İkiz Anneleri Geyik Paneli

evet kızlar uzun uzun yazayım neden yoğunum..buralar gelemiyorum..

biliyorsunuz geçen hafta biraz hareketli günler geçirdim,uçan kaçan,nişan atan,bakıcı olayımız falan:)..hafta sonu da kerdeşim geldi askerden izinli geldi.annemlerdeydik hep..sonra evle ilgli bir kaç işim vardı.köşe takımı ve halılarımız geldi.eskilerini verdik falan derken onlarla uğraştık.yatak odası yaptıracağız ona baktık biraz.öyle geçti..şimdide 10 gün kadar başka bir okulun öğrenci seçmelerinde görevlendirildim,günde iki kez test yapıyorum ve çok yorucu oluyor.eve gelince bitkin oluyorum ama yinede güzel.bir sürü insan tanıdım..hatta biri bana öyle kötü tanıtılmıştı ki onunla konuşma fırsatım oldu.kızlar arkadaş sandığınız kişilere çok dikkat edin..2 sene önce bir arkadaş kendi mesai arkadaşını bana çok kötü,çekilmez biri olarak tanıtmıştı.hatta bir toplantıda beni tanıştırıp sonradan seni hiç sevmemiş,görüşmemizi bile istemiyor falan diye şeyler söylemişti.ama bugün o arkadaşla teste girdik ve hiçte öyle biri olmadığını gördüm.tam tersine ne kadar sevecen,tatlı bir bayan..ne garip,anlaşılmaz düşüncede bazı insanlar ya..iyiki o insanla arkadaşlığımı bitirmişim,gerçekten büyük sözü dinlemek gerek:)

bebeklere gelince iyiler Şükür,büyüyorlar..

geçmişe şöyle bir göz attım..Birsen yeni evin Hayırlı olsun,güle güle sağlıkla otur İnşallah..eve iyice yerleştikten sonra bir Kur'an okut istersen,iyi olur bence.

Canan seni en yakın zamanda arıycam canım.spora başlıyormuşsun,ne güzel..

Artvinli canım bugün konuşamadık seninle,nasılsın?nişana gideceksin bu hafta sanırım değil mi?

Hituci hoşgeldin canım.

Tarihçi sen nasılsın,kızlar uyku düzeni oluşturdu mu?

Son düzenleme:
evet canım ya,topiğe nazar değdi..birde herkes telaşlarda bu günlerde..hepimizin minikler büyüyüp ayaklandıkça herşey daha da zor oluyor,buraya gelmekte öyle:)

merhabalar......yavaşş yavaşşşş yerleşiyorum....evim çok kalabalık...annemin evinin tadilatı bitmedi...bide ananemi verdiler.herkes bende....bu sefer tek bi farkla kalabalığız oda benim evim rahatım yani.....kocam geçen hafta perşembeden beri..izinde evdeyiz çok güzelmiş valla...gerçi hep dışarıda işleri halletti..ama olsun başbaşa dolaştık kaçamak yapıp...

bu hengamede.....çocuklar malesef nezle oldular ssalya sümükler...çok fenaa ama aliş...

sağlıkocağına götürdük...poliklinik saati geçmiş..kadına dedim yeni taşındık...ikizlerim var tek gelemem lütfen geri çevirmeyin dedim...hemen aldı....meğersem kadınında ikizleri varmış...4 yaşındalarmış...merak etme 4 yaşında rahat olacaksın ben çok rahatım dedi...

antibiyotik verdi ....balgam sökücü verdi. yolladı...

annemde yemekleri pişirmiş...etrafı toparlamış....hala bişeyleri düzeltiyorum...ama çok huzurluyum...fesat olmayan gelen herkes evimi kutu gibi buluyor.....

evimdeki şu hengame bitsin daha rahat olacağız...

tek üzüldüğüm şey koşu bandıma yer bulamıyorum....çocuk odası zaten küçüktü...onu oraya koydum...çocuk odasına iki kanepe sığmıyor...çocuklara yatak alacağızz..

Ah ne büyük bir nimet sinemaya gitmek,gidebilmekKıymetini bil derim canan..
senin br çocuğun daha var demi canım?O kaç yaşında? İkizlerin doğal mı?Çok soru sordum mazur gör
Ohhh valla ne güzel..Git git benim yerime de canım..hamza yerlikaya da bize yakın ama gidecek pozisyonum yok..Oysa vermem gereken 10 kilo varrrrrrrrrr

Tekrar eviniz hayırlı olsun canım.Kutu mutu sana size ait bir ev,ev sahibi derdi yok,kira derdi yok.kredi borcunuz varsa bile ödemek koymaz sonuçta..Kalabalıkta evinin keyfini çıkaramamışsın sanırım..Olsun o günler de gelecek nasılsa ..Geçmiş olsun kuzulara

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

ben de bugünlerde pek giremiyorum işlerim çok yoğun bir de cumaya elifle samsuna gidicez inşallah, ondan önce bitirip gitmem lazım o sebep uzuuun bir süre olamıycam sanırım.keninize iyi bakın.
canancım çook sevindim senin adına süpper bir aksiyon hem sosyalleşirsin hem zayıflarsın
birsencim tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni evin.
dilemma, femalex, firdos, hituci, htc ve ilk anda aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi e koccaman öpüyorum,nisan başı görüşmek üzere

Güle gül git canım..Biraz tatil olacak sanırım..Geldiğinde görüşürüz

evet canım 6 yaşında birtane daha oğlum var ilk oğluma tam tüp bebek yapacagımız ay hamile kaldım çok büyük bir süpriz oldu bize ..doğrusu allahın verebilecegi en büyük armagan... ikizlerse hiç ikinciyi düşünmeskn kaza ile hamile kaldım..sekiz yıl1 çocuk bekledim allahım sonunda yagdırı verdi :)))

canım yeni eşyalarını güle güle kullan allahım içine sindirsin....arkadaş olayına gelince bendede vardı bir tane öyle ..seninki bir tanesini kötülemiş benimki bir çok kişiden uzaklaştırdı bu şekilde beni...bu yüzden 12 yıllık arkadaşlıgımı bir kalemde sildim..ve şunuda öğrendim .dostum dedigin insan seninle herşeyini paylaşıyor ..ama dikkatedilmesi gereken kendiyle ilgili olanlarımı başkasıyla ilgili olanlarımı ..başkasıyla ilgiliyse bu konuşmalar başka bir gün başka bir yerde seninle ilgilide konuşuluyor... o yüzden ben artık dostlarımın benimle neyi paylaştıgına çok dikkatediyorum....

tesadüfe bak............. bende bugün b-fit gittim görüşmeye .haftanın altı günü istedigin gün gelebiliyorsun ... 85 tl .. plates için konuştum onada saatlerim uymadı .sabah 10 akşamda 7,30 .ama istek olursa sizin istediginiz saate yapabiliriz dedi bende b-fit'te karar verdim .. ama akşam arkadaşa uğradım oda illa git me gel bir kaç hafta yürüş filan yapalım dedi yanlız bırakma beni dedi ..napacagımıda şaşırdım.. bide bizim burda kadın dünyası var aletsiz ..belediyenin zannederim.,iki hafta sonrada oraya başlayalım dedi ..kıramadımda bakalım dedim ...ne yapacagımıda şaşırdım..

canım yukardada yazdım... ne yapacagım belli deyil ama sana sorayım dedim b-fit mi platesmi ..

birsencim .. bu aralar ikimizinde eşi yanımızda ... hep kalsalar yanımızda ama geçici .. ama bunada şükür biz rekor kırdık resmen 10 günü geçtik.dahada burda ..ama biz kaçamak yapamıyoruz malesef hatta gece 12 den evel gelemiyor işten .. ama burda olmasıda güzel...

hayırlı yolculuklar canım...sende kendine iyi bak oralarda.....

Kirpim banada uğra ya,samsunla aramızda 1,5 saat var..valla beklerim bak,ciddiyim..şimdiden iyi yolculuklar..

NEFES şu yazdığın çok hoşuma gitti,ne kadar doğru bir tespit:ve şunuda öğrendim .dostum dedigin insan seninle herşeyini paylaşıyor ..ama dikkatedilmesi gereken kendiyle ilgili olanlarımı başkasıyla ilgili olanlarımı ..başkasıyla ilgiliyse bu konuşmalar başka bir gün başka bir yerde seninle ilgilide konuşuluyor... o yüzden ben artık dostlarımın benimle neyi paylaştıgına çok dikkatediyorum....

iyi geceler kızlar...

canım 76 75 arası gidip geliyorum 70 olmak istiyorum boyumda 1.70

tamam canım tavsiyelerine uyucam ama eşim 5.30 6.30 a git dedi gelince yemeğimizi yeriz dedi şimdi bu ters olacak desene diyetşuan çok disiplinli olmasada yapıyorum neden dersen kışın disiplinli diyete başladım 10 kiloya yakın verdim ama şuan kilo vermem durdu 2 ay flan bırkatım bende diyeti şuan dikkat ediyorum sadece ara öğünleri yiyorum o kadar amacım 70 kilo ve40- 42 beden sen 12 santim inceldim demişsinya kaç bedendin kaç bedeb giyiyosunn

evet sinemeya gitmek güzel oldu benim için geçenlerdede av mevsiminin dvd si çıkmış onu aldık dünde onu izleidm güzel filimmiş şimdi 72 koğuşu ilemek istiyorummm

1o kilo var demek yaz geliyo kuzum ver o kilolarııııı

kızlar bi müjdem daha varrrrrrrr

mustafa keal yürüyo artıkkkk gerçi yarın itibari ile 15 ayımıza giriyoruz epey geç oldu ama sonunda cesaretlendi elini bırakı yavrum hatta bu gün salonun başından sonuna gitti artık hızla ilerletir yürüme işiniiiii

womencim evin hayırlı olsun huzurla mutlulukla otur canımm kıskananları boşverrrr meyve veren ağacı taşlarlar unutmaaa

aradım snei bu gün konuşamadık kuzularıma çok geçmiş olsunnn tez zamand aiyileşsinler dr insaflı imiş muayne etmiş allahtann şansın yaver gitmişşş çok öpüyorummm

artvinli nerelerdesin yarın kaçta biniyosun otübüseee

winston sorun sonunda aklıma geldiiii hani ben 6. hastalık oldu demiştim ya sen bulaşmıyomu diye sormuştun

açıklayayımm

canım bulaşıcı bi hastalık aslında ama korumak çok zor evleri ayırmak lazım ama mesela o babasıyla başka bi eve gidecek ya benim babasıyla bile görüşmemem lazım virüsü taşımamamız için geri eve geldiğindede herşeyin dezenfekte olmuş olması lazım bunlar mümkün değil tabi o yüzden dr bırak bulaşsın deid diğeride atlatır dedi zaten mustafa 10 ayında olmuştu devrime bulaşmamıştı e devrimde şimdi olmu sanırı mustafa atlattığı içinonada bulaşmadı kısaca ikisinede bişi olmadıııı

herkesi çok öpüyorummm yarın temizlik yapmam alzım evin heryeri kırıntı dolu yaa çok pasaklıyım kirpiye söyleye söyleye ben oldum pasaklıııı

kızlar iyi geceler..benim cadılar daha yeni uyudu..mutfak dağınık toplamam lazım..gece saat kaç olursa olsun mutfak dağınıksa toplamadan yatamam...yarın akşam iş arkadaşlarım çaya iş çıkışı gelecekler..yarın ikramlık hazırlamam lazım ev berbat durumda heryer çubuk kraker oldu...evin temizlenmesi lazım...dünden beri azar azar hafiften bir bahar temizliğine başladık hatta dün işimiz çoktu yardımcım gecede kaldı gitmedi...yaarında kaldığımız yerden devam..perdeleri falan yıkıyoruz camları sildi...
bu arada dün çamaşır kurutma makinam geldi..arkadaşımın arçelik beko bayisi var.dün onu aradım kampanya varmış..dedi hemen yollayayım ve öğleden sonra makina geldi kapalı balkona koyduk...daha parasını ödemeden kullanmaya başladık..Allahım inanılmaz rahatlık..dün 5 yada 6 makina yıkadık hepsi kurudu bebeklerin kıyafetleri hariç hepsi ütülendi ve kaldırdık..şimdiye kadar almadığıma pişman oldum..fiyatıda oldukça uygun peşin 499,taksitli olursa 530 v e 10 taksitmiş..düşünen varsa duyrulur...
Nefes çim senin soruna gelince canım ben kasım ayının başından beri b-fite üyeyim..3 ay çok düzenli gittim sonra eşim izne ayrıldı sonra hastalandı derken bu aralar bayağı aksattım..platesede orda gidiyorum..kesinlikle yakınında varsa b-fit diyorum başka birşey demiyorum..ordaki platesede devam edersen harika olur bence..ben ilk 1.5 ayda haftada ortalama 3 kez giderek diyetsiz 15 cm inceldim..o yürüyüş falan hikaye b-fit şahane hahaha..kesinlikle tavsiye ediyorum...benim üyeliğim mayısa kadar bu arada platesede devam edicem inşallah...

canancım senin soruna gelince ben 62 kilo civarıydım...40 beden rahat 38 dar oluyordu..şimdi 58.5 kiloyum 38 beden çok rahat oluyor..36 yada girerim ama bazı kıyafetlerde zor oluyor..ama mesela 36 beden etekler çok rahat oluyor..en belirgin kotlarda farkediyor ilk önce içine zorla girdiğin kot birden rahatça geçiveriyor nasıl mutlu oluyorsun...ve özellikle platesin birinci ay bitiminde ben kalçadaki sıkılaşmayı çok bariz farkettimn hamile kalmadan önceki halimden bile daha iyi oldu..ama canan gerçekten plates oldukça zor ve bizim hoca hareketleri gittikçe zorlaştırıyor..benim şimdi emzirdiğim için göğüs ve karın bölgemde biraz fazlalık var ve birde 4 kilo fazlam var..onun dışında şimdilik istediğim gibiyim diyebilirim..

b fit yakın canım dolmuşla 10 dk da gidiyorum oraya ..ama arkadaşımı kırmadan nasıl halledecegim bilmiyorum ... oda arkadaş arıyor kendine .. benimle b fitte gel desem maddi sıkıntıda .karışık bir şekilde halledecegim ... sanada kolay gelsin canım .. bizimde önümüzdeki hafta başlıyacak bahar temizligi ..bayagı iş var bizdede..kurutma makinasının fiyatı çok iyiymiş .alsam nereye koyarım.bide çocuklarınkini niye atmadınız canım...

vallahi yazdıklarınla beni acayip heyecanlandırıyosun famalexx 15 cm çok güzel ya ilk ay kaç cm incelirim arada tabi hocayada bağlı düzgün birisii yoksa şu hareketi yappın geçin modundamıı vallaha ben 40 beden olsam 4o göbek atar oynarım hepinizide pasta ısmarlarım hahahha yaza kadar gideyim bende en az 3 ay bakalım nasıl olacağım bende zayıfladım dedim ya 10 kilo cerdim diyetle ama tabi spor olmadığı için gevşeidm belki sporlada vücut toplanır sıkılaşırrr

amalexcim güle güle kirlet evini demek sizd çubuk kareker madurusunuz aynen bizd eöyleyiz çiğneyip yere attığı bile oluyo çocukalrın bende yarın yapıcam tabi senin gibi bitiremem ben malum yardımcı yok bakıcı yok tek başıma yapabildiğim kadarını yaparım artık

kurutma maknesi bende deli gibi istiyorum ama koyacak yerim yok balkonda dahiii şu makinem bozulsn kurutmalı makne alacağım kararlıyımm

meraketme canım 40 görünce 38 zi istersin daha sonra 36 ....ve sen bu platezi bırakmassın..

demek plates zor tv de izlerken pek kolay görünüyor amma bakalım nasıl olacak ne giyyeim canım tay giysem uygun kaçarmıı

son zehrimi içip yatıyorumm

38 i de isteyebilirim ama 36 yı asla istemem emin ol o zaman çok zayıf olurum yüüzm çöker çirkinleşirimm zaten 38 de olamam geniş kalçalıyım benn

selam kızlar bende ikiz annesiyim.ama ben çok şükür biraz büyüttüm.benimkiler 6 yaşındalar.allah hepinizin yardımcısı olsun..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…