yok canım ben onu cesaretedip giyemem giydigim bikinilerde küçük ama o farklı bir şey çok seksi duruyorbend emayokinimi alsam acaba diyorum gübüşü örte ama o da çok iddalı geliyo çok seksi duruyo cesaret edemiyorum belkide mayo alıırmm malum göbüşş çatlaklarr
Herkese hayırlı pazarlar
Geçmişe bakamadım gördüğüm kadarıyla cananı yine depresyona sokmuşlar(((
Dİlemma bizde yumurta konusunda sıkıntı yaşıyoruz bende 1 gün veriyorum bir gün vermiyorum.
Yumurta verdiğim gün bulamaç yapıyorum...
Ama sebzelerde ne gibi bir karışım yapabilirsin şimdi aklıma gelmedi...
Bana gelince çoook hastayım...
Dün grip oldum diye ilaç aldım onuda yanlışlıkla evde domuz gribi için tedarik ettiğimiz ilaçtan almışım ağır geldi bütün gün kusmaktan mide bulantısı ve başdönmesinden helak oldum.Annemdeydim bütün gün oğluşa ve bana baktı saolsun.Bugünde grip durumum iyice ilerlemiş annem bende hakkını ödeyemem.....
Çarşambada bursa yolcusuyuz....İnşallah iyileşirim ve oğluşada bulaştırmam.....
geçmiş olsun canım..gribi atlatayım derken daha kötü olmuş canım yaa..
hayırlı yolculuklar şimdiden canım..
merhaba güzel anneler
kimsecikler yok ARTVİNLİ geçmiş olsun acil şifalar canım
ben annemi sabah yolcu ettim alışmışım çok koydu bu sefer keşke aynı şehirde yaşasak
şimdi sudan çıkmış balık gibi oldum annelerinizin kıymetini bilin aynı şehirdeki arkadaşlar yalnızlık çok zor gerçekten
herkese merhaba...
artvinli geçmiş olsun mutlaka doktora git yoksa geçmiyo kör olası hastalık...
canan boşver kocayı çık git bencede.
women yeni evinde huzur ve sağlık peşinizi bırakmasın ii günler yaşayın inş..
nefes ne iş yapıyo eşin??imalathanede olsa sana değişik bi ortam yeni yüzler ii gelmiştir..bak sen senin işin zor temelden sağlam bi yaramaz geliyo:)şimdiden böleyse yandın sen..abisiyle kardeşini bu ege hakkından gelecek gibi geliyo bana..
banada gelince cumartesi günüm vardı evimde yakın arkadaşlar toplanıyoruz adınıda gün yapalım belli aralıklarla buluşmak şart olsun diye dedik üniversite okuyan çok yakın arkadaşımda geldi gün için eğlenceli geçti.pazar günüde 4 en ii lise arkadaşı toplanmışken dedik kaplıcaya gezmeye gittik tabii benim veletuslarda geldi arabada uyuyan çocuklar kucakta cine dönüyo otelin lobisinde battaniyenin içinde bile salladık yani ama yok uyumuyo bende uyumazsan uyuma dedim bıraktım..arkadaşım gitti bende abimlere gittim yeğenimi sevdim..yoğunum da yoğunum yani..
yarında güne gidicem..günlerin kadını oldum sanırım:))
ama yinede canım değişiklik istiyooo..telefonumu değiştirmek istiyorum istediğim model yok ne afyonda ne ıspartada...uff yaa ne yapsam bilmiyorumm...temizlik yapıyorum oda sıkıyo bi vakitten sonra.tv de bişi yok.ders çalışsam ii de onu da canım istemiyo..ay ne sorunlu oldum ben yaaaa..
ay allahım sakız çiğniyorum devrim kuuruyo banada ver diye yaa fena alıştırdım sanırımmm
çalışsın vgallaha çalışsında gezeyim ama çalışmıyoki okuldaki kursun biride kapandı kaldık tek kursaa özel öğrencide alamdı bu dönem hadi hayırlısı :)))))
ocak anneleri pazartesibi buluşma düşünüyolar cevahirde kocişe sorayım çocukları ayarlayabilirsek pazartesi gidecez yok ayarlayamazsam cuamrtsi gider turlarım benn sana haber veirirm merak etme
65 g ler siizn oranmı geçiyo kızzz gültepe arabaları nisanın ilh haftası ısnavım varda cumartesi pazar orada yakınsa sana kaçarımm kahvaltıyaaa
çok geçmiş olsunnn
oo demek ek gıdaya başlıyosunuz hadi hayırlısıııı kız komşun taşınıyo cumartesiiiii
herkese merhaba...
nefes ne iş yapıyo eşin??imalathanede olsa sana değişik bi ortam yeni yüzler ii gelmiştir..bak sen senin işin zor temelden sağlam bi yaramaz geliyo:)şimdiden böleyse yandın sen..abisiyle kardeşini bu ege hakkından gelecek gibi geliyo bana..
banada gelince cumartesi günüm vardı evimde yakın arkadaşlar toplanıyoruz adınıda gün yapalım belli aralıklarla buluşmak şart olsun diye dedik üniversite okuyan çok yakın arkadaşımda geldi gün için eğlenceli geçti.pazar günüde 4 en ii lise arkadaşı toplanmışken dedik kaplıcaya gezmeye gittik tabii benim veletuslarda geldi arabada uyuyan çocuklar kucakta cine dönüyo otelin lobisinde battaniyenin içinde bile salladık yani ama yok uyumuyo bende uyumazsan uyuma dedim bıraktım..arkadaşım gitti bende abimlere gittim yeğenimi sevdim..yoğunum da yoğunum yani..
ama yinede canım değişiklik istiyooo..telefonumu değiştirmek istiyorum istediğim model yok ne afyonda ne ıspartada...uff yaa ne yapsam bilmiyorumm...temizlik yapıyorum oda sıkıyo bi vakitten sonra.tv de bişi yok.ders çalışsam ii de onu da canım istemiyo..ay ne sorunlu oldum ben yaaaa..
Merhabalar ...hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma tşk.ederim
eve yerleştim ....ama kabataslak oldu...bugünde dışardaydık eşimle
annem yerleştirmeye çalışıyor...hala eksikler var...ters giden şeyler var
fazlası ile kem göz var ondan böyle ters herşey....çok gergiin geçti daha sefa dönemine geçemedim geçeceğim inş....ama çok yorgunummm çokkkkk
bizim burada cemal kamacı spor kompleksi var dur onlara bi arıyayıp sorayım akşam seansı varsa ücrette uygunsa gideyimm sağol canımm evde olmaz diyosun yaniiiselammmm.bacıları gördüm bi geleyim dedim...canancım platesle ilgili sorunu kaçırmişım sanırım...ama hemen bu konuda yardımcı olayım..canımcım benim bu ay 4. ayım dolacak haftada 2 gün 1er saatten gidiyorum...bir kere plates evde Ebru şallı cd leriyle yapılacak iş değilmşi onu anladım çünkü mesele hoca hareketi diyelim 10 kez tekrarlatıyor ya ben 7.de falan göçüyorum evde olsn yapamaz bırakırsın ama başında hoca olunca insan mecbur yapıyor...plates gerçekten insanın tüm kaslarını çok düzenli bir şekilde kasıyor ve sıkılaşmayı çok çabuk farkediyorsun ve bende selülitlere inanılmaz iyi geldi bende acaip farketti bunu her gören söylüyor yani kısaca kilo vermeden incelip sıkılaşıyorsun bereberinde bide kilo verirsen bikiniyide rahatlıkla giyersin..ama sana önerim bir merkezde yap bir hoca eşliğinde olsun çünkü hareketi yanlış yaparsan sakatlanmalara yol açabilir...
dimi yaaa çok seksi duruyoo sanıırm beni mayo paklayacak yada bu sene haşema giyeceğimkiloları çatlakları örtmek içinnnnyok canım ben onu cesaretedip giyemem giydigim bikinilerde küçük ama o farklı bir şey çok seksi duruyor
ülen ne nenkör karusun bee geziyon geizyon günler kaplıcalar ıspartalar hala sıkılıyon hala sıkılıyon senin canın dayak istiyo haa gelirsem orayaa façalı kirpi ile senin depresyonunu atamadık hala bekleyin ben gelip atıcam o depresyonu üzerinizdennnnherkese merhaba...
Canan mesajını yeni okudum...
Evet canım tam bizim evin üst caddesinden geçiyor 65 g ler.
Hangi okulda sınavın...Bekelrim canım mutlaka...Hatta pazar sabahı yanlızım evde gelirsen çok sevinirim....
müjde müjde müjdeeeeeee
cemal kamacıyı aradım haftada 2 gün varmış platess hemde saatleri banad açok uygun 5.30-6.30 ve 7-8 arası varmış haftada iki gün salı perşembe fiyatıda çok uygun 55 liraaa vee bombaa eşimde gidebilirisnn dediii yarın hemen gidip kayıdımı yaptırayım sonrada başlayayımm yaşasın incelmeeeee
merhaba kızlar,noldu ya bırakıp gittiniz mi topiği..dün geceden beri kimse gelmemiş..aslında şu 10 gün çok yoğun olacağım ama size bakmadan edemedim..herkes iyidir İnşallah..çok öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?