İkiz Anneleri Geyik Paneli

selamlar kızlar...öncelikle merak edenlerii ayrıca öpüyorum sorulmak hatırlanmak güzel...

bana gelince baştan trip attım sizlere ama kimeee ????neyse sonrasıda çok yoğunum

soğanlıda yanlızdım şimdide boş kalamıyorum istedimde bu kadar birden olsun istemedim tabisi bunaldım ...taşındığım günden beridir..annem ve ananemde bende kalıyor....gelen giden bitmedi...şimdide kaynanam geldi...vallaa sakinliği özledim...

kankamla bile konuşoyorum deli oluyorum...

evime düzen kurma çabasındayım....yaşadıkca ,,,yerleşiliyor....kuzularım çok hasta oldu hastaneden geri gelmedik...neyseki çok şükür atlattık...bugün kontrole gittik...

çok zayıf kaldı çocuklarım ....alişim 11.720 gr....87 cm ömerimde 12200 gr 90 cm ....

doktorum mümkünse hasta olmayın da gelmeyin dedi...adamın masasına çıkıp oturdular not defterini karaladılar....kilodan noksanız ama dokoturmuz felaket hareketliler....öncelikle size sabır versin rabbim dedi...kiloda zor alırlar dedi...sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bebeklik sürecinde güzel kiloları varmış..dedi..2 yaş çocuk standartlarındasınız dedi...

bu ara harika konuşuyolar heleki alişim bi konuşuyor kızlar ölüyorum o konuştukca....aşkımmm annem diyorki ölürsünüz...tabi aşkımı atkımmmm annem diye söylüyor....

ve herşeye çok güzel bilinçli mantıklı cvplar veriyor...hadi yatacağız diyorum.alişe yatmam diyor...içmem yemem ...gibi..baban nerede diyorum gitti diyor...ömer annemin arkasından ağlasa hemen anane diddiiii diyor....

bide kızlar hastaneden çıktık eve geldik...ömer alişi nasıl özelmiş kardeşine nasıl sarılıyor ..nasıl öpüyor...gerçekten büyüdükcee muhteşem oluyolar ....ama söyleyim 3 yaşından önce feraha eremeyeceğiz sanırım............

geçmişi okuyordum ama aklımda kalanlar....artvinli sana nişanı zahir etmişler ama keşke fırsat vermeseydin kardeşinin nişanıydı bu yaaa.......

zuhalim façalı kirpimm mutlu mutlu senelere canımmm ...kocişinle elifinle çok uzun sağlık ve mutluluk içinde yaşa

tarihcii kuzumm sen nasılsın....

winston.burcu,ismi aklıma gelmeyenler merhabalar......

bende geçen sene küçükler diye gitmedim bu sene 1 yaşını geçecekler dururlar diye düşünüyorum yoksa kendimimim kandırıyorum hehehehehe.....
bende bodruma gidicem uzak ama kavga dövüş gideriz artık

eee anacığım yakın olunca gelen giden bitmez........

nermin kuzu naber..ağız ağıza oturuyoruz ama görüşemiyoruz...ahahha benim ev boşalmadıki anam

Selam arkadaşlar..
Babasını ve oğlunu uyuttum ohhhh çayımıda demledim k.k eşliğinde içiyorum.
Dışarısı berbat,yarında dahada kötü olacakmış
Mutfağıma halı ve tül baktım.Karar verdim gibi ama tülünde kararsız kaldım.
Sizede danışayım istedim.Yardımcı olursanız sevinirim
Başol Perde Mutfak tülü - Perde , Perdeci, Stor perde, Koltuk Kılıfı
Bir büzgülü model var en sonda,birde katlamalı model var ilk başlarda sizce hangisi kızlar:44:

WOMEN seni görmek çok güzel,valla özlemişim ismini görmeyi sayfada.
Evinde bir taşındın bizi sildin resmen.Çok geçmiş olsun kuzuma sooooooon hastalığınız olsun inşallah.
Yerim ben onları ya,tam sevimlecek zamanları,hele şu yarım yarım konuşmalar yokmu tam ısırmalıklar.
Anne diğer evde şikayet ediyordu,bu seferde senden çıkmıyormu

CANAN künyenin bulunmasına sevindim....eeeee annen şimdiye kadar bulamamışmıki.

KİRPİM doğum günün kutlu olsunnnnn.Eşinle kuzunla uzuuuun sağlıklı seneler diliyorum....
Doğumgünü için hiiiç bir hazırlığım yok,birazda eşimden kaynaklanıyor benide soğutuyor.Bakalım daha var zaman kısmet diyorum şimdilik....

günaydın kızlarr,

doğumgünü mesajları için hepinize çook teşekkür ederimm. inşallah yeni yaşımız yeni güzellikler getirirr.

birsencim seni çok özledik arada bize de gel olur mu?
artvinlim bence stor perdeler daha güsel, ama bir de şu var mutfağın manzarası nasıl? mesela yan bina dibinde ise büzgülü daha rahat olabilir, önün açıksa stor daha iyi gibi gibi.
canancımm sen niye daha az takılıyorsun artık ders durumları bitmedi mi?
ha bu arada elif nihayet kakasını yptıı, öfff kokuyo artık yaaa
htc naptı acaba yhaa, kaçırdım mı ben ?

vallahi bend eçok sevindim kaçıncı günü canım bugün yaaa bunlardan birisinin işe yaraması laızmdıııı
winstoncum çok teşekkürler iyi dileklerin için, ben 33 elif 1/2 oldu bugün itibarıyla.

artvinli sende de başladımı doğumgünü hazırlıklarıı?

yani elif bebekte 6 aylık oldya gözlerim doldu daha geçen çarşamba gönderdik kız seni doğumaaaa

bende bu yıl bodrumu çok istiyodum yaaaa ama en başta uzak oloması bide çok sıcak oluyor olması beni vazgeçirdii ilerleyen senelerde işallahhhh çok güzel oteller var yaaa git muhakka güzle bi tatil yapppp
canım temizlik yaparken bulmuş anca yani çalışan kadın bulsa daha önceden muhakkak söylerdiii

eee kokarrrr artık o da nerdeyse yemek yiyooo

canım sınavlar bitmedi ama az mola verdim 28 29 mayısta finallerim var bunların sonucunu alayımda yavaştan yavaştan çalışmaya başlayacağım ya sınav aralığında evi çok ihmal etmiştim bu ara biraz evle ilgilendim bide şu bahar yorgunluğu banada geldi sanırım akşamalrı pert olmuş oluyorum yatağa zor atıyorummm kendimiii
bizde zorlu bi geceden sonra yine ayaktayızzz bugün ocak annelerinin yaptığı bi oyun grubun katılacağım fındıkzadeye gideceğim bu bizim işk oyun grubu tecrübemiz olacak nasıl olacak çok merak ediyorumm o yüzdenn

kızlar benim bebele rbirbirini sarılıp öpüyolar öp dediğim zaten bugün şiştt demeyi öğrendilerr dün kutu kutu pense oynarken devrim kendiliğinden mustafakemalin elini tuttu çok şirinler ya ben genelde evde mğzik açıp halay çekiyordum onlarla şimdi müzik duydularmı hemen yanima koşuyolar kalk halay çekelim diye hahahha bide kutu meyve sularındna pipetle içmeyi öğrendiler söylemişmiydimm artık hergün bi kutu meyve suyumuz var ülen onlarda çok pahalı ya 1.89 ind gördümmü yığınak yapayım hahah bide sütten aldım milupanın hiç umudum yok ama belki mustafa kemal pipet hevesine içer sütü dudakalrını büzüp hüp hüp yapışları var ömre bedelll ama birsomun dediği gibi 3 yaşa kadar rahat yok evin anasını hergün ağlatıyolarrr

tünaydınlar.....ben geldim allahım kargaşık evde kendi içimde sinir topuyum..kendi kendime kalmak istiyorum valla...ayyy kızlar allahın gücüne gitmesin ama kocakarılarla hiç yaşanmıyor...yaaaa....habire kendi istekleri önce olsun istiyolar...tuvalete gidiyorlar sifon çekmiyorlar...sabah erken kalkıyolar...vs.vs..kuzularım uyuyordu sabah kaldırdım düşünün artık yaa...

yarın doğumgünümüz ailecek bişi yapacağız...mayıstada arkadaşlarımla küçük bişi yapacağım...

canan garusu bakıyorum ocak anneleri ile takılıp aldatıyorsun bizi...babbaaaa oyun grubu yapacaklarmış pehhhhhhhhhh

merhaba kızlar,nasılsınız?size haberlerim var,başımıza neler geldi bir bilseniz. ama sonra yazarım,okuldayım zamanım çok yok.geçmişe bakmadım,öptüm herkesi.

Günaydın kzlar..Uğrayamadım epeydir..Bir ara çocuklar ateşlendi,birinde olunca diğeri de nasibini! alıyor biliyorsunuz bu durumu ...Geçti şükür,atlattılar...Ek gıdaya da alıştılar iyice,bayaa yoğun geçiyor yani..Mütamadiyen yemek yediriyorum..Çorbasıydı,yoğurduydu,püresiydi derkenn..Akşam oluveriyor..
Şimdi uyuyorlar..herkes iyidir umarım fazla okyamadım geçmişi..

selam kızlaarr nasılsınızz
CANAN künyenin bulunmasına çok sevindim canım gözünaydın aay benim kızlar çok kavga ediyolar yaa hiç öyle elele tutuştuklarını felan görmedim
WOMEN hoşgeldin kuşum epey yoğunsun anlaşılan Allah güç ve sabır versin yaşlılar çocuklardan zor oluyo valla
benim de canım çok sııkın kızlar kardeşim evlendiğinden beri ki zaten 4.5 ay oldu bi türlü oturtamadılar evliliği hep kavga kavga ,kardeşim yine annemde kalıyo yaa nolcak bilmiyom:18:
biz de evi satmaktan vazgeçtik müteahhite verilme ihtimali varmış apartmanın o yüzden vazgeçtik ev içinde ufak tefek yenilikler yapcam biraz değişikliğe ihtiyacım var
yorgun ama güçlüüüü ikiz annelerim öpüyorum hepiniziii

kızlar kontrolden geliyom,doktor 2 kese gördü,keseler küçük,10 gün sonra tekrar gel dedi,kan değerime baktı,normalde 3 gün de bunun yarısı kadar yükselmesi gerekiyodu dedi,sonra baktık,küçücük 2 kese,hamilesin ve hamileliğinde herhangi bi sorun yok dedi,folik ASİT YAZDI,BEN KULLANDIM dedim,olsun yine kullan dedi,ailede ikiz varmı dedi,annem,ablam,teyzem,amcamlarda dedim,10 gün sonra keselerin içini görrüz,o zaman kesinleşir ama ikiz gibi duruyo dedi,kan ilacı yazmadı,tansiyonum düşük çıktı,az ye,sık ye dedi,kilom ölçüldü,folik asit kullanmasam,kilo yapıyo dedim,hamilelikte yapmaz,zaten kontrolümüzde olcan,15 kiloya kadar normal zaten dedi,ekmeği az ye,meyve,sebze bol ye dedi,bulantı,kusma var mı dedi,yok dedim,biz de hiç miğdesi bulanan olmadı dedim,iyi iyi dedi,iştahm çok iyi hatta dedim:79::79::79:

hahah yerim seniii yaptıkvallaha çok güzel geçti ocak anneleri hem oyun grubu yapmışlar bunud güne çevirmişlerrr aralarındada gün yapıyolarmışş 15 gün sonra senin orda oturan bi arkadaştaymış sıra oraya gelicem şekeirm :)))))

merhaba kızlar,nasılsınız?size haberlerim var,başımıza neler geldi bir bilseniz. ama sonra yazarım,okuldayım zamanım çok yok.geçmişe bakmadım,öptüm herkesi.
kız bide olaysız bi anın geçsin be yawwwww
işinize karışmak istemem öncelikle ama evliliğe adapte sürecinde bu sorunlar olabilir tabi harici bişe yoksa annende kalması çok ama çok yanlış benjce annen onu evine gidip kalması konusunda tenkinde bulubsun çünkü anne kızını devamlı pofpoflarsa o evlilik bi noktada biter çok gördüm bunu annenein gerçek bi sebbep yok sa dayak kumar aldatma vs evine git kızım o senin kocan artık orası snein evin evlilikte olur böyle şeyler diyerek tenkind ebulunmalıı

ben eşimle olan sorunları çok anneme anlatmam mesela kız kardeşimde anlatma zçünkü ister istemez müdehale etmeye beni korumaya çalışacak ben bunun önüne geçemeyeceğim hatta konuşmaları ile beni etkileyecek evimden soğuycam o yüzden evliliklteki sorunlar yani özellikle ufak tefekler aile içinde kalmalı aile dışına yani karı koca dışına çıktımı büyüyo sorunalrrr

hadi hayırlısı olsunnn kiloyu takma hamilelikte takılacak en son konu kilo olmalı bence çünkü ikiz hamileleik riskli bi hamileleik folik asidi kullanmanı muhakkak tavsiye ederim çünkü 3 ay sonra kullanmayacaksın elevite başlayacaksın folik asir hücre yenilemesini sağlayarak düşük ihtimalini ciddi derecede düşürüyooo beslenmene çok dikkat et hamu rişi aşırı tatlı baklava börek yeme olabildiğince sağlıklı beslen sütünğ cevizini muzunu aksatmaaa et balık ...

Merhaba kızlar..

Alt katımda oturan komsumda net varmıs bende ondan baglandım gelirim inş artık ...Netsiz hiç güzel değildi hepiniz iyisinizdir inş..

valla canom bodrum güzel biz seviyoruzen azından karı koca 11 senedir her yıl gittik geçen sene gitmedik sadece acısınıbu sene çıkartırız artık......

nermin kuzu naber..ağız ağıza oturuyoruz ama görüşemiyoruz...ahahha benim ev boşalmadıki anam

aynen şekerim valla görüşemedik......sen bir rahatlada görüşürüz bol bol kuzum yaz gelsin benim terasa beklerim artık kuzularla....

Merhaba kızlar..

Alt katımda oturan komsumda net varmıs bende ondan baglandım gelirim inş artık ...Netsiz hiç güzel değildi hepiniz iyisinizdir inş..

iyiyiz cnm sen nasılsın....

Merhaba kızlar..

ohh artık gelebileceksin demekki aramızaaa

nero git anamm güzelllce bi tatil yapp sefan olsunnn

nassınız garularrr ikiz anaları artık facebookta haberiniz olaaa

selam millet face e takılıyonuz buraya uğramıyonuz galiba
CANAN canım haklısın ben de hiç taraftar değilim annemde kalmasına sürekli ikisine de söylüyoruz kendi ranızda halledin diye ama nedense beceremiyolar hepimize yansıyo kavgaları evleri de anamın karşısında annem karışmak istemiyo git evine kızım diyo ama yook oğlan da gelip karısını almıyo işler mok yani

benim kokmuş kaynanam...ananem yanında üzerini değiştirirken bana onun yanında camı aç ..neden dedim...ter kokusu gitsin dedi...kendisi 10 yıl çürümüş peynir gibi kokuyor ananem asla kokmaz koksa ben anneme derim..çok uyuzzzzzzzzzzzz oldumm

desene o evlilikten bi ... olmazz

dobralığın bu kadarmı diyeyeim küstahlığın bu kadarımı diyeyeim şaştım kaldımm boşver bozma morelini yaaa belki ona kokmuş gelmiştir evd eo kadar insan var nefes alıp veriyoo belki anneannen gaz çıkarmıştır kızzz

ee kadın kendi einin kokmuşluğuna alışmş ya farklı kokuları kaldıramıyooo

öyle yapıyom canım,bir haftadır,ciğer,balık,tavuk,kırmızı et,bol meyve,bol sebze,bol su,kuru üzüm,kayısı,ceviz,fıstık,fundık yiyom,dalak bile yiyecem düşün,herşey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…