İkiz Anneleri Geyik Paneli

merhabalar herkese...
ay büyüdükçe gerçekten zorlaşıyormuş.peşlerindeyim herdaim.
emekliyorlar gidip kanepeden tutunup ayağa kalkıyorlar sonrada pat diye düşüyorlar.
örümceğe koyuyorum düşmesinler diye.bugünde örümcekle birlikte yan yattı yavrum çok ağladı bende çok üzüldüm ve korktum inşaallah bişe olmaz.Allahım korusun tüm yavruları.
gece ayrı alem.yarımsaatte bir yada saat başı uyanıyoruz.küçükken daha iyiydi.büyüdükçe zıvanadan çıkmaya başladı.nezaman düzelir sizce iyi bişeylelr duymaya ihtiyacım var.
artvinli canım bencede takma boşver arkadaşlarında dediği gibi düğünde yağızda büyümüş olur daha çok eğlenirsin inşallah.
kirpiye mesaj attım ama cevap gelmedi.nete girmiyo galiba.samsundamı acaba hala...görüşebilsek keşke...
women firdos burcu aslı wiston sayamadığım herkes öpüyorum hepinizi...

kızlar selam topik aç,susuz kalmış yahu kimseler uğrayamıyo artık anlaşılan ben de gelemiyom kuduzlarla uğraşıyom bütün gün ve tabi ki gece
öptüm hepinizi hatunlarrr

çocuk bu düşe kalka büyüyecekkk derler yaa aynen öyle canımmm eee büyüdükçe merak duygularıı artıyo günden günede artacakk

uykuya gelince benden pek umutlu bi haber yok sana 15 ayımızdayız gece süt içmediğimiz halde hala sık sık uyanıyoruzzz
kızlar selam topik aç,susuz kalmış yahu kimseler uğrayamıyo artık anlaşılan ben de gelemiyom kuduzlarla uğraşıyom bütün gün ve tabi ki gece
öptüm hepinizi hatunlarrr

sen buraların yolunu bilirmiydin tarihçi hanımmm

nasılsınız kızalr birsomla konuştum ömerim orta kulak iltihabı olmuşş hastaneye yatırmışlar ateş çok yükseliyomuşşş durudk yerde şarr diye kaka yapıyomuşş ishalide varmışş dua edinde biranönce iyileşisn birsoya bu ay gene epey bi hastane faturası girecek gibii neyse ömer iyileşisnde babası çok don satsın ödesinnnn

slm iyi akşamşar herkeze,,,,

çok hastayım kızlar ..felaket grip olacagım ayakta zor duruyırum ...eşim bugün çekap için randevu almış. sabahtan ıraya gittim ..büssürü tahlil yaptılar.. rontgen filan çekildi..sonuç kulaklarımdaki uğultunun sebebini bulamadılar... ama kolestrolüm biraz yüksek her zamanki gibi .kan deyerlerim düşük ki bu şaşılacak bir şey .ben hamileligimde kan hapı içemiyorum hemen döküntü oluyor vücudumda .. kan deyerlerim ilk defa düştü ..onunda sebebi büyük ihtimalle çok şiddetli adet görmem..neyse antibiyotik vitamin agrı kesici filan verdi .. onları kullanacagım..bide dr. kulaklarımı yıkadı hiç yıkatmamıştım iyi deyil demişlerdi alışkanlık yapıyormuş.. ama sormadan yaptı bende bişey demedim ..boşuna yıkadı tabi bişeyde çıkmadı..

herkez iyidir inşallah pek fazla kalamıyacagım dökülüyorum resmen .. bir kahve içip hemen uyuyacagım... hepinizi kocaman öpüyorum..

günaydın herkese...hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar...
nefes geçmiş olsun canım...kulağındaki uğultunun sebebi vertigo olabilir...cağın moda hastalığı oldu vertigo...
yatarken yada yatakta dönerken,asansöre bindiğinde başdönmeside oluyormu?
kızlar ya siz bebişleri gündüz kaç defa uyutuyorsunuz.
benimkiler iki defa uyuyo gecede yarım saatte bir ayaktayız.
gündüz uykusunu bire indirsem nasıl olur sizce,daha küçüklermi?

Günaydıııııııınnnnnn.
Buralarda incin top oynamaya başlamış hayırdırrrrrr.

Kızlar hala oldum dün akşam üzeri beyimiz şeref verdi aramıza katıldı
Daha göremedim oğluşu götüremiycem babamızı bekliyorum oda gelene kadar görüş saati bitiyormuş.
Artık yarıına kısmetse....

Nefes çok geçmiş olsun.Aman bol bol vitamin al çabul atlatırsın inşallah.
HİTUCİ gerçekten büyüdükçe dahada zorlaşıyormuş,ilk zamanlar yesin uyusundu şimdiiiii işler değişti.
Dahada zorlaşıcak sanırımBak uyuttum şimdi ama tam üçkez uyandı sallıyorum geri uyuyor

Yaaa öyle bir hastalıktamı varmış VERTİGO ilk kez duydum Bir ara bende çok vardı bu belirtilerden

Hituci bence uyuma saatleri gayet normal,bende artık günde 2 bazen 3 kez uyutuyorum.Bizde bazı geceler yarım saatte ayaktayız,bazen deliksiz uyuyoruz 6,7 e kadar.Senin cadılarda diş sıkıntısı olabilirmi huzursuzluk ondan olabilir.

günaydın herkese...
gözünaydın artvinli allah analı babalı büyümeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
hituci benimkilerde günde 2 kez uyuyolar gece sorunumuzuda çözüyoruz gibi milupanın gece tahılları kavanoz mamalarından yediriyorum 2 gündür çığlık çığlığa uyanmıyolar artık.muhallebisini koyu yapıyosan ondan da rahatsız olabiilirler benimkiler biraz sulu yiyince rahat oluyolar...
artvinli hakket yağızcığın dişler ne alemde??

Winston saolasın canım ben ilk kez hala oluyorum ama daha bıdığı görmeden çok heyecanlandım kimbilir ne şirindir deyip dolaşıyorum evin içinde.

Valla canım diş yok daha ama bütün sıkıntımız var,zor çıkarıyoruz bu belli oldu ama bari sıkıntıları erkenden başlamasaydı yaaa.Mahfoldu kuzum resmen isyanlarda artık hiçbirşeyden mutlu değil sanki.

eeee artık yaşlanıyosunnnn

ne kahvesi hatun iç bi limoonlu ıhlamur yattt gıdana dikkat etbundansonra etini sütünü ihmal etme kuru meyvelerden koy görünür bi yere gelip geçtikçe fındık baden cevzi incir kayısı at ağzınaaa kuru üüzm ye berkde senden görürü yerrr

ben gündüz uykularını 1 e düşürüdm genede çaresini göemedimm biizm uyku sorunumuz ne zaman bitecek bilmiyorummmmm

demek hala oldun hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün allah analı babalı büyütsün huzur bereket getirsin belki u bebek aradaki buzları eritirrr normal doğummu olmuş canımmm

nasılsınız kızlarrr gene pek sakinn kankim nerdsinn gel artıkkk

kızlar bizde epey bardkla içmeye alıştık artık hiç dökmeden çok rahat bardak kullanıyoruz dün köfte yapmıştım parça parça yediler öyle mutlu oldumki hele devrime ağzından atmadan bişiler yedii pilavda yediii allahım işallahh hep böyle devam ederrrr

hava çok kapalı benim içimdede bi kasvet yarın ve pazara sınav varrr bi gerginlik var üstümde

amanın amanın bu ne hava içim karardı falla.......
bende diyordum eşime haftasonu güzel olsada gezmeye gitsek....(

iyi haftasonları olsun herkeşe :))))

nefes geçmiş olsun cnm ......

ikiz anneleri sizlere bir sorum var çok merak ediyorum cevaplarsanız memnun olurum. sorum şu tek gebeliklerde bile bazen karında çatlaklar oluşabiliyo peki ikiz gebelikteki durum nasıl? bebekler doğduktan sonra karın rahatça toparlanabiliyormu? internette bi resim gördüm kadının karnı fena haldeydi böyle sarkmış harita gibi korktum açıkcası bide çok merak ettim?

Son düzenleme:
merhaba arkdaşlar bende ikiz annesi olcam inş .biraz endişeliyim nasıl zormu ikiz annesi olmak doğum nasıl dı benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

sağol canımmm.. yok canım öyle sıkıntılarım sadece kulakta ugultu ve ensemde bir agrı ..iki gündür durdu inşallah tekrarlamaz ..
canım artık çogumuzun ki günde bir kere uyuyor .. benimkiler sabah 6,30 da kalkıyor ikikere uyuyorlar o yüzden ama uyku süreleri maksimum bir saat .. ege yarımşar saat uyuyor .ama akşam en geç 9,30 yada 10 da uyuyorlar sabaha kadar gecede bir kere mamaya kalkıyorlar ..biz biraz düzene girdik ama yeni dişlerimiz çıkmaya başladıgında ne olur bilmem ..

sağol canım...
gözünüz aydın... allah analı babalı büyütsün canım..

tam adamına söylemişsin canım ben nerde zararlı şeyler onları yiyorum.. en iyi yaptıgım şey et yerine sebzeyi terciheden biriyim ...ama öyle fındık fıstık çok nadir yerim ..ama ben şimdi şaşırdım .kansızım et filan yemem lazım .kollestrolüm var et yememem lazım hahaha enterasan valla .zaten ben kuzu eti filan yemem .dana yagzıs pek lezzeti olmuyor ama .sağlık için mecbur.

maşallah devrimle mustafaya canım nazardeymesin aman ..yaz geliyor çok enerji harcıyacaklar dahada güzel yerler canım...
nasıl bir duygudurmu anlamadım ve anlayamıyacagım çocuklarımız yemeklerini yedikleri zaman sanki bize külçe külçe altın hediye etmişlercesine seviniyoruz ... bende berkte öyleydim tabagının yarısını yese havalara uçardım ..yemek yemegen çocuk çok zor iyi bilirim...

amanın amanın bu ne hava içim karardı falla.......
bende diyordum eşime haftasonu güzel olsada gezmeye gitsek....(

iyi haftasonları olsun herkeşe :))))

nefes geçmiş olsun cnm ......

sağol canımmm...
sanada iyi hafta sonları hayatım..

canım okişiden kişiye deyişir ...kiminin çatlagı çok olur ama karnı toparlar ... kiminin çatlagı olmaz karnı sarkar ..ben iki doğum yaptım ilkinde tek çatlagım yoktu .ikizlerimde son hafta alt kısımda biraz çatlagım oldu .. şuan epey toparladı karnım .

bana gelince ben antibiyotikleri içiyorum birazdaha iyiyim ... dün zor geçti .yardımcım zehirlemiş gece hastaneye gitmişler serum filan gelmedi doğal olarak tabi benim hastalıgımla bir zorlandım biraz şükür annem öğleden sonra yetişti..

bugünde gl.9 da geldigi gibi bir yatmışım saat birdi kalktım hemen kahvaltımı yapıp berki dışarı çıkardım.. parka gidecektik ama çok rüzgarlıydı. bizde arkadaşımın iş yerine gittik .oda berki bırakmadı onunda 6 yaşında oğlu var iyi anlaşıyorlar akşam alırız dedim ..ama benim oğlum gelmedi eve ikisi yalvar yakar beraber uyumak istedi bugün ilk defa böyle birşey için izin verdi..oğlum büyüyor anladım..

bu saat olmuş oturuyorum okanı seyrediyorum .. bide bir kadeh şarap içtim .ama içecegim ilaçları unuttum ..napayım uzun zamandan sonra canım istedibende ödüllendirdim kendimi yarın sıfırdan başlarım ilaçlara .
hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları...

CANAANNNN kızıım geliyom bakıyom kimseler yok çıkıyom ben de nerdesiniz ayoooll

merhaba mathelda valla benim son zamanlara kadar bişi yoktu sonradan çatladı karnım ama çok değil normal bir gebelikteki kadar ama karnım çoook büyüktü kızlarım 20 aylıklar benim karnım anca toparlanmaya başladı açıkçası egzersiz yapmaya başladım sanırım onun da etkisi var ama yine de kişiden kişiye değişiyo bu durum

merhaba arkdaşlar bende ikiz annesi olcam inş .biraz endişeliyim nasıl zormu ikiz annesi olmak doğum nasıl dı benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

merhaba tiin hayırlısı olsun canım,kaç aylık hamilesin?normal süreçlere göre herşeyin iki katı olarak düşün canımzor ama çook keyifli inan kafayı yediğimiz anlar olsa da çok şanslı olduğumuzu düşünüyorumhamileliğinin tadını çıkar gez,eğlen,dinlen bol bol kendini fazla yorma keyfine bak canım

herkese merhabalar uzun bir aradan sonra geldim yavrularım hastaydı şükür toparlandık özge tay tay duruyor umut sıralıyor 1 hafta sonra bugün doğumgünümüz çok heyecanlı ve mutluyum kıyafetlerini aldım kızıma gelinlik oğluma damatlık aldım çok yakıştı ama pantolon uzun onu kıvırttırcam.süs aldım ama içime sinmedi güzel şeyler bulamadım bitmiş gelcekmiş ama zamanı belli değil bakalım.slayt hazırlıyorum bir yandan bir yandan da menü.o gün nasıl yetiştircem herşeyi
hepinizi çok öpüyorum güzel anneler...

merhaba diycem ama yine kimse yok gerçi alıştık artık buraların sessizliğine...

bugün Kağanımın ilk kız arkadaş olayı başlmış oldu teyzeleri..tahtaravallide bri kızla birlikte oynadılar,çok şekerdi..gelin hanım kiloluydu biraz ama olsun,ergenlik döneminde verir..hava çok güzel burda,parka gittik ve ikiz arabamızın tekeri çıktı.zaten hediye gelmişti ve çok içime sinen birşey değildi.eğer değiştirmezlerse üstüne biraz daha para koyup daha iyi birşey alıcam.birde park yatak almayı düşünüyorum,burda bir mağazaya sordum 125 lira dedi,fiyatı nasıl sizce uygun mu?bir tane alıcam,hem oyun alanı olarak kullanırlar hemde yatıya bir yerlere gittiğimizde birisini kolayca yatırabilirim.aslında ilk baştan park yataklardaydı gözüm ama annemler aldı oda takımını ve mobilyada ısrar edince birşey diyemedim..

kızlar ben artık oğluşlara bizim yediğimiz herşeyden veriyorum.yemekleri daha az tuzlu ve baharatlı yapıyorum.hafta sonlarıda omlet,melemen ya da sahanda yumurta falan yapıyorum,zeytin ezmesi veriyorum.erken mi sizce bunlar için?

Canancımın sınavları vardı,İnşallah iyi geçmiştir...

Ailçin hoşgeldin..oğlunun düzelmesine çoook sevindim canım..

Nefes şimdi nasıl oldun,çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…