İkiz Anneleri Geyik Paneli

kızlar çok zararlı biliyorum ama inatla saçlarıma perma yaptırmak istiyorum kimse tavsiye etmiyo saçı yakıyo biliyorum ama istiyorummm yaptıran varmıııı

meraba kızlar,son adet tarihim 28 şubat, gecikmenin 4. günü cuma hcg 94.5 tu,dün 479.7 ydi,ama 3 gün içinde tam 5 katına çıkmış,hcg nin hızlı artışı için nette çoğul gebelik diyo ama inş. öyledir,sizce durum ne,geç döllenme ama hızlı bi artış var

beta hcg zaten hrgün nerdeyse ikiye katlayarak çoğalıyorrr dr a gittt

herkese tünaydınnn ben anca kahvaltı yapıyorum bugün detaylı temizliğe girişeceğim evim göçmüş gitmiş veletlerde uyumadı artık elden ele yapacağız ay işallah şu künyeyide bulurumj yaaaa

kızlarrr
nerelerdesiniz? canancım gene yağmur yağış kapıda cam fln dilme sakınn.
kızlar Elif kabız oldu yaaa, ek gıda yaramadı, kötü kokulu gaz çıkarıyor ama arkası gelmiyor. ben babymix veriyorum ne dersiniz? illa mayalamak gerekir mi? şimdi canan diyecekki tembel işte bi yoğurt bile mayalamıyo
kaç gün olursa müdahale etmek gerekir ne dersiniz? bir de çorbalara ne katıyorsunuz diicem ama pehhh yeter be kardeşim not etseydin diyebilirsiniz. yaw bewnim saçlarım avuç avuç dökülüyor acaba vitamin eksikliğimidir nedir? abartı derecede artık ama herryer saç. tavsiyelerinizi bekliyorum.

selam kızlar napıonus bakemben benim cadılarla uğraşıyorum günden güne kuduzlaşan ama çok ta tatlılaşan iki küçük cadı var bizim evde artık bebeklerini alıp eee eee yapıp sallıyolar çok komik yaaa konuşmuyolar ama bazen bi bakıyom söylediklerimizi papağan gibi tekrarlıyolar
CANAN kızzz kimse yokken bişi anlattım mı kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo ondan bakıp çıkıyom zuhahaakuzum yaa inşallah kafandaki evlilik sorununu çözersin düğüm olmak çok zor insan hep kafa sesini dinlerken buluyo kendini:18:hadi şimdi temizlik yaparken stres atarsın azcuk
WOMEN nerlerdesin yahuu
KİRPİ noldu kuzucuğa tıkandı mı popiş merak etme ama bikaç günden bişi olmaz diyo doktorlar yoğurt ben de mayalamadım baby mix verdim ben deçorba işine gelince ek gıdaya geçince ben yavaş yavaş herşeye başaldım şimdi maşallah hiçbişi ayırt etmeden yiyolar saç dökülmesinde de benim de doğumdan sonra uzun bi süre avuç avuç dökülmüştü çok panik olmuştum ama normalmiş hamileyken dökülmeyen saçlar sonra dökülürmüş korkma yani canım.
tüm hasta annişlere ve bebişlere geçmiş olsuunn

Son düzenleme:
beceriksiz hanım naberrrrrr

yoğurt babymix verebilirisn canım bişi olmaz ama mayalayadabilirsin tabi sende tek çocuk olunca bi kilodan mayalasan epey bi gider bud aha pratik gibi şimdilik

çorbalara kullanacakların havuş patates kabak soğan pirinç irmik balkabağıı kereviz şimdilik bunlardan yap 6 aydan sonra çeşit eklersin tuz yok bi parça tereyağı varr

saç dökülmesine gelince oluyo doğumdan sonra bi süre devam eder sonra düzelir canımm

kocaman oldulr artık hergün şaşırtıyolar bizi öğrendikleri ile vallahaaa

yaptım temizliği ama bende bittim iki kere çocukları uyutmak için mola verdim uyumaılar uykudan çıldırdılar bu arada çorbalarını yaptım içiridm uyuttum bende bittim ama takatim kalmadııı ev leş olmuş vallaha

kirpicim yok cam olayına girmedim buralarda yapmurluu sonra bi ara bakaruzz cam işineee

ay bugün plateste var bu yorgunluğun üstüne hiç çekilmez ama ne yapalım allahtan yemeğim hazırrr

Merhaba arkadaşlar......
Nasılsınız bakalım"."
Ben şöyle güzelce temizlik yaptım oh heryer miiis miss.
Yağız artık emeklemeyi iyiden iyice başarmış durumdaAma yaramazlıklarında dozu arttı tabi

KİRPİ canım derlerki bebek anneyi tanımaya başladımı annenin saçları dökülürmüş,benimde senin aylarındayken çok şiddetli dökülüyordu.
Elifcik kabız olmuş,bizdede olur arada,dr.önce doğal yollardan halledelim der hep,kurukayısı varsa menüde kaynat suyunu içir,püresinide yedir istersen.Birde çorbalarına zeytinyağ bizde işe yarıyordu.
Ha buarada ben başından beri baybmix yedirdim yağıza halende devam ediyoruz..Bize dr.önermişti.

Buarada bugün biz 10 aylık olduuuuuuuukkkkk

meraba kızlar,son adet tarihim 28 şubat, gecikmenin 4. günü cuma hcg 94.5 tu,dün 479.7 ydi,ama 3 gün içinde tam 5 katına çıkmış,hcg nin hızlı artışı için nette çoğul gebelik diyo ama inş. öyledir,sizce durum ne,geç döllenme ama hızlı bi artış var

çorbasına yada mamasına zeytinyağı ekle şekerim benim ipek te vardı zeytinyağı hep rahatlattı .....

temizlik günü galiba bende yaptım bugün tertemiz oldu evceğizim......

yağıza maşallah canım nice uzunnnnn aylar......

kızlar çocuklarla tatile gittinizmi nasıl oldu ben gitmeyi düşünüyyorum ama nasıl geçer yolculuk bilemedim....benim ipek ne mama sandalyesinde de araba koltuğunda bağlanmayı sevmiyor karı ciyak ciyak bağrıyor....

zuhalllllll......ah o saç dökülmesi bende tam 4 ay sürdü delirecektim hatta anlımın kenarları açıldı o kadar yer gök saç dr gittim tahlil yaptırdım ama bişey çıkmadı....ama nette okumuştum doğum sonrası hormonlarda düşüş olduğundan bu tip dökülmeler olabiliyormuş.....ama artık düzeldi cnm herkezde olmuyormuş bize çattı demekki ama dökülenler yerine geldi şekerim merak etme ......

benim devrimde aynen öyle araba ile yolculuk kabus gibi koltuğa bağlanmaktan hiç hpoşlanmıyo yanındada otursam aynı hiç farketmiyo yani biz geçen sene sivasa gitmiştik 6 aylıklardı yolculuk burnumdan geldi özellikle gidiş gündüz gitmiştik dönerken gece geldik uyudular biraz bide ben yola çıkınca fitil atmıştım sakinleşip uyusunlar diye ağlamaktan sesi kısılmıştı o kadar söyleyeyyeim sana

ama uslanmadım sanırım bu sene ağustos ayına erken rezervasyon yaptırdım bend kuşadasına ama bu seneki yolculuk ve tatil nasıl geçecek bilmiyorum o zamana 17 aylık oluyolar daha iyi geçer d,ye düşünüyorum ama yaşayıp göreceğizzz

bende osmanı izleidm bravo cemileye bende olsma o durumda kabul ederidm teklifi vallahi kocasının ona yaştattığıda farklı değil
stelik adam köpek gibi pişamn resmen kednini unutmak istemiş adını unutmuş adam neyse evde herkes yattı bi ben kaldım temizlikten sonra pert düştüm bu gün platesede gidemedim zaten bu ara saldım çayıra mevlam kayıra modundayımm rhat 2 kilo almışımdır 3-4 aylık hamile gibi göbeğim var vallaha offf
famalexx sen nerdesin hayatımmmm

façalı kirpi kabız demek için en az 5gün beklemek gerekir hayatım ilaçla müdahale için kayısıyı özellikle aç karna bir tane kayısı yedirmeye çalış püresi tabi yada suyunuda içirebilirisn sende kayısı hoşafı iç sütünden geçerrr poposuna zeytinyağı sürebilirisn yada zeytinyağı içirebilirisn ama benim çocuklarda en etkili olan direk kayısıyı yedirmek oldu belirtmek isterim

nefess naber kuzum nerelerdesinnnnn
winstonn sen gene nerelerde geziyosun bakalımm hangi il sınırındasınnn

slmlar herkese..
canan evimizin sınırlarındayım bu aralar:)))ama yarın anneme gidiyorum:))
kabızlıktada bize en ii zeytinyağı geldi eğer ona rağmen yapamıyosa ateş ölçeri poposuna soktum onla yaptı..bi ara öle oluyo sonra düzeliyo.tahıllı gıdalar verirsen hiç sorununuz olmaz üstünede biraz su...
kirpi doğum günün kutlu olsun nice senelere.eşin ve elifciğinle...

iyiki doğdun kirpiiiiiii
mutlu yıllar sanaaaaa
mutlu yıllar mutlu yılarrrrr
tüm sevdikleirnle mutlu yılaarrrrrr

yeni yaşında tüm istedikleirnin olması dileği ileeeeee

benimkinide öldürsen kabul etmez yani bence kolay kolay bi türk erkeği kabu etmez bu işii türklere ters gibii

hayret kzı sen evinin sınırlarında kalırmıydın diyecektimki tam anneme gidicem demişsinnnnn

kızlar müjdeeeeeeeeeeee mustafa kemalin künyesi bulunduuuu annemde düşmüşşşş ağzım kulaklarımdaaa çok mutluyuummmm

merhaba kızlarr,

canancım çok sevindim künyeyi bulmana. teşekkür ederim güzel doğumgünü temennilerin için. 33 olduk yauww bayaa büyüdüm walla, ama çoook güsel bir doüumgünü bu seferki. ya kızlar elif hala kabız. zeytinyağı verdim, kuru kayısı suyu verdim hiiiç bir hareket yokk. durmadan bacaklarına hareket yaptırıyorum tık yokk

winstoncum çok teşekkürler iyi dileklerin için, ben 33 elif 1/2 oldu bugün itibarıyla.

artvinli sende de başladımı doğumgünü hazırlıklarıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…