slm kızlar ıkız gebelık belırtılerı neler 5haftalık gebeyım anlatırmısınız
6 yaşmı ahhh ahhh hayal gibiii
benim o zamanakadar saçıımda siyah tel kalmz sanırım hepsi beyazlarrr
canım çok geçmiş olsun...bel zamanla iyileşir de çocukta Allah korusun bi travma olsa kötü olurdu.Allah korumuş.Bugünde ilk günaydın benden olsun...sabah kıpırdak kızım ağlayınca emzirmek için yanıma aldım ve o sırada uyumuşum.hiç yapmam ama ilk kez yatağın kıyı tarafına yatırdım çocuğu ve bekelenen son...bir gürültüyle gözümü açtığımda eşim kaleye gelen şutu yakalayan bir kaleci gibi kendini yere atıp yere santim kala kızı yakaladı ve tabiki yeni iyileşmekte olan belini maalesef incitti..adamcağız işe gitmek için hazırlanıyordu...Allahtan ordaydı yoksa çocuk yerdeydi..canım ya duygulandım sabah sabah insanın canından öte oluyor ya evlat, işte öyle..biran reflex olarak insan kendini unutuyor...biraz önce aradım nasılsın diye biraz ağrıyor ama fena değil dedi.umarım tekrarlamaz...
CANAN cım valla kurutma makinasını al yerin varsa yatak odana ,koridora koy,üstüne dekoratif bir örtü bir süs koy tamam... diyorum ya inanılmaz rahatlıkmış..sadece elektirik bağlantısı lazım ben balkona uzatma kablosu uzatıyorum bitince fişi topluyorum..
bu arada kızların çamaşırlarınıda onda kuruttumda ütü yetişmedi onu demek istedim..
bugün çok işim var,herkese güzel bir gün olsun inşallah...
günaydın herkese.nasılsınız kızlar bebekler nasıl?ay ben çok sıkıldım bu yatmaktan yaa ne zormuş meğer en az 3 ayım daha var tabi kafayı yemeden dayanabilirsembebişlerim iyi şğkğr sadece kabuzlık problemimiz var hala çözemedik tam anlamıyla çok sütten sanırım ama süt içmedn de durmuyorlarki.napıcamı şaşırdım bağırsak düzenleyici şurup kullanmaya başladık bu sabah inş.ii gelir bizden bu kadar şimdilik.
çok çok geçmiş olsun canım özellikle eşine bizdede bugün devrim düştübişi olmaz düşe kalka büyüyecekler yaniiiBugünde ilk günaydın benden olsun...sabah kıpırdak kızım ağlayınca emzirmek için yanıma aldım ve o sırada uyumuşum.hiç yapmam ama ilk kez yatağın kıyı tarafına yatırdım çocuğu ve bekelenen son...bir gürültüyle gözümü açtığımda eşim kaleye gelen şutu yakalayan bir kaleci gibi kendini yere atıp yere santim kala kızı yakaladı ve tabiki yeni iyileşmekte olan belini maalesef incitti..adamcağız işe gitmek için hazırlanıyordu...Allahtan ordaydı yoksa çocuk yerdeydi..canım ya duygulandım sabah sabah insanın canından öte oluyor ya evlat, işte öyle..biran reflex olarak insan kendini unutuyor...biraz önce aradım nasılsın diye biraz ağrıyor ama fena değil dedi.umarım tekrarlamaz...
CANAN cım valla kurutma makinasını al yerin varsa yatak odana ,koridora koy,üstüne dekoratif bir örtü bir süs koy tamam... diyorum ya inanılmaz rahatlıkmış..sadece elektirik bağlantısı lazım ben balkona uzatma kablosu uzatıyorum bitince fişi topluyorum..
bu arada kızların çamaşırlarınıda onda kuruttumda ütü yetişmedi onu demek istedim..
bugün çok işim var,herkese güzel bir gün olsun inşallah...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
platesin bukadar etkili olduğunu bilmiyordum...
canancım inşaallah istediğin kiloya inersin...
bu kurutma makinasından bende istiyorumama yerim yok.
bende makinam bozulunca kurutmalı almak istiyorum...
çamaşırı içerde kurutmaktan duvarların bazı yerleri nem olmuş...
bu sene eve bakamadım hiç...
duvardaki küfleri temizlemem lazım...
tavsiyesi olan varmı?
köpüklü su yapıp viledayla silmeyi düşünüyorum tavanları sizce işe yararmı...tekrarlamamz umarım...((
günaydın herkese.nasılsınız kızlar bebekler nasıl?ay ben çok sıkıldım bu yatmaktan yaa ne zormuş meğer en az 3 ayım daha var tabi kafayı yemeden dayanabilirsembebişlerim iyi şğkğr sadece kabuzlık problemimiz var hala çözemedik tam anlamıyla çok sütten sanırım ama süt içmedn de durmuyorlarki.napıcamı şaşırdım bağırsak düzenleyici şurup kullanmaya başladık bu sabah inş.ii gelir bizden bu kadar şimdilik.
ameliyat işim hala beklemede.her gittiğimde doktor bir ay daha bekleyelim bir ay sonra gel diyor.4 ay bitmek üzere ve hala aynıyım yatıyorum inşdaha çok sürmez ama bakalım umudum kalmadı çok
kızlaryaaa ben daha mercimek çorbası vermdim çocuklara dokunur dokunur diye siz kaçıncı ayda verdiniz?????
Canım biz sizden küçüğüz ama okuduğum ve çevremde gördüğüm kadarıyla 7. ayda verilmeye başlanıyor,tahıllı çorbalar..Dokunmaz bence.
Kızlar benim Arda m sebzeyi sevmedi galiba yaaa.nasıl alıştırıcam,bikaç gün ara mı vereyim..Verilecek sebze de kısıtlı..patates,havuç....tadı da kötü oluyo hakkaten,tatsız tuzsuz ..Offf ek gıda zormuş,mma ne kolaydı bee..Bir de heryer batıyo üstü başı ikisinin de ..Önlükler bir kere kullanılıp hop makinaya
Geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım yzdığında..Belini falan mı incittin..
Femalexx geçmiş olsun ..Neyseki babası tutmuş ama düşmeleri kaçınılmaz oluyor galiba bazen...Sert zemine düşmesinler o önemli ..Arda da bir gece düştü ama fazla ağlamadı allahtan.Artık benim kuzular da iyice dönüyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?