İkiz Anneleri Geyik Paneli

kızlar inanmazsınız hep yazılarınızı okuyodum,içime doğuyodu hep ikizim olacağı,kan değerim 3 günde 5 katına çıkınca,adetim gelmeden baş dönmelerim başlayınca,tansiyonum düşünce,sürekli acıkınca, adete 6 gün kala kan,adetim 3 gün geçince idrar testi negatif çıkmasına rağmen dedim ki eşime hep,ben inanmıyorum,hamileyim hem de 2 tane görürsün diye,adetimin 4. günü kanda 94 çıktı,7.günü 480,tam 5 katına çıkmıştı ve aklıma gelen başıma geldi,dün 2 tane küçük kese gördük,o kadar mıtluyum ki dün heyecandan yatamadım,tüm dünyaya haykırasım geliyo,aannelik nasıl bir duyguymyş ya kendime inanamıyorum.

kızlar facede yazışmaktan burayı unttuk ama iyi oldu orda grup kurmamız.dost var düşman var burda herşeyi yazıyoruz ama tedirgin oluyordum ben bazen..

teyzelerimiz bizim dişimiz çıktı:)

deryacım aynen canımmmm öyle oluyoooo tüm dünyaya haykırmak istiyır insan bebeklerim olacak diye öyle bi sevinç öyle bi mutluluk bu tarifi yok yaniii şimdi sana 9 ay geçmek bilmez hihihi

bu arada emin olmamakla beraber hamilelikte sakatatın önerilmediğini biliyorum paylaşmak istedimmm

firdoscum incilendiniz demekk hayırlı olsunnnnn

nerdesiniz kızlarrr nasılsınızzz

Hayırlı olsun...Senin de doğal ikiz demek..Ben de ikinci dr kontrolünde öğrenmiştim ikiz olduklarını,çok mutlu oluyor insan haliyle...Hey gidi günlerHamilelik çok güzel yaa,benim çok güzel geçmişti..Hakkaten özleniyo o günler
Oyun grubu nasıl oluyo canım yaa.Kasım anneleri olarak böyle bişey yapmamıştık biz
Öfff sinir bi durum.densizlik etmiş
kızlar facede yazışmaktan burayı unttuk ama iyi oldu orda grup kurmamız.dost var düşman var burda herşeyi yazıyoruz ama tedirgin oluyordum ben bazen..

teyzelerimiz bizim dişimiz çıktı:)

Süperrrr

Son düzenleme:
günaydınlar.....aksam hiç organize olmadan yaptğımız muhteşem bir doğumgünü yaşadık

iki yaş doğumgünüsü ilk doğumgünü gibi heycanlı başlanmadı ama ,muhteşem geçti..çocuklar bilinçliydi..çok mutluydu....15 kişi vardıık...çocuklar acayip mutlu oldu....kısaca çok güzeldi..

resimler facede...yanlız kızlar ben şiştim şiştimmm ne kilo almışım yaa resimlerde göreceksiniz..utandım kendimden...acill hızlı bir diyet ve spora gideceğim...rezil haldeyim yani..

deryam tebrik ederimmm..cnm sağlıklı sıhatli taşı bebeklerini cnm

günaydın kızlaar benim delüler sabah 5 te yattı gene gece tam bi sinir küpüydüm deliler gibi bağırdım artık yahu kafayı yicem valla
WOMEN yeni yaşınız hayırlı olsun kuzum güzel geçmesine çok sevindim bizimki ramazana denk geliyo milleti iftara toplarım ben artık
FİRDOS dişiniz hayırlı olsun sorunsuz çıksınlar,inci gibi olsunlar
DERYA hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tadını çıkar hamileleğin
kızlaarr face sizi aldı galiba kimse gelmiyo buraya yaw

yuh yani ayıp be insan bu kadarda olmaz.......

merhaba kızlar
DERYA hayırlı olsun bebeklerin vakitli sağlıklı doğarlar inşallah
WOMENLOVE senin kayınvalidede bir alem insan önce aynaya bakmalı ne ayıp günaha girmiş
diğer arkadaşlar hepinizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum
ben cumartesi temizlik yaptım sonra babamız bizi gezmeye götürdü akşamda misafirimiz vardı
bugün evde çamaşır bulaşık uğraştım bebekleri yıkadım yarın sular yokmuş kap kaçak doldurdum
banyoda Karanın verem aşı yarasının kabuğu kalktı kanadı biraz telaşlandım ama çok kanamadı bende 1-2 saat kapattım şimdi açtım niye iyleşmiyor bu çocuğun yarası anlamadım gitti
şimdide gideyim mama yedireyim öpüldünüz

canım aynı ayın çocukları bira raya geliylar sevdiği oyuncaklarıda getiriyolar birbiri ile oynayarak arkadaş olmayı birlikte bişeyler yapmayı öğreniyolar güzel oluyooo

aşıya elini sğrme canımm o kabuk bağlaması felan normal sivilce gibi olacak o aşı uç verecek sakın elini sürmeee bu iyiye işarett aşı tuttu demekkk

womenlove facede resimlere baktım ama yorum yapamadım dahaaa resimlere bakar bakmaz il dedeiğim şeyy ayy bunlar kocaman olmuş demek olduu sanki aliş daha DA Bİ BÜYÜMÜŞ GELDİİ İŞK DOĞUMGÜNÜNDEKİ KIYAFET KONSEPTİ İKİNCİDEDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCE DAHA Bİ YAKIŞMIŞ SANKİİİ TEKRAR NİCE NİE MUTLU YILLARA HER YENİ YAŞLARAI ŞENLİKLERLE KUTLANSIN İŞALLAHH BU ARADA KİLON İÇİN BİŞEY DİYEMİYECEM ÇOK ŞİŞMAN GÖRMEDİM SENİ AMA SAÇ REBGİNİ BEĞENMEDİMM SENİ YAŞLI GÖSTERMİŞ GİBİ GELDİ BANAAAÇOK SARI OLMUŞ YAAAA

elimi sürdüm bile kanayınca bastırdım peçeteyle ucuda koptu zaten iyileşir inşallah
hepinizi çoooooooook öptüm ben birde face bakayım bebeleri doyurayım yatayım bir hafta sonunu daha bitirdik

İyi geceler....
Buralarada k,mseler uğramaz oldu...Herkes pek yoğun sanırım:44:
Benim canım sıkkın bu ara,hiç birşey yapmak içimden gelmiyor,yağız çok huzursuz hastamı oalcak tekrardan anlayamıyorum,offf ya şu kış bitsin artıkkkkk.
Eltimin oğlu 5 aylık olcak nerdeyse diş çıkarmışBizde daha tııık yok:26:
Ama çok edepszi olduk yaaa.Dün kardeşimin nişan cd;sini izlerken alkışlamaya başaldı birde tempo tutuyor sanki,biz gülünce utandı bıraktı...Artık heryerden tutunup kalkmaya çalışıyoruz,karınca peşinde dolaşıyoruz evde,birde parmağıyla tutmaya çalışıyor çok komik oluyor

Burcucum aşı tutmuş canım ucu kabuk bağlamışsa,ama dr.ara bakalım kanama için ne diyecek:44:

CAnan sen demişsin bende söyleyeyiç içimde kalmasın yaa.Bende beğenmedim WOMEN saçlarını seni çok olgun göstermiş,eski saç rengin çok daha güzeldi

herkese selamlar...bir haftadır annemdeydim bugün geldim...ordada net var ama orda pek fırsatım olmuyor girmeye..umarım herkes iyidir...geçmişe pek bakamadım çünkü...yardımcımla istemeyerekte olsa yollarımızı ayırdık...burda çok fazla ayrıntısına giremediğim nedenlerden dolayı...yeni bir abla buldum Allah yardım etti...çok tatlı biri, daha önceden 5 yıl bir çocuğa bakmış ve yeni bırakmış...çocuk dilinden psikolojisinden daha iyi anlıyor..bu biraz daha ağırlıklı kızlarla ilgilenece aynı zamanda işlerede yardım edecek..en geç eylülde işe başlamayı düşünüyorum..artık ev işi ikinci planda önemli olan kızlarımın mutlu ve huzurlu olması..daha önceden tanıdığımız bir abla olduğundan güvenim tam ama yinede moralim bozuk çünkü öbür yardımcıma çok alışmıştık evimizin insanı gibiydi...hep kapı çalıp gelecek gibi..bilmiyorum umarım zamanla atlatabilirim...bide herkese eşim dahil gerçek nedeni anlatamadığımdan herkes beni suçluyor..ben ücreti az geldiği için çıktı dedim...ama gerçek sebebini anlatamam onlara...
bu arada kızlardan hiç bahsetmeyeyim iyice cadı oldular..bir hafta annane dede şımarttı tepeme çıktılar resmen zaptetmek çok zor artık....düzenimiz yine alt üst..şimdi yeni gelene alışma dönemi falan....offf beyse sağlık olsun...

kızlar inanmazsınız hep yazılarınızı okuyodum,içime doğuyodu hep ikizim olacağı,kan değerim 3 günde 5 katına çıkınca,adetim gelmeden baş dönmelerim başlayınca,tansiyonum düşünce,sürekli acıkınca, adete 6 gün kala kan,adetim 3 gün geçince idrar testi negatif çıkmasına rağmen dedim ki eşime hep,ben inanmıyorum,hamileyim hem de 2 tane görürsün diye,adetimin 4. günü kanda 94 çıktı,7.günü 480,tam 5 katına çıkmıştı ve aklıma gelen başıma geldi,dün 2 tane küçük kese gördük,o kadar mıtluyum ki dün heyecandan yatamadım,tüm dünyaya haykırasım geliyo,aannelik nasıl bir duyguymyş ya kendime inanamıyorum.:79::79:

günaydın hanımlar,nasılsınız?buraya çok takılmıyorum artık çünkü facedeki yazışmalarda daha rahat ediyorum.biz iyiyiz,oğluşlar iyice dillendi.çok fenalar ya..ama geçen gün bir felaket yaşıyorduk nerdeyse.Deniz nasıl yaptıysa anlamadım vestiyerin telefonluk kısmını üzerine düşürmüş.ödüm koptu ama bir şey olmadı çok Şükür..Kağan'da nerdeyse tv sehpası ve tv yi düşürüyordu yetişmesek.babam da bunu görünce gitmiş bize LCD tv almış,duvara monte.daha güvenilir oldu,bebişlere hediye almışev çok tehlikeli olmaya başladı ya.

Burcu aşınız tutumuş canım,korkma.Kağanınkide kanamıştı,doktoru aramıştım bu iyiye işaret aşı tutmuş telaşlanma demişti.o yüzden endişelenecek birşey yok.

Artvinli Yağız'ın dişleri sağlam olacak,geç çıkan dişler daha sağlıklı olurmuş.üstelik bu genetik bir olay,eltinin bebişiyle karşılaştırma yapma canım.gerçi sen yapmasan bile büyüklerin ağzı durmaz ama!paşam o benim:)

kızlar ben Birsenin saç rengini beğindim,bence çok yakışmış.yaşlı göstermiş gibi gelmedi.bende saçımda değişiklik istiyorum ama yaza doğru bakalım.

Canan permeyı sen sormuştun sanırım,sakın sakın yaptırma!ben 6 sene önce yaptırmak gibi bir aptallıkta bulundum güzelim saçlarım mahvoldu.hala toparlayamıyorum.

Famelex yeni bakıcınız Hayırlı olsun.İnşallah bununla sorunsuz bir şekilde devam edersiniz.

Kızlar saçlarım konuşulmuş yüzde 85 beğenildi .....bende daha önce yaptırmıştım bu denli sarı beğendim yaşlı maşlı kullanacağım artık

yağız hızla yeni şeyler öğrenip yapacak yürümeye çabalayacakıkkk tehlikeli döneme girdiniz artıkk heran risk altındaaa
d3mek sonunda bakıcınızla ayrıdınız yollarınızı demek tüh iyide anlaşıyodunuz aslında ama hakkınızda hayırlısı olsunc anımmm ya bi orda bi burda olmanın zararı işte herkes ayrı terbiye vermeye çalışıyoo allah yardımcın olsun bu arada artık facedeyiz haberin olsunnn

ohh aradalcd yi kapmışsınız maşallah güle güle kullanın canımmm ben sehba koydum tv nin önüne genede giidp gelip kapatıyolar plazma eşimde istiyor ama benden vize çıkmıyoo hiç niyetim yok almaya lcd ye hevesimde yok açıkcasııı açıkcası eve bişeyler almaya hevesim yokk tüm evi baştan aşağı yapayımda tam olsun diyorum şimdi lcd alsam tvüniteside almam gerekecek o ona uymayacak o ona uymayacakk ben 6 yılsonrasına saklıyorum tüm hevesimiiii kızlar saggy halı alocam mutfağa bu arada üsteki yazdıklarımla çelişkili oldu ama olsun 65 lira yazın salona sererim diyorummm

ya dilek acayip hevesim var permayaa ya anlatamam tüm riskleri aldım gözümeee ersan's diye ünlü bi kuaför var istanbulda elit kısma hizmet ediyo okuldan bi arkadaşım orda çalışıyoo arayıpfiyat sorucam hani belki lüks yerlerde da az yıpratıcı mlz kullanılıyolardır diye düşünüyorum ama yanlış düşünüyoda olabilirimmm

Kızlar saçlarım konuşulmuş yüzde 85 beğenildi .....bende daha önce yaptırmıştım bu denli sarı beğendim yaşlı maşlı kullanacağım artık

güle güle kullan hayatım önemli olan öncelikle snein beğenmen tabikideee

bende perma yaptıracam taktım yaptıramazsamda aralara sarı balyaj attırıcammm ince inceee

kızlaaaaaaaaaarrr face buraların yolunu unutturdu bakıyoom
benim cadıları uyutmaya çalışıyom bi yandan çayımı içiyom bi yandan yazıyom
çarşamba evde tadilat başlıyo 2 gün sürcek banyonun küveti çok kötü olmuş eşim evi aldığında değiştirmemiş artık zamanı geldi duşakabini felan epey kötü oldu her türlü temizleyiciyi denedim olmuyo satmaktan da vazgeçtik evi biraz toparlıcaz inşallah küvet koydurmucam bu sefer banyo küçük zaten köşeye duşakabin yapılcak yavaş yavaş dolapları falan da değiştirelim diyoz bakalım
artık
WOMEN saçın güzel olmuş bence güle güle kullan değişiklik lazım

güle güle kullan hayatım önemli olan öncelikle snein beğenmen tabikideee

bende perma yaptıracam taktım yaptıramazsamda aralara sarı balyaj attırıcammm ince inceee

CANANNN karışmak gibi olmasın ama valla perma çok risk söyleyeyim kim yaptırdıysa pişman oldu kızıımm laf dinlesene azcuukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…