İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhaba kızlar....ben geldim ..sanırım artık çok fazla olamayacağım...çünki baya kalabalık geçiyor günlerim...soğanlıda kimseler kapımı çalmazken burada yoğun...sanırım yeni,geldiğim için olsa gerek....bide bu evim daha çabuk toplanıyor...derli toplu temiz duruyor....

annemin evinin tadilatı bitmedi annem bende.......çocuklarda hengameye alıştılar....

bu sabah 8 de kalktık....kahvaltı faslı derken...evi süpürdüm sildim...çamaşır asmıştım topladım....yerleştirdim..lavobaları yıkadım....banyoyu sildim....bualşaıkları hallettim..nohut pişirdim...şehriye çorbası yaptım...çocukları besledim..patates kızarttım...çay demledim...annem geldi ,çamaşır asarken...halamlar gelmiş..oturduk yedik içtik...başka bir komşumuz geldi....onlarda çay içti...herkes gitti....bende pc aldım geçtim başına...sonra kalkacağım...pilav yapacağım.......

ayyy kızlar kaçgündür şoktayım yaaa...annemlerin üüst kat komşu karısını aldatmış...hemde annemler yakalamış ....olayı anlatayım...

annem sabah erkenden kalktı dediki eve gideyim..usta ile konuşayım evdeki çamaşırları getireyim dedi...neyse gitmiş babam yatıyormuş....annemde yanına yatmış..konuşuyolarmış..annem demişki bey üst kattan ses geliyor.....herkes çalışıyor aacaba işemi gitmediler demiiş...babamda yok ne sesi demiş.....sonra küt pat ses gelmiş...babamda aramış adamı tlf ulaşılamıyor...sesler devam edince ....annem kadını aramış...kadında demiş herkes işe gitti xx abla git kapıya vur demiş..annemler kapıya vuruyormuş...ses yok...kadın aramış annem ses yok demiş..kadının işyeri yakın hemen eve gelmiş...kapıyı anahtarla açmaya çalışıyormuş ..yok..yumrukluyormuş yok...hemen seslenmiş kadın anneme xx abla polisi arayın..babam aramış hemen...polisde dk. eve gelmişmi...kapıyı kadının kocası açmış...kadına evde uyuya kaldım işe gidiyorum diyormuş..kadını içeri almıyormuş...kadında kapıları yıktım ne uykusu demiş...çekil sen demiş...yatak odasında kadın saklanmışş kadını ütü ile döverken polis gelmişmi...polis ne oluyor hırsız varmı demiş..annemde yok kardeşim , adam kadın atmış eve demiş....şikayetci varmı demiş...annemde yok demiş...kadın içeriden bağırmıiş şikayetciyim kardeşim..25 yıllık kocam beni aldattı demiş...ama adam ben bişey yapmadım diyince polis gitmiş...

sonuç...çok üzüldüm..kadın evine hep elalemin eskilerini alıyor ..kullanıyordu.....üstüne başına almııyordu...kolunda sinir sıkışması var ona rağmen oğlu bu sene üniv.gitti diye işe girdi 700 kişinin bulaşığını yıkıyor...bide adam çok pişkin eve gelmiş...benim özel hayatım demiş..ohh yaptım iyi yaptım demiş...şaka gibi yaa...hani okuyoruz yaa 2.sayfa haberlerde adam karısını öldürmüş..çokkkk haklılar..kadın oğlum babasını öldürür demiş anneme susacak gibi...3 erkek evaldı var sen nasıl oluyorda ....evine yuvana getiriyorsun..annemde adam yazık sana evine nasıl getirddin demiş..ne yapayım paramı var demiş...tuhhh demiş annem...şoktayım..arsızlık ahlaksızlık diz boyu yaaa.....

çoluğu çocuğu sıkıntı içinde büyüyor herif şırfıntılara para yediriyor...

neysee ben kaçar pilav salata yapayımm

Allah kahretsin o herifi, ahlaksız

Son düzenleme:
kirpoşum ne virüsüü kızzzzzzzzzz

kimseler yok muhteşem yüzyıla takılıyorum...yemeğimizi yedik....anam adamın eve erken gelmesine alışık değilim...geç kaldım pilav salata işinde....bide alişimin öksürüğü öksürük değil...yine nefes sorunu yaşıyor ..yarın sabah doktorumuza gideceğiz.......

ayy bende yarın akşam başlayacağımkuzum bakalım nasıl olacak gözümü korkutmayınpleaseeee

sakız kabak da yedirebilirisn onun tadı daha güzelll bide bal kabağı dene yemiyolarsa ısrar etme 6 ayında başlarsınnn

öğlen şu bilgisayarı sadece sana yazmak için açtım amme gene unuttum dur şimdi yazayımmm

kardeşin gelmiş izine gözün aydın kız o kısa dönem yapmıyomu ne izne geliyo bakayım yapsın gelsin 5 ayda söyle ona canan ablan kızdı sana deee

okul işine gelince daha kötü bişey anlatayımda rahatla biizm ocak anneleridne bi öretmen var öğrencisinin bi projesi onaylanmışş ankaraya davet edilmiş tabi barnş öğretmenide gitdecekmiş yani kadın bebeğimi daha nce hiç gec ebırakmadım ne yapacağımı şaşaırıdm diyo neyse dua ette seninki ona oranla daha iyi canımmm

ohh yeni eşyalarda geldi eve halıalr koltuk takımları düzdünüz vallaha yeni evii sizden duydukça bende evimden soğumdum vallaha öff koltukalrım eskidi iyice yaa bide çok pisler ya gözüme daha kötü geliyo bide halım akrman çorman bi renkte çocuklar pisletiyo diyo o yüzden evimi hiç beğenmiyorum şu koltukları mis giibi silsem bi beyaz halılarımı yağsam tv nin vitrinin önüni açsam oyuncakalrı atsamm ohh evim negüzel olur yawwww

kuzular epey büyümüşş resimlerde gördümm sıralama olayı felan varmı canımmm

hımm demek beni aradın hiç görmemişim cnaım öğlen bi ara annemle konuşuyodum demek o vakit aradınn

ohh aklımdakilerin hepsni yazdımmm kuzum sana hiç pas vermez olurmuyummm aşk olsunn canımsınnnn
vayy yerleşildi misafir bile ağırlanmaya başlandı demekkk ohh maşallahhh

demek artık vaktin olmayacak haa desene pabucumuz dama atıldı artık günde 5 10 kere tl de uzunn uzun konuşmayı unutayım yanii pekii öyle olsunnnn

komşuna gelince erkek milleti yapar vallahi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruslikk insanın kanınd aolmaya görsün kadında olsa yapar yaniii

ayy bende trt de sakarya fırat var onu izliyorum çarşambalarıı hoca öldü yaww ona üzüldümmmm

firdos sana bişeyi yazmaı unutmuşummm arkadaşınla ilgili bişi yazmışsın yaaa

insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya pratiktede teoridede doğru bişey anneden çıkan süt çiğdir gerçekten bu söz burdan gelirrr bide benim bi şöyle bi teorim vardır can dostumlada ezeli düşmanımlada araa hep mesafe koyarım neden dersen gün gelir düşmanımla dost olduğumu görüürm gün gelir dostumla düşman olduğumu görüürm hayatta ne olacağı hç bellli olmaz

bazen bende kendi arkadaşlığımın ikili olduğunu düşünüyorum çok ama çok sevdiğim arkadaşlarım var mesela ama bu arkadaşalrımın sevmediğim yönleride var hatta bazne bu yönleriyle sıkıcı oluyolar ama kırmamamk için yüzlerine söyleyemiyorum bunu bu da benden bu günkü itiraf olsunnn

evettt platese gidip kaydımı yaptırdımm aslınd aücretsiz plateste varmış ama gündüz kuşağında salı cuma gidebilirim aslında 16 ile 17 arası ama salı günü eşimin kursu var 17 de geliyo eve o 1 saatte bakacak kimse yok dye ücretliye yazıldım ben belki kaynanam bakardı ama laf edeceğinden eminim gelin hanım spora giidyo çocukları bırakıyo der gerek yok onun lafını çekmeye salı perşembe 17.30 ile 18.30 da platesteyim bundan sonraaa ayrıca öğrenci indirimide varmış aylık 44 lira vericem bu ayınkini verdim 10 lirada sağlık raporuna verdim ayy yarın resim götürecem unutmayayımda yawwww işallah işe yarar plates yawwww hadi hayırlısıııı

kızlar bi haber daha mustafa ayakta sallanmayı bırraktııı kendi kendine minderde uyuyo artık
bi kez daha anladımki çocuk ne yapmak isterse onu yapıyo yani çocuğu bişeye alıştırmak çokta annenein elinde değil bence çocuğund abunu yapmak istemesi gibiiii ocak annelerind ebi kadının kızı çişini söylüyomuş mesele bizzat anne öğretmeye çalışsa aylarını alır gel görki çocuk kendi söylüyo baksanaaa bence çocukları hazır olmadığı şeyle riçin çok fazla zorlamamaşıyız

emziği bıraktırmaya çalışıyodum mesela ben gündüz bıraktık ama gece uyandığımızda ille istiyoruz ama düşündümküü emzik emmeyen çocukta yani çoğunlukla annesini emiyo annesini emerek uyuyo geceleri emmeye kalkıyo mesela annelerde memeyi kesmek için uğraşıyo böyle düşününce emzik çok ta zarralı değil diye düşünüyorum demekki bebeğin doğasınd abişeyleri emme isteği varrr siz ne dersiniizzzz

balkabağını deneyeyim bakalım bir ara.sağolun kızlar,sen de canan önerin için...
ah ah keşke belimi incitseydim.ayağım kırık hemde ayağın en büyük kemiği 4 aydır yatıyorum ve en az 3 ay daha yatıcam.
oyyy çok geçmiş olsun..Kim bakıyo bebişlere annen falan mı?
naylon önlükler var musluğun altında tutuyosun kalorifere asıncada bir daha ki yemeğe hazır oluyo..zaten naylon olduğu için çabukda kuruyo..

naylon olduğuğ için zaten kullanmak istemedim ben o önlükleri

herkesleree günaydınnnn nrdesiniz bakammmm

bende yeni kahvaltı yaptımm off sabah aızık uyuyayım dedim benimkiler heryeri talan e tmişler bütün çekmeceleri dağıtmışlarr off yaaaa topla topla iş bitmiyo dün heryeri sil süpür yaptımm halıları kaldırıdm felan filan bu gün bak yine talan her yerrr çamaşır atacam makineye bulaşık mk boşaltıcamm tekrar dolduracammm pöffff

façalı kirpi yarın kaçta biniyon anacımmm

Herkese selamlar..dün akşam misafirlerim geldi..öğleden sonra mutfağa girebilidim ama planladığım 7 çeşidi bitirdim ve çoğuda yendi güzel geçti ama çocukla misafire hazırlanmak gerçekten zor oluyor...
canancım bende bu hafta senin evin için planladıklarını yaptım..kızların bütün oyuncaklarıını,sepetlerini odalarına götürdüm..benim koltukların kasa kısmı krem rengi deri yardımcım onları bir güzel domestoslu suyla sildi parladılar resmen kılıflarıda çıkarıp yıkadık..birazda ufak yer değişiklikleri yaptık vede kaldırdığım fon perdelerimi çıkarıp taktım salon salona benzeyip anaokulu görüntüsünden sıyrıldı..bende mobilyalarımdan sıklıdım bu yaz 7 yıl bitecek ama kızlar 3 yaşını doldurmadan yeni birşey almayı düşünmüyorum çünkü herşeyi batırıyorlar... 2-3 yıl sonra nasip olursa bende oturma grubunu yenilemeyi düşünüyorum inşallah...

bu arada ek gıdaya geçen annelere bir tarif vereyim.

balkabağı çorbası...
bir kavun dilimi şeklinde balkabağını soyup, bir havuç ve bir soğanla çatalla ezilene kadar haşlıyoruz..sonra bu karışımı rondodan geçiriyoruz...başka bir tencerede 1 yemek kaşığı unla az bir tereyağını kavuruyorum sonra üzerine balkabağı karışımını ekleyip güzelce karıştırıyorum..isterseniz azıcık sütte ekleyebilirsiniz..sonra içine biraz muskat rendeliyorum... çocuğa yediriken içine biraz da ceviz koyuyorum..harika birşey oluyor..benim kızlarım çok güzel içiyorlar.
kuzulara afiyet olsun.

günaydınlar.....biz erkenden kalktık sabah sabah aliş bronşit başlangıcı olmuş...könn könn öksürük sıkıntısı yaşıyoruz.....şimdi kuzulara kahvaltı vereceğiz..öptümm

ohhhhh mis vallaha keyiflice otur evindeee benim eşyalarda 4 ü bitirdi ama ben anaokulu yada ilkokula başlayana kadar değiştirmeyeceğim bütün enerjilerini bu eşyalarda atsınlar sonrası kerimmm

misafirlerde ağırlanmışş kız sen mutfak konusunda epey becerikli bi hatuna benziyosun nerden geliyo bu yetenek mutfağı sevmendenmi yoksa nenn sana elmi verdiiii

balkabağı çorbasına gelince ben hemen hemen hiç bi çorbalarını unla bağlamıyorum zaten çorbalarının çoğunu koyu yapıyorum sadece eve yaptığım çorbalardan veriyosam unla bağlanmış ve içine ekmek doğramalık oluyo ha bide tarhana onun dışında sebze çorbalarım hep koyu oluyo tok tusun diye

balkabağındada ben kabak soğan pirinç belki bide patates koyuyorum haşlıyorum yağını atıyorum blendırdan geçirip veriyorum koyu oluyo yaniii
yarın 11'de binicez inşallah canancım
iyi yolculuklar canım oradan girebilecekmisin nete ne kadar kalacaksın haber et bize ben merak ederimmm
günaydınlar.....biz erkenden kalktık sabah sabah aliş bronşit başlangıcı olmuş...könn könn öksürük sıkıntısı yaşıyoruz.....şimdi kuzulara kahvaltı vereceğiz..öptümm

çok ok geçmiş olsun canımmmm

kızlar bend dün platese başladım hakikatten göründüğü gibi kolay değilmişşş epey zorr ama hoca 1 ayda inceldiğinizi farkedersiniz dedi ay bu arada kiloda almışım sabah tartıldım azıcık keyfim kaçtıı dikkatte ediyorum ama neyseee famalexx sen kaç gün gidiyodun yaaa ben şöyle yapayım diyorum ücretsiz olana kayıt olayım tabi ederlersee salı cumada ücretsiz ya salı o saate yetişemiyorum ama cuma eşim erken geliyo cumaya gidebilirim böylece haftada 3 gün gitmiş olurum daha iyi olurrr arıyayım kabul ederlerse bu gün gene gdeyim
yalnız hakketten evde yapılacak gibi değilmiş neden derseniz hoca bizzat gösterdiği halde anlamadığım hareketle roluyo hangi ayağımyerde kalacak hangi ellimle topu hangi elimi yukarı kaldıracağımı hangi bacağımı ayakta tutacağımı şaşırıyorumhoca çok tatlı yardımcı oluyobilgiler veriyo hareketi eğer yanlış yaparsak yanlış kasların çalışacağındna dolayı amacımıza ulaşamayacağımızı söylüyooo heyecanlıyım umarım 1 ay sonunda inceldiğimi görürüm bekarlıktan kalma bi pantolonum var hedef onu belirledim gazam mübarek olsun hihihiih

ya büyük annelere bi sorum var biz kavhaltıda

bıldırcım yumurtası peynir zeytin ezmesi tereyağı ekmek cici bebe pekmez yada kayısı reçeli

hemen heme hersabah aynı menüyü veriyodumm ha birde cevizzz değişik neler vereyim yaaa bide ne zaman tektek yiyecek acep bunlar yaza babasıda evde olacak otururu hep beraber kahvaltı yaparız diyorum ama hadi hayırlısııı

winstonn sen nereye gittin kızzz send eyok yoksun

artvinli bursada façalı kirpi samsundaa sende ıspartayamı gittin genee ısparta güzelii bana güllü bişiler gönder ordaaannnn

bu firdos nerde yaa geliyo ccii deyip gidiyo sonra canan bana pas vermiyon diyoo verecem ben sana pas bekleee

ay kızlar benimde haftaya sınavım var 2 dersi çok iyi çalıştımmm 2 dersi vereyimde sonra iktisat için kursa gdiecem matematiğide ne yaparım allah bilir eşim çalıştıracam dedi ama pek umudum yok açıkcasııı

bugün babannesi oğluşumda artık yürüdü diye adım böreği yapıyoo hepiniz davetlisinizzzz

Canan hanım burdayım canımcım..dün yine aradım ama bu sefer çaldı çaldı açmadın..ne ulaşılmaz kadınsın yahu:)

vay vay vay vayyyy vayyy anam vayyy topiğime saatleridr kşmseler gelip bişeyyazmamış hepiniiz afaroz ediyom topiğimdnn nerlererdesiniz bakimmmmm

birsen kendine yeni komşular buldu bizi unuttu zaten artık alışalım aşk kadınının yokluğuna bariiii

Canan hanım burdayım canımcım..dün yine aradım ama bu sefer çaldı çaldı açmadın..ne ulaşılmaz kadınsın yahu:)

ulaşılmazı anacım benn brnum yükseklerde bilmezsizn sen hahahah

kız bebeleri uyutuyodum sesiniz kısmıştım ondan duymamışım ararım dye erteleidm akşam 1o du telefonu elime aldığımda budefa eşin bişey der felan dedim vazcaydım cumartesiye erteleidm ned eolsa evdsin allahtan bişi olmazsa arıyacağım sneiiii

Anammm kimseler yokk..günaydın herkese..7,5 ta gün başlıyo bizim için ..Aslında böyle daha iyi oldu.Çocuklardan önce geç yatıp geç kalkıyorduk..
Hava da güzel ohh.Bugün ev işleri yapazrız yarın çıkarız bir yerlere

buralardayım okuyorum ama yazamıyorum..
bilemedin şekerim ıspartaya değil afyona gittim bu sefer:))dün çocukları doktora götürecektim zaten abimlerde ani bi kararla yeğenimi sünnet ettirmeye karar vermişler bir taşla iki kuş vurdum yeğenimin sünnetindede bulundum...
çocuklar küvezdeyken bi bebeği sünnet etmişlerdi çocuk anestezi almış entübe etmişler falan ölü gibi gelmişti çok korkmuştum sünnetten o çocuklada servise çıkmıştık çok kötüydü hatta oğlumu sünnet ettirmemeyi bile düşünmüştüm.ama dün bildiğimiz sünnetçide sünnet oldu kuzum sadece iğne vurulurken anne acııyyoo diye bağırdı 10 dakika sonrada kesmeye başladı hiç duymadı bile o kadar kolay oldu ki sünnet bitti sünnetçiye dede bitti diyo:))eşşek...
bende seneye falan egeye yaptırmaya karar verdim.
videoya çekiyorum bi yandan da bakıyorum o kadar kötü oldum ki hiç kıyamıyorum yeğenime ama ege ve ece iğne olurken ben tutuyorum onlara bişey olurken bana bişi olmuyo...
bugünde anneme gidicem bir gün yatıcam sanırım...

women taşındığına pişman oldu sanırım artık bu kadar misafirden sonra..geçmiş olsun kuzunuda benimde ege yeniden başladı öksürmeye bu böle gidecek sanırım yaz gelene kadar.inş çabuk toparlanır.
kirpi elifcikle gezmeler sezonunu açtınız allah devamını getirsin..
artvinli nasıl oldun atlattın mı gribi??nişan ne alemde??
firdos senden nbr??
hımmmm başka bişiler daha yazacaktım ama unuttum...
herkesler iidir inş...hepinizi öpüyorumm

kızlarr gelen giden var vallaa

canan hanım aradım ben seniiii.........

kızlarrrr artıkkkkkkkkkk sarışınım romen karılar gibiiiiiiiii hahaaa

slm kızlar.....aşk olsun yaaaa taşınma telaşım vardı...sonrasında yeni evimde daha sefa süremedim...direk olaya kalabalık girdim...annem bende kalırken ananemi yolladı dayım...
yengem ümreye gitti ....eee durum bu olunca anneme gelende banada gelen hergün biri var yani...

valla annem bi kapris bi kapriss ben onun evindeyke bu kadar alıngan değildim ....bigün kızdım gidersen git bee dedim..ne olyor dedim....sustu....

winston cnm pişman olmadım kuzum ben zaten bu kadar karışıklıktan geldim...alışkınıım ama aksamları yanlız olmak isterim..neyse annem uzun süre kalıcı değil.....

bugünde dayımlar geldi...ananemi görmeye bende kuaföre gittim saçlarıma röfle yaptırdım...resmen sarı oldum ...eşim beğenmedi...annemler çok beğendi...

canancığım canımmm arayamıyorum konuşamıyorum çünki annem var yanında sinir oluyorum konuşurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…