- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ne olacak senin bu halin bende merak ediyorum yaaaa kursun ne oldu bittimisen biran evvel işe başlad topla kafanıııkızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben yaa heryerim ağrıyo hep uyuyasım var hiç bişi yapmak istemiyorum manik depresif gibi bi yiyiyim bi kötü ama son günlerde hep kötüyüm galiba çok yoruldum artık napcam bilmiyorum hem yalnız kalmak hem de tüm sevdiklerim yanımda olsun istiyorumiçimde sanki kocaman bi kaya geldi göğsümün ortasına oturdu napcam ben yaaa
Hayırlı akşamlar herkese........
Ben işimi bitirdim geldim...Valla çok yoruldum ama tertemiz oldu heryer...
Bütün camlarımı sildim 7 cam var evde canım çıktı ya....
Karşı komşumda saolsun yarın yağmur yağacakmış dedi bütün neşemi bitirdi....
Yağız çok zorladı ama beni,eteğimden çekiştiriyor benide baktır camdan diye,alıyprum kucağıma nasıl mutlu oluyor hiç durmuyor çenesi.....
Kızlar yağız artık annee annee diyor,hele mamasını görünce kollarını sallayarak mam mam demesi yokmu ısırasım geliyor.
Gerçi babamız anneyi bilinçli söylemiyor diyoBence gayet bilinçli söylüyor
Birde nereden öğrendiyse tükürmeyi öğrendi yaw.Ağzında maması varken bir tükürüyor suratıma neye uğradığımı şaşırıyorum
İyi gecler kızlar...
Bus efer güzel haberle geldim kızım yürümeye basladı görseniz küçük hanfendiyi okadarkömik yürüyoki .. Oglum ayakta bile duramıyo kendisi cocuk koltuk kenarı heryerde yürüyo ama gel gelel,m kendi basına durmaktan korkuyo bakalım hayırlısı..
Cana cok geçmiş olsun canım uyku düzensizliğinden bahsetmişsiniz inanın ben kızıma dayanamaz olmustum agla zırla bıraktım aglasın dedim kendi kendine uyumayı ögrendin tamam sallıyorum ama eskisi gibi aglamıyo birazda doktorlar haklı biz aman aglamasın diyoruz eger hastalıgı yoksa hırcınlıgınndan yapıyo cocuk ...
Bende hasta olmadım 5 gün oldu bel,rt,ler var kendi yok offf...
Kirpi hayıırlı olsun dişiniz canım Benim oglum bütün dişleri bıraktı köpek dişini cıkardı ne kadar ilğinçizz dimi yaa
kendinden haberler ver birazda hiç gelmiyosun nasıllar kuzulardan bahset birazzzzlçşğCANO geçmiş olsun canım kısa zamanda herşey yoluna girsin
MEDİNE kızın yürümüş gözün aydın darısı oğluna
KİRPİ facede yazdım ama hayırlı olsun dişiniz öp elifi
ARTVİNLİ yağız oğlan bilinçli diyordur anneyi ye onu annesi
diğer güzeller geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum
günaydınn güzel anneelerr,
bugün evde temizlik var çook mutluyumm,
ya bu arada cano dün şarjın bitti, hala takmadın mı, aradım tekrar ulaşamadım?
medine bravo senin minişe erkenci davranmış, diş için tebriklerini ileten tüm dostalara tekrar teşekkürler. diş iyi hoş da emerken acıtıyor yauww :)
firdoscum bi süre daha gözlemleyin derim ben, yenisini bulmak ve güvenmek de çok olay değil. belki hatasını anlamıştır, tekrarlamaz.
herkeslere günaydınnn
vallaha benimde bugün çocukları parkaçıkarasım var ama ttek başıma güvenemiyorum kndime aslındakayınpederim hergün parka gidiyoo zamanımız denk gelirsee ondan yardım alabilirimm yanımda durur bende kocşinokuluna gidergelrimm sanmıyorum ama neyse hayal iştee
devrimin ateşinin sebebi belli oldu kızlarrr kızımda 6. hastalık olmuşş bugün döküntülerini gördüm yani hastalığın son evresindeyizz nasıl aklıma gelmedi anlamadım sebepsiz ateş direk aklıma gelmesi lazımdı herkes grip felan deyince aklım kaydıı neysee atlattık lşükürrr
len façalı kirpi aradım niye bakmadın bakimmm
slm millet ..
muskat deneyimim hüsranla sonuçlandı hiç bi fayda etmedi ama ilk gün diye bugün tekrardan deneyeceğim bakalım...iştah açıcı yönüde işe yarasa olur..biri olmadı biri olsun bari..
biz yine bugün gezdik geldik ece ye çorba içiriyodum hiç bişi yokken ortada kustu üşütmüş olabilir mi sizce????eğer öleyse ne yapsam ki????
bakıcı olayımızla ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlarım çok sağolun..dün ben, bugünde eşim gayet açık bir biçimde konuştuk.hatta eşim birazda sert konuştu..gereken uyarıyı yaptık.İnşallah tekrarlanmaz.kumandalarıda sizin dediğiniz gibi bantladık.açamazlar artık.aslında kendimi suçluyorum birazda keşke ücretsiz izne ayrılsaydım bir yıl diye.ama geçti artık.kreşleri araştırdım 2 yaştan önce almıyorlar ki alsalarda 2-3 yaşına kadar vermem zaten.çocuğun o yaşlarda evinde olmasını doğru buluyorum,kreş için en ideali 4 yaş.off gözüm arkada kalacak bundan sonra hep..
Kirpi elif kızın dişi çıkmış,hadi hayırlı olsun .inci gibi dişleri olsun İnşallah.
Artvinli Yağız bide benimkiler kaldı dişsiz
Canancım mmustafa yanmış,çok geçmiş olsun.şimdi okudum çok üzüldüm.
birsen,winston,eylül,famelex ve herekesi öpütüm kocaman
kızlar yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben yaa heryerim ağrıyo hep uyuyasım var hiç bişi yapmak istemiyorum manik depresif gibi bi yiyiyim bi kötü ama son günlerde hep kötüyüm galiba çok yoruldum artık napcam bilmiyorum hem yalnız kalmak hem de tüm sevdiklerim yanımda olsun istiyorumiçimde sanki kocaman bi kaya geldi göğsümün ortasına oturdu napcam ben yaaa
Canan gittinizmi parkaNasıl geçti bakalım ilk park deneyiminiz;?
Devrimede çok geçmiş olsun.DR.yağızdanda şüphelenmişti 6.hastalıktan ama değilmiş,bu sıralar çok fazla duyuluyormuş 6.hastalık.Bu aralar 6.hastalık geçiren bebekle yan yana geldimiki devrim bulaşıcıymış çünkü.
Winston muskattamı işe yaramadı:44:
Ece nasıl şimdi;Hasta olmayabilir canım ya,kusmak normal bebişlerde.
FİRDOS sorma canım BİR SEN BİR BEN kaldık diş müjdesi veremeyen heralde topikte
Haaa dün gece ben rüyamda müjdeyi veriyordum
Tarihçi sıkma canını yaaa.Hepimizde oluyor zaman zaman depresif durumlar
Bak bendede panik atak var,kaç senedir geçmedi,bu günlerde yine atakta,Mevsim geçişlerinde daha çok nüksedermiş.Ama iki çocukla kendine çok zaman ayıramadığın için daha sıkıntılı hissediyorsundur kendini,atlatırız inşallah zamanla
merhaba çifte kavrulmuş anneler
kendimi biraz anlatayım benim eşimin işi dolayısıyla izmirde yaşıyoruz 4 yıldır buradayız annem kayınvalidem tüm çevrem Ankarada bizde Ankaradan geldik zaten burada iki bebeğe yalnız bakmak zorundayım annem arada gelip beni dinlendiriyor ama yetmiyor 2 haftadır buradaydı pazartesi dönüyor yine oğullarımla başbaşa kalacağım depresif otururum artık
camları kapıları sildirdim halıları yıkamaya verdim evin dekorasyonunu bebeklere göre düzenledik onların odasını değiştirdik yün yorgandan oyun halısı yaptık üzerine ayıcıklı kılıf diktirdik ikili egzersiz oyuncağı sipariş verdik artık yerde oynasınlar
gelelim bebeklerin son durumuna Arsal eve ilk gelen;6.500gr ağırlığında 66cm boyunda gözleri iyice düzeldi çok şükür hiçbir sağlık sıkıntısı yok ama ek gıdaları yememekte ısrar ediyor iştahsız
Karan sonra gelen;7000gr ağırlığında 64cm boyu var ek gıdaları iştahla yiyor sağlığı iyi ama ciğerleri hassas çabuk öksürüyor daha yüzüstünden sırtüstü dönmüyor yüzüstü iken başını bile zor kaldırıyor ama sırt üstü iken yana dönüyor
Arsal tam dönebiliyor hafifden sürünerek ilerliyor bizden bukadar hepinizi öpüyorum
İyi geceler....
YAVRUKİRPİ oh rahat rahat uyusun elifcik...Suyu seviyormu bari,mutlumu suyun içindeyken.
Dünde biz yıkadık yağızı pek mutlu oluyor suda,içine oyuncakta attık çıkarırken yıktı ortalığı çıkmak istemiyormuş beğefendi.
Bende bugün yağızla AVM ye gittim.Hiç yaramazlık yapmadı kuzumUyudu birde arabasında bende bu fırsatı kaçırmadım kendimne yemek ısmarladım...
Pek zevk aldık oğluşla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?