İkiz Anneleri Geyik Paneli

selammmm.bacıları gördüm bi geleyim dedim...canancım platesle ilgili sorunu kaçırmişım sanırım...ama hemen bu konuda yardımcı olayım..canımcım benim bu ay 4. ayım dolacak haftada 2 gün 1er saatten gidiyorum...bir kere plates evde Ebru şallı cd leriyle yapılacak iş değilmşi onu anladım çünkü mesele hoca hareketi diyelim 10 kez tekrarlatıyor ya ben 7.de falan göçüyorum evde olsn yapamaz bırakırsın ama başında hoca olunca insan mecbur yapıyor...plates gerçekten insanın tüm kaslarını çok düzenli bir şekilde kasıyor ve sıkılaşmayı çok çabuk farkediyorsun ve bende selülitlere inanılmaz iyi geldi bende acaip farketti bunu her gören söylüyor yani kısaca kilo vermeden incelip sıkılaşıyorsun bereberinde bide kilo verirsen bikiniyide rahatlıkla giyersin..ama sana önerim bir merkezde yap bir hoca eşliğinde olsun çünkü hareketi yanlış yaparsan sakatlanmalara yol açabilir...

bend emayokinimi alsam acaba diyorum gübüşü örte ama o da çok iddalı geliyo çok seksi duruyo cesaret edemiyorum belkide mayo alıırmm malum göbüşş çatlaklarr
yok canım ben onu cesaretedip giyemem giydigim bikinilerde küçük ama o farklı bir şey çok seksi duruyor

geçmiş olsun canım..gribi atlatayım derken daha kötü olmuş canım yaa..
hayırlı yolculuklar şimdiden canım..

merhaba güzel anneler
kimsecikler yok ARTVİNLİ geçmiş olsun acil şifalar canım
ben annemi sabah yolcu ettim alışmışım çok koydu bu sefer keşke aynı şehirde yaşasak
şimdi sudan çıkmış balık gibi oldum annelerinizin kıymetini bilin aynı şehirdeki arkadaşlar yalnızlık çok zor gerçekten

herkese merhaba...
artvinli geçmiş olsun mutlaka doktora git yoksa geçmiyo kör olası hastalık...
canan boşver kocayı çık git bencede.
women yeni evinde huzur ve sağlık peşinizi bırakmasın ii günler yaşayın inş..
nefes ne iş yapıyo eşin??imalathanede olsa sana değişik bi ortam yeni yüzler ii gelmiştir..bak sen senin işin zor temelden sağlam bi yaramaz geliyo:)şimdiden böleyse yandın sen..abisiyle kardeşini bu ege hakkından gelecek gibi geliyo bana..
banada gelince cumartesi günüm vardı evimde yakın arkadaşlar toplanıyoruz adınıda gün yapalım belli aralıklarla buluşmak şart olsun diye dedik üniversite okuyan çok yakın arkadaşımda geldi gün için eğlenceli geçti.pazar günüde 4 en ii lise arkadaşı toplanmışken dedik kaplıcaya gezmeye gittik tabii benim veletuslarda geldi arabada uyuyan çocuklar kucakta cine dönüyo otelin lobisinde battaniyenin içinde bile salladık yani ama yok uyumuyo bende uyumazsan uyuma dedim bıraktım..arkadaşım gitti bende abimlere gittim yeğenimi sevdim..yoğunum da yoğunum yani..
yarında güne gidicem..günlerin kadını oldum sanırım:))
ama yinede canım değişiklik istiyooo..telefonumu değiştirmek istiyorum istediğim model yok ne afyonda ne ıspartada...uff yaa ne yapsam bilmiyorumm...temizlik yapıyorum oda sıkıyo bi vakitten sonra.tv de bişi yok.ders çalışsam ii de onu da canım istemiyo..ay ne sorunlu oldum ben yaaaa..

geçmiş olsun canım..gribi atlatayım derken daha kötü olmuş canım yaa..
hayırlı yolculuklar şimdiden canım..

Sorma nefesim ya...Gribimi çabuk atlatayım derken daha beter ettim kendimi.Hamileliğimi hatırlattı bana kusmalarım ya..
Saolasın canım...Bu sefer epey macaralı yolculuk olacak sanırım yağızı nasıl zapdedecez bakalım

Çok saolasın burcucum..
Bende çok iyi bilirim canım başka şehirde yanlız kalmayı..Sen benim şartlarımdan daha iyi durumdasın gerçi izmirdesin,ben doğudaydım
İnşallah tez zamanda ailenin yanına gidersiniz,varmı öyle bir olasılık...

Gidicem cnm bugün annem gelsin doğru dr
Ah bilmezmiyim çocuklar yer değiştirdilermi asla uyumazlar...Böyle olunca onlarda bizde sinirden deliye döneriz...Ohhhhhh ne güzel gezmişsin ya....Buarada bayılıyorum şu senin gün toplantıları yapmana süpeeeer yaaaa....

bende seviyorum gün olayını :))) ama hep kafadenklerin olacak süper oluyo.istanbulda olsaydım sizlede yapardım:))
hakket siz istanbuldakiler yapsanıza ayda bir sefer hiç olmazsa...maksat muhabbet:)

Canan mesajını yeni okudum...
Evet canım tam bizim evin üst caddesinden geçiyor 65 g ler.
Hangi okulda sınavın...Bekelrim canım mutlaka...Hatta pazar sabahı yanlızım evde gelirsen çok sevinirim....

Merhabalar ...hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma tşk.ederim

eve yerleştim ....ama kabataslak oldu...bugünde dışardaydık eşimle
annem yerleştirmeye çalışıyor...hala eksikler var...ters giden şeyler var

fazlası ile kem göz var ondan böyle ters herşey....çok gergiin geçti daha sefa dönemine geçemedim geçeceğim inş....ama çok yorgunummm çokkkkk

bizde aynı şeyi söylüyoruz canım ege için... huysuzlugu yok ama cinlik hat safada emreyi kucagımıza aldırıp sevdirmiyor kıyameti koparıyor ..fesat diye seviyorum kimi zaman .bide canı acıdıgın da nasıl ögrendiyse ufff diyor ..sıralamalarımızda ilerleme var herkez ayyy ne güzel diyor ..benim yüregim azıma geliyor naparımdiye ...ama sonunda yürüyecek kaçış yok...
canımişe gelincede hep gördügüm yüzler ..hamile kalmadan evel eşimle çalışıyordum muhasebelerine bakıyordum ..şimdi yine arada gidiyorum ..ihtiyaç oldukça kardeşim var şimdi yerimde...plastikle ilgili bir şirketimiz var canım... allah izin verirse yeni bir atılım içindeyiz .. eyer istedigimiz gibi olursa yakında sizlerdeduyarsınız ..dusedin bizim için..

çogu bitmiş canım ..geriside olur kendini çokyormadan haletmeye çalış kalanlarıda ..gözü olanların gözü çıksın ...onlar fesatlandıkça allahım sana daha çok versin canım..insanlar niye fesatlanır anlamam bana garip geliyor onların adınada üzülüyorum fesatlıktan piskolojileri ne hale geliyor yazık....

merhaba kızlar,noldu ya bırakıp gittiniz mi topiği..dün geceden beri kimse gelmemiş..aslında şu 10 gün çok yoğun olacağım ama size bakmadan edemedim..herkes iyidir İnşallah..çok öpüyorum hepinizi..

kaç gündür ben de yazamıyodum ama baktım ki herkes kaçmış noluyo yahu nerdesiniz hatunlarrr
WOMEN güle güle otur canım az kaldı sık dişini keyifli keyifli çayını yudumlucan yeni evinde inşallah
bugün egzersiz yapmaya başladım ayy nolmuşum yahu bütün kaslarom cayır cayır yandı yaparken şimdi de heryerim ağrıyo ama pes etmicem heheee:124:

bizim burada cemal kamacı spor kompleksi var dur onlara bi arıyayıp sorayım akşam seansı varsa ücrette uygunsa gideyimm sağol canımm evde olmaz diyosun yaniii

yok canım ben onu cesaretedip giyemem giydigim bikinilerde küçük ama o farklı bir şey çok seksi duruyor
dimi yaaa çok seksi duruyoo sanıırm beni mayo paklayacak yada bu sene haşema giyeceğimkiloları çatlakları örtmek içinnnn
ülen ne nenkör karusun bee geziyon geizyon günler kaplıcalar ıspartalar hala sıkılıyon hala sıkılıyon senin canın dayak istiyo haa gelirsem orayaa façalı kirpi ile senin depresyonunu atamadık hala bekleyin ben gelip atıcam o depresyonu üzerinizdennnn
Canan mesajını yeni okudum...
Evet canım tam bizim evin üst caddesinden geçiyor 65 g ler.
Hangi okulda sınavın...Bekelrim canım mutlaka...Hatta pazar sabahı yanlızım evde gelirsen çok sevinirim....

canm ayın ikisinde tınaztepe iöokulunda aa bu gün gelemem çünkü eşimede görev çıkmış bende sınava gireceğim çocukları ne yapacağımızaı hala bulamadıkk

ayın üçündede harmantepe iö okulundaa pazar günü çok uzun sürmemk koşulu ile görüşebiliriz çünkü pazar günü anneme bırakıcam çocukları o yüzden çok sorun değill ama pazar günüde senin kciş evdeyse nasıl olur bilmem bide ben snei bulamam yani evi bulamam dışardada kahvaltı yapabiliriz yani seninleee yada metrocity de

ayy bende geleedim dün cevahirde ocakanneleri ile buluştuk ilk defa tanıştım onlarla

sadece şunu söyliyeyim sizi kimselere değişmem yeriniz çok farklı sizler çok başkasınızzz yaşasın benim ikiz annelerimmmm

müjde müjde müjdeeeeeee

cemal kamacıyı aradım haftada 2 gün varmış platess hemde saatleri banad açok uygun 5.30-6.30 ve 7-8 arası varmış haftada iki gün salı perşembe fiyatıda çok uygun 55 liraaa vee bombaa eşimde gidebilirisnn dediii yarın hemen gidip kayıdımı yaptırayım sonrada başlayayımm yaşasın incelmeeeee

merhabalar herkese...
geçmişe bakamadım daha doğrusu kimseye bakamadım.canan hayırlı olsun inşaallah girişimin başarıyla sonuçlanır.kaç kilo fazlan var.bilgisayar geldi sonunda.bozulmazsa artık buralaardayım inş.hepinizi öptüm

çok sevindim canım,hadi bakalım hayırlısı olsun...sana ufak bir iki tavsiyede daha bulunayım..platese gitmeden 1 saat önce hafif birşeyler atıştır ama kesinlikle karnın tıka basa dolu olmasın..ben eğer aç gidersem platesten sonra kan şekerim düşüyor...birde platesten sonraki 2 saat kesinlikle karbonhidrat alma direk yağ olarak depolanır en güzeli ben küçük bir kutu light süt içiyorum..öyle önerdiler bize...canancım senin fazla kilon varmı varsa ne kadar bilmem ama eğer varsa birlikte disiplinli bir diyete başlamanıda öneririm..böylece bu fırsatı daha iyi değerlendirmiş olursun...

herkese iyi akşamlar.women taşınmışsın hayırlı olsun canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.gözü olnlarında gözü çıksın bende yeni ewe taşınmıştım sefasını süremeden bu hale geldim(((((neyse napalım oldu bikere canan sende oh izni almışsın benim yerimede git vallaha

firdoscum nazar değdi sanırım bize..bende gelip gidiyorum kimse olmayınca insanın yazası gelmiyor..bide benim kızlar ayaklandı düşüp kalkmalar, saç çekmeler,kavga etmeler...evde iki kadın başedemiyoruz cadılarla...ben ücretsiz iznimi uzatıcam sanırım bu yüzden...bende ancak gece onlar uyuduktan sonra gelebiliyorum o saatlerdede kimse olmuyor...

womennnnnn gördüm seni..asayiş berkemal mi????..umarım herşey yolundadır...olur ufak tefek sıkıntılar terslikler sıkma canını..ben bu ufak sıkıntı ve tersliklerin büyük kötülükleri önlediğini düşünürüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…