İkiz Anneleri Geyik Paneli

GÜNAYDIN,

firdoscumm çok üzüldüm yaa, ne kadar pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz işte, çocuk oyun oynarken öldü gitti işte, kalanlara ne zor, ne çok keşkeler olacak annesinin dilinde şimdi, Allah sabır versin inşallah.

tarihçi seninkiler cidden esaslıymış yaaa, işin çok zor ne kadar germişler seni ki tüm kaslar tutulmuş, kas gevşetici iğne yaptırsaydın hemen keşke, rahatlatırdı seni.

canancım çoook iyi ettin giderek, maalesef erkeklerin genelde öyle tavırdan tripten anlamak işine gelmiyor. açık açık isteklerini söylemek ve sıkıntılarını anlatrmak en iyisi, ama ne kadar kar eder o da bilinmez tabii. yaş farkı çok olan evliliklerde erkeklerin baskıcı bir tutumu oluyor maalesef. benim ablamla eniştem de onu çok yaşadı. ama henüz çok gençsin çok da bunaltmasına izin verme, susmak çözüm olmuyorsa, susarak koyma tepkini.

off ben de sabah kalktım kocişle kahvaltı yaptım güne erken başladım hh derken elif bir kaka yaptıkii öyle böyle değil ensesine 3 parmak kalmış, baktım yıkamaktan başka yolu yok, tek başıma çook korkarak girdim küete çocukla yıka giydir at, kendin yıkan yoruldum walla ya, daha kahvaltıyı bile toplamadım, du bakalım. bugün 3'TE de 5 ay kontrolüne götürcez inşallah küçük hanımı. artık ek gıdaya başlarız herhal, bide ben mi sorucam şimdi yourt nası mayalanıyo fln, keşke sayfa numarasını bi kçşeye not etseydim döner bakardım

canancım çok geçmiş olsun canım...
Sorma canancım yaa benimkiler epey fena çıktı valla napcam ben bunlarla bilmiyoomm:26:
bide genç kızlıklarını düşünsene ayvayı yedin anacım sennn

sitem etme bakayım yoruldumda ettimde hııııı

belki illa 6a ya diye tutuurur senin dr sen mamayı nekadar veriyosun sütün ne alemdeeee

yavrum senin ayrıcalığın var topiğimiizn son annesisin artık snein için bi daha ek gıda konusunu açarızzz zamanında not almazsan bakk kaçırdın famelexxin güzel tarifleirni hahahah

kız sırtına kadar nasıl çıkarmış o minik kuzu hahaha biizm mustafda sıçmış kıçını bi oraya vurmuş bi buraya bacaklarımızdanaşağı doğru akmışş bende yıkadım mecburrr temizlenecek gibi değil di

tüh keşke ben de kendim için bi ek gıda toiği açıp buraya yazsanız da ileride hepimiz faidelensek deseydimmm

ben hala sadece sütle devam ediyorum mama yok, ama artık çok sık emzirmem gerkeiyor, sınırda yani. ya sorma yaparken çıkan sesler esaslıydı ama bukkadar yukarı da hiç çıkmamıştı yani, yuuhh dedim.

eee artık büyüdü bizim minik elifimizzz doymuyo annesii neyd ebu gün ek gıdalara başlatırsa drunuz biraz rahatlarsınnn

hahah hareket ettikçe taşıyo bezden yaa benimminik kuzum yapmaz okadar annesiiii

bizim devrimde mustafada fena gaz çıkarıyo ya sesleri duysanız koca adam yaptı dersinizzz

canan başka bişi yemiyormu demişsin yiyorda şöle iki kaşık anca danino sewmiyor meyvede çok az aama şu var ne yerse yesin o sütü içiyor buna çözüm bulamadım

Hayatım ne bir ayı yaw.
Nerdeyse 3 aydır diş muhabbetimiz var gına geldi artık bana

Kızlar bugün moralim sıfır
Ütüye başladım yağız uyandı ağlayarak aldım yanıma dondolinoya yatırdım orada uyusun diye sızdı biraz ama hangi ara kalkmışsa oturmuş bende kemerini bağlamayı unutmuşum kafa üstü düştü battaniyeyle beraber..

canan başka bişi yemiyormu demişsin yiyorda şöle iki kaşık anca danino sewmiyor meyvede çok az aama şu var ne yerse yesin o sütü içiyor buna çözüm bulamadım
yani yemek yemiyosa belki açlıktan o kadar sütü içiyor olabilir acaba süt vermesen açlıktan normal yemekte yermi demek istedimmm

bozma morelini olur öyle ufakkazalar bizdede oluyo derler ya çocuk bu düşe kalka büyüyecekkk

benimkankim nerelerde yaww bu aradaaa

bide a-ilçn hiç gözükmüyor o nerelerde aceppp

eylülcüm sanahayırlı olsun diyemedim yaa taşınmışsın arıyamadımdaaa yeni evinde huzurlu oturman dileği ile desene bu yazın bizim park hayallerimiz suya düştü seninle hahah
neyse sen iyi olda gerisini boşverrrr

bende çocukların çorbasını içiridm iki makine çamaşır yıkadım astım bulaşıklar yıkandı onları yerleştirecemmm havada çok güzel ya kociş erken gelse çocukalrı parka götürüdümm şu mustafada yürüse iyice rahatlıyacam yaa dışarıda onuda bırakırımmm bu çocuk ne zaman yürüyecek yaaa bak 14 ayda bitecek 8 gün sonra off yaaa ne tembel çıktıııı

akşamada fırın makarna var menümdeeee yanınada çorba yapacağımm yeterrr makarnanın yanıdna bişey oldumu yenmiyor bizdeeee

kızlar şu hazır beşamel sos var ya onu deyene oldumu aranızdaaa

valla canan anlamadım bende.doğdukları zaman sussunlar diye tıktılar biberonu bebeklerin ağızlarına her ağlayınca verdiler.sonuç bu işte alışkanlık oldu yine aynısı olsun istiyo her ağladığında biberon ve süt hazır olsun isttiyor.bide ıhh deyince vermezsen bidaha uyumuyo offf yaaa

slm kızlar...
canan sevindim devrimin iileştiğine geçmiş olsun bir daha da gelmesin..
kirpi bezinizi büyültün her zaman taşırıyosa..
htc bi yerde okumuştum gece çok yiyen çocuk gündüz yiyemezmiş gece süt yerine su ver bakalım gündüzde yedirmeye çalış illa süt diyosada sütü sulandır çok doymasın gece ama bence tabii:))

bizde bugün yine dolaşmaya çıktık aktara gittim muskat aldım hemen bu gece deneyeceğim inş olumlu sonuçlar alırım...

kızlar kimseler yok..

Kirpicim Elif büyüdü de ek gıdaya geçiyor öyle mi?ayy inanamıyorum ya:)

Artvinli korkma hayatım benimkiler hep düşüyor..zemin yumuşak olduğu için sorun olmuyor.bir yerlere tutunup kalktıktan sonra arkalarına bakarken patt yerdeler..öyle büyüyecekler zaten panik olma..

kızlar bende bugün çok gerginim..aslında günüm güzel başladı,okul çıkışı okuldan arkadaşlarla ırmak kenarında çok güzel bir kafeye gittik sohbet ettik falan..eve geldim bakıcımızın anlattıkları karşısında çıldıracaktım nerdeyse..gerçeği birde annemden dinleyince sinirim on kat arttı..annem bugün 5 dk.geç kalmış bize,eşimde okula erken gitmiş..annem gelirken bir bakmış bakıcımız balkonda,kadın annemi görünce hemen içieri girmiş..meğer o sırada Kağan salondaki sehpanın örtüsünü çekmiş ve üzerindeki süs eşyası kafasına düşüyormuş nerdeyse!!!!çok ağır ve sivri bir şey..annem çıldırmış..ya salon çocuklara yasak,tehlikeli şeyler var on kere anlattım.sen ikisinide bırak balkona çık..şu işe bak ya,yazarken bile kalbim küt küt atıyor!

daha bitmedi..birde kumandanın pillerini çıkarmış Kağanın önüne koymuş(bunu yapmamasını kaç kez söyledim hatırlamıyorum çünkü Kağan 1 ay önce nerdeyse pili yutarken ağzından ben çıkardım) mutfağa gitmiş.annemde Denizin yüzünü yıkıyormuş.bir gelmiş ki pilin biri yok..delirecekmiş o anda..birde kadın pil nerde bilmiyorum demez mi?!Allah'tan yere düşümüş.

kızlar ben bu kadına ne yapayım,ya anlamıyor beni ya da ben türkçe konuşmuyorum...

hatunlaar napıonuzzz...
annem geldi kızları birlikte götürdük parka sonra gelince banyo,uyku ohh ben de yattım ama dünün kasılmışlığını atamadım henüz her yerim acıyo resmen
yaa şu muskatı ben de mi denesem gerçekten uyku yapıo mu acepbenim kızlara pek bişi kar etmiyo ama bi de bunu deneyeyim bakalım nasıl kullancam ben bunu hatunlar

iyi aksamlar kızlar ...genel olarak geçmişe baktım...
aklımda çok bişi kalmadı...

ama artvinli yağız düşmüş üzülmüşsün...sakın üzülme cnm takip et bu durumda ve artık çok hareketliler cnm o yüzden daha dikkatli olman gerek....

canancığım devrim iyi olmuş sevindim...kocişide takmaa canım...bizler köle değiliz...
bakacaklar...ben babaların çocuk bakması taraftarıyım...benim kocam tam destek ama
oda imkanları fazla elvermediği için yanımda değil..

fridos.....sakin ol..yapmaması geren şeyleri yapmış...üstelik ikaz ettiğin halde..ama insanız bu onun işi süistimal etmiş...bence direk kenara çek ve sert bi şekilde....yaptıklarının aynısı ve benzeri bişey olduğunda işine son vereceğini söyle...bu son ikazım de...ve ayrıca belirt ben sana canımı emanet ediyorum...gerisini sen düşün de................

kirpoşum sen ek gıdaya geç anam ben sana tekrar tekrar bildiklerimi anlatırım kuzumm...

femalex cnm nasılsın???

eylül,winston,tarihci nasılsınız ?????

iyi akşamlar...ben pek ortalarda değilim kızlar..biliyorsunuz ev boşaldı..
p.tesi günü ustaları topladım...ama anam ağladı..,

bikere evin resmen ağzına mıçmışlar.....tuvalet kapıları kaparmış..leş gibi..yani paramız olsa kesinlikle kapıları değiştirirdim yaa..berbat etmişler..kilitler gitmiş.......boyası leş gibi...pekler bile...

allahtan usta bir boyacıya denk geldikde...adam petekleri bile boyayacak..
sonra ebebeyin banyosunda havalandırma boşluğu yok...ben kullanmam içeriye girecek bütün buhar..eşyama zarar...orayı çamaşır makinası ve kurtma için ayırdık..süpürgemi..ütü masamı koyacağım......çeşmeler göçmüş...en önemliside mutfağın alt dolabını kırmışlar yerinden oynuyor...mecburen yeniden dolap yapılıyor.....tuvaleti..lavobası leşş olmuş..onlar değişecek..kadın resmen hunharca kullanmış.....ama halam bugün evdeki kadının görümcesine gitti...akrabası olduğu için herşeyi söyledi 2 senelik daireyi dedi..mahfetmişler dedi...13 yıllık dairem öle değil dedi.....kadında ne yapayım anam dedi....pis ,öle kendinden geçmiş dedi....neyse c.tesi taşınıyor allahın izni ile..bu arada çok fena hasta oldum...halamda kalıyoruz..annemin evi benim evimdende beter...leş gibi herşey ..bilmem nasıl toplayacakkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…