim küete çocukla yıka giydir at, kendin yıkan yoruldum walla ya, daha kahvaltıyı bile toplamadım, du bakalım. Bugün 3'te de 5 ay kontrolüne götürcez inşallah küçük hanımı. Artık ek gıdaya başlarız herhal, bide ben mi sorucam şimdi yourt nası mayalanıyo fln, keşke sayfa numarasını bi kçşeye not etseydim döner bakardım :d
bide genç kızlıklarını düşünsene ayvayı yedin anacım sennn
sitem etme bakayım yoruldumda ettimde hııııı
belki illa 6a ya diye tutuurur senin dr sen mamayı nekadar veriyosun sütün ne alemdeeee
yavrum senin ayrıcalığın var topiğimiizn son annesisin artık snein için bi daha ek gıda konusunu açarızzz zamanında not almazsan bakk kaçırdın famelexxin güzel tarifleirni hahahah
kız sırtına kadar nasıl çıkarmış o minik kuzu hahaha biizm mustafda sıçmış kıçını bi oraya vurmuş bi buraya bacaklarımızdanaşağı doğru akmışş bende yıkadım mecburrr temizlenecek gibi değil di
tüh keşke ben de kendim için bi ek gıda toiği açıp buraya yazsanız da ileride hepimiz faidelensek deseydimmm
ben hala sadece sütle devam ediyorum mama yok, ama artık çok sık emzirmem gerkeiyor, sınırda yani. Ya sorma yaparken çıkan sesler esaslıydı ama bukkadar yukarı da hiç çıkmamıştı yani, yuuhh dedim.
yahu bu yağız nekkadar uzattı diş olayını, neredeyse bir aydır çıktı çıkıyorr :) patlat be yağız oğlan sen de artıkk
canoo nerelerdesinn, gel artık?
ban de çalışayımmm bu geceee, hadi eyvallah
yani yemek yemiyosa belki açlıktan o kadar sütü içiyor olabilir acaba süt vermesen açlıktan normal yemekte yermi demek istedimmmcanan başka bişi yemiyormu demişsin yiyorda şöle iki kaşık anca danino sewmiyor meyvede çok az aama şu var ne yerse yesin o sütü içiyor buna çözüm bulamadım
Hayatım ne bir ayı yaw.
Nerdeyse 3 aydır diş muhabbetimiz var gına geldi artık bana
Kızlar bugün moralim sıfır
Ütüye başladım yağız uyandı ağlayarak aldım yanıma dondolinoya yatırdım orada uyusun diye sızdı biraz ama hangi ara kalkmışsa oturmuş bende kemerini bağlamayı unutmuşum kafa üstü düştü battaniyeyle beraber..
Kızlarrr ,
elifin dişi çıkmışşş :))
Kızlarrr ,
topiğimiizin en erken diş çıkaran bebeği elifimizin diş buğdayı partisi yaparsın artıkın kuzummm
Kızlarrr ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?