İkiz Anneleri Geyik Paneli

saol firdos.evet tamamen talihsizlikler beni buldu ama napalım çekiyorum böleehiçbişi koymuyorda bebeklerimi çok özlüyorum ama onlara ii bakabilmek için ilerde bir an önce iyileşmem gerek

ah canım kıyamam ya Allah beterinden saklasında bu ne böyle ya artık iyi haberleini almak istiyorum benim bile ne kadar sinirim bozuldu seni düşünemiyorum inş. son talihsizliktirde bu hastaneden iyileşmiş olarak çıkarsın tatlım ya.. Allah sabır sağlık versin kuzucuklarından ayırmasın annesini dualarım seninle canım benim..

öptüm herkesleri :119:

herkese güzel bir hafta diliyorum..benim için hiçte güzel bir hafta olmayacağı kesin...canım çok sıkkın...dün akşamda geldim kimse yoktu...sıkıntılı durumumu annem hariç kimseyle paylaşamıyorum..size danışmayı düşündüm ama ...aslında sorun yardımcımla ilgili...işine ismeyerekte olsa son vermem gerekebilir..ne yapacağımı bilmiyorum...konu onun özel yaşantısıyla ilgili olduğundan buraya çok açık yazamıyorum da..neyse henüz birşey yapmadım...offffffffffffffff

yüz tane cahil dostum olacağına bir tane akıllı düşmanım olsun demişler...senin beddua etmene hiç gerek yok emin ol ki yüce rabbim hepsini aynı dertle imtihan ediyor...şahit olduğum için biliyorum..bende baştan beri tüp bebek olduğunu herkese söyledim...isteyen istediğini düşünsün...bu sapık saçma fikirleri nasıl uydurular...kafalarını buna yoracaklarına o enerjiiyi hayırlı birşeye harcasalar günaha girerler...bunların hepsi tuhaf anlamsız bir kıskançlık ama nedenini hiç anlayamıyorum çünkü bu tarz insanlar o kadar çok var ki...

haklısın femalex akıllarını hiç iiye kullanmıyolar.firdosunda dediği gibi kötü kalpliler onları allaha havale ediyorum...
yardımcınla olan problemin ne olduğunu anlayamadım ama bana kalırsa hemen karar ver işe başlamaktan bahsediyordun yeni bir bakıcı kolay bulunup güvenilmiyo malesef...

kızlar kirpi samsuna gelmiş galiba...döndü mü acaba?telefonu olan varmı?varsa özelden atarmısınız??

canım 1 hafta kalacak sanırımmm arayıp sorayımm canımm

Yorgun ve uykusuz artvinliden herkese hayırlı pazarlar......:79:

hoşgeldinnn yorgun savaşçııııı

içi fesat insanlar ve tamamane cahiller cevap versende anlamayacak cnaım boşuna çeneni yormuş olacaksınn böyle düşünmek hoşlarına gidiyor onlarınnn insanları beğenmez yaşlılar nedense heleki genç nesili hiç beğenmezlerrr hiç duyma bile o laflarınııı onlar öyle bilmek öyle anlamak istediklerinden öyle anlıyoalr anlatsan çok bilmiş saygısız olacaksınnn amannn onara ne 5 kuruşluk faydası olmayan insanlarınvarlığını yok sayıyorum vallahaaa
birsen canan, kız hadii havalar ısınıyor, başlayın bursa planlarına bekliom bak...

ayy benim kociş izin vermedi kız herzamanki gibiii dedim bak izin ver eğer vermezsen sendne gizli idicem dedimmm söylediğim an çok karralıydım aslında ama şimdi tırsıyorum birazzz bakalım yaz gelsinnn
tühhh yaaaa haftanın başında kötü haberrr olacak iş değillll inanamıyorum yaa 4 ay boşa yattın ve durduğunyerde platin kırıldı demekkk senin işin çok am çok zorr allah gani gani ayrdımcın olsun canımmmmm neyseki çocuklr4ına bakan var ya onlarda ortada kalaydıne olacaktııı ayy bana öyle bişey olsa allah koruusn halim nice olur bilemiyorummm
benimde hiçbiyeirm kırılmdı ama kırığın ağrısının çok fena olduğunuuu duydum kırık ağrısından durulm diyoalr haattta en kısa zamanda iyilelirsin işallah canımmm
kız sen nerelerdesin bakayımmm hayırısz

hayırır kuzummm ne oldu anlatta fikir verelim yada ne bilmmm yorum yapaalımmmm ben bu ara ders çalıştığımdan akşamları girmemeye çalışıyorum sınava 1 hafta kaldı malummmm

saatler ileri alındı yaaa düzenimiz şaşacak geneyawwww

bende dün kocişe dedim bugün herkes özgür takılsın beni anneme bırak dedim annemede deidm hadi dışarı çıkalım acık aldık çocukları ufak kerdeşim babamdaydıı onlar sonradan katıldı aramız aistiklale çıktıkk ayakkabı baktım kendimee bulamadımm pöfff aramaya devammmmm

çocukalraağlıyo gelecemmm

samsundan merhaba kızlarrr

özledim sizi yauww nasılsınız bakalımm. biz iyiyiz yolculuğumuz çok zor geçmedi, elifi ana kucağı ile koltuğa bağladım emniyet kemeri geçirdim güvenli geldik otobüsle, sıkışınca emzirdim oyuncaklardan yardım aldım yorukduk ama geldik şükür.
htc canım çok üzüldüm umarım bu sefer doğru doktorlar karşına çıkmıştır ve bir an önce sağlığına kavuşursun.
hitucii, samsundayım ama ablam bafrada o sebep merkeze henüz gelmedik, haftasonu eşim geldiğinde fırsat bulursak ararım mutlaka seni, saol ilgin için canım.
canancım ben tandırı şöyle yapıyorum. eti düdüklüye atıp çok fazla su eklemeden ve mümkünse tane karabibewr ve yenibahar da atarak kısık ateşte 3-4 saat pişiriyorum, iyicew piştikten son ra da teflon tencereye alıp yapı uçana kadar ağzı açık biraz daha pişiriyorum ve harika oluyor. sana dönemedim bugün işle ilgili çok tel trafiği oldu içimi baydılar dönücem.
winston tüp bebek muhabbeti olmuş ben de soranlara çekinmeden söylüyorum, anlamayanların da cahilliğine veriyorum boşveeer, tek gerçek sağlıklı iki dünya güzelinin olması, gerisi teferruat.
birsencimm younluktan buraları ihmal etmişsin biraz sanki ama dönersin umarım yakınzamanda aramıza.
kabataslak okudum kızlar, aklımda kalanlar nbunlar, hepinizi öptümm.

İyi geceler kızlar......

Bütün gün açıktı sayfa ama hiç fırsat bulamadım yazmaya tabi okumayada.
Annem geldi önce evimi güzelce temizledim,sonra yağız paşayı yıkadık,allahım 15 dk.ağladı niye çıkardınız beni sudan diye...
Artık oğluş tutunup ayağı kalkıyor teyzeleriAnnemle çay içiyorduk tutunup kalktı doğru sofraya hamle yapıp mama diye bağırıyor çok edepsiz çok
Geçmişe baktım ama yorumlar azsonra:80:

slm herkeze iyiakşamlar...

pek kimseler gelip gitmiyor sanırım herkezde bir koşturma var geralde ..bende bu aralar yogunum ama anlayamadıgım birr yogunluk işler bitmiyor hem dışarı işi hem ev işleri ... egeyle emre grip oluyor heraşde uzun süreden sonra bugün attaya gittik heralde biraz üşüttüler ..inşallah sabaha iyi kalkarlar yarından itibaren bütün hafta işe gidecegim ..hasta olurlarsa nasıl yaparım bilmiyorum ..bu arada emre egeye bakıp eege diyor abide o anlamaz berk desene deyip fesatlanıyor ..ege iyice sıralamaya başladı tutunup kalkıyor ..her buldugu fırsatta mutfaga kaçıp bişeyleri devriyor.. son vukagatımız çöp kutusu ..
ben pek iyi sayılmam çok şidetli bel ve kasık agrılarım var sanki adet sancısı gibi dr. gitmem lazım ..tabi sürekli erteliyorum şuan bile canım çıkıyor sanki inatla ilaçta almıyorum ..
ben bir geçmişe bakıp geleyim.......

Günaydınnnnnnnnnn.
Bugün hava çooook güzel oğluşu alıp dışarı çıkıcam şöyle bir avm yapalım oğluşla,birde canım alışveriş yapmak istiyor ama yaparmıyım bilmiyorum........

Gelelim geçmişe.....
CANAN platese başlamışsın:81:Çok güzellllllll,darısı bana yaaa ama nasıl...
Nereye gidiyorsun canım sizin otaraftamı;?Mustafayada yürümeye başlamış,yanlız uyumamayada başlamış

WOMEN evine taşınmışsın Oh rahat et artık canım ya,gelen giden var demişsin eeee yeni ev gelecekler tabi kuzum....Bu arada saçlarda sarı olmuş sarışın bomba oldun haaa:81:

HTC çok çooooook geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin ve kuzularına kavuştursun.

KİRPİ samsundaymışsın:kız aferinnnn sana elifcikle okadar yolu göze aldın..
güzel eğlen olurmu

FAMELAXX yardımcınla sorun olmasına üzüldüm çokta memnundun.
Eşine tekrar geçmiş olsun,ah ahhh evlat candan bile öteeee

NEFES kıyamam yaaa çok tatlılar bunlar yerim ben onları...
Berkede çok güldüm yerim ben onun abiliğini yerim yerim...

Başkada aklıma gelmedi yazacak birşeyler,unuttuğum varsa kusuruma bakmayın:44:

herkese güzel günler....hava çok güzel nihayet bahar geldi...biz bu sabah komşuma kahvaltıya davetliydik ,kahvemizide içtik şimdi geldik kızlar uyuyor bende bir bakayım dedim..bakıcımla ilgili problemim kısmen halloldu sayılır..konu onun özel hayatı olduğundan çok açıklayıcı yazıp ona saygısızlık etmek istemedim ama kısaca şöyle açıklayayım 5-6 aydır hayatında biri vardı yani erkek arkadaşı anlaşamadı ayrıldılar felan bu kısmı beni hiç ilgilendirmezde çocuk kızı bırakmak istemedi biraz sorun yaşadı ve maalesef benim telefonumu kullanıp bir kaç kez çocuğu aramıştı çünkü kızın cebi bozuldu yenisini alamadı.bu sefer çocuk ulaşamayınca birkaç kez benim cebimden onu aramaya başladı..geçen hafta uyardım bir daha olmasın dedim .en son bir akşam çocuk bana emri vaki bir mesaj atmı hemen beni arasın diye ki kız bizden çıkalı çok olmuştu...tabi bende şarteller attı dedim böyle olmaz ya kapıma dayanıp seni sorsaydı eşim birşey bilmiyor ben ne derim ...neyse çocuk kötü bir niyetinin olmadığını beni arayıp özür dilemek istediğini söylemiş falan dedim gerek yok..kız dün çok ağladı kıyamadım..çok iyi bir kız sadece kadersiz...bende bir süre daha gözlemleyeceğim bakalım...bunu çıkarsam yenisini bulmak alışmak çok zor..bide hakkını yiyemem her işimi görüyor ve iyi bir kız ama özle hayatını çok işine yansıtıyor..ilk işe başladığındada eşinden ayrılmıştı ozaman başka şeyler olmuştu falan..dedim bir daha özel yaşantını bize asla yansıtmayacaksın..şimdilik konu kapandı..en yüzeyel böyle anlatabildim fonun özeli olduğundan fazla ayrıntıya girmek istemiyorum...ilgilenenlere teşekkür ederim...

canımcım ya işine karışmak gibi olmasında hava mis gibi boşver avm yi çık parka yağızcık güneş alsın dvitamini depolasın...ben kızları avm ye bir kaç kez götürmüşümdür...bide bu dönem su çiçiğinin salgın dönemi özellikle kapalı ortamlarda bulaş daha hızlı oluyor o yüzden şimdi hiç götürmüyorum..birde benim kanayan yaram hayatında hiç asansör görmemiş gibi avm asansörlerini kullanan beyin özürlü insanlar yüzünden bekle asansör dur..yürüyen merdivenleri hayatta kullanamam çünkü bizde iki araba var...birgün gerçekten çok kızdım kadının biri bana resmen sıranı bekle ne yapalım dedi..dedim senin özrün ne asansöre biniyorsun herhelde beyninden dedim görünürde gayet sağlamsın dedim..gerçekten anlatırken bile sinirleniyoruM..adam oraya kocaman yazmış bebek arabalarına öncelik tanıyın diye...son sözüm EĞİTİM ŞARTTTTT....

canım bnim düdüklüm yokta fırında pişmezmiii acabaa bide az su ile yanmıyomuuu
maşallah yağızaaa eee artık yaz bebekleride ayaklanmaya başaldııı yaramazlıklar tehlikeler artacakk ona göreeee

kız seninkiler pek dilli çıktı maşallah yaaademek seninkilerde sıralamaya başladıı hadi gözün aydın işede başlamışsın sosyal hayata yavaş yavaş karışıyosun haaaa

evet yaa mustafayı o günden beri sallamıyorum iyi oldu böyle laışması yaa darısı devrimeee
platese başladım evet bugün gidecem genee işallahişe yarar önümüzdeki ayda sıkı diyete başlayacağım tekrarrada 1 ay plates ne kadar fayda ediyo diyetsiz onu bi gözlemleyeyimde cemal kamacı spor tesiis var bana yakın oraya giidyorum canım ben hatta orada diyetisyende varmış tahliller dahil aylık paketi 110 lira deniyeceğim bii bakalımmm
hakkatteb rahatsız edici bi duurm yaaa cep telefonundan bend ebi kere eski erkek arkadaşımım eski kız arkadaşı tarafından resmen taciz edilmiştim telefonumu açamaz olmuştum kız 24 saat beni arayıp kapatıyoduu telefonumu açamaz hale gelmiştimm çok kötüydüüü

iğrenç bi duurm ya ikiz arbasıyşa bi avm ye gitmek hatta sokağa çıkmak kaldırımlar işgal edilmiş yollar araba doluuu asansörde sıra hiç gelmez insan asansör sırası beklerken yoruluyo o yüzdne ben 1 yıldır kullanmıyodum ikz arabamı hatta dün itibari ilede satatım ikiz arabamı bundan sonra tekli ile yola devam edeceğimmmm

kızlar benimde morelim bozuk yaaa oğluma doğumgünü hediyesi künye almıştımm dün farkettimki kolunda yokk nereye gitti ne zaman kayboldu bilmiyorum kaybolur diye kızımın bileziğini takmıyodum ama oğlumun künyesi kolunu tam sarıyodu ya çekti kendi kopardı yada devamk bi yerlere vuruyo ya elini kounu künye kırıldu ne zaman kaybolduğunu bilsem fikir yürütücem ama ne zaman kaybolduğunuda bilmiyorum yere attıysa süpürge ile çekip atmış olabilirim benim süpürgem torbasız o yüzden genelde bakıyorum içine bişey varmı diye ama hiç görmedim tozların arasına felan sıkıştı ie o toz yumaklarını didiklemiyorum yada benimkilerin eline geçiridkleirni çöpe atma huylarıda var belki koparıp gitmiş çöpe te atmış olabilir diyorum hırısızlık işine pek yanaşmıyorum kimseye böyle bişeyi yakıştıramıyorumçünküü bilmeden kimsenin günahınıda alamam anlayacağınız künye sır olduuu işallah bi yere atmıştırda bende bulurum helal para almıştım ama bilemiyorum bu olaya morleim çok bozulduuu

merhaba güzel anneler
epeydir yazamadım hepinizi ve muhabbetleri çok özledim ama oğlanlardan hiçbirşeye vaktim olmuyor artık büyümeye başladılar koyduğum yerde durmuyorlar salondaki yataklarında ağlıyorlar diye yere oyun parkı yaptım salonun ortasına orada yuvarlanıyorlar salıncaklarında uyutuyorum oda salonda 15 dakika sonra uyanıyorlar yedir,yıka,doyur kocişin yemeğini hazırla ortalığı topla derken akşam oluyor face açıyorum ama başında oturamıyorum ek gıdayada geçtik yeni şeyler hazırlayıp yediriyorum kaçıkla beslemekde çok zor ve uzun sürüyor yalnızım bebeklerimle uğraşıyorum
ARTVİNLİ gez canım sefan olsun yağızla ne güzel alışverişler yaparsınız evinide güle güle kirlet benimkilerde hergün yıkanıyorlar suyu çok seviyorlar
CANAN çok sevindim oğlanın yürüdüğüne ve kendi uyuduğuna iyice rahatlamışsındır künye işinede çok üzülme helal mal çıkar biryerden
HTC çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyi olur evine bebeklerine gidersin Allah şifa versin canım
WOMENLOVE faceden yazdım yeni evinde güle güle otur diye ama görmedin sanırım ALLAH huzurlu mutlu oturmak nasip etsin
FEMALEX bakıcınla anlaşman iyi olmuş sıkma canını herşey düzelir önemli olan işini iyi yapması
WİNSTON cahil yengelerine bende çok sinirlendim üzülmene değmez kıskançlıktan söylemişlerdir aciz insanlar
KİRPi çok iyi yapmışsın hava değişikliği iyi gelir sanada Elifede tadını çıkar
NEFES gözün aydın sıralamış kuzular yakında yürürlerde darısı benim afacanlara
diğer arkadaşlar hepinizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum

Kimseler yok mu yaaa..topik can çekişiyor...canancım boşver mala gelsin...çocuklar bu tür şeyleri pek taşıyamıyor..benim kızlara doğumda hediye geldi...çok yakın bir arkadaşım ve doğumumu yaptıran doktorumuzun eşi ayrı ayrı künye yaptırmışlardı..ben bir iki kez taktım ama baktım çiziyorlar oralarını buralarını, bide sanki çocuğun kolunu acıttı gibi geldi takmadım..bu yaz takabilirim ama tombik bileklerde çok tatlı durur eminim...

kızlar bu aralar depresifim bahar bana gelmedi...cuma gece yatmadan internet haberlerinde şu kayseride kaybolan çocukların ölüm haberini okudum sabaha kadar uyuyamadım hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum...yavrularıma sarılıp sarılıp ağlıyorum..benim yüreğim bu kadar yandıysa o annelerinki ne haldededir düşünmek bile istemiyorum..rabbim bu kansız pis adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus sapık insan müsfettelerinden yavrularımızı korusun...ama ben üzülmekle kalmak istemiyorum bence başbakana ,cumhurbaşkanına ve aileden sorumlu bakana dilekçeler yazmalıyız..en azından bu pedofilik cinayetlere tekrardan idam cezası getirilmeli ki bu pislikler can çekişe çekişe gebersin..yanarım bide adi hapiste bizim vergilerimizle beslenecek yan gelip yatacak...Allahım düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.....

canım hep diyoruz ya küçükken daha rahat diye işte insan başına gelmeyince inanmıyorr kaşık ilk zamanalr epey zor ca nım zamanla alışacaklar ama yüzüne tğkürecekelr ağzında tutacaklatr püskürtecekelr dahada ayakalnadıkça dağıtacaklar kendilerine zarar verecekler felan

evet ya künye hala canımı sıkıyorrr

bende çocuklara altın takmaya karşıyım aslında doğduklarında ben çocuklarıma üzerinde yasin yazılı cumhuriyet altını büyüklüğünde maşallah almıştım hatrı sayılır bi para ödemiştim ama kaybolur felan diye sadece 1 kere taktım künye dediğin gibi tombik bileklerde çok şirin duruyo kızıma takmadqım kaybolur felan diye oğlumdada kendi zevkime yenik düştüm sanırım bedelinide kaybederek ödedim işallah bi yerdne çıkar diyorum ya pekte umudum yokkk

ben vallahi 17 aylık bebeğe tecavüz olayından sonr amünevver olayından ve kayseri layından sonra şiddetle idam yanlısıyımmm kesinlikle gebermelilerrr 8 yaşındaki bi çocukğa tecavüz etmek hangi sapıklığa sığar anlamıyorum kişilik bozukluğu var o insanlarda kesinlikle ama kesinlikle normal değillerrrr

offff canancım ya vallahi birşey diyemiyorum...aklım hafzalam almıyor...nasıl bir ruh hali bu...biz öpmeye kıyamazken...çocuklar konusunda oldum olası hassasımda anne olduktan sonra daha farklı görünüyor herşey..bütün çocuklar benim yavrum gibi..kimsesiz olanların hepsini sarıp sarmalayacak güç hissediyor insan kendinde... o adiyi verecekler halkın eline en güzel ceza ona bu olur herhelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…