İkiz Anneleri Geyik Paneli

İyi geceler ben geldim ama bir ben birde kirpi var sanırım......

Annemdeydik bugün...
Sabahki moral bozukluğuyla eşim dedi hadi al yağızı çıkın dolaşın biraz dedi havada güzeldi.
Bizi m.köye bıraktı,yağızla dolaştık kuzuma çok şık yazlık mont aldım....
Dedemizi ziyaret ettik oğluşla moral oldu ikimizede ya..Ama yağız dışarıda nasıl mutlu etrafa gülücük dağıtarak dolaşıyor sıpaö

Canan gecen güzel geçmiş çok sevindim senin adına.
Devriş daha iyimiş maşallah.ama mustinin yanmasına çok üzüldüm,kıyamam ya nasıl canı yandıki okadar ağlamış

FİRDOS senin bakıcıda bardağı doldurmuş anlaşılan artık...
Bence ya dikkat etsin,yada :79:de ona.....
Firdos yağızda otururken çok düşüyor geri doğru bu kadar korkmuyorum paniklemiyorum,ama bu sefer parkeye düştü halı yoktu yere küüüt diye ses geldi allahtan battaniyesiyle düşmüşte ucuz atlattık

WOMEN saolasın canım ya..Eşimde kızıyor bu kadar hassas olma diye çocuk bu düşer diyor ama ben halen kendime gelemdim
Senin yerinde olsam emeveyn banyosunu kapatmazdım.Benim hep hayalimdedir çünkü yatak odamda banyo olması,gelenin gidenin olur,rahatça dilediğin gibi banyonu lavabonu kullanırsın oooh valla süpermiş özendim bak şimdi....

YAVRUKİRPİ yaaaaaaaa elifin dişimi çıktı:

Çok ayıp çooook daha sırada biz vardık yaaaaaaa:84:
Yağız duymasın basar :84:

Yaaa yağız efendi otursun dahaaa
Artvinli canım çoook geçmiş olsun. ben de düşmeden çok korkuyorum, bir de geçen kendi kazamdan beri çocuk kucağımda ise accaip stresli geziyorum yaa, nasıl atıcam üzerimden bilmem.
firdoscumm bu bakıcıların hepsinde arıza çıkıyor maalesef yaa, hiç tam memnun olabileni göremedim, bence sen tehlike oluşturabilecek herşeyi ortadan kaldır öncelikle, dekoratif eşyalar vs, mesela pilleri de kumandanın arkasını bantlayarak ulaşılmaz hale getirebilirsin, tabii kadına da kız ve tembih et ama yine de tedbirleri kendin alırsan daha rahat olursun sanırım.
bugün yeni doktorumuza gittik ilk kez, enteresan bir tarzı var herşeyin içgüdüsel yürütülmesinden yana, kuralları yok hiç, bir de ısrarla çocuğu hayatın içine katın onunla herşeyi yapın paylaşın modunda, mesela kar mı yağdı,i yatır üzerine yüzüne yağsın diyor, sonra bize birsürü soru sordu didikledi fln kişilik testi gibi, ilginç ama benim kafada bi kadındı, umarım bunda kalırız artık. Elifcik 67 cm ve 7,5 kg olmuş, 3 diş de kabarmış her an patlayabilir dedi.
ben yine çalışıyorum, bu hafta bitser işim de haftaya samsuna gitsek yaaa

ya aslında dr um bana diyoki bırak ağlasın diyo mesela uyumuyolar ya emzikl felna veriyorum oralı olma bırak ağlasın diyo ağlaya ağlaya uyyacak diyo sadece 1 hafta sabret ağlamasına diyo

yani biz dayanamaıyoruz bebeklere ağlamasından bişey olmaz aslında ama zor vallaha send ebi dr a danış bakayım sneinki ne diyecekkk

evetşürkür iyileştii biraz mızmızlık kaldı sadeceişallah yarına daha iyi olurrr
biz dışarı çıkamıyoruz vallaha balkona çıkardım bende yarım saat çocukları tabureye çıakrdım bende yanlarında balkondna aşağı seyrettiler devrim tabi 15 dakka sabredebildi sonra mızırdanmaya başladı mustafa beni bırakın ben takılayım edasındaydy hahah

bendede muskat var geçen sene doğduklarında gaz için almıştım sen uyku yapar kilo aldırır diye yazdıktan sonra çıakrdım muskatı bend ebi başlıyayım bakayımmm
büyük geçmiş olsun yaaa piller çok zararlı çocukalr için benimklerde çıkartıp ağızlarına alıyolardıı ben bantladım kumandayı yaacanım artık sen salondaki şeyleride yavaş yavaş topla çünkü ayaklanıyoalr artıkkk yaza oralarada girerler haberin olsunnn

bakıcıya birsenin dediği gibi yap ben sana canımı emanet ediyorum de onlara bişey olsa sen bunun vicdan azabını nasıl çekeceksin deee böyle olmaz yani deee yapamıyosan söyle yolunu bulalım deee zaten yaz tatili geliyooo ya biraz daha sık dişini yaz geldimi güle güle derisnn
Kızlarrr ,

elifin dişi çıkmışşş :))

kız biz aylardır yağızdan beklerken elif sessiz sedasız diş çıakrdı haa hadi maşallahhhdarısı diğer dişlereee çürüksüz ini gibi dişleri olur işallahhh

birsenim geçmiş olsun yaaa vallaha üzülüyorum sana perişan oldunn keşke yakın olsakta sana yardıma gelsemm en azındna çocuklara felan bakardım yaaa kocişinde piyasada yokk erkek işide kadın işide sana kaldıı rabbim yardımcın olsunnn

hah ben de neyi yazmayı unuttum diyorum, ya birsenxcim napmış o kiracılar öyle, bu insanlara inanamıyorum, kiralık diye ahır gibi yaşıyorlar, başkasının malı diye düşmandan beter harap edip çıkıyorlar, çok sinir bozucu, inşallah bir an önce biter işlerin de tertemiz taşınırsınız evinize, biz bile bi ohhh çekicez rahatlıycaz walla

canancım bence de bi hafta dsık kendini bi dayan apğlat yaa, denemeye değer bence.

herkese iyi geceler...bu uyku düzensizliği artık benimde sinirlerimi germeye başladı..tam bir düzene girdik diyorum hooop herşey alt üst...bu saat oldu hala yerde yuvarlanıp ağlıyor kızım diğerinide uyandıracak..eşim erken kalkıyor adamda perişan oluyor...ağlatsam 1 hafta değil 1 ay ağlatsam olmaz...uyuyana kadar meme istiyorlar.meme için kavga ediyorlar,biri emerken diğeri onun üstüne çıkıp memeye ulaşmaya çalışıyor. birbirlerinin saçını çekiyorlar ve bennnn çok yoruluyorum artık...

KİRPİCİM dişiniz hayırlı olsun..eylülde 6.ayı içinde çıkardı ilk dişini...ek gıda konusunda sana uzun bir mesajım olacak..tarifleri dert etme yeri geldikçe yazarız sana..bence bu ay ufaktan havuç,elma suyu az az yoğurt başla derim zamanıdır artık..
women yakalayamadım seni...hadi bakalım az kaldı..hayırlısıyla yerleşince rahata erersin inşallah canım..
Artvinli canım bu kadar üzme kendini...ben kızları daha hiç düşürmedim diyordum dün kızım benimle yatarken sabah yataktan aşağı uçtu resmen...oluyor o kadar...Allah beterinden korusun..salıncağına yatırınca mutlaka kemerini tak...

FİRDOS canım eğer yanlış anlamadıysam ve kadın çocukların eline oynasın diye pil vermişse direkt gönder gitsin...bunun affı,telafisi olmaz. pilini çıkarıp kumandayı verdiyse oda çok kötü kumandalar sürekli elimizde yerde..bizim kızlarda kumanda hastası...ama ben vermiyorum...ben evde çocukların çekip düşüreceği tüm örtüleri ve ağır aksesuarı kaldırdım..geniş bir oturma odam var ama eşim salonu tercih ettiğinden sürekli salondayız..ve herşey olmasada zarar verecek şeylerin tümünü kaldırdım ve onlara geniş bir oyun sahası oluşturdum..misafir geleceği zaman salonu temizleyip onları oturma odasına atıyorum..bence sende kaldır çünkü bunlar çocuk vede 2 tane..gizlice heryere girip karıştırıyorlar...

bu arada ismini yazamadığım tüm arkadaşlara selamlar umarım herkes iyidir...

günaydın hatunlarr
WOMEN canım insanlar ne kadar pis oluyo yaa biz iki çocukla evlerimizi temizliyoz millet mokun içinde oturuyo yaw çok yoruldun bacım ama evinin keyfini sürceğin günler yakın canım bu arada geçmiş olsun hasta olmuşun
KİRPİ dişiniz hayırlı olsun canım elif kızın acelesi var demek ki bütün mamaları bir an önce ham yapmak istiyoo
FEMALEXX nolcek bu uykusuzluk durumları ben de bilmiyom dün gece elfin yine 2-4 nöbetine kalktı delüü
gece çok muhabbet olmamış hepinizi öptüümm

Günaydınnnnnn.

Bugünde hava çok güzel insanın içi açlıyor valla yaaa.
Canım şöyle güzelce temizlik yapmak istiyor dip köşe camlarıda silmek istiyorum.
Bakalım yağız durursa,önceleri yürütecine koyuyordum oh yapıyordum bütün işlerimi..
Artık durmuyor hemen kucak istiyor sıpam..

günaydın kızlarr,

artvinlim di mi yaa, bahar gelince de insanın şööyle camlari acip tertemiz edesi geliyor evi. ankara 17.5 derece idi dun, Elif'in astronot montunu fln attik uzerinden, ben kabani attim ohhh rahatladim walla. atin bebeleri arabaya cikin sokaklara, yaşasin baharrr.

fadime merhaba kaç yaşında seninkiler canim?

tarihçi merhaba yine niye uyumadı bunnar yahuu?

bizimkide dişi çıkardıktan sonra sancısı çıktı hrerhalde, dün gece bayaa mızırdandı, gerçi 2. dişin de ucu çıkmış gibi, belki de ondan.

herkeslere günaydınnn

vallaha benimde bugün çocukları parkaçıkarasım var ama ttek başıma güvenemiyorum kndime aslındakayınpederim hergün parka gidiyoo zamanımız denk gelirsee ondan yardım alabilirimm yanımda durur bende kocşinokuluna gidergelrimm sanmıyorum ama neyse hayal iştee

devrimin ateşinin sebebi belli oldu kızlarrr kızımda 6. hastalık olmuşş bugün döküntülerini gördüm yani hastalığın son evresindeyizz nasıl aklıma gelmedi anlamadım sebepsiz ateş direk aklıma gelmesi lazımdı herkes grip felan deyince aklım kaydıı neysee atlattık lşükürrr

len façalı kirpi aradım niye bakmadın bakimmm

ahaa sen deyince baktım gördüm telde adını, ses kısık ya anca bakınca görüyorum. uyansın bizim miniş de ariim seni

sağol canım inşallah şans getirir bende de var ama kim bilir nereye koydum dünden beri arıyorum bi bulsam
iyiyiz canım taşınma telaşından kızlar da huy değiştirdi 3 gün annemdelerdi ya tab şımartmışlardır napalım düzelicekler inşallah
cannım devrime geçmiş olsun çocuklar hep böyle sanırım hastalığı fırsat bilip şımarıyorlar bizimkilerin ikisi de hastalık zamanı edepsizleştiler sesi çıkmayan melis bile bas bas bağırıyoe artık :))))
canım sütünün içine çok az kaşık maması katsan da biraz koyu olsa içmez mi acaba
çok üzüldüm Allah sabır versin o anneye ne denilebilir ki hep keşkeleri vardır şimdi kadıncağızın
geçmiş olsun üzme kendini böyle ufak kazalar oluyo bundan sonra dikkat edersin canım eşim de almişi düşürdü bi kere koltukta otururken birden atlamış kafası gelmemiş ama yine de çok üzülmüştü konusunu bile açtırmadı vicdan azabından hepimizde oluyo yani
sağol canım inşallah hayırlı olur evet uzak kaldık artık ama yine de görüşürüz inşallah
beşamel sosu ben çok seviyorum eşim de hiç tatmamışdı yemem deyip duruyodu bi gün misafire yaptım küçük güveçlerde etli sebze yaptım susuzdu üzerine de beşamelle kaşar döktüm misss gibi yeni bizimkisi çok takıntı tadını bilmiyosa yemiyo önceden ısrar ederdim şimdi yemek bile yapamıyorum ki ısrar ediyim :))))
canım aman dikkat et bir çok kez anlatıp da halen yapıyosa iyi denetleyin yalnız bırakmayın sakın olmazsa çağresine bakcan mecbur yoksa aklın kalarak nasıl bırakırsın ilerde annenin işi çıksa gelemeze hiç güven olmadan da olmaz
taşınma telaşı inşallah hafta sonuna kadar son bulur canım bayağı yoruldu sen de kaç gündür adamı arıyoruz telefonu kapalı o yüzden haber vermedim dün de başka birine sormuş eşim ama o da taşıma şirketi değil yok öyle istemiyo dedim
maşallah elife kilosu da güzel boyu da dileriniz de sağlıklı olur inşallah
neden doktor değiştirdiniz memnun değilmiydin
slm bende ikiz annesiyim benimkiler büyüdü ama zor günler geçirdim halen onları büyütmekte zorlanıyorum
hoşgeldin seninkiler kaç yaşında

slm millet ..
muskat deneyimim hüsranla sonuçlandı hiç bi fayda etmedi ama ilk gün diye bugün tekrardan deneyeceğim bakalım...iştah açıcı yönüde işe yarasa olur..biri olmadı biri olsun bari..
biz yine bugün gezdik geldik ece ye çorba içiriyodum hiç bişi yokken ortada kustu üşütmüş olabilir mi sizce????eğer öleyse ne yapsam ki????

fatoş allah seni inandırsın 2-3 gündür aklımdaydın yok ortalıklarda diye...
kızının böbreğindeki taş ne alemde??

bakıcı olayımızla ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlarım çok sağolun..dün ben, bugünde eşim gayet açık bir biçimde konuştuk.hatta eşim birazda sert konuştu..gereken uyarıyı yaptık.İnşallah tekrarlanmaz.kumandalarıda sizin dediğiniz gibi bantladık.açamazlar artık.aslında kendimi suçluyorum birazda keşke ücretsiz izne ayrılsaydım bir yıl diye.ama geçti artık.kreşleri araştırdım 2 yaştan önce almıyorlar ki alsalarda 2-3 yaşına kadar vermem zaten.çocuğun o yaşlarda evinde olmasını doğru buluyorum,kreş için en ideali 4 yaş.off gözüm arkada kalacak bundan sonra hep..

Kirpi elif kızın dişi çıkmış,hadi hayırlı olsun .inci gibi dişleri olsun İnşallah.

Artvinli Yağız bide benimkiler kaldı dişsiz

Canancım mmustafa yanmış,çok geçmiş olsun.şimdi okudum çok üzüldüm.

birsen,winston,eylül,famelex ve herekesi öpütüm kocaman

yine bir çok çalışan anneye göre çok çok şanslısın annen var başında eğer o olmasaydı daha çok gözün arkada kalırdı..ben bu insanları anlamıyorum açız para yok iş yok diyolar iş var doğru düzgün yapan yok...
canan yaa mustafa nasıl yandı ben neden okumadım öle bişi???geçmiş olsun çok...

nisan 26 da 13 bitiyor canım

kızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben yaa heryerim ağrıyo hep uyuyasım var hiç bişi yapmak istemiyorum manik depresif gibi bi yiyiyim bi kötü ama son günlerde hep kötüyüm galiba çok yoruldum artık napcam bilmiyorum hem yalnız kalmak hem de tüm sevdiklerim yanımda olsun istiyorum içimde sanki kocaman bi kaya geldi göğsümün ortasına oturdu napcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…