İkiz Anneleri Geyik Paneli

gene gezmelerdeydin desene acuk evinde otur be sende hahaha
bende anaestzei yaptırmadan yaptırdım sünneti canım çok kolay oldu ağrısı 1 gün sürdü çok mmenunum bennn
damatlıınıda görün işallahhh

artvinli ile dün konuştum yolculuğu çok rahat geçmiş bugün yani nişandan sonra geri döneceklerdii ama mealesef yağız hasta olmuş ateşi 39 lara çıkmış kuzumun çok geçmiş olsunnn
kızlarr gelen giden var vallaa

canan hanım aradım ben seniiii.........

kızlarrrr artıkkkkkkkkkk sarışınım romen karılar gibiiiiiiiii hahaaa
evet canım aramışsın gördüm neys egeç olsada konuştukk sarışın katı seniii

sarışın olmak ölmeden önce yapacaklarım listesindeee benimdeeee

anladım canım neyse azıcık kopuk kalırız sonra tekrar buluşuruzzz

doğumgünü yapta buluşalımmm

bizde bugün karşıdaydıkkk halamıza gittik geldikkk iyiiym çamaşır katlarken size baktımm kızlar evinin yakınında adese marketi olnalar varsa prima 132 li paketler 35 lira yanında 3 paket ıslamk mendil hediyeli duyrulurrrrr

kızlar kirpi samsuna gelmiş galiba...döndü mü acaba?telefonu olan varmı?varsa özelden atarmısınız??

ii pazarlar herkese..
valla canan ben evimde oturmakta rekor bile kırıyorum denebilir hayatımda bu kadar çok evde oturmamıştım:)))
artvinli geçmiş olsun yaa bu lanet hastalık gitmiyo bitmiyo inş çabuk toparlanır yağızcık....
women sen zaten güzel hatunsun saçın rengi sana farketmez güzel oluğuna eminim...eşinde bu kadar güzel olduğundan kıskanıp beğenmedim demiştir:))
bana gelince size anlatamazsam çatlıcam sinirimden..anneme gelicem demiştim ya annemlerin evi aile apartmanı 1. katta da babannem var ilk ona girdim çocukları özlemiş ordada 2 yengem varmış.neyse oturuyoruz ece emeklemeye başladı dedim birisi benim torunum 9 aylık yürüdü dedi bende bunlar 8 aylık ama normal doğsalardı 7 aylık bile değillerdi dedim öteki yengemde benim gözümde zaten öleler 6-6.5 aylıklar dedi baksana zayıflar dedi.bunu diyen kadının torunu 14 aylık dişi yok ve 8400 gram.benim ege şimdiden 8 kilo ve 2 dişi var dicem edebini bozma dedim içimden.sonrada ikisi aynı anda bu tüp bebeklerin kimden olduğu belli değilmiş falan dediler.hiç umursamadım ama susmuyolar işte birinin çocuğu varmış tüp bebek ne anneye nede babaya benziyomuş biri daha varmış şüphelanmişler test yaptırmışlar çocuk onların çıkmamışta işte parayla erkekler spermlerini satıyolarmışda bilmem ne de bilmem ne susmuyolar biriside ısrarla antalyada 2-3 sene önce bi dr başkasının spermini verirken yakalanmış falan üstüne basa basa antalya diyolar çünkü abimlerde bizde antalyada yaptırdık tüp bebeği...bende valla onu bunu bilmem de bizim orda öle bişey olmadığınıçokii biliyorum sırf 3 kez isim doğrulattılar bize dedim.muattap olmak istemiyorum sonra onlarla uğraşamıcam çünkü kendilerini akıllı sanan zavallı ikiside...en son yeğenimin sünnetinde benimde olduğumu duyunca iki çocuklada bişeyden geri kalmıyosun dediler.hala sinir oluyorum neden ağzımı açıp bişey diyemedim diye.çünkü ben bişi desem gidicem burdan anneme bir sürü laf sölicekler annemde onlara cwp vermez daha çook sinir olucam.o kadar fesatlar ki hiç mi insan iiliğini istemezler bilmem.ben kocamla mutsuz olsam daha çok mutlu olacaklar.ama allah biliyo çok beddua ettim o dediklerine allah onları mecbur etsin diye.birinin bekar hala oğlu diğerinin 6 senedir evli oğlu çocuğu yok allah büyük diyorum...

iyi pazarlar kızlar.....artvinli geçmiş olsun cnm

winston cnm hiçbirine cvp vermemekle çok iyi etmişsin ....cahil insanlar ne yapacaksın cnm..

banada diyen olıuyor tüp bebek sizden değil diye ama allahtan aliş babasının fotokopisi ömerde bana benziyor....ve ben çokda tınlamıyorum yani...diyen desin kimsedenn de saklamıyorum tüp bebek diyorum............boşver cnm

bana gelince eşim daha platin istiyormuş rengini ama o zaman yıkadıkca saç daha çok açılır dedim beyaz olur dedim..dün düğüne gittim herkes çok beğendi....eşimin gıcıklıkları .................çokta takmıyorum valla...

bize gelince sabah çocuklar kalktı eşim onların altını değiştirdi..kahvaltısını verdi...kahvaltı yaptırdı bende ..duş aldım hazır evde kimse yokken ..........sonrası yatak topla kahvaltı hazırla vs. annem geldi sonrada gitti..bende sizlere bakem dedimmm

Winston okurken sinirden kudurdum resmen yaaa.
Ben bile allaha havale ettim.Kimseye çocuk konusunda beddua etmem çeken bilir diyorum ama böyle tipler zorla kendilerine beddua ettiriyorlar....
Keşke kimseye söylemeseydiniz tüp bebek diye tatlım ya...
Gereksiz insanlarla muhabbat olmak zorunda kalmışsınız........

aile apartmanı olunca hiç bir şey saklı kalmıyo hoş farklı yerdede olsaydık sölerdim ben tüp bebek olmalarından hiç bii zamn rahatsız olmadım hattadalga bile geçiyordum herkes bedavaya yapıyo biz parayla yapabiliyoruz çocuğu diye..bende kolay kolay beddua etmem ama ettim.çok kırıldım..çocuklarıma böle bişi yakıştıranlara başka birşey diyemiyorum...

Bende tam tersi düşünüyorum canım.
Benim hangi yolla çocuk sahibi olduğumu insanların bilmesine hiç gerek yok bence.
Ben tadavi sürecinde psikolağa gitmiştim..bana dediki eşinizle sevişerek çocuk sahibi olsaydınız,ertesi gün bunu herekese anlatırmıydınız diye sordu.
Çok hakverdim söylediklerine...Bu bana özel derim o cümleden sonra hep.
Ben kendi kayınvalidemden bile duymuştum bizim durumumuzu bilmiyordu ozaman,tüp bebek kendi çocuğu olmazki kimbilir kimindir diye,ama başına gelince anladı durumun nasıl olduğunu.
Başa gelmeden herkes sallar aklındakini.....

selam canlar nabersiniz? birsen güle güle kullan yeni saçını canım. eminim çooook yakışmıştır.

winston boşver hayatım, kime ne... biz yatakta kocamzın altında bulmadık bu bebekleri, hastanelerde ölüm kalım mücadeleleriyle sahip olduk çok şükğr... onlar gibi zzevkle olmadı yani, konuşturmasınlar adamı valla fena konuşuyorum bana söyleyene, göğsümü gere gere de söylerim kime ne benim tüpümden, ayrıca 17 tane de bankada var diyorum kimbilir neler düşünüyorlar, hıh... evet tüpçüden bu çocuklar sananeeeeee

bende tedaviye başlamadan önce ben hastayım ve tedavim bu şekilde olacak diye düşünmüştüm.bana göre böleydi çünkü hastaydım vucudumda yolunda gitmeyen şeyler vardı hasta olmamdan utanmadım hiç ama dün anladım ki insanlar bu çekilen eziyetlere bakmak yerine karalama yapma taraftarı ve böle çirkin bi karalama.
ben bunu bilir bunu sölerim bu dünyada büyük konuşmayacaksın benim başıma gelmez demeyeceksin ve ah almayacaksın.

herkese selamlar diliyorum.perşembe günü öğlene doğru oturduğum yerde ayağımdaki platin kırıldı.özel bi ambulansla eğirdir kemik hastanesine getirdi eşim.perşembeden beri hiç bi müdahale yapılmadı tetikler yapılıyor büyük bi ameiyat olacağı için tetikler uzun sürecek salı ameliyat olcam inş.4 ay boşa yatmışım buradaki doktor orda yapılan herşeyin yanlış olduğunu söledi çok canım sıkkın bebeklerimden eşimden ayrıyım ve burda bi 20 gün kalmam gerekebilirmişişte bölee bana dua edin lütfen bu sefer olsun artıkk

ay inanmıyorum şaka gibi yaaa aman nasıl bi platinmiş bu da kırılıyo yaa???
allah beterinden korusun arkadaşım inş ii olda boşuna yatmış ol.keşke imkanım olsada seni ziyaret edebilsem..ama eğirdiri hiç bilmiyorum.nerden gidildiğini bile bilmiyorum.allah şifanı versin inş.

inş.canım bir daha yaşamam bu acıyı tarif edilemiyecek bi acı.platinde sanki poşet yırtılıveriryan buda öle kırılıverdi iştee.inş..burda düzelirimde çektiklerim sona erer

inş.canım bir daha yaşamam bu acıyı tarif edilemiyecek bi acı.platinde sanki poşet yırtılıveriryan buda öle kırılıverdi iştee.inş..burda düzelirimde çektiklerim sona erer

ağrı kesici falan yapıyolardır dimi??ama antalyadan ıspartaya gelene kadar kim bilir nasıl acı çekmişsindir((
ısparta araştırmaya falan gelirsen hbr ver mutlaka gelirim ziyaretine...

yapıyorlar canım ama çok etki etmiyor ayak kırık olunca nefes alınca bile batıyor kemik oynuyor içerde hissedebiliyorum çok ağrım var yani..çok zordu tabi gelmek ama napalım katlandım.bu arada burası ıspartaya 25 km çok yakın yani ama ıspartaya gelmem sanırım tedavim burda olcak inş.

ıspartanın araştırma ordan daha büyüktür diye düşünmüştüm nerde ii olacaksan orda olsun tedavin inş..
hiç bi yerim kırılmadı bilmiyorum acısını ama bir kez bileğim çatlamıştıda çok canım yanmıştı kırık kimbilir nasıldır..umarım herşey bir an önce düzelir ve iileşirsin.allah yardımcın olsun..

burası kemik hastanesi olunca buraya geldik canım.kırık öle bişeyki hiçbi ağrıya benzemiyor doğum yaptım böle ağrı olmaz demiştim ama bu ağrıyı hissedincee doğum yanında inan sıfır kalırr ama napalım oldu artık.inş..bundan sonrası güzel olurda bebeklerime bir an önce kavuşurum

merhaba kızlar,nasılsınız?

Birsen fotonu koysana faceye merak ettim..
eminim yakışmıştır.

Artvinli hoşgeldin canım,nasılsın?Yağız oğlan nasıl,nişan nasıl geçti?

Htc canım geçmiş olsun,ne talihsizlikler bu böyle ya..

Winston yazdıklarını okurken çok sinirlendim..bu insanlarınki cahillikten öte birşey,kötü kalplilik!kime ne doğal mı yapay mı tüp mü?terbiyesizce konuşmuşlar..ben saklamadım hiç,soran olursa söylüyorum.bu utanılacak bir durum değil ki.Allah böyle uygun gördü,bizim sınavımızda buydu.kimseyi ilgilendirmez.bir arkadaşım vardı,tüp bebek yaptırmaya yanaşmıyordu,doğal yoldan olacak diye garip bir hava atma biçimi vardı üstelik eşinde de ciddi bir sorun olmasına rağmen.cuma günü öğrendikki tedavi görüyormuş.yani ne oldum değil ne olacağım diyeceksin..ben yavrularımı zor buldum ve kıymetleri çok büyük benim için,hiç kimseye de laf söyletmem..gereken cevabıda veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…