İkiz Anneleri Geyik Paneli

tükanı ben kapatmışım ben açayım, günaydınlar herrkese. bugün Elifcikle dışarı çıalım diyorduk ama hava yağmura döndü sankimm. haftasonu güzel olsa bari, ctesi misafirim var da pazar iyi olur yayılırız çimlerde, çeşitli biçimlerde

günaydınlar herkese...
kirpi sen gelmişsin ben gitmişim gerçekten..
firdos yaa sizin oralar ne kadar olaylı olmaya başladı.nişan atılınca ben üzülmüyorum hiç evlenipde çoluk çocuk olup boşanacağına nişan atılması daha ii bence...
oh valla artvinli ya benimkiler nefret ediyo sudan banyoya girerken ağlıyolar çıkarken ağlıyolar taa ki giyinenen kadar..ne yapıcam bilmem

Hayırlı cumalar arkadaşlar.........
Kirpi açmışsın dükkanı ama alışverişe gelen pek olmamış
Kirpicim ankarayı bilmem ama istanbul çarşambaya kadar sağnak yağmurluymuş

WİNSTON oturabiliyorlarsa önlerine oyuncak koysan belki onlara dalıp suyu unuturlar..
Bizimkide yazgelse hiç çıkmayacak eminim sudan

ay artvinli duyan çocuklara işkence yapıyoruz sanır o derece çığlık atıyolar oyuncak falan gözleri görmez çünkü daha suya değmeden başlıyolar bağrışmaya..

ay artvinli duyan çocuklara işkence yapıyoruz sanır o derece çığlık atıyolar oyuncak falan gözleri görmez çünkü daha suya değmeden başlıyolar bağrışmaya..

Hadi yaaa inşallah geçicidir canım bu durum.
Eltimin kızı öyleydi 4 kişi yıkıyorduk çocuğu bağıra bağıra resmen.
Şimdi 8 yaşında helen işkence banyo yaptırmak....

Kızlar yağız artık su biberonunu görünce buu buuuu diyor eline alıp içiyor
Benim küçük adamım yaaa

seninde başında bela bitmiyo kızzzz nşye ayrılmış nişanlısındna bakayımm bende kocişi bırakacam sonunda benide teselli etmeye gelecenmi huuuuuu

güle güle kirlenin canımmmmm

ya ben bu aralar ders çalışıyorum yani çalışmak zorundayımm ya o yüzdne elim pc ye gelsede cızzz diyorum kendi kendime oturdummu en az 2 saat başındna kalkamıyorum sonra saat geçiyo uyku geliyo ders kalıyooo :2:
kız biraz avm lerden uzak dur yaa bu ne beee haftada 7 gün var sne 5 günü avm desinn senin kocişş ek iş yapmasında ne yapsan sengezesin diye anca yetiştiriyo adam hahahaha

günaydın canımmmm

ayy istanbul kapalı vallaha bi kere parka çıkabildik bizde sadece havalar güzelleşsinde gülhaneye gidecem ben yaaa annemi bide bi kaç evde kalmış arkadaşımı alıpp çocukları salacam çimleree

spora başladınızmı bacımmm

aynen aynen

nişandna dönmek evlilikten önmekten daha kolayyy hiç üüzlmem bende vallahaaa

seninkiler haka banyoda ağlıyo demek hay allah yaaaa oyuncak flan denedinmiiiiiüüüüiiü

hay maşallah yağızaaaaa içsin bu sunu hahahah

kızlar dün ustafa 3 adım attı ama ötlek yavrum hemen koyuyo mıçını yereeee

ay ilginç bide rüya gördüm ama unuttumki size anlatayımmmm

yine haftasonu geldii biz gene evdeyizzzz acaba cumartesi oğlumla bi cevahirmi yapsakkk

selam hatunlar...kızlara öğle yemeklerini yedirdim baby tv izliyolar daha doğrusu onlarınumru değil ben izliyom daha çok galiba
aaayyyyyyyy size yazarken melina geldi beni bacağımdan ısırdı içime oturdu ulen acısı morartmış manyak elinden saç tokasını aldım diye herhal psikopat mı nee

hahah ısırdı demek benim sapıklarda benim bacaklarımı okşuyolar hahah

winston sen bana ne sormuştun bi cevap verecektim ben sanaaaa

Canan valla çok güldüm yaa
Benim koca ekiş yapıyor AVM için haaaa.

Ama senin kocişede lazım inan ekiş,bak sende hep AVM lerdesinnnn
Cumartesi sağnak yağmur varmış canan.Eğer hava güzel olsaydı bende sana eşlik ederdim.
Ama eğer gelirsen haberim olsun olurmu

selam kızlar.. Ben iyiym bebişler de iyi çok şükür..Babam ameliyat oldu dün,o da daha iyi olacak inşallah.
dün doktora kontrole götürdük kuzuları. Gelişimleri,boyları ,kiloları iyimiş şükür..Duru dan şüpheleniyordum diş mevzusunda ama cıkk.Yakında yok..sen bekle bakalım daha erken dediğinizi ,duyar gibiyim
Arda yı sünnet ettiricez nisan ya da mayısta .Doktor da önerdi.ek gıdaya eni konu başladık nerdeyse.ÖYLE İŞTE KUZULARDA FAZLA DA YAZAMIYORUM

ay allahım sakız çiğniyorum devrim kuuruyo banada ver diye yaa fena alıştırdım sanırımmm

çalışsın vgallaha çalışsında gezeyim ama çalışmıyoki okuldaki kursun biride kapandı kaldık tek kursaa özel öğrencide alamdı bu dönem hadi hayırlısı :)))))

ocak anneleri pazartesibi buluşma düşünüyolar cevahirde kocişe sorayım çocukları ayarlayabilirsek pazartesi gidecez yok ayarlayamazsam cuamrtsi gider turlarım benn sana haber veirirm merak etme
65 g ler siizn oranmı geçiyo kızzz gültepe arabaları nisanın ilh haftası ısnavım varda cumartesi pazar orada yakınsa sana kaçarımm kahvaltıyaaa

çok geçmiş olsunnn

oo demek ek gıdaya başlıyosunuz hadi hayırlısıııı kız komşun taşınıyo cumartesiiiii

kızlar bende AVM ye gitmek istiyorum ama bizim burada yok.onu da bırakın bu cadılarla bana herşey zor geliyor bilmem ben mi büyütüyorum

bebekleri yürüyen anneler ben kızlara yanlış ayakkabı aldım sanırım..ayakkabıyla yürüyemiyorlar. doktor ortopedik giydirme dedi. siz nasıl ayakkabı aldınız..markamı alayım yoksa ucuz bişeymi.

hahah ısırdı demek benim sapıklarda benim bacaklarımı okşuyolar hahah

winston sen bana ne sormuştun bi cevap verecektim ben sanaaaa
valla canan hiç bilmiyorum ne sordum ki acaba:)))))genç yaşımda bunadım:)
bebekleri yürüyen anneler ben kızlara yanlış ayakkabı aldım sanırım..ayakkabıyla yürüyemiyorlar. doktor ortopedik giydirme dedi. siz nasıl ayakkabı aldınız..markamı alayım yoksa ucuz bişeymi.

yeğenime ilk adım ayakkabısı aldılar perlina marka...
benimkiler yürümüyo daha ama bildiğim için diim dedim.

Son düzenleme:
kayra ben kızlarıma ayaklandıkları ilk anda ayakkabıyı giydirmeye başladım ilk hafta düşmekten helak oldu çocuklar ama herkes alışacak dediği için çıkartmadım bende alıştılar da.Ben muyanın ortapedik ayakkabısını almıştım 7-8 ay önce 35 tl idi çift olunca herşeyde olduğu gibi indirim yapıyorlar ikisine 50 tl vermiştim

kayra ben kızlarıma ayaklandıkları ilk anda ayakkabıyı giydirmeye başladım ilk hafta düşmekten helak oldu çocuklar ama herkes alışacak dediği için çıkartmadım bende alıştılar da.Ben muyanın ortapedik ayakkabısını almıştım 7-8 ay önce 35 tl idi çift olunca herşeyde olduğu gibi indirim yapıyorlar ikisine 50 tl vermiştim tabi bunlar ilk adım otrapedik ayakkabı diye geçiyor

benimkiler ayakkabılara hiç yabancılık ekmediler direk alıştılar kızıma polaristen aldım oğlumada ballons diye bi marka ikisinide flodan aldım ortapedikliğini bilmem ama ilk adım ayakkabısı d,ye aldım gayet memnunum nıke adidasın da ilk adım ayakkabıları var ama tabanları çok sert tavsiye etmem

selamlarrr.pek kimseler uğramamış anlaşılan..Canan naber canım...benim kızlar bu ara hiç müsade etmiyor bana..şimdide oyun oynuyorlar bir bakayım çıkıcam...gece onlar uyuyunca geliyorum kimseler olmuyor..gece yine uğramaya çalışırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…