İkiz Anneleri Geyik Paneli

canooooooooooooooooooooooooo nerdesin anam bir görünüyorsun bir kayboluyorsun .sayip çıksana topigine sonra benim topigim diyorsun

canım saol... inan senin bu yazdıkların çok teselli oluyo banaa...

Ayyy canım ya inanki sana burdan birini bulup ben yollayacağım imkan olsa...gerçekten sinir bozucu durum..yengeni arasan tekliflerin hala geçerlimi desen işe yarar mı acaba?
bu arada annen nasıl oldu iyimi?

ayyy nebilem kuzum yaaa neyse yeter o kadar yemek böğrek kısır vs. meyvede alacağız zaten
mısırda patlatacağım....yiterrrrrrrrrrrrr dimiiiiiiiii
yeter yeter daha ne olsun
nihayet uyudularrr..bakalım ne kadar gidecek..
y oy oy sabahlar olmasınnn
vallahi yalan yaaaa
tatoşş hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmmm

doktorum aklına getirme olumsuzlukkk uyurlarr 3-5 saat inş..

canan erkeğimin anasına istediğin kadar sövvvvvvvvvvvvama kendisine bişiiii demeeeee
pek erkeki gördüm kz seniiii bi arkadaşı hatırlattı bana

ay bizde bayramda gitmiştik new yorkta beş minareye
ama av mesiminide merak ediyorum da gitmek hayallll
benimde en nefret ettiğim şey..tek gece yatıya kalan misafir...bütün nevresimleri yıka ütüle...ama uzun kalanıda(annem hariç) sevmem...
ay bende sadece yastık kılflarını ütülerim geisi traşşşş
hahha süprmiş fantezinizzzzz
kız sana ilk gelmemde saçımı bağlamak için toka almıştım senden saçımla getirmişim sende hatoram kalsın dediydin yaaaa
:90: aferim devrim devam kızım ananın hakkında bir sen gelirsin

canım bende severimde çocuklar olunca sevmiyorum...

ama bende isterim şöyle kalabalık sofra hoş muhabbetler. birlikte hazırlanılsın yenilsin içilsin.. güzel olur tabiki...
vallahi benzde özleidm yaa kalablık şen şakrak masalarıııı

1 ay 3 hafta olmasın ama hafta 9 gün olsun...

bak buda güzel fikir haaaa

canooo tokayı hatırlamadımmm neysem gelinceee bakarımmmmmmmm

çokkk erkekciğimdirr çokkkkkkkkkkkk erkek delisiyi bennnnnnnnnnnn

Ayyy canım ya inanki sana burdan birini bulup ben yollayacağım imkan olsa...gerçekten sinir bozucu durum..yengeni arasan tekliflerin hala geçerlimi desen işe yarar mı acaba?
bu arada annen nasıl oldu iyimi?

annem iyleşti bende eşim şehir dışında diye burda kalıyor gündüz bir ara eve gidiyor yemek filan yapıyor
ama aksi gibi kuzularım çok huysuz annem burdayken işlerimi yapayım dedim ama ne mümkün .
evet ya bana bir kadın gönderin arasan bulunmuyor aksi gidiyor .yok canım kaybettim o şansımı salı yada çarşamba aşüre yapmaya gelecek bir tek napayım bulamassam bu aralar haftada bir birini alacagım temizlige idareedecegiz.

sen geçen gün öyle bir ara dertlenmiştin ya inan ki ben çok üzüldüm..yani anladım ki her anne baba farklı..seni üzmemek için çok örnek vermek istemedim...ama benim kız kardeşimle annem karşılıklı dairelerde oturuyor kız kardeşim çalışıyor ve yardımcısı var ama oğlan hep babamla annemde...babam onsuz gün geçiremez..kızcağız bana gelir bir gece kalmaya kıyamet kopar...yeğenim bir yana dünya bir yana babam için...bütün herşeyini yapar babam...daha şimdiye kadarda birkez şikayet ettiğini duymadım..saolsun ben gideyim banada çok yardım eder...kızları oynatır ,ayağında ,kucağında sallar uyutur..eşim yazın 1 ay yurtdışındaydı ben annemlerde kaldım bir ay bir kere bile kalbimi kırmadılar...ya belkide yapı meselesi..ama hepsi kıymetli ve değerli bizim için..onlar varoluş sebebimiz...Allah hepsine uzun ömürler versin...

kızlarrr ben kaçarrrrrrrrrrrrr herkesiii çokk öptümm canan sana kartpostalımı elden vereceğim kuzummmmmmmmmm..............kocişş gidemem didiii postaneye...bide kime yolluyorsun dedi...sesimi çıkarmadım bugün kk arkadaşalarımı kıskanma günüdee............

iyi gecelerrrrrrrrrr

iyi geceler hanımlar
neşeli muhabbetler
yeni gelebildim bebekleri doyurdum uyuttum biri benden grip kapmış burnu tıkalı onu açtım yzaık yavrum soluk alamıyor tıkırdayıp duruyor
yarında işitme testi var ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
bende nevresim ütülemem perdede ütülemem nemli asarım kırışmıyor ozaman
geçen yılbaşına girerken yeni yıldan çocuk dilemiştim fazla dilemişim 2 tane geldi
bu yıl ise sağlık ve huzur istiyorum gerisi hikaye hastanelede sürününce sağlığın değerini çok iyi anladım ,sürekli mecburi misafirim olalıda huzurun değerini anladımmm

allahım babanın gönlüne göre versin herşeyi .inşallah bizlerde böyle sevgi dolu anne baba oluruz .

1 ay 3 hafta olmasın ama hafta 9 gün olsun...
Hafta sonları şöyle 4 gün falan olsa ne güzel olur de mi

ütü mü o da ne 40 yılda 1 yapar oldum..Evden dışarı çıktığım yok ki..Hele hele çarşafları hiç ütülemiyorum..
Çok tembel gördüm kendimi...

iyigeceler canım .

geçmiş olsun kuzuma .işitme testinizinde sonucu iyi çıkar inşallah .

evet canım hayattaki en önemli şey sağlık o oldumu herşey oluyor allahım yine bu günlerimizi aratmasın

öncelikle beni asla üzmezdin çok naif birisin beni üzeceğini ve kıracağını hiç düşünmem bebn
o yüzden rahat ol......anne ve baba nasıl olurlarsa olsunlarr...bizi bu hale getirdilerse çok yüceler...
bizi sokağa atmamışlar,aç gezdirmemişler,kötü davranmamışlar,çağresiz ve savunmasız çocuklara neler yapılıyor günümümüzde...
sadece bazı anneler babalar daha donanımlııdır....bazıları değil..
benimkilerde donanımlı değiller...benim annem çok ezik bir kadındır...
16 yaşında evlendirilmiş...17 sinde ilkel şartlarda anne olmuş ölüğmden dönmüş istenmeyen gelin olmuş hep...
aslında onunda geçmişten alacağı var...anneme kızgınım ama kırgın değilim...
çok kızarım...heleki anne olunca annelik ne demek daha iyi anladım...bu yüzden daha çok kızıyorum..başkalarının yaptıkları yüzünden bana yetersiz,tahammülsüz,agresif ve dengesiz bir anne kaldı..başklarını bu kadar taktığı için bizi eksik bıraktığı için kızarım..hepde örnek alırım ben asla başkaları içiin kendimi üzüp tahmmülsüz bir anne olmayacağım...çocuklarım herşeyim ...onlar için sağlıklı olmak isityorum..onlar için hayat dolu olmak istiyorum...hep yanlarında olmak için arkalarında durmak için....

babama gelince baba sevgisi görmemişki 13 yaaşında istanbula gelmiş ayakları üzerinde durmaya..kim tutmuşş elinden...kim destek olmuş....

kızyorum onlara bizim yanımızda olmadıkları için...ama sevgimm sonsuz...ben anne ve babadan başka evladına dost olacak kimseyii tanımıyorum ..o yüzden belkide bu gönül koyuşum...kardeşimde aynı durumda malesef.....ama ne yapalımmm olduğumuz şartlardan mutlu olalım...sağlıklılar ve yanımızdalar...çok şükürrrrrrrr

sizinle oturmak çok isterdim ama gözlerim kapanıyor dökülüyorum bende gidip yatayım
yarın uzun ve zor bir gün olacak
birde yılbaşı eşim ptt yapacakmış pijama ,terlik,televizyon zaten dışarıyı unuttuk (hastaneler hariç)

canım ben evlendim son şu altı aya kadar bir tek çorapları ütülemedim .iç çamaşırlara kadar ütülerdim .

bide bir arkadaşım vardı aynı zamanlarda doğum yaptık kızardım ona telden alıp bebegin üstüne giydiriyor diye yazık derdim çocuga rahatından yapmıyor derdim ama ben şimdi arada telden alıp sırtına giydiriyorum kuzuların çok üzülüyorum berke herşeyi yaptım inan 3 yaşına kadar ıslak tülbentlerle sildim burnunu yara olmasın diye şimdi bunlara yemek yediriyorum kagıt havlularla siliyorum çünki yetişmiyor tülbentler . yani kınama komşunu gelir kendi başına hesabı oldu bizimki.

allahım babanın gönlüne göre versin herşeyi .inşallah bizlerde böyle sevgi dolu anne baba oluruz .

nefescim aslında babam bizi yetiştiriken okadar disiplinli ve otoriterdiki... yani ben üniversiteye giderken bile babamdan habersiz geç kalamaz ve biryere gidemezdim...sevgisinide biz bu kadar hissedemedik ama torun insanı değiştiriyor herhelde...torunlarına olan sevgisini ve değişimini görenler çok şaşırıyor..yeğenim onu parmağında oynatıyor ve biz şaşkınlıkla seyrediyoruz..bigün dedim sen bizi bu kadar sevdin mi diye dedi siz cahillik dönemimde geldiniz o olgunluk döneminde dedi...yani sevdim ama diyo bu kadar belli edemedim belkide diyor...

burcu hoşgeldin cnm sağlık huzur sizle olsun yeni yılda cnm benimm

ayyy kendi yazımdan duygulandım....

herşeye rağmen varlıkları hayatımda hep huzur yaaa.....içeride yatan annem korkmasa şimdi gidip sarılacağım....offfffff çok duygusal oldum ben yaaaaaaaaaaaa

nedir bu halim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…