cnm sen daha yorucu dönemdesin sana hep diyorum bizim zamanımızda bak sen çok rahat olacaksın womenlove dediydi dersin...ben sizin döneminizde tek bir misafir ağırlamadım zorunlu olmaadıkca cnm..hatta kışı annemde geçirdim...
seneye senle daha farklı konuşacağız inş..
alemsin yaaaaaaaaaa sorayımm bakimmm hahahhahaa
ben hiçbişeyin arasına sokmuyorum kaynamazsa kaynamasın tınnn tınnn evde yangelip yatan çocuksuz kadınlar bile ütülemiyor....yeterince takıntı sahibiyim bide nevresimlerle uğraşamam yawwwww
benimde ütüler bir adam boyu resmen acil olanlar ütüleniyor ümitle bir yardımcı bulacagım düşüncesiyle ellemiyorum yengem geldi geçen ütüleri yapayım dedi yok kadın gelecek neişin var o yapar dedim süpürüp sileyim dedi yok dedi yarın gelecek yapar dedim ve böyle agzı açık kaldım yine dahale bekliyorum .
yeter yeter daha ne olsunayyy nebilem kuzum yaaa neyse yeter o kadar yemek böğrek kısır vs. meyvede alacağız zaten
mısırda patlatacağım....yiterrrrrrrrrrrrr dimiiiiiiiii
y oy oy sabahlar olmasınnnnihayet uyudularrr..bakalım ne kadar gidecek..
vallahi yalan yaaaaselam kızlar :) geceniz iyi olsun..
bende yarın için kendimize güzel bişeyler hazırlamak istiyorum. kolay ama güzel bişeyler..
çorba yaparım.. fırında patates+tavuk..pilav...salata..
pasta yapmak istiyorum ama ne.....
geçen seneye uyuyarak girmiştim. bide derlerki nasıl girersen öyle geçer..,
yalan vaLLahi yalannn
pek erkeki gördüm kz seniiiitatoşş hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmmm
doktorum aklına getirme olumsuzlukkk uyurlarr 3-5 saat inş..
canan erkeğimin anasına istediğin kadar sövvvvvvvvvvvvama kendisine bişiiii demeeeee
ay bizde bayramda gitmiştik new yorkta beş minareyeyaklaşık 2 yıl sonra ilk defa bu haftasonu sinemaya gittim...kardeşimin oğlunu ve benimkileri annemle babama sattık kardeşimle eşlerimizi alıp av mevsimine gittik. çok güzeldi film...sinemayı çok özlemişim...
ay bende sadece yastık kılflarını ütülerim geisi traşşşşbenimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...
hahha süprmiş fantezinizzzzzcanancığımmm kuzummmm diğer formada benim hakkımda yazdıklarına cvp vereyim cnm
hergece fantazi yapıyoruz eşimle...o ferdi tayfurdan ben cengiz babadan bi şarkı patlatıyoruz..
yeterince fantazi oldumu puhahhaaa
cnm boncuklu ne tokamam var kız sendeeeee çorabı hatırladımmm
sanada dantelden havlu kenarı yapayım cnm tepsi örtüsü ile uğraşamam
atlamalı olduğundan devamlı kaçırım yada düz dikdörtgen bi örnek bulursam
onu yaparım....sana feda olsun cnm benimmmmmmmmm
:90: aferim devrim devam kızım ananın hakkında bir sen gelirsin
vallahi benzde özleidm yaa kalablık şen şakrak masalarııııcanım bende severimde çocuklar olunca sevmiyorum...
ama bende isterim şöyle kalabalık sofra hoş muhabbetler. birlikte hazırlanılsın yenilsin içilsin.. güzel olur tabiki...
1 ay 3 hafta olmasın ama hafta 9 gün olsun...
canooooooooooooooooooooooooo nerdesin anam bir görünüyorsun bir kayboluyorsun .sayip çıksana topigine sonra benim topigim diyorsun
Ayyy canım ya inanki sana burdan birini bulup ben yollayacağım imkan olsa...gerçekten sinir bozucu durum..yengeni arasan tekliflerin hala geçerlimi desen işe yarar mı acaba?
bu arada annen nasıl oldu iyimi?
oyşşşşşşşş ne güzel bir baba rabbim uzun uzun sağlıklı ömür versin cnm yaa şanslısın sen
cnm sennn gerek işin gerekte şuanki durumun itibari ile hiçbişeyde yapmasan olur gelen bu durumları konuşacaksa gelmesin valla titir et....kızlar olmasada ütüleme yaaa...ev işi kadar nankör bi iş mi var alişle ömerimin kileri ütülüyorummmmmmm kıyamıyorum onlaraaaaaa
sen geçen gün öyle bir ara dertlenmiştin ya inan ki ben çok üzüldüm..yani anladım ki her anne baba farklı..seni üzmemek için çok örnek vermek istemedim...ama benim kız kardeşimle annem karşılıklı dairelerde oturuyor kız kardeşim çalışıyor ve yardımcısı var ama oğlan hep babamla annemde...babam onsuz gün geçiremez..kızcağız bana gelir bir gece kalmaya kıyamet kopar...yeğenim bir yana dünya bir yana babam için...bütün herşeyini yapar babam...daha şimdiye kadarda birkez şikayet ettiğini duymadım..saolsun ben gideyim banada çok yardım eder...kızları oynatır ,ayağında ,kucağında sallar uyutur..eşim yazın 1 ay yurtdışındaydı ben annemlerde kaldım bir ay bir kere bile kalbimi kırmadılar...ya belkide yapı meselesi..ama hepsi kıymetli ve değerli bizim için..onlar varoluş sebebimiz...Allah hepsine uzun ömürler versin...
ben yavaştan kaçar arkadaşlar hepiniz öpüldünüzzzz şunlar uyanmadan acuk kestireyim yani şekerleme yapayım
Hafta sonları şöyle 4 gün falan olsa ne güzel olur de mi1 ay 3 hafta olmasın ama hafta 9 gün olsun...
benimde ütüler bir adam boyu resmen acil olanlar ütüleniyor ümitle bir yardımcı bulacagım düşüncesiyle ellemiyorum yengem geldi geçen ütüleri yapayım dedi yok kadın gelecek neişin var o yapar dedim süpürüp sileyim dedi yok dedi yarın gelecek yapar dedim ve böyle agzı açık kaldım yine dahale bekliyorum .
iyi geceler hanımlar
neşeli muhabbetler
yeni gelebildim bebekleri doyurdum uyuttum biri benden grip kapmış burnu tıkalı onu açtım yzaık yavrum soluk alamıyor tıkırdayıp duruyor
yarında işitme testi var ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
bende nevresim ütülemem perdede ütülemem nemli asarım kırışmıyor ozaman
geçen yılbaşına girerken yeni yıldan çocuk dilemiştim fazla dilemişim 2 tane geldi
bu yıl ise sağlık ve huzur istiyorum gerisi hikaye hastanelede sürününce sağlığın değerini çok iyi anladım ,sürekli mecburi misafirim olalıda huzurun değerini anladımmm
sen geçen gün öyle bir ara dertlenmiştin ya inan ki ben çok üzüldüm..yani anladım ki her anne baba farklı..seni üzmemek için çok örnek vermek istemedim...ama benim kız kardeşimle annem karşılıklı dairelerde oturuyor kız kardeşim çalışıyor ve yardımcısı var ama oğlan hep babamla annemde...babam onsuz gün geçiremez..kızcağız bana gelir bir gece kalmaya kıyamet kopar...yeğenim bir yana dünya bir yana babam için...bütün herşeyini yapar babam...daha şimdiye kadarda birkez şikayet ettiğini duymadım..saolsun ben gideyim banada çok yardım eder...kızları oynatır ,ayağında ,kucağında sallar uyutur..eşim yazın 1 ay yurtdışındaydı ben annemlerde kaldım bir ay bir kere bile kalbimi kırmadılar...ya belkide yapı meselesi..ama hepsi kıymetli ve değerli bizim için..onlar varoluş sebebimiz...Allah hepsine uzun ömürler versin...
Hafta sonları şöyle 4 gün falan olsa ne güzel olur de mi
ütü mü o da ne40 yılda 1 yapar oldum..Evden dışarı çıktığım yok ki..Hele hele çarşafları hiç ütülemiyorum..
Çok tembel gördüm kendimi...
allahım babanın gönlüne göre versin herşeyi .inşallah bizlerde böyle sevgi dolu anne baba oluruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?