İkiz Anneleri Geyik Paneli

arkadaşım kişiden kişiye değişiyor ama benim karın çatlaklarım mideme kadar çıktı nerdeyse çok krem kullandım ama fayda vermedi.Emizrmeye başladıktan sonra da göğüslerim çatladı ilkte çok kafama taktım ama yapacak bişi yok kızlarıma değer
merhaba arkdaşlar bende ikiz annesi olcam inş .biraz endişeliyim nasıl zormu ikiz annesi olmak doğum nasıl dı benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz
hamileliği zordur ama iki ayrı bebeği hissedince muhteşem ama tadını çıkar gözünü korkutmak gibi olmasın zor günler seni bekliyor

ayrıca herkese iyi akşamlar bu aralar topik bomboş topiği yanlız bırakmayalım kızlar

merhaba millet,

yeniden evimizdeyizz samsun güzel geçti ama evi de özlemişim. okuyop tekrar yazacağım. bu arada hituci burdan mı feysten mi birinden yazdım sanki ama yanılıyormuyum acaba? biz esasen bafradaydık, ablamlar orada öğretmen, samsuna bir tek ctesi geldik onda da hava çok kötüydü ya bi yemek yedik döndük geri o sebep arayamadım hiç seni,

Herkese hayırlı haftalar diliyorum.....
Sağlıkla huzurla geçirelim inşallah......

İki gündür açıyorum sayfayı ama okuyamıyorum bile,babamız evde halen yatıyor,yağız tam formunda sürekli kucaüında olayım istiyor...
Bugünde çok yakın arkadaşımın doğum haberini aldım çok mutlu oldum.Bir oğluş daha katıldı aramızaDoğum haberleri almaktan benimde doğurasım geldi yaaa

Canan sınav nasıl geçti?,beni aramışsın ama dönücem sana en kısa sürede.

FİRDOS yerim senin erkeğini ben kızarkadaşıda varmış edepsiz bızdık yaaa.
Biz daha hiç parka gidemedik,oturduğumuz yerde park bile yokİstanbulu sevmiyorum bu konuda her yer bina

KİRPİ hoşgeldin tatlım.Nasıldı samsun?Elifcik mutlumuydu?

sende soru sorup kaçanlardansın anlaşılan o yüzdne cevapvermiyorumm
merhaba arkdaşlar bende ikiz annesi olcam inş .biraz endişeliyim nasıl zormu ikiz annesi olmak doğum nasıl dı benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz
evet bu arkadaşta sormuş gitmişşş
bende geöen onu düünyorum bi kız gelir arkadaşımda kalcam de rbi oğlan gelir arkadaşıd akalcam der bizim babada kafayı yerrrr tabi izin vermezzzz

sen otur iç şarabını sigaranıı aferin sanaaa erkenden yaşlan hastalanda çocuklar ortada kalsınnn
CANAANNNN kızıım geliyom bakıyom kimseler yok çıkıyom ben de nerdesiniz ayoooll
kızım gelip bakma sadece çocuklarım uyumadı de parka gittik de şu yemeği yaptım dee bişeyler de öyle gitttt
amanın amanınn bi doğumgünü dhaaaa şimdiden kutlu mutluu olsunn oğluşunada maşallah bak nasıl üzdüler senii o kaka doktorlarrr kızışınada maşallahhh minik gelin minik damat haa süperrrrr
vay çapkın vayyyy babasıdamı böyleydi kızzz kime çekmiş senin bu yaramazzzz ay sen ikiz arabasını kullanabiliyomusun yaaa ben sattım kullanamıyorummm tekli al benceeee

sınavlar fifti fifti dört dersim vardı toplam ben anca ikisne çalışabilmiştim çalışıklarım çok güzel geçtiii çalışmadıklarım atmasyon hahahha bütünlemelere bıraktım onlarıııı

2gün geçti üstünden beni arayacaksınn halaaa 5 dakka sana uğrayayaımkahve içeyim diye aradaım artık çok geççççç bebekler gelsinsinnnn nüfus çoğalsınnnn

benim için çok yoğun bi hafta sonu idi ya 2 günde çocukalrın uyku düzeni değişti yaaa 2 gündür sabahs esimize sanırım uyandıalrrr ben normalde uyansalarda uyutuyodum çocuklaır bi şekilde yani uyur uyanık arasında kalıyolardı 9.30 a kadar felan şimdi erkenden kalkıyoalrr ve gene uykumuz günde 2 ye çıktııı işallah heme eski düzene dönerizzz evimi görseniz leş leş leşşş bi haftadır süpürmeidm bileee ders çalışıyodum çocukalrı uyuttuğum vakit bu güne kendimi çok yorgun hissediyprum çocuklar uyuyır şuan ama ben bu zamanı dinlenerek keyf yaparak geçirmk istiyorum ki bunuda kesinlikle hak ettiğimi düşünüyorum zatennn uykusuzumda aynı zamanda 2 günüdr .30 da kalkıyorum 12 den öncefe uyumuyorumz aten test çözmekten beynim sulandı ama şallahhh karşılığını alacağımmm cumarteside sınavdan sonra ayakkabı almaya gittim kendime yazlık bişiler tabi gene bulamadım ama bi terlikle bir çanta aldım kendime forumda deıcman diye bi mağaza var fytlar uygunnn ayakkabı bakmaya devam bu haftakızkareşim gelecektine güzelll ama hem hava yağmurlu hemde nezleolmuş o yüzden gelemiyo üüzldüm biraz özlemiştim bacımııı ben zaten aylardır gitmiyorum kıza gidicem aslınd yatılı gidicem 2 hafta kalıcamda o hem doğalgaz hem soba yakıyodu sobayı kaldırayım öyle gel dedi o yüzden bekliyorum havalar biraz daha ısınsın onun evi çok güzel bahçeli sokak sakin araba felan yok orada iyice oynarlar sanırım bu yaz en çok kızkardeşimde ve görümcemde geçecek çünkü ikisinin evdie bahçe içinde ve bol oksijenli

dünde düğün vardııı bi kıyafet bulamadım giyinmeye yaa koca gardolabı döktümm o kadar kilo verdim ama genede yetmiyo düzgün giinmk için sanırım bi 10 kilo daha vermem lazım benimmm pöfff hatta aylar sonr ailk defa cesaret edip sınav dönüşü üstüme bişiler alayım dedim pantolon alayım dedim deneme kabinine giridm gene fiyasko sinir bozukluğu ile çıktımmm eşime söyleniyorum git lışveriş yap diyo alay ediyo sankiii psikoloijm bozuluyo vallahi alışverişte üstüme bişi lmuyo yaaa restorrana gidip siniridmen dört beş porsiyon yemek yiyesim geliyooo

düğünden sonrada anneme gittim kaşam 7 idi edydik ama artık ayakta duramıyodum yorgunluktan saat 9 da eşime dedim acıktın biliyorum ama yemek felan hazılayamam ben git lahmacun al gel deidmm sonra saat 10.30 d a ona git yat sen dedim ben yarın evdeyim dedim neyse çocukalrı bende kendi kendine uyutmaya çalışıyorum yaaa bizde yattkık yere debelene debelene uyudular devrimin ilk defa uyuması bu mustafa alıştıda bugün öğlende saalanmadan uyudu işallah alıştırırım sallanmadan uyumayada bari yataklarında uyusalardaaa bende işime baksam onlarla beraber bende 1 saat yerde debeleniyorummm neyse kısaca benden bu kadarrrr

ay bide yaz geldi ya sokak satıcıları başladı biizm buradaaa bne öğlen uykusunda ayrı yatırıyorum çocukalrı salonda yatan uyanıyoo hoş arka odayada ses gidiyo yaaa geçens ene belediyeye mesaj attık şikayet ettik hiç ilgilenmedilerrrrr ya satsınlar herkes ekmeğinin peşinde tabi ama sokağa girmsesiyle bağırması bi başlıyo sokaktan çıkana kadar susmuyo gel bir iki bağır bekle seslenen yoksa gitt be adam offff

bu gün kocişlee nikah yıldönümümüzzz unutmuşum ben gene mesaj atmış bana bu gün gene nikah memeru bana sorsa cevabımm gene aynı olurdu seni sveiyorum demişş

ben cevap yazmadımmm yalancı olmak istemiyorum bana sorsa hayır derdim hatta o masayada oturmazdım eşimden ziyade evlilik müessesei ile ilgili benim sorunum bana göre değilll kızlar benim evlilik çok fena gidiyo yaaa beynimde kavgalarım hiç bitmiyooo kendimi sürekliii bu işi bitirsem yapabilirmiyim acabanın muhasebesini yaparlen buluyorummm

Kaçmadım kii burdayım :78: vereceğiniz cevapları takip ediyorum.
sorduğum sorunun görselleri şu şekilde;
http://www.raising-twins.com/images/belly-after-twins-21258311.jpg
pic2.jpg (image)

haaa kaçmadınmı tamam canım özür o zaman cevap veryorummm

yırtık çatlak deri yapına bağlı kuru ise harita olursun erkenzamanda bebek yağı ile çatlak önlyici kremlerle nemlndirmeye başlaaa cilt yapına göre değişir bence ama çatlaksız bi gebelik düşünemiyorummm resimlerdeki çatlakar sanırım biri doğmdan hemen sonr ayada yakın bi zamanda çekilmişşş çünkü hala pembe duruyolarrr iç karnada bağlı bu durum biraz ama ben burdaki arkadalardan çok kkötü olanları biliyorummm

hamilelikt e özellikle ikiz hamilelikte bence çatlak kaçınılmaz sonnn

herkese merhabaaa...
nasılsınız bayanlar??
firdos facede bi bebiş geliyo yazdın ya benim kalbim sıkıştı sanki yok dedim olamaz bu kadar üst üste 3. haberi almak bana ii gelmeyecek ondan sonrada nete giremedim sabah okudum içim ferahladı..valla iice geriliyorum ben bu 3 numara olayından yani olursada bunlar 6 yaşında olduklarında olsun şimdi olsa kafayı yerim herhalde...
womenin ömer çıkmış herhalde sanki öle bişi okudum hberi olan var mı?
canan sen azmet çalış olur ben inanıyorum..
artvinli gözünüz aydın..yeğenini gördün mü haftasonu gidecektin sanki..
kirpi aramıza yeniden hoşgeldin.yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derdi eskiden dedem ben bi yere gittiğimde senden de bekliyoruzz..
bi arkadaşta karın çatlağının fotosunu koymuş benimki o kadar değil ama var yani olacak oldumu hiç bi şekilde engelleyemiyosun zaten pek de umrumda değil açıkcası sağlıklı olsunda onlar ne olursa olsun diyenlerdenim..

Kaçmadım kii burdayım :78: vereceğiniz cevapları takip ediyorum.
sorduğum sorunun görselleri şu şekilde;
http://www.raising-twins.com/images/belly-after-twins-21258311.jpg
pic2.jpg (image)

haaa kaçmadınmı tamam canım özür o zaman cevap veryorummm

yırtık çatlak deri yapına bağlı kuru ise harita olursun erkenzamanda bebek yağı ile çatlak önlyici kremlerle nemlndirmeye başlaaa cilt yapına göre değişir bence ama çatlaksız bi gebelik düşünemiyorummm resimlerdeki çatlakar sanırım biri doğmdan hemen sonr ayada yakın bi zamanda çekilmişşş çünkü hala pembe duruyolarrr iç karnada bağlı bu durum biraz ama ben burdaki arkadalardan çok kkötü olanları biliyorummm

hamilelikt e özellikle ikiz hamilelikte bence çatlak kaçınılmaz sonnn

canan ve firdos teşekkürler canlarım güzel dilekleriniz ve sözleriniz için.
firdos siz yoksa parka oğluşla çapkınlığa mı çıkıyosunuz hergün hergün park
canan kutlu olsun canım yıldönümünüz umarım tüm sorunlarınız çözülür bir ömür yavrularınla mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz canım.
bana gelince bugün aptamilden doğumgünü için devam sütleri geldi 4 tane indirim çekleri geldi doğum günümüzü kutlamışlar joker mağazası 20 tl alışveriş çeki verecekmiş mail atmış doğumgünü için o da mutlu oldum.
womenlove evine yerleşmedi mi hiç göremiyorum onu da güle güle oturur inşallah yeni yuvasında

FİRDOS park yatağın fiatı iyi al rahat edersin bizde 3 park yatak var 2 si odalarında konforlu olanlardan biri sadece park özelliksiz salonda kullanıyorum
hoş benim salon lunapark gibi 2 salıncak 1 yatak yerdede 2.5 mt ye 2mt oyun minderi var anca oyalıyorum
KİRPİ hoşgeldin canım elifi öp
ARTVİNLİ arkadaşının bebeği hayırlı olsun sağlıkla inşallah bizde hiç parka gidemedik ben tek çıkamıyorum hafta sonuda hava kötüydü eşimlede gidemedik
CANAN buldunmu künyeyi?bebekler nasıl?
NEFES çok geçmiş olsun işe gitme bence dayanamazsın
MATHELDA neden bu konuya taktığını anlamış değilim 24-26 haftada doğurup ikizlerini kaybeden aldığı kiloları veremeyen çatlayan çok tanıdığım var kolları boş
bende 28 haftada doğurdum 4 ay hastane yollarında süründüm çok şükür bebeklerim iyi bizim topiğimizde çatlaktan,kilodan,sarkmadan çok daha önem verdiğimiz bebeklerimizin sağlığı onlar iyi olsun biz herşeye katlanırız sorunun cevabı basit kişiden kişiye değişir cilt yapısı belirleyici olur bende hiç sarkma yok çünkü etim sıkı biraz gevşedi o kadar çatlakta alt karnımda doğumdan sonra oluştu ama umurumda değil
diğer güzeller hepinizi öpüyorum beblerinizide

evet kızlar oğluşlarım çapkınlıklara başaldı..Canancım babasına değilde sanıımı ortanca amcasına benzemişler:)..eşim bu konuda saf salaktır birazsınavının iyi geçmesine sevindim,bakarsın attıklarında tutar belli mi olur.nikah dönümünüz kutlu olsun canım,kafandaki şeyler zor konular.yorum yapmam pek doğru olmaz.o durumu yaşayan sensin ve en doğrusunu sen bilirsin.

Ayşecim burası küçük yer öyle avmler falan yok tek eğlence yerimiz parklar napalım,fırsat bulur bulmaz kaçıyoruz:).

Burcu canım sağol bi sen sorularıma cevap verdin.eskiden burası böyle değildi diye başlarmışım şimdi

Artvinli yeğenini gördün mü,gittin mi ziyarete? hala olmak nasıl birşey anlatsana.bende hala oluyorum ve çok heyecanlıyım.

Winston canım şimdi düşünmüyorum üçüncüyü falan millet öyle sanmış sen deli misin diye arayanlar bile oldu:)

Burcununda dediği gibi bende ikiz hamilelerin yok çatlak yok kilo aldım yok kız-erkek falan kaygılarını anlamıyorum.Yemin ederim hamileyken bunların tek bir tanesi bile geçmedi aklımdan.ister file döneyim ister çatır çtır çatlayayım umrumda değildi.tek umrumda olan şey yavrularıma sağlıkla kavuşmaktı.gerisi boş.bu cevabı soruyu soran arkadaşa yazmadım,yanlış anlaşılmasın
.ama gerçekten çoğul gebelik gibi ciddi ve riskli durumdaki bir halde de bu tip sorunları anlayamıyorum.

ben çok kilo almadım ve öyle çok çatlağım yok.olanlarda geçti.

artvinliye sormuşsun ama ben cwp vereyim hala olmak mükemmel bi duygu tarifsiz bişi kendi çocuklarımdan ayıramam hele koşup koşup gelip sarılıp halammm diyo bağıra bağıra işte o zaman içime sokasım geliyo.yeğenimde beni bende onu çok seviyoruzzz

sağol canım şükür daha iyiyim ..bogaz yanmalarım tam geçmedi ama bunada şükür..
hahhaa çapkınlıga başladı ha ayyy yerim ben onun kız arkadaşını .. yandık valla şimdikiler ..çok ufak yaşta sevgili yapıyor kendine .. yazık ben berke geçen sordum annem sevgilin varmı diye one diye bön bön baktı bana resmen .. berk vukaatsız olacak heralde ..ama ege yokmu ege herşeyi bekliyorum gelecekte ondan..:))
canım bende geçenlerde denedim ..bizim yemeklerden vermeyi yedilerde benimkiler sovanlı şeyleri seviyorlar lezzetli olacak..ondan sorun olmadı .. ama o günden beridir egenin pişigini düzeltemedik .çok hassaz teni malesef ondan şimdi içinde salça olan şeylerden vermiyorum.. ama ver bence dokunmuyorsa .. berkteb10 aylıkken domatezle melemen yapıyordum.. yiyordu .bide ben arada tarana çorbasının içine labne koyuyorum onuda çok güzel yiyorlar .denersin

hoş geldin canım..

aferim yağıza öpüyorum teyzem seni formunu hep koru.:))

hahhaaa kız canan duyanda beni alkolik sanacak valla 4 aydır ilk defa agzıma bişey sürdüm .oda canım çok istedi ondan bir öldürmedigin kalmış.. neyse sen tatilre gideceksin hele bir kadaeh içtim de bak ben neler yazacagım buraya..:))

ohhh dügünlerede gidilmiş... kıyafet olayına gelince aynı bende senin gibiyim ..hiç bir yerim çıkmayacak üstümde çok güzel duracak yoksa çıldırıyorum.. agladıgımı biliyorum ..mağzada ..eskisi kadar takıntım yok ama bişey alırken içime sinmeden alıyorum .ben dahale spora başlayamadım .. bu gidişle zor işler bitmiyor ..
yıl dönümünüzde kutlu olsun bu arada ... bide kafandan böyle şeyleri at canım evlilik bana göre deyil diye düşünürsen hem zaten mutlu olamassın...canım daha evelde dedim sana geçecek bu günler yeni bir düzen bu ikinizde alışacaksınız ve herşey daha güzel olacak ..

sağol canım aynen bende öyle yapacaktım ..bu hafta işe gitmiyecektim .. ama eşim bugün aradı yarın geliyorsun demi dedi işler ben olmayınca hızlı gitmiyormuş.. diyemedim bişey tabi neyse artık bu haftada sıkayım dişimide zaten önümüzdeki hafta gidecek bende işle ilişkimi kesecegim...

tekrar merhaba kızlar,

nefescim geçmiş olsun, ben de ipten döndüm son gece ateşim fln çıktı ama neyseki arkası gelmedi.
canancım yıldönümünüzü ben de kutluyorum, bence de olumlu düşünmeye çalış ki olumlu olsun herşey, hiçbirimiz %100 hayalinmdeki eş bu diyemeyiz, ama asgari müşterek de buluşmak esas olan, biraz da sevgiye dönüşmüş aşk sosu ile, çoçukların birleştirici etkisiyle herrşey yoluna girer. inşallah 2 yaşından sonra çok daha rahat olur hayatınız, eşinle de temize çekersiniz herşeyi :)
birsencik yeni evinde meşgul ki bize pek takılamıyor artık, ömer iyileşti mi kızlar, cidden ne çok hastane macerası oldu bu ara, madden de manen de çok zor. Allah sağlık versin oğluşlara bahar geldi artık geçsin şu hastalıklar.
artvinlim yağız oğlan bayaa yaramazlığın dozunu artırmış bakıyorum, diş hala yok mu dişş?
firdoscum kız arkadaş mı yaptınıs hemenn süpper :) ben de çocuklarla eiletişime geçtiğini görmek istiyorum artıkk.

İyi geceler......
Sayfayı açtım kalabalıktı topik ben yazana kadar kimse kalmamış..
Bugün yağızı kontrole götürdük,kızamık aşısınıda yapalım dediler,kaçış yok onuda yaptırdık,aslında ben pek yaptırmak istemiyordum ama dr.yapalım deyince ses çıkarmadım.
Bende bugün pek iyi değilim,kasıklarımda ağrı var,ameliyat bölgemde sıkıntılı,kadındoğuma gitmem gerek ama hiiiiiiç istemiyorum:18:

FİRDOS hala olmak nasıl bir duygu demişsin.Daha canlı olarak görmedim sıpayı,resmini gördüm köfte dudaklı bir sıpa çok tatlı,ama daha o güzel duyguyu yaşayamadım(bazı ailevi sorunlar varda)

CANAN eşim evde ya sürekli getir götür işlerim yoğun malum((Ya cuma konuştukya seninle gelemiyceğini söyleyince,çağrını görünce gelebileceğin aklıma gelmedi,fırsat bulunca aradım dedim ama daha o fırsatı bulamadımAradığında uyuyordum birde.Yarın arayacam ama

vayy ........lerrr bana niye göndermediler bakayımmmm du mail atayım benim başım kelmi diyee
i
yok canım ya bulamadım aslında pekte umudum yok çıkarsa bi yerden gerçekten büyük süpriz olacak banadaaa
aman hemen alın sen emiii yazacaktımda oğluna laf söylemekten yazamamışım ben birini 99 a birini 150 ye aldım yani fiyat ortalama bi fiyat ucuzuda aynı pahalısıda aynı aslında benim çocuklara aldığım ve verdiğim paranın gerçekten akkını veren tek şey park yatakkk

kız sen kocana ne saf slak diyonn itiraf et bakalım senmi onu tavladın omu seni tavladıııı

avm lerin olmaması daha iyi boşver avm lere gittinmi kendini tutamayıp çok para harcıyosunn en güzeli park vallahaaa ekonomikkk hahaha
ben tatile gittimmm, küfelik olacamm dermişimmmm kız bebelerle çok içememkii şimdi orayagidince benimkileirn erkenden uyuyası gelr ee bizde odada pinekelrizzz ama hani geçenlerde annemin şirket yemeği vardı yaa işte orda çok güzel içmişim vallahaaa rakının dibine vurdum keyfime diyecek yoktu bak aklıma geldi iyiki gitmişim vallahaaa
canım bizim evlilik yıldönümümüz aslında 13 mayıs ama eşim beni alırken o kadar acele ettiki heran vazgeçmeye hazır olduğumu bildiğiiçin 40 gün önceden nikah kıydı bana düzelmeye gelince herşeyin hayırlısı vallaha zaman gösterecek bana ne olacağınıııı

çok yavaş yazıyın demek kuzum sen yazana kadar herkes kaçmış haah kızamaığı yaptır ya bişi olmaz tmbelsin kızım işte o saatte uyuyosunnn şaka şaka kociş evde herhalde uyuyacaksınnn olsun başka zamana görüşürüz canım yaa evet gelmeyecektimde aslında hani yakınsan bi uğrayayım deidm çok oturmam bi kahve içer senle yağızı görürü kalkarım dedimmm okulda gültepe durağının oradaymış belkide sana uzaktı yaniii

evet akşam oldu böyle olduu hadi hadi hadiiiii

ezeli izleidmm benim bu çocuklar boklu bezlerini gene bi yere atmışlar burnuma keksin bi mustafa kemal moku kokusu geliyo vallahaaa

kızlar ebn bu devrimide saalamadan uyumaya alıştırıdm ama çok zor oluyoo yaklaşık 1 saat sürüyo uyuması bi oraya yıkılıyo bi buraya bi kalkıyo tur atıyo evdeee salonda uyuyoalr aslında en mantıklısı direk yataklarında alıştırmakta mustafayı bir iki kere deneedim olmadııı devrim hayatta uyumazzz belki yaza diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…