beta hcg zaten hrgün nerdeyse ikiye katlayarak çoğalıyorrr dr a gittt
hafta sonu gidecem canım,ben de ikiz olabilir diye heyecanlandım,çünkü 1 tane olsa bu değer 240 gibi bişey olmalıydı,benim ki 480 olunca,ben de dedim,2 tane mi var acaba diye,nasılsa hafta sonu na kadar kesesi gözükür,1 mi 2 mi
beceriksiz hanım naberrrrrrkızlarrr
nerelerdesiniz? canancım gene yağmur yağış kapıda cam fln dilme sakınn.
kızlar Elif kabız oldu yaaa, ek gıda yaramadı, kötü kokulu gaz çıkarıyor ama arkası gelmiyor. ben babymix veriyorum ne dersiniz? illa mayalamak gerekir mi? şimdi canan diyecekki tembel işte bi yoğurt bile mayalamıyo
kaç gün olursa müdahale etmek gerekir ne dersiniz? bir de çorbalara ne katıyorsunuz diicem ama pehhh yeter be kardeşim not etseydin diyebilirsiniz. yaw bewnim saçlarım avuç avuç dökülüyor acaba vitamin eksikliğimidir nedir? abartı derecede artık ama herryer saç. tavsiyelerinizi bekliyorum.
selam kızlar napıonus bakemben benim cadılarla uğraşıyorum günden güne kuduzlaşan ama çok ta tatlılaşan iki küçük cadı var bizim evde artık bebeklerini alıp eee eee yapıp sallıyolar çok komik yaaa konuşmuyolar ama bazen bi bakıyom söylediklerimizi papağan gibi tekrarlıyolar
CANAN kızzz kimse yokken bişi anlattım mı kendi kendime konuşuyomuşum gibi geliyo ondan bakıp çıkıyom zuhahaakuzum yaa inşallah kafandaki evlilik sorununu çözersin düğüm olmak çok zor insan hep kafa sesini dinlerken buluyo kendini:18:hadi şimdi temizlik yaparken stres atarsın azcuk
WOMEN nerlerdesin yahuu
KİRPİ noldu kuzucuğa tıkandı mı popiş merak etme ama bikaç günden bişi olmaz diyo doktorlar yoğurt ben de mayalamadım baby mix verdim ben deçorba işine gelince ek gıdaya geçince ben yavaş yavaş herşeye başaldım şimdi maşallah hiçbişi ayırt etmeden yiyolar saç dökülmesinde de benim de doğumdan sonra uzun bi süre avuç avuç dökülmüştü çok panik olmuştum ama normalmiş hamileyken dökülmeyen saçlar sonra dökülürmüş korkma yani canım.
tüm hasta annişlere ve bebişlere geçmiş olsuunn
kızlarrr
nerelerdesiniz? canancım gene yağmur yağış kapıda cam fln dilme sakınn.
kızlar Elif kabız oldu yaaa, ek gıda yaramadı, kötü kokulu gaz çıkarıyor ama arkası gelmiyor. ben babymix veriyorum ne dersiniz? illa mayalamak gerekir mi? şimdi canan diyecekki tembel işte bi yoğurt bile mayalamıyo
kaç gün olursa müdahale etmek gerekir ne dersiniz? bir de çorbalara ne katıyorsunuz diicem ama pehhh yeter be kardeşim not etseydin diyebilirsiniz. yaw bewnim saçlarım avuç avuç dökülüyor acaba vitamin eksikliğimidir nedir? abartı derecede artık ama herryer saç. tavsiyelerinizi bekliyorum.
temizlik günü galiba bende yaptım bugün tertemiz oldu evceğizim......
yağıza maşallah canım nice uzunnnnn aylar......
kızlar çocuklarla tatile gittinizmi nasıl oldu ben gitmeyi düşünüyyorum ama nasıl geçer yolculuk bilemedim....benim ipek ne mama sandalyesinde de araba koltuğunda bağlanmayı sevmiyor karı ciyak ciyak bağrıyor....
façalı kirpi kabız demek için en az 5gün beklemek gerekir hayatım ilaçla müdahale için kayısıyı özellikle aç karna bir tane kayısı yedirmeye çalış püresi tabi yada suyunuda içirebilirisn sende kayısı hoşafı iç sütünden geçerrr poposuna zeytinyağı sürebilirisn yada zeytinyağı içirebilirisn ama benim çocuklarda en etkili olan direk kayısıyı yedirmek oldu belirtmek isterim
nefess naber kuzum nerelerdesinnnnn
winstonn sen gene nerelerde geziyosun bakalımm hangi il sınırındasınnn
haberleri okurken dikkatimi çekti...doğum kontrol yönteminde sıra erkeklere geliyo sanırım keşke kocam böle bişey kabul etse...ama hayatta böle bişeyi kabul etmez sırf o ameliyathaneye girme korkusundan:))
Erkekler! Doğum kontrolünde bu kez sıra sizde! - En Son Sağlık Haberleri - Habertürk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?