buralardayım okuyorum ama yazamıyorum..
bilemedin şekerim ıspartaya değil afyona gittim bu sefer:))dün çocukları doktora götürecektim zaten abimlerde ani bi kararla yeğenimi sünnet ettirmeye karar vermişler bir taşla iki kuş vurdum yeğenimin sünnetindede bulundum...
çocuklar küvezdeyken bi bebeği sünnet etmişlerdi çocuk anestezi almış entübe etmişler falan ölü gibi gelmişti çok korkmuştum sünnetten o çocuklada servise çıkmıştık çok kötüydü hatta oğlumu sünnet ettirmemeyi bile düşünmüştüm.ama dün bildiğimiz sünnetçide sünnet oldu kuzum sadece iğne vurulurken anne acııyyoo diye bağırdı 10 dakika sonrada kesmeye başladı hiç duymadı bile o kadar kolay oldu ki sünnet bitti sünnetçiye dede bitti diyo:))eşşek...
bende seneye falan egeye yaptırmaya karar verdim.
videoya çekiyorum bi yandan da bakıyorum o kadar kötü oldum ki hiç kıyamıyorum yeğenime ama ege ve ece iğne olurken ben tutuyorum onlara bişey olurken bana bişi olmuyo...
bugünde anneme gidicem bir gün yatıcam sanırım...
women taşındığına pişman oldu sanırım artık bu kadar misafirden sonra..geçmiş olsun kuzunuda benimde ege yeniden başladı öksürmeye bu böle gidecek sanırım yaz gelene kadar.inş çabuk toparlanır.
kirpi elifcikle gezmeler sezonunu açtınız allah devamını getirsin..
artvinli nasıl oldun atlattın mı gribi??nişan ne alemde??
firdos senden nbr??
hımmmm başka bişiler daha yazacaktım ama unuttum...
herkesler iidir inş...hepinizi öpüyorumm
evet canım aramışsın gördüm neys egeç olsada konuştukk sarışın katı seniiikızlarr gelen giden var vallaa
canan hanım aradım ben seniiii.........
kızlarrrr artıkkkkkkkkkk sarışınım romen karılar gibiiiiiiiii hahaaa
slm kızlar.....aşk olsun yaaaa taşınma telaşım vardı...sonrasında yeni evimde daha sefa süremedim...direk olaya kalabalık girdim...annem bende kalırken ananemi yolladı dayım...
yengem ümreye gitti ....eee durum bu olunca anneme gelende banada gelen hergün biri var yani...
valla annem bi kapris bi kapriss ben onun evindeyke bu kadar alıngan değildim ....bigün kızdım gidersen git bee dedim..ne olyor dedim....sustu....
winston cnm pişman olmadım kuzum ben zaten bu kadar karışıklıktan geldim...alışkınıım ama aksamları yanlız olmak isterim..neyse annem uzun süre kalıcı değil.....
bugünde dayımlar geldi...ananemi görmeye bende kuaföre gittim saçlarıma röfle yaptırdım...resmen sarı oldum ...eşim beğenmedi...annemler çok beğendi...
canancığım canımmm arayamıyorum konuşamıyorum çünki annem var yanında sinir oluyorum konuşurken
Winston okurken sinirden kudurdum resmen yaaa.
Ben bile allaha havale ettim.Kimseye çocuk konusunda beddua etmem çeken bilir diyorum ama böyle tipler zorla kendilerine beddua ettiriyorlar....
Keşke kimseye söylemeseydiniz tüp bebek diye tatlım ya...
Gereksiz insanlarla muhabbat olmak zorunda kalmışsınız........
aile apartmanı olunca hiç bir şey saklı kalmıyo hoş farklı yerdede olsaydık sölerdim ben tüp bebek olmalarından hiç bii zamn rahatsız olmadım hattadalga bile geçiyordum herkes bedavaya yapıyo biz parayla yapabiliyoruz çocuğu diye..bende kolay kolay beddua etmem ama ettim.çok kırıldım..çocuklarıma böle bişi yakıştıranlara başka birşey diyemiyorum...
aile apartmanı olunca hiç bir şey saklı kalmıyo hoş farklı yerdede olsaydık sölerdim ben tüp bebek olmalarından hiç bii zamn rahatsız olmadım hattadalga bile geçiyordum herkes bedavaya yapıyo biz parayla yapabiliyoruz çocuğu diye..bende kolay kolay beddua etmem ama ettim.çok kırıldım..çocuklarıma böle bişi yakıştıranlara başka birşey diyemiyorum...
Bende tam tersi düşünüyorum canım.
Benim hangi yolla çocuk sahibi olduğumu insanların bilmesine hiç gerek yok bence.
Ben tadavi sürecinde psikolağa gitmiştim..bana dediki eşinizle sevişerek çocuk sahibi olsaydınız,ertesi gün bunu herekese anlatırmıydınız diye sordu.
Çok hakverdim söylediklerine...Bu bana özel derim o cümleden sonra hep.
Ben kendi kayınvalidemden bile duymuştum bizim durumumuzu bilmiyordu ozaman,tüp bebek kendi çocuğu olmazki kimbilir kimindir diye,ama başına gelince anladı durumun nasıl olduğunu.
Başa gelmeden herkes sallar aklındakini.....
herkese selamlar diliyorum.perşembe günü öğlene doğru oturduğum yerde ayağımdaki platin kırıldı.özel bi ambulansla eğirdir kemik hastanesine getirdi eşim.perşembeden beri hiç bi müdahale yapılmadı tetikler yapılıyor büyük bi ameiyat olacağı için tetikler uzun sürecek salı ameliyat olcam inş.4 ay boşa yatmışım buradaki doktor orda yapılan herşeyin yanlış olduğunu söledi çok canım sıkkın bebeklerimden eşimden ayrıyım ve burda bi 20 gün kalmam gerekebilirmişişte bölee bana dua edin lütfen bu sefer olsun artıkk
ay inanmıyorum şaka gibi yaaa aman nasıl bi platinmiş bu da kırılıyo yaa???
allah beterinden korusun arkadaşım inş ii olda boşuna yatmış ol.keşke imkanım olsada seni ziyaret edebilsem..ama eğirdiri hiç bilmiyorum.nerden gidildiğini bile bilmiyorum.allah şifanı versin inş.
inş.canım bir daha yaşamam bu acıyı tarif edilemiyecek bi acı.platinde sanki poşet yırtılıveriryan buda öle kırılıverdi iştee.inş..burda düzelirimde çektiklerim sona erer
yapıyorlar canım ama çok etki etmiyor ayak kırık olunca nefes alınca bile batıyor kemik oynuyor içerde hissedebiliyorum çok ağrım var yani..çok zordu tabi gelmek ama napalım katlandım.bu arada burası ıspartaya 25 km çok yakın yani ama ıspartaya gelmem sanırım tedavim burda olcak inş.
ıspartanın araştırma ordan daha büyüktür diye düşünmüştüm nerde ii olacaksan orda olsun tedavin inş..
hiç bi yerim kırılmadı bilmiyorum acısını ama bir kez bileğim çatlamıştıda çok canım yanmıştı kırık kimbilir nasıldır..umarım herşey bir an önce düzelir ve iileşirsin.allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?