çocuk bu düşe kalka büyüyecekkk derler yaa aynen öyle canımmm eee büyüdükçe merak duygularıı artıyo günden günede artacakkmerhabalar herkese...
ay büyüdükçe gerçekten zorlaşıyormuş.peşlerindeyim herdaim.
emekliyorlar gidip kanepeden tutunup ayağa kalkıyorlar sonrada pat diye düşüyorlar.
örümceğe koyuyorum düşmesinler diye.bugünde örümcekle birlikte yan yattı yavrum çok ağladı bende çok üzüldüm ve korktum inşaallah bişe olmaz.Allahım korusun tüm yavruları.
gece ayrı alem.yarımsaatte bir yada saat başı uyanıyoruz.küçükken daha iyiydi.büyüdükçe zıvanadan çıkmaya başladı.nezaman düzelir sizce iyi bişeylelr duymaya ihtiyacım var.
artvinli canım bencede takma boşver arkadaşlarında dediği gibi düğünde yağızda büyümüş olur daha çok eğlenirsin inşallah.
kirpiye mesaj attım ama cevap gelmedi.nete girmiyo galiba.samsundamı acaba hala...görüşebilsek keşke...
women firdos burcu aslı wiston sayamadığım herkes öpüyorum hepinizi...
kızlar selam topik aç,susuz kalmış yahu kimseler uğrayamıyo artık anlaşılan ben de gelemiyom kuduzlarla uğraşıyom bütün gün ve tabi ki gece
öptüm hepinizi hatunlarrr
günaydın herkese...hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar...
nefes geçmiş olsun canım...kulağındaki uğultunun sebebi vertigo olabilir...cağın moda hastalığı oldu vertigo...
yatarken yada yatakta dönerken,asansöre bindiğinde başdönmeside oluyormu?
kızlar ya siz bebişleri gündüz kaç defa uyutuyorsunuz.
benimkiler iki defa uyuyo gecede yarım saatte bir ayaktayız.
gündüz uykusunu bire indirsem nasıl olur sizce,daha küçüklermi?
slm iyi akşamşar herkeze,,,,
çok hastayım kızlar ..felaket grip olacagım ayakta zor duruyırum ...eşim bugün çekap için randevu almış. sabahtan ıraya gittim ..büssürü tahlil yaptılar.. rontgen filan çekildi..sonuç kulaklarımdaki uğultunun sebebini bulamadılar... ama kolestrolüm biraz yüksek her zamanki gibi .kan deyerlerim düşük ki bu şaşılacak bir şey .ben hamileligimde kan hapı içemiyorum hemen döküntü oluyor vücudumda .. kan deyerlerim ilk defa düştü ..onunda sebebi büyük ihtimalle çok şiddetli adet görmem..neyse antibiyotik vitamin agrı kesici filan verdi .. onları kullanacagım..bide dr. kulaklarımı yıkadı hiç yıkatmamıştım iyi deyil demişlerdi alışkanlık yapıyormuş.. ama sormadan yaptı bende bişey demedim ..boşuna yıkadı tabi bişeyde çıkmadı..
herkez iyidir inşallah pek fazla kalamıyacagım dökülüyorum resmen .. bir kahve içip hemen uyuyacagım... hepinizi kocaman öpüyorum..
ben gündüz uykularını 1 e düşürüdm genede çaresini göemedimm biizm uyku sorunumuz ne zaman bitecek bilmiyorummmmmgünaydın herkese...hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar...
nefes geçmiş olsun canım...kulağındaki uğultunun sebebi vertigo olabilir...cağın moda hastalığı oldu vertigo...
Günaydıııııııınnnnnn.
Buralarda incin top oynamaya başlamış hayırdırrrrrr.
Kızlar hala oldum dün akşam üzeri beyimiz şeref verdi aramıza katıldı
Daha göremedim oğluşu götüremiycem babamızı bekliyorum oda gelene kadar görüş saati bitiyormuş.
Artık yarıına kısmetse....
Nefes çok geçmiş olsun.Aman bol bol vitamin al çabul atlatırsın inşallah.
HİTUCİ gerçekten büyüdükçe dahada zorlaşıyormuş,ilk zamanlar yesin uyusundu şimdiiiii işler değişti.
Dahada zorlaşıcak sanırımBak uyuttum şimdi ama tam üçkez uyandı sallıyorum geri uyuyor
günaydın herkese...hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar...
sağol canım...Günaydıııııııınnnnnn.
Buralarda incin top oynamaya başlamış hayırdırrrrrr.
Kızlar hala oldum dün akşam üzeri beyimiz şeref verdi aramıza katıldı
Daha göremedim oğluşu götüremiycem babamızı bekliyorum oda gelene kadar görüş saati bitiyormuş.
Artık yarıına kısmetse....
Nefes çok geçmiş olsun.Aman bol bol vitamin al çabul atlatırsın inşallah.
HİTUCİ gerçekten büyüdükçe dahada zorlaşıyormuş,ilk zamanlar yesin uyusundu şimdiiiii işler değişti.
Dahada zorlaşıcak sanırımBak uyuttum şimdi ama tam üçkez uyandı sallıyorum geri uyuyor
eeee artık yaşlanıyosunnnn
ne kahvesi hatun iç bi limoonlu ıhlamur yattt gıdana dikkat etbundansonra etini sütünü ihmal etme kuru meyvelerden koy görünür bi yere gelip geçtikçe fındık baden cevzi incir kayısı at ağzınaaa kuru üüzm ye berkde senden görürü yerrr
ben gündüz uykularını 1 e düşürüdm genede çaresini göemedimm biizm uyku sorunumuz ne zaman bitecek bilmiyorummmmm
demek hala oldun hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün allah analı babalı büyütsün huzur bereket getirsin belki u bebek aradaki buzları eritirrr normal doğummu olmuş canımmm
nasılsınız kızlarrr gene pek sakinn kankim nerdsinn gel artıkkk
kızlar bizde epey bardkla içmeye alıştık artık hiç dökmeden çok rahat bardak kullanıyoruz dün köfte yapmıştım parça parça yediler öyle mutlu oldumki hele devrime ağzından atmadan bişiler yedii pilavda yediii allahım işallahh hep böyle devam ederrrr
hava çok kapalı benim içimdede bi kasvet yarın ve pazara sınav varrr bi gerginlik var üstümde
amanın amanın bu ne hava içim karardı falla.......
bende diyordum eşime haftasonu güzel olsada gezmeye gitsek....(
iyi haftasonları olsun herkeşe :))))
nefes geçmiş olsun cnm ......
ikiz anneleri sizlere bir sorum var çok merak ediyorum cevaplarsanız memnun olurum. sorum şu tek gebeliklerde bile bazen karında çatlaklar oluşabiliyo peki ikiz gebelikteki durum nasıl? bebekler doğduktan sonra karın rahatça toparlanabiliyormu? internette bi resim gördüm kadının karnı fena haldeydi böyle sarkmış harita gibi korktum açıkcası bide çok merak ettim?
çocuk bu düşe kalka büyüyecekkk derler yaa aynen öyle canımmm eee büyüdükçe merak duygularıı artıyo günden günede artacakk
uykuya gelince benden pek umutlu bi haber yok sana 15 ayımızdayız gece süt içmediğimiz halde hala sık sık uyanıyoruzzz
sen buraların yolunu bilirmiydin tarihçi hanımmm
nasılsınız kızalr birsomla konuştum ömerim orta kulak iltihabı olmuşş hastaneye yatırmışlar ateş çok yükseliyomuşşş durudk yerde şarr diye kaka yapıyomuşş ishalide varmışş dua edinde biranönce iyileşisn birsoya bu ay gene epey bi hastane faturası girecek gibii neyse ömer iyileşisnde babası çok don satsın ödesinnnn
ikiz anneleri sizlere bir sorum var çok merak ediyorum cevaplarsanız memnun olurum. sorum şu tek gebeliklerde bile bazen karında çatlaklar oluşabiliyo peki ikiz gebelikteki durum nasıl? bebekler doğduktan sonra karın rahatça toparlanabiliyormu? internette bi resim gördüm kadının karnı fena haldeydi böyle sarkmış harita gibi korktum açıkcası bide çok merak ettim?
merhaba arkdaşlar bende ikiz annesi olcam inş .biraz endişeliyim nasıl zormu ikiz annesi olmak doğum nasıl dı benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?