herkese güzel günler....hava çok güzel nihayet bahar geldi...biz bu sabah komşuma kahvaltıya davetliydik ,kahvemizide içtik şimdi geldik kızlar uyuyor bende bir bakayım dedim..bakıcımla ilgili problemim kısmen halloldu sayılır..konu onun özel hayatı olduğundan çok açıklayıcı yazıp ona saygısızlık etmek istemedim ama kısaca şöyle açıklayayım 5-6 aydır hayatında biri vardı yani erkek arkadaşı anlaşamadı ayrıldılar felan bu kısmı beni hiç ilgilendirmezde çocuk kızı bırakmak istemedi biraz sorun yaşadı ve maalesef benim telefonumu kullanıp bir kaç kez çocuğu aramıştı çünkü kızın cebi bozuldu yenisini alamadı.bu sefer çocuk ulaşamayınca birkaç kez benim cebimden onu aramaya başladı..geçen hafta uyardım bir daha olmasın dedim .en son bir akşam çocuk bana emri vaki bir mesaj atmı hemen beni arasın diye ki kız bizden çıkalı çok olmuştu...tabi bende şarteller attı dedim böyle olmaz ya kapıma dayanıp seni sorsaydı eşim birşey bilmiyor ben ne derim ...neyse çocuk kötü bir niyetinin olmadığını beni arayıp özür dilemek istediğini söylemiş falan dedim gerek yok..kız dün çok ağladı kıyamadım..çok iyi bir kız sadece kadersiz...bende bir süre daha gözlemleyeceğim bakalım...bunu çıkarsam yenisini bulmak alışmak çok zor..bide hakkını yiyemem her işimi görüyor ve iyi bir kız ama özle hayatını çok işine yansıtıyor..ilk işe başladığındada eşinden ayrılmıştı ozaman başka şeyler olmuştu falan..dedim bir daha özel yaşantını bize asla yansıtmayacaksın..şimdilik konu kapandı..en yüzeyel böyle anlatabildim fonun özeli olduğundan fazla ayrıntıya girmek istemiyorum...ilgilenenlere teşekkür ederim...
kızlar benimde morelim bozuk yaaa oğluma doğumgünü hediyesi künye almıştımm dün farkettimki kolunda yokk nereye gitti ne zaman kayboldu bilmiyorum kaybolur diye kızımın bileziğini takmıyodum ama oğlumun künyesi kolunu tam sarıyodu ya çekti kendi kopardı yada devamk bi yerlere vuruyo ya elini kounu künye kırıldu ne zaman kaybolduğunu bilsem fikir yürütücem ama ne zaman kaybolduğunuda bilmiyorum yere attıysa süpürge ile çekip atmış olabilirim benim süpürgem torbasız o yüzden genelde bakıyorum içine bişey varmı diye ama hiç görmedim tozların arasına felan sıkıştı ie o toz yumaklarını didiklemiyorum yada benimkilerin eline geçiridkleirni çöpe atma huylarıda var belki koparıp gitmiş çöpe te atmış olabilir diyorum hırısızlık işine pek yanaşmıyorum kimseye böyle bişeyi yakıştıramıyorumçünküü bilmeden kimsenin günahınıda alamam anlayacağınız künye sır olduuu işallah bi yere atmıştırda bende bulurum helal para almıştım ama bilemiyorum bu olaya morleim çok bozulduuu
offff canancım ya vallahi birşey diyemiyorum...aklım hafzalam almıyor...nasıl bir ruh hali bu...biz öpmeye kıyamazken...çocuklar konusunda oldum olası hassasımda anne olduktan sonra daha farklı görünüyor herşey..bütün çocuklar benim yavrum gibi..kimsesiz olanların hepsini sarıp sarmalayacak güç hissediyor insan kendinde... o adiyi verecekler halkın eline en güzel ceza ona bu olur herhelde...
kesinlikle yaa polisler şöyle 5-10 dakkq müsade edecekelr görmemezlikten geleceklerrr yılmaz özdilin bi yazsısı var bugün bu konu ile ilgili sayın sapık diye okumanı tavsiye ederim
Kimseler yok mu yaaa..topik can çekişiyor...canancım boşver mala gelsin...çocuklar bu tür şeyleri pek taşıyamıyor..benim kızlara doğumda hediye geldi...çok yakın bir arkadaşım ve doğumumu yaptıran doktorumuzun eşi ayrı ayrı künye yaptırmışlardı..ben bir iki kez taktım ama baktım çiziyorlar oralarını buralarını, bide sanki çocuğun kolunu acıttı gibi geldi takmadım..bu yaz takabilirim ama tombik bileklerde çok tatlı durur eminim...
kızlar bu aralar depresifim bahar bana gelmedi...cuma gece yatmadan internet haberlerinde şu kayseride kaybolan çocukların ölüm haberini okudum sabaha kadar uyuyamadım hala aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum...yavrularıma sarılıp sarılıp ağlıyorum..benim yüreğim bu kadar yandıysa o annelerinki ne haldededir düşünmek bile istemiyorum..rabbim bu kansız pis adi virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus sapık insan müsfettelerinden yavrularımızı korusun...ama ben üzülmekle kalmak istemiyorum bence başbakana ,cumhurbaşkanına ve aileden sorumlu bakana dilekçeler yazmalıyız..en azından bu pedofilik cinayetlere tekrardan idam cezası getirilmeli ki bu pislikler can çekişe çekişe gebersin..yanarım bide adi hapiste bizim vergilerimizle beslenecek yan gelip yatacak...Allahım düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.....
canım valla sıkıntılı bir olay ..insan ne yapacagını şaşırı bu durumda ..ama sen en iyiisini yapmışsın bir şans daha vermekle.. bir laf vardır eteri gider beteri gelir diye ..bide en başa dönmek var .yeni birisi ve güven ..,nşallah bir daha sorun yaşamassınız canım..
inşallah bulursun hayatım.. ben korkudan berke hiç takmazdım hatta hiç kullanılmadan duruyor künyeleri , bilegine zarar verecekmiş gibi geliyor bana.. zaten altın düşman bu zamanda ..hele bide çocukta aman kızınkinide takma canım allah esirgesin..
bana gelince ben hiç iyi deyilim ... dün kasık agrısından kıraplardan delirdim.. bugünde kulak ugultusu zorla çalıştım akşamı ettim .. bayagıdırda var aralıklı oluyor ama tüm gün sürüyor .. kulagımda sorun olsa ara vermez diye düşünüyorum.. tansiyonuma bakıyorum 14 8 bana yüksek bir tansiyon ben 8 5 tansiyonla rahat gezebiliyorum acaba kaldırmıyormu bünyem diyorum çokamadım işin içinden . olmadı önümüzdeki hafta bir çekap yaptıracagım .. gidişat iyiydeyil..
bide berke bagırdım bugün daha kötü oldum .. yalvarıyorum annecim ne olursun kardeşini uyutayım git odana çizgifilmmini seyret o arada .. ne istiyorsan yapacagım yok inatla en sakin tavrıyla gelip yine bişey istiyor emrede en az beş kere daldıgı uykudan uyandı en sonunda dayanamadım bagırdım .. zaten ugultulardan çok gerginim .. kötü oldu yazık odasına gitmiş uyumuş bende oturdum bir güzel agladım uyandırdım öptüm .. biraz konuştum .ama olan oldu işte(
canım valla sıkıntılı bir olay ..insan ne yapacagını şaşırı bu durumda ..ama sen en iyiisini yapmışsın bir şans daha vermekle.. bir laf vardır eteri gider beteri gelir diye ..bide en başa dönmek var .yeni birisi ve güven ..,nşallah bir daha sorun yaşamassınız canım..
inşallah bulursun hayatım.. ben korkudan berke hiç takmazdım hatta hiç kullanılmadan duruyor künyeleri , bilegine zarar verecekmiş gibi geliyor bana.. zaten altın düşman bu zamanda ..hele bide çocukta aman kızınkinide takma canım allah esirgesin..
bana gelince ben hiç iyi deyilim ... dün kasık agrısından kıraplardan delirdim.. bugünde kulak ugultusu zorla çalıştım akşamı ettim .. bayagıdırda var aralıklı oluyor ama tüm gün sürüyor .. kulagımda sorun olsa ara vermez diye düşünüyorum.. tansiyonuma bakıyorum 14 8 bana yüksek bir tansiyon ben 8 5 tansiyonla rahat gezebiliyorum acaba kaldırmıyormu bünyem diyorum çokamadım işin içinden . olmadı önümüzdeki hafta bir çekap yaptıracagım .. gidişat iyiydeyil..
bide berke bagırdım bugün daha kötü oldum .. yalvarıyorum annecim ne olursun kardeşini uyutayım git odana çizgifilmmini seyret o arada .. ne istiyorsan yapacagım yok inatla en sakin tavrıyla gelip yine bişey istiyor emrede en az beş kere daldıgı uykudan uyandı en sonunda dayanamadım bagırdım .. zaten ugultulardan çok gerginim .. kötü oldu yazık odasına gitmiş uyumuş bende oturdum bir güzel agladım uyandırdım öptüm .. biraz konuştum .ama olan oldu işte(
bide şu 70 yaşındaki sapık var nasılda serbest kaldı ama adammm melek melekkk akdeniz üniversitesinin ilahiyat prof da tacizlerde kadını suçlu bulmuş ya açık giyinen kadın tacize uğruyosaaa hakediyomuşşşş
sanal ortamda şikayetlerini şöyle bir analiz ettim canım en kısa zamanda jinekoloğuna görünmen lazım birrrr....
tansiyonun senin yaşına göre biraz yüksek kulak uğuldamalarının sebebi muhtemelen bu .bir süre MÜMKÜNSE sakin anlarında ehil birine tansiyonlarını ölçtür böyle yüksek seyrederse dahiliye uzmanına görün derim ikiii...
nefescim merhaba nasılsın buda üççç....
canım benim kulak çınlamalarının altından önemli bişey olabilir biran önce chek up yaptır banada haber verrr
insna bazen sinirleirne hakim olamıyor o yüzde kızma kendine bizde insnaız benimde siniren gözümün hiç bişey görmediği oluyoooo üzme canını olacak bu tarz şeylerrr
ders çalışmam laızm kızalr bana müsadeee
bizim evdede hergün bişey kırılıyo vallaha yaaa offf yaramazlıklar hiççç bitmiyorrrrrrGünaydın herkese.......
Çok uykum var çokkkkk,şöyle deliksiz uyumak istiyorum canım hangi saatte uyanmak isterse ozaman uyanmak istiyorum yaza kısmetse.....
Artık yaramazlıklar başladı teyzeleri sıpa her yaramazlığın altından kalkıyor hemde hakkını veriyor
ne zaman aman bunu yapamaz kalsın burda dersem ilk iş onu hallediyor.Azönce bir kavonoz muhallebiyi yere devirmiş üstünede bir fincan suyu boşaltmış oooohhh birde bulamaç yapmış mükeemmel olmuş valla
günaydın kızlar..bugün evdeyim,biraz sonra annemle dışarı çıkıp birşeyler alıcaz.çok bunaldım kaç gündür yoğunluktan..
herkes iyi sanırım,sevindim.
Famelex canım bakıcını uyarmakla iyi etmişsin,sonra başına bela olur eşinde duyarsa daha da kötü olur.off ne zor şu bakıcı olayları ya.bazen keşke ev hanımı olsaydım diyorum,çocuklarımı kendim büyütürdüm.
Canan Mustafaya Maaşallah,canım ya demek o da yürüyor.künye içinde geçmiş olsun,İnşallah çıkar biryerlerden.
Burcu hoşgeldin canım,nasılsın?erkeklerim nasıl.annem facede resimlerinizi gördü Karan ve Kağan arasındaki benzerliğe inanamadı:).sanki onlar ikiz kardeş
Nefes geçmiş olsun,dikkat et kendine.Berkede bağırma annesi ya,kıyamam.napsın küçücük ve tek çocukken birden abi oldu hemde iki kardeş birden geldi.kolay mı?dikkat çekmek istiyor belliki..
Kirpi bacım samsundan amasyayada geçiver yawww
kızlar tv deki olayları konuşmuşsunuz,kaç gündür ağlıyorum haberleri izlerken.Allahım sabır versin ailelerine.ya insanların bu kadar sapkınlaşacağına inanamıyorum ben.aklım almıyor,yemin ederim çıldıracak gibi oluyorum.bunlar pedofili hastalığına sığınıyorlar ama bence sapıklar hasta falan değil.
başka ne diyecektim ya unuttum..öptüm hepinizi..
canım çocukla zaten bu tarz organizasyonlarr çok zor e bide hasta olunca dahada zorrr başkasından düşünce bekleme çünkü çocuk anneye alıştığı içinn başkalarını stemiyo ayrıca kaynanalaraaa gezeceğin eotursunda çocuğuna baksın o çocuklu bi anne bunları başkaları yapsın diye düşünürlerrrrFİRDOS naber canım,oğluşlar nasıl?Burada hava çok güzel oradada güzeldir sanırım çık gez canım ohhh alışverişinide yap.
Nişan nasıl diye sormuştun aslında anlatmak istemiydum çünkü hatırlatıkça tekrar moralim bozulutyor.
Sabah kahvaltıdan sonra kardeşimle gelin evine gittik,gelini alıp kuaföre gittik,tam 5 saat kaldık..
Bu fırsatı değerlendiriyim dedim saçımıda kestirdim,neyse makyajım yapıldı türbanımda yapıldı..
Fotoğraf çekimi için sütüdyoya gittik ama ben çekimde yoktum evden ayrılalı 7 saat olmuş eşim aradı eee gel artık dedi,yazık oğlum hasta hiç birşey yedirememişler..Kapıdan girdim resmen atladı üstüme,herkes bunalmış yorulmuş baktım etrafımda kimse kalmadı,o halimle giyinmişim süslenmişim kimin umrunda aldım yağızı yedirdim çorbasını vs.baktım kayınvalidem giyinmiş herkes hazırlanmış gidiyor salona,biz gidiyrouz.Kayınvalidem diyo yaaa ben baksam sen gitsen ordan kayınpedirim sen ona bakamazsın durmuyor hasta vs,evet ben bakamıyorum dedi oda,sanki 2 saat daha bakamıyormuşonlar çıktılar biz eşimle kaldık maksat yağız hasta yaa,salona geç götürmek,bizde 9,30 da girdik salona.Hiç birşeye şahit olamadım,yüzükler takıldı,salona giriş,pasta kesimi takı merasimi,ben olmayıncada organize işelri hep aksamış tabi.Haaa birde kayınpederim almaya geldi evden bizi diyorki bukadar erken geleceğinizi bilseydim beklerdim sizi, salona beraber giderdik diyor,eşimde dediki saat zaten olmuş 9,30 bizim istanbuldan geldiğimize değmeyecek,birde bana diyoorki eşim demişki babasına biz bir uğrayıp çıkıcaz,eşime soruyorum olurmu öyle şey diyor senin kardeşinin nişanı yabancımıki,öyle söleyeyim,resmen beni deli ettiler deseydimki ben gitmiyim evde yağızla kalayım en doğrusu diyecekelrdi resmen
Çok derttliyim bu konuda içimi döktüm valla
canan beni mrk etmişssin teşekkür ederim :)) diğer topiğede yazdım gündüzleri neti açamıyorum kızlar rahat vermiyor hiç, birde hareketli zamanları gözüm hep üzerlerinde o yüzden vakit bulamıyorum akşamda onları yatırınca ancak evi temizleyip yatıyorum valla çok yoruyorlar beni :)) ama fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte.. devrim ve mustafa nasıl? bizde durumlar aynı o yüzden bahsedip can sıkmayayım :))
anneleri ve bebişlerini öpüyorum :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?