İkiz Anneleri Geyik Paneli

canım valla sıkıntılı bir olay ..insan ne yapacagını şaşırı bu durumda ..ama sen en iyiisini yapmışsın bir şans daha vermekle.. bir laf vardır eteri gider beteri gelir diye ..bide en başa dönmek var .yeni birisi ve güven ..,nşallah bir daha sorun yaşamassınız canım..

inşallah bulursun hayatım.. ben korkudan berke hiç takmazdım hatta hiç kullanılmadan duruyor künyeleri , bilegine zarar verecekmiş gibi geliyor bana.. zaten altın düşman bu zamanda ..hele bide çocukta aman kızınkinide takma canım allah esirgesin..

bana gelince ben hiç iyi deyilim ... dün kasık agrısından kıraplardan delirdim.. bugünde kulak ugultusu zorla çalıştım akşamı ettim .. bayagıdırda var aralıklı oluyor ama tüm gün sürüyor .. kulagımda sorun olsa ara vermez diye düşünüyorum.. tansiyonuma bakıyorum 14 8 bana yüksek bir tansiyon ben 8 5 tansiyonla rahat gezebiliyorum acaba kaldırmıyormu bünyem diyorum çokamadım işin içinden . olmadı önümüzdeki hafta bir çekap yaptıracagım .. gidişat iyiydeyil..
bide berke bagırdım bugün daha kötü oldum .. yalvarıyorum annecim ne olursun kardeşini uyutayım git odana çizgifilmmini seyret o arada .. ne istiyorsan yapacagım yok inatla en sakin tavrıyla gelip yine bişey istiyor emrede en az beş kere daldıgı uykudan uyandı en sonunda dayanamadım bagırdım .. zaten ugultulardan çok gerginim .. kötü oldu yazık odasına gitmiş uyumuş bende oturdum bir güzel agladım uyandırdım öptüm .. biraz konuştum .ama olan oldu işte (

kesinlikle yaa polisler şöyle 5-10 dakkq müsade edecekelr görmemezlikten geleceklerrr yılmaz özdilin bi yazsısı var bugün bu konu ile ilgili sayın sapık diye okumanı tavsiye ederim

kesinlikle yaa polisler şöyle 5-10 dakkq müsade edecekelr görmemezlikten geleceklerrr yılmaz özdilin bi yazsısı var bugün bu konu ile ilgili sayın sapık diye okumanı tavsiye ederim

okudum canım..tek kelimeyle düşüncelerimize tercüman olmuş..o pisliklerin hakkı öyle bir savunulur ki ödleri kopar ona birşey olacak diye zaten bu yüzsüz sapık insan müsfetteleri kendilerine birşey olsa insan hakları diye herkesi ayağa kaldırı, olan hiç güzhasız polise olur...

ben dün söyledim hatta böylesini meydana asacaksın her keçen bir parça et koparacak vücudunda .. esasında ben bu tür olaylarıda pek konuşamam piskolojim hemen bozuluyor ...agzıma bile alamıyorum cananın bahsettigi olayı ilk duydugumda haftalarca uykularım kaçtı .. durup durup aglıyordum resmen ..aklım almıyor butür şeyleri(

canım benim kulak çınlamalarının altından önemli bişey olabilir biran önce chek up yaptır banada haber verrr

insna bazen sinirleirne hakim olamıyor o yüzde kızma kendine bizde insnaız benimde siniren gözümün hiç bişey görmediği oluyoooo üzme canını olacak bu tarz şeylerrr

ders çalışmam laızm kızalr bana müsadeee

bide şu 70 yaşındaki sapık var nasılda serbest kaldı ama adammm melek melekkk akdeniz üniversitesinin ilahiyat prof da tacizlerde kadını suçlu bulmuş ya açık giyinen kadın tacize uğruyosaaa hakediyomuşşşş

sanal ortamda şikayetlerini şöyle bir analiz ettim canım en kısa zamanda jinekoloğuna görünmen lazım birrrr....
tansiyonun senin yaşına göre biraz yüksek kulak uğuldamalarının sebebi muhtemelen bu .bir süre MÜMKÜNSE sakin anlarında ehil birine tansiyonlarını ölçtür böyle yüksek seyrederse dahiliye uzmanına görün derim ikiii...
nefescim merhaba nasılsın buda üççç....

haltetmiş o pi......k

evet canım haklısın ben doğum yaptıgımdan beri hiç kontrole gitmedim. adet sorunlarımda var .erken ve çok şidetli .. hergün dr gidecegim deyip erteleyenlerdenim malesef hatta annem dedi bugün ben yoruldum kızım artık sana git demekten ne zaman bayıldın öyle götürecegiz biz artık diyor... bu haftayı atlatayım kesinlikle gidecegim..
bendende bir merhaba canım..moral olarak iyiyim eşim 3 haftadır burda..bide bu hafta işteyim hep dibinde oda iyi gelecek... ama gidişler yakın hatırlamak bile istemiyorum..

şükür berk çobuk unutuyor yada biz öyle zannediyoruz...

sınavlara az kaldı hafta sonu kardeşimde girecek.. bide ünvrst sınavınada girdi.karman çormanediyor anlayamadım bende ..sormuyorum artık ne yapmak istiyorsun diye :))

Günaydın herkese.......
Çok uykum var çokkkkk,şöyle deliksiz uyumak istiyorum canım hangi saatte uyanmak isterse ozaman uyanmak istiyorum yaza kısmetse.....
Artık yaramazlıklar başladı teyzeleri sıpa her yaramazlığın altından kalkıyor hemde hakkını veriyor
ne zaman aman bunu yapamaz kalsın burda dersem ilk iş onu hallediyor.Azönce bir kavonoz muhallebiyi yere devirmiş üstünede bir fincan suyu boşaltmış oooohhh birde bulamaç yapmış mükeemmel olmuş valla

günaydın kızlar..bugün evdeyim,biraz sonra annemle dışarı çıkıp birşeyler alıcaz.çok bunaldım kaç gündür yoğunluktan..

herkes iyi sanırım,sevindim.

Famelex canım bakıcını uyarmakla iyi etmişsin,sonra başına bela olur eşinde duyarsa daha da kötü olur.off ne zor şu bakıcı olayları ya.bazen keşke ev hanımı olsaydım diyorum,çocuklarımı kendim büyütürdüm.

Canan Mustafaya Maaşallah,canım ya demek o da yürüyor.künye içinde geçmiş olsun,İnşallah çıkar biryerlerden.

Burcu hoşgeldin canım,nasılsın?erkeklerim nasıl.annem facede resimlerinizi gördü Karan ve Kağan arasındaki benzerliğe inanamadı:).sanki onlar ikiz kardeş

Nefes geçmiş olsun,dikkat et kendine.Berkede bağırma annesi ya,kıyamam.napsın küçücük ve tek çocukken birden abi oldu hemde iki kardeş birden geldi.kolay mı?dikkat çekmek istiyor belliki..

Kirpi bacım samsundan amasyayada geçiver yawww

kızlar tv deki olayları konuşmuşsunuz,kaç gündür ağlıyorum haberleri izlerken.Allahım sabır versin ailelerine.ya insanların bu kadar sapkınlaşacağına inanamıyorum ben.aklım almıyor,yemin ederim çıldıracak gibi oluyorum.bunlar pedofili hastalığına sığınıyorlar ama bence sapıklar hasta falan değil.

başka ne diyecektim ya unuttum..öptüm hepinizi..

FİRDOS naber canım,oğluşlar nasıl?Burada hava çok güzel oradada güzeldir sanırım çık gez canım ohhh alışverişinide yap.

Nişan nasıl diye sormuştun aslında anlatmak istemiydum çünkü hatırlatıkça tekrar moralim bozulutyor.

Sabah kahvaltıdan sonra kardeşimle gelin evine gittik,gelini alıp kuaföre gittik,tam 5 saat kaldık..
Bu fırsatı değerlendiriyim dedim saçımıda kestirdim,neyse makyajım yapıldı türbanımda yapıldı..
Fotoğraf çekimi için sütüdyoya gittik ama ben çekimde yoktum evden ayrılalı 7 saat olmuş eşim aradı eee gel artık dedi,yazık oğlum hasta hiç birşey yedirememişler..Kapıdan girdim resmen atladı üstüme,herkes bunalmış yorulmuş baktım etrafımda kimse kalmadı,o halimle giyinmişim süslenmişim kimin umrunda aldım yağızı yedirdim çorbasını vs.baktım kayınvalidem giyinmiş herkes hazırlanmış gidiyor salona,biz gidiyrouz.Kayınvalidem diyo yaaa ben baksam sen gitsen ordan kayınpedirim sen ona bakamazsın durmuyor hasta vs,evet ben bakamıyorum dedi oda,sanki 2 saat daha bakamıyormuş onlar çıktılar biz eşimle kaldık maksat yağız hasta yaa,salona geç götürmek,bizde 9,30 da girdik salona.Hiç birşeye şahit olamadım,yüzükler takıldı,salona giriş,pasta kesimi takı merasimi,ben olmayıncada organize işelri hep aksamış tabi.Haaa birde kayınpederim almaya geldi evden bizi diyorki bukadar erken geleceğinizi bilseydim beklerdim sizi, salona beraber giderdik diyor,eşimde dediki saat zaten olmuş 9,30 bizim istanbuldan geldiğimize değmeyecek,birde bana diyoorki eşim demişki babasına biz bir uğrayıp çıkıcaz,eşime soruyorum olurmu öyle şey diyor senin kardeşinin nişanı yabancımıki,öyle söleyeyim,resmen beni deli ettiler deseydimki ben gitmiyim evde yağızla kalayım en doğrusu diyecekelrdi resmen
Çok derttliyim bu konuda içimi döktüm valla

merhabalar
iyiyiz firdosum erkeklerde iyi hareketlendiler çok yoruyorlar beni nasıl akşam oluyor anlamıyorum benim annemde gitmeden bakmıştı senin paşalara oda benzetti kağanı karana
artvinlim olan olmuş beynini doldurup kendini üzme kayınvalideler böyle seni değil kendini düşünürler hep rakip görürler çok ayıp etmiş
bende iki satır yazamıyorum arsal kucağımda solucan gibi durmuyor
öpüldünüz

canan beni mrk etmişssin teşekkür ederim :)) diğer topiğede yazdım gündüzleri neti açamıyorum kızlar rahat vermiyor hiç, birde hareketli zamanları gözüm hep üzerlerinde o yüzden vakit bulamıyorum akşamda onları yatırınca ancak evi temizleyip yatıyorum valla çok yoruyorlar beni :)) ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte.. devrim ve mustafa nasıl? bizde durumlar aynı o yüzden bahsedip can sıkmayayım :))

anneleri ve bebişlerini öpüyorum :119:

fırdos tv olayları hakkındaki fikrine katılıyorum bencede sapıklıktan başka bişey değil, suçu işledikleri yerden başlayarak hergün bir yerlerinden kesmeli bunları ...

bizim evdede hergün bişey kırılıyo vallaha yaaa offf yaramazlıklar hiççç bitmiyorrrrrr

umut ediyorum işallah bulurum diye ama çokta umudum yok bakalımm

alışverişmi dedin benimde acayip canım çekiyooo görümcemeşr cumartesi bakırköy pazarına gideceklermiş benimde niyetimde var ama bakalımmm

bence sapıklar keisnlikle hadım edilmeliiiiii

canım çocukla zaten bu tarz organizasyonlarr çok zor e bide hasta olunca dahada zorrr başkasından düşünce bekleme çünkü çocuk anneye alıştığı içinn başkalarını stemiyo ayrıca kaynanalaraaa gezeceğin eotursunda çocuğuna baksın o çocuklu bi anne bunları başkaları yapsın diye düşünürlerrrr

beceriksiz karııı hepimizdeee 2 tane bebek varrr hahahha

hala iştahsızlarmııııı canım seninkiler biz eskiye oranla daha iyiyiz ama uykumuzda hala düzelme yokkk yaza bakalımm işallahhh

kızlar sz nerdesiniz bakayımm topiğimi terkettinizzzzz
kankamda yok zaten küstü gitti bize yaaaa geri gel kankammmm

diğer kızlar nerde winsttoonn gezmeyi bırakta acuk otur evinde yaaa

firdosss iyice ihmal ettin buralarııs sendee artvinlii neyiyon bacımmm birsoya söyleidm fatoşa gidelim dyeee ben yeni ev aldım önce siz bana gelin diyo hahahah

havada çok güzell evde karman çormann pöfff

kızlarr dün oğlum berebere gitti ve ilk traşını olduuuu erkek oldu oğluşummmm

slmm herkese...
sapıklık konusuna gelince yorum bile yapmak istemiyorum işkenceyle öldürülmeleri taraftarıyım her gün bi yerini kesicen lime lime...
canan artık evimdeyim ama haftasonuda sınavlarım var afyona gidicem:)))perşembede anneme kalmaya gidicem:))artık gerisi allah kerim:))
artvinli boşver dicem de kardeşinin nişanında olmaması gerekirdi böle şeylerin neyse üzülme düğünde acısını çıkartırsın artık inş yağızda büyür o zmana kadar hiç olmazsa bu kadar yükü olmaz sana..
birsen seni cananı ve aslıyı rüyamda gördüm senin çete büyümüş 7-8 yaşındalarmış senin altındada son model siyah bir jeep canandaymışsın evine gidecekmişsin valla arabanda gözüm kaldı haaaallah daha iilerini nasip etsin inş...
bişiler daha yazacaktım ama unuttum:))
hepinizi öpüyorummm

Selam :79:Nasılsınız
Dün gece çok güzel bir rüya gördümmmHamileymişim aman nasıl hareket ediyor içimde kıpır kıpır artık alıştım bunu rahat doğururum diyordum anneme hastanedeydim herkes kıvranıyor sancıdan bende fıldır fıldır dolaşıyordum...Hamileliği özlemişim yaaa,pek hoşuma gitti uyanınca

Rüyanın üstüne tlf.geldi abimin eşini hastaneye yatırmışlar doğumu bekliyorlarmış aramız iyi olmasada nasıl heyecanlandım gitmem diyen ben doğum olunca haber verin mutlaka gelicem dedim.Bizimkiler orada ah ahhh annelik nasıl birşey annem koşmuş hemen

Canancım birsene gitmek isterim ama şu ara gidemem,ama ayarlıyalım birgün gidelim güle güle otur demeye

Artık yağızı tutmak zor olmaya başladı kızlar,sabah mutfağı topluyordum koca meyve sepetini kafasına devirdi üstündede demirden ekmeklikler varya onu düşürdü kafaya tam,allahtan çok acımadı ağlamadı,ama çok şaşırdı nasılda gözlerini açıp şaşkın şaşkın bakıyor bunu benmi deviirdim diye

bugünde izinliyim ve oohhhh evdeyim..dün çok güzel şeyler aldım ama doyamadım almaya:))havada çok güzel ama bebekleri yıkadık dışarı çıkarmaya korkuyorum..deniz kucağımda şu anda bir bağırıyor sormayın..bide topu eline alıp araba sürer gibi bırrr falan yapıyor çok komik..iyice sıralıyorlar artık..bana abla, babalarına mammmm diyorlar.ama sinirlenince babaa,anniiii diye bağırıyorlar..gel gel yapıyor deniz şu ana,delü yaaave sürekli kavga halindeler,anlaşamıyorlar yaaa...

Canan geldim canım ama çorba vakitleri geliyor kaçıcam..Mustafama da Maaşallah..istanbulun pazarlarını çok özledim,kendimi kaybediyodum ya.büütn parayı dağıtıp geliyodum.eğer fırsat bulursan git,açılırsın hem..

Artvinli nişan geçmiş boşver,bizimde yazın düğün var bakalım ben ne hikayelerle dönücem,şimdiden stresi sardı.Yağızımda büyüyor annesi,devirsin helal olsun ona..yeni bebişinizde hoşgeldi dünyaya,kaderi güzel olsun İnşallah.tebrik ederim canım..

Winston naber canım,ya senin bebişler çok mu benziyor bana mı öyle geliyor?resimlerinden ayırt edemedim.Maaşallah çok büyümüşler..

Eloisa canımmmm özledim seni valla,NASILSIN.KIZÇELER NASIL..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…