İkiz Anneleri Geyik Paneli

vallaha en iyi belirti usg de gördünmü anlıyosun canım yoksa buraya beta hcg si çok yüksek çıkıpta ikizmi acaba gelip soranlar oldu ama hiç birisi geri dönmedii aslıcım

façalı kirpi naber

Bugünde ilk günaydın benden olsun...sabah kıpırdak kızım ağlayınca emzirmek için yanıma aldım ve o sırada uyumuşum.hiç yapmam ama ilk kez yatağın kıyı tarafına yatırdım çocuğu ve bekelenen son...bir gürültüyle gözümü açtığımda eşim kaleye gelen şutu yakalayan bir kaleci gibi kendini yere atıp yere santim kala kızı yakaladı ve tabiki yeni iyileşmekte olan belini maalesef incitti..adamcağız işe gitmek için hazırlanıyordu...Allahtan ordaydı yoksa çocuk yerdeydi..canım ya duygulandım sabah sabah insanın canından öte oluyor ya evlat, işte öyle..biran reflex olarak insan kendini unutuyor...biraz önce aradım nasılsın diye biraz ağrıyor ama fena değil dedi.umarım tekrarlamaz...

CANAN cım valla kurutma makinasını al yerin varsa yatak odana ,koridora koy,üstüne dekoratif bir örtü bir süs koy tamam... diyorum ya inanılmaz rahatlıkmış..sadece elektirik bağlantısı lazım ben balkona uzatma kablosu uzatıyorum bitince fişi topluyorum..
bu arada kızların çamaşırlarınıda onda kuruttumda ütü yetişmedi onu demek istedim..
bugün çok işim var,herkese güzel bir gün olsun inşallah...

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
platesin bukadar etkili olduğunu bilmiyordum...
canancım inşaallah istediğin kiloya inersin...
bu kurutma makinasından bende istiyorumama yerim yok.
bende makinam bozulunca kurutmalı almak istiyorum...
çamaşırı içerde kurutmaktan duvarların bazı yerleri nem olmuş...
bu sene eve bakamadım hiç...
duvardaki küfleri temizlemem lazım...
tavsiyesi olan varmı?
köpüklü su yapıp viledayla silmeyi düşünüyorum tavanları sizce işe yararmı...tekrarlamamz umarım...((

canım çok geçmiş olsun...bel zamanla iyileşir de çocukta Allah korusun bi travma olsa kötü olurdu.Allah korumuş.

günaydın herkese.nasılsınız kızlar bebekler nasıl?ay ben çok sıkıldım bu yatmaktan yaa ne zormuş meğer en az 3 ayım daha var tabi kafayı yemeden dayanabilirsembebişlerim iyi şğkğr sadece kabuzlık problemimiz var hala çözemedik tam anlamıyla çok sütten sanırım ama süt içmedn de durmuyorlarki.napıcamı şaşırdım bağırsak düzenleyici şurup kullanmaya başladık bu sabah inş.ii gelir bizden bu kadar şimdilik.

canım çok geçmiş olsun.kabızlık için esmer kayısı kompostosunun iyi geldiğini söylüyo annem.dene istersen.

saol cannım deneyeyim o kadar kötüki resmen kıvranıyor kızım karnını tutuyo hep.doktorumuz kefirin bebekler için çok ii olduğunu sölemişti onu da kullanıyorum ama bu sefer nedense bi düzene sokamadık şu işi

,

çok çok geçmiş olsun canım özellikle eşine bizdede bugün devrim düştübişi olmaz düşe kalka büyüyecekler yaniii

canım inan koridorda felan hiç yerim yok tek yolum kurutmalı makine almak benim bu arada bişey soracağım ses çıkartıymu sessizmiii

canımm yaaa kilo vermekten ziyade sıkılşasın vücut diye yazılıcam kilo verdim ya biraz vucutta toplansın birazzz

canım bence ıslak videldayla değil kuru bez yada viledayla silll devamlı sillll

sen bi seneyi tammalayacaksınd esene bu yatma olayındaa ameliyatınbelli oldumuuuu

kabızlık için bende her sabah kayısı yada incir yedirmeni tavsiye ederimm bak birseninde oğlu gece çok süt içiyomuş dr a sormuş gece içilen süt kansızlık yapmaz demiş haberin olsunnn

işin çok zor vallaha artık iyileşsende toplansan bend eçok seveneceğim çocuklarda perişan olduuu

herkeslere günaydınn artvinliyi aradımmm 12 deymiş arabaları kalkmıştır şimdiii

şuan da birsoyla konuşuyorum çok üzmüler kuzumu sağdan soldan konuşanlarrrr

bendeeee bugün temizlik varrr ev çok pis yawwwww

kızlaryaaa ben daha mercimek çorbası vermdim çocuklara dokunur dokunur diye siz kaçıncı ayda verdiniz?????

ameliyat işim hala beklemede.her gittiğimde doktor bir ay daha bekleyelim bir ay sonra gel diyor.4 ay bitmek üzere ve hala aynıyım yatıyorum inşdaha çok sürmez ama bakalım umudum kalmadı çok

canancım ben pazartesiden bu yana ebru şallı ile platesi yapıyorum.İlk akşam yatamadım hertarafımın ağrısından bugunde yeni başlayanlar yapmasın dedi ben inat ettim yaptım ve saat 10.30 dan bu yana yerden yeni kalkabildim hertarafım tutulmuştu gerçekten çok zormuş.
women sana da hayırlı olsun iyi günlerde otur. ben ocakta taşınmama rağmen hala ufak tefek aksilikler oluyor takma kafana
hituci ben 6. aydan sonra vermeye başladım mercimek çorbasını çünkü çok seviyorlardı

ameliyat işim hala beklemede.her gittiğimde doktor bir ay daha bekleyelim bir ay sonra gel diyor.4 ay bitmek üzere ve hala aynıyım yatıyorum inşdaha çok sürmez ama bakalım umudum kalmadı çok

Geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım yzdığında..Belini falan mı incittin..

Femalexx geçmiş olsun ..Neyseki babası tutmuş ama düşmeleri kaçınılmaz oluyor galiba bazen...Sert zemine düşmesinler o önemli ..Arda da bir gece düştü ama fazla ağlamadı allahtan.Artık benim kuzular da iyice dönüyorr..

kızlaryaaa ben daha mercimek çorbası vermdim çocuklara dokunur dokunur diye siz kaçıncı ayda verdiniz?????

Canım biz sizden küçüğüz ama okuduğum ve çevremde gördüğüm kadarıyla 7. ayda verilmeye başlanıyor,tahıllı çorbalar..Dokunmaz bence.

Kızlar benim Arda m sebzeyi sevmedi galiba yaaa.nasıl alıştırıcam,bikaç gün ara mı vereyim..Verilecek sebze de kısıtlı..patates,havuç....tadı da kötü oluyo hakkaten,tatsız tuzsuz ..Offf ek gıda zormuş,mma ne kolaydı bee..Bir de heryer batıyo üstü başı ikisinin de ..Önlükler bir kere kullanılıp hop makinaya

naylon önlükler var musluğun altında tutuyosun kalorifere asıncada bir daha ki yemeğe hazır oluyo..zaten naylon olduğu için çabukda kuruyo..

Hituci canım ben sanırım 7,5 aylıktan itibaren vermeye başlamıştım,tam hatırlamıyorum..şu anda biz ne yesek hepsinden yiyorlar.

Dilemma eğer sebze çorbasını çok sevmedilerse içine bal kabağı atmayı dene,tatlandırır.

Canan hiç pas vermiyon kuzum,aradım seni bugün ama meşguldün..öğlen aradım,test arasında.yarın yine ararım konuşuruz İnşallah..ya Birsene kim ne demişki,evinde ne varmış..eğer kaynanatörü falansa hiç takmasın bence,kıskançlığından yapıyodur..bu devirde kimse kimseyi çekemiyor maalesef.

ah ah keşke belimi incitseydim.ayağım kırık hemde ayağın en büyük kemiği 4 aydır yatıyorum ve en az 3 ay daha yatıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…