İkiz Anneleri Geyik Paneli

benim babamda aynı öyle canım .çok otoriter hayır hayır bir baba aynı şeyi onda gördüm bende torun başka oluyormuş .babam paramın faizi onlar benimder onlara bakarken gözlerinin içi parlar bide berberligi sizde ögrendim şimdi usta oldum der allahım hepsine uzun ömür versin sağlıkla.

canım aslında onlar bizim en değerli varlıklarımız..bazen hepimiz kırılıyoruz,kırıyoruz,üzülüyoruz,üzüyoruz ama bunlar insan olmanın getirdiği şeyler. duygulanman çok doğal ben hissettiğini şu an okadar iyi anlıyorum ki...git annenin yanağına bir öpücük kondur.unutma ne olursa olsun sende onun en kıymetlisisin bak sen evladına ne hissediyorsan oda sana aynısın hissediyor...

gerçektennn kaçıyorummm

almina hoşgeldin cnmmm

pc kapatmıyorummm bii çişşş molasaı sonrassı gelip son yazılanlara bakıp yatacağımm yarınnn işşş çokkk ben buradayım halaaaa

ayyy içim bir hoş oldu .annem salonda yatıyor gidip öpesim geldi benimde ama kadın der şimdi benim kıs uykusuzlukta kafayı yedi diye

evet evettttt haftasonlarıda 4 gün olsun...cuma mübarek gün,pazartesi sendromlu gün onlarda tatil olsun...
sen nasılsın canım msjını aldım saolsın...sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın inşallah..

ayyy içim bir hoş oldu .annem salonda yatıyor gidip öpesim geldi benimde ama kadın der şimdi benim kıs uykusuzlukta kafayı yedi diye

ben annem bende kalırken yada ben onlardaysam her gece mutlaka uyusa bile yatarken öperim onu...anne kokusu....şimdi kızlarımda bana öyle sokuluyor göğsüme yatıyorlar,yada yanağımı yalıyorlar içim gidiyor insan anne olduğunu öyle zamanlarda daha iyi anlıyor...

doktorumm gidip öpemem sinir hastası ya korkar uyuyayamaz sonra bidaha......

ama sizi kocamannnnnnnnnn öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyigecelerr

hayatım bebeklerimden önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor..Onlar hayatımda var olduğundan beri ütüdür temziliktir eskisi gibi değil artık...

Çok yüce gönüllüsün..Keşke ben de senin gibi annemle babama sadece kızgın olsam,kırgın olmasam..Keşke en iyi dostlarım annem babam diyebilseydim..Çok doluyum bu konuda..
Agresif,otoriter,tahammülsüz,bencil,sorumsuz,ilgisiz,başkalarının yanında gurur kırmaktan çekinmeyen anne ve baba ya sahiptim.....

İnşallah ben de öyle olmam..Olacağımı da sanmam ,çünkü kolay kavuşmadım yavrularıma..Her an şükrediyorum Allah a....Fobi oluştu,uyurlarken kontrol ediyorum ara ara..Nefes alıyorlar mı diye...

İyiyim canım çok şükür
gerçektennn kaçıyorummm

almina hoşgeldin cnmmm

pc kapatmıyorummm bii çişşş molasaı sonrassı gelip son yazılanlara bakıp yatacağımm yarınnn işşş çokkk ben buradayım halaaaa
Hoşgeldim canım

canım o bendede var engel olamıyoru 15 dk da bir gidip kontrol ediyorum...off başka çocuk istemediğime kara verdim...bakmaktaki zorluğundan değilde bu endişe ve evhama katlanamıyorum..hepsi Allaha emanet.. üzerlerine sürekli ayetel kürsü suresini okuyorum..

ilk çocuklarda bu evham hat safada oluyor canım .biz berkte o daha uyanmadan uyanacagını hissederdik gıg sesi gelse fırlardık yerimizden sanki yangın varmış gibi şimdi daha sakiniz paniklemelerimiz afifledi avhamımızda ama tamamen bitmişdeyil olması gerektigi kadar
sizde 3. dogurdugunuzda göreceksiniz hafifleyecek

ben bazan 1 kızım daha olsa diye içimden geçirdiğim oluyor ama son 2 gündür yok diyorum,Allah a şükürler olsun,Allah olmayanlara versin..
Tekrar çocuk düşünmemin nedeni şöyle tekil hamilelik geçirip erken doğum tehlikesi olmadan hamile kıyafetleri giyip dışarı çıkmak,alışveriş yapmak vs..İçimde ukte kaldı yav ...

Vazgeçişimin nedeni zaten zor bir hamilelik geçirdim..Tekrar aynı şeyleri yaşamak,aynı stresi çekmek istemediğim için..

Ama ne yalan söyleyeyeim ara ara ilk hamile kalındığında olan heyacanları özlediğim oluyor..2.çizgiyi görmenin heyecanı,kese,kalp atışı,cinsiyet,ilk tekmeleri hissetmek..bunları özlüyorum,tekrar hamile kalasım geliyor..Sonra kendine gel,tekrar hamile kalsan bu sıpalar ne olucak kim bakıcak diyorum ve silkinerek kendime geliyorum...

Son düzenleme:

yok canım ya nasipten ötesi olmuyorda Rabbim bunlara uzun ömür versin..benim birde düşüğüm var yaşasaydı 1.5 yaşında olacaktı şimdi..bir daha tüp bebek denemk istemem gerçi dondurulmuş var ama kendinden kazara gelirse başımla beraber..seve seve bağrıma basarım yavrumu...onun dışında düşünmüyorum..

bak o konuda sana aynen katılıyorum şöyle risksiz bir gebelik geçirip höylöylöy doğuma gitmek isterdim bakalım nasip...geçen gece rüyamda gördüm hamileyim karnım kocaman birden suyum geliyor...kızlardada suyum geldi hastaneye koştum. ama rüyada bir mutlu bir heyecanlıyım sorma ...koşa koşa doğuma gidiyorum...akıllanmamamış gördüm kendimi

bizim temmuz annelerinde kızlar gebelik testi yapıyorlar ara ara..ben de özendim yapıyorum adet dönemine yakın..
Gerçi aktif çalışma içinde değiliz ama yine de yapıyorum..büyük konuşmayayım ama pek sanmıyorum doğal yolla hamile kalacağımı..Allah bilir tabi..
Hem test yapıyorum ,inşallah hamilelik yoktur diye düşünüyorum hem de negatifi görünce buruklaşıyorum..Manyakmıyım nedir..

benim bir kere geciktide çok korktum yaaa...

aman alminacım benden sana tavsiye elindekilerle yetin :) hiç öyle çift çizgi özledim hamile kıyafeti filan deme valla hepsinin zevki geçiyor ve gerçeklerle baş başa kalıyorsun ben ikinciyi bile düşünmeyen sırf oğlum yanlız kalmasın hayatta diye arada düşünen biriyken bir anda 3 çocugun sahibi oldum ama çok zor yetişmek maddiyatı hiç kaymıyorum manevi olarak yetemiyorsun benim oğlum okula gidene kadar uyarılıyor aman kardeşine dikkatet aman tv sesini açma aman bagırma çocuk kabus yaşıyor resmen gelincede öyle yazık alıştı oda bu duruma ama iç dünyasında neler yaşıyor bilinmez bide yoruluyorsun onunla vakit keçiremiyorsun.

ben de akıllanmamışım..
Geçenlerde jinekoloğa gittim..adam dediki 1 sene hamile kalmak yok
eee adam 2 senedir her sene hamile görüyor beni,herhalde alışlanlık yaptı hamilelik bu hatunda diye düşündü.

kızlar bende kaçıyorum kızım mızıklanmaya başladı..hepinize iyi geceler yarın gündüz uğramaya çalışacağım ama gelemezsem hepinizin yeni yılını kutluyorum....sağlık ve mutluluk huzur dolu bir yıl geçiririz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…