ay artvinli duyan çocuklara işkence yapıyoruz sanır o derece çığlık atıyolar oyuncak falan gözleri görmez çünkü daha suya değmeden başlıyolar bağrışmaya..
seninde başında bela bitmiyo kızzzz nşye ayrılmış nişanlısındna bakayımm bende kocişi bırakacam sonunda benide teselli etmeye gelecenmi huuuuuumerhaba kızıar..yeni geldim eve,koşturmacayla geçti bugün..komşumuzun kızı nişanlıydı,dün gece olay çıkmış nişanı atmışlar..bütün gün onunla uğraştım..yoruldum,üzüldüm...iyi geceler hepinize..
merhaba millet,
ben de elifi yıkadım uyuttum duş aldım rahatladım, azıcık gece keyfi yapayım diye geldim.
firdoscum ne çok aksiyon var bu ara sizin orada, son durum ne şimdi?
winston geldim canımm. sen nerdesin şimdi?
artvinli, canan, eylül, femalexx nerelerdesinizz? gececiler, sooracııma nefes de yokk.
nero sen ne alemdesin, alıştın mı ev kadınlıına, gerçi kızlar alıştın mı düşünmeye forsat bırakıyormu bilmem tabii :)
kız biraz avm lerden uzak dur yaa bu ne beee haftada 7 gün var sne 5 günü avm desinn senin kocişş ek iş yapmasında ne yapsan sengezesin diye anca yetiştiriyo adam hahahahaİyi geceler....
YAVRUKİRPİ oh rahat rahat uyusun elifcik...Suyu seviyormu bari,mutlumu suyun içindeyken.
Dünde biz yıkadık yağızı pek mutlu oluyor suda,içine oyuncakta attık çıkarırken yıktı ortalığı çıkmak istemiyormuş beğefendi.
Bende bugün yağızla AVM ye gittim.Hiç yaramazlık yapmadı kuzumUyudu birde arabasında bende bu fırsatı kaçırmadım kendimne yemek ısmarladım...
Pek zevk aldık oğluşla....
tükanı ben kapatmışım ben açayım, günaydınlar herrkese. bugün Elifcikle dışarı çıalım diyorduk ama hava yağmura döndü sankimm. haftasonu güzel olsa bari, ctesi misafirim var da pazar iyi olur yayılırız çimlerde, çeşitli biçimlerde
günaydınlar herkese...
kirpi sen gelmişsin ben gitmişim gerçekten..
firdos yaa sizin oralar ne kadar olaylı olmaya başladı.nişan atılınca ben üzülmüyorum hiç evlenipde çoluk çocuk olup boşanacağına nişan atılması daha ii bence...
oh valla artvinli ya benimkiler nefret ediyo sudan banyoya girerken ağlıyolar çıkarken ağlıyolar taa ki giyinenen kadar..ne yapıcam bilmem
Hadi yaaa inşallah geçicidir canım bu durum.
Eltimin kızı öyleydi 4 kişi yıkıyorduk çocuğu bağıra bağıra resmen.
Şimdi 8 yaşında helen işkence banyo yaptırmak....
Kızlar yağız artık su biberonunu görünce buu buuuu diyor eline alıp içiyor
Benim küçük adamım yaaa
çalışsın vgallaha çalışsında gezeyim ama çalışmıyoki okuldaki kursun biride kapandı kaldık tek kursaa özel öğrencide alamdı bu dönem hadi hayırlısı :)))))Canan valla çok güldüm yaa
Benim koca ekiş yapıyor AVM için haaaa.
Ama senin kocişede lazım inan ekiş,bak sende hep AVM lerdesinnnn
Cumartesi sağnak yağmur varmış canan.Eğer hava güzel olsaydı bende sana eşlik ederdim.
Ama eğer gelirsen haberim olsun olurmu
selam kızlar.. Ben iyiym bebişler de iyi çok şükür..Babam ameliyat oldu dün,o da daha iyi olacak inşallah.
dün doktora kontrole götürdük kuzuları. Gelişimleri,boyları ,kiloları iyimiş şükür..Duru dan şüpheleniyordum diş mevzusunda ama cıkk.Yakında yok..sen bekle bakalım daha erken dediğinizi ,duyar gibiyim
Arda yı sünnet ettiricez nisan ya da mayısta .Doktor da önerdi.ek gıdaya eni konu başladık nerdeyse.ÖYLE İŞTE KUZULARDA FAZLA DA YAZAMIYORUM
kızlar bende AVM ye gitmek istiyorum ama bizim burada yok.onu da bırakın bu cadılarla bana herşey zor geliyor bilmem ben mi büyütüyorum
valla canan hiç bilmiyorum ne sordum ki acaba:)))))genç yaşımda bunadım:)hahah ısırdı demek benim sapıklarda benim bacaklarımı okşuyolar hahah
winston sen bana ne sormuştun bi cevap verecektim ben sanaaaa
bebekleri yürüyen anneler ben kızlara yanlış ayakkabı aldım sanırım..ayakkabıyla yürüyemiyorlar. doktor ortopedik giydirme dedi. siz nasıl ayakkabı aldınız..markamı alayım yoksa ucuz bişeymi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?