İkiz Anneleri Geyik Paneli

iyiyim famelexcim kociş maç izmeleye gitti gene kuzularla başbaşa kaldıkk tv izliyoruz oyun oynuyoruz tatlı krizlerindeyim öyleyiz işteee

Sağol canım başladık valla..Women mı taşınıyo evet faceden öğrendim,belli zaten buralara uğarmıyor bikaç gündür..Tam bayrampaşada değilim ben,Sultangazideyim ama yakın sayılırız tabi.

iyiyim famelexcim kociş maç izmeleye gitti gene kuzularla başbaşa kaldıkk tv izliyoruz oyun oynuyoruz tatlı krizlerindeyim öyleyiz işteee

Canan benim kociş te maç izlemeye gitti.aKŞAM carrefoura alışverişe gittik ..Çabuk gelelim maç izlemeye gidicem dedi,koyu GS lı.
eşin matemetik öğretmeni mi canan

bu gece kimsecikler yokkk bende yatayım bariii

bu arada kızlar fatoş hanım hamileymişşş bebek düşünmeyenler için söylüyorum fatoş hanım ikiz nnesi olupta tekrar hamile kalan 5 hamilee zaten olmaz diye korunmayı bırakmayın görüyosunuz beklemediğinizbi anda oluveriyooo

vallaha eşin adına üzüldüm canım yenildiler malummm

evet birsen bugün yeni evini temizleid yarın hayırlısı ile taşınıyolarr olsun çok uzak değilseniz birso ziyaret eder sneii arkadaş canlısı arkadaşım benimmm

evet canım matematik öğretmeni eşimm

mrb arkadaşlar öğlen oldu hala kimsecikler yok.herkes haftasonu diye kocişleri alıp kaçtı mı yoksa

selam canımm vallaha ben her zamakş gibi evde pinekliyorum kızımı alayım cevahire gideyim dedim kociş herzamanki gibi izin vermedi lay lay yaptı evdeyim bende şimdi eşimin amcası köye gidiyo onu yolculamaya gitti mustafayıda kattım yanına kızımlayız şimdibizdee

offff sizler neler yapıyosunuzzz

kankimi özledim yaa şu taşınma işini bitirsede biran önc dönse aramıza aradığımdada konuşamıyoruz müsait olmuyo naber iyiyim sende naber uğraşıyorum sonra görüşelim deyip kapatıyoo haklı kızz hemde hasta olduu hadi womenn dön gel artıkınnn

ya ben herkese platesi soruyorum kimse cevap vermiyo nerden nasıl başlanıyo kızla rşu platesee

[

[canancım sanırım bugun pinekleme günü bende evde pinekliyorum artık yaz gelsede park ve bahçelere atsak kendimizi

Son düzenleme:
ayy yazdanda umudum yok ama neysee içim daralıyo bugün
göğsüme 10 öküz oturmuş gibi vallaha pöfff kimselerde yok buralarda

kamkim taşınmış ama tam yerleşememiş evinde değil bugün mutfak eşyalarını felan yıkaya yıkaya yerleştiriyolarmış çok yorulmuş yarında kahvaltıdan sonra gidecekmiş yerleştirmeye işallah yarın yeni evinde huzurla uyur kankimmmm

niye bu karamsarlık,niye yazdan umudun yokmuş bakalım,hem sen tatile de gidecksin.Ohhh valla
Women çok yorulmuştur ya..Valla kız yıkaya yıkaya bitiremedi.güle güle otursun yeni evinde

Kimseler yok,ben de yatmadan bakmak istedim.Biz iyiyiz bebişlerle ..Ek gıdaya geçtik dedim yaa..Sebzeye nasıl alıştırdınız kızlar?Elma suyu falan seviyorlar.E haliyle tatlı olduğu için..Kaşık mamasına da alıştılar .tam bir öğünlük yiyorlar..Sebze püresi yedirdim havuç sade olarak.Sonra havuçç,patates,brokoli karışımı püre olarak ya da çorba şeklinde..Kızım ilk verdiğim gün epey yedi ama bügün az yedi,zorlayamıyorum da elbetteki..Oğlum daha isteksizdi..Hele dün ıspanak ve havuçlu püre yaptım hiç sevmediler:26:yavaş yavaş alışacaklar umuyorum ama nasıl.siz deneyimli annelerin fikirleri değerli benim için..
Ha bir de ev yoğurdu da sonunda yapabildik,eşimle çok denedik teOna da başladık bakalım..

Son düzenleme:
Herkese hayırlı pazarlar

Geçmişe bakamadım gördüğüm kadarıyla cananı yine depresyona sokmuşlar(((
Dİlemma bizde yumurta konusunda sıkıntı yaşıyoruz bende 1 gün veriyorum bir gün vermiyorum.
Yumurta verdiğim gün bulamaç yapıyorum...
Ama sebzelerde ne gibi bir karışım yapabilirsin şimdi aklıma gelmedi...

Bana gelince çoook hastayım...
Dün grip oldum diye ilaç aldım onuda yanlışlıkla evde domuz gribi için tedarik ettiğimiz ilaçtan almışım ağır geldi bütün gün kusmaktan mide bulantısı ve başdönmesinden helak oldum.Annemdeydim bütün gün oğluşa ve bana baktı saolsun.Bugünde grip durumum iyice ilerlemiş annem bende hakkını ödeyemem.....
Çarşambada bursa yolcusuyuz....İnşallah iyileşirim ve oğluşada bulaştırmam.....

kimsecikler yok ama yinede herkese iyi akşamlar....women evi taşıdın mı? zor,yorucu ama bitince bir güzel dinlenirsin inşallah..umarım herkesler iyidir..bizde haftasonu kardeşim vardı oğluyla o yüzden curcuna ve kavga eksik olmadı..üçü resmen çete oldular ev perişan halde..biraz toparlamam lazım...hele çocukların odası felaket, ellerine geçen herşeyi oraya yığmışlar ve bütün çekmeceleri dökmüşler..bunlar henüz yürüyemiyorken yaptıkları,yürüdüklerinde neler olacak tahmin bile edemiyorum...
nefesi göremiyorum bayağıdır,herhalde eşi evde ondan gelemiyor...
Canancım bir daha kocandan izin alma ben gidiyorum tatlım de çık bakalım ne olacak? ona böylesi lazım...ne olmuş yani bir çıkıversen neyse daha fazla birşey demiyeyim..sağlık olsun canım...

iyi akşamlar herkeze ama hafta sonu ve kimseler yok...

yorucu bir haftaydı benim için ... işyerine gitmek zorunda kaldım bir kaç gün ama yorucuydu ...büroya kurulamadım direk imalata aldılar beni paketlemeler yetişmiyormuş mecbur gittim çünki bizim imalata paketlemeye yapancı sokamıyoruz formül olayı ..ama çok fena yoruldum ..bu haftada da gidecektim annem hastalandı o olmadan çocukları bırakıp gidemiyorum .. ve işten kaytarmış oldum. yardımcımın babası yine kötüledi her an konyaya gidebilir oda ayrı bir sorun tabi... ege yerinde durmuyor jet hızıyla bütün evi dolaşıyor ..toplamaktan yoruluyoruz ..genel olarak iyiler maşallah .gün geçtikçe daha sevimli oluyorlar .emreye dedee diyorum baba diyor baba diyorum dede diyor böyle birşeyi nasıl akıledip yapıyor anlaya bilmiş deyilim ..
bide cumartesi parka gittik ellerinden tutup yürüttük onları salıncaga bindirdik salladık ...ama ege hiç sevmedi parkı çok mutsuz oldu hiçyüzü gülmedi ..sitenin bahçesine girince ..gülmeye başladı ya güneş rahassızetti .yada kalabalık.. yavaş yavaş alışacak..
eşim nerdeyse 10 gündür burda .. bir haftadaha kalacak üretimden dolayı tabi en sevindigim şey bu geçte gelse işten yakınımızsda olması beni mutluediyor ..

birsecim taşınmışsın..allahım içine sindirsin ..bir kaç günede her iş biter huzurla oturursun canım evinde .

canancım kim üzdü seni ...karamsarlık sana hiç yakışmıyor ..hem bide yaza tatile gidiyorsun yerini bile ayarladın nasıl bir ümütsizlik bu bak bize daha pilan aşamasına bile geçemedik..

çocuk sayısı çogaldıkça ev bir puzzela dönüyor resmen ...benimde rada yatılı görümcemler geliyor iki günde evin çamaşırın zor hakkından geliyorum..hatta bana kızıyorlar niye yatılı kalın diyorsun diye ..üç çocukla olacak işmi diyorlar..yoruluyorum ama onlarla olmayıda seviyorum..ee gülü seven dikenine katlanacak demi canım...
evet gelemiyorum canım yukarda yazdıgım sebebplerden ... eşim zaten geç geliyor sorun olmuyor ..berk bu aralar şımarıklıgın doruklarında .. birazda o engelliyor beni...ben pc başına geçtimmi oda kendi pc amak istiyor .sen açarsan bende açarım diyor ..arada face açıyorum bakınıp kapatıyorum bunuda atlatacagız inşallah...

canım bildiğim kadarı ile ıspanak için daha erken 8-9 da ver bence ben ilk olrak patates 1 havuş bir kabak yaptım rahat 1 ay sadece bunu verdim sonra pirinç ve soğan ekleidm 6 aydan sonrada kereviz brokoli mercimek felanda ekleidm 8 aydan sonra tavauğ ve ete baaşladım 10 ayda kemik suyuna başladımm balık daha 2 kere veridm sebebide ben balıktab acayip tiksiniyorum yaparken afadersin istidra derecesine geliyorumm

bi kerede kurufasülye veridm şimdiye kadar karışık oldu sanırım ama öyle elma suyuyla felan başlamadım ben direk veridm vallaha çorbayııı
canım ben eni sonunda boşuycam kocişi sen rahat ben rahat olucam dün gene göndermedi beni gece gene kavga ettik elli kere şu çocuklara sinirlnme dedim uyumuyolar bu çocuklar ne yapayım allah bize uyumayan çocuk vermiş sinirleirn bozulduysa kalk bana ver diyorum ben bazen uyanamıyorumda gece kalkıp onun bağırışını çekmek dehşet sinirimi bozuya benimm açıkcası çocuklarıma kimsenin laf söylenmesindne hoşlanmıyorum babası dahi olsa neyse bugünde ettik kavga oh oturduk yerimizeee

haha yarın gidicem izin almadan cevahire ocak anneleir buluşması varda cumartesi göndermedi ya ben gidicem dedim 2 gündürde sürekli kavga ettiğimizden daha takati kalamdı sanırım benimle boğuşmayaaa

ayy yetenek sizsinizi izliyom unutulmayanlar diye vtr yapmışlar çok komik yawwww ay 3 gündür geçmeyen baş ağrısı olurmu yaww

kendime çok yüksek topuklu bi ayakkabı almak istiyorum ama sadece evde 5 dakka giyebileceğim için almıyorummm

amma konudan konuya geçtim haaa

famalexx ben sana platese nasıl başlarım diye sormuştum niye cevap vermedin bakayımmm

yok nefescim kimse üzmeid beni herkesi titit ediyom yavrummm

bugün saat 3 gibi çıktık evdebn kocişim 1 hafta önceden beni sinemya götüreceğine söz vermişti hevesimi kırdı tamamiyle ama yinede gittik anneme bıraktım çocukları saat 3 de çıktık saklı hayatlara gititk 4.3 seansına sinema çıkışı yemek yiyelim deidm yine kavga ettik neyse başka bi yerde tek kelime bile etmeden yedik bişeyler anneme gene tek kelime temeden geldik şimdi herkes köşesinde oturuyo bu ara bizim evliliğin tuzu biberi fazla olmaya başladı sonumuz hayır olsun

ay hava çok soğuktu yalnız varya yüüzme yüzüme rüzgar nasıl vurdu belki baş ağrımada o sebebp olmuştur yada tetiklemiştirrrr

ay gelecem tatile allahtan bişi olmazsq kızzz kız kardeşimlerle beraber rezervasyon yaptırdık şimdi onaşr vazgeçtiler izin alamamış şirketten o tarihe bende hala iptal etmedim benim kartımdan çekilmiştide belki yanımıza başka birileirni buluruz diye bekliyorum kendime yeni bikini alacam ohhh ayy ne renk alsam acana şeker pembesimi kırmızımı asker yeşilimi gök mavisimiii

ohh sefan olsun hayatım sinema keyfide yapılmış... gerisini boş ver onunda huyu o canım takılıpta sıkma kendini .evey rüzgar baş agrısı yapar ..bikiniye gelince kırmızı olsun lütfen ... valla ben bu sene bikini filangiyemem heralde 7 kiloyu bir çırpıda vermem lazım .. ama nasıl olur bilmiyorum ..yoksa gitti canım bikinilerim .zayıflasamda zor olur bikinilerle heralde üç çocukla toparlanmak zor olur gibide geliyor bana .. onda direk mayo giyerim heralde...

bend emayokinimi alsam acaba diyorum gübüşü örte ama o da çok iddalı geliyo çok seksi duruyo cesaret edemiyorum belkide mayo alıırmm malum göbüşş çatlaklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…