Sağol canım başladık valla..Women mı taşınıyo evet faceden öğrendim,belli zaten buralara uğarmıyor bikaç gündür..Tam bayrampaşada değilim ben,Sultangazideyim ama yakın sayılırız tabi.ay allahım sakız çiğniyorum devrim kuuruyo banada ver diye yaa fena alıştırdım sanırımmm
çalışsın vgallaha çalışsında gezeyim ama çalışmıyoki okuldaki kursun biride kapandı kaldık tek kursaa özel öğrencide alamdı bu dönem hadi hayırlısı :)))))
ocak anneleri pazartesibi buluşma düşünüyolar cevahirde kocişe sorayım çocukları ayarlayabilirsek pazartesi gidecez yok ayarlayamazsam cuamrtsi gider turlarım benn sana haber veirirm merak etme
65 g ler siizn oranmı geçiyo kızzz gültepe arabaları nisanın ilh haftası ısnavım varda cumartesi pazar orada yakınsa sana kaçarımm kahvaltıyaaa
çok geçmiş olsunnn
oo demek ek gıdaya başlıyosunuz hadi hayırlısıııı kız komşun taşınıyo cumartesiiiii
iyiyim famelexcim kociş maç izmeleye gitti gene kuzularla başbaşa kaldıkk tv izliyoruz oyun oynuyoruz tatlı krizlerindeyim öyleyiz işteee
Sağol canım başladık valla..Women mı taşınıyo evet faceden öğrendim,belli zaten buralara uğarmıyor bikaç gündür..Tam bayrampaşada değilim ben,Sultangazideyim ama yakın sayılırız tabi.
Canan benim kociş te maç izlemeye gitti.aKŞAM carrefoura alışverişe gittik ..Çabuk gelelim maç izlemeye gidicem dedi,koyu GS lı.
eşin matemetik öğretmeni mi canan
mrb arkadaşlar öğlen oldu hala kimsecikler yok.herkes haftasonu diye kocişleri alıp kaçtı mı yoksa
ayy yazdanda umudum yok ama neysee içim daralıyo bugün
göğsüme 10 öküz oturmuş gibi vallaha pöfff kimselerde yok buralarda
kamkim taşınmış ama tam yerleşememiş evinde değil bugün mutfak eşyalarını felan yıkaya yıkaya yerleştiriyolarmış çok yorulmuş yarında kahvaltıdan sonra gidecekmiş yerleştirmeye işallah yarın yeni evinde huzurla uyur kankimmmm
kimsecikler yok ama yinede herkese iyi akşamlar....women evi taşıdın mı? zor,yorucu ama bitince bir güzel dinlenirsin inşallah..umarım herkesler iyidir..bizde haftasonu kardeşim vardı oğluyla o yüzden curcuna ve kavga eksik olmadı..üçü resmen çete oldular ev perişan halde..biraz toparlamam lazım...hele çocukların odası felaket, ellerine geçen herşeyi oraya yığmışlar ve bütün çekmeceleri dökmüşler..bunlar henüz yürüyemiyorken yaptıkları,yürüdüklerinde neler olacak tahmin bile edemiyorum...
nefesi göremiyorum bayağıdır,herhalde eşi evde ondan gelemiyor...
Canancım bir daha kocandan izin alma ben gidiyorum tatlım de çık bakalım ne olacak? ona böylesi lazım...ne olmuş yani bir çıkıversen neyse daha fazla birşey demiyeyim..sağlık olsun canım...
niye bu karamsarlık,niye yazdan umudun yokmuş bakalım,hem sen tatile de gidecksin.Ohhh valla
Women çok yorulmuştur ya..Valla kız yıkaya yıkaya bitiremedi.güle güle otursun yeni evinde
Kimseler yok,ben de yatmadan bakmak istedim.Biz iyiyiz bebişlerle ..Ek gıdaya geçtik dedim yaa..Sebzeye nasıl alıştırdınız kızlar?Elma suyu falan seviyorlar.E haliyle tatlı olduğu için..Kaşık mamasına da alıştılar .tam bir öğünlük yiyorlar..Sebze püresi yedirdim havuç sade olarak.Sonra havuçç,patates,brokoli karışımı püre olarak ya da çorba şeklinde..Kızım ilk verdiğim gün epey yedi ama bügün az yedi,zorlayamıyorum da elbetteki..Oğlum daha isteksizdi..Hele dün ıspanak ve havuçlu püre yaptım hiç sevmediler:26:yavaş yavaş alışacaklar umuyorum ama nasıl.siz deneyimli annelerin fikirleri değerli benim için..
Ha bir de ev yoğurdu da sonunda yapabildik,eşimle çok denedik teOna da başladık bakalım..
canım ben eni sonunda boşuycam kocişi sen rahat ben rahat olucam dün gene göndermedi beni gece gene kavga ettik elli kere şu çocuklara sinirlnme dedim uyumuyolar bu çocuklar ne yapayım allah bize uyumayan çocuk vermiş sinirleirn bozulduysa kalk bana ver diyorum ben bazen uyanamıyorumda gece kalkıp onun bağırışını çekmek dehşet sinirimi bozuya benimm açıkcası çocuklarıma kimsenin laf söylenmesindne hoşlanmıyorum babası dahi olsa neyse bugünde ettik kavga oh oturduk yerimizeeeHerkese hayırlı pazarlar
Geçmişe bakamadım gördüğüm kadarıyla cananı yine depresyona sokmuşlar(((
Dİlemma bizde yumurta konusunda sıkıntı yaşıyoruz bende 1 gün veriyorum bir gün vermiyorum.
Yumurta verdiğim gün bulamaç yapıyorum...
Ama sebzelerde ne gibi bir karışım yapabilirsin şimdi aklıma gelmedi...
Bana gelince çoook hastayım...
Dün grip oldum diye ilaç aldım onuda yanlışlıkla evde domuz gribi için tedarik ettiğimiz ilaçtan almışım ağır geldi bütün gün kusmaktan mide bulantısı ve başdönmesinden helak oldum.Annemdeydim bütün gün oğluşa ve bana baktı saolsun.Bugünde grip durumum iyice ilerlemiş annem bende hakkını ödeyemem.....
Çarşambada bursa yolcusuyuz....İnşallah iyileşirim ve oğluşada bulaştırmam.....
kimsecikler yok ama yinede herkese iyi akşamlar....women evi taşıdın mı? zor,yorucu ama bitince bir güzel dinlenirsin inşallah..umarım herkesler iyidir..bizde haftasonu kardeşim vardı oğluyla o yüzden curcuna ve kavga eksik olmadı..üçü resmen çete oldular ev perişan halde..biraz toparlamam lazım...hele çocukların odası felaket, ellerine geçen herşeyi oraya yığmışlar ve bütün çekmeceleri dökmüşler..bunlar henüz yürüyemiyorken yaptıkları,yürüdüklerinde neler olacak tahmin bile edemiyorum...
nefesi göremiyorum bayağıdır,herhalde eşi evde ondan gelemiyor...
Canancım bir daha kocandan izin alma ben gidiyorum tatlım de çık bakalım ne olacak? ona böylesi lazım...ne olmuş yani bir çıkıversen neyse daha fazla birşey demiyeyim..sağlık olsun canım...
yok nefescim kimse üzmeid beni herkesi titit ediyom yavrummm
bugün saat 3 gibi çıktık evdebn kocişim 1 hafta önceden beni sinemya götüreceğine söz vermişti hevesimi kırdı tamamiyle ama yinede gittik anneme bıraktım çocukları saat 3 de çıktık saklı hayatlara gititk 4.3 seansına sinema çıkışı yemek yiyelim deidm yine kavga ettik neyse başka bi yerde tek kelime bile etmeden yedik bişeyler anneme gene tek kelime temeden geldik şimdi herkes köşesinde oturuyo bu ara bizim evliliğin tuzu biberi fazla olmaya başladı sonumuz hayır olsun
ay hava çok soğuktu yalnız varya yüüzme yüzüme rüzgar nasıl vurdu belki baş ağrımada o sebebp olmuştur yada tetiklemiştirrrr
ay gelecem tatile allahtan bişi olmazsq kızzz kız kardeşimlerle beraber rezervasyon yaptırdık şimdi onaşr vazgeçtiler izin alamamış şirketten o tarihe bende hala iptal etmedim benim kartımdan çekilmiştide belki yanımıza başka birileirni buluruz diye bekliyorum kendime yeni bikini alacam ohhh ayy ne renk alsam acana şeker pembesimi kırmızımı asker yeşilimi gök mavisimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?