nefescim aslında babam bizi yetiştiriken okadar disiplinli ve otoriterdiki... yani ben üniversiteye giderken bile babamdan habersiz geç kalamaz ve biryere gidemezdim...sevgisinide biz bu kadar hissedemedik ama torun insanı değiştiriyor herhelde...torunlarına olan sevgisini ve değişimini görenler çok şaşırıyor..yeğenim onu parmağında oynatıyor ve biz şaşkınlıkla seyrediyoruz..bigün dedim sen bizi bu kadar sevdin mi diye dedi siz cahillik dönemimde geldiniz o olgunluk döneminde dedi...yani sevdim ama diyo bu kadar belli edemedim belkide diyor...
burcu hoşgeldin cnm sağlık huzur sizle olsun yeni yılda cnm benimm
ayyy kendi yazımdan duygulandım....
herşeye rağmen varlıkları hayatımda hep huzur yaaa.....içeride yatan annem korkmasa şimdi gidip sarılacağım....offfffff çok duygusal oldum ben yaaaaaaaaaaaa
nedir bu halim.......
canım aslında onlar bizim en değerli varlıklarımız..bazen hepimiz kırılıyoruz,kırıyoruz,üzülüyoruz,üzüyoruz ama bunlar insan olmanın getirdiği şeyler. duygulanman çok doğal ben hissettiğini şu an okadar iyi anlıyorum ki...git annenin yanağına bir öpücük kondur.unutma ne olursa olsun sende onun en kıymetlisisin bak sen evladına ne hissediyorsan oda sana aynısın hissediyor...
Hafta sonları şöyle 4 gün falan olsa ne güzel olur de mi
ütü mü o da ne40 yılda 1 yapar oldum..Evden dışarı çıktığım yok ki..Hele hele çarşafları hiç ütülemiyorum..
Çok tembel gördüm kendimi...
ayyy içim bir hoş oldu .annem salonda yatıyor gidip öpesim geldi benimde ama kadın der şimdi benim kıs uykusuzlukta kafayı yedi diye
aman elleme ozaman sabah öpersin...doktorumm gidip öpemem sinir hastası ya korkar uyuyayamaz sonra bidaha......
ama sizi kocamannnnnnnnnn öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyigecelerr
hayatım bebeklerimden önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor..Onlar hayatımda var olduğundan beri ütüdür temziliktir eskisi gibi değil artık...canım ben evlendim son şu altı aya kadar bir tek çorapları ütülemedim .iç çamaşırlara kadar ütülerdim .
bide bir arkadaşım vardı aynı zamanlarda doğum yaptık kızardım ona telden alıp bebegin üstüne giydiriyor diye yazık derdim çocuga rahatından yapmıyor derdim ama ben şimdi arada telden alıp sırtına giydiriyorum kuzuların çok üzülüyorum berke herşeyi yaptım inan 3 yaşına kadar ıslak tülbentlerle sildim burnunu yara olmasın diye şimdi bunlara yemek yediriyorum kagıt havlularla siliyorum çünki yetişmiyor tülbentler . yani kınama komşunu gelir kendi başına hesabı oldu bizimki.
öncelikle beni asla üzmezdin çok naif birisin beni üzeceğini ve kıracağını hiç düşünmem bebn
o yüzden rahat ol......anne ve baba nasıl olurlarsa olsunlarr...bizi bu hale getirdilerse çok yüceler...
bizi sokağa atmamışlar,aç gezdirmemişler,kötü davranmamışlar,çağresiz ve savunmasız çocuklara neler yapılıyor günümümüzde...
sadece bazı anneler babalar daha donanımlııdır....bazıları değil..
benimkilerde donanımlı değiller...benim annem çok ezik bir kadındır...
16 yaşında evlendirilmiş...17 sinde ilkel şartlarda anne olmuş ölüğmden dönmüş istenmeyen gelin olmuş hep...
aslında onunda geçmişten alacağı var...anneme kızgınım ama kırgın değilim...
çok kızarım...heleki anne olunca annelik ne demek daha iyi anladım...bu yüzden daha çok kızıyorum..başkalarının yaptıkları yüzünden bana yetersiz,tahammülsüz,agresif ve dengesiz bir anne kaldı..başklarını bu kadar taktığı için bizi eksik bıraktığı için kızarım..hepde örnek alırım ben asla başkaları içiin kendimi üzüp tahmmülsüz bir anne olmayacağım...çocuklarım herşeyim ...onlar için sağlıklı olmak isityorum..onlar için hayat dolu olmak istiyorum...hep yanlarında olmak için arkalarında durmak için....
babama gelince baba sevgisi görmemişki 13 yaaşında istanbula gelmiş ayakları üzerinde durmaya..kim tutmuşş elinden...kim destek olmuş....
kızyorum onlara bizim yanımızda olmadıkları için...ama sevgimm sonsuz...ben anne ve babadan başka evladına dost olacak kimseyii tanımıyorum ..o yüzden belkide bu gönül koyuşum...kardeşimde aynı durumda malesef.....ama ne yapalımmm olduğumuz şartlardan mutlu olalım...sağlıklılar ve yanımızdalar...çok şükürrrrrrrr
İyiyim canım çok şükürevet evettttt haftasonlarıda 4 gün olsun...cuma mübarek gün,pazartesi sendromlu gün onlarda tatil olsun...
sen nasılsın canım msjını aldım saolsın...sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın inşallah..
Hoşgeldim canımgerçektennn kaçıyorummm
almina hoşgeldin cnmmm
pc kapatmıyorummm bii çişşş molasaı sonrassı gelip son yazılanlara bakıp yatacağımm yarınnn işşş çokkk ben buradayım halaaaa
hayatım bebeklerimden önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor..Onlar hayatımda var olduğundan beri ütüdür temziliktir eskisi gibi değil artık...
Çok yüce gönüllüsün..Keşke ben de senin gibi annemle babama sadece kızgın olsam,kırgın olmasam..Keşke en iyi dostlarım annem babam diyebilseydim..Çok doluyum bu konuda..
Agresif,otoriter,tahammülsüz,bencil,sorumsuz,ilgisiz,başkalarının yanında gurur kırmaktan çekinmeyen anne ve baba ya sahiptim.....
İnşallah ben de öyle olmam..Olacağımı da sanmam ,çünkü kolay kavuşmadım yavrularıma..Her an şükrediyorum Allah a....Fobi oluştu,uyurlarken kontrol ediyorum ara ara..Nefes alıyorlar mı diye...
canım o bendede var engel olamıyoru 15 dk da bir gidip kontrol ediyorum...off başka çocuk istemediğime kara verdim...bakmaktaki zorluğundan değilde bu endişe ve evhama katlanamıyorum..hepsi Allaha emanet.. üzerlerine sürekli ayetel kürsü suresini okuyorum..
canım o bendede var engel olamıyoru 15 dk da bir gidip kontrol ediyorum...off başka çocuk istemediğime kara verdim...bakmaktaki zorluğundan değilde bu endişe ve evhama katlanamıyorum..hepsi Allaha emanet.. üzerlerine sürekli ayetel kürsü suresini okuyorum..
ilk çocuklarda bu evham hat safada oluyor canım .biz berkte o daha uyanmadan uyanacagını hissederdik gıg sesi gelse fırlardık yerimizden sanki yangın varmış gibi şimdi daha sakiniz paniklemelerimiz afifledi avhamımızda ama tamamen bitmişdeyil olması gerektigi kadar
sizde 3. dogurdugunuzda göreceksiniz hafifleyecek
ben bazan 1 kızım daha olsa diye içimden geçirdiğim oluyor ama son 2 gündür yok diyorum,Allah a şükürler olsun,Allah olmayanlara versin..
Tekrar çocuk düşünmemin nedeni şöyle tekil hamilelik geçirip erken doğum tehlikesi olmadan hamile kıyafetleri giyip dışarı çıkmak,alışveriş yapmak vs..İçimde ukte kaldı yav ...
Vazgeçişimin nedeni zaten zor bir hamilelik geçirdim..Tekrar aynı şeyleri yaşamak,aynı stresi çekmek istemediğim için..
Ama ne yalan söyleyeyeim ara ara ilk hamile kalındığında olan heyacanları özlediğim oluyor..2.çizgiyi görmenin heyecanı,kese,kalp atışı,cinsiyet,ilk tekmeleri hissetmek..bunları özlüyorum,tekrar hamile kalasım geliyor..Sonra kendine gel,tekrar hamile kalsan bu sıpalar ne olucak kim bakıcak diyorum ve silkinerek kendime geliyorum...
benim bir kere geciktide çok korktum yaaa...bizim temmuz annelerinde kızlar gebelik testi yapıyorlar ara ara..ben de özendim yapıyorum adet dönemine yakın..
Gerçi aktif çalışma içinde değiliz ama yine de yapıyorum..büyük konuşmayayım ama pek sanmıyorum doğal yolla hamile kalacağımı..Allah bilir tabi..
Hem test yapıyorum ,inşallah hamilelik yoktur diye düşünüyorum hem de negatifi görünce buruklaşıyorum..Manyakmıyım nedir..
ben bazan 1 kızım daha olsa diye içimden geçirdiğim oluyor ama son 2 gündür yok diyorum,Allah a şükürler olsun,Allah olmayanlara versin..
Tekrar çocuk düşünmemin nedeni şöyle tekil hamilelik geçirip erken doğum tehlikesi olmadan hamile kıyafetleri giyipm dışarı çıkmak,alışveriş yapmak vs..İçimde ukte kaldı yav ...
Vazgeçişimin nedeni zaten zor bir hamilelik geçirdim..Tekrar aynı şeyleri yaşamak,aynı stresi çekmek istemediğim için..
Ama ne yalan söyleyeyeim ara ara ilk hamile kalındığında olan heyacanları özlediğim oluyor..2.çizgiyi görmenin heyecanı,kese,kalp atışı,cinsiyet,ilk tekmeleri hissetmek..bunları özlüyorum,tekrar hamile kalasım geliyor..Sonra kendine gel,tekrar hamile kalsan bu sıpalar ne olucak kim bakıcak diyorum ve silkinerek kendime geliyorum...
bak o konuda sana aynen katılıyorum şöyle risksiz bir gebelik geçirip höylöylöy doğuma gitmek isterdim bakalım nasip...geçen gece rüyamda gördüm hamileyim karnım kocaman birden suyum geliyor...kızlardada suyum geldi hastaneye koştum. ama rüyada bir mutlu bir heyecanlıyım sorma ...koşa koşa doğuma gidiyorum...akıllanmamamış gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?