İkiz Anneleri Geyik Paneli

Hayırlı akşamlar herkese........
Ben işimi bitirdim geldim...Valla çok yoruldum ama tertemiz oldu heryer...
Bütün camlarımı sildim 7 cam var evde canım çıktı ya....
Karşı komşumda saolsun yarın yağmur yağacakmış dedi bütün neşemi bitirdi....
Yağız çok zorladı ama beni,eteğimden çekiştiriyor benide baktır camdan diye,alıyprum kucağıma nasıl mutlu oluyor hiç durmuyor çenesi.....
Kızlar yağız artık annee annee diyor,hele mamasını görünce kollarını sallayarak mam mam demesi yokmu ısırasım geliyor.
Gerçi babamız anneyi bilinçli söylemiyor diyoBence gayet bilinçli söylüyor
Birde nereden öğrendiyse tükürmeyi öğrendi yaw.Ağzında maması varken bir tükürüyor suratıma neye uğradığımı şaşırıyorum

İyi gecler kızlar...
Bus efer güzel haberle geldim kızım yürümeye basladı görseniz küçük hanfendiyi okadarkömik yürüyoki .. Oglum ayakta bile duramıyo kendisi cocuk koltuk kenarı heryerde yürüyo ama gel gelel,m kendi basına durmaktan korkuyo bakalım hayırlısı..

Cana cok geçmiş olsun canım uyku düzensizliğinden bahsetmişsiniz inanın ben kızıma dayanamaz olmustum agla zırla bıraktım aglasın dedim kendi kendine uyumayı ögrendin tamam sallıyorum ama eskisi gibi aglamıyo birazda doktorlar haklı biz aman aglamasın diyoruz eger hastalıgı yoksa hırcınlıgınndan yapıyo cocuk ...
Bende hasta olmadım 5 gün oldu bel,rt,ler var kendi yok offf...

Kirpi hayıırlı olsun dişiniz canım Benim oglum bütün dişleri bıraktı köpek dişini cıkardı ne kadar ilğinçizz dimi yaa

CANO geçmiş olsun canım kısa zamanda herşey yoluna girsin
MEDİNE kızın yürümüş gözün aydın darısı oğluna
KİRPİ facede yazdım ama hayırlı olsun dişiniz öp elifi
ARTVİNLİ yağız oğlan bilinçli diyordur anneyi ye onu annesi
diğer güzeller geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum

firdos canım bakıcını işten çıkarmalısın acilen ben tek bakıyorum kimseye güvenemiyorum yanlarından ayrıldığım an mutlaka birşey oluyor senin erkekler benimkilerden büyük daha hareketliler yanlız kalmamaları şart bırakıp balkona çıkmakta neymiş?Allah korumuuş kuzuyu

günaydınn güzel anneelerr,

bugün evde temizlik var çook mutluyumm,

ya bu arada cano dün şarjın bitti, hala takmadın mı, aradım tekrar ulaşamadım?

medine bravo senin minişe erkenci davranmış, diş için tebriklerini ileten tüm dostalara tekrar teşekkürler. diş iyi hoş da emerken acıtıyor yauww :)

firdoscum bi süre daha gözlemleyin derim ben, yenisini bulmak ve güvenmek de çok olay değil. belki hatasını anlamıştır, tekrarlamaz.

BURCUCUM bu sabahta aynı muhabet oldu eşimle,illa diyor bilinçli değillll aman ne önemi varki dimi ama ANNE dediya sonuçta........
Yedim bile senin için teyzesi:))))

YAVRUKİRPİ ohhhh temizlikler yapılıyormuş temiz temiz otursun elif kız...

Bende oğluşa ıspanak çorbası yaptım.Uyansın yer belki
Yemeklerimi erken pişirdim bugün,okul çıkışı attaaa gidiyoruzda.
Kirpicim bak benim herüf iyileşti hemen başladım gezmelere yinemi hasta ederim acaba
Dün cam sildik bugün hava bozmuş yaaaa:44:

ne olacak senin bu halin bende merak ediyorum yaaaa kursun ne oldu bittimisen biran evvel işe başlad topla kafanııı

hahahah ayy hiç gülesim yoktuu yüzüne tükürüyoo haaa ısır benim için onuuu annesi o sana o şekilde teşekkür ediyo yanlış anlamaaaa

oo yürüyoo haaa hadi gözünüz aydınnnn

haha demek azıyı çıkardıı ya bazı çocuklar gerçekten ters yaaa bi kez daha anladımkiii tıpta hiç bi zaman iki kere iki dört etmezzz

kendinden haberler ver birazda hiç gelmiyosun nasıllar kuzulardan bahset birazzzzlçşğ

oo hadi güle güle kirlettt

canım anca şarj olduuu şaka şaka taktım sornasında ama arıyamadım vallahii bugün uyutayım ararım tekrar

kızlar mustafamınki ciddi bi yanık değill onu sallıyodum o aradada kahvaltımı yapıyodum elimde fincanla yeşil çay vardıı ama kaynar değildi yani içmişim yarısına gelmişim o da yaramaz uyuyacağına ayaklarınıı sallıyodu annesine tekmeler savuruyodu o arada bardağıma çarptı ayağını içinden çay döküldüü ayağınageldi tabi ağladı çorabını felan çıakrdımbide kızdım üstüne oh yaramazlık yapma uslu dur dedim az ağladı sonra uyuduu huy etti zaten benden dayak yemedne uyumuyo illa götüne iki taneyapıştırıcammm hahahha

Canan gittinizmi parkaNasıl geçti bakalım ilk park deneyiminiz;?
Devrimede çok geçmiş olsun.DR.yağızdanda şüphelenmişti 6.hastalıktan ama değilmiş,bu sıralar çok fazla duyuluyormuş 6.hastalık.Bu aralar 6.hastalık geçiren bebekle yan yana geldimiki devrim bulaşıcıymış çünkü.

Winston muskattamı işe yaramadı:44:
Ece nasıl şimdi;Hasta olmayabilir canım ya,kusmak normal bebişlerde.

FİRDOS sorma canım BİR SEN BİR BEN kaldık diş müjdesi veremeyen heralde topikte
Haaa dün gece ben rüyamda müjdeyi veriyordum

Tarihçi sıkma canını yaaa.Hepimizde oluyor zaman zaman depresif durumlar
Bak bendede panik atak var,kaç senedir geçmedi,bu günlerde yine atakta,Mevsim geçişlerinde daha çok nüksedermiş.Ama iki çocukla kendine çok zaman ayıramadığın için daha sıkıntılı hissediyorsundur kendini,atlatırız inşallah zamanla

slm canım..
muskat bugün daha etki etti sanki az bağırdılar bu sefer...
biz 3 gündür sokaklardayız üşüttük mü acaba dedim ama değilmiş bir daha kusmadı çok şükür...
bu arada ben ne zaman rüyamda diş çıktığını görsem birinin hamile hbrini alırım...inş hayırlı hbrler alırsın...
ya birde benimkiler acaip su içiyolar gece kalkıp su içiyolar.gerçi bende çok su içerim ama normal mi sizce??

ben çok yoğunum ,kızlar bide başım hergün ağrıyo migren gibi ...çocuklar kuduruyor...c.tesi sabah atıyoruz..eşyaları

merhaba tekrar

tarihçi canım ben senin yazını dün okumuştum o yüzden bugün yazarken unuttum, şimdi kızların yazdıklarını görünce aklıma geldi. ayyynı benim hislerim de öyle göğsümün üstüne biri oturmuş gibi, nefes alamıyormuşum gibi, kimse beni anlamıyorr fln, senin yaş da ilerlemiş amöa kızlar zor çocuklar biraaz, onunda etkisi çok, önümüz yaz haftasonları sahile gidersiniz, ileri aylarda deniz keyfi, yakın mekanlara seyahatlerle daha renklenebilir hayatınız. hepimiz atlatıcaz bugünleri inlşallah, gönlünü ferah tut.

merhaba çifte kavrulmuş anneler
kendimi biraz anlatayım benim eşimin işi dolayısıyla izmirde yaşıyoruz 4 yıldır buradayız annem kayınvalidem tüm çevrem Ankarada bizde Ankaradan geldik zaten burada iki bebeğe yalnız bakmak zorundayım annem arada gelip beni dinlendiriyor ama yetmiyor 2 haftadır buradaydı pazartesi dönüyor yine oğullarımla başbaşa kalacağım depresif otururum artık
camları kapıları sildirdim halıları yıkamaya verdim evin dekorasyonunu bebeklere göre düzenledik onların odasını değiştirdik yün yorgandan oyun halısı yaptık üzerine ayıcıklı kılıf diktirdik ikili egzersiz oyuncağı sipariş verdik artık yerde oynasınlar
gelelim bebeklerin son durumuna Arsal eve ilk gelen;6.500gr ağırlığında 66cm boyunda gözleri iyice düzeldi çok şükür hiçbir sağlık sıkıntısı yok ama ek gıdaları yememekte ısrar ediyor iştahsız
Karan sonra gelen;7000gr ağırlığında 64cm boyu var ek gıdaları iştahla yiyor sağlığı iyi ama ciğerleri hassas çabuk öksürüyor daha yüzüstünden sırtüstü dönmüyor yüzüstü iken başını bile zor kaldırıyor ama sırt üstü iken yana dönüyor
Arsal tam dönebiliyor hafifden sürünerek ilerliyor bizden bukadar hepinizi öpüyorum

KİRPİ,ARTVİNLİ,CANAN sağolun kızlar iyi olmaya çalışıyoruz işte yazı dört gözle bekliyorum en azından eşim evde olacak
CANANcım kurs bitti ama artık seneye çalışmayı düşünüyorum bakalım görcez zaman ne göstercek:44:
ARTVİNLİ canım Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz zor :18:
YAVRUKİRPİ canım iyi ki biraz daha geç doğurayım dememişim hepten zorlanırdım zor karar vermiştik bebek sahibi olmaya çünkü biz sürekli gezen tiplerdik eşimle kafamıza estimi sabahın körü,gecenin hayrı farketmezdi basar giderdik tek beklerken Rabbim iki tane verdi çok şükür o yüzden benim için eve hapsolmak hepten zor çalışmayı da çok seviyorum üstelik kısmet bakalım günler neler getircek bize

maşallah ya daha dün gibiydi saat başı damla damlattığın epey büyümüşler canım

hepmiz acemiyken bir anda ikiz annesi olarak sudana çıkmış balığa dönüyoruz üstüne birde yalnızlık çok daha kötü oluyor ama bizler başarıyoruz çok güçlüyüz becel bizleerr

artvinlim parka gitmedik dğn ya ama dışarı çıktık bi kaç market işim vardı hep beraber çıktık devrimi markette serbest bıraktımmı reyonlara saldırışını göremeniz lazım yaa cadıı düşe kalka geldik işteee

winston sanada bişi yazacaktım unuttumm muskatı dündne beri bende dneiyorum bakalım nasıl bi etki olacakkk

çıkmam laızm yaaa çocukları uyuttum çorba koymam lazım ocağı çamaşırları toplayo makineye atmam lazım hala yatağım açık hala pijamaylayımm ders çalışmam laızmm pöfffff

arkadaslar sizi anliyorum ben size gore biraz sanslyim bulundugum ulke sicak yaz gibi cocuk yetistirmeye cok everisli parklar bahcler bebek araba kullanma acisindanda yollar genis rahat yani:) bana gelen yardimcilari(annem gorumcem) gezdirme bahanesiyle baya geziyoruz tabi iki cocukla nasil gezilirse iste oyle.cocuklarin azginliklari had safada turkiyede olsaydim kis gunu heralde depresyona girerdim diye dusunuorum..inssallah yaz cabuk gelir sizde rahatlarsiniz..

merhaba kızıar..yeni geldim eve,koşturmacayla geçti bugün..komşumuzun kızı nişanlıydı,dün gece olay çıkmış nişanı atmışlar..bütün gün onunla uğraştım..yoruldum,üzüldüm...iyi geceler hepinize..

merhaba millet,

ben de elifi yıkadım uyuttum duş aldım rahatladım, azıcık gece keyfi yapayım diye geldim.

firdoscum ne çok aksiyon var bu ara sizin orada, son durum ne şimdi?

winston geldim canımm. sen nerdesin şimdi?

artvinli, canan, eylül, femalexx nerelerdesinizz? gececiler, sooracııma nefes de yokk.

nero sen ne alemdesin, alıştın mı ev kadınlıına, gerçi kızlar alıştın mı düşünmeye forsat bırakıyormu bilmem tabii :)

İyi geceler....

YAVRUKİRPİ oh rahat rahat uyusun elifcik...Suyu seviyormu bari,mutlumu suyun içindeyken.
Dünde biz yıkadık yağızı pek mutlu oluyor suda,içine oyuncakta attık çıkarırken yıktı ortalığı çıkmak istemiyormuş beğefendi.

Bende bugün yağızla AVM ye gittim.Hiç yaramazlık yapmadı kuzumUyudu birde arabasında bende bu fırsatı kaçırmadım kendimne yemek ısmarladım...
Pek zevk aldık oğluşla....

canım ben kucağımda yıkıyorum yaa, ama oturmaya geçince yeniden küvete dönücem, oturtarak yıkarım o zaman.
ohhh ne iyi etmişsiniz, bizimkide dışarıda cinnn gibi etrafı kesiyo, problem çok çıkartmıyo abartmazsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…